De Montil

De Montil

 • Moortelstraat 8, 1790 Affligem, België

Een zee van vergader- en eventmogelijkheden in een oase van groen

Een bruisend congrescentrum in een groene oase van rust. Met een persoonlijke en flexibele service. Dat is congrescentrum De Montil in Affligem. Ongestoord vergaderen en evenementen in stijl zijn er mogelijk van tien tot duizend deelnemers.

 

De Montil in Affligem is een geschikte locatie voor heel wat concepten. Het congrescentrum beschikt naast veertien zalen, goed voor tien tot duizend personen, ook over een beurshal van 1.300 m². Elke zaal wordt opgesteld volgens de wens van de klant. Zo zijn vergaderingen, workshops, debatten, congressen, productpresentaties, beurzen, awarduitreikingen, bedrijfsfeesten, fotoshoots en zelfs concerten mogelijk.

 

Het congrescentrum beschikt ook over een grote bar in art-decostijl. Het is een gezellige en lichte ruimte die kan ingeschakeld worden in combinatie met een van de aanpalende zalen. Het fijne is dat de bar direct uitgeeft op het terras en de fraaie tuin met zicht op kunstwerken van grote namen uit de Belgische kunstgeschiedenis.

 

Food is art

Het in-huis-catering team verwent je op culinair vlak, want ook bij vergaderingen en evenementen gaat de liefde door de maag. Van een eenvoudige broodjeslunch tot een uitgebreid diner, alles wat uit de keuken komt is tot in de puntjes verzorgd. Bij grote events begeleidt de chef je graag in de keuze van het menu.

 

Praktisch

De Montil ligt op 18 km van Brussel en is via de E40 makkelijk bereikbaar. Als extra troef beschikt De Montil over twee zeer grote parkings gelegen aan de locatie.

 

Heb je een idee voor een evenement of vragen over de juiste aanpak? De Montil helpt je met plezier op weg!

13 reviews over De Montil - 9.7/10

 • Uitstekende service

  Onze aankoopgroepering organiseert in De Montil al jaren een beurs met onze leveranciers voor onze aangesloten drankenhandelaars, en geregeld ook vergaderingen met onze aandeelhouders. Dit verloopt steeds in de opperbeste omstandigheden, niet alleen omwille van het aangename kader en inrichting van de zalen en de omgeving van het complex, maar vooral ook het gevolg van de professionaliteit waarmee De Montil en haar medewerkers onze organisatie technische en praktisch ondersteunt. Ook op vlak van catering wordt een uitstekende kwaliteit aangeboden. We hopen dan ook de samenwerking met De Montil nog jaren te kunnen voortzetten.

  - Belgian Beverages cvba ()

 • een top locatie dankzij een top team

  twee keer per jaar organiseren we onze Disocovery Days in de Montil. Van de pre-organisatie tot de post event is alles tot op in de puntjes door het hele team geregeld. Ze zijn beschikbaar voor alle aanvragen, doen altijd meer dan wat er van hen oorspronkelijk verwacht wordt, het is echt een plezier om telkens met dit team op zo'n mooie locatie te mogen samenwerken. Beschikbaar, innovatief, behulpzaam, vriendelijk en top profesionelen, dit is de Montil.

  - Delhaize ()

 • Professionele samenwerking: top

  Financial Media organiseert haar grootste event - de awards Best Finance Team of the Year - al meer dan 10 jaar in De Montil. En daar is een goede reden voor. Steeds kunnen we rekenen op professionele begeleiding in de voorbereiding als op de dag zelf. Kenmerkend is ook de grote flexibiliteit en de dienstbaarheid die het personeel heeft ten opzichte van ons: het is een echt partnership en De Montil doet er alles aan om een succes te maken van het event, met veel inzet ook voor die aspecten van het event waar ze zelf niet verantwoordelijk voor zijn. Dat geeft een aangenaam comfortgevoel. De catering en bediening zijn altijd al zeer goed geweest.
  De locatie biedt ons tal van mogelijkheden en alternatieven, waar ook bij last minute wijzigen kan gebruik van gemaakt worden. De Montil is gemakkelijk bereikbaar, er is voldoende parking, er zijn aangename zalen,... Daarom dat we ook voor andere van onze initiatieven graag beroep doen op De Montil.

  - Financial Media ()

  Reactie van De Montil op deze review:

  Bedankt voor de positieve feedback, altijd leuk om te horen!

 • De Montil

  De Montil bestaat al meer dan 30 jaar, en nog steeds gebeurd alles met heel veel proffessionalisme.Ieder feest die wij organiseren is van aanvraag tot het feest zelf, tot in de puntjes begeleid. Zelden wordt er iets vergeten, maar als er toch een probleem zich voordoet, is deze snel opgelost, zonder dat de gatsen het opgemerkt hebben?
  Zeer mooie omgeving met veel parkeerruimte

  - Tereos ()

  Reactie van De Montil op deze review:

  Altijd leuk om te horen, bedankt!

 • ervaring na organisatie interne infodagen

  zeer correcte en constructieve samenwerking
  voldoende parkeergelegenheid
  vele mogelijkheden

  - Belfius ()

  Reactie van De Montil op deze review:

  Bedankt voor uw review!

 • De Montil - Organisatie nieuwjaarsdiner

  De organisatie van de nieuwjaarsdiner gaat voor ons bedrijf door in De Montil. De samenwerking en opvolging door De Montil verloopt in optimale omstandigheden.
  Ook de maaltijden zijn steeds tot in de puntjes verzorgd.
  Ze zorgen steeds dat ons event geslaagd is.

  - VDAB ()

  Reactie van De Montil op deze review:

  Bedankt voor de positieve feedback!

 • De Montil

  Mooie omkadering voor alle feesten en dit in een prachtige omgeving waar kwaliteit hoog in het vaandel gedragen wordt , als klant geven we daar ieder jaar ons feest voor een 400 a 500 man wat geen enkel probleem is , het eten wordt er geserveerd in een ijl tempo dat iedereen snel bediend wordt en zijn eten warm op het bord geserveerd krijgt
  Ook voor het bedrijf waarvoor ik tewerk gesteld ben hou ik er geregeld seminaries en wat opvalt bij iedereen is de warme uitstraling van het geheel en dit voor ieder en op maat gemaakt voor de eisen van de klant.
  In Aalst waarvan ik afkomstig ben vind je zelfs niet een zaal om een capaciteit van zulke omvang neer te zetten , Montil u blijft mijn vertrouwen hebben.

  - Innotec/De Prinsengarde ()

  Reactie van De Montil op deze review:

  Altijd leuk om te horen, bedankt!

 • Nieu<jaarevent VDAB in de Montil

  Ons event organiseren in samenwerking met de mensen van de Montil was en is altijd een voltreffer. Altijd een leuke verwelkoming en vlotte samenwerking waarin de gemaakte afspraken tot in de puntjes worden uitgevoerd, ook de samenwerking met de partners, waarmee de Montil samenwerkt, is super.
  Het toppunt is het diner, dit kan je voordien, in samenspraak met de chefkok, tot in de puntjes uitwerken en dit alles met een vlotte en vriendelijke georganisserde bediening maakt dat dit een top lokatie is. Echt een aanrader voor wie een een personeelsevent wil organiseren.

  - VDAB ()

  Reactie van De Montil op deze review:

  Bedankt voor de positieve feedback!

 • Perfecte samenwerking!

  Bij iedere organisatie in de Montil mogen wij rekenen op
  - een korrekte opmaak van de offerte
  - perfecte opvolging, uitvoering, medewerking en samenwerking tijdens het event
  Hierbij komt nog de mooie 'rustige' ligging en bereikbaarheid van De Montil, enorme keuze aan volledig uitgeruste vergaderzalen en prima catering.

  - Fluvius cvba ()

  Reactie van De Montil op deze review:

  Bedankt voor uw positieve reactie!

 • Samenwerking met De Montil

  Al jaar en dag organiseer ik als eventplanner bij UNIZO vzw verschillende evenementen bij De Montil. Van kleine vergaderingssessies tot (middel)grote evenementen, het personeel weet er wel raad mee.
  Ze weten van aanpakken en zullen er voor zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Ook aan communicatie ontbreekt hen niets. Steeds dezelfde vlotte , gestructureerde aanpak maakt het steeds weer aangenaam samenwerken!

  - UNIZO ()

  Reactie van De Montil op deze review:

  Altijd leuk om te horen, bedankt hiervoor!

 • SOK Congres

  Tweejaarlijks organiseren wij met SOK (Schooloverstijgend kwaliteitsnetwerk) twee congressen voor een +/- 500 personen. Een pluim voor de locatie en de ondersteuning van het personeel. Het volledige plaatje van De Montil past in ons kwaliteitsvol congres.

  - vzw SOK ()

  Reactie van De Montil op deze review:

  Bedankt voor de positieve feedback!

 • Studiedag ACV openbare diensten De Watergroep 20190618

  Jaarlijks organiseren wij een studiedag voor onze leden en militanten in het congrescentrum De Montil te Affligem. Het congrescentrum is gelegen in een rustige buurt, modern gebouw en omgeven van een prachtige tuin.
  Het is leuk om met deze mensen samen te werken en afspraken te maken. Het slagen van een event is ook mede dank zij de perfecte opvolging en bediening van het personeel.
  De catering is van een zeer goed verzorgde kwaliteit.
  Wij komen graag terug.

  ()

  Reactie van De Montil op deze review:

  Bedankt voor de positieve feedback, altijd leuk om te horen!

 • Feedback chefdagen Colruyt Group

  Samenwerking met de Montil verloopt steeds vlot! Ook flexibiliteit is zeker een troef op deze locatie. Algemeen gezien zijn alle medewerkers (zowel bureau,zaalpersoneel ed...) zeer vriendelijk en behulpzaam.
  Samengevat een locatie die we zeker ook in de toekomst gaan blijven gebruik van maken.

  - Colruyt Group ()

  Reactie van De Montil op deze review:

  Bedankt voor de positieve feedback. Wij kijken alvast uit naar het volgende evenement!

Kenmerken De Montil

Wifi

gratis 

Aantal personen

10 - 1000 

Bereikbaarheid

auto 

parking - gratis 

Omgeving

groen (bos, ...) 

vlakbij snelweg 

Catering locatie

eigen catering locatie 

Faciliteiten

airco 

blackbox 

geluidsinstallatie 

projectie