evaluatie

Evalueer alle aspecten van jouw evenement en gebruik deze informatie om de volgende editie nog beter te maken. Deze bedrijven helpen je hierbij.

No Photo Available

CheckMarket

Schrijf review Turnhout

Met onze online tool kan je inschrijvingen of feedback voor een event verzamelen. Dat kan door je contacten uit te nodigen via e-mail, flyer, brief of SMS of door ze te benaderen via iPad, zuil, QR code of formulier. Resultaten in real time beschikbaar.

No Photo Available

Safe Event De Winter bv

Schrijf review Aarschot

Evalato

Evalato

Schrijf review Barcelona

Evalato is een inzendings- en evaluatieplatform van de volgende generatie voor prijzen, wedstrijden, beurzen, aanvragen, oproepen voor papers, beurzen, erkenning van werknemers, financiering en andere programma's.

No Photo Available

MeetingMatters | MeetingMonitor

Schrijf review Nieuwegein

MeetingMonitor evaluaties en effectmeting helpt organisatoren en meeting owners om doelstellingen concreet meetbaar en resultaten inzichtelijk te maken.

No Photo Available

Eventible

Schrijf review Pune

No Photo Available

One2Ten

Schrijf review Bussum

One2Ten meet klantbeleving real-time op locatie. Door het design en de manier waarop wij de klant vragen zijn mening achter te laten is de respons rate vele malen hoger dan bij andere 'achteraf' manieren.

No Photo Available

Survey Anyplace

Schrijf review Antwerpen

Met Survey Anyplace kan je visueel aantrekkelijke enquêtes maken voor smartphones en tablets. Op deze manier kan je de mening van mensen verkrijgen op het moment van de ervaring ipv achteraf via email.

No Photo Available

Crowdcom

Schrijf review 's-Hertogenbosch

Marijn Producties verzorgt de (technische) productie en ondersteuning van zowel theatervoorstellingen als evenementen. Marijn Producties produceert evenement van concept tot uitvoering.

evaluatie

Meten is weten. Zonder feedback van je gasten of bezoekers is het onmogelijk om een evenement bij te sturen. Een goede evaluatie is dus noodzakelijk. Gelukkig kunnen deze bedrijven je hierbij helpen.

Van data naar insights

Deze bedrijven verzamelen via bijvoorbeeld enquêtes alle nuttige informatie over jouw bedrijfsevenement of feest; demografische gegevens over de bezoekers, positieve punten, klachten, economische impact, enz. Al deze gegevens worden netjes verwerkt en in een gedetailleerd rapport gegoten. Dit rapport kan als een soort handleiding gebruikt worden. Zo kan je op basis van deze evenementanalyse de volgende editie nog beter maken.

Een link toevoegen

Wist je al dat het mogelijk is om gratis een bedrijf aan deze pagina toe te voegen? Je hoeft simpelweg op onderstaande knop te drukken en een bedrijfsfiche aan te maken. Zo eenvoudig is het!

Tags: evaluatie, evenement evalueren, evaluaties, event evaluatie, evenement evaluatie, evaluatieformulier, eventevaluatie, ...