Promoteam

Promoteam nodig? Flyers uitdelen, samplen, informatie delen, gasten ontvangen, ... een promoteam vertegenwoordigt jouw bedrijf en jouw merk en dan is alleen het beste goed genoeg. Geen zorgen, kwalitatieve promo teams vind je in onderstaande lijst. Neem contact met hen op voor meer informatie, of waarom niet, een offerte.

Ultimate Services bvba

Ultimate Services bvba

11 reviews Antwerpen

Ultimate Services voorziet de Ultieme Crew op evenementen. Wij specialiseren ons in opbouw/afbraak, barproducties en kassamedewerkers.

Beursleads

Beursleads

Schrijf review Zwolle

Maximaal rendement uit beursdeelname voor exposanten. De eeuwenoude handelsvloer blijft een plek voor het echte ontmoeten, zaken doen. 

No Photo Available

Mga-Entertainment

Schrijf review Rotterdam

De hoogopgeleide VIP modellen/hostesses van MGA Entertainment hostessbureau zullen jouw event naar een hoger niveau tillen. Of het nou gaat om merkactivatie, flyeren, stand bemanning, productdemonstratie, Garderobe, ...

Partyfun by kwadraad

Partyfun by kwadraad

Schrijf review Diepenbeek

Party-Fun is het meest actieve artiestenbureau op vlak van animaties en artiesten voor bedrijfsfeesten, shoppingcentra, evenementen en privéfeesten. Party-Fun is een erkend artiestenbureau met een zeer groot aanbod.

The Oval Office

The Oval Office

Schrijf review Amsterdam

The Oval Office is een creatief communicatiebureau dat belevingen centraal stelt in campagnes. Alles wat we doen start bij de behoeften van de doelgroep.

The Perfect Serve Agency

The Perfect Serve Agency

Schrijf review Wetteren

Gaat dit nu over host en hostessen? High end cocktail Mixology? Show bartenders? Vuurshows? Barmannen? Chefs of zaal personeel op events? Parking Boys of sedert dit jaar ook informanten voor het autosalon...? Beurzen? Event op maat?

blndr B.V.

blndr B.V.

Schrijf review Amsterdam

blndr is een uniek marketing instrument om de bezoekers van uw feest, evenement of beurs een onvergetelijke ervaring te geven.

Hostess4you

Hostess4you

Schrijf review Haren

Hostess4you is een hostessservice waarbij de inzet van hostessen tijdens beurzen en evenementen van toepassing is. Hostess4you heeft een kantoor in Nederland en in Duitsland. Hostess4you werkt met ervaren mensen waarbij fotos voor het maken van een select

De Gooische Meiden

De Gooische Meiden

Schrijf review Amsterdam

De Gooische Meiden is het full service hostessen-evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het leveren van representatief en hoogwaardig personeel tegen een voordelig tarief.

Promotiebureau Juice Promotions

Promotiebureau Juice Promotions

Schrijf review Amsterdam

Het promotiebureau voor opvallende promotieacties!

Team4Events

Team4Events

Schrijf review Woerden

Team4Events levert het leukste personeel voor beurzen, events en feesten!

All Assistance Agency

All Assistance Agency

Schrijf review Hasselt

Tijdens uw marketingactiviteiten heeft u goede medewerkers nodig: dynamische, enthousiaste mensen met een goed voorkomen, die van aanpakken weten en die niet te veel kosten. Daarvoor bent u bij All Assistance Agency aan het juiste adres.

Next Generation | Hospitality B.V.

Next Generation | Hospitality B.V.

Schrijf review Utrecht

Wij zijn een full service hostessbureau gevestigd in Rottterdam. Creatief meedenken, flexibiliteit en ervaring is onze kracht. Voor elk evenement selecteren wij het juiste hospitality team met karakter en uitstraling voor de volgende werkzaamheden;

Buildings Technics Services & Training (BTST)

Buildings Technics Services & Training (BTST)

Schrijf review Heusden-Zolder

Drones om mee te spelen, maar ook voor het echte werk! Teambuilding, animatie, special effects, ... maar ook prachtige luchtfoto's of video van uw bedrijf of evenement. We brengen uw feestje op ongekende hoogte.

The Cast: We Create Characters

The Cast: We Create Characters

Schrijf review St. Martens Latem

TheCast gaat steeds opnieuw op zoek naar accenten die uw branding en personalisatie sterker naar voren laten komen. Wij realiseren uw vraag, op maat.

Promotion Partners

Promotion Partners

Schrijf review Amsterdam

Promotion Partners is dé personele dienstverlener voor (sales)promoties en events sinds 1978. Wij bieden ervaren en getraind verkooppersoneel op flexibele basis in de branches mode, cosmetica en retail.

Tophostess

Tophostess

Schrijf review Zaltbommel

Op iedere beurs, congres, en ander evenement is een professionele hostess een waardevolle toevoeging aan de uitstraling van uw bedrijf en de boodschap die u wilt overbrengen. Tophostess beschikt over een snel groeiend netwerk professionele hostesses.

Danique Dance & Entertainment

Danique Dance & Entertainment

Schrijf review 's Hertogenbosch

Danique Dance & Entertainment biedt een groot netwerk van hosts, hostesses, dansers, modellen, entertainers en acts.

Snapconnect

Snapconnect

Schrijf review Rotterdam

Mensen verbinden of een leuke herinnering geven? Zet instant (polaroid) foto’s in!

Keepsake

Keepsake

Schrijf review Driebergen-Rijssenburg

Maak uw evenement onvergetelijk & versterk uw relaties met onze foto-activaties en promoteams! Verras bezoekers met persoonlijk entertainment en geef een tastbare herinnering mee naar huis, voorzien van uw branding.

Six Stars Agency

Six Stars Agency

Schrijf review Amstelveen

Bij Six Stars Agency komen events en hostesses samen. Verwacht van ons de klassieke hostessenservice, maar dan nét een beetje anders. Extravagant, elegant, chique en ambitieus.

No Photo Available

Holland Hostess Service

Schrijf review Amsterdam

Holland Hostess service is een professionele en complete dienstverlener op het gebied van hospitality. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige ondersteuning bij evenementen, beurzen en congressen en werken uitsluitend met ervaren gastvrouwen.

No Photo Available

FleXstage Group B.V.

Schrijf review Sprang-Capelle

Flexstage B.V. is een Projectbureau op vakgebied van Crewmanagement dat gespecialiseerd is in personeel uitzenden binnen de evenementen branche. Of het nu gaat om eventsupport, stagehands, of licht/geluid technici, ...

No Photo Available

Salto Marketing Industries

Schrijf review Hemiksem

Salto Marketing Industries BeNeLux is een field activation en marketing agentschap.

No Photo Available

Unity Event Crew

Schrijf review Valkenswaard

Unity Event Crew is een bedrijf welke crew levert aan evenementen. Crew welke inzetbaar zijn op de diverse facetten binnen de op en afbouw van een evenement.

No Photo Available

Shoeshiners

Schrijf review Berlicum

Shoeshiners - Ambachtelijke schoenpoetsers tijdens uw event! Zoekt u exclusieve en ambachtelijke schoenpoetsers op locatie? Shoeshiners bieden een uniek concept ter aanvulling voor uw evenement, beurs of congres.

No Photo Available

BrandXtension B.V.

Schrijf review Amsterdam

brandXtension brengt mensen actief aan tot beweging en laat mensen actief met het merk bezig zijn. brandXtension denkt mee met een praktische vertaalslag. brandXtension organiseert ontmoetingen en interactie voor merken, bedrijven en mensen.

No Photo Available

Huppeldepup BVBA

Schrijf review Hasselt

Huppeldepup staat te springen... om u met raad en daad te helpen. Voor een springkasteel, een attractie, een trampoline, een skydancer, of voor het organiseren van een volledig bedrijfsfeest.

No Photo Available

Promotess Hosts & Hostesses B.V.

Schrijf review Leiden

Tientallen jaren ervaring op het gebied van hostess werkzaamheden in binnen- en buitenland, sinds 2003 gebundeld in één bureau: Promotess. Wij kunnen u van dienst zijn met de inzet van professionele dames of heren tijdens uw congres, beurs, ...

No Photo Available

L-Group

Schrijf review Poeldijk

L-Group is de perfecte partner in entertainment. Mooie goed opgeleide danseressen, modellen en hostesses staan garant voor succes op uw evenement. Wij denken graag mee met een passende creatieve styling voor uw evenement, beurs of congres.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.45/10. Gebaseerd op 62 reviews over bedrijven in de categorie 'Promoteam'.

The Frontline Company

The Frontline Company

Uitstekende partner voor je event

|Johnny Roosen (V.J.B. Motors)|25/01/2023

Wij zijn uitermate tevreden over de geleverde service van The Frontline Company. Peter stelde ons de perfecte persoon voor volgens onze richtlijnen. Niet alleen de kwaliteit van de voorgestelde persoon was dermate hoog. Ook de algemene service, snelheid van feedback en opvolging door Peter en Fanny konden wij bijzonder appreciëren. Een topbedrijf indien U opzoekt bent naar een geknipte persoon voor uw event.

The Frontline Company

The Frontline Company

Motorshow - gastvrouw

|Olivier Hacquart (Zeborne SRL)|23/01/2023

We hebben The Frontline Company ingehuurd om hostessdiensten te leveren tijdens de Autoshow van 2023.
Onze verwachtingen werden volledig ingelost. De persoon die door The Frontline Company was gestuurd, voldeed aan alle criteria die voorafgaand aan het evenement waren besproken.
Opvolging van het perfecte dossier, meerdere passages op de stand tijdens het evenement.
We hebben een betrouwbare partner gevonden voor onze volgende projecten.

The Frontline Company

The Frontline Company

Fijne samenwerking, steeds weer

|Frederik Rasschaert (Colorclub)|11/10/2022

Onze samenwerking met The Frontline Company verliep afgelopen jaar steeds vlot. Ze bieden een divers aanbod aan staffing voor events, gaande van hosts/hostessen tot crew voor op- en afbouw. Ze garanderen professionele crew die kwalitatief werk aflevert.

The Frontline Company

The Frontline Company

VLAIO Netwerk event "Vive le Vélo"

|Patricia Delcampe (VLAIO)|27/09/2022

We hadden een hele goede samenwerking met de hostesses, toiletdames, ... Iedereen was op tijd en voerde perfect haar taken uit. Zeker voor herhaling vatbaar.

Promoteam

Nieuwe producten of diensten bekendmaken bij het grote publiek staat op jouw marketing to-do lijstje? Wil je jouw merk letterlijk middenin je doelgroep krijgen? Schakel dan een promoteam in. Deze promodames en promoheren zorgen voor een positief imago, en dat heeft tot gevolg meer naamsbekendheid, meer traffic en uiteindelijk meer verkoop. Goed opgeleide en gemotiveerde promo teams kunnen als geen ander mensen overtuigen om kennis te maken met de producten of diensten van je bedrijf. De belangrijkste troef waar deze dames en heren over beschikken: de passie en het talent voor hospitality, een luisterend oor maar ook een vlotte babbel en een gesprek kunnen voeren in verschillende talen!

Verschillende mogelijkheden voor promoteams

Bij een promoteam denk je misschien spontaan aan promotieteams die flyers en ander drukwerk uitdelen op straat. Dat is waarschijnlijk de meest gekende taak van promoteams. Maar je kunt deze mensen nog voor heel wat andere nuttige opdrachten inschakelen.

Je promotiedames en -heren kunnen ook samplings verzorgen, waarbij je jouw product fysiek naar je doelgroep brengt, bijvoorbeeld in stadscentra en op evenementen zoals festivals. Daar zijn heel wat creatieve plekken te vinden om je stand te plaatsen zoals het strand of andere recreatiegebieden. Hostessen kunnen je gasten ontvangen op je beursstand of op je evenement zoals productlanceringen. Je kunt je promotieteam ook inschakelen voor instore demonstraties, waarbij je met een interessante aanbieding via een tasting of demonstratie in de winkel mooie sales behaalt. De promotiemedewerkers zorgen dus voor een persoonlijke en doeltreffende manier om je doelgroep te bereiken.

Promoteam inhuren?

Jouw event kan niet zonder extra promotiekracht? Dan ga je op zoek naar een professioneel bedrijf dat je kan helpen bij het samenstellen van het perfecte promoteam. Een bedrijf dat zoekt naar de perfecte match tussen het team en je merk en daarvoor werkt met goed opgeleid vast personeel, freelancers, of interim personeel.

Een bedrijf waar je een duidelijk aanspreekpunt hebt die je persoonlijk begeleidt bij je vraag. Ga je het internet afschuimen om deze partner te vinden? Wij hebben een veel eenvoudigere oplossing: consulteer onderstaande lijst die eventplanner.net met veel plezier voor je heeft samengesteld. Daar vind je snel en eenvoudig het promotieteam dat bij je past. En om zeker te zijn van de kwaliteit van deze bedrijven? Lees de reviews die andere klanten eerder hebben geschreven.

Gratis jouw bedrijf toevoegen

Ontbreekt er een promoteam in deze lijst? Jouw promoteam? Dan is het tijd voor actie. Voeg snel jouw bedrijf toe. Je bedrijfspagina is volledig gratis, en je komt ermee in de picture van duizenden event organisatoren die deze pagina van onze website bezoeken en op zoek zijn naar gespecialiseerde event leveranciers.

Zoek je nog andere marketingtools om jouw doelgroep te bereiken? Ook daar kunnen we je mee helpen. Neem contact op via de website.

Tags: promoteam, promotieteam, promotieteams, promoteams, promo team, promotie teams, ...