Promoteam

Promoteam nodig? Flyers uitdelen, samplen, informatie delen, gasten ontvangen, ... een promoteam vertegenwoordigt jouw bedrijf en jouw merk en dan is alleen het beste goed genoeg. Geen zorgen, kwalitatieve promo teams vind je in onderstaande lijst. Neem contact met hen op voor meer informatie, of waarom niet, een offerte.

Ultimate Services bvba

Ultimate Services bvba

11 reviews Antwerpen

Ultimate Services voorziet de Ultieme Crew op evenementen. Wij specialiseren ons in opbouw/afbraak, barproducties en kassamedewerkers.

Beursleads

Beursleads

Schrijf review Zwolle

Maximaal rendement uit beursdeelname voor exposanten. De eeuwenoude handelsvloer blijft een plek voor het echte ontmoeten, zaken doen. 

No Photo Available

Mga-Entertainment

Schrijf review Rotterdam

De hoogopgeleide VIP modellen/hostesses van MGA Entertainment hostessbureau zullen jouw event naar een hoger niveau tillen. Of het nou gaat om merkactivatie, flyeren, stand bemanning, productdemonstratie, Garderobe, ...

Partyfun by kwadraad

Partyfun by kwadraad

Schrijf review Diepenbeek

Party-Fun is het meest actieve artiestenbureau op vlak van animaties en artiesten voor bedrijfsfeesten, shoppingcentra, evenementen en privéfeesten. Party-Fun is een erkend artiestenbureau met een zeer groot aanbod.

The Oval Office

The Oval Office

Schrijf review Amsterdam

The Oval Office is een creatief communicatiebureau dat belevingen centraal stelt in campagnes. Alles wat we doen start bij de behoeften van de doelgroep.

The Perfect Serve Agency

The Perfect Serve Agency

Schrijf review Wetteren

Gaat dit nu over host en hostessen? High end cocktail Mixology? Show bartenders? Vuurshows? Barmannen? Chefs of zaal personeel op events? Parking Boys of sedert dit jaar ook informanten voor het autosalon...? Beurzen? Event op maat?

Hostess4you

Hostess4you

Schrijf review Haren

Hostess4you is een hostessservice waarbij de inzet van hostessen tijdens beurzen en evenementen van toepassing is. Hostess4you heeft een kantoor in Nederland en in Duitsland. Hostess4you werkt met ervaren mensen waarbij fotos voor het maken van een select

De Gooische Meiden

De Gooische Meiden

Schrijf review Amsterdam

De Gooische Meiden is het full service hostessen-evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het leveren van representatief en hoogwaardig personeel tegen een voordelig tarief.

Promotiebureau Juice Promotions

Promotiebureau Juice Promotions

Schrijf review Amsterdam

Het promotiebureau voor opvallende promotieacties!

Team4Events

Team4Events

Schrijf review Woerden

Team4Events levert het leukste personeel voor beurzen, events en feesten!

All Assistance Agency

All Assistance Agency

Schrijf review Hasselt

Tijdens uw marketingactiviteiten heeft u goede medewerkers nodig: dynamische, enthousiaste mensen met een goed voorkomen, die van aanpakken weten en die niet te veel kosten. Daarvoor bent u bij All Assistance Agency aan het juiste adres.

Next Generation | Hospitality B.V.

Next Generation | Hospitality B.V.

Schrijf review Utrecht

Wij zijn een full service hostessbureau gevestigd in Rottterdam. Creatief meedenken, flexibiliteit en ervaring is onze kracht. Voor elk evenement selecteren wij het juiste hospitality team met karakter en uitstraling voor de volgende werkzaamheden;

Buildings Technics Services & Training (BTST)

Buildings Technics Services & Training (BTST)

Schrijf review Heusden-Zolder

Drones om mee te spelen, maar ook voor het echte werk! Teambuilding, animatie, special effects, ... maar ook prachtige luchtfoto's of video van uw bedrijf of evenement. We brengen uw feestje op ongekende hoogte.

The Cast: We Create Characters

The Cast: We Create Characters

Schrijf review St. Martens Latem

TheCast gaat steeds opnieuw op zoek naar accenten die uw branding en personalisatie sterker naar voren laten komen. Wij realiseren uw vraag, op maat.

Promotion Partners

Promotion Partners

Schrijf review Amsterdam

Promotion Partners is dé personele dienstverlener voor (sales)promoties en events sinds 1978. Wij bieden ervaren en getraind verkooppersoneel op flexibele basis in de branches mode, cosmetica en retail.

Tophostess

Tophostess

Schrijf review Zaltbommel

Op iedere beurs, congres, en ander evenement is een professionele hostess een waardevolle toevoeging aan de uitstraling van uw bedrijf en de boodschap die u wilt overbrengen. Tophostess beschikt over een snel groeiend netwerk professionele hostesses.

Danique Dance & Entertainment

Danique Dance & Entertainment

Schrijf review 's Hertogenbosch

Danique Dance & Entertainment biedt een groot netwerk van hosts, hostesses, dansers, modellen, entertainers en acts.

WalkingBillboard NL

WalkingBillboard NL

Schrijf review Amsterdam

Wanneer je kiest voor een Walking Billboard til je jouw outdoor promotiecampagne direct naar een hoger niveau! Walking Billboards zijn een beproefde marketingmethode en ideaal voor evenementen.

yrBRAND

yrBRAND

Schrijf review Woerden

100% aandacht gegarandeerd. Dit unieke promotievoertuig, waar er maar 4 van zijn in Nederland en slechts alleen dit exemplaar als promotievoertuig, valt op door zijn verschijning en (on)bekendheid.

Beaumonde Hospitality

Beaumonde Hospitality

Schrijf review Apeldoorn

Beaumonde Hospitality verzorgd hosts en hostesses voor events, beurzen, congressen, bruiloften, privé diners, bedrijfsfeesten, winkelopeningen en nog zoveel meer.

Snapconnect

Snapconnect

Schrijf review Rotterdam

Mensen verbinden of een leuke herinnering geven? Zet instant (polaroid) foto’s in!

Keepsake

Keepsake

Schrijf review Driebergen-Rijssenburg

Maak uw evenement onvergetelijk & versterk uw relaties met onze foto-activaties en promoteams! Verras bezoekers met persoonlijk entertainment en geef een tastbare herinnering mee naar huis, voorzien van uw branding.

Anervo Entertainment

Anervo Entertainment

Schrijf review Nijverdal

Anervo Entertainment is een gerenommeerd entertainmentbedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van evenementen en het leveren van artiesten voor diverse gelegenheden.

Six Stars Agency

Six Stars Agency

Schrijf review Amstelveen

Bij Six Stars Agency komen events en hostesses samen. Verwacht van ons de klassieke hostessenservice, maar dan nét een beetje anders. Extravagant, elegant, chique en ambitieus.

No Photo Available

Holland Hostess Service

Schrijf review Amsterdam

Holland Hostess service is een professionele en complete dienstverlener op het gebied van hospitality. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige ondersteuning bij evenementen, beurzen en congressen en werken uitsluitend met ervaren gastvrouwen.

No Photo Available

FleXstage Group B.V.

Schrijf review Kaatsheuvel

Flexstage B.V. is een Projectbureau op vakgebied van Crewmanagement dat gespecialiseerd is in personeel uitzenden binnen de evenementen branche. Of het nu gaat om eventsupport, stagehands, of licht/geluid technici, ...

No Photo Available

Salto Marketing Industries

Schrijf review Hemiksem

Salto Marketing Industries BeNeLux is een field activation en marketing agentschap.

No Photo Available

La Hôst

Schrijf review Kortrijk

Wat maakt een event geslaagd? De sfeer. Uw programma, de inkleding en hapjes mogen nog zo goed zijn: als uw publiek zich niet welkom voelt, komt uw event niet van de grond.

No Photo Available

Unity Event Crew

Schrijf review Eersel

Unity Event Crew is een bedrijf welke crew levert aan evenementen. Crew welke inzetbaar zijn op de diverse facetten binnen de op en afbouw van een evenement.

No Photo Available

Shoeshiners

Schrijf review Berlicum

Shoeshiners - Ambachtelijke schoenpoetsers tijdens uw event! Zoekt u exclusieve en ambachtelijke schoenpoetsers op locatie? Shoeshiners bieden een uniek concept ter aanvulling voor uw evenement, beurs of congres.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.48/10. Gebaseerd op 76 reviews over bedrijven in de categorie 'Promoteam'.

The Frontline Company

The Frontline Company

Top!

|Dirk Steenbeke (Passe Partout NV)|10/11/2023

"Dit hadden we veel eerder moeten doen ;-)"
Dat is wat we steeds zeiden op de beurs.
Het was voor ons echt een geruststelling, we hadden geen stress noch frustraties om met zo een (professioneel) team te kunnen werken, wat wel anders was in het verleden.
Alles liep meer dan gesmeerd, ze zagen werk, ze keken vooruit, ze deden gewoon meer dan we hadden kunnen denken (dromen ;-).
Dus top top top!

The Frontline Company

The Frontline Company

Steeds weer een betrouwbare partner!

|Bert Evens (Groep Arthur)|09/10/2023

Als evenementenbureau dat vaak nood heeft aan onthaal personeel, toiletdames en -heren, parkingboys etc. kloppen we vaak aan bij Frontline. Steeds professioneel, een persoonlijke aanpak, en snel en transparant in hun communicatie. Er wordt door de verantwoordelijken goed toegekeken op de stiptheid en de correcte uitvoering van het takenpakket. Moet er eens iets extra gebeuren of een uurtje langer worden gewerkt? Geen probleem, dat wordt met de glimlach gedaan. Wij hebben in Frontline Company een betrouwbare partner gevonden voor onze events. We weten dat we dit aspect van ons event kunnen loslaten als zij van de partij zijn.

The Frontline Company

The Frontline Company

Hostess op MATEXPO 2023

|Sandra Winckelmans (PRECIA MOLEN BELGIUM NV)|19/09/2023

Gedurende de beurs MATEXPO 2023, die liep van 06-09-23 tem 10-09-23, hebben wij een hostess ingehuurd via The Frontline Company.
De dame die ons team versterkt heeft was een schot in de roos. Zowel qua attitude alsook naar taalvaardigheid en spontaniteit naar de klanten toe scoorde zij een 10/10.
Ook de communicatie met de mensen van het bureau verliep vlot en correct.
Als wij ooit nog iemand nodig hebben om een event in goede banen te leiden, zoeken wij niet meer verder maar richten ons direct naar The Frontine Company zodat wij zeker zijn dat alles in orde komt.
Top team !!!

The Frontline Company

The Frontline Company

Geweldige ondersteuning voor onze klanten events

|Kurt Danneel (Televic)|18/09/2023

Dit jaar organiseren we drie klanten events, telkens op een andere locatie: Hiervoor wilden we het niveau ook naar een hoger niveau tillen.
Ondertussen hebben we er twee van de drie achter de rug. Daarbij werden we bijgestaand door enkele hostessen van The Frontline Company:
Een grote meerwaarde om ons doel te bereiken en meer!
Naast het feit dat ons event in kwaliteit steeg, zorgden ze voor nog extra ontzorging van klanten ontvangst, klantenvragen, wegwijs maken, vestiaire, etc, etc.
Samen met mijn team blijven we grote fan van de geleverde diensten. Heel erg aan te bevelen!

Promoteam

Nieuwe producten of diensten bekendmaken bij het grote publiek staat op jouw marketing to-do lijstje? Wil je jouw merk letterlijk middenin je doelgroep krijgen? Schakel dan een promoteam in. Deze promodames en promoheren zorgen voor een positief imago, en dat heeft tot gevolg meer naamsbekendheid, meer traffic en uiteindelijk meer verkoop. Goed opgeleide en gemotiveerde promo teams kunnen als geen ander mensen overtuigen om kennis te maken met de producten of diensten van je bedrijf. De belangrijkste troef waar deze dames en heren over beschikken: de passie en het talent voor hospitality, een luisterend oor maar ook een vlotte babbel en een gesprek kunnen voeren in verschillende talen!

Verschillende mogelijkheden voor promoteams

Bij een promoteam denk je misschien spontaan aan promotieteams die flyers en ander drukwerk uitdelen op straat. Dat is waarschijnlijk de meest gekende taak van promoteams. Maar je kunt deze mensen nog voor heel wat andere nuttige opdrachten inschakelen.

Je promotiedames en -heren kunnen ook samplings verzorgen, waarbij je jouw product fysiek naar je doelgroep brengt, bijvoorbeeld in stadscentra en op evenementen zoals festivals. Daar zijn heel wat creatieve plekken te vinden om je stand te plaatsen zoals het strand of andere recreatiegebieden. Hostessen kunnen je gasten ontvangen op je beursstand of op je evenement zoals productlanceringen. Je kunt je promotieteam ook inschakelen voor instore demonstraties, waarbij je met een interessante aanbieding via een tasting of demonstratie in de winkel mooie sales behaalt. De promotiemedewerkers zorgen dus voor een persoonlijke en doeltreffende manier om je doelgroep te bereiken.

Promoteam inhuren?

Jouw event kan niet zonder extra promotiekracht? Dan ga je op zoek naar een professioneel bedrijf dat je kan helpen bij het samenstellen van het perfecte promoteam. Een bedrijf dat zoekt naar de perfecte match tussen het team en je merk en daarvoor werkt met goed opgeleid vast personeel, freelancers, of interim personeel.

Een bedrijf waar je een duidelijk aanspreekpunt hebt die je persoonlijk begeleidt bij je vraag. Ga je het internet afschuimen om deze partner te vinden? Wij hebben een veel eenvoudigere oplossing: consulteer onderstaande lijst die eventplanner.net met veel plezier voor je heeft samengesteld. Daar vind je snel en eenvoudig het promotieteam dat bij je past. En om zeker te zijn van de kwaliteit van deze bedrijven? Lees de reviews die andere klanten eerder hebben geschreven.

Gratis jouw bedrijf toevoegen

Ontbreekt er een promoteam in deze lijst? Jouw promoteam? Dan is het tijd voor actie. Voeg snel jouw bedrijf toe. Je bedrijfspagina is volledig gratis, en je komt ermee in de picture van duizenden event organisatoren die deze pagina van onze website bezoeken en op zoek zijn naar gespecialiseerde event leveranciers.

Zoek je nog andere marketingtools om jouw doelgroep te bereiken? Ook daar kunnen we je mee helpen. Neem contact op via de website.

Tags: promoteam, promotieteam, promotieteams, promoteams, promo team, promotie teams, ...