Rongen Aktief

Rongen Aktief

Rongen Aktief
  • 't Buske 7, 5845 GC Sint Anthonis, Nederland
  • Certificate of Excellence 2020

Rongen Aktief is een sport -, organisatie – en evenementenbureau, dat zich richt op Entertainment, Fun & Adventure. Met zijn enthousiaste en ervaren instructeurs is Rongen Aktief op het gebied van sportieve evenementen , teambuilding, sportbreaks, promotie en publiekstrekkers actief door geheel Nederland, België en Duitsland.

 

Bent u voor uw groepen/klanten/gasten op zoek naar nieuwe inspirerende workshops/activiteiten en wil men zich daarbij onderscheiden dan kan Rongen Aktief wellicht binnen bepaalde concepten iets voor u betekenen.

 

U kunt denken aan: Personeelsfeesten, Productpresentaties, Teambuilding, Bedrijfsevenement, Incentives, Business Breaks, Workshops, Actieve Events, Promotie, Opendeurdag etc.

 

NIEUW: Drone vliegen - Drone vliegen is op het moment heel populair en wordt voor diverse doeleinden ingezet. Tijdens de workshop drone vliegen leer je de basis van het vliegen met een drone. Naast theoretische kennis ga je uiteraard oefenen. Dit doen we met 2 verschillende drones, namelijk de DJI Mavic Pro & de Hubsan X4.


NIEUW: RC terreinwagen rijden - Met verschillende (mini) Landrover Defenders ga je de uitdaging aan om over een ruig parcours te rijden. De stoere terreinwagens, die met een afstandsbediening bestuurd worden, zijn speciaal ontwikkeld voor deze uitdaging. Bouw een eigen parcours en rijdt over bruggen, losliggende stenen en diverse paden tijdens deze uitdagende activiteit.


Klimmen - Stijg tot grote hoogten tijdens een van onze klimactiviteiten! Rongen Aktief is in Europa de grootste aanbieder op het gebied van mobiel klimmen. Met de 3-persoons mobiele klimpalmboom, de 3-persoons mobiele klimmuur en twee maal de 4-persoons mobiele klimmuur is er voor ieder wat wils. Binnen 45 minuten staan de mobiele klimunits waar u ze wilt hebben, zowel binnen als buiten.

Tijdens het klimmen garanderen wij maximale veiligheid door middel van de aanwezige auto-belay zekeringssystemen. Daarnaast beschikt iedere route over een tijdwaarneming zodat iedere klimmer kan zien hoe snel de top is bereikt. Hoe hoog leg jij de lat?!


Laser Kleiduifschieten - Laser kleiduifschieten; sensationeel, veilig en bovendien milieubewust. In een spannende competitie ga je op jacht naar de weggeschoten kleiduiven. Met 5, 10, 15, 20 of zelfs 25 deelnemers tegelijkertijd maak je kennis met vier verschillende spelvormen. De uitdagende activiteit kleiduifschieten is geschikt voor iedere leeftijd en ook uitstekend inzetbaar op water of zelfs in het donker.


Schaatsen - Schaatspret; ieder moment van het jaar? Dat is mogelijk bij Rongen Aktief! De kunststof schaatsbanen zijn eenvoudig en snel aan te leggen, milieubewust en voor iedere leeftijd geschikt. Rongen Aktief beschikt over twee 100m² schaatsbanen en over een 200m² schaatsbaan. De schaatsbanen kunnen op iedere ondergrond geplaatst worden, mits deze egaal en stevig is.


Curling - Wie kent het spel curling niet? De afgelopen jaren is curling steeds populairder geworden. Deze ontspannen activiteit is voor iedereen toegankelijk en kan zowel competitief als recreatief gespeeld worden.

Rongen Aktief beschikt over verschillende curlingbanen, zowel kunststof curlingbanen als curlingmatten. Je kunt dus curling spelen zonder ijs! Het kan binnen en buiten gespeeld worden en er is veel interactie tussen deelnemers en toeschouwers. Het komt aan op behendigheid en tactiek om zo de tegenstander(s) te kunnen verslaan.


U kunt vertoeven op een van onze adembenemende locaties of we komen naar een door u gekozen locatie. 

Rongen Aktief
1,5 meter proof activiteiten Rongen Aktief
11 May 2020

Juist in tijden waarin afstand houden van levensbelang is, is het belangrijk in verbinding te blijven. Maar hoe kunnen we op een verantwoorde manier activiteiten en evenementen draaien in een 1,5 meter maatschappij? Dit alles vergt veel flexibiliteit en aanpassingsvermogen van ons als evenementenbranche. Binnen Rongen Aktief is dit een uitdaging die we maar wat graag met elkaar aangaan!


Nauwgezet volgen ...

Lees meer

Like Reageer

32 reviews over Rongen Aktief - 9.5/10

Schrijf een review
Anneke Edelman
New|EO|

samenwerking met Rongen Aktief

Rongen Aktief heeft jaren lang onze spel- en sportactiviteiten verzorgd op de Checkpointdag. De samenwerking is heel plezier. De materialen zijn van goede kwaliteit. Het team van Rongen is enthousiast en zorgt ervoor dat de deelnemers een mooie en plezierige dag hebben. Een hele fijn partij om samen een event mee te organiseren.

0 likes|
Sabine Scheepers
New|Double S|

Double S Review

Wij bevelen Rongen aktief van harte aan. Met hun ruim aanbod van sportieve activiteiten, flexibiliteit, professionele instructeurs en fantastische service hebben wij reeds veel mooie projecten samen mogen uitvoeren.

0 likes|
Camille Bosch
New|Events Company|

Fijne samenwerkingspartner

Rongen Aktief is een erg prettige samenwerkingspartner waar wij al jaren lang met veel plezier mee samenwerken op het gebied van sportieve projecten. Er wordt goed meegedacht voorafgaand aan het event en de uitvoering is keer op keer van uitstekende kwaliteit. Ze werken met professionele/enthousiaste begeleiding en keurige materialen.

0 likes|
personeelsvereniging Joannusmo PV
New|Joannusmolen|

PV uitje met van Rongen Aktief

Rongen Aktief heeft afgelopen vrijdag 25 september een super PV uitje voor ons verzorgd. In verband met de huidige omstandigheden was het voor ons de vraag het door kon gaan. Alles was buiten georganiseerd en de activiteiten waren erop afgestemd. Dhr Rongen had er een prachtige locatie voor gekozen "Evive aan het water" en er waren vriendelijke spontane begeleiders. Ondanks dat het koud was heeft iedereen genoten en wij vinden dat de organisatie een dikke negen verdiend!

0 likes|
eric euwals
New|kon.st. willibrordus gilde Geijsteren|

laser schieten

bedankt Rongen actief voor de geweldige activiteit welke wij hebben met ons gilde (kon.st. willibrordus gilde Geijsteren) hebben kunnen doen.
45 personen waarvan steeds 10 mensen tegelijk konden schieten hebben een geweldige middag gehad
ook hoe jullie de covid 19 maatregelen hanteerden stemde ons zeer tevreden
begeleider jesse ook jij bedankt
het is zeker voor herhaling vatbaar

0 likes|
Rob Rambags
Expert|Kasteeltuinen Arcen|

Extra mooie zomeravonden in Kasteeltuinen Arcen samen met Rongen Actief

Afgelopen zomer was Kasteeltuinen Arcen een aantal donderdagen tot 22 uur geopend. Rongen Actief heeft tijdens deze avondopenstellingen leuke activiteiten toegevoegd aan het programma; oa kleiduiven schieten en een handboogspel. Onze gasten waardeerden deze activiteiten ten zeerste. De crew van Rongen Akties was ook zeer gastvrij richting onze bezoekers.

0 likes|
Hans de Goede
New|Ministerie van Defensie|

Hele goede ervaringen met Rongen Aktief

Vanuit een aantal functies (werving) binnen het Ministerie van Defensie, heb ik met namen klimwanden van de firma Rongen Aktief ingehuurd.
Het materieel verkeerde in een zeer goede staat, er was altijd een zeer kundig en enthousiast personeel bij aanwezig. De prijzen die gehanteerd werden waren zeer scherp en mocht het zo zijn dat er geen materieel voorhanden was, dan werd er altijd naar een passende oplossing gezocht. De evenementen die er bezocht werden waren door heel Nederland, altijd was het ingehuurde op tijd aanwezig en operationeel. Alles bij elkaar, is de firma Rongen Aktief een bedrijf, waar het prettig is om mee samen te werken en zeker een aanrader.

0 likes|
Anthony Vogels
New|Metameer jenaplan Boxmeer|

Rongen actief, flexibel, meedenkend, coöperatief, professioneel en ontwikkelingsgericht

Al veel jaren is Rongen Actief een begrip in onze schoolorganisatie. Tijdens verschillende momenten (introductie, eindviering) verzorgt Rongen Actief een uitdagend programma, passend op niveau en leeftijd.
Prettig overleg, meedenkend, vooruitstrevend en coöperatief zijn woorden die bij me binnen komen als ik als organisator denk aan Rongen Actief. Leuk, uitdagend, samenwerken en plezier als ik kijk naar de praktische uitvoering en naar de leerlingen.
We hopen nog veel jaren van de professionaliteit en fijne, goeie samenwerking te kunnen genieten!

0 likes|
Rianne Habets
New|Swiss Sense BV|

Zeer gezellige middag curlen, goed georganiseerd!

Zeer geslaagde middag curlen gehad mede dankzij Rongen Aktief. Op locatie heeft Rongen Aktief de baan inclusief een partytent en bankjes neergezet en onder een gezellige begeleiding van Rongen Aktief hebben we een zeer leuke, actieve middag gehad voor ons team met een diversiteit aan leeftijden!

0 likes|
Anke Elegeert
New|Merletcollege|

Mooie start van het nieuwe schooljaar ism Rongen Aktief

Wij organiseren op het Merletcollege in de eerste weken van het schooljaar een leuke introductieperiode voor onze nieuwe brugklassers.
Rongen Aktief is daar al jaar en dag bij aanwezig. Zij verzorgen voor ons een actief, afwisselend en fijne dag, met verschillende activiteiten zoals kanovaren, kleiduivenschieten, levend tafelvoetbal, archery Tag en klimmen op een heuse klimwand.
In deze setting leren we elkaar goed kennen. De groepsontwikkeling krijgt hiermee een goede start. Dit alles is mede te danken aan de zeer goede organisatie van Rongen Aktief.

0 likes|
Gerard Jacobs
New|Blariacumcollege|

Schaatsen in School

Als de winter niet naar ons komt dan komen wij wel naar de winter toe. Daarom kon er met de geweldige schaatsbaan van Rongen Aktief geschaatst worden in het Blariacumcollege in Venlo. Een fantastisch winters en sportief evenement met veel publiciteit. Zie onderstaand filmpje. Veel schaatsplezier.

Scholieren in Venlo schaatsen in hun school - https://jeugdjournaal.nl/artikel/2318878

0 likes|
D. Geurts
New|Maaslandcollege|

Al vele jaren een tevreden klant.

Naast onze onderbouw maakt ook onze bovenbouw met zo'n 200 tot 250 leerlingen al jaren gebruik van de op maat gemaakte teambuildings activiteiten van "Rongen Aktief". Elk jaar evalueren we en worden de activiteiten weer beter. Erg positief is de fijne en toegankelijke communicatie.

0 likes|
Frank Mattheijssen
New|Merletcollege Cuijk|

Rongen actief Merletcollege Cuijk

Op 4 september hebben we een introductiedag voor leerlingen van 4 kader en 4 mavo georganiseerd. Het organiseren gaat goed en soepel, ze denken mee aan wat voor soort activiteiten passen bij de doelgroep en er is frequent contact tot dat alles duidelijk is. Rongen is flexibel met hun mobiele apparatuur waardoor ze alles vlak bij de school konden opbouwen, ideaal leerlingen hoeven dan niet ergens anders naar toe te fietsen of gebracht worden. De begeleiders zijn enthousiast en weten de leerlingen te motiveren om deel te nemen. Al met al wat het een geslaagd dagdeel, ik hoop in de toekomst vaker gebruik te kunnen maken van hun services.

0 likes|
Henri Habers
New|Maaslandcollege|

Introductiedag

Dankzij de kundige en prettige begeleiding van Rongen Aktief hebben onze leerlingen een leuke introductiedag gehad.

0 likes|
Anja Selten
New|de Regenboog|

Genoten

Onze kinderen van school hebben bij Rongen Aktief een klimwand beklommen. Dit is erg goed bevallen. De kinderen hebben genoten en wij dus ook. Ze zijn flexibel en organiseren leuke passende activiteiten. Ook hebben we al een leuk teamuitje bij hen gedaan. Goed verzorgd en diverse mogelijkheden. Als ik in de toekomst nog eens iets vergelijkbaars nodig heb, klop ik zeker opnieuw aan bij Rongen Aktief.

0 likes|
Petra Veltman
New|

Geslaagde dag met de vrienden

Het eerste weekend van september hadden we vriendenweekend. Met onze vriendengroep zijn we wezen laserkleiduif schieten. Ondanks dat het een last minute opdracht was vanuit ons was alles goed geregeld. Bij aankomst stond alles klaar, iedereen kreeg wat drinken en kwam ook ruimschoots aan bod om te schieten. De verschillende spelelementen maakte het een heuse competitie. Het was een geslaagde activiteit!

0 likes|
Mark Jacobs
New|Toxandria|

Topmiddag laser kleiduif schieten bij Rongen actief

Zaterdag 5 september togen wij met het bestuur naar de bossen in Sint Anthonis voor een middagje kleiduiven schieten met een lasergeweer. Een leuke ervaring. De kleiduiven werden weggeschoten en met het lasergeweer moest je deze dan uit de lucht schieten. Het leuke was dat er allerlei spelvormen waren. Op snelheid, wie schiet er de meeste kleiduiven etc. Dit alles werd op een superleuke manier door Frans van Rongen actief aan elkaar gepraat. Wij als bestuur van Toxandria hebben er genoten en veel gelachen tijdens het kleiduif schieten en raden andere mensen aan om deze leuke activiteit te gaan doen. Het was top Frans!

0 likes|
Jeroen van de Weijer
New|Metameer Stevensbeek|

Goede kwaliteit en communicatie

Ook dit jaar hebben wij in samenwerking met Rongen Aktief drie spellendagen voor onze leerlingen georganiseerd. Het materiaal waar mee gewerkt wordt is tip top in orde. Bovendien zijn wij zeer tevreden over hoe er van te voren met ons is gecommuniceerd over de activiteitenkeuze en alternatieven toen de weersomstandigheden minder waren. Korte lijntjes, flexibel en professioneel personeel.

0 likes|
Charles Stax
New|Elzendaalcollege Boxmeer|

Topdag voor onze leerlingen

De 3e jaars leerlingen van het Elzendaalcollege uit Boxmeer hebben onder leiding van de ervaren en vriendelijke begeleiders van Rongen Aktief een super "outdoordag" gehad bij de Radioplassen in Stevensbeek. Vanwege het mindere weer is daags van tevoren een nieuwe opzet gemaakt, samen met Frans Rongen. Dank voor de flexibiliteit! De contacten vooraf, tijdens en na deze dag verliepen vlot. Samengevat: een topdag!

Charles Stax
coördinator 3 havo.vwo

0 likes|
Patrick Wolfs
New|Sponsorcommissie Vianen Vooruit|

Sponsoractiviteit Vianen Vooruit

Vorige week met de gewaardeerde sponsoren van onze voetbalvereniging als activiteit laser kleiduif schieten van Rongen Actief gehad.

Het was een zeer geslaagde bijeenkomst, Corona proof, en ook de instructeur Frans heeft de avond keurig verzorgd.

Een volgende keer zullen we zeker weer gebruik maken van de diensten van Frans en zijn team.

0 likes|
Tobias Wijnmaalen
New|Stichting Wijksport|

Klantgericht en vriendelijk

Rongen Aktief is onze samenwerkingspartner tijdens het Wijks Kinderspektakel in de kerstvakantie. Het Spektakel wordt door meer dan 1000 kinderen bezocht en Rongen Aktief biedt een totaal oplossing voor het lasergamen. De spelleiders zijn klantgericht, bekwaam en weten er een echt feest van te maken voor de kinderen!

0 likes|
Monique Loo
New|De Smockelaer|

Samenwerking op hoog niveau

Rongen Aktief verzorgt al jaren diverse activiteiten op het terrein van Auberge de Smockelaer in Zuid-Limburg/Voerstreek.
Het gaat veelal om zakelijke bijeenkomsten waar in de vorm van een teambuilding of gewoon een gezellige competitie een mooi programma wordt aangeboden. Maar ook een leuke evenement voor families die verblijven in onze grote vakantiehuizen. Rongen zorgt voor een goede communicatie, is tijdig aanwezig en rondt alles goed af. Dhr. Rongen, Frans, én zijn medewerkers zijn zeer vriendelijk en fijn in de omgang. Echte profs. Een aanrader voor iedereen.

0 likes|
Tren Braat
New|AB Werkt|

Super service!

Ik heb bij Rongen Aktief een klimwand gehuurd voor zakelijke doeleinden. Dit is erg goed bevallen. Ze zijn flexibel en denken graag mee over een passende oplossing. Als ik in de toekomst nog eens iets vergelijkbaars nodig heb, klop ik zeker opnieuw aan bij Rongen Aktief.

0 likes|
Ellen Versteeg
New|All Season Sports|

Prima organisatie

Wij hebben in Rongen Aktief een uitstekende partner bij het organiseren van sportieve activiteiten van hoge kwaliteit voor uiteenlopende bedrijven en instellingen. De activiteiten van Rongen Aktief zijn altijd leuk en vernieuwend met net dat beetje meer service!

0 likes|
eric dings
New|café-zaal Boostenhof|

activiteit Rongen actief bij Boostenhof

"Sinds enkele jaren werken wij samen met RongenAktief, zij nemen onze zorg uit handen met het invullen van diverse activiteiten, die bij ons op locatie worden verzorgd. Altijd goede service en kwaliteit!"
café-zaal Boostenhof Boekend-Venlo

0 likes|
Frederik Vandormael
Expert|Touché|

Top animatie en activiteit

Bedankt voor fantastische workshop laserkleiduifschieten. Frans is gewoon geweldig. Top animatie en materiaal. Een echte aanrader en meerwaarde voor ons jaarlijks teambuildingevent. Nadien ook ingehuurd voor een vrijgezellenactiviteit, we hebben ons allemaal te pletter gelachen.

0 likes|
Anke Kuppen
New|Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen|

Rongen Aktief denkt graag met je mee!

Voor partijen in ons hotel hebben wij verschillende keren samengewerkt met Rongen Aktief. Frans denkt mee met de wensen van onze klant en komt met originele ideeën. Hij komt afspraken na en neemt veel werkt voor ons uit handen. De ideale partij voor originele en leuke activiteiten!

0 likes|
Cindy Sleijpen
New|Events Company|

Events Company

Wij werken heel graag samen met Rongen Aktief. Keurige materialen, goed onderling overleg vooraf, professionele begeleiding ter plaatse en altijd alles volgens afspraak! Er is ook altijd tijd voor een gezellig praatje!

0 likes|
Tamara Deumers
New|Wunderland Kalkar|

Team Wunderland Kalkar

Rongen Aktief is een zeer professioneel bedrijf waar wij al zeker 20 jaar mee samenwerken. Wij kunnen er altijd op aan dat Rongen Actief de activiteiten oppakt die wij niet in huis hebben. Na twee decennia partnerschap zouden wij niet zonder kunnen!

0 likes|
Sabine Scheepers
New|M-Event|

M-Event

Wij zijn meer dan tevreden over de samenwerking met Rongen Actief! Al jarenlang werken wij samen en voeren regelmatig mooie sportieve projecten uit.
De communicatie voorafgaande aan een project, zowel als de uitvoering zijn altijd van uitstekende kwaliteit!

0 likes|
Freek Posthuma
New|Gemeente Brunssum|

Gemeente Brunssum

" Al meer dan 15 jaar maken wij gebruik van de positieve input van "Rongen Aktief" tijdens onze evenementen binnen de gemeente Brunssum. Of het nu gaat om doe activiteiten voor jongeren of bewoners van alle leeftijden. Steeds komen we binnen onze budgets tot mooie activiteiten. Rongen Actief levert een meerwaarde aan o.a. Kerst vier je in Brunssum, YoungExperience, Demodagen NAVO, Herdenkingsevenementen en overige sport- en doe dagen"

0 likes|
Jeroen Snijder
New|Buitenplaats Kameryck|

Aanrader!

“Wij werken al lange tijd naar volledige tevredenheid samen met Frans Rongen en zijn professionele team. Rongen aktief is dan ook een aanrader om mee in zee te gaan!
Ga zo door!”

0 likes|
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Activiteiten Rongen Aktief

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Limburg | Henegouwen | Luik | Luxemburg | Namen | Waals-Brabant [+Bruxelles] | Flevoland | Friesland | Gelderland | Groningen | Limburg | Noord-Brabant | Noord-Holland | Overijssel | Drenthe | Utrecht | Zeeland | Zuid-Holland | Belgium | Netherlands
Activiteiten:
Animatie | Attractieverhuur | Adventure | Teambuilding en bedrijfsuitjes | Paintball
Trefwoorden:
organisatie bedrijfsevenementen | feesten organiseren | bedrijfsfeest | feesten organisatie | bedrijfsfeesten | organisatie evenement | bedrijfsfeest organiseren | organisatie feesten | personeelsfeest | evenementenbureaus | feest organiseren | bedrijfsfeesten organisatie | teambuilding | teambuilding activiteiten | familiedag | organisatie feest | bedrijfsevenementen organiseren | evenementenbureau | bedrijfsuitstap | congres organisatie | bedrijfsuitjes | teambuilding activiteit | organiseren van een evenement | evenementen | evenementen organiseren | organisatie bedrijfsfeesten | bedrijfsfeest organisatie | evenementenorganisatie | evenement organisatie | feest organisatie | bedrijfsfeesten organiseren | bedrijfsuitje | evenement organiseren | ijsbaan | opendeurdagen | feesten | mobiele klimwand | beurs | thema event | lasergamen | klimmuur | klimwand | kunststof schaatsbaan | spel zonder grenzen | laserbattle | mobiele kunststof schaatsbaan | schaatsbaan | kruisboog schieten | kleiduivenschieten | klimmen | kleiduifschieten | laser kleiduifschieten | laserkleiduivenschieten | mobiele klimrots | handboog schieten | klimrots | kunststofijsbaan | klimwand verhuur | voetbal goal | klimpalmboom | |archery tag | mobiele klimmuur | klimwand huren | coconut climb | interactieve sportgoal

Nieuws

Dit zijn de beste eventbedrijven van 2020

Dit zijn de beste eventbedrijven van 2020