De Montil

De Montil

De Montil
  • Moortelstraat 8, 1790 Affligem, België
  • Certificate of Excellence 2020

Een zee van vergader- en eventmogelijkheden in een oase van groen

Een bruisend congrescentrum in een groene oase van rust. Met een persoonlijke en flexibele service. Dat is congrescentrum De Montil in Affligem. Ongestoord vergaderen en evenementen in stijl zijn er mogelijk van tien tot duizend deelnemers.

 

De Montil in Affligem is een geschikte locatie voor heel wat concepten. Het congrescentrum beschikt naast veertien zalen, goed voor tien tot duizend personen, ook over een beurshal van 1.300 m². Elke zaal wordt opgesteld volgens de wens van de klant. Zo zijn vergaderingen, workshops, debatten, congressen, productpresentaties, beurzen, awarduitreikingen, bedrijfsfeesten, fotoshoots en zelfs concerten mogelijk.

 

Het congrescentrum beschikt ook over een grote bar in art-decostijl. Het is een gezellige en lichte ruimte die kan ingeschakeld worden in combinatie met een van de aanpalende zalen. Het fijne is dat de bar direct uitgeeft op het terras en de fraaie tuin met zicht op kunstwerken van grote namen uit de Belgische kunstgeschiedenis.

 

Food is art

Het in-huis-catering team verwent je op culinair vlak, want ook bij vergaderingen en evenementen gaat de liefde door de maag. Van een eenvoudige broodjeslunch tot een uitgebreid diner, alles wat uit de keuken komt is tot in de puntjes verzorgd. Bij grote events begeleidt de chef je graag in de keuze van het menu.

 

Praktisch

De Montil ligt op 18 km van Brussel en is via de E40 makkelijk bereikbaar. Als extra troef beschikt De Montil over twee zeer grote parkings gelegen aan de locatie.

 

Heb je een idee voor een evenement of vragen over de juiste aanpak? De Montil helpt je met plezier op weg!

De Montil
Let's reconnect!
25 September 2020

De veiligheidsraad heeft de maatregelen voor het organiseren van evenementen ondertussen weer een beetje versoepeld. 

We voelen dat de nood om terug met elkaar te connecteren groot is.

Wij staan dan ook graag ter uwer beschikking om uw evenement in goede banen te leiden en “corona-proof” te laten verlopen.

 

Lees meer

Like Reageer

23 reviews over De Montil - 9.6/10

Schrijf een review
Myriam Heymans
New|Brico Belgium|

De Montil

Fantastische omgeving. Goede service.
Vriendelijke bediening.
Alle vele evenementen georganiseerd. Altijd tevreden

Reactie van De Montil op deze review:

Bedankt voor de positieve feedback. Fijn om met jullie samen te werken.

0 likes|
ALAIN VANDE KERKHOVE
New|ARC Events c/o The ARC Group|

CIO Leadership Summit in De Montil

Al 20 jaar actief in de organisatie van zakelijke congressen en evenementen, dit was onze eerste ervaring bij De Montil. En het was een goede: geweldige locatie, flexibiliteit van het personeel, prijs / kwaliteit, uitstekende catering en bijbehorende service ... Dus alleen positieve feedback van onze eigen medewerkers en ook van de conferentiegasten en God weet dat we streng zijn op de details. Het is duidelijk, we komen nog een keer terug!

bekijk origineel

Reactie van De Montil op deze review:

Bedankt voor deze positieve feedback! Het was een aangename samenwerking.

0 likes|
Paul De Corte
New|Psoriasis Liga Vlaanderen vzw|

De Montil: de kwaliteit druipt eraf

Voor de tweede keer organiseerde onze vzw, Psoriasis Liga Vlaanderen, een event in De Montil en voor de tweede keer (én zonder overdrijving) evalueer ik dit eventbedrijf kort en krachtig als "Voor het meest geslaagde evenement moet je hier zijn!".
We waren tevreden over de hele lijn: prachtig complex met zalen voor alle soorten meetings, alles gereed en klaar gemaakt zoals vooraf afgesproken, perfecte service, goede keuken met gepaste hulp voor de bediening, vriendelijk en behulpzaam personeel en indien er toch een probleempje opdook, was er altijd iemand bereid om je te helpen.
De Montil is top professioneel maar heeft ook oog voor de menselijke kant 'van de klant'.

0 likes|
Christophe Larock
New|De Decker-Van Riet|

Professionele aanpak in moeilijke tijden

De wijze van organiseren, aanpak is op een zeer professionele wijze uitgevoerd geweest in deze moeilijke tijden.
Hieraan kunnen veel bedrijven iets van leren en het zou een zeer positieve bijdrage leveren wanneer de overheid eens luistert, vaststellingen komt doen bij deze organisatie voordat men beslissingen neemt om iets gaan toe te passen. Indien je uw verantwoordelijkheid neemt zoals De Montil kan er veel bereikt worden in de COVID periode.
Daarom willen wij het team van De Montil nog eens bedanken voor de wijze waarop zij dit georganiseerd hebben.

1 like|
rudi schautteet
New|Brico Belgium s.a.|

een toffe en professionele locatie

wij organiseren nu sinds een paar maanden allerlei meetings ( bv. ondernemingsraad ) in de montil.
dit verloopt steeds uiterst efficient en professioneel. de planning, de inrichting van de zalen ( zeker in coronatijden) de maaltijden alles is tot in de puntjes geregeld.

1 like|
Danny Van Hove
Expert|Belgian Beverages cvba|

Uitstekende service

Op 16/03 moesten we nog noodgedwongen onze voorjaarsbeurs in De Montil afgelasten, op 14/09 konden we dan toch onze najaarsbeurs in De Montil organiseren. Dankzij de uitstekende samenwerking met De Montil en haar personeel werd dit een 100% Corona-proof gebeuren met een succesvol verloop in een -ondanks/dankzij alle voorzorgsmaatregelen- ongedwongen en rustige sfeer. De inzet van het personeel gekoppeld aan de uitstekende accomodatie heeft hier enorm toe bijgedragen, een pluim voor hen, van harte dank !

1 like|
raf bombeek
New|Secretaris Pro Flandria (www.proflandria.be)|

Vergaderen in De Montil in Corona-tijden

Pro Flandria is een Vlaams netwerk van ondernemers en academici. Wij organiseren 4 x per jaar een ledenvergadering voor ongeveer 100 deelnemers. Aansluitend is er een receptie met daarna mogelijkheid om te blijven lunchen.

Door plaatsgebrek (Corona-regels) in onze traditionele vergaderlocatie, weken we op 19 sept 2020 uit naar De Montil in Essene. Het moet gezegd: in De Montil is er meer dan voldoende ruimte om een vergadering voor 100 personen Coronaconform te laten doorgaan. Omdat we zeer tevreden waren over ontvangst, verloop vergadering, receptie en aansluitende lunch, hebben we de Montil ook direct geboekt voor onze 2 volgende vergaderingen.

1 like|
Bjorn Samson
New|Flanders' FOOD|

revieuw De Montil

Alles verloopt steeds vlot, bij extra vragen van ons komt hier altijd een positief antwoord op. Goede bediening door het personeel!

Reactie van De Montil op deze review:

Bedankt voor uw feedback!

1 like|
Dirk Van Gysel
New|ABC of Pediatric Dermatology|

Een jaarlijks feest

Elk jaar in september - en dit nu al voor de 6de keer - organiseren we een nationaal congres voor onze beroepsgroep.
Omwille van het aantal deelnemers zijn we na de eerste editie van een kleinere locatie naar "De Montil" moeten overschakelen.
Dit hebben we ons nog geen moment beklaagd.
Elk jaar opnieuw kunnen we met een gerust gemoed vooruitkijken naar en achteraf heel tevreden terugblikken op een geslaagd event, waarbij zowel de infrastructuur, catering als technische ondersteuning perfect is.
Voor ons is "De Montil" bijgevolg een synoniem voor "top" in ondersteuning van een congres.

Reactie van De Montil op deze review:

Bedankt voor de lovende woorden. Altijd fijn dit te kunnen lezen!

1 like|
Franky De Cock
New|Horta|

Excelente Partner

'De Montil' is niet zomaar een event leverancier, maar een echte partner om je events te organiseren.
De persoonlijke aanpak is zeker een troef. Bij ieder event is het opnieuw thuiskomen, professioneel, maar toch met een persoonlijke aanpak.

Naast een aangename accommodatie, kan je er ook terecht voor een verzorgde maaltijd.

Top team, van onderhoudsmedewerkers tot directie !!!

Reactie van De Montil op deze review:

Altijd leuk om te horen, bedankt hiervoor!

1 like|
Danny Van Hove
Expert|Belgian Beverages cvba|

Uitstekende service

Onze aankoopgroepering organiseert in De Montil al jaren een beurs met onze leveranciers voor onze aangesloten drankenhandelaars, en geregeld ook vergaderingen met onze aandeelhouders. Dit verloopt steeds in de opperbeste omstandigheden, niet alleen omwille van het aangename kader en inrichting van de zalen en de omgeving van het complex, maar vooral ook het gevolg van de professionaliteit waarmee De Montil en haar medewerkers onze organisatie technische en praktisch ondersteunt. Ook op vlak van catering wordt een uitstekende kwaliteit aangeboden. We hopen dan ook de samenwerking met De Montil nog jaren te kunnen voortzetten.

Reactie van De Montil op deze review:

Bedankt voor de positieve feedback!

1 like|
Anaïs Van den heurck
Expert|Delhaize|

een top locatie dankzij een top team

twee keer per jaar organiseren we onze Disocovery Days in de Montil. Van de pre-organisatie tot de post event is alles tot op in de puntjes door het hele team geregeld. Ze zijn beschikbaar voor alle aanvragen, doen altijd meer dan wat er van hen oorspronkelijk verwacht wordt, het is echt een plezier om telkens met dit team op zo'n mooie locatie te mogen samenwerken. Beschikbaar, innovatief, behulpzaam, vriendelijk en top profesionelen, dit is de Montil.

Reactie van De Montil op deze review:

Bedankt voor de lovende woorden!

1 like|
Peter De Roeck
New|Financial Media|

Professionele samenwerking: top

Financial Media organiseert haar grootste event - de awards Best Finance Team of the Year - al meer dan 10 jaar in De Montil. En daar is een goede reden voor. Steeds kunnen we rekenen op professionele begeleiding in de voorbereiding als op de dag zelf. Kenmerkend is ook de grote flexibiliteit en de dienstbaarheid die het personeel heeft ten opzichte van ons: het is een echt partnership en De Montil doet er alles aan om een succes te maken van het event, met veel inzet ook voor die aspecten van het event waar ze zelf niet verantwoordelijk voor zijn. Dat geeft een aangenaam comfortgevoel. De catering en bediening zijn altijd al zeer goed geweest.
De locatie biedt ons tal van mogelijkheden en alternatieven, waar ook bij last minute wijzigen kan gebruik van gemaakt worden. De Montil is gemakkelijk bereikbaar, er is voldoende parking, er zijn aangename zalen,... Daarom dat we ook voor andere van onze initiatieven graag beroep doen op De Montil.

Reactie van De Montil op deze review:

Bedankt voor de positieve feedback, altijd leuk om te horen!

1 like|
Stéphane Bossut
New|Tereos|

De Montil

De Montil bestaat al meer dan 30 jaar, en nog steeds gebeurd alles met heel veel proffessionalisme.Ieder feest die wij organiseren is van aanvraag tot het feest zelf, tot in de puntjes begeleid. Zelden wordt er iets vergeten, maar als er toch een probleem zich voordoet, is deze snel opgelost, zonder dat de gatsen het opgemerkt hebben?
Zeer mooie omgeving met veel parkeerruimte

Reactie van De Montil op deze review:

Altijd leuk om te horen, bedankt!

1 like|
Margriet Ceurstemont
Expert|Belfius|

ervaring na organisatie interne infodagen

zeer correcte en constructieve samenwerking
voldoende parkeergelegenheid
vele mogelijkheden

Reactie van De Montil op deze review:

Bedankt voor uw review!

1 like|
Tanja De Belder
New|VDAB|

De Montil - Organisatie nieuwjaarsdiner

De organisatie van de nieuwjaarsdiner gaat voor ons bedrijf door in De Montil. De samenwerking en opvolging door De Montil verloopt in optimale omstandigheden.
Ook de maaltijden zijn steeds tot in de puntjes verzorgd.
Ze zorgen steeds dat ons event geslaagd is.

Reactie van De Montil op deze review:

Bedankt voor de positieve feedback!

1 like|
Frank Van Rymenant
New|Innotec/De Prinsengarde|

De Montil

Mooie omkadering voor alle feesten en dit in een prachtige omgeving waar kwaliteit hoog in het vaandel gedragen wordt , als klant geven we daar ieder jaar ons feest voor een 400 a 500 man wat geen enkel probleem is , het eten wordt er geserveerd in een ijl tempo dat iedereen snel bediend wordt en zijn eten warm op het bord geserveerd krijgt
Ook voor het bedrijf waarvoor ik tewerk gesteld ben hou ik er geregeld seminaries en wat opvalt bij iedereen is de warme uitstraling van het geheel en dit voor ieder en op maat gemaakt voor de eisen van de klant.
In Aalst waarvan ik afkomstig ben vind je zelfs niet een zaal om een capaciteit van zulke omvang neer te zetten , Montil u blijft mijn vertrouwen hebben.

Reactie van De Montil op deze review:

Altijd leuk om te horen, bedankt!

1 like|
Jos Bogaerts
New|VDAB|

Nieu<jaarevent VDAB in de Montil

Ons event organiseren in samenwerking met de mensen van de Montil was en is altijd een voltreffer. Altijd een leuke verwelkoming en vlotte samenwerking waarin de gemaakte afspraken tot in de puntjes worden uitgevoerd, ook de samenwerking met de partners, waarmee de Montil samenwerkt, is super.
Het toppunt is het diner, dit kan je voordien, in samenspraak met de chefkok, tot in de puntjes uitwerken en dit alles met een vlotte en vriendelijke georganisserde bediening maakt dat dit een top lokatie is. Echt een aanrader voor wie een een personeelsevent wil organiseren.

Reactie van De Montil op deze review:

Bedankt voor de positieve feedback!

1 like|
Erwin Favere
New|Fluvius cvba|

Perfecte samenwerking!

Bij iedere organisatie in de Montil mogen wij rekenen op
- een korrekte opmaak van de offerte
- perfecte opvolging, uitvoering, medewerking en samenwerking tijdens het event

Hierbij komt nog de mooie 'rustige' ligging en bereikbaarheid van De Montil, enorme keuze aan volledig uitgeruste vergaderzalen en prima catering.

Reactie van De Montil op deze review:

Bedankt voor uw positieve reactie!

1 like|
Steven Vrancx
New|UNIZO|

Samenwerking met De Montil

Al jaar en dag organiseer ik als eventplanner bij UNIZO vzw verschillende evenementen bij De Montil. Van kleine vergaderingssessies tot (middel)grote evenementen, het personeel weet er wel raad mee.
Ze weten van aanpakken en zullen er voor zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Ook aan communicatie ontbreekt hen niets. Steeds dezelfde vlotte , gestructureerde aanpak maakt het steeds weer aangenaam samenwerken!

Reactie van De Montil op deze review:

Altijd leuk om te horen, bedankt hiervoor!

1 like|
Koen Neuvroen
New|vzw SOK|

SOK Congres

Tweejaarlijks organiseren wij met SOK (Schooloverstijgend kwaliteitsnetwerk) twee congressen voor een +/- 500 personen. Een pluim voor de locatie en de ondersteuning van het personeel. Het volledige plaatje van De Montil past in ons kwaliteitsvol congres.

Reactie van De Montil op deze review:

Bedankt voor de positieve feedback!

1 like|
Eddy De Wit
New|

Studiedag ACV openbare diensten De Watergroep 20190618

Jaarlijks organiseren wij een studiedag voor onze leden en militanten in het congrescentrum De Montil te Affligem. Het congrescentrum is gelegen in een rustige buurt, modern gebouw en omgeven van een prachtige tuin.
Het is leuk om met deze mensen samen te werken en afspraken te maken. Het slagen van een event is ook mede dank zij de perfecte opvolging en bediening van het personeel.
De catering is van een zeer goed verzorgde kwaliteit.
Wij komen graag terug.

Reactie van De Montil op deze review:

Bedankt voor de positieve feedback, altijd leuk om te horen!

1 like|
Dieter Van Waeyenberghe
New|Colruyt Group|

Feedback chefdagen Colruyt Group

Samenwerking met de Montil verloopt steeds vlot! Ook flexibiliteit is zeker een troef op deze locatie. Algemeen gezien zijn alle medewerkers (zowel bureau,zaalpersoneel ed...) zeer vriendelijk en behulpzaam.
Samengevat een locatie die we zeker ook in de toekomst gaan blijven gebruik van maken.

Reactie van De Montil op deze review:

Bedankt voor de positieve feedback. Wij kijken alvast uit naar het volgende evenement!

1 like|
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Kenmerken De Montil

Wifi

gratis 

Aantal personen

10 - 1000 

Bereikbaarheid

auto 

parking - gratis 

Omgeving

groen (bos, ...) 

vlakbij snelweg 

Catering locatie

interne catering 

Faciliteiten

airco 

blackbox 

geluidsinstallatie 

projectie 

Activiteiten De Montil

Activiteitsregio's:
Vlaams-Brabant [+Brussel] | België
Activiteiten:
Feestzaal huren in Affligem | Feestzaal huren | Congreslocatie huren in Affligem | Congreslocatie huren | Evenementenlocatie huren in Affligem | Evenementenlocatie huren | Trouwlocaties in Affligem | Trouwlocaties
Trefwoorden:
evenement | vergaderlocatie | trouwlocatie | zaal huren | congres locatie | teambuilding | feestzaal affligem | vergaderzaal | eventlocatie | congrescentrum | huur zaal | trouwlocatie affligem | eventlocatie affligem | beurs | eventruimte | beursruimte

Nieuws

Dit zijn de beste eventbedrijven van 2020

Dit zijn de beste eventbedrijven van 2020

Heb je even voor een korte voorstelling van Congrescentrum De Montil?

Heb je even voor een korte voorstelling van Congrescentrum De Montil?

Een zee van vergader- en eventmogelijkheden in een oase van groen

Een zee van vergader- en eventmogelijkheden in een oase van groen