Lichtletters XXL

Lichtletters XXL

Lichtletters XXL
  • Kolibriestraat 25, 7071 HM Ulft, Nederland

Lichtletters XXL

laat je evenement opvallen met Lichtletters XXL. De eerste indruk bepaalt het gevoel voor elke bruiloft, huwelijksaanzoek of ander evenement en onze lichtletters toveren een glimlach op ieders gezicht! Misschien wil je jouw nieuwe achternaam of initialen in lichtjes laten spellen, of het woord 'LOVE' toevoegen. Misschien heb je zelf leuke en creatieve ideeën? LichtlettersXXL kan je daar zeker bij helpen, want wij hebben het hele alfabet & lichtcijfers van tot en met 9 & symbolen als ''&'' ''#'' ''hartje'' in onze collectie. Met onze lichtletters is geen bruiloft, huwelijksaanzoek of feest meer

hetzelfde! Ooit gedroomd van je eigen tekst of naam in lichtletters? Wij maken jouw dromen waar!


Waarom lichtletters tijdens je bruiloft

Wanneer je opzoek bent naar iets extra´s voor jouw evenement dan kun je kiezen voor XXL-lichtletters. Lichtletters helpen de perfecte sfeer te creëren en voegen dat extra persoonlijke tintje toe wat je evenement nodig heeft. Lichtletters zorgen ervoor dat jouw evenement zich onderscheid van andere evenementen en waar mensen nog weken over zullen praten. Wat jouw evenement ook nodig heeft, wij kunnen het leveren! Wij houden ervan om jouw droom waar te maken en jou te helpen om je ideale bruiloft, huwelijksaanzoek of evenement te creëren. Dat is waar onze passie ligt. Laat je fantasie de vrije loop en neem vandaag nog contact met ons op.


Een huwelijksaanzoek met Marry Me letters

Wie droomt er nou niet van een onvergetelijk huwelijksaanzoek? Wij kunnen jouw dromen

waarmaken! Het is jouw dag en daarom is het ook belangrijk dat je elke seconde van deze dag kan genieten. Daarom regelen onze professionals alles, zodat wij jou volledig kunnen ontzorgen.


Vaak gekozen voor een huwelijksaanzoek met lichtletters zijn de Marry Me letters en het hartjes symbool. Bij ons kan je ook kiezen voor een van onze huwelijkspakketten, zodat wij alle zorgen weg kunnen nemen en een onvergetelijke setting kunnen creëren voor het perfecte huwelijksaanzoek.


Wil je Marry Me lichtletters huren voor je huwelijksaanzoek? Bekijk dan snel onze huwelijksaanzoek

pakketten pagina voor alle informatie voor een onvergetelijk huwelijksaanzoek.


Bruiloft letters als instant wow-factor

Voor de bruiloft zelf mogen onze XXL-lichtletters natuurlijk ook niet ontbreken. Van onze altijd populaire ‘LOVE’ bruiloft letters tot onze ‘MR & MRS’ lichtletters, of zelfs jouw initialen verlicht met onze lichtletters. Onze letters kunnen worden besteld volgens jouw wensen. Wij geloven dat de bruiloft letters een instant WOW-factor creëert tijdens jouw bruiloft en absoluut een groot gesprekspunt gaat zijn voor jouw gasten. Onze letters worden geleverd met warm witte LED-lampen die zorgen voor een warme en sfeervolle gloed.


Lichtletters huren bij lichtlettersXXL voor elk evenement

Wij doen niet alleen bruiloften of huwelijksaanzoeken! Je kunt onze lichtletters huren voor alle evenementen. Als je een verjaardag viert, laat ons je verjaardag dan verlichten met verlichte cijfers! Of wanneer je een tafel met allerlei lekkere hapjes hebt gecreëerd zet je er een mooi tafelblad achter met de letters ‘CAKE’ of ‘SWEETS’ erop. Mocht er een bar aanwezig zijn dan kun je deze verlichten

met ‘BAR’ letters!


Voor een babyshower of gender reveal kun je kiezen voor letters zoals ‘BABY’, ‘BOY’ or ‘GIRL’. Of misschien plan je een fotoshoot? Wij kunnen een meerdere lichtletters voor de dag brengen. We blijven graag de hele dag om te helpen met het verplaatsen van onze letters en onze ervaring en tips aan te bieden.


Babyshowers, bedrijfsfeesten, winkelopeningen en gender reveals, wij zijn er om jouw evenement tot leven te brengen met onze originele lichtgevende letters. Als je een grote open ruimte hebt die je wilt vullen of als je een intieme en gezellige atmosfeer wilt creëren dan hebben wij de perfecte lichtletters die een glimlach op ieders gezicht tovert. Als je hulp nodig heeft of vragen hebt over onze lichtletters, neem dan contact met ons op of stuur

een WhatsApp naar +31 621369221 voor meer informatie.


De XXL-lichtletters

Onze XXL lichtletters zijn 1 meter hoog en circa 88 centimeter breed. Al onze XXL-lichtletters beschikken over een witte verflaag. De letters zijn gemaakt van hout en wegen per stuk ongeveer 8 kilo. Al onze letters zijn voorzien van ledverlichting. De ledverlichting zorgt niet alleen voor een romantische sfeer maar is ook nog eens laag in zijn stroomverbruik.


Wij hebben heel veel verschillende letters, cijfers en symbolen in ons assortiment. Je kunt alle combinaties kiezen die je maar kunt bedenken. Neem een kijkje op onze uitgebreide fotopagina voor inspiratie - de enige limiet is jouw verbeelding! Bekijk onze fotopagina voor meer inspiratie Wil je graag meer ideeën? Wij helpen je graag verder! Bekijk onze fotopagina voor meer inspiratie. Op onze fotopagina tonen we enkele van onze meest populaire assortimenten en huurmogelijkheden. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen voor het inwinnen van advies. Wij helpen je graag met het bedenken welke letters jij op jouw evenement wilt gebruiken.


Geen stroompunt? Geen probleem!

Het gebeurt wel eens dat je een feest organiseert en door alle drukte even iets over het hoofd ziet, zoals bijvoorbeeld een stroompunt voor de lichtletters. Of je wilt de lichtletters op een plek installeren waar het moeilijk of niet mogelijk is om een stroompunt te bereiken. Dan hebben wij goed nieuws! Wij zijn in de beschikking over een aggregaat dus we kunnen jouw probleem gemakkelijk oplossen en deze bij de lichtletters leveren.


Geen borg

Wij vragen geen borg bij het huren van onze lichtletters. Wij gaan ervan uit dat er voorzichtig omgegaan wordt met onze lichtletters. Mocht er achteraf toch schade blijken te zijn of vlekken aanwezig op onze lichtletters, dan kunnen we dit verhalen op de huurder. Meer informatie over schade/vlekken kunt u vinden in onze algemene voorwaarden.


Kleine ongelukjes kunnen gebeuren bij een feestje, we zijn ervan overtuigd dat we onderling eruit kunnen komen.


Bezorgkosten

Wij berekenen €0,19 cent per km (berekend vanuit Ulft, Gelderland), uiteraard is de installatie kosteloos. Wij kunnen de lichtletters ook direct ophalen na het feest. Dit kunnen we natuurlijk vooraf aan het feest of evenement bespreken.


Reserveer lichtletters voor de perfecte bruiloft of huwelijksaanzoek. Weet je al precies welke lichtletters jij wilt huren? Of heb je nog een paar vragen die je wilt bespreken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij reageren gemiddeld binnen 10 minuten!


Lichtletters XXL
Bruiloft letters als instant wow-factor
05 September 2022

Voor de bruiloft zelf mogen onze XXL-lichtletters natuurlijk ook niet ontbreken. Van onze altijd

populaire ‘LOVE’ bruiloft letters tot onze ‘MR & MRS’ lichtletters, of zelfs jouw initialen verlicht met

onze lichtletters. Onze letters kunnen worden besteld volgens jouw wensen. Wij geloven dat de

bruiloft letters een instant WOW-factor creëert tijdens jouw bruiloft en absoluut een groot

Lees meer

Like Reageer

Reviews over Lichtletters XXL

Er zijn (nog) geen reviews over Lichtletters XXL. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Activiteiten Lichtletters XXL

Activiteitsregio's:
Flevoland | Friesland | Gelderland | Groningen | Limburg | Noord-Brabant | Noord-Holland | Overijssel | Drenthe | Utrecht | Zeeland | Zuid-Holland | Netherlands
Activiteiten:
Licht en geluid verhuur
Trefwoorden:
feest decoratie | tuinfeest decoratie | lichtletters | lichtletters huren | jubileumfeest | licht gevende letters | concert decoratie | 1 meter lichtletters | bruiloft letters | led letters | festival letters | marry me letters | decoratie theather | lichtletters nederland | lichtcijfers | bedrijfsfeest letters | ceremonie letters | podium decor
Lichtletters XXL
Laat je evenement opvallen met behulp van Lichtletters!
03 September 2022

Lichtletters huren. Onze lichtletters zijn beschikbaar voor alle soorten evenementen. Denk hierbij aan : verjaardagen, babyshowers, concerten, clipshoots, beurs, voorstellingen en ook zijn onze letters te gebruiken om je bedrijfspand meer te laten opvallen.


A t/m Z , 0 t/m 9 & speciale tekens

Elke combinatie is mogelijk.

Lees meer

Like Reageer