Bolero podiumverhuur

Schrijf hier je review over +8.000
eventlocaties en -leveranciers.

Help andere organisatoren

Dankzij jouw review krijgen andere eventorganisatoren een beter beeld van de eventleverancier of eventlocatie en help je hen de beste keuze te maken.

Bedank je eventleverancier

Je bedankt hem expliciet en prijst hem aan bij anderen. Met je review help je hem bovendien mee te dingen naar een 'Certificate of Excellence'.

Gratis .PRO membership

Voor elke review die jij plaatst, krijg je 50 punten. Heb je 1.000 punten verzameld, dan krijg je een jaar lang het eventplanner.PRO membership helemaal gratis.

Sterke reviews eventbedrijven

Full House Drive-in Casino

Full House Drive-in Casino

|3 reviews

Full House casino's komt met roulette, blackjack en poker tafels naar uw feestlocatie om het casino entertainment te verzorgen inclusief croupiers die het spel uitleggen en begeleiden.

De Montil

De Montil

|20 reviews

De Montil is reeds meer dan 35 jaar de ideale locatie voor grote en kleine evenementen. Mensen delen hier hun vreugde en enthousiasme binnen de context van hun bedrijf of van privé-aangelegenheden.

Aksident

Aksident

|5 reviews

Aksident is een acteursgezelschap met roots in het straattheater. Gestart als duo in 1986, is Aksident ondertussen uitgegroeid tot een companie van een twaalftal acteurs en actrices.

Meteo4events

Meteo4events

|5 reviews

Weerbewaking is een onderschat onderdeel voor het succes van je evenement. Zeker bij buitenevenementen waar het weer een directe invloed kan hebben op uw bezoekers.

VideoCrew bvba

VideoCrew bvba

|17 reviews

VideoCrew realiseert HD-videoproducties zoals (event-)reportages, commercials, bedrijfsfilms etc. We leggen bovendien sterk de focus op multicamera-captaties: concerten, bedrijfsevents, congressen, festivals, dansvoorstellingen, ...

Boppin' Burgers bvba

Boppin' Burgers bvba

|5 reviews

Wij zijn gespecialiseerd in gourmetburgers gaande van de gewone entrecote of kip tot specialere soorten of wie het aandurft krokodil...

Ecco La Luna

Ecco La Luna

|22 reviews

Creatief, speels en soms heel eenvoudig. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, een event of vorming jouw bedrijf, school of vriendengroep, de activiteiten van Ecco La Luna brengen bij elke deelnemer het beste naar boven!

Halito!

Halito!

|16 reviews

Sinds 2010 biedt Halito! event professionals ondersteuning bij de organisatie van events. Beheer je uitnodigingen, gastenlijsten, (no)shows, enquêtes en statistieken in één overzichtelijk platform.

BluePoint Antwerpen

BluePoint Antwerpen

|63 reviews

BluePoint - Dé seminarie- en eventlocatie in Antwerpen. BluePoint, verhuurt al jaren functionele vergaderzalen en comfortabele ruimtes voor congressen, beurzen, events, opleidingen, seminaries, workshops enzovoort.

Recent reviews

De Casteleer

De Casteleer

Absolute aanrader

|Peggy Meeuwssen|29/07/2021

Wat een aanrader! De locatie is tiptop. De bediening professioneel, spontaan en vriendelijk. We hebben heerlijk gegeten én gedronken. Bieke en Bruun hebben met lieve aandacht voor onze vragen ons feest onvergetelijk gemaakt.

Rps events

Rps events

Ervaren Top DJ

|Bart Van Hauwermeiren (Partydj - Discobars, DJ & Karaoke)|29/07/2021

Hans is een top DJ die zich in vrijwel alle muziekgenres thuis voelt. Zeker een aanrader!

De Casteleer

De Casteleer

Toplocatie

|Stoffel Beyens|29/07/2021

Wat een avond! Aangename ontvangst, topsfeer en alles tot in de puntjes geregeld! Dank jullie wel Bruun en Bieke!! Dikke aanrader!

De Casteleer

De Casteleer

Laat je vieren!

|Jef Hufkens (FAYMONVILLE DISTRIBUTION AG)|29/07/2021

Ongezien vertrouwelijk, familiaal en toch pure klasse.

De Casteleer

De Casteleer

Een hemels trouwfeest!!

|Tinne Van Herck (--)|29/07/2021

Op 31 mei ging ons trouwfeest door in de B De Casteleer! Het was het feest waarvan we hadden gedroomd! Vooraf was er geen enkele vraag die we stelden te veel. Er werd echt meegedacht, alles was mogelijk. Er werd een plan op maat van ons uitgedacht. Het feest zelf overtrof dan ook alle verwachtingen. Ongelofelijk knappe decoratie, heerlijk eten, super vriendelijk personeel, prachtige locatie, en ga zo maar door ... Onze receptie, ceremonie en diner konden ook buiten in de tuin onder de mooie verlichting doorgaan wat zorgde voor een hele romantische sfeer. Niet alleen wij waren onder de indruk, maar we werden hier ook door vele gasten over aangesproken. Ook heel fijn dat je kan blijven overnachten met de hele familie na je feest. Niets op aan te merken! Een echte aanrader! Wij genieten nog steeds na!

De Casteleer

De Casteleer

Fantastische locatie!

|Dave Luyten|29/07/2021

Vriendelijke ontvangst door gastheer Bruun en zijn vrouw, en tevens de Chef-kok, Bieke. Alles wordt tot in de puntjes geregeld, op maat aangepast,... kortom je wordt in de watten gelegd van begin tot einde. Lekker eten, vriendelijke bediening en ook de mogelijkheid om er te overnachten in één van de kamers van de B&B . Topfeest gehad!

Rps events

Rps events

Topper!

|Thomas D’hondt (Dj Thomcat)|29/07/2021

Reeds verschillende malen met Hans samengewerkt en steeds met het volle vertrouwen. Topmateriaal en iemand die zijn afspraken nakomt! Hopelijk nog veel toffe samenwerkingen in de toekomst!

Partydj - Discobars, DJ & Karaoke

Partydj - Discobars, DJ & Karaoke

super betrouwbare partner

|Hans De Coninck (Rps events)|29/07/2021

Denkt altijd mee met de klant, punctueel en state of the art materialen: veelzijdig ook qua aanbod.

DecoTent

DecoTent

Zeer correct en professioneel

|Willy Van den Broecke (Garage Van den Broecke)|29/07/2021

Reeds meerdere keren beroep gedaan op Decotent. Altijd correct en volgens de afspraken. Materiaal proper en op tijd.

de Bottelarij (AKSI vzw)

de Bottelarij (AKSI vzw)

Fantastische locatie met super de luxe versnaperingen

|Benny D'Helft (Voka - KVK Limburg)|29/07/2021

Op 1 juni hadden we afspraak bij De Bottelarij te Ulbeek - Wellen. 15 deelnemers, lekker weertje, superleuke setting. Zowel de meetingzaal boven als de mooie ingesloten tuin zijn gezellig ingericht. De broodjes waren van een verrassend niveau. In niets te vergelijken met een klassiek aanbod. En de dienstverlening : persoonlijk en vriendelijk. Een aanrader! (ook voor particulieren) 👍

Reviews over eventlocaties en eventbedrijven

Net als bij hotels, bepalen nu ook reviews de keuze van een evenementenlocatie of -leverancier. eventplanner.be /.nl is het grootste review platform voor eventbedrijven, Dat maakt ons de TripAdvisor.com voor de evenementensector.

De reviews op eventplanner.be /.nl zijn betrouwbaar. We hanteren een uniek en veilig review systeem. Intelligente algoritmes en manuele controles staan garant voor authentieke reviews.

Heb je zelf een evenementenlocatie of eventbedrijf en wil je ook gebruik maken van ons review platform? Dat kan! Maak nu je bedrijfspagina aan.