Live video captaties

Livevideo captatie? Ben je als event organisator op zoek naar een bedrijf om een live opname, een video opname, te maken van jouw evenement? Dan ben je hier aan het juiste adres. Belijk de lijst hieronder en vind via de filters de beste partner die live opnames van jouw event maakt!

VideoCrew bv

VideoCrew bv

19 reviews Antwerpen

VideoCrew realiseert HD-videoproducties zoals (event-)reportages, commercials, bedrijfsfilms etc. We leggen bovendien sterk de focus op multicamera-captaties: concerten, bedrijfsevents, congressen, festivals, dansvoorstellingen, ...

Livecut.tv

Livecut.tv

Schrijf review Alken

LiveCut.tv realiseert HD-Video Multicam oplossingen voor uw congressen, bedrijfsevenementen, festivals, concertopnames. Specialisatie in draadloze oplossingen met Wireless HD-Camera, Point2Point met LED schermen tot 3KM, betaalbare Satelliet, ...

CoRniX Productions bv

CoRniX Productions bv

Schrijf review Kapelle op den Bos

Line Life Music is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van professionele Audio-, video- en lichtinstallaties. Onze nieuwe afdeling; Cornix Productions; staat in voor de complete AV omlijsting van bedrijfsevenementen.

NEP Belgium

NEP Belgium

Schrijf review Londerzeel

Bij NEP Belgium bieden we de technologie, de expertise en het internationale netwerk om onze klanten te helpen fantastische producties te maken. Wij bieden een totaalpakket van toonaangevende oplossingen voor uitzendingen en live evenementen.

Eventproducent

Eventproducent

Schrijf review Amsterdam

Eventproducent helpt organisatoren om hun evenement online zichtbaar te laten maken door middel van live video publishing. Met meer dan 100 livestream producties op onze naam kunnen wij gerust zeggen dat uw live videoregistratie bij ons in goede handen is

Storycatchers

Storycatchers

Schrijf review Merksem

Storycatchers is een collectief van gedreven online video professionals met een passie voor boeiende verhalen. We werken online video strategieën uit en zetten jouw expertise om in boeiende videofragmenten die je online communicatie een boost geven.

Live Media Facilities

Live Media Facilities

Schrijf review Amsterdam

Live Video Captatie vergroot het bereik van congres, seminar, workshop of soortgelijk event. Want iedereen die er niet bij kan zijn, kan dan toch meebeleven. Overal ter wereld.

Livestream Facilities

Livestream Facilities

Schrijf review Beverwijk

Livestream Facilities specialiseert zich op de productie van high-end livestreams en het faciliteren van aanvullende techniek voor het event. Naast de livestream kunnen wij o.a. ook zorg dragen voor de instarts/powerpoint, geluid, meertalige streams, ...

Avalon Film Productions

Avalon Film Productions

Schrijf review Eemnes

Avalon is een jong, fris en ambitieus filmproductiebedrijf. Gespecialiseerd in het omzetten van ideeën naar beeld.

Heuvelman Sound and Vision

Heuvelman Sound and Vision

Schrijf review IJsselstein

Heuvelman is als audiovisueel bedrijf al meer dan 50 jaar een toonaangevende speler in de audiovisuele branche.

Photoboothfactory

Photoboothfactory

Schrijf review Westerlo

Unieke photobooths en videoaplicaties voor de entertainment industrie.

Cinemore

Cinemore

Schrijf review Amsterdam

Een full service film- en videoproductiebedrijf met een passie voor unieke en onderscheidende audiovisuele content.

Stream NL

Stream NL

Schrijf review Steenwijk

Live-streaming vanuit onze studio of theater moet de normaal volle zaal vervangen en maakt het mogelijk dat je thuis achter je SmartTV, computer of telefoon kan (actief) kan deelnemen.

Buildings Technics Services & Training (BTST)

Buildings Technics Services & Training (BTST)

Schrijf review Heusden-Zolder

Drones om mee te spelen, maar ook voor het echte werk! Teambuilding, animatie, special effects, ... maar ook prachtige luchtfoto's of video van uw bedrijf of evenement. We brengen uw feestje op ongekende hoogte.

Story Event Engineering

Story Event Engineering

Schrijf review Alphen

Al 25 jaar is Story Event Engineering de betrouwbare ‘totaal-ontzorger’ voor audiovisuele faciliteiten en de evenementen-techniek.

AV4

AV4

Schrijf review Almere

AV4 in Almere is een groot en veelzijdig AV facilities bedrijf met alles in eigen huis. Van een presentatiesetje tot het verzorgen van complete congressen en evenementen.

VideoWerkt

VideoWerkt

Schrijf review Rotterdam

Wil je een boodschap van uw organisatie of merk in beelden overbrengen naar de doelgroep? Of wil je beelden vastleggen van een evenement dat je organiseert? Dan schakel je het videoproductiebedrijf VideoWerkt in!

Lines Broadcast bv

Lines Broadcast bv

Schrijf review Andelst

Lines Broadcast distribueert professionele video producten Als NewTek - TriCaster, Marshall, Vaddio en levert eventueel turnkey multicamera regie systemen en bijbehorende randapparatuur.

The Productioneers

The Productioneers

Schrijf review Haarlem

Wij zijn The Productioneers en wij organiseren en produceren evenementen, hybride events en livestreams.

DSH Producties

DSH Producties

Schrijf review Abcoude

DSH Producties is een leverancier en verhuurder van professionele audiovisuele techniek. Bij ons huurt (of koopt) u techniek die perfect bij uw evenement of bedrijf past.

Brink Events

Brink Events

Schrijf review Utrecht

Brink Events is uw partner op het gebied van licht en geluid. Wij voorzien evenementen van licht-, geluid-, video- en riggingverhuur.

4D producties

4D producties

Schrijf review Mechelen

Een video van 4D producties versterkt de uitstraling van uw organisatie, verhoogt de conversie, brengt uw boodschap beter over, trekt meer de aandacht, schept een grotere betrokkenheid en is toch goed betaalbaar.

No Photo Available

Beehived Media

Schrijf review Mechelen

Het full-service videobureau met +20 jaar ervaring in het creëren van audiovisuele content. Onze focus is om u te ondersteunen bij uw video journey. Samen bepalen we de strategie, creëren de inhoud en zorgen voor gerichte distributie.

No Photo Available

Soapworks

Schrijf review Herent

Soapworks, een divisie van LOFT33, is gespecialiseerd in videoproductie voor evenementen, voor conferenties, seminars, evenementen, productlanceringen en promotie-evenementen.

No Photo Available

Sietsema Productions

Schrijf review Gorinchem

Sietsema Productions is opgericht in 2004 door Peter Sietsema. Een hoop passie voor dit vak. Dat is wat Peter kenmerkt. Films maken is zeg maar echt zijn ding. Hij is goed in 'outside-the-box' denken en kan daarbij zich ook goed inleven in de klant.

No Photo Available

ZOOM evenementen & media producties

Schrijf review Breda

ZOOM evenementen & media producties is het full-service productiebedrijf voor al uw diensten in de evenementen en media branche.

Meer resultaten wereldwijd

DB Video

DB Video

Schrijf review Aartselaar

DB Video is uw partner in Full Audiovisual Support. We zijn gespecialiseerd in reportage, multi-camera en streaming maar beschikken eveneens over een uitgebreid pakket van plasmaschermen, LED, audio en licht.

WebinarSolutions

WebinarSolutions

7 reviews Mechelen

Wij zijn gespecialiseerd in live (multicamera) videostreaming, interactieve Rich Media webcasts op Hybride Events, en professionele webinars (of on-demand opnames) vanuit onze videostudio in Mechelen.

pinkminds.tv

pinkminds.tv

3 reviews Weelde

Op zoek naar een livestream studio voor je online evenement, webcast of hybrid event? Een tv-studio om je talkshow op te nemen? Onze vaste studio is uitgerust voor de meest veeleisende multi-camera producties in broadcast kwaliteit. Ook live uitzendingen

Broadkastr | Livestreaming for Businesses

Broadkastr | Livestreaming for Businesses

3 reviews Leuven

Big enough to deliver, small enough to care. Met deze leuze verzorgen wij livestreams en live captatie van oa. sport, (hybride) evenementen en bedrijfsactiviteiten.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.74/10. Gebaseerd op 47 reviews over bedrijven in de categorie 'Live video captaties'.

Broadkastr | Livestreaming for Businesses

Broadkastr | Livestreaming for Businesses

Geweldige samenwerking op de 24 urenloop

|Wouter Weerts (LOKO Leuven)|02/02/2023

Bij LOKO zijn we zoals steeds ontzettend tevreden over de samenwerking met Broadkastr. Steeds heel professioneel maar ook zeer vriendschappelijk en aangenaam. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve livestreaming waar je een goed gevoel aan overhoudt.

Broadkastr | Livestreaming for Businesses

Broadkastr | Livestreaming for Businesses

Live Streaming via YouTube

|Karen Van den Berghe (Immotrap)|02/02/2023

Immotrap is syndicus in en rond Leuven. Met meer dan 150 gebouwen in portefeuille proberen we onze mede-eigenaars te informeren. Dit event ging door in het Provinciehuis in Leuven en had ter plaatse 200 deelnemers. Het event werd live gestreamed met de meer dan 4000 mede-eigenaars. Zo'n 400 mensen volgden online de info-avond met een gemiddelde tijd van 1u04min. Een succes dus!
De 7 keynote speakers werden weergegeven op een split beeld waardoor de spreker aan het woord en de presentatie kon worden gevolgd. Er werd gestreamed vanop ons eigen YouTube-kanaal en zijn verborgen op YouTube geplaatst.
Van bij onze eerste kennismaking tot de afhandeling werden we vlot verder geholpen met onze vragen. Ook het opzetten van de link voor de live streaming kon vooraf met alle mede-eigenaars worden gedeeld. Er stonden 2 camera's achteraan in het auditorium. Eéntje zoomde in op de spreker zelf. We lieten de gastsperkers kiezen of ze wandelend of zittend hun presentatie gaven. Het publiek ondervond hierdoor geen hinder.
BROADKSTR heeft ook oog voor detail. Zo hebben ze de huisstijl van ons logo verwerkt in de online naamkaartjes die verschijnen bij de gastsprekers.
Naar de voorbereiding toe liep alles vlot en op de avond zelf werd professioneel gewerkt. Ik raad Arthur en zijn team zeker aan!

Broadkastr | Livestreaming for Businesses

Broadkastr | Livestreaming for Businesses

Top! Event recording voor YouTube én spreker inbellen via Zoom.

|Roald Parmentier (aviate labs)|26/01/2023

Broadkastr hielp ons met het opnemen van een fysiek event, om later de beelden op YouTube te plaatsen. Het event had 3 keynotes en een panelgesprek.
Het samenwerken verliep zeer vlot met veel aandacht voor onze noden. Zo was er de nood om één spreker te laten inbellen over Zoom vanuit Zurich, dit ging zonder problemen live tijdens het panelgesprek.
Hun "switching" systeem liet toe om vanuit een andere zaal de regie te doen, waardoor enkel de camera's in de eventzaal stonden. Hierdoor was de hinder voor het publiek minimaal en waren kabels amper zichtbaar.
Een aanrader voor een professionele service met gemoedsrust tegen een zeer degelijke prijs! 👍

Blue Moon bv

Blue Moon bv

Geweldige AV-partner

|Aurélie Caron (DDG Belgium)|05/10/2022

Werken met Bluemoon is altijd een veilige keuze. We werken al meer dan 8 jaar met hen samen en zijn nog nooit teleurgesteld geweest. Samen hebben we de overstap gemaakt van live naar digitaal inclusief hybride concepten. Ze zijn echt onze meest vertrouwde AV-partner en we kunnen niet gelukkiger zijn met de diensten en follow-up die ze ons door de jaren heen hebben geleverd. Zelfs onze klanten vragen om met hen samen te werken.

Live video captaties

Live captatie, wat is dat juist? Dit is het filmen en uitzenden van een event waardoor je online bezoekers kunnen meevolgen. Met een live captatie kunnen de bezoekers van jouw evenement de gebeurtenissen tot in het kleinste detail volgen.

Oneindig veel live captatie mogelijkheden

Misschien denk je nu: "ik ben toch geen Fortnite waar gigantische aantallen bezoekers tijdens de live opnames aanwezig zijn om de nieuwste update van het online videogame te volgen?" Live opnames kun ook jij als bedrijf gebruiken als marketingtool. Live uitzendingen zijn uitermate geschikt voor seminars en productvoorstellingen. Zo krijgen je bezoekers een livestream van de presentatie op groot sherm te zien, eventueel aangevuld met slides en sponsor mededelingen. Maar ook voor concerten en festivals hebben live captaties hun nut al menigmaal bewezen zodat festivalgangers op het hele terrein de artiesten en bands kunnen zien. Live streamen kent geen grenzen: je kunt eender wat laten filmen, zolang de content interessant is voor je kijkers.

Wat wil je met je live captatie doen? Denk daar wel eerst goed over na. Maak eventueel een draaiboek. Waar gaat je event plaatsvinden? Welk online event platform kies je voor je live opnames? Een professionele live captatie partner helpt je bij al die vragen. Samen maken jullie een planning, zodat op de dag van de live opnames en streaming zelf, alles op rolletjes verloopt. Wil je de beste resultaten voor een webinar? Kies dan voor een online of hybride eventstudio als locatie waar alle faciliteiten aanwezig zijn.

Dan komt het team cameramannen en -vrouwen in actie, samen met hun professionele apparatuur. Om jouw event nog dynamischer te maken, kun je werken met een multicam captatie, verschillende camera's filmen dan vanuit verschillende perspectieven. De regisseur beslist doorheen het evenement welk beeld van welke camera de kijker ziet als je live gaat uitzenden. Het event opnemen in jouw huisstijl? Ook dat is mogelijk. Je kunt je logo laten toevoegen, maar ook speciale grafische elementen. De mogelijkheden zijn, alweer, eindeloos.

Je video captatie voor evenementen partner zal ook alle beelden opslaan. Zo kunnen er daarna nog aanpassingen gebeuren aan het beeldmateriaal of kun je er extra videocontent mee creëren.

Ben je naast een live opname nog op zoek naar andere manieren om je evenement creatief en dynamisch in beeld te brengen? Heb je al eens gedacht aan een eventfotograaf of een event aftermovie?

Op zoek naar een live captatie oplossing op maat

De live captatie bedrijven in onderstaande lijst zorgen ervoor dat jouw live opnames volledig aan jouw wensen voldoen. Deze ervaren cameramannen en -vrouwen, bekwame regisseurs met hun professionele camera's en software capteren jouw evenement en zorgen keer op keer voor een indrukwekkende live registratie. En dankzij hun jarenlange ervaring kunnen ze zelfs de meest veeleisende situaties aan. Lees de reviews, zo ben je zeker van de kwaliteit van de dienstverlening!

Jouw live captatie bedrijf staat nog niet in onderstaande lijst?

Staat jouw bedrijf nog niet op deze pagina met live video captatie specialisten? No time to waste! Maak snel je bedrijfsprofiel van je live captatie bedrijf aan. Het is helemaal gratis en een super manier om snel duizenden event organisatoren te bereiken die op zoek zijn naar een professionele partij om live opnames van hun events te maken. Bovendien is het aanmaken van je bedrijfspagina bij eventplanner.net helemaal gratis! Waar wacht je nog op? PS, onze marketing specialisten kennen nog heel wat andere efficiënte marketingmogelijkheden. Neem contact op als je meer info wil.

Tags: live captaties, live captatie, live registratie, captatie, ...