Live video captaties

Livevideo captatie? Ben je als event organisator op zoek naar een bedrijf om een live opname, een video opname, te maken van jouw evenement? Dan ben je hier aan het juiste adres. Belijk de lijst hieronder en vind via de filters de beste partner die live opnames van jouw event maakt!

VideoCrew bv

VideoCrew bv

24 reviews Antwerpen

VideoCrew is een groeiend videoproductiehuis uit Antwerpen. Plan je binnenkort een event en zoek je een betrouwbare videopartner? Bij ons ben je aan het juiste adres! Samen vinden we oplossingen op maat van jouw bedrijf. Let’s talk video!

Livecut.tv

Livecut.tv

Schrijf review Alken

LiveCut.tv realiseert HD-Video Multicam oplossingen voor uw congressen, bedrijfsevenementen, festivals, concertopnames. Specialisatie in draadloze oplossingen met Wireless HD-Camera, Point2Point met LED schermen tot 3KM, betaalbare Satelliet, ...

MY Facilities

MY Facilities

Schrijf review Groningen

Van A-merk materiaal tot een flexibele en professionele crew: alles is in huis om jouw evenement kleur te geven.

NEP Belgium

NEP Belgium

Schrijf review Londerzeel

Bij NEP Belgium bieden we de technologie, de expertise en het internationale netwerk om onze klanten te helpen fantastische producties te maken. Wij bieden een totaalpakket van toonaangevende oplossingen voor uitzendingen en live evenementen.

CoRniX Productions bv

CoRniX Productions bv

Schrijf review Kapelle op den Bos

Cornix Productions staat in voor de complete AV omlijsting van bedrijfsevenementen.

Eventproducent

Eventproducent

Schrijf review Amsterdam

Eventproducent helpt organisatoren om hun evenement online zichtbaar te laten maken door middel van live video publishing. Met meer dan 100 livestream producties op onze naam kunnen wij gerust zeggen dat uw live videoregistratie bij ons in goede handen is

Storycatchers

Storycatchers

Schrijf review Merksem

Storycatchers is een collectief van gedreven online video professionals met een passie voor boeiende verhalen. We werken online video strategieën uit en zetten jouw expertise om in boeiende videofragmenten die je online communicatie een boost geven.

Live Media Facilities

Live Media Facilities

Schrijf review Amsterdam

Live Video Captatie vergroot het bereik van congres, seminar, workshop of soortgelijk event. Want iedereen die er niet bij kan zijn, kan dan toch meebeleven. Overal ter wereld.

Livestream Facilities

Livestream Facilities

Schrijf review Beverwijk

Livestream Facilities specialiseert zich op de productie van high-end livestreams en het faciliteren van aanvullende techniek voor het event. Naast de livestream kunnen wij o.a. ook zorg dragen voor de instarts/powerpoint, geluid, meertalige streams, ...

Avalon Film Productions

Avalon Film Productions

Schrijf review Eemnes

Avalon is een jong, fris en ambitieus filmproductiebedrijf. Gespecialiseerd in het omzetten van ideeën naar beeld.

Photoboothfactory

Photoboothfactory

Schrijf review Westerlo

Unieke photobooths en videoaplicaties voor de entertainment industrie.

Event videografe/ drone pilote

Event videografe/ drone pilote

Schrijf review Merksem

Esmeralda is een ervaren freelance event videografe en licentieerd drone pilote van Antwerpen, klaar om elk evenement vast te leggen met een unieke creatieve slag.

Heuvelman Sound and Vision

Heuvelman Sound and Vision

Schrijf review IJsselstein

Heuvelman is als audiovisueel bedrijf al meer dan 50 jaar een toonaangevende speler in de audiovisuele branche.

Cinemore

Cinemore

Schrijf review Amsterdam

Een full service film- en videoproductiebedrijf met een passie voor unieke en onderscheidende audiovisuele content.

Stream NL

Stream NL

Schrijf review Steenwijk

Live-streaming vanuit onze studio of theater moet de normaal volle zaal vervangen en maakt het mogelijk dat je thuis achter je SmartTV, computer of telefoon kan (actief) kan deelnemen.

Buildings Technics Services & Training (BTST)

Buildings Technics Services & Training (BTST)

Schrijf review Heusden-Zolder

Drones om mee te spelen, maar ook voor het echte werk! Teambuilding, animatie, special effects, ... maar ook prachtige luchtfoto's of video van uw bedrijf of evenement. We brengen uw feestje op ongekende hoogte.

Story Event Engineering

Story Event Engineering

Schrijf review Alphen

Al 25 jaar is Story Event Engineering de betrouwbare ‘totaal-ontzorger’ voor audiovisuele faciliteiten en de evenementen-techniek.

AV4

AV4

Schrijf review Almere

AV4 in Almere is een groot en veelzijdig AV facilities bedrijf met alles in eigen huis. Van een presentatiesetje tot het verzorgen van complete congressen en evenementen.

VideoWerkt

VideoWerkt

Schrijf review Rotterdam

Wil je een boodschap van uw organisatie of merk in beelden overbrengen naar de doelgroep? Of wil je beelden vastleggen van een evenement dat je organiseert? Dan schakel je het videoproductiebedrijf VideoWerkt in!

Lines Broadcast bv

Lines Broadcast bv

Schrijf review Andelst

Lines Broadcast distribueert professionele video producten Als NewTek - TriCaster, Marshall, Vaddio en levert eventueel turnkey multicamera regie systemen en bijbehorende randapparatuur.

The Productioneers

The Productioneers

Schrijf review Haarlem

Wij zijn The Productioneers en wij organiseren en produceren evenementen, hybride events en livestreams.

DSH Producties

DSH Producties

Schrijf review Abcoude

DSH Producties is een leverancier en verhuurder van professionele audiovisuele techniek. Bij ons huurt (of koopt) u techniek die perfect bij uw evenement of bedrijf past.

Brink Events

Brink Events

Schrijf review Utrecht

Brink Events is uw partner op het gebied van licht en geluid. Wij voorzien evenementen van licht-, geluid-, video- en riggingverhuur.

4D producties

4D producties

Schrijf review Mechelen

Een video van 4D producties versterkt de uitstraling van uw organisatie, verhoogt de conversie, brengt uw boodschap beter over, trekt meer de aandacht, schept een grotere betrokkenheid en is toch goed betaalbaar.

Online Video Producties

Online Video Producties

Schrijf review Schiedam

Wij van Online Video Producties vinden werkplezier, co-creatie en een duurzame werkrelatie belangrijk. Dit zijn voor ons dé ingrediënten voor krachtige online videoproducties.

Agni Frames

Agni Frames

Schrijf review Helsinki

Agni Frames is een in Helsinki gevestigd bedrijf dat alleen bruiloften verzorgt. Wij bieden een persoonlijke, oprechte en betrouwbare trouwservice die uw speciale dag onvergetelijk zal maken.

No Photo Available

Beehived Media

Schrijf review Mechelen

Het full-service videobureau met +20 jaar ervaring in het creëren van audiovisuele content. Onze focus is om u te ondersteunen bij uw video journey. Samen bepalen we de strategie, creëren de inhoud en zorgen voor gerichte distributie.

No Photo Available

Slash9 Productions

Schrijf review Mortsel

Wij zijn een ervaren en jong team dat gespecialiseerd is in videoproducties, multicameraproducties, livestreaming, systeemintegratie en advies.

No Photo Available

Sietsema Productions

Schrijf review Gorinchem

Sietsema Productions is opgericht in 2004 door Peter Sietsema. Een hoop passie voor dit vak. Dat is wat Peter kenmerkt. Films maken is zeg maar echt zijn ding. Hij is goed in 'outside-the-box' denken en kan daarbij zich ook goed inleven in de klant.

No Photo Available

ZOOM evenementen & media producties

Schrijf review Breda

ZOOM evenementen & media producties is het full-service productiebedrijf voor al uw diensten in de evenementen en media branche.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.71/10. Gebaseerd op 52 reviews over bedrijven in de categorie 'Live video captaties'.

VideoCrew bv

VideoCrew bv

Fijne samenwerkingen met een mooi resultaat

|Margot Bloemen (Universiteit Antwerpen)|15/12/2023

Als je een idee hebt voor een video maar niet goed weet hoe je eraan moet beginnen; neem Videocrew onder de arm! Dat deden wij ook voor onze video's voor onze eerstejaarsstudenten aan onze universiteit. Van samen brainstormen, naar draften van volledige scripts, tot videoproductie en aflevering van een topresultaat, ze doen het allemaal. Alles wordt heel grondig aangepakt, en steeds met ruimte voor input en verwerking van feedback. Goede communicatie en vlotte samenwerking, dus hartelijk aanbevolen!
Wie benieuwd is naar de filmpjes:
2023: https://youtu.be/VJcm6zb18zU
2022: https://youtu.be/iX_1F1eI2ys

VideoCrew bv

VideoCrew bv

Kinderen digitaal behendiger maken

|Mathew Augusteyns (Politie Antwerpen)|27/09/2023

We zijn tevreden met de professionele en creatieve diensten die Videocrew heeft geleverd voor onze video over HackShield in Antwerpen. Ze waren flexibel en pasten zich aan onze behoeften aan. De video overtrof onze verwachtingen en we zijn dankbaar voor hun expertise! 

VideoCrew bv

VideoCrew bv

HackShield Antwerpen

|Suzanna Janssen (Stad Antwerpen, Dienst Onderwijs)|22/09/2023

Videocrew gaf een leuke twist aan een sober voorgekauwd script.

VideoCrew bv

VideoCrew bv

Topervaring

|Nicolas De Reu (ALSO)|18/09/2023

Videocrew maakte voor ons een leuke video rond de samenwerking met een van onze nieuwe vendoren. Niet alleen was het resultaat helemaal top, ook de samenwerking, de uitwerking van het concept alsook de professionaliteit op de draaidag zelf was echt fantastisch. Zeker opnieuw!

Live video captaties

Live captatie, wat is dat juist? Dit is het filmen en uitzenden van een event waardoor je online bezoekers kunnen meevolgen. Met een live captatie kunnen de bezoekers van jouw evenement de gebeurtenissen tot in het kleinste detail volgen.

Oneindig veel live captatie mogelijkheden

Misschien denk je nu: "ik ben toch geen Fortnite waar gigantische aantallen bezoekers tijdens de live opnames aanwezig zijn om de nieuwste update van het online videogame te volgen?" Live opnames kun ook jij als bedrijf gebruiken als marketingtool. Live uitzendingen zijn uitermate geschikt voor seminars en productvoorstellingen. Zo krijgen je bezoekers een livestream van de presentatie op groot sherm te zien, eventueel aangevuld met slides en sponsor mededelingen. Maar ook voor concerten en festivals hebben live captaties hun nut al menigmaal bewezen zodat festivalgangers op het hele terrein de artiesten en bands kunnen zien. Live streamen kent geen grenzen: je kunt eender wat laten filmen, zolang de content interessant is voor je kijkers.

Wat wil je met je live captatie doen? Denk daar wel eerst goed over na. Maak eventueel een draaiboek. Waar gaat je event plaatsvinden? Welk online event platform kies je voor je live opnames? Een professionele live captatie partner helpt je bij al die vragen. Samen maken jullie een planning, zodat op de dag van de live opnames en streaming zelf, alles op rolletjes verloopt. Wil je de beste resultaten voor een webinar? Kies dan voor een online of hybride eventstudio als locatie waar alle faciliteiten aanwezig zijn.

Dan komt het team cameramannen en -vrouwen in actie, samen met hun professionele apparatuur. Om jouw event nog dynamischer te maken, kun je werken met een multicam captatie, verschillende camera's filmen dan vanuit verschillende perspectieven. De regisseur beslist doorheen het evenement welk beeld van welke camera de kijker ziet als je live gaat uitzenden. Het event opnemen in jouw huisstijl? Ook dat is mogelijk. Je kunt je logo laten toevoegen, maar ook speciale grafische elementen. De mogelijkheden zijn, alweer, eindeloos.

Je video captatie voor evenementen partner zal ook alle beelden opslaan. Zo kunnen er daarna nog aanpassingen gebeuren aan het beeldmateriaal of kun je er extra videocontent mee creëren.

Ben je naast een live opname nog op zoek naar andere manieren om je evenement creatief en dynamisch in beeld te brengen? Heb je al eens gedacht aan een eventfotograaf of een event aftermovie?

Op zoek naar een live captatie oplossing op maat

De live captatie bedrijven in onderstaande lijst zorgen ervoor dat jouw live opnames volledig aan jouw wensen voldoen. Deze ervaren cameramannen en -vrouwen, bekwame regisseurs met hun professionele camera's en software capteren jouw evenement en zorgen keer op keer voor een indrukwekkende live registratie. En dankzij hun jarenlange ervaring kunnen ze zelfs de meest veeleisende situaties aan. Lees de reviews, zo ben je zeker van de kwaliteit van de dienstverlening!

Jouw live captatie bedrijf staat nog niet in onderstaande lijst?

Staat jouw bedrijf nog niet op deze pagina met live video captatie specialisten? No time to waste! Maak snel je bedrijfsprofiel van je live captatie bedrijf aan. Het is helemaal gratis en een super manier om snel duizenden event organisatoren te bereiken die op zoek zijn naar een professionele partij om live opnames van hun events te maken. Bovendien is het aanmaken van je bedrijfspagina bij eventplanner.net helemaal gratis! Waar wacht je nog op? PS, onze marketing specialisten kennen nog heel wat andere efficiënte marketingmogelijkheden. Neem contact op als je meer info wil.

Tags: live captaties, live captatie, live registratie, captatie, ...