header

Hostessen

Op eventplanner.nl vind je hostessen om gasten te ontvangen, demonstraties te geven, samples uit te delen... Voor hostesses hoef je echt niet verder te zoeken.

Hostessen

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.55/10. Gebaseerd op 18 reviews over bedrijven in de categorie 'Hostessen'.
 • Challenge MC

  Challenge MC

  Excellence in execution

  Steeds een UNIEKE ervaring om met Challenge te mogen samenwerking.
  De aanwezigheid van "Challenge ambassadors" op je project is je eerste bijdrage voor een SUCCESVOL event.
  Een uiterst PROFESSIONEEL team die garant staat voor KWALITEIT.
  Keep up that spirit and attitude ...

  Georges Mangin - Deutsche Bank - 13/02/2019

 • Challenge MC

  Challenge MC

  Geruststellend

  Als production manager bij Duval Branding probeer ik mij te omringen met leveranciers waarop ik kan rekenen en waarbij de samenwerking vlot verloopt. MC Challenge is zo eentje waarbij ik gerust kan zijn en waarvoor geen moeite te veel is!

  Sofie Hennen - Duval Branding - 13/02/2019

 • Challenge MC

  Challenge MC

  Fijn samenwerken !

  Onze samenwerking met Challenge gaat nu toch al eventjes mee (ruim 15 jaar) en we blijven steeds even tevreden van hun service. Tof contact met iedereen op kantoor; fijne mensen on the field! Een aanradertje als je people nodig hebt. Geen vraag is teveel! Wij blijven een trouwe klant.
  Marc en Karen
  Triple Tree

  Karen - Triple Tree - 24/01/2019

 • Challenge MC

  Challenge MC

  Zekerheid

  Ik werk als Event Manager bij voetbalclub Antwerp reeds lange tijd samen met Challenge MC voor hostesses, vestiaire-dames, onthaal,...
  Niet enkel op matchdagen waar ze de belangrijke taak hebben onze sponsors & partners persoonlijk te ontvangen en te begeleiden; ook op niet-wedstrijddagen zijn ze een belangrijke 'eerste indruk' voor onze externe klanten. Hun professionele aanpak begint bij de reservatie waar men mee anticipeert op de vraag. Ook na elk project vragen ze steevast naar onze feedback. Werken met Challenge MC geeft me dan ook die zekerheid dat we zoeken om onze klanten tot in de puntjes te verzorgen.

  Nicolas Stas - Royal Antwerp Football Club - 11/01/2019

Hostessen

Geef je evenement een persoonlijke en professionele uitstraling en doe beroep op een host of hostess! Op eventplanner.nl vind je een handig overzicht met al de belangrijkste hostessenbureaus in België en Nederland die de diensten van hosts, hostessen en ander personeel aanbieden.

Professionele begeleiding door hostessen

Laat je evenement in goede banen leiden door professionele en meertalige hostesses. Ze verzorgen het onthaal en de ontvangst van jouw gasten zodat die zich onmiddellijk op hun gemak voelen. Daarnaast kunnen ze ingezet worden voor het geven van demonstraties en het verschaffen van productinformatie. Een hostess kan ook helpen promotiemateriaal te verspreiden of je VIP-gasten volgens de gangbare etiquette begeleiden.

Of je nu een hostess zoekt voor een beurs, productlancering, persconferentie, seminarie of muziekevenement, er is voor elk wat wils. Leg je klanten dus in de watten met deze professionele gastvrouwen en -heren.

Jouw hostessen op eventplanner.nl?

Maak een bedrijfsfiche aan via onderstaande knop en voeg gratis jouw hostessenbureau toe aan deze pagina. Zo kan je op een efficiënte manier je doelgroep bereiken!

Tags: hostesses, hostessen, hostess, onthaalhostessen, hostes, onthaalhostess, meertalige hostess, meeting hostess, onthaal, hostess opendeurdagen, nightlife hostess, hostess boeken, hostess west vlaanderen, hostess oost vlaanderen, senior host, senior hostess, hostess sportevenementen, ...

Filters

Reviews

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!