De Serre

Schrijf hier je review over +8.000
eventlocaties en -leveranciers.

Help andere organisatoren

Dankzij jouw review krijgen andere eventorganisatoren een beter beeld van de eventleverancier of eventlocatie en help je hen de beste keuze te maken.

Bedank je eventleverancier

Je bedankt hem expliciet en prijst hem aan bij anderen. Met je review help je hem bovendien mee te dingen naar een 'Certificate of Excellence'.

Gratis .PRO membership

Voor elke review die jij plaatst, krijg je 50 punten. Heb je 1.000 punten verzameld, dan krijg je een jaar lang het eventplanner.PRO membership helemaal gratis.

Sterke reviews

@dmire

@dmire

|4 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de organisatie van uw volgende meeting, conferentie, incentive en/of externe bedrijfsactiviteit om uw personeelsleden en/of relaties aangenaam te verrassen?

Oud Hollands Entertainment / Fun & Party Match

Oud Hollands Entertainment / Fun & Party Match

|4 reviews

Wij zijn een expert in Oud Hollands Entertainment. Het succes van uw bedrijfsfeest, bedrijfsreceptie, open dag of personeelsfeest versterkt de image van uw bedrijf!

Very Food Catering

Very Food Catering

|15 reviews

Very Food Catering geeft een heel eigen invulling aan catering. Ons doel is om al uw zintuigen te veroveren. Zo tillen we de food-beleving op elk privé of zakelijk evenement naar een hoger niveau.

KonseptS Events

KonseptS Events

|33 reviews

Met meer dan 13 expertise jaren op de teller en een duidelijke profilering dat we écht anders zijn dan de andere eventkantoren bouwen we elke keer weer aan het JUISTE event voor onze klanten.

Armand Magic

Armand Magic

|13 reviews

Laat u vervoeren op een reis tussen droom en werkelijkheid door goochelaar Armand. Gezien op VTM, SBS6 en Focus. Internationale ervaring en cruiseschepen.

GO-tickets

GO-tickets

|66 reviews

Met het gebruiksvriendelijke online ticketsysteem van GO-tickets kun je goedkoop, betrouwbaar en snel online tickets verkopen voor jouw evenement.

Tentenverhuur Sleidinge

Tentenverhuur Sleidinge

|26 reviews

Onze doelstelling? Het verhuren van kwaliteitsvolle tenten en materialen voor elk soort evenement en dit tegen schappelijke prijzen!

Special-effects / A³ productions

Special-effects / A³ productions

|4 reviews

Special-effects kan u omschrijven als een fris bedrijf dat creatief, vernieuwend, open en gepassioneerd te werk gaat.

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels

|46 reviews

BluePoint Brussels Conference & Business Centre is de ideale locatie voor seminaries, vergaderingen, presentaties, opleidingen en bedrijfsevenementen: 25 aanpasbare zalen van 2 tot 350 personen, eigen audiovisueel materiaal, ...

Recent reviews

The Box Company

The Box Company

Super leuk Teambuilding uitje en goed geregeld

|Kim Westphal (Gemeente Rotterdam)|19/01/2022

I.v.m. corona waren wij op zoek naar een leuk digitaal uitje en kwamen bij The Box Company uit. Wij kregen veel complimenten vanuit onze organisatie dat ze het erg leuk vonden. Ook is er erg genoten van de borrelbox. Ze reageren en schakelen snel en helpen daar waar nodig, alles is duidelijk en goed geregeld. Het spel was ook erg leuk om te doen en je moet goed samenwerken met je teams. Top Teambuilding uitje!

The Box Company

The Box Company

Teambuilding spel collega's

|Mascha Janssen|19/01/2022

Iedereen was zeer enthousiast over het spel. Zelfs degenen die normaal niet zo van spelletjes houden. Zeer aan te raden.

Provinciehuis Vlaams-Brabant

Provinciehuis Vlaams-Brabant

congres ouderenpsychiatrie 28 oktober 2021

|Patricia Van Herlé (UPC KU Leuven)|17/01/2022

Onze organisatie is zeer tevreden over de regelmatige samenwerking met de medewerkers van het congrescentrum in het Provinciehuis. Wij hopen van harte dat de technische uitrusting nog kan geoptimaliseerd worden zodat we kunnen blijven rekenen op de complexe setting van streaming en omschakeling in presentaties.

Novotix

Novotix

Klantervaring

|Barry Geugjes (Soulcreation)|16/01/2022

Nu ongeveer een jaar klant bij Novotix. Ik ben zeer tevreden over de functionaliteit van de software. Daarnaast erg tevreden over de klantondersteuning. Ik raad dan ook Novotix bij één ieder aan!

Rosanne de With Entertainment

Rosanne de With Entertainment

Garantie voor plezier en interactie

|Joost Ravoo (TU Delft)|16/01/2022

Ik heb Rosanne en haar muzikale boys twee keer ingehuurd: een keer voor werk (online meeting voor afdeling van TU Delft) en een keer prive (online nieuwjaarsmeeting Rotary). In beide gevallen was het dikke pret en was er volop vriendelijke strijd om de quiz te willen winnen. Echt een verbindende act waar onbekende talenten bovenkomen en waar nog over na wordt gepraat. Leuk ook dat t thuisfront stiekem mee kan doen :-)

The Box Company

The Box Company

Online teambuildingspel voor grotere groepen

|Marc Wehrum (The Gap Partnership.)|12/01/2022

Het spel was erg leuk en het team heeft er enorm van genoten. We speelden met meer dan 60 mensen en de ervaring was eenvoudig rechttoe rechtaan en technisch erg soepel. Ik kan het alleen maar aanbevelen en we zullen het zeker ook overwegen voor onze toekomstige online activiteiten...

Miraeus Cocktails

Miraeus Cocktails

Cocktailworkshop op maat!

|Lore Michiels (Nvt)|12/01/2022

Woensdag verrasten we onze vriendin met een cocktailworkshop bij Miraeus.
We werden fantastisch ontvangen en konden in een ongedwongen sfeer met lekkere hapjes en een zalige playlist op de achtergrond, cocktails leren maken. De “barmannen” gaven ons tips en tricks en spraken vol passie over hun vak. Verder waren we niet het makkelijkste gezelschap, want tot onze groep behoorde iemand die best geen suikers eet en ikzelf ben hoogzwanger. Wij kregen volwaardige alternatieven aangeboden, tof! Een echte aanrader voor iedereen die zin heeft in een geweldige activiteit!

Tickify

Tickify

Aanrader!

|Bart Ami|12/01/2022

Ik maakte reeds voor verschillende evenementen gebruik van Tickify. Heel tof team en super service! Altijd bereikbaar bij vragen en heel eenvoudig te gebruiken platform. Enkel maar maar positieve ervaringen mee!

Tentenverhuur Sleidinge

Tentenverhuur Sleidinge

Gelukkig leerde corona ons Tentenverhuur Sleidinge ontdekken.

|Jan Van Avermaet|11/01/2022

Nieuwjaar 2022 met familie zat er in deze coronatijd niet meteen aan te komen, tenzij we een veilige en degelijke manier vonden om toch een paar mensen te ontvangen. Een ons beloofde tent bleek om een vrij duistere reden plots toch niet meer beschikbaar. Een korte zoektocht op het internet (én een toevallige ontmoeting in het warenhuis Delhaize te Lokeren) brachten ons bij tentenverhuur Sleidinge. Binnen de kortste keren resulteerden de aangename contacten ons de gewenste pagodetent op, die, met kennis van zaken, en volgens onze wensen tijdig, en netjes geplaatst werd door een sympathieke Jonas, idem dito voor de afbraak en ophaling trouwens, alles correct volgens onze afspraken en tegen een meer dan aanvaardbare prijs. Zijn wij tevreden? Na het voorgaande lijkt me dit wel duidelijk, toch.

Grunewald.bar

Grunewald.bar

blije medewerkers met de aperobox van Grunewald.bar

|Birre Timmermans (Anglo-Eastern (Antwerp))|11/01/2022

Aangezien onze gewoonlijke drink om het jaar af te sluiten niet mogelijk was verkozen we onze medewerkers een aperobox te laten bezorgen. Ik kwam toevallig op de website van Eventplanner Grunewald.bar tegen die leuke boxen aanbood. We konden zelf de inhoud aanpassen naar wens. De reacties van onze medewerkers waren unaniem positief. Een mooie samenstelling, stipt geleverd, ... een samenwerking die voor herhaling vatbaar is. Topper !!

Reviews over eventlocaties en eventbedrijven

Net als bij hotels, bepalen nu ook reviews de keuze van een evenementenlocatie of -leverancier. eventplanner.be /.nl is het grootste review platform voor eventbedrijven, Dat maakt ons de TripAdvisor.com voor de evenementensector.

De reviews op eventplanner.be /.nl zijn betrouwbaar. We hanteren een uniek en veilig review systeem. Intelligente algoritmes en manuele controles staan garant voor authentieke reviews.

Heb je zelf een evenementenlocatie of eventbedrijf en wil je ook gebruik maken van ons review platform? Dat kan! Maak nu je bedrijfspagina aan.