Boot verhuur

Een jacht huren en een feest bouwen? Dat is niet alleen weggelegd voor the rich and famous! Wil je een boot huren als locatie voor jouw feest of een zakelijk evenement? Er zijn verrassend veel mogelijkheden. Neem een kijkje op deze pagina en ontdek een breed aanbod aan partyboten.

Oceandiva

Oceandiva

4 reviews Antwerpen

Op de varende evenementlocaties van Oceandiva komen evenementen echt tot leven. Ervaar de vrijheid van het water en tegelijk de bruisende energie van de stad. Het blanco canvas van de schepen vraagt om de meest creatieve ideeën.

Nuquest events Sail & Boat Team Building

Nuquest events Sail & Boat Team Building

Schrijf review Nieuwpoort

Al eens de 'kracht' gevoeld die men kan ervaren bij een zeilincentive of teambuilding?

NAUPAR l Nautische Partners

NAUPAR l Nautische Partners

Schrijf review Lelystad

NAUPAR | Specialist in bedrijfsuitjes, teambuildingdagen en relatiemarkting events, en tevens hoofdleverancier van schepen bij SAIL Amsterdam.

ss Rotterdam

ss Rotterdam

Schrijf review Rotterdam

Ontdek de vele verhalen van 'La Grande Dame' terwijl u komt eten, drinken, overnachten, feesten, vergaderen of werken. Het ss Rotterdam biedt iedere gast een unieke ervaring met een werelds uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam!

No Photo Available

Sailexperience

Schrijf review Wilhelminadorp, Goes

Zeilen staat voor avontuur, inspiratie, ontspanning en vrijheid. Bij Sailexperience weten we dat als geen ander. Wij bieden bedrijven, relaties, familieleden en vrienden de mogelijkheid om van het zeilen te genieten.

Rederij Friendship

Rederij Friendship

Schrijf review Amsterdam

Amsterdams meest luxe, unieke en trendy boten. Ervaar Amsterdam zoals 'locals' doen.

No Photo Available

Rederij Le Formidable bv

Schrijf review Breda

Een varende toplocatie voor luxe trouwfeesten tot en met dansevenementen, bedrijfsfeesten, meetings, vergaderingen en productpresentaties op hoog niveau.

Kingfishing

Kingfishing

Schrijf review Loosdrecht

Wil je met een groep van maximaal 8 personen een unieke beleving op het water? De Kingfisher is een verrassende en inspirerende vaarlocatie voor bijzondere momenten zoals bedrijfsoverdrachten, schenkingen, huwelijksaanzoek, verjaardagen, teamoverleg, ...

De Inspiratieboot

De Inspiratieboot

Schrijf review Amersfoort

De Inspiratieboot is de varende evenementen locatie voor jong en oud. Deze toplocatie wordt geboekt voor vergaderingen, bedrijfsuitjes, bruiloften en andere feesten.

Museum BroekerVeiling

Museum BroekerVeiling

Schrijf review Broek op Langedijk

Zoekt u naar een bijzondere locatie voor een vergadering, workshop of familiefeest? Museum BroekerVeiling biedt diverse mogelijkheden om een ruimte te huren voor gezelschappen van 10 tot 300 personen. 

Special Feeling sailing charters

Special Feeling sailing charters

Schrijf review Harderwijk

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw bv

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw bv

Schrijf review Drimmelen

Luxe partyschepen met een prachtig interieur? Onze rederij kenmerkt zich door de fraaie afwerking van de schepen. Voor evenementen vanaf 20 tot 300 personen hebben wij moderne vloot!

Rederij Aemstelland Amsterdam

Rederij Aemstelland Amsterdam

Schrijf review Amsterdam

Rondvaarten voor prive gezelschappen in Amsterdam.

Pampus Events

Pampus Events

Schrijf review Muiden

Een eiland, alleen bereikbaar over het water of via de lucht. Prachtige natuur en vergezichten over o.a. Amsterdam. Een mysterieus fort uit 1895. Oneindige mogelijkheden...

MS de Jordaan

MS de Jordaan

Schrijf review Ilpendam

Terwijl gastheer en -vrouw Eddy en Nancy en/of Luc Meijer jullie met de Amsterdamse Muziekbingo meenemen op een herkenningsreis door de Jordanese popmuziek, toveren onze gabbers een onovertroffen driegangen dinerbuffet uit het kombuis.

Volendam Marken Express

Volendam Marken Express

Schrijf review Volendam

Constant in Beweging

Constant in Beweging

Schrijf review Arnhem

Het futuristische cruiseschip Jules Verne is pure beleving op het water!

Klipper Isis

Klipper Isis

Schrijf review Amsterdam

Zeilen met de Klipper Isis, een week of weekendje weg, heerlijk zeilen en zwerven met een prachtige traditionele tweemast klipper over de Waddenzee, IJsselmeer of Friese binnenwateren.

Yemayá zeilcharter

Yemayá zeilcharter

Schrijf review Wemeldinge

Yemayá zeilcharter is een nieuwe naam onder de zeilcharters! We zeilen met een nieuwe Sweden Yachts 45 voet.

Pure-Liner

Pure-Liner

Schrijf review Amsterdam

Twee niet te missen varende evenementenlocaties op de Nederlandse-, Belgische- en Duitse wateren.

Sailing / Hollands Glorie

Sailing / Hollands Glorie

Schrijf review Weesp

Hollands Glorie verhuurt traditionele zeilschepen en klassieke salonboten in Nederland: IJsselmeer, Waddenzee, Friesland, maar ook op de Zuidhollandse wateren.

Texel Tours

Texel Tours

Schrijf review Oudeschild

Wij zijn de betrouwbare en flexibel erkende partner voor ál uw taxi en busvervoer op, van en naar het waddeneiland Texel, gespecialiseerd in personenvervoer per taxi, (mini) bus, dubbeldekker, cabrioletbus of touringcar.

Raderstoomboot De Majesteit

Raderstoomboot De Majesteit

Schrijf review Rotterdam

Raderstoomboot De Majesteit (anno 1926), Vaar mee op Europa’s grootste en meest luxueuze raderstoomboot!

Maastricht Convention Bureau

Maastricht Convention Bureau

Schrijf review Maastricht

Maastricht Congres Bureau; advies en info over Maastricht en regio voor meetingplanners en professionele congres organisatoren over conferenties, events, meetings, incentives

Rederij Stichtse Vecht bv

Rederij Stichtse Vecht bv

Schrijf review Maarssen

Welkom aan boord bij Amstel & Vecht Charters. Als u op zoek bent naar een plek waar uw gasten tot het einde blijven EN waar uw panorama iedere minuut verandert, terwijl wij u op topniveau culinair in de watten leggen, dan boekt u hier uw varende locatie.

Amsterdam Boat Events

Amsterdam Boat Events

Schrijf review Hilversum

De boten van Amsterdam Boat Events zijn geschikt voor rondvaarten, dineren en evenementen. Tijdens een tocht over de wateren in en rond Amsterdam kan met genieten van heerlijk hapje een een drankje.

Eivissa

Eivissa

Schrijf review Rotterdam

Een unieke varende evenementenlocatie in Rotterdam! De Eivissa is een locatie voor evenementen tot 600 gasten.

Firma Kok

Firma Kok

Schrijf review Amsterdam

Stoere barbecue, zomerse paella en Aziatische streetfood. Een overzichtelijke keuze waarbij beleving en samen genieten centraal staan.

Watertaxi Amsterdam

Watertaxi Amsterdam

Schrijf review Amsterdam

Op zoek naar een watertaxi in Amsterdam? Sinds kort organiseren wij met onze salonboten korte transfers van A naar B.

Private Boat Tours

Private Boat Tours

Schrijf review Amsterdam

Wilt u een onvergetelijke belevenis op het water in of rond Amsterdam in een salonboot? Over de smalste grachten van de Jordaan met de mooiste salonboten, door het hart van de rosse buurt en langs de moderne architectuur aan het IJ in Amsterdam?

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.88/10. Gebaseerd op 34 reviews over bedrijven in de categorie 'Boot verhuur'.

Le Bateau

Le Bateau

Le bateau’s unieke ervaring!

|Pieter Plaetinck (Events a la carte)|20/12/2023

De ervaring die ik had bij Le Bateau op 16 december 2023 was werkelijk fenomenaal! Eigenaar Gilbert en zijn team overtroffen alle verwachtingen. De locatie was betoverend, met een unieke sfeer die perfect paste bij ons evenement. Gilbert's toewijding aan detail en gastvrijheid was duidelijk in elk aspect, van het warme welkom tot de buitengewone service gedurende de avond. Het evenement verliep vlekkeloos dankzij het professionele personeel en de onberispelijke organisatie. Le Bateau, onder leiding van Gilbert, is zonder twijfel dé plek voor memorabele evenementen. Dank jullie wel voor een onvergetelijke avond!"

Le Bateau

Le Bateau

Toplocatie

|Ilse Poppe|25/05/2022

Zeer geslaagd feestje, een aanrader !

Le Bateau

Le Bateau

Feestje om nooit te vergeten

|Wouter Van den bulcke|05/05/2022

Ons feestje vorige maand georganiseerd op Le Bateau en het was LIT!!

reBoot Kombuis

reBoot Kombuis

Super klantenevent dankzij Reboot

|Elien Pieret (Mindwize)|18/03/2020

We hadden een super (ochtend)workshop met onze klanten op de boot. Zo kregen ze een top ontvangst met zelfgemaakte gebakjes, versgeperst fruitsap en heerlijke cappuccino's. Zelf moesten we niet veel meer doen. De klanten zelf waren ook enthousiast over de locatie. Kris was een fijne gastheer, alles was tot in de puntjes geregeld. Kortom: hier komen we nog terug!

Boot verhuur

Een jacht huren voor een feest? Er zijn talloze mogelijkheden

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst of privé-evenement? Heb je al eens aan een jacht of boot gedacht? Schepen zijn ideaal om van jouw festiviteit een onvergetelijke ervaring te maken. Een inspirerend congres, salesmeeting, BBQ, walkingdinner, teambuildingevent, maar ook privéfeesten zoals bruiloften, verjaardagsfeesten, pensioen- of jubileumvieringen, ze behoren allemaal tot de mogelijkheden. Stap op de boot, gooi de trossen los en vaar weg voor een geweldig feest!

Een feestboot huren is makkelijker dan je denkt. In de onderstaande lijst merk je meteen dat er een enorme variatie is aan varende eventlocaties. Er zijn partyboten voor een tiental personen, maar ook boten die plaats bieden aan duizenden gasten. Er zijn fonkelnieuwe evenementenschepen, maar evengoed exemplaren die een interessante geschiedenis hebben. Er zijn partyboten die rustig aan de kade blijven liggen, er zijn feestboten of ‘grande dames’ die statig door het water varen en je hebt ook nog gezellige grachtenbootjes. En voor de durfallen zijn er boten die keihard over de rivieren of de zee knallen. Van luxe motorjachten, snelle motorboten, cruiseschepen tot echte zeilboten. Je kunt alle kanten uit!

Waar moet je op letten als je een boot of jacht huurt voor een feest

Welke specifieke keuzes moet je maken als je jouw evenement organiseert op een jacht of een boot?

Als je een boot huurt voor een feest en het schip blijft aan de kade liggen, dan moet je deze knoop niet doorhakken. Ga je varen, bepaal dan je vaarroute. Die is afhankelijk van de beschikbare tijd die je hebt en het soort boot dat je gekozen hebt.

Iedereen aan boord? Dan kunnen de trossen van je partyboot los. Welke soorten arrangementen biedt de locatie aan? Wat is er inbegrepen en wat moet je zelf nog regelen tijdens je feest of evenement? Een diner en party op het water kan bijvoorbeeld inbegrepen zijn, maar wat doe je met de aankleding, verlichting, acts, fotograaf en muziek. Liever geen zorgen aan je hoofd? Ga op zoek naar all-inclusive packages.

Hou rekening met al je gasten. Komen er kinderen? Dan moet je een veilige ruimte voorzien waar ze kunnen spelen. Heb je gasten met een beperking of seniors? Geraken zij veilig het schip op en af en zijn de faciliteiten zoals toiletten ook bereikbaar voor hen?

Komen je gasten met de auto? Dan moeten ze die ergens kunnen parkeren. Hou daarom in de gaten of de aanlegplaats van je partyboot makkelijk te bereiken is en of er voldoende parkeerplekken in de buurt aanwezig zijn.

Een goede inschatting hebben van het aantal gasten is bij elk event belangrijk. Maar bij een evenement op een boot is het aantal gasten uiteraard zeer belangrijk voor de veiligheid. Met een overladen boot wil je niet het water op. Het aantal gasten bepaalt ook of je moet gaan voor een cruiseschip, een 100 meter lange zeiljacht of een kleinschalige luxe jacht bijvoorbeeld.

Tot slot: de meeste mensen houden van verrassingen. Maar ga je een feest organiseren op een boot en ook echt varen? Dan vermeld je best op de uitnodiging dat je niet voor een traditionele feestzaal gekozen hebt. Mensen die snel zeeziek zijn, kunnen zo hun voorbereidingen treffen.

Overtuigd? Een jacht of boot huren en een feest geven?

Om een jacht te huren voor een feest hoef je niet het hele internet af te surfen. Wij helpen je met deze overzichtelijke lijst. In onze database vind je vast en zeker het juiste jacht of schip via de filters. Eens je favoriete boot gevonden, neem je heel eenvoudig contact met de uitbater op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen.

Verhuur je een jacht voor evenementen en die staat nog niet in onze lijst?

Heb je zelf een boot of jacht te huur voor feesten en evenementen? Dan mag jouw link niet ontbreken op deze pagina. Maak snel een bedrijfsfiche aan en schrijf jezelf gratis in! Zo kom je in het vizier van talloze eventorganisatoren die op zoek zijn naar een boot te huur voor een feest. Zoek je nog andere efficiënte marketingtools? Ook daar kunnen we je bij helpen. Neem direct contact met ons op via onze website!

Tags: verhuur boten, rederijen, boot verhuur, boten verhuur, schip huren, schepen verhuur, boot huren, rederij, bootverhuur, boten, boothuur, boot huren amsterdam, bootlocatie, afvalverkleining, boot huur, ...