Evenement personeel

Uitzendkrachten nodig voor jouw evenement? Kwalitatief, goed opgeleide mensen die zich helemaal thuisvoelen in de evenementen- en festivalbranche? Op deze pagina vind je partners die interimpersoneel of tijdelijk personeel voor jouw event aanbieden.

Crew Factory

Crew Factory

Schrijf review Bilzen

Stagehandbureau met uitgebreid arsenaal aan crew gespecialiseerd in in op- en afbouw van events.

Ultimate Services bv

Ultimate Services bv

11 reviews Antwerpen

Ultimate Services voorziet de Ultieme Crew op evenementen. Wij specialiseren ons in opbouw/afbraak, barproducties en kassamedewerkers.

No Photo Available

Hands 4 Events bvba

Schrijf review Zoersel

Hands 4 Events levert professionele stagehands, stewards, ticketcontroleurs, parkeerbegeleiders en hospitality medewerkers.

Beursleads

Beursleads

Schrijf review Zwolle

Maximaal rendement uit beursdeelname voor exposanten. De eeuwenoude handelsvloer blijft een plek voor het echte ontmoeten, zaken doen. 

Step in Live

Step in Live

Schrijf review Evere

Step in Live's missie is om uw event ideeën volledig in handen te nemen zodat u zich geen zorgen meer moet maken over het technisch en logistiek aspect.

Backstage FX, crew & productions

Backstage FX, crew & productions

Schrijf review Uitgeest

Backstage FX verzorgt de meest uiteenlopende effecten. Naast special effecten, als co2, confetti shooters en vlamsystemen, bedenken we ook complete eindshows voor festivals op muziek, met combinatie van special effects, outdoor theatervuurwerk, ...

All Assistance Agency

All Assistance Agency

Schrijf review Hasselt

Tijdens uw marketingactiviteiten heeft u goede medewerkers nodig: dynamische, enthousiaste mensen met een goed voorkomen, die van aanpakken weten en die niet te veel kosten. Daarvoor bent u bij All Assistance Agency aan het juiste adres.

We Design Food

We Design Food

Schrijf review Amsterdam

Als lekker eten de focus is en de doelgroep perfect bediend wordt; zullen mensen hun positieve ervaringen delen. We Design Food faciliteert dit proces van sourcing op alle vlakken.

Promotion Partners

Promotion Partners

Schrijf review Amsterdam

Promotion Partners is dé personele dienstverlener voor (sales)promoties en events sinds 1978. Wij bieden ervaren en getraind verkooppersoneel op flexibele basis in de branches mode, cosmetica en retail.

Beaumonde Hospitality

Beaumonde Hospitality

Schrijf review Apeldoorn

Beaumonde Hospitality verzorgd hosts en hostesses voor events, beurzen, congressen, bruiloften, privé diners, bedrijfsfeesten, winkelopeningen en nog zoveel meer.

Van der Kroft Events

Van der Kroft Events

Schrijf review Wassenaar

Wij gaan aan de slag voor de totaalstyling van jouw event. Van meubilair en tabletop tot aan sfeerdecoratie. Met een creatief team kijken we naar de laatste trends. Hierdoor is jouw event altijd uniek!

Six Stars Agency

Six Stars Agency

Schrijf review Amstelveen

Bij Six Stars Agency komen events en hostesses samen. Verwacht van ons de klassieke hostessenservice, maar dan nét een beetje anders. Extravagant, elegant, chique en ambitieus.

VL Events

VL Events

Schrijf review Geraardsbergen

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat u kan bijstaan of volledig uit handen nemen voor het organiseren, managen en finaliseren van uw evenement.

MadeByEvent

MadeByEvent

Schrijf review Menen

Made By Event: professionele hostessdiensten in Kortrijk, Gent, Brussel & Antwerpen.

No Photo Available

Holland Hostess Service

Schrijf review Amsterdam

Holland Hostess service is een professionele en complete dienstverlener op het gebied van hospitality. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige ondersteuning bij evenementen, beurzen en congressen en werken uitsluitend met ervaren gastvrouwen.

No Photo Available

artlogic bv

Schrijf review Amsterdam

artlogic BV levert stagehands & evenementenpersoneel voor uw event of productie! Inzetbaar voor de op- en afbouw van licht, geluid, video- en podiumtechniek. U profiteert van onze heldere werkwijze, persoonlijke benadering en uitgebreide europese netwerk.

No Photo Available

Evenementenbouwer

Schrijf review Sittard

PRO FM Events levert sinds 2003 professioneel evenementenpersoneel op vele grote Nederlandse en buitenlandse in-& outdoor evenementen, vanuit een breed georiënteerd personeelsbestand.

No Photo Available

FleXstage Group B.V.

Schrijf review Kaatsheuvel

Flexstage B.V. is een Projectbureau op vakgebied van Crewmanagement dat gespecialiseerd is in personeel uitzenden binnen de evenementen branche. Of het nu gaat om eventsupport, stagehands, of licht/geluid technici, ...

No Photo Available

WouwLite

Schrijf review Beek-Ubbergen

Verhuur van portofooncommunicatie. Technische horeca- en siteproducties. Horeca producties.

No Photo Available

La Hôst

Schrijf review Kortrijk

Wat maakt een event geslaagd? De sfeer. Uw programma, de inkleding en hapjes mogen nog zo goed zijn: als uw publiek zich niet welkom voelt, komt uw event niet van de grond.

No Photo Available

IMC-TEC

Schrijf review Alblasserdam

IMC-TEC biedt professionele evenementen hulpverlening aan door heel Nederland en België.

No Photo Available

Unity Event Crew

Schrijf review Eersel

Unity Event Crew is een bedrijf welke crew levert aan evenementen. Crew welke inzetbaar zijn op de diverse facetten binnen de op en afbouw van een evenement.

No Photo Available

EventCare

Schrijf review Amsterdam

Gepassioneerd in evenementconcepten, -beleving, -verkeers- en veiligheidsmanagement, -(duty)management, -productie, -logistiek, -branding, -marketing, -communicatie, -registratie, -opleiding, -coaching en -medewerkers,.

No Photo Available

Full On eventsupport

Schrijf review De Pinte

We go Full On! Full on is uw betrouwbare partner voor het leveren van professionele crewleden voor evenementen, festivals

No Photo Available

C-light

Schrijf review Brussel

Wij zijn een toonaangevend bedrijf actief in de sector van Kerstverlichting voor steden en gemeenten.

No Photo Available

Tentoo

Schrijf review Amsterdam

Payrolling voor opdrachtgevers en freelancers, zzp diensten (administratie en/of voorfinanciering), verzekeringen en salarisadministratie.

No Photo Available

db-events

Schrijf review Diemen

Samen met de opdrachtgever kijkt db-events naar de mogelijkheden, niet naar de onmogelijkheden. Wat nog nooit is gedaan is daarmee nog niet onmogelijk. Vernieuwend zijn betekent onderscheiden. En laat dat nu net zijn wat we allemaal willen: Onderscheiden,

No Photo Available

Wanted Flex

Schrijf review Zuidplas

Wanted Flex is een bemiddelingsbureau dat zich richt op het vinden van gekwalificeerde kandidaten voor verschillende functies en industrieën, met een focus op de evenementenbranche.

No Photo Available

Wij zijn te huur

Schrijf review Bergen

Freelance professionals.

No Photo Available

Increso, event industry solutions

Schrijf review Den Bosch

Increso levert professionele diensten aan de congres & meeting industrie. Voor steden en congrescentra hebben wij ons gespecialiseerd in sales vertegenwoordiging binnen Europa.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.2/10. Gebaseerd op 11 reviews over bedrijven in de categorie 'Evenement personeel'.

Ultimate Services bv

Ultimate Services bv

Eerste samenwerking

|Bart Van Dessel (Feestverhuur Van Rompaey)|07/10/2018

Onze eerste ervaring met US was op en top positief. Een ploeg van medewerkers met kennis van zaken. Ons zie je in de toekomst zeker en vast nog terug!

Ultimate Services bv

Ultimate Services bv

Het hart op de juiste plaats!

|Tom Daenens (Side Effects)|09/10/2017

US is een firma met het hart op de juiste plaats, waar de meesten liever inzetten op kwantiteit gaan zij een stapje verder en focussen vooral op kwaliteit.
Met dit doel voor ogen kwam ik reeds meerdere malen in contact met hun medewerkers. Steeds een aangename en positieve samenwerking, je merkt bij elke job dat ze steeds het niveau wat hoger tillen en maken hier intern ook de ruimte voor (bijscholingen, etc).
Daarnaast merk je dat hun krachten telkens worden voldoende gescreend waardoor haast nauwelijks een 'fout' persoon op de verkeerde job hebt staan. Zo merk je duidelijk een verschil in teams specifiek voor harde arbeid als voor het runnen van een bar, etc. Dit voor mij persoonlijk zeer belangrijk.
Tot slot: In elke firma is er plaats voor verbeteringen, vernieuwingen, etc. Maar net daar maak je als firma net het verschil als je durft hier aan te werken, deze durft door te voeren, ..

Ultimate Services bv

Ultimate Services bv

Vlotte samenwerking

|Peter Segers (Total-e)|06/10/2017

Al enkele jaren werken we vlot samen met Ultimate Services voor heel wat van onze projecten.
Wanneer wij lastminute in de problemen zitten, kunnen wij regelmatig nog rekenen op de flexibiliteit van US.-
Kortom: Een fijne samenwerking die nog verder kan groeien!

Ultimate Services bv

Ultimate Services bv

Ultimate Services

|Tom Somers (L&L Stage Service)|06/10/2017

In onze sector zoeken we regelmatig extra krachten en soms is dat helaas behoorlijk last minute. Ultimate Services probeert hiervoor steeds goede oplossingen te vinden om ons verder te helpen.

Evenement personeel

Je organiseert een bedrijfsevenement, congres, beurs, (culinair) festival of concert? Dan weet je dat er heel wat bij komt kijken. Veel helpende handen maken echter licht werk, en naast je eigen crewleden kun je extra hulptroepen vinden in de vorm van goed opgeleid interimpersoneel. Gelukkig zijn er veel professionele bedrijven die je helpen met het inhuren van interimpersoneel voor festivals, horeca en andere evenementen.

Interimpersoneel, de voordelen

Op zoek naar tijdelijke werknemers om alle openstaande opdrachten rond te krijgen op jouw evenement? Personeel inhuren via een uitzendbureau biedt heel wat voordelen. De grootste troef is waarschijnlijk dat je via het inhuren van tijdelijk flexibel personeel snel kunt op- en afschalen. Mooi weer voorspelt en je moet meer horecapersoneel inhuren? Of helaas, een deel van je evenement gaat niet door en je hebt minder interim personeel nodig? Werk je met medewerkers met een vast contract dan zit je in de penarie. Het is een (financieel) risico dat je gemakkelijk kunt vermijden. Want schakel je interimpersoneel in, dan is met deze vorm van tewerkstelling die flexibiliteit geen enkel probleem. Mensen die je inhuurt via een uitzendcontract kunnen je in principe zelfs helpen bij alle aspecten van jouw evenement, zowel tijdens de opbouw, als tijdens het event zelf, en daarna, bij de afbouw.

Het inhuren van personeel via een uitzendbureau heeft nog voordelen. Heb je specialistische kennis nodig voor op je event? Bijvoorbeeld stagehands die het podium opbouwen, tijdelijk horecapersoneel zoals kelners, hostessen of zelfs een heel promoteam? Maar ook mensen die netjes dranghekken plaatsen, de parking professioneel beheren of het geluid en de verlichting installeren? Kortom, een ervaren specialist met een specifieke vaardigheid? Interimpersoneel heeft al in veel vergelijkbare situaties gewerkt. Ze hebben weinig support nodig om te starten en ze zijn gewend om autonoom te werken. Dit geeft je ook een opportuniteit om van je nieuwe medewerkers via een uitzendbureau externe kennis binnen te halen. Vanuit hun onafhankelijk perspectief kunnen deze tijdelijke medewerkers je feedback geven op je werkwijze, structuren, de organisatie en zoveel meer.

Een alternatief voor interimpersoneel zijn freelancers.

Zoek je naar horecapersoneel?

Wil je flexibel interim horeca personeel inhuren? Sommige partijen specialiseren zich in deze eventprofessionals. Je vindt ze gemakkelijk in bovenstaande lijst!

Inhuren personeel via een uitzendbureau?

Horecapersoneel inhuren, tijdelijk personeel voor beurzen, interim personeel voor een evenement? Daarvoor ga je natuurlijk een interim partner inschakelen. Een algemeen bureau dat verschillende profielen aanbiedt. Van studenten tot ervaren tijdelijke medewerkers, of specialisten die zich focussen op een afzonderlijk eventberoep, het maakt niet uit. Zij zorgen ervoor dat je op het juiste moment, het juiste aantal medewerkers met de juiste skills en vaardigheden bij je hebt zodat je geen zorgen hebt rond je personeelsbezetting en je event vlot verloopt.

Kennismaken met deze partijen doe je via de bovenstaande lijst die wij met veel plezier voor je hebben samengesteld. Lees zeker ook de reviews die deze bedrijven kregen van eerdere klanten.

Jouw uitzendbureau ook op dit overzicht?

Jouw interim bedrijf staat nog niet op deze lijst? Dat is zonde! Je kunt namelijk gratis een bedrijfspagina aanmaken. Zo bereik je in een klap duizenden eventorganisatoren die onze website dagelijks gebruiken op zoek naar de beste event leverancier. En dat doen ze ook als ze interimpersoneel voor evenementen nodig hebben. Twijfel niet, maak je bedrijfspagina aan via onderstaande knop, voeg sprekende foto’s en kwalitatieve teksten toe en off you go!

Wij bieden naast onze gratis bedrijfspagina nog andere marketingtools aan. Wil je te weten komen hoe je je doelgroep(en) die tijdelijk personeel inhuren nog beter bereikt, onze marketingspecialisten leveren excellent werk. Neem contact met hen op via de website.

Tags: helpers, sociaal bureau, interim personeel, uitzendkrachten, uitzendbureau, uitzendarbeid, horeca uitzendbureau nederland, uitzend arbeid, uitzendkantoor, ...