Boot verhuur

Wil je een boot huren als locatie voor jouw feest of evenement? Neem een kijkje op deze pagina, zoek je favoriete boot en contacteer de uitbater voor meer informatie.

OCEANDIVA

OCEANDIVA

4 reviews Amsterdam

De twee bijzondere varende evenementenlocaties van OCEANDIVA vragen om de meest creatieve ideeën, die het varen met 75 tot 1.500 gasten niet alleen spectaculair, maar ook onvergetelijk maken.

Nuquest events Sail & Boat Team Building

Nuquest events Sail & Boat Team Building

Schrijf review Nieuwpoort

Al eens de 'kracht' gevoeld die men kan ervaren bij een zeilincentive of teambuilding?

reBoot Kombuis

reBoot Kombuis

22 reviews Leuven

Kris en Birte bouwden hun vrachtschip om tot een unieke vergaderruimte voor groepen van 4 tot 40 personen.

EasyFloat bv

EasyFloat bv

7 reviews Roosendaal

Zoekt u een ponton systeem dat lichtgewicht is, duurzaam, milieuvriendelijk en onderhoudsvrij? Dan is EasyFloat de juiste ponton voor u!

NAUPAR l Nautische Partners

NAUPAR l Nautische Partners

Schrijf review Lelystad

NAUPAR | Specialist in bedrijfsuitjes, teambuildingdagen en relatiemarkting events, en tevens hoofdleverancier van schepen bij SAIL Amsterdam.

ss Rotterdam

ss Rotterdam

Schrijf review Rotterdam

Ontdek de vele verhalen van 'La Grande Dame' terwijl u komt eten, drinken, overnachten, feesten, vergaderen of werken. Het ss Rotterdam biedt iedere gast een unieke ervaring met een werelds uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam!

No Photo Available

Sailexperience

Schrijf review Wilhelminadorp, Goes

Zeilen staat voor avontuur, inspiratie, ontspanning en vrijheid. Bij Sailexperience weten we dat als geen ander. Wij bieden bedrijven, relaties, familieleden en vrienden de mogelijkheid om van het zeilen te genieten.

Rederij Friendship

Rederij Friendship

Schrijf review Amsterdam

Amsterdams meest luxe, unieke en trendy boten. Ervaar Amsterdam zoals 'locals' doen.

Ship to Shore

Ship to Shore

Schrijf review Borgerhout

Ship to Shore maakt de verbinding tussen het grote publiek en waterevenementen. Het faciliteert concepten van watererfgoedmanifestaties, zeilraces, professionele en groot-publieksbeurzen.

Captain Blue nv

Captain Blue nv

Schrijf review Oostende

Rederij Captain Blue heeft meer dan 55 jaar ervaring in het organiseren van belevenissen op zee.

No Photo Available

Flandria

Schrijf review Antwerpen

Onze schepen zijn uitermate geschikt voor allerhande feesten, gaande van huwelijken, recepties, bedrijfsfeesten,... Tevens is Flandria 1 uitermate geschikt voor vergaderingen en Raden van Bestuur, gecombineerd met een hoogstaand culinair aanbod.

No Photo Available

Rederij Le Formidable bv

Schrijf review Breda

Een varende toplocatie voor luxe trouwfeesten tot en met dansevenementen, bedrijfsfeesten, meetings, vergaderingen en productpresentaties op hoog niveau.

Kingfishing

Kingfishing

Schrijf review Loosdrecht

Wil je met een groep van maximaal 8 personen een unieke beleving op het water? De Kingfisher is een verrassende en inspirerende vaarlocatie voor bijzondere momenten zoals bedrijfsoverdrachten, schenkingen, huwelijksaanzoek, verjaardagen, teamoverleg, ...

Benelux Rederij nv

Benelux Rederij nv

4 reviews Gent

U zoekt een seminarieruimte, maar verlangt iets origineels? U wilt graag ongestoord vergaderen met uw gezelschap? Hebt u al eens een boot overwogen?

De Inspiratieboot

De Inspiratieboot

Schrijf review Amersfoort

De Inspiratieboot is de varende evenementen locatie voor jong en oud. Deze toplocatie wordt geboekt voor vergaderingen, bedrijfsuitjes, bruiloften en andere feesten.

Museum BroekerVeiling

Museum BroekerVeiling

Schrijf review Broek op Langedijk

Zoekt u naar een bijzondere locatie voor een vergadering, workshop of familiefeest? Museum BroekerVeiling biedt diverse mogelijkheden om een ruimte te huren voor gezelschappen van 10 tot 300 personen. 

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw bv

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw bv

Schrijf review Drimmelen

Luxe partyschepen met een prachtig interieur? Onze rederij kenmerkt zich door de fraaie afwerking van de schepen. Voor evenementen vanaf 20 tot 300 personen hebben wij moderne vloot!

Special Feeling sailing charters

Special Feeling sailing charters

Schrijf review Harderwijk

Rederij Aemstelland Amsterdam

Rederij Aemstelland Amsterdam

Schrijf review Amsterdam

Rondvaarten voor prive gezelschappen in Amsterdam.

Pampus Events

Pampus Events

Schrijf review Muiden

Een eiland, alleen bereikbaar over het water of via de lucht. Prachtige natuur en vergezichten over o.a. Amsterdam. Een mysterieus fort uit 1895. Oneindige mogelijkheden...

MS de Jordaan

MS de Jordaan

Schrijf review Ilpendam

Terwijl gastheer en -vrouw Eddy en Nancy en/of Luc Meijer jullie met de Amsterdamse Muziekbingo meenemen op een herkenningsreis door de Jordanese popmuziek, toveren onze gabbers een onovertroffen driegangen dinerbuffet uit het kombuis.

Volendam Marken Express

Volendam Marken Express

Schrijf review Volendam

Constant in Beweging

Constant in Beweging

Schrijf review Arnhem

Het futuristische cruiseschip Jules Verne is pure beleving op het water!

Rivertours - Events On Boats

Rivertours - Events On Boats

Schrijf review Brussel

Op zoek naar een originele locatie voor uw volgende event? Dan is Rivertours zeker iets voor u. De vloot bestaat uit 6 passagiersschepen met capaciteit van 25 tot 300 deelnemers.

Klipper Isis

Klipper Isis

Schrijf review Amsterdam

Zeilen met de Klipper Isis, een week of weekendje weg, heerlijk zeilen en zwerven met een prachtige traditionele tweemast klipper over de Waddenzee, IJsselmeer of Friese binnenwateren.

Rederij Greenstarline

Rederij Greenstarline

Schrijf review Puurs

Greenstarline stelt voor Antverpia, restaurantschip en feesten tot 250 personen met of zonder rondvaart, culinair genieten.

BOOOT

BOOOT

Schrijf review Gent

In 2010 gestart met onze eerste bootverhuurlocatie te Gent, gevolgd in 2012 door de 2de locatie te Deinze.

Pure-Liner

Pure-Liner

Schrijf review Amsterdam

Twee niet te missen varende evenementenlocaties op de Nederlandse-, Belgische- en Duitse wateren.

Sailing / Hollands Glorie

Sailing / Hollands Glorie

Schrijf review Weesp

Hollands Glorie verhuurt traditionele zeilschepen en klassieke salonboten in Nederland: IJsselmeer, Waddenzee, Friesland, maar ook op de Zuidhollandse wateren.

Raderstoomboot De Majesteit

Raderstoomboot De Majesteit

Schrijf review Rotterdam

Raderstoomboot De Majesteit (anno 1926), Vaar mee op Europa’s grootste en meest luxueuze raderstoomboot!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.78/10. Gebaseerd op 37 reviews over bedrijven in de categorie 'Boot verhuur'.

EasyFloat bv

EasyFloat bv

Bobbejaanlandtrail Brug

|Jurgen Dewulf (FROS Multisport Vlaanderen)|15/10/2021

Om onze lopers een veilige en originele oversteek aan te bieden, doen we beroep op een pontonbrug van Easyfloat. Een uitstekende service, vlotte communicatie en leuke samenwerking!

EasyFloat bv

EasyFloat bv

Prettige samenwerking, snelle levering en top product!

| (Caffero - Event fireworks & special effects)|11/10/2021

Wij hebben de samenwerking met EasyFloat als heel prettig ervaren. Snel in communicatie en levering én een heel fijn product. Wij gebruiken de EasyFloat pontons bij onze vuurwerkshows vanaf het water. Zéér stabiel en veel draagkracht en gemakkelijk koppelbaar. Door EasyFloat werden veel hulpstukken voorzien om het gewenste resultaat te behalen!
Wij zullen zeker vaker gebruik maken van EasyFloat!

EasyFloat bv

EasyFloat bv

Vlotjes heen en weer op de Dendermondse wateren

|Patrick Segers (Toerisme Dendermonde)|07/10/2021

Een tweede coronazomer op rij zonder evenementen, dat zagen we niet zitten in Dendermonde. Daarom werd er duchtig nagedacht over alternatieven en wat is er leuker dan van aan de kade kijken naar animatie op het water. Zo gezegd, zo gedaan. Bij het zoeken naar een geschikte partner om onze ideeën te realiseren kwamen we al snel uit bij EasyFloat. Niet alleen hun gebruiksvriendelijke en esthetische pontons spraken ons aan, maar al snel bleek dat er achter het sterke product ook een sterk team staat. Heel klantvriendelijk en professioneel, heel aangenaam om mee samen te werken. Het resultaat: twee zeer geslaagde acties op de oude Dender in de historische binnenstad van Dendermonde. Een eerste keer deden de pontons dienst als drijvende sokkel voor een grote opblaasfiguur die als eyecatcher op het water werd geplaatst. Een tweede keer werden de pontons ingezet als drijvend podium. De harmonie Sint-Cecilia werd op mankracht voortgetrokken door de stoere pijnders (de dragers van het Ros Beiaard). Allemaal zeer geslaagd, met grote dank aan EasyFloat.

EasyFloat bv

EasyFloat bv

Vlotte samenwerking

|Sammt Claes (Varitech)|14/09/2020

Samenwerking opgestart tussen Varitech en Easyfloat. Varitech is leverancier van materiaal voor openbare zwembaden en kan dankzij easyfloat zijn diensten uitbreiden naar zijn klanten, wat voor Easyfloat een nieuw marktsegment opent in Belgie. Zeer vlotte en duidelijke communicatie en afspraken. Snelle dienstverlening.

Boot verhuur

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor jouw bedrijfsfeest of evenement? Heb je al eens aan een boot gedacht? Deze varende evenementruimtes zijn ideaal om van jouw festiviteit een onvergetelijke ervaring te maken!

Varende eventlocatie

Een boot huren is makkelijker dan je denkt. Neem een kijkje naar onderstaande lijst en klik op een link voor meer informatie. Je zal meteen merken dat er enorm veel variatie is. Er zijn namelijk boten voor een tiental personen, maar ook schepen die plaats bieden aan duizenden gasten. Salesmeetings, BBQ's, walkingdinners, teambuilding events, ... behoren allemaal tot de mogelijkheden. Er is dus voor elk wat wils.

Verhuur je een boot?

Verhuur je zelf een boot voor feesten en evenementen? Dan mag jouw link niet ontbreken op deze pagina. Maak snel een bedrijfsfiche aan en schrijf jezelf gratis in!

Tags: rederijen, verhuur boten, boot verhuur, boten verhuur, schepen verhuur, schip huren, boot huren, rederij, bootverhuur, boten, boothuur, boot huren amsterdam, boot huur, bootlocatie, afvalverkleining, ...