Goochelaars

Goochelaar huren voor je feest of evenement? Wist je al dat er een bijzonder ruim aanbod van deze artiesten is, van gespecialiseerd in bedrijfsfeesten of privéfeesten tot goochelaars voor een kinderfeestje. In onderstaande lijst stellen we de beste goochelaars voor en kun je de goochelaars meteen boeken. Zij zorgen gegarandeerd voor magische en onvergetelijke ervaringen voor jong en oud.

Kinderanimatie Mr. Creezy

Kinderanimatie Mr. Creezy

10 reviews Melsele

Mr. Creezy verzorgt kinderanimatie op feesten en events (België en Nederland). Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij perfect in te spelen op ieder kind, en ze een onvergetelijke dag te verzorgen!

John K. Magic

John K. Magic

24 reviews Vilvoorde

Ik ben John K. Magic en goochelen is mijn passie. Het begon allemaal met een simpele goocheldoos, maar na een tijd kwam er plaats voor professionele trucs en effecten.

Armand Magic

Armand Magic

19 reviews Dudzele

Laat u vervoeren op een reis tussen droom en werkelijkheid door goochelaar Armand. Gezien op VTM, SBS6 en Focus. Internationale ervaring en cruiseschepen.

Gekke Jorre

Gekke Jorre

34 reviews Verrebroek

Animatienest is ondertussen een gevestigde waarde. Als het gaat over animatie voor groot en klein, kinderanimatie en entertainment voor volwassenen, zijn wij jouw sleutel tot succes.

Boek op eventplanner.net
The Charming Thief & Hypnotist

The Charming Thief & Hypnotist

59 reviews Essen

Originele animaties en Comedy Hypnose Show. Ideaal voor bedrijfsevents, theaterzalen en exclusieve privé-feesten. Bovendien perfect viertalig! Gezien op VTM, VIER en op eventplanner.tv. Bekroond met Certificate of Excellence!

Goochelaar Daniel Adrian

Goochelaar Daniel Adrian

Schrijf review Bierghes

Met een ervaring van meer dan 30 jaar in de creatie en de presentatie van diverse animatie formules en tal van spektakels, bepaalt de professionele goochelaar Daniel Adrian samen met u de formule die het best past bij uw evenement.

Millionaire Magician Richard Stooker

Millionaire Magician Richard Stooker

Schrijf review Breda

De Nederlandse VIP Goochelaar Richard Stooker mag dan wellicht de jet set’s best bewaarde geheim zijn...hij behoort zeker tot 's werelds magic topartiesten!

De goochelende karikaturist

De goochelende karikaturist

41 reviews Eindhoven

Met veel passie en plezier werk ik al meer dan twintig jaar als karikaturist & goochelaar in heel Nederland en België.

Entertainmens

Entertainmens

5 reviews Kampen

Entertainmens is al meer dan 10 jaar een begrip in de aankleding van uw evenement middels shows, acts, clinics en workshops.

Patrick PickArt  - OKUS Productions - Hypnoseshow

Patrick PickArt - OKUS Productions - Hypnoseshow

Schrijf review Merchtem

Patrick Pickart. Hypnoseshows Anders en voor elk budget

Partyfun by kwadraad

Partyfun by kwadraad

Schrijf review Diepenbeek

Party-Fun is het meest actieve artiestenbureau op vlak van animaties en artiesten voor bedrijfsfeesten, shoppingcentra, evenementen en privéfeesten. Party-Fun is een erkend artiestenbureau met een zeer groot aanbod.

Fun factor events

Fun factor events

4 reviews Makkum

Artiesten, straattheater, verhuur attracties, springkussens, kermissen, drive in shows, dj's, kinderacts, kinderspellen en nog veel meer. 

Goochelaar Cum Fraude

Goochelaar Cum Fraude

Schrijf review Berg en Dal

Goochelaar Ferry Gerats laat met zijn humor en wonderen overal een enthousiast publiek achter. Na een optreden bent U in ieder geval vele illusies rijker....

Fun & Design

Fun & Design

Schrijf review Rosmeer -Bilzen

Fun & Design zorgt voor de juiste animatie op elk feest en dit voor zowel jong als oud. Is het nu voor een verjaardag of communie of een bedrijfsfeest. Bij ons vindt u clowns -kindergrime - kinderdisco - typetjes en nog veel meer.

Goochelaar Marc Woods

Goochelaar Marc Woods

Schrijf review Oosterhout NB

Goochelaar Marc Woods goochelt zoals het hoort! Tafelgoochelaar.

Winfried Master illusionist

Winfried Master illusionist

Schrijf review Eindhoven

Illusionist Winfried & Angelique presenteren 'the Power of Magic'. De magie van de onwerkelijkheid die werkelijkheid wordt, laat u verbazen door de kracht van de illusie.

Factory 7

Factory 7

Schrijf review Zutendaal

In onze fabriek, hebben we als doel de kennis, het inzicht en het improvisatievermogen van personen te verrijken, welke zich willen toeleggen en/of verder willen ontplooien in de acteer- of filmindustrie. Om dit te verwezenlijken, organiseren we kwalitati

Dutch Magic bv

Dutch Magic bv

Schrijf review Haarlem

Dutch Magic daar waar alles om mindblowing entertainment gaat!

Circus De Sven

Circus De Sven

Schrijf review Heule

'De Sven' brengt: circusshows - goochelshows - circusworkshops - circusanimatie - Meespeeltheater "De Werf"

Goochelaar Charly Crama

Goochelaar Charly Crama

Schrijf review Koudekerk aan den Rijn

Goochelaar Charly Crama treedt door heel Nederland op met originele en magische acts. Hij is een graag geziene goochelaar en maakt met zijn magisch entertainment uw feest of evenement tot een onvergetelijke belevenis.

Sander Ketels Kindershows & Entertainment

Sander Ketels Kindershows & Entertainment

Schrijf review Arnhem

In de loop der jaren is Sander Ketels uitgegroeid tot misschien wel de meest geboekte entertainer van Nederland met zijn kindershows, ballonnenacts en presentaties op scholen, vakantieparken, winkelcentra, kinderfeesten, ...

ArtiWorld

ArtiWorld

Schrijf review Lent

Jaarlijks zoeken en boeken vele honderden particulieren en bedrijven via de site van ArtiWorld naar een passende spreker, dagvoorzitter, presentator, artiest of band.

Chris Williams

Chris Williams

Schrijf review Aarschot

Chris Williams is een goochelaar/Illusionist die al verschillende prijzen gewonnen heeft op het kampioenschap van Vlaanderen.

Grimballo

Grimballo

Schrijf review Geraardsbergen

Zoek je een leuke ballon artiest, dan ben je bij Jens aan het juiste adres. Meerdere artiesten mogelijk, ook Kindergrime!

Arthuro Cardini Jeugdtheater

Arthuro Cardini Jeugdtheater

Schrijf review Hasselt /België

Wij richten ons tot leerlingen van het basisonderwijs (3 tot 12 j) met schoolvoorstellingen, jeugdtheater, kindernamiddagen, ook voor kinderen met een beperking en buitengewoon onderwijs .

MindLeader | Joe Pequerrucho

MindLeader | Joe Pequerrucho

Schrijf review Rotterdam

Op zoek naar professioneel magic & mystery entertainment of een stijlvolle mentalist voor uw volgende bedrijfsfeest, beurs, bruiloft, receptie, diner party, borrel of ander (business-) evenement...?

No Photo Available

Close-up goochelaar Steven Delaere - Magie op Maat

Schrijf review Gent

Close-up magie op hoog niveau. Originele, stijlvolle en verfijnde goochelarij op uw bedrijfsfeest.

No Photo Available

Goochelaar Berry Bricks

Schrijf review Cuelmborg

Goochelacts van goochelaar en entertainer Berry Bricks. Kindershow, table magic en goochelacts.

No Photo Available

BlueLuna

Schrijf review Zwolle

Artiesten, entertainment en muziek; artiestenbureau BlueLuna.

No Photo Available

Stand Up Magic Fred-Ric

Schrijf review Hengelo

Stand Up Magic van Fred-Ric. Geschikt voor al uw feesten. Van bedrijfsfeest tot braderie Fred-Ric weet met zijn komische stand up magic uw publiek te vermaken.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.81/10. Gebaseerd op 293 reviews over bedrijven in de categorie 'Goochelaars'.

Armand Magic

Armand Magic

Bosta-evenement

|Ruben Tass (Bosta)|07/06/2024

Met de lancering van ons nieuwe logo waren we erg blij om Armand als sprankelende aanvulling te hebben.
Hij was de extra toets die we nodig hadden om een extra sfeer van enthousiasme te creëren
Bedankt Armand

MagiXander

MagiXander

Waow effect op SAS Family Day

|Mehdi Vandroogenbroek (NH Hoteles)|06/06/2024

Op zaterdag 25/05/2024 hebben wij MagiXander uitgenodigd om ons bedrijfs familiefeest op te luisteren. Onze stoutste verwachtingen werden ingelost en iedereen was onder de indruk, zelfs de meest sceptische collega's. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor ieder feestje/event.

John K. Magic

John K. Magic

Een magische ervaring met John K. Magic bij Siemens Mobility Belgium

|Greet Rossignol (Siemens Mobility nv)|29/05/2024

Zonder twijfel een betoverende ervaring, meesterlijk magisch is hij !
Wat deze close-up magie echt bijzonder maakt, is de interactie met het publiek. John is dynamisch en weet perfect de juiste dosis humor te gebruiken met zijn gevatte opmerkingen en charmante interactie... hij heeft een ontwapenend charisma en zorgt voor een perfecte balans tussen mysterie en plezier !
Thanks John, wij willen je zeker nog terug !!

Goochelaar Koenraad magic

Goochelaar Koenraad magic

Feest 5 mei

|Lewis De Boeck (Loopbosloop bv)|06/05/2024

We hadden Koenraad uitgenodigd om een feest te komen entertainen met zijn trucs.
hij kon met zijn charme en flegmatiek meteen de verschillende mensen plezieren, zowel jong als oud was verbaasd van de magie. Bedankt Koenraad om Lewis een leuke extra verrassing te bezorgen op zijn lentefeest

Goochelaars

Trakteer je gasten op een magische ervaring met de goochelaars en illusionisten in onderstaande lijst. Ze halen de beste goocheltrucs en illusies boven. Je zal je ogen niet geloven!

Soorten goochelaars

Om je feest of evenement succesvol te maken, is het uiterst belangrijk een gepaste act te boeken. Een goochelaar huren is een goed idee, want wist je dat er verschillende soorten goochelaars zijn? Een goochelaar is iemand die zijn publiek dingen laat zien die eigenlijk niet kunnen. Hij zet daarvoor vingervlugheid en mentale trucs in. Er is een verschil met illusionisten. Zij doen trucs met mensen en dieren. Ze creëren de illusie voor het publiek dat die zaken op onverklaarbare wijze verdwijnen. Er zit vaak een groot showelement aan vast, met hele grote attributen, assistentes of assistenten in een glitterpak en aangepaste muziek. En dan zijn er nog de mentalisten, die wekken een illusie dat hij of zij over buitengewone mentale vaardigheden en vermogens beschikt.

Voor zowel jong als oud is een goochelshow uitstekend entertainment. Huur dus snel een goochelaar of illusionist in en je bezorgt je gasten de tijd van hun leven! Een variatie hierop is een groepsvoorstelling die een aantal artiesten samen opvoeren. Soms op een podium, soms niet, dat hangt af van het aantal toeschouwers en de zaalopstelling.

De groep kan het helemaal te gek maken, met aanvullend entertainment en zelfs vuurwerk op het einde. Een goochelaar huren of een groep van deze artiesten is een absolute meerwaarde voor je feest! Zowel op professionele events, als op privéfeesten zoals een communiefeest, lentefeest, jubileum, verjaardag, tuinfeest enzovoort.

Goochelaar voor een bedrijfsfeest

Je organiseert een bedrijfsfeest voor je medewerkers, klanten en relaties, en het mag wat meer zijn, dan is een tafelgoochelaar een origineel idee. Tijdens het diner of tussen de verschillende gangen door, worden er goocheltrucs uitgevoerd aan tafel. De magie is dus altijd in close-up voor een klein groepje van je gasten. Een andere fijne toepassing is het rondlopend goochelen. De goochelaar mengt zich tussen het publiek en laat van dichtbij zijn korte goocheltrucs zien.

Een echte aanrader? Dat is een act ontworpen op maat van jouw bedrijf zodat je je merk kunt promoten. Daar trek je veel volk mee op bijvoorbeeld je beursstand. Consulteer onderstaande lijst om de juiste goochelaar te vinden.

Een origineel idee voor een teambuilding met je collega’s is een workshop goochelen. De artiest vertelt dan de verschillende disciplines in het goochelen, geeft wat geschiedenis mee en demonstreert zijn professionele trucs. En dan mogen de deelnemers zelf aan de slag. Fun gegarandeerd en een echte aanrader om de teamspirit te bevorderen

Goochelaar inhuren voor kinderfeest

Entertainment voor kinderen is een vak apart. In onderstaande lijst vind je ook gespecialiseerde kindergoochelaars. Zij bieden hun diensten aan op privé kinderfeestjes, maar ook op school- en verenigingsfeesten. Er bestaan ook aparte kleutergoochelaars. Een goochelaar voor kleuters kun je huren voor een publiek jonger dan 4 jaar. Een kindergoochelaar huren is sowieso een goed idee, over de act zal door alle kinderen nog lang worden gesproken!

Ok, je gaat een goochelaar huren

Elke professionele goochelaar heeft eigen talenten en specialiteiten. Hoe vind je de juiste professional, die bij het doel en de ambiance van jouw feest of evenement past? Heel eenvoudig: consulteer de onderstaande lijst. eventplanner.net stelde die met veel plezier voor je samen. Je vindt er niet alleen een breed aanbod als je een professionele goochelaar of een illusionist wil inhuren, maar je leest er ook gecertificeerde klantenreviews. Dat betekent dat bedrijven of privépersonen die deze goochelaars eerder inhuurden, hun eerlijke mening hebben neergeschreven over de diensten van deze professionals. Met deze info kun jij je voordeel doen! Eens je weet wie je wil inhuren, dan is informatie aanvragen of zelfs een offerte via onze website heel eenvoudig.

Jij bent een goochelaar illusionist en je staat nog niet in onderstaande lijst?

Goed nieuws! Vanaf nu kun je gratis een link toevoegen. Je maakt een bedrijfspagina aan, voegt een publicitaire tekst en mooie foto’s toe, en klaar is Kees. Dagelijks bezoeken duizenden eventorganisatoren onze website. Die zijn op zoek naar professioneel entertainment en willen ook een goochelaar huren. Jouw potentiële klanten bereik je via onze site.

Tags: goochelaar, goochelaars, illusionist, goochelaar boeken, illusionisten, goochelaar huren, goochelaar communie, goochelen, magician, goochelaar inhuren, magicien, salongoochelen, kindergoochelen, straatgoochelaar, beursgoochelaar, illusionisme, top goochelaar, stijlvol goochelaar, salon magic, magic goochelaar, goochelkunst, goochel, duiven goochelaar, ...