Concertorganisatie

Concertorganisatie? Daar komt heel wat bij kijken! In onderstaande lijst vind je de concertorganisatiepartners die je nodig hebt om jouw concert puik te organiseren. Deze bedrijven begeleiden je van begin tot einde, van concept tot schoonmaak.

TVB Productions

TVB Productions

Schrijf review Oudenaarde

TVB Productions is een evenementenbureau voor zowel B2B events als privé feesten.

Maison du Moore bv

Maison du Moore bv

Schrijf review Wijnegem

Organisator van hoogstaande evenementen over de gehele wereld. Voor ons telt enkel het hoogst haalbare.

Studio Unboxed

Studio Unboxed

4 reviews Kapellen

STUDIO UNBOXED is een full-service evenementenbureau. Ons team levert steeds creatieve en originele concepten af. Organisatie van bepaalde onderdelen of een uitwerking van A tot Z.

Bureau PEEN! | evenementen die bijblijven

Bureau PEEN! | evenementen die bijblijven

Schrijf review Breda

Bureau PEEN! bedenkt en organiseert evenementen. Evenementen die bijblijven. Voor een hooggeëerd publiek. En voor mensen in maat- en mantelpak. Graag samen met u, natuurlijk goed geregeld en steeds nét een stap verder. Ga de uitdaging aan en laat je zien!

Conrad Consulting nv

Conrad Consulting nv

Schrijf review Hasselt

Special Events Engineering - Incentives, Seminaries, Job-events, Animatie, Themafeesten, Jubilea, Beurzen, Personeelsfeesten, Overheidsopdrachten, Teambuilding, Opendeurdagen

Partyfun by kwadraad

Partyfun by kwadraad

Schrijf review Diepenbeek

Party-Fun is het meest actieve artiestenbureau op vlak van animaties en artiesten voor bedrijfsfeesten, shoppingcentra, evenementen en privéfeesten. Party-Fun is een erkend artiestenbureau met een zeer groot aanbod.

FLEE Events

FLEE Events

Schrijf review Harderwijk

FLEE Events staat voor sportieve evenementen met passie, gevoel en plezier, waar een onvergetelijk evenement neergezet wordt waarbij de wensen van de klant overtroffen worden.

Step in Live

Step in Live

Schrijf review Evere

Step in Live's missie is om uw event ideeën volledig in handen te nemen zodat u zich geen zorgen meer moet maken over het technisch en logistiek aspect.

Evenementenbureau Second Events

Evenementenbureau Second Events

Schrijf review Annen

Uw bureau voor het organiseren van sfeervolle programma's.

BINK

BINK

Schrijf review Driebergen-Rijsenburg

BINK. Organisatiebureau van Utrechtse komaf. Actief in bedrijfsevenementen, publieksevenementen, incentives en productintroducties. Organiseren is voor BINK een breed begrip. We combineren ervaring in evenementen en incentives met kennis van communicatie.

2w8 – together we create –

2w8 – together we create –

Schrijf review Nijmegen

Organisatie en support bij (culturele) evenementen en festivals. Zoals productie, communicatie en marketing activiteiten.

Musical Evasion srl

Musical Evasion srl

Schrijf review Chastre

Musical Evasion (by Hacienda Projects Bvba) is een dynamisch en meertalig bedrijf, gespecialiseerd in de creatie, de organisatie en de realisatie van muzikale evenementen op maat.

Arcen Events

Arcen Events

Schrijf review Arcen

Zelfstandig werkend evenementenbedrijf in Noord Limburg. Bedrijfsfeesten, familiefeesten, vriendenuitstapjes en groeps arrangementen.

Virque Avis events

Virque Avis events

Schrijf review Vlissingen

Virque Avis events is het bedrijf achter Pieter Ventevogel, een zeer ervaren event manager uit Vlissingen. Begonnen in de horeca en doorgegroeid naar een allround producer van vooral culturele festivals.

RESP showproductions

RESP showproductions

Schrijf review Harkstede

RESP houd zicht sinds 1987 bezig met vele facetten van evenementen.

Flying Eagle

Flying Eagle

Schrijf review Gouda

Wanneer u als organisatie iets nieuw wilt lanceren, zoals een nieuw product, wilt u wellicht net iets meer doen dan hetgeen uw gebruikelijke marketingstrategie voorschrijft.

TC Productions

TC Productions

Schrijf review Amsterdam

TC Productions transformeert de manier waarop evenementen worden georganiseerd, uitgevoerd en ervaren. Ons getalenteerde en creatieve team creëert unieke en onvergetelijke ervaringen.

No Photo Available

PRAGT Events

Schrijf review Luttelgeest

PRAGT Events richt zich met name op de zakelijke en particuliere markt, van groot tot klein. De persoonlijke touch en betrokkenheid zal zorgen voor een onvergetelijke ervaring van zowel de bezoeker als van de opdrachtgever.

No Photo Available

FEMM Agency

Schrijf review Amsterdam

Je wilt een klein of groot evenement organiseren en de organisatie geheel of gedeeltelijk uit handen geven? Dan zit je bij FEMM Agency goed! We zijn een creatief bureau met ruime ervaring in het voorbereiden en uitvoeren van evenementen.

Partners & SAM! bv

Partners & SAM! bv

Schrijf review Amsterdam

PARTNERS & SAM! is een toonaangevend Destinatie & Event Management bureau, gespecialiseerd in planning, organisatie en uitvoering van (inter)nationale bijeenkomsten, incentives, reisprogramma’s en zakelijke evenementen.

Fairytale Productions

Fairytale Productions

Schrijf review Streefkerk

Fairytale Productions organiseert kleine en grootschalige Rock en Roll events met in de hoofdrol de muziek van Elvis Presley.

Festor

Festor

5 reviews Kortrijk

Wij zijn een event management & productie studio. We produceren evenementen, maar bovenal creëren we evenementen met betekenis.

The Music Office BV

The Music Office BV

Schrijf review Nieuwpoort

The Music Office is een een full-service entertainmentbedrijf dat gespecialiseerd is in de ondersteuning en ontwikkeling van de creatieve carrières van artiesten en producties.

Groep Arthur

Groep Arthur

Schrijf review Borgerhout

Bij Groep Arthur zijn we elke dag met veel goesting in de weer om strategieën van organisaties te vertalen in onvergetelijke belevingen.

WTP Produkties

WTP Produkties

Schrijf review Den Bosch

Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij uw perfecte partner voor de organisatie, begeleiding en verzorging van maatwerk voor elke opdrachtgever en elk evenement.

No Photo Available

TDS Entertainment

Schrijf review Nieuwerbrug aan den Rijn

TDS-Entertainment is uw leverancier op het gebied van licht-, geluid-, video- en evenementproducties. Ons dochterbedrijf TDS-Events is specialist is in de organisatie en ontwikkeling van festivals, evenementen, bijeenkomsten en podia.

No Photo Available

International Artists Holland

Schrijf review Mill

Management en boekingen van nationale & internationale artisten.

No Photo Available

New Way 2 Go

Schrijf review Antwerpen

NEW WAY 2 GO heeft ruime ervaring in het organiseren van groot- en kleinschalige vak- en publieksbeurzen, evenementen en congressen. Ook voor kleine bedrijfsfeesten, personeelsuitjes of opendagen bent u bij ons aan het juiste adres.

No Photo Available

Team TOC

Schrijf review Oss

The Organizing Connection is specialist in het organiseren van evenementen. Dat doen we in opdracht van anderen, maar ook op eigen initiatief.

No Photo Available

Zento - Huize van Hasselt

Schrijf review Roosendaal

Zento, bureau voor impact is een full service organisatiebureau dat zich al bijna 10 jaar bezig houdt met het creëren, ontwikkelen en uitvoeren van hoogstaande evenementen, campagnes en videoproducties.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.63/10. Gebaseerd op 129 reviews over bedrijven in de categorie 'Concertorganisatie'.

Sylvester

Sylvester

Snelle reactietijd, flexibele opstelling

|Leuven 2030 team (Leuven 2030)|03/01/2024

Sylvester verzorgde voor ons mee de professionele organisatie van het event ter ere van de lancering van het Leuvens Klimaatcontract, waarop zo'n 400 aanwezigen present tekenden. In deze vlotte samenwerking apprecieerden we bovenal de steeds snelle reactietijd, en hun flexibele opstelling. We kregen bovendien verschillende lovende commentaren van de aanwezigheden omtrent de insteek en organisatie van het event. - Leuven 2030-team

Sylvester

Sylvester

Fijne eerste samenwerking!

|Melina Roossens (Baloise)|10/10/2023

Zeer tevreden over de creativiteit en de flexibiliteit waarbij Femke en Brecht ons event tot een goed einde brachten! Altijd met de glimlach :-)

Sylvester

Sylvester

Een knaller van een event! Top organisatie door het team van Sylvester!

|Liesbet Van Rompaey (Organon Heist)|28/09/2023

Enkel superlatieven over het event dus alle krediet voor het team van Sylvester: open en correcte communicatie, transparante boekhouding, creatieve ideeën, video's met een grote portie humor, een vlotte pen, ... we waren in goeie handen voor de organisatie van ons 50-jarig jubileum. Ze hebben een knaller van een event neergezet en ons 'ontzorgd' van begin tot eind. Dankjewel!

Sylvester

Sylvester

Geweldige ervaring met Sylvester

|Tim Smets (Murprotec)|18/09/2023

Vorige week hebben wij het genoegen gehad om samen te werken met Sylvester Events voor ons bedrijfsevent voor Murprotec. We willen graag onze oprechte waardering uiten voor het uitstekende werk dat het team heeft geleverd. Het evenement verliep absoluut vlekkeloos, en alles wat wij vroegen werd zonder problemen direct uitgevoerd. Vanaf het allereerste contact met Sylvester hadden we het gevoel dat we in goede handen waren. Ze begrepen direct onze wensen en behoeften, en hebben deze op een professionele en efficiënte manier vertaald naar een fantastisch event.
Een speciaal woord van dank gaat uit naar Wouter en Rani van Sylvester, die ons gedurende het hele proces hebben bijgestaan. Hun deskundigheid en toewijding waren merkbaar in elke fase van de planning en uitvoering. Ze waren altijd beschikbaar om onze vragen te beantwoorden en reageerden snel op eventuele wijzigingen of aanpassingen die we gaandeweg wilden maken.
Naast de vlekkeloze uitvoering was onze waardering vooral groot voor de creativiteit en oog voor detail die Sylvester heeft getoond. Ze wisten precies hoe ze de sfeer en boodschap van ons bedrijf konden vertalen naar het evenement. Van de decoratie tot het entertainment, alles was perfect afgestemd op onze bedrijfscultuur en het thema van de dag.
Als bedrijf bevelen we Sylvester Events ten zeerste aan. Ze hebben bewezen dat ze een betrouwbare partner zijn die uitblinkt in professionaliteit, creativiteit en klantgerichtheid. Dankzij hun inspanningen hebben we een onvergetelijk bedrijfsevent gehad waar alle medewerkers van Murprotec nog lang zullen over praten.

Concertorganisatie

Er komt heel wat kijken bij concerten organiseren. Lijst al maar op: je moet rekening houden met het boeken van bands, de zangers en zangeressen, een buitenlocatie of de concertzaal, alle nodige technische infrastructuur, audiovisueel materiaal, catering, vergunningen voor je concert gig, verzekeringen, de verkoop van je kaartjes organiseren, ticket templates aanmaken en nog veel meer. Gelukkig kun je rekenen op onderstaande bedrijven. Zij zorgen ervoor dat je concertorganisatie een fluitje van een cent wordt en jouw concert er eentje zal zijn met een blijvende impact.

Hoe pak je dat aan, een concert organiseren?

Natuurlijk start je met na te denken over wanneer en waar jouw concert gaat plaatsvinden. Verder weet je best wie je publiek is, welke muziek zij verwachten en hoe lang je custom concert duurt.

Op tijd plannen is cruciaal bij de organisatie van een concert, zeker als je een event in een tent of de openlucht organiseert, reserveer je best extra voorbereidingstijd. Je moet de noodzakelijke vergunningen aanvragen en misschien wil je ook wel wat subsidies scoren. Je hebt ook tijd nodig voor het opzetten van de productie, de repetitie en voor de nodige online en offline reclame en public relations. Na je concert reserveer je best je agenda voor administratie en het verspreiden van foto's en opnames, je aftermovie. Een overzicht over je totale planningsproces behoud je met professionele eventplanningsoftware.

Om ook over na te denken ruim op voorhand: heeft de door jou gekozen concertlocatie medewerkers of moet jij je eigen team samenstellen? Denk daarbij bijvoorbeeld aan een ervaren team voor licht en geluid, mensen voor de catering en drank, security, een poetsploeg, de fotoreportage door een eventfotograaf, een videoreportage door een ervaren videograaf, ...

En dan is er ook nog het financiële plaatje bij een concertorganisatie. Hou je budget bij het organiseren van een concert goed in de gaten. En zet de inkomsten (verwachte aantal betalende gasten op jouw evenement, sponsoring, merchandise opbrengsten en opbrengsten uit voeding en drank) ten opzichte van de kosten (zoals zaalhuur, gages van de muzikanten, security, techniek, verzekeringen, reclame- en publiciteitskosten en andere productiekosten).

Je concert afgelopen, je werk klaar? Helaas! Naast de schoonmaak staat er nog het een en ander op je agenda. Vergeet zeker je muzikanten, je publiek en je team niet te bedanken. Na afloop van het optreden is het belangrijk om jouw evenement goed te evalueren. Hoeveel deelnemers had je, is je bereik op je sociale media vergroot, hebben meer mensen zich ingeschreven voor je nieuwsbrief en communicatie? Gebruik je foto's, filmpjes en andere content en bewaar ze ook allemaal zodat je deze op een later moment opnieuw kunt gebruiken. Haal ook je rekenmachine boven. Klopte je budget, wat was duurder en wat goedkoper?

Jij zoekt een concertorganisator of festivalorganisator?

Je gaat een concert of festival op maat organiseren? Hoe selecteer je de juiste partner in concertorganisatie voor jouw evenement, of dit nu een indoor of outdoor concert is? Simpel: je consulteert onderstaande lijst als je een optreden gaat organiseren. Met de filters vind je nog sneller een bedrijf dat je kan helpen. Hoe ben je dan zeker dat het een betrouwbare partner is? Daarvoor lees je de reviews. Uren het internet afspeuren en al je contacten opbellen voor een referentie is daardoor verleden tijd.

Jouw bedrijf in concertorganisatie in deze lijst?

No time to waste! Zou je graag jouw bedrijf in dit overzicht terugzien? Dat kan kosteloos! Maak snel je bedrijfspagina aan. Een paar drukken op de knoppen, sprekende beelden en overtuigende teksten opladen en je bent vertrokken. Waarom zou je dat doen? Simpel, dagelijks doorspitten talloze mensen die een optreden gaan organiseren deze lijst.

En ben je op zoek naar nog meer marketingoplossingen die jouw doelgroep naadloos bereiken, bijvoorbeeld via social media? We bieden allerlei oplossingen aan om jouw onderneming in de kijker te zetten en zo genereer jij eenvoudig nieuwe leads!

Tags: concertorganisatie, concerten organiseren, concert organiseren, concert op maat, ...