evaluatie

Je evenement evalueren? Het is een kwestie van het gewoon te doen. Met de dingen die je leert, kun je je volgend event nog beter maken. Deze bedrijven gespecialiseerd in event evaluatie helpen je hierbij.

No Photo Available

CheckMarket

Schrijf review Turnhout

Met onze online tool kan je inschrijvingen of feedback voor een event verzamelen. Dat kan door je contacten uit te nodigen via e-mail, flyer, brief of SMS of door ze te benaderen via iPad, zuil, QR code of formulier. Resultaten in real time beschikbaar.

No Photo Available

MeetingMatters | MeetingMonitor

Schrijf review Nieuwegein

MeetingMonitor evaluaties en effectmeting helpt organisatoren en meeting owners om doelstellingen concreet meetbaar en resultaten inzichtelijk te maken.

No Photo Available

Survey Anyplace

Schrijf review Antwerpen

Met Survey Anyplace kan je visueel aantrekkelijke enquêtes maken voor smartphones en tablets. Op deze manier kan je de mening van mensen verkrijgen op het moment van de ervaring ipv achteraf via email.

No Photo Available

Crowdcom

Schrijf review Hedel

Marijn Producties verzorgt de (technische) productie en ondersteuning van zowel theatervoorstellingen als evenementen. Marijn Producties produceert evenement van concept tot uitvoering.

Meer resultaten wereldwijd

No Photo Available

Safe Event De Winter bv

Schrijf review Tremelo

Evalato

Evalato

Schrijf review Barcelona

Evalato is een inzendings- en evaluatieplatform van de volgende generatie voor prijzen, wedstrijden, beurzen, aanvragen, oproepen voor papers, beurzen, erkenning van werknemers, financiering en andere programma's.

No Photo Available

Eventible

Schrijf review Pune

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

evaluatie

Meten is weten. Zonder feedback te verzamelen van je gasten of bezoekers is het onmogelijk om jouw evenement bij te sturen en nog beter te maken. Stilstaan is achteruitgaan! Door een goede evaluatie van je evenement begrijp je wat er werkte maar vooral ook, wat er niet werkte en of je aan de verwachtingen van je gasten en deelnemers hebt voldaan, bijvoorbeeld als je een congres organiseert.

Er zijn ook heel wat belangrijke organisatorische elementen die je als je je evenement gaat evalueren in vraag kunt stellen: was je marketing effectief en efficiënt, ben je binnen je budget kunnen blijven, had je het juiste eventteam samengesteld? Een ervaren partner voor dit deel van je eventorganisatie, vind je in bovenstaande lijst.

Van data naar inzichten

Feedback verzamelen kun je op vele manieren doen. Door gewoon te observeren tijdens je evenement of je gasten ter plaatse om feedback te vragen via een promotieteam, zuil, QR-code of online of papieren formulier. Gesloten en open vragen zijn mogelijk. Via een enquête tool kun je alle nuttige informatie ook na jouw bedrijfsevenement of feest bevragen. Vragen die je via een webbased enquête tool kunt stellen gaan over de evenementenlocatie en faciliteiten, de catering, de kwaliteit van de sprekers en artiesten en het evenement als geheel. Een goede vraag is ook hoe waarschijnlijk het is dat ze jouw evenement zouden aanraden aan vrienden en familie

Al deze gegevens worden netjes verwerkt en in een gedetailleerd rapport gegoten. Dit rapport kun je als een soort handleiding gebruiken om de volgende editie en elk evenement nog beter te maken. Houd je vragenlijst overzichtelijk en kort en vraag geen info die je al weet. Dit komt onprofessioneel en vooral storend over. Het is ook niet nodig, want bij het analyseren van je resultaten kun je deze data uit je contactinformatie halen.

Bedank je gasten in deze enquête voor evenementenevaluatie ook gelijk voor het komen en leg uit waarom hun feedback belangrijk is. Tip: Ervoor zorgen dat meer bezoekers je evenement evalueren? Een (kleine) incentive bieden als je gasten de evenementenevaluatie invullen, doet wonderen.

Interne evaluatie evenement

Maar ook jouw collega’s hebben een waardevolle visie op jouw event en de interne organisatie daarvan. Organiseer de bevraging zo snel mogelijk, dan zit alles nog helder in de hoofden. Kies de evaluatiemethode die past bij jouw event team en hun agenda's. Dat kan face to face maar ook via een online meeting of een evaluatieformulier voor events. Beperk je eventevaluatie ook niet tot de eindevaluatie. Hou de temperatuur ook in de gaten tijdens je evenement.

No-shows bevragen

Wat je nog meer kunt doen? Een enquête uitvoeren bij je gasten of bezoekers die niet zijn komen opdagen. De resultaten van deze bevraging geven je dan in een keer het antwoord. En had je op je beurs (betalende) standhouders? Dan kun je ook hun tevredenheid meten. Wat vonden zij over de beurs, de deelnemers en het rendement dat ze haalden?

Evaluatie event op de planning?

Jouw evenement zit erop. Zoveel mogelijk feedback vragen aan je deelnemers of gasten is nu je doel. Hoe ga je dat aanpakken? En hoe ga je een partner vinden die je hierbij kan helpen? Rondvragen in je netwerk? Het internet afspeuren? Wij kennen een snellere en effectievere methode om een congres of ander evenement te evalueren! Ga op zoek in bovenstaande lijst. Het eventplanner.net-team stelde deze zorgvuldig voor je samen. Een tip: met de filters vind je nog sneller wie/wat je zoekt.

Jouw bedrijf gespecialiseerd in evenementen evalueren gratis toevoegen aan deze lijst?

Jouw bedrijf dat gespecialiseerd is in evenementen evalueren staat nog niet in bovenstaande lijst? Tijd voor actie! Je bedrijfspagina maak je gratis aan. Zorg voor een inspirerende tekst en aantrekkelijke beelden. Zo ben je helemaal klaar om te schitteren op deze website en in het oog te springen bij eventorganisatoren die op onze site zoeken naar eventleveranciers. Wie weet spotten ze de volgende keer jouw bedrijf wel!

Tags: evaluatie, evenement evalueren, evaluaties, event evaluatie, evenement evaluatie, evaluatieformulier, eventevaluatie, ...