Discotheek en club

Party time? Knaldrang? Hier vind je snel en eenvoudig de beste discotheken en clubs om jouw feest te organiseren. Maak gebruik van onze database, een discotheek afhuren was nog nooit zo gemakkelijk!

Bocadero

Bocadero

Schrijf review Antwerpen

De coolste zomerbar en warmste winterbeleving vindt u op (Aspen) Bocadero. Deze pop-up bars vormen de ideale locatie voor al uw grote en kleine evenementen.

Willy's Moustache

Willy's Moustache

Schrijf review Willebroek

Samen met Brasserie ’t Kasteeltje, biedt Willy’s Moustache een uniek kader aan voor al uw evenementen. Met een capaciteit van 50 tot 1000 personen.

Het Fabriek

Het Fabriek

Schrijf review Dendermonde

Feesten met alle faciliteiten voorhanden, daarvoor kan je in het Fabriek terecht.

Radar

Radar

Schrijf review Lokeren

In het gebouw waar ooit de iconische club Cherry Moon geschiedenis schreef, opende een spiksplinternieuwe eventlocatie genaamd Radar.

Joan antwerp

Joan antwerp

Schrijf review Antwerpen

Door ons intiem karakter zijn we de perfecte locatie voor jouw event. We laten je helemaal wegdromen in ons fabelachtig interieur.

Antwerp Engineering Company

Antwerp Engineering Company

Schrijf review Antwerpen

Antwerp Engineering Company is gelegen op het eilandje in Antwerpen. Omstreeks 1890 begon het hier allemaal als een bedrijf in scheepsherstelling. Ruim een eeuw later werd het hele gebouw omgetoverd tot een entertainment en business center.

De Serre

De Serre

Schrijf review Antwerpen

De Serre is een prachtige, groene eventlocatie die geschikt is voor huwelijksfeesten, bedrijfs- en productpresentaties, seminaries en meetings tot 180 personen.

Cafe Local

Cafe Local

Schrijf review Antwerpen

Café Local is dé plek in het bruisende Antwerpen waar je business event of private party gegarandeerd een succes wordt. Je kan van 20 tot 1000 gasten ontvangen.

The Spot

The Spot

Schrijf review Bussum

The Spot is te huur voor € 350,- incl. alle faciliteiten, personeel, DJ en apparatuur.

No Photo Available

KVC Westelo

Schrijf review Westerlo

Unieke locatie, voetbalstadion, ideaal voor al uw grote en kleinere feesten en seminaries of exposities.

No Photo Available

AIR

Schrijf review Amsterdam

AIR is een club met een internationale look and feel, waar iedereen welkom is. Ze staat voor tolerantie, diversiteit, creativiteit, kwaliteit, vrijheid en bovenal duurzaamheid. Van alle moderne technieke voorzien.

Kusttheater 't Colisee

Kusttheater 't Colisee

Schrijf review Blankenberge

Het Kusttheater 't Colisée is een opvallende en speciale locatie in Blankenberge die tot de verbeelding spreekt. Deze in eer herstelde theaterzaal is zoveel meer dan een gewoon theater, het is feestlocatie met twee polyvalente zalen.

No Photo Available

Viage productions sa

Schrijf review Brussel

Viage is het gloednieuwe Entertainment Centre gelegen in het hart van Brussel. Met haar casino, bars, concertzaal en gastronomisch restaurant, is dit complex volledig gewijd aan gaming, show en spektakel. Viage staat garant voor een leuke tijd!

Cargo Club Antwerp

Cargo Club Antwerp

Schrijf review Antwerpen

Cargo Club Antwerp is een evenementenlocatie die voor verschillende soorten events van toepassing kan zijn. Doordat het Industriële van vroeger behouden is zorgt dit voor een unieke ervaring. Alsook parking en bereikbaarheid zijn ideaal.

Kingstreet

Kingstreet

Schrijf review Gent

Kingstreet is a typical old Disco *Club* just like the late 70'S & 80'S (Musea). A Cozy Bar, people come toghether for a conversation and going Crazy at midnight!

Time Out Fun & Business Centre

Time Out Fun & Business Centre

Schrijf review Gemert

Bij Time Out kunt u terecht voor feesten en evenementen in de breedste zin van het woord.

Guilty Food Pleasures

Guilty Food Pleasures

Schrijf review Duivendrecht

Good Hangout, De ontmoetingsplek voor particulieren en ondernemers. Unieke ontspannen locatie aan de Ringweg A10, waar alles mogelijk is!

Versuz

Versuz

Schrijf review Hasselst

Are you looking for a stylish venue for your event, with the right facilities and comfort?

KASKO

KASKO

Schrijf review Antwerpen

Kasko belongs to the most unconventional locations of Antwerp. The industrial architecture of the building underneath the railways gives your event a unique and imposing charisma.

La Gare 27

La Gare 27

Schrijf review Antwerpen

In het noorden van Antwerpen, vlakbij het bruisende Park Spoor Noord ligt La Gare 27. Dit voormalig treinstation in neogotische stijl is erkend als beschermd monument en daardoor hetindrukwekkende decor voor diverse evenementen.

Pakhuis West

Pakhuis West

Schrijf review Amsterdam

Pakhuis West is een evenementenlocatie in Amsterdam met in de basis een rauwe, industriële uitstraling welke vele mogelijkheden biedt voor tal van evenementen.

JACK-Rotterdam

JACK-Rotterdam

Schrijf review Rotterdam

Het eerste restaurant ter wereld waar de dance cultuur centraal staat. De stijlvolle venue is bovendien ideaal voor (zakelijke en privé) events, groepsfeesten, een bedrijfsborrel of andere bijeenkomsten waarbij het interieur zelfs eenvoudig naar jouw wens

Q-Factory

Q-Factory

Schrijf review Amsterdam

Centraal gelegen in Amsterdam Oost ligt Q-Factory, Europa’s grootste muziekmakerscentrum. Met een bruisende, muzikale omgeving voor muzikanten, acteurs en dansers biedt Q-Factory diverse mogelijkheden om te repeteren en op te treden.

LAB-1

LAB-1

Schrijf review Eindhoven

LAB-1 is de eerste bioscoop in Europa die naast officieel geaccrediteerde bioscoopzalen en programmering van bioscoopfilms, ook twee professionele evenementenruimtes, een club/danceclub en bar huisvest.

Patronaat

Patronaat

Schrijf review Haarlem

Als je een originele, indrukwekkende locatie zoekt voor een bedrijfsfeest, borrel, workshop, feest, vergadering of trouwerij, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Plein Publiek Antwerpen

Plein Publiek Antwerpen

Schrijf review Antwerpen

Plein Publiek is een duurzame plek om te eten, dansen en genieten!

Morgan's on Fulton

Morgan's on Fulton

Schrijf review Chicago

Morgan's on Fulton biedt alles wat je nodig hebt om een onvergetelijk evenement in Chicago te organiseren. Met de ideale Fulton Market-locatie, verhoogde in-house catering, modern design en meubilair.

Radion.Amsterdam

Radion.Amsterdam

Schrijf review Amsterdam

RADION is sinds 2014 gevestigd in het voormalig Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) in Amsterdam Nieuw-West, gelegen vlak bij de A10 en metrostation Henk Sneevlietweg.

Boiler Shop

Boiler Shop

Schrijf review Newcastle upon Tyne

The Boiler Shop is een praktische en grote evenementenlocatie in het centrum van Newcastle Upon Tyne.

De Avenue

De Avenue

Schrijf review Breda

De Avenue is een unieke evenementenlocatie aan de rand van het centrum van Breda.

Discotheek en club

Discotheek en club huren voor een feest

Er is geen betere plaats voor een feest dan een discotheek of club. Zoek je een locatie om met je bedrijf uit de bol te gaan, of is het tijd voor een privéparty voor een speciale verjaardag, een vrijgezellenfeest of een bruiloft met je familie en beste vrienden? Eens iets anders dan een feestzaal of traditionele trouwlocatie? Discotheken en clubs hebben alles in huis voor een onvergetelijk evenement.

Waarom zou je een discotheek huren om jouw feest in te organiseren?

Om te beginnen is er in een discotheek of club altijd een professionele licht en geluid installatie aanwezig. En bij een installatie hoort een energieke show van een professionele dj. Die is vast verbonden aan de locatie, of je huurt zelf een dj. Hierdoor geniet je niet alleen van muziek van vroeger en nu van de hoogste kwaliteit, een allround dj weet vooral welke muziek er wanneer gedraaid moet worden om de gewenste partysfeer te creëren. 'God is a dj', weet je nog?

Met de indrukwekkende lichtinstallaties die in discotheken aanwezig zijn, zorg je verder voor de passende ambiance voor jouw feest of evenement. Discotheken en clubs beschikken ook over creatieve decoratiestukken zodat jouw themafeest - denk aan 80 s & 90 s feesten, de roaring twenties, black & white, 1001 nacht, Ibiza, Hawaii enzovoort - baadt in de juiste sfeer. Denk ook eens na over passende live acts en extra fun op jouw party, zoals vuurwerk, een rookmachine, confetti of verrassende projecties of video’s en zelfs dynamische dansvloeren. Zo is jouw feest een succes waar nog lang wordt over nagepraat.

Een discotheek of club kan ook de ideale eventlocatie zijn voor een professioneel event zoals een seminar, productpresentatie, persconferentie of klantenevent. De exploitant weet je vast en zeker te inspireren met diverse catering- en entertainment mogelijkheden en een bijzondere inrichting.

Vind de beste clubs om te huren

Maak gebruik van onze complete database om snel een discotheek of club te vinden die bij jouw feest past. Heel eenvoudig neem je contact op met de uitbaters voor meer informatie. Ze helpen je maar al te graag om van jouw feest, fuif of TD een meer dan geslaagd feest te maken.

Voeg snel jouw discotheek of club toe als ze nog niet in onze database staan te schitteren

Ontbreekt er een discotheek of club in dit overzicht? Jouw zaak? Maak dan snel een bedrijfsfiche aan, dat is helemaal gratis. Vergeet niet fraaie foto's en een passende tekst toe te voegen. Wens je daarnaast nog meer marketing mogelijkheden om jouw discotheek of club onder de aandacht te brengen en te verhuren in onze eventcommunity? Contacteer ons snel!

Tags: dancings, discotheken, dancing, discotheek huren, discotheek antwerpen, club, discotheek, discotheek verhuur, nightlife, discotheek hoogstraten, discotheek sint katelijne waver, discotheek hasselt, ...