Discotheek en club

Party time? Knaldrang? Hier vind je snel en eenvoudig de beste discotheken en clubs om jouw feest te organiseren. Maak hiervoor gebruik van onze database. Een discotheek afhuren was nog nooit zo gemakkelijk!

The Spot

The Spot

Schrijf review Bussum

The Spot is te huur voor € 350,- incl. alle faciliteiten, personeel, DJ en apparatuur.

LAB-1

LAB-1

Schrijf review Eindhoven

LAB-1 is de eerste bioscoop in Europa die naast officieel geaccrediteerde bioscoopzalen en programmering van bioscoopfilms, ook twee professionele evenementenruimtes, een club/danceclub en bar huisvest.

No Photo Available

AIR

Schrijf review Amsterdam

AIR is een club met een internationale look and feel, waar iedereen welkom is. Ze staat voor tolerantie, diversiteit, creativiteit, kwaliteit, vrijheid en bovenal duurzaamheid. Van alle moderne technieke voorzien.

Poppodium Annabel

Poppodium Annabel

Schrijf review Rotterdam

Annabel is sinds haar opening in oktober 2015 een veel bezochte locatie voor concerten en clubfeesten, maar ook voor zakelijke evenementen, opnames en privé-bijeenkomsten.

Cultuurpodium Perron

Cultuurpodium Perron

Schrijf review Rotterdam

Perron is een tijdelijk cultureel podium uit 2011 in een leeg, oud postgebouw aan de Schiestraat in Rotterdam. De locatie staat in hartje Rotterdam en heeft in de afgelopen jaren al veel bezoekers bij elkaar gebracht.

Transport

Transport

Schrijf review Rotterdam

Transport is een ruimte die zich ondergronds bevind. Het is een unieke locatie met 2 ruimtes.

Time Out Fun & Business Centre

Time Out Fun & Business Centre

Schrijf review Gemert

Bij Time Out kunt u terecht voor feesten en evenementen in de breedste zin van het woord.

Guilty Food Pleasures

Guilty Food Pleasures

Schrijf review Amsterdam

Good Hangout, De ontmoetingsplek voor particulieren en ondernemers. Unieke ontspannen locatie aan de Ringweg A10, waar alles mogelijk is!

Pakhuis West

Pakhuis West

Schrijf review Amsterdam

Pakhuis West is een evenementenlocatie in Amsterdam met in de basis een rauwe, industriële uitstraling welke vele mogelijkheden biedt voor tal van evenementen.

JACK-Rotterdam

JACK-Rotterdam

Schrijf review Rotterdam

Het eerste restaurant ter wereld waar de dance cultuur centraal staat. De stijlvolle venue is bovendien ideaal voor (zakelijke en privé) events, groepsfeesten, een bedrijfsborrel of andere bijeenkomsten waarbij het interieur zelfs eenvoudig naar jouw wens

Q-Factory

Q-Factory

Schrijf review Amsterdam

Centraal gelegen in Amsterdam Oost ligt Q-Factory, Europa’s grootste muziekmakerscentrum. Met een bruisende, muzikale omgeving voor muzikanten, acteurs en dansers biedt Q-Factory diverse mogelijkheden om te repeteren en op te treden.

Patronaat

Patronaat

Schrijf review Haarlem

Als je een originele, indrukwekkende locatie zoekt voor een bedrijfsfeest, borrel, workshop, feest, vergadering of trouwerij, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Bar Rouge

Bar Rouge

Schrijf review Amsterdam

Bar Rouge is onmogelijk in één woord te vangen. Het is een restaurant, cocktailbar, een beleving, een club en een professionele evenementenlocatie.

Holy Moly Club

Holy Moly Club

Schrijf review Breda

Alle gekheid op een stokje dus, dat is Holy Moly. Holy Moly is er om te verbazen, verwonderen, entertainen en te vullen met bijzonder lekker eten. Niet zomaar een restaurant, niet zomaar een Comedy Club, niet te beschrijven.

Radion.Amsterdam

Radion.Amsterdam

Schrijf review Amsterdam

RADION is sinds 2014 gevestigd in het voormalig Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) in Amsterdam Nieuw-West, gelegen vlak bij de A10 en metrostation Henk Sneevlietweg.

De Avenue

De Avenue

Schrijf review Breda

De Avenue is een unieke evenementenlocatie aan de rand van het centrum van Breda.

Oostkust

Oostkust

Schrijf review Breda

Oostkust is een meeslepende en avontuurlijke evenementenlocatie waar festivalcultuur de norm is

Event city Aalsmeer

Event city Aalsmeer

Schrijf review Aalsmeer

De evenementen locatie van Aalsmeer! Voorheen bekend als Studio's Aalsmeer.

No Photo Available

Panama Alive

Schrijf review Amsterdam

Panama Amsterdam is een van de meest gewilde locaties van Amsterdam voor modeshows, conferenties, presentaties, vergaderingen, bruiloften en receptie-evenementen. Uw specifieke wensen worden verzorgd in een programma op maat met als resultaat een memorabel zakelijk evenement.

No Photo Available

The Powerzone

Schrijf review Amsterdam

Naast clubavonden heeft The Power Zone zich bewezen als een exclusieve en uitstekende locatie voor evenementen.

No Photo Available

Partycentrum Rendering

Schrijf review Vlagtwedde

Discotheek de Schutstal is voor jou de place to be. Het staat bekend om zijn activiteit, gezelligheid en veiligheid. Iedere 2e en laatste zaterdag van de maand geopend. Max. aantal bezoekers 1100 pers.

No Photo Available

MiNiBAR

Schrijf review Amsterdam

MiNiBAR. Deze bar, zonder bar, is gevestigd op de Prinsengracht 478, om de hoek bij het Leidseplein en parkeergarage. 45 afzonderlijke koelkstjes te gebruiken voor meerdere doeleinden. Pak wat en wanneer je maar wilt. We bieden plek aan 100 á 120 pax.

No Photo Available

Hudson Den Haag Zuid

Schrijf review Den Haag

BARN is geheel of gedeeltelijk beschikbaar voor feesten. Met de vide en afgesloten ruimte Club47 erbij biedt BARN mogelijkheden voor feesten van 50 tot 1500 personen.

No Photo Available

Carrousel Uden

Schrijf review Maashorst

Deze locatie is in het zomerseizoen af te huren voor feestlocatie van donderdag tm zondag. Tot evt 04.00 uur.

No Photo Available

Bobs Party & Events

Schrijf review Uitgeest

Bob's Party Palace Uitgeest, ooit gestart als een kleinschalig partycentrum met zo'n 25 medewerkers, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste uitgaansgelegenheden van Nederland. Op dit moment zijn er zo'n 250 medewerkers met veel plezie

No Photo Available

Stichting Paradiso Amsterdam

Schrijf review Amsterdam

Paradiso is een poppodium en uitgaansgelegenheid aan de Weteringschans, vlak bij het Leidseplein, in Amsterdam.

No Photo Available

Royal Amsterdam Hotel-Restaurant

Schrijf review Amsterdam

No Photo Available

Escape Club

Schrijf review Amsterdam

Club Escape is een van de meest populaire clubs van binnen- en buitenland. Escape Club, Escape deLux, Escape Lounge en de Royal Room zijn te huur voor verschillende (zakelijke) doeleinden, zoals dance events, clubavonden, studentenfeesten, privé feesten, busi

Meer resultaten wereldwijd

Bocadero

Bocadero

Schrijf review Antwerpen

De coolste zomerbar en warmste winterbeleving vindt u op (Aspen) Bocadero. Deze pop-up bars vormen de ideale locatie voor al uw grote en kleine evenementen.

Willy's Moustache

Willy's Moustache

Schrijf review Willebroek

Samen met Brasserie ’t Kasteeltje, biedt Willy’s Moustache een uniek kader aan voor al uw evenementen. Met een capaciteit van 50 tot 1000 personen.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'Discotheek en club'.

Radar

Radar

Summerevent Pollet Pool Group

|Karen-Ann Demeestere (Pollet Pool Group)|17/02/2023

Het was niet de eerste keer dat wij als bedrijf een klantenevenement organiseerden, maar voor mezelf was het wel de eerste keer dat ik hieraan meewerkte. Ik ben heel tevreden over de samenwerking die wij hadden met Radar: heel vriendelijke mensen, duidelijke communicatie, duidelijke afspraken, stonden altijd klaar om onze vragen te beantwoorden.
De locatie was heel goed: vlot bereikbaar en er was voldoende parking voor onze klanten. Er waren parkingmedewerkers aangesteld door Radar (op onze vraag) en zij hebben dit in goede banen geleid.
Op de avond van het evenement zelf waren er 2 personen aanwezig om ons bij te staan en de kleine problomen die zich voordeden, onmiddellijk op te lossen.
Ik zou Tijs en Stefan nogmaals willen bedanken voor alles!

Radar

Radar

Bedrijfsevent Richa // Mkc moto

|Lewis Rigaux (Richa Nv // MKC Moto)|13/02/2023

Ons 1ste bedrijfsevent in eventhall Radar was een schot in de roos voor ons bedrijf en 140 medewerkers.
In de voorbereiding van het event zijn wij praktisch volledig ontzorgt door de crew van Radar.
De nevenactiviteiten , bbq& cocktail workshop, padel-initiatie, lasershooting zorgden voor een connectie tussen de teams die verspreid zitten over 3 landen.
Voor herhaling vatbaar !
Bedankt aan het gehele Radar-team!

Radar

Radar

Gezellig zomerfeest voor de medewerkers

|Valérie Baeke (engels ramen en deuren)|13/02/2023

Voor het tweede jaar op een rij keerden we met veel plezier terug naar de Zomerbar LOKO van Radar als terrein voor ons werknemersfeest.
De gezellige setting en vlotte verloop zorgden dat ook onze eigen "organisatoren" zich konden ontspannen.

Radar

Radar

Nacht van de Ondernemer in de Radar

|KARIN PODEVYN (Unizo Lokeren)|12/02/2023

In november ll. organiseerde Unizo Lokeren de Nacht van de Ondernemer. Een heel geslaagde avond, mede door de unieke locatie van het event in de Radar. Perfect geschikt om een op een originele manier ondernemers samen te brengen, te laten netwerken met een hapje een drankje, en voor wie zin had een dansje te placeren. Alles perfect georganiseerd. Aangenaam verrast door de flexibiliteit van de eigenaar die openstond voor alle vragen en voor alles een oplossing had. Een aangename samenwerking. Zeker een "aanRadarer"

Discotheek en club

Discotheek en club huren voor een feest

Er is geen betere plaats voor een feest dan een discotheek of club. Zoek je een locatie om met je bedrijf uit de bol te gaan, of is het tijd voor een privéparty voor een speciale verjaardag, een vrijgezellenfeest of een bruiloft met je familie en beste vrienden? Eens iets anders dan een feestzaal of traditionele trouwlocatie? Discotheken en clubs hebben alles in huis voor een onvergetelijk evenement.

Waarom zou je een discotheek huren om jouw feest in te organiseren?

Om te beginnen is er in een discotheek of club altijd een professionele licht en geluid installatie aanwezig. En bij een installatie hoort een energieke show van een professionele dj. Die is vast verbonden aan de locatie, of je huurt zelf een dj. Hierdoor geniet je niet alleen van muziek van vroeger en nu van de hoogste kwaliteit, een allround dj weet vooral welke muziek er wanneer gedraaid moet worden om de gewenste partysfeer te creëren. 'God is a dj', weet je nog?

Met de indrukwekkende lichtinstallaties die in discotheken aanwezig zijn, zorg je verder voor de passende ambiance voor jouw feest of evenement. Discotheken en clubs beschikken ook over creatieve decoratiestukken zodat jouw themafeest - denk aan 80 s & 90 s feesten, de roaring twenties, black & white, 1001 nacht, Ibiza, Hawaii enzovoort - baadt in de juiste sfeer. Denk ook eens na over passende live acts en extra fun op jouw party, zoals vuurwerk, een rookmachine, confetti of verrassende projecties of video’s en zelfs dynamische dansvloeren. Zo is jouw feest een succes waar nog lang wordt over nagepraat.

Een discotheek of club kan ook de ideale eventlocatie zijn voor een professioneel event zoals een seminar, productpresentatie, persconferentie of klantenevent. De exploitant weet je vast en zeker te inspireren met diverse catering- en entertainment mogelijkheden en een bijzondere inrichting.

Vind de beste clubs om te huren

Maak gebruik van onze complete database om snel een discotheek of club te vinden die bij jouw feest past. Heel eenvoudig neem je contact op met de uitbaters voor meer informatie. Ze helpen je maar al te graag om van jouw feest, fuif of TD een meer dan geslaagd feest te maken.

Voeg snel jouw discotheek of club toe als ze nog niet in onze database staan te schitteren

Ontbreekt er een discotheek of club in dit overzicht? Jouw zaak? Maak dan snel een bedrijfsfiche aan, dat is helemaal gratis. Vergeet niet fraaie foto's en een passende tekst toe te voegen. Wens je daarnaast nog meer marketing mogelijkheden om jouw discotheek of club onder de aandacht te brengen en te verhuren in onze eventcommunity? Contacteer ons snel!

Tags: dancings, discotheken, dancing, discotheek huren, discotheek antwerpen, club, discotheek, discotheek verhuur, nightlife, discotheek hoogstraten, discotheek sint katelijne waver, discotheek hasselt, ...