Alle feestzalen in Eindhoven op een rij

De beste feestzalen in Eindhoven vind je op eventplanner.nl. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 21+ unieke feestzalen in Eindhoven. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Natlab

Natlab

Schrijf review Eindhoven (0.9 km)

Natlab bevindt zich op industrieel erfgoed Strijp-S, het creatief en cultureel hart van Eindhoven.

Vibes Eindhoven

Vibes Eindhoven

Schrijf review Eindhoven (1 km)

Sinds januari 2023 is het Vibes Urban Sports Center gevestigd in het voormalig Beursgebouw Eindhoven. Het bekende gebouw, dat al eerder dienst deed als evenementenlocatie in centrum Eindhoven, heeft met de komst van Vibes weer een actieve functie gekregen

Grand Café De Lichttoren

Grand Café De Lichttoren

Schrijf review Eindhoven (1.2 km)

De Lichttoren is één van de meest gefotografeerde stukjes van Eindhoven én Eindhovens bekendste beeldmerk. Dat is niet voor niets.

Het Ketelhuis, Landgoed de Grote Beek

Het Ketelhuis, Landgoed de Grote Beek

Schrijf review Eindhoven (2.5 km)

Het Ketelhuis is een unieke locatie voor al uw feesten en partijen, waarbij de locatie altijd exclusief voor u is gereserveerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een op maat gemaakt personeelsfeest, diner, vergaderingen, herdenkingsdienst, ...

OST Eindhoven

OST Eindhoven

Schrijf review Eindhoven (4 km)

Het is een hectische wereld en om creatief te zijn of te ontspannen heb je soms gewoon wat ruimte nodig. Dat is wat we hebben, een mooie ruimte.

Studio Boxx

Studio Boxx

Schrijf review Nuenen (5 km)

Als je voor ons pand staat kijk je naar een grote vierkante boxx. Onze Boxx is verdeeld in 3 subcategoriën: Photo-Boxx, Kook-Boxx en Event-Boxx.

Eventcentre Aquabest

Eventcentre Aquabest

Schrijf review Best (5.9 km)

Een prachtig uitzicht over het water van Aquabest; 1800 m² vrije ruimte om jullie fantasie de vrije loop te laten; veel parkeergelegenheid voor de deur en onbegrensde mogelijkheden maken van Eventcentre Aquabest dé perfect locatie voor jullie event.

Beachclub Sunrise

Beachclub Sunrise

Schrijf review Best (5.9 km)

Beachclub Sunrise is dé locatie voor jouw evenement als je op zoek bent naar een dynamische en inspirerende omgeving.

Restaurant Kasteel Henkenshage

Restaurant Kasteel Henkenshage

Schrijf review Best (7.1 km)

Uit eten bij Kasteel Henkenshage is net even anders dan normaal! Dit natuurlijk vanwege de unieke locatie en de diverse ruimtes waarin u kunt reserveren, maar ook zeker omdat we het culinair net een tikkeltje anders doen.

Quatre Bras

Quatre Bras

Schrijf review Best (8.7 km)

Quatre Bras is het gezelligste en meest smaakvolle restaurant in Best. En als u voor een grotere groep mensen een verjaardag, bruiloft, ... of zakelijk event wilt organiseren, staat onze onlangs vernieuwde zaal tot uw beschikking.

Restaurant Denheuvel

Restaurant Denheuvel

Schrijf review Mierlo (10.1 km)

Onze verschillende zalen bieden ook alle mogelijkheden voor vergaderingen en feesten tot 250 personen! Wij bieden ook verschillende activiteiten aan zoals Oud Hollandse spelen, Indoor Curling, XL games, GPS wandel- en fietstochten en nog veel meer.

Kasteel Heeze

Kasteel Heeze

Schrijf review Heeze (11.3 km)

Een van de belangrijkste rijksmonumenten van Nederland als feestlocatie: Kasteel Heeze biedt u vele mogelijkheden!

No Photo Available

De Koning Helmond

Schrijf review Helmond (11.9 km)

Bij de Koning stelt u persoonlijk een gewenst feestprogramma samen uit diverse ruime arrengementsmogelijkheden. Tevens zijn wij trouwlocatie van de gemeente Helmond.

Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven

Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven

Schrijf review Leende (12.1 km)

Aan de rand van het Leenderbos, nabij Eindhoven, vindt u het bijzonder sfeervolle Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven. Een unieke meeting locatie waar u al uw kennis kan delen.

Landgoed de Biestheuvel

Landgoed de Biestheuvel

Schrijf review Hoogeloon (12.4 km)

Feesten & Vergaderen op Landgoed de Biestheuvel. Heeft u binnenkort iets te vieren en bent u op zoek naar een geschikte locatie in Noord-Brabant? Of zoekt u een perfecte plek om in alle rust te vergaderen? Bekijk dan onze mogelijkheden.

Het Speelhuis

Het Speelhuis

Schrijf review Helmond (13 km)

Theater t Speelhuis beschikt over uitstekende particuliere en zakelijke feestmogelijkheden. Van theaterdiners tot bedrijfsfeesten, congressen en jubilea tot recepties, gezellig groots of knus klein, van 5 tot 500 gasten.

De Cacaofabriek

De Cacaofabriek

Schrijf review Helmond (13.3 km)

Een industrieel pand, hoog, veel glas & licht met gigantisch veel mogelijkheden.

Fletcher Wellness-Hotel Helmond

Fletcher Wellness-Hotel Helmond

Schrijf review Helmond (13.7 km)

Op zoek naar een meeting locatie waar u zakelijk kunt genieten en waar u aan het einde van de dag heerlijk kunt ontspannen? Dan bent u bij Fletcher Wellness-Hotel Helmond aan het juiste adres!

Eigentijdserf

Eigentijdserf

Schrijf review Westelbeers (18.3 km)

Ontdek de inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven midden in de natuur van de Brabantse Kempen. 

Feestzaal de oude smederij

Feestzaal de oude smederij

Schrijf review Someren (18.5 km)

Sinds 1849 zijn wij in het centrum van Someren gevestigd. Onze unieke locatie kan gebruikt worden voor feesten, bedrijfspresentaties, babyborrels, dagbesteding en diversen.

't Dommeltje

't Dommeltje

Schrijf review Boxtel (18.9 km)

Onze duurzaam werkende melkvee boerderij ligt in een landelijke en groene omgeving en is mogelijk wel dé broedplaats voor nieuwe creatieve ideeën. Met een open stal van 2200m² kunnen de koeien meedenken met uw uitdagingen.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top feestzalen in Eindhoven

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Eindhoven? Op eventplanner.nl vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in Nederland of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Eindhoven dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Eindhoven

In de eventplanner.nl database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Eindhoven. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Eindhoven was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Eindhoven, Evenementenlocaties in Eindhoven, Trouwlocaties in Eindhoven, Vergaderzalen in Eindhoven

Jouw feestzaal in Eindhoven toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Eindhoven. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: