header

Paintball

Voor een overzicht van de beste paintball terreinen in België en Nederland moet je op eventplanner.nl zijn. Bekijk het overzicht en reserveer een plaatsje.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 16 reviews over bedrijven in de categorie 'Paintball'.
 • Rongen Aktief

  Rongen Aktief

  Genoten

  Onze kinderen van school hebben bij Rongen Aktief een klimwand beklommen. Dit is erg goed bevallen. De kinderen hebben genoten en wij dus ook. Ze zijn flexibel en organiseren leuke passende activiteiten. Ook hebben we al een leuk teamuitje bij hen gedaan. Goed verzorgd en diverse mogelijkheden. Als ik in de toekomst nog eens iets vergelijkbaars nodig heb, klop ik zeker opnieuw aan bij Rongen Aktief.

  Anja Selten - de Regenboog - 17/09/2020

 • Rongen Aktief

  Rongen Aktief

  Goede kwaliteit en communicatie

  Ook dit jaar hebben wij in samenwerking met Rongen Aktief drie spellendagen voor onze leerlingen georganiseerd. Het materiaal waar mee gewerkt wordt is tip top in orde. Bovendien zijn wij zeer tevreden over hoe er van te voren met ons is gecommuniceerd over de activiteitenkeuze en alternatieven toen de weersomstandigheden minder waren. Korte lijntjes, flexibel en professioneel personeel.

  Jeroen van de Weijer - Metameer Stevensbeek - 07/09/2020

 • Rongen Aktief

  Rongen Aktief

  Topdag voor onze leerlingen

  De 3e jaars leerlingen van het Elzendaalcollege uit Boxmeer hebben onder leiding van de ervaren en vriendelijke begeleiders van Rongen Aktief een super "outdoordag" gehad bij de Radioplassen in Stevensbeek. Vanwege het mindere weer is daags van tevoren een nieuwe opzet gemaakt, samen met Frans Rongen. Dank voor de flexibiliteit! De contacten vooraf, tijdens en na deze dag verliepen vlot. Samengevat: een topdag!
  Charles Stax
  coördinator 3 havo.vwo

  Charles Stax - Elzendaalcollege Boxmeer - 05/09/2020

 • Rongen Aktief

  Rongen Aktief

  Sponsoractiviteit Vianen Vooruit

  Vorige week met de gewaardeerde sponsoren van onze voetbalvereniging als activiteit laser kleiduif schieten van Rongen Actief gehad.
  Het was een zeer geslaagde bijeenkomst, Corona proof, en ook de instructeur Frans heeft de avond keurig verzorgd.
  Een volgende keer zullen we zeker weer gebruik maken van de diensten van Frans en zijn team.

  Patrick Wolfs - Sponsorcommissie Vianen Vooruit - 04/09/2020

Paintball

Zou je graag gaan paintballen met vrienden of collega's? Dan ben je bij eventplanner.nl aan het juiste adres. Op deze pagina vind je een handig overzicht van de beste paintball terreinen in België en Nederland. Met behulp van de filteropties aan de rechterzijde vind je snel een paintball terrein bij jou in de buurt. Handig, niet?

Actie en spanning met paintball

Paintball draait rond teamwork. Een goede samenwerking is de sleutel tot de overwinning. Daarom is paintball een erg interessante teambuilding activiteit. Bovendien bieden de meeste paintball terreinen een aantal unieke speltypes aan om wat variatie in het spel te brengen, zoals capture the flag, protect the president, etc. Je zal jezelf dus geen moment vervelen.

Heb je schrik voor slecht weer? Geen probleem, want in onderstaande lijst zijn ook indoor paintball terreinen te vinden. Zo kan je zelfs tijdens een fikse regenbui genieten van deze leuke sport.

Voeg een paintball terrein toe

Wist je al dat je gratis een paintball terrein kan toevoegen aan deze lijst? Het is zelfs volledig gratis!

Tags: paintball, paintball nederland, paintballgames, paintballen, indoorpaintball, paintballsport, paintball sport, kinder paintball, ...

Filters

Reviews

Advertenties