Licht en geluid verhuur

Verhuur licht en geluid. Dat ga je nodig hebben als je een spectaculaire party, een professionele bedrijfspresentatie, een muziekoptreden, een theaterstuk, een dj set of een ander evenement organiseert. De geschikte partner voor licht en geluid verhuur vind je vast en zeker in onderstaande lijst.

PRG - Production Resource Group - Nederland

PRG - Production Resource Group - Nederland

Schrijf review Utrecht

Production Resource Group ondersteunt uw evenement met de beste technologie op vlak van audio, lighting en video. PRG biedt een complete verzameling van diensten aan, vanaf het concept tot en met de realisatie van uw evenement.

Amusivent

Amusivent

33 reviews Evergem

Amusivent is uw partner in de totaalorganisatie van uw feest of event. Wij onderscheiden ons door niet alleen het conceptuele en organisatorische aspect aan te pakken, maar ook de praktische uitvoering ervan.

Alphatentevent

Alphatentevent

Schrijf review Rijnsburg

Bij Alphatentevent bieden we verschillende soorten tenten voor verschillende doeleinden aan. Heeft u een feest in uw achtertuin of moet de band op uw festival van een stijlvol dak worden voorzien? Geen probleem! 

TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions

TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions

16 reviews Almere

Op zoek naar een pro-actieve, betrokken partner die Audiovisuele Services verkoopt maar 'peace-of-mind' levert? Aangenaam! Samen brengen we de inspirerende interacties met uw doelgroep naar het volgende level!

S2 RENT

S2 RENT

Schrijf review Genk

S2 RENT as part of S2 GROUP and member of the national PSLG network is based in Genk (Limbourg), in the center of the Euregio with over 25 years of experience in audiovisual dry hire, technical productions and full event support.

Lasershowrental

Lasershowrental

Schrijf review Kinrooi

Waarom kiezen voor lasershow rental? Wij nemen trots in het neerzetten van shows die van kwaliteit zijn, daarom werken we met eigen full colour lasersystemen die custom gebouwd zijn naar onze specificaties.

MY Facilities

MY Facilities

Schrijf review Groningen

Van A-merk materiaal tot een flexibele en professionele crew: alles is in huis om jouw evenement kleur te geven.

Mansveld Expotech

Mansveld Expotech

Schrijf review Eindhoven

Mansveld Expotech adviseert, ontwerpt en verhuurt alle technische voorzieningen op het gebied van licht, beeld, geluid, energie en rigging in de Live Communicatie branche; beurzen, tentoonstellingen, congressen en in- en outdoor evenementen.

VDS-Productions

VDS-Productions

Schrijf review Sint-Lenaarts (Brecht)

VDS-Productions is een standenbouwer voor exposanten, deelnemers aan beurzen. We zijn een jong en dynamisch bedrijf dat al ruim 10 jaar zijn bestaan vindt.

Bridge Event Facilities bv

Bridge Event Facilities bv

Schrijf review Schijndel

Uw beurs of event volledig verzorgd? Wij bieden de beste professionele technische ondersteuning. Maak kennis met de werkwijze van Bridge Event Facilities.

CoRniX Productions bv

CoRniX Productions bv

Schrijf review Kapelle op den Bos

Line Life Music is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van professionele Audio-, video- en lichtinstallaties. Onze nieuwe afdeling; Cornix Productions; staat in voor de complete AV omlijsting van bedrijfsevenementen.

M-l party-events

M-l party-events

Schrijf review Geel

M-L Party-Events is een jong en dynamisch bedrijf dat zich met veel goesting en ambitie op de evenementenmarkt stort.

DML Sound vof

DML Sound vof

Schrijf review Zwaagdijk

DML kan door de groei en huidige materiaalvloot inmiddels elke AV-opdracht tot een succes maken. Ook in de particuliere markt is DML erg actief met veel feesten waarbij valt te denken aan bruiloften, verjaardagen en (kermis)borrels.

Chandelier Rental | Showlight bv

Chandelier Rental | Showlight bv

Schrijf review Winssen

Kroonluchterverhuur is het enige Internationale verhuurbedrijf dat Luxe en Echt Kristallen Kroonluchters verhuurd. Kroonluchterverhuur beschikt over honderden kroonluchters in verschillende afmetingen.

TTM Event Facilities

TTM Event Facilities

Schrijf review Deventer

Van intiem popconcert in een theaterzaal tot megafestival met duizenden bezoekers. Met ruim 28 jaar ervaring in het vak, verzorgen wij licht, geluid, signing en trussing voor diverse opdrachtgevers in Nederland, Duitsland en België.

Harmony DJ-Team

Harmony DJ-Team

3 reviews Westmalle

Sfeer verzekerd met onze ervaren dj’s! Wij verzorgen muziek én meer op uw feesten, zodat u na afloop kan terugkijken op een memorabele avond die perfect was aangepast op uw publiek.

No Photo Available

AVEX

Schrijf review Breukelen

Al meer dan 25 jaar voorziet AVEX bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland van audiovisuele oplossingen zowel voor projectinrichting als voor evenementen.

Pouwels Audiovisueel

Pouwels Audiovisueel

Schrijf review Horst aan de Maas

Bij Pouwels Audiovisueel staan het evenement, kwaliteit en betrouwbaarheid centraal. Aangevuld met passie en liefde voor muziek en gedreven mensen, zorgen deze waarden ervoor dat techniek niet alleen faciliteit is.

SEM-Productions

SEM-Productions

Schrijf review Meppel

SEM productions is een full service supplier voor licht, geluid en videotechniek. Wij zorgen ervoor dat jij zichtbaar en hoorbaar bent op de meest optimale manier.

Perfect Light

Perfect Light

Schrijf review Nijmegen

De juiste professionele invulling van licht en geluid tijdens jouw evenement? Perfect Light regelt het! Specialist in verhuur en verkoop van licht en geluidsapparatuur.

Heuvelman Sound and Vision

Heuvelman Sound and Vision

Schrijf review IJsselstein

Heuvelman is als audiovisueel bedrijf al meer dan 50 jaar een toonaangevende speler in de audiovisuele branche.

PartyZaan

PartyZaan

Schrijf review Zaandam

Resal Laser bv

Resal Laser bv

Schrijf review Gorinchem

Toonaangevend en beeldbepalend in lasershows. Resal Laser voor productie van een lasershow en alle combinaties van laser met andere media.

RDJ sound and lightning

RDJ sound and lightning

Schrijf review Overijsel

Hallo, wij zijn rdj sound and lightning  en wij zijn een dj bedrijf voor weddings, feestjes en heel ven andrere dingen.

Wuestman Audiovisueel

Wuestman Audiovisueel

Schrijf review Harderwijk

Voor verhuur audiovisueel bent u bij Wuestman aan het juiste adres! Uw zakelijk evenement of (bedrijfs)presentatie verdient immers de best mogelijke audiovisuele ondersteuning.

Smartom bv

Smartom bv

Schrijf review Kasterlee

Smartom bvba is een jong en dynamisch productiebedrijf voor zowel corporate events, festivals, fuiven als andere feesten.

VB- audiovisuele services

VB- audiovisuele services

Schrijf review Brielle

VB- Audiovisuele services & Dutch events support staat garant voor de hoogst mogelijke service om uw bijeenkomst tot een succes te maken.  Wij kijken naar de beleving die u op uw gasten wilt overbrengen en maken daar een passend ontwerp voor.

HJSound

HJSound

Schrijf review Vlagtwedde

HJSound is begonnen als drive-in show. In de loop der jaren hebben wij onze diensten verder uitgebreid. Nu verzorgen wij licht, beeld en geluid op diverse locaties.

Pro4events

Pro4events

Schrijf review Mierlo

Wij beschikken over een ruim assortiment van ledschermen, video, djgear, rigging, podia, FX, geluid en licht.

Two Discjockeys

Two Discjockeys

Schrijf review Riel

Knallend geluid, een spetterende lichtshow, en top discjockeys, zijn de ingrediënten van: Two Discjockeys!

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.85/10. Gebaseerd op 173 reviews over bedrijven in de categorie 'Licht en geluid verhuur'.

Magnus Partyverhuur

Magnus Partyverhuur

Perfect!

|Kristof Wouters|26/09/2023

Vlotte communicatie, alles netjes geleverd zoals besproken. Topmaterialen. Werkelijk geen enkel minpunt.

Tentenverhuur Sleidinge

Tentenverhuur Sleidinge

Topservice en enorme flexibiliteit

|Lennert Camps (Unexpected Events VZW)|23/09/2023

Wij werken al enkele jaren samen met Tentverhuur Sleidinge. Zij leveren topmateriaal en komen alle afspraken na. Enorm flexibel en een zuivere communicatie!

Magnus Partyverhuur

Magnus Partyverhuur

De Langste Fietsketting - fietsfeest van de Fietsersbond en Gracq te Brussel - 17 september 2023

|Eddy Vaes (Fietsersbond)|19/09/2023

Door omstandigheden hadden we enkele dag voor het evenement nog enkele tenten nodig. Wat zeer aangenaam is bij Magnus, is dat je altijd iemand aan de lijn krijgt en dat ze proberen mee te denken om een oplossing te vinden. De afhandeling liep zeer correct.

Harmony DJ-Team

Harmony DJ-Team

Sfeermakers die weten hoe ze een goed feestje moeten maken

|Cristel Lokhoff|12/09/2023

Tijdens de Mjeelse Kermis mogen genieten van dit TOP-Team. Van 0 naar 100% gasgeven. Ze voelen zeer goed de sfeer aan en springen daar op in. Voor jong en oud word er wat gedraaid. Elk muziekgenre wordt gespeeld. En vooral Bart de Bie zie je zelf ook genieten, van begin tot het eind. Een aanrader voor elk feestje. 🍻

Licht en geluid verhuur

Je hebt de perfecte locatie voor jouw evenement gevonden? Zorg ervoor dat de licht- en geluidsapparatuur voldoen aan je eisen. Onderstaande lijst helpt je bij die zoektocht naar de ideale partner voor de verhuur van licht en geluid.

Verhuur licht en geluid, voor de juiste sfeer en meer

Geluid is bij bijna alle evenementen van groot belang. Stel je eens voor dat je een verjaardagsfeest organiseert met muziek, maar je gasten horen het geluid niet goed. Of je plant een seminar, en je sprekers zijn niet goed hoorbaar. Of je bent een concertorganisator en je huurt een fantastische zangeres in, en de achterste rijen kunnen niet van haar stem genieten of horen een vervelend geruis? Kortom, zonder geluid, geen geslaagd evenement. Geluid huren, van een microfoon huren tot grote muziekinstallaties, mag je dus niet vergeten. Heb je naast licht en geluid ook audiovisueel materiaal nodig, zoals projectoren, beeldschermen voor indoor en outdoor, ledwalls en flatscreens, dan kun je hier een lijst van geschikte verhuurbedrijven van audiovisuele apparatuur vinden.

Naast het geluid speelt licht ook een erg belangrijke rol op elk evenement. Op je verjaardagsfeestje staat iedereen in een donkere zaal? Niet leuk. Op je zakelijk evenement zie je de sprekers niet op het podium? Zonde! Van een compacte lichtinstallatie die je zelf kunt opzetten tot een trussopstelling met special effects zoals stroboscopen, rookmachines, of een lasershow. The sky is the limit! Verhuur licht en geluid mag je dus zeker niet vergeten.

Met de nodige aandacht voor professioneel licht en loepzuiver geluid van hoge kwaliteit, creëer je bovendien de passende sfeer. Licht huren en geluid huren kunnen jouw feest of evenement boven anderen laten uitstijgen, of het nu een bedrijfsfeest, personeelsfeest, bruiloft of concert is. Organiseer je een concert of muziekevenement, dat vergt heel wat voorbereiding. Dan kun je een lijst van leveranciers voor je concertorganisatie en standbouw waarschijnlijk goed gebruiken.

Party organiseren?

Je wil een dansfeest of een fuif organiseren? Dan ga je een discobar huren! Een dj-booth huren doe je enkel als die van de beste kwaliteit is want de muziek moet knallen! Ook voor verhuur dj materiaal kun je terecht in onderstaande lijst!

Opbouw van licht en geluid

Als je licht en geluid huurt, is het vaak mogelijk om kleinere installaties bij het verhuurbedrijf gewoon af te halen en na gebruik terug af te zetten. Voor grotere evenementen komen de verhuurbedrijven ter plaatse het licht en geluid opbouwen en aansluiten, en ze zorgen ook voor de nodige technische ondersteuning. Zo weet je dat als je een licht- en geluidsinstallatie huurt, het licht en geluid ook optimaal tot hun recht komen.

Geluid- en lichtinstallatie huren of kopen?

Licht en geluid huren is misschien een beetje zonde als je deze installaties regelmatig zou gebruiken. Er bestaan ook heel wat goede adressen die licht- en geluidsinstallaties verkopen. Ook daar voorzien we bij eventplanner.net een overzichtelijke lijst van aanbieders voor je.

Geluid en licht huren, hoe begin je eraan?

Jouw feest of evenement moet knallen. Verhuur licht en geluid staat dus bovenaan je to-dolijstje. Hoe selecteer je het juiste licht en geluid bedrijf? Heb je een vooraf bepaald standaard pakket nodig of een volledige installatie licht en geluidsmateriaal op maat? Misschien weet je niet altijd precies wat je nodig hebt aan licht- en geluidsapparatuur? Bij welk bedrijf krijg je het passende advies? Wij werken graag voor je en hebben onderstaande lijst voor je samengesteld met verhuurbedrijven voor licht en geluid. Het volledige internet afspeuren hoeft dus niet meer. Gebruik de filters, bijvoorbeeld op regio, om nog sneller de partner te spotten die je gaat ondersteunen bij licht- en geluidsinstallatie huren.

Licht en geluid verhuur bedrijf? Voeg gratis een link toe

Verhuur je licht- en geluidsinstallaties? En je maakt nog geen deel uit van onderstaande lijst voor de verhuur van licht en geluid? Zonde! Met een paar klikken, een mooie tekst en inspirerende foto’s maak je van je bedrijfspagina een pareltje. Waarom zou je een bedrijfspagina op onze site nodig hebben, horen we je denken? Het is eenvoudig: elke dag bezoeken duizenden eventorganisatoren, zowel professionals als privépersonen, onze site. Zij zijn op zoek naar eventleveranciers, ook naar partners die instaan voor het verhuur van licht en geluid. Als jij als licht- en geluidbedrijf in onze lijst staat, dan is de kans groot dat ze jou spotten!

We bieden bovendien extra marketingadvies aan als je dat nodig hebt en wil scoren in je doelgroep. Neem daarvoor contact op met onze marketingexperts. Zij staan steeds tot je beschikking!

Tags: verhuur geluid, licht huren, geluidsinstallatie huren, geluid huren, geluid verhuur, licht verhuur, verhuur geluidsinstallaties, geluidsinstallaties verhuur, geluidsinstallaties, geluidsinstallatie verhuur, verhuur geluidsinstallatie, verhuur licht, verhuur licht en geluid, licht en geluid, lichtverhuur, geluidverhuur, licht en geluid huren, geluid en licht, verhuur pa, verhuur klank en licht, geluid evenement, huur geluid, licht geluid, licht en geluid event, verhuur licht geluid, licht geluid huren, verhuur sound, verhuur geluid en licht, geluidsinstallatie, geluidsapparatuur, licht en geluid feest, geluid en licht verhuur, geluidsverhuurbedrijf, geluid licht, huren geluid, verhuur geluidsapparatuur, lichtinstallaties verhuur, verhuur light, licht en geluidsverhuur, verhuur licht en geluid arnhem, licht en geluid huwelijk, sets, feest geluid, geluid, installatie, belichting, light, apparatuur, klank en licht, klank en licht technieken, ...