Miraeus Cocktails

Schrijf hier je review over +8.000
eventlocaties en -leveranciers.

Help andere organisatoren

Dankzij jouw review krijgen andere eventorganisatoren een beter beeld van de eventleverancier of eventlocatie en help je hen de beste keuze te maken.

Bedank je eventleverancier

Je bedankt hem expliciet en prijst hem aan bij anderen. Met je review help je hem bovendien mee te dingen naar een 'Certificate of Excellence'.

Gratis .PRO membership

Voor elke review die jij plaatst, krijg je 20 punten. Heb je 1.000 punten verzameld, dan krijg je een jaar lang het eventplanner.PRO membership helemaal gratis.

Sterke reviews

Y-Drive Chauffeured Services bv

Y-Drive Chauffeured Services bv

|10 reviews

Y-Drive is een professionele chauffeurdienst met een klantgerichte en persoonlijke aanpak. Wij zijn gespecialiseerd in comfortabel, stijlvol en betaalbaar personenvervoer.

Melis Events bv

Melis Events bv

|11 reviews

Melis Events is een catering- en verhuurbedrijf voor grote en kleine publieksevenementen en feesten met een ruim aanbod van tenten, feestmaterialen, springkastelen, foodtrucks, frituren en tapwagens.

De Koninck - Antwerp City Brewery

De Koninck - Antwerp City Brewery

|19 reviews

Stadsbrouwerij De Koninck opent graag haar deuren voor jouw business-events. Onze verrassend ruimtes lenen zich uitstekend tot alle soorten gelegenheden: presentaties, cocktails, walking dinners, ...

Perfect Plus Event Productions

Perfect Plus Event Productions

|54 reviews

Perfect+ biedt een gevarieerd aanbod aan voor het organiseren van citygames, bedrijfsuitjes, incentives, special events, teambuilding, originele feestconcepten tot grote klasse bedrijfsevenementen in gans Vlaanderen, Brussel en zelfs in Rijsel.

Beat the Barn

Beat the Barn

|127 reviews

’t pure wei-gevoel: Grappig, competitief en actief spel. Hierbij spelen afhankelijk van de opdracht, andere bekwaamheden een grote of kleine rol: tactiek, kracht, durf, inzicht, behendigheid en team work. Ongeacht jong of oud, man of vrouw, ...

Kinepolis Braine

Kinepolis Braine

|13 reviews

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in Waals-Brabant, ideaal gelegen (20 km ten zuiden van Brussel) en makkelijk bereikbaar, ook met het openbaar vervoer? Dan moet je beslist de troeven van Kinepolis Imagibraine in Braine l'Alleud ontdekken.

Kim Dèrvan - Magical Entertainment

Kim Dèrvan - Magical Entertainment

|20 reviews

Als goochelaar werk ik met veel plezier samen met particulieren, bedrijven, evenementenbureaus en wedding planners voor feesten en evenementen. Stijlvol, professioneel en met steengoede acts en fantastische illusies meng ik mij onder jouw publiek.

Oud Hollands Entertainment / Fun & Party Match

Oud Hollands Entertainment / Fun & Party Match

|4 reviews

Wij zijn een expert in Oud Hollands Entertainment. Het succes van uw bedrijfsfeest, bedrijfsreceptie, open dag of personeelsfeest versterkt de image van uw bedrijf!

TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions

TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions

|12 reviews

Op zoek naar een pro-actieve, betrokken partner die Audiovisuele Services verkoopt maar 'peace-of-mind' levert? Aangenaam! Samen brengen we de inspirerende interacties met uw doelgroep naar het volgende level!

Recent reviews

Ecco La Luna

Ecco La Luna

Teambuilding

|Jaimie Bonjé (Lemahieu Group)|05/12/2022

Zeer tevreden over de teambuilding-dag...alle werknemers waren laaiend enthousiant

Gekke Jorre

Gekke Jorre

Schitterend !

|Inge Janssens (KVZ een vrije tijdsvereninging)|04/12/2022

GEKKE JORRE, een animatie om U tegen te zeggen. Grappig en speelt steeds op de situaties in. Plezier voor jong en oud !

The Box Company

The Box Company

Leuke teamactiviteit

|Ava Sijbring (Brunel)|02/12/2022

Wij hebben een leuke middag gehad met het team. De Reconnect Experience is de moeite waard om met elkaar te doen. Door de verschillende denkwijzen van collega's leer je elkaar beter kennen en heb je een gezellige tijd!

Group-PDA nv

Group-PDA nv

super service

|Billie Vandenbosche (XISTH)|02/12/2022

Als iceskating team doen we al jaren een beroep op GROUP-PDA nv voor ons jaarlijks evenement IceMadness in Hasselt.
Vakkundig geplaatst licht en geluid, een persoonlijke aanpak, vlotte service dragen hun steentje bij aan ons mooi project

BluePoint Antwerpen

BluePoint Antwerpen

BluePoint synoniem voor een geslaagd feest!

|Eva DB (Agoria)|02/12/2022

Voor een evenement beroep gedaan op het team van BluePoint Antwerpen. Niet alleen is de locatie top, de catering was verzorgd tot in de puntjes net zoals alle andere details. Het team van BluePoint mist geen enkel detail (zowel technisch, als decoratief) en staat altijd klaar om advies en ideeën te geven.
Een evenement organiseren in BluePoint Antwerpen staat garant voor een maximum aan goede opvolging en een minimum aan stress door de zeer goede begeleiding.
Het team en de locatie van BluePoint Antwerpen staat synoniem voor een geslaagd feest!

iBite Company

iBite Company

Razendsnelle wifi

|Elien Verheye (HIT)|01/12/2022

Bijzondere locatie waar iBite erin slaagde om razendsnelle WiFi te realiseren.

iBite Company

iBite Company

WiFi & Camera bewaking op locatie

|Machteld Saegeman (G-Build)|01/12/2022

iBite zorgt voor WiFi op al onze werven waar wij actief zijn, enkele werven zijn ook uitgerust met camera bewaking ook door iBite uitgevoerd.
Steeds stabiel en een groot bereik!

iBite Company

iBite Company

Internet meteen up & running!

|Angelo Vandamme (Future of Events)|30/11/2022

Wij werkten samen met iBite voor een reeks drive-incinema's en hadden op locatie internet nodig. Via een handige koffer konden wij ons internet meenemen van event naar event. Enkel te voorzien van stroom en wij konden meteen verder. Heel erg handig. Levering volgens afspraak met duidelijke uitleg bij eerste installatie. Niets op aan te merken!

iBite Company

iBite Company

Netwerk internet voor Dorpsfestival

|Caroline Baeyens (PlanBee)|30/11/2022

In ons dorp Schellebelle is er elk jaar een groot dorpsfeest. Om de kassa's en Bancontact verrichtingen in goede en stabiele banen te leiden contacteerden we iBite.
Na overleg hebben we ook enkele camera's gehuurd om bepaalde gevoelige plekken te controleren in samenwerking met de lokale politie.
Dit is volledig vlekkeloos verlopen zonder enige problemen. Professionele en toffe jonge gasten met veel goesting! Voor vragen waren ze steeds 24/24 bereikbaar!

Eventix bv

Eventix bv

Review Eventix

|Fabian van Zwieten|30/11/2022

snelle handige site, zeer overzichtelijk. Kan nergens fout geen geen instinkers dat je ergens perongeluk op klikt. Mooi afgewerkte website.

Reviews over eventlocaties en eventbedrijven

Net als bij hotels, bepalen nu ook reviews de keuze van een evenementenlocatie of -leverancier. eventplanner.be /.nl is het grootste review platform voor eventbedrijven, Dat maakt ons de TripAdvisor.com voor de evenementensector.

De reviews op eventplanner.be /.nl zijn betrouwbaar. We hanteren een uniek en veilig review systeem. Intelligente algoritmes en manuele controles staan garant voor authentieke reviews.

Heb je zelf een evenementenlocatie of eventbedrijf en wil je ook gebruik maken van ons review platform? Dat kan! Maak nu je bedrijfspagina aan.