Jaarbeurs Events

Schrijf hier je review over +8.000
eventlocaties en -leveranciers.

Help andere organisatoren

Dankzij jouw review krijgen andere eventorganisatoren een beter beeld van de eventleverancier of eventlocatie en help je hen de beste keuze te maken.

Bedank je eventleverancier

Je bedankt hem expliciet en prijst hem aan bij anderen. Met je review help je hem bovendien mee te dingen naar een 'Certificate of Excellence'.

Gratis .PRO membership

Voor elke review die jij plaatst, krijg je 50 punten. Heb je 1.000 punten verzameld, dan krijg je een jaar lang het eventplanner.PRO membership helemaal gratis.

Sterke reviews

LEDschermaanhangwagens

LEDschermaanhangwagens

|8 reviews

De specialist op het gebied van (mobiele) LED-scherm oplossingen. Als u op zoek bent naar een (mobiel) LED-scherm dan bent u hier op het juiste adres. Wij kunnen met recht zeggen dat we een ruim assortiment aan mobiele LED-schermen hebben.

OCEANDIVA

OCEANDIVA

|4 reviews

De twee bijzondere varende evenementenlocaties van OCEANDIVA vragen om de meest creatieve ideeën, die het varen met 75 tot 1.500 gasten niet alleen spectaculair, maar ook onvergetelijk maken.

John K. Magic

John K. Magic

|12 reviews

Ik ben John K. Magic en goochelen is mijn passie. Het begon allemaal met een simpele goocheldoos, maar na een tijd kwam er plaats voor professionele trucs en effecten.

The Box Company

The Box Company

|163 reviews

The Box Company verzorgt originele teambuilding­acti­vi­tei­ten voor grote groepen (50-2000 personen) waarbij uitdaging, competitie, spanning en lol de basiswaarden zijn van iedere beleving.

Concreat bvba

Concreat bvba

|23 reviews

Concreat Events is een creatief en dynamisch evenementenbureau, dat uitblinkt in het produceren van unieke events voor interessante en trouwe klanten.

TymNet

TymNet

|3 reviews

TymNet, event WiFi made easy. Zelfs op de meest afgelegen locaties en in high density omgevingen bieden wij een betrouwbaar (draadloos)netwerk via 4G, of glasvezel of door beide te combineren.

Stalenrijplaten.be

Stalenrijplaten.be

|18 reviews

Wij verhuren en verkopen stalen en kunststoffen rijplaten en houten dragline schotten. Ideaal om uw event toegankelijk te maken, ter bescherming van de ondergrond of als tijdelijke verharding.

GO-tickets

GO-tickets

|66 reviews

Met het gebruiksvriendelijke online ticketsysteem van GO-tickets kun je goedkoop, betrouwbaar en snel online tickets verkopen voor jouw evenement.

Congrescentrum De Pitte - APB De Schorre

Congrescentrum De Pitte - APB De Schorre

|8 reviews

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw volgende evenement? Bedrijfssportdag, avonturendag, familiehappening, festival, beurs,... Dan is Provinciaal Recreatiedomein De Schorre misschien wel net die locatie waar u naar op zoek bent!

Recent reviews

The Box Company

The Box Company

Super gave teambuilding exercitie!

|martijn Klok (Collins Aerospace)|21/01/2022

We waren met 8 teams van 4-5 personen en eigenlijk iedereen heeft de raadsels en puzzels ervaren als zeer leuk en enerverend. Iedereen kreeg een envelop vol met aanwijzingen en een uitleg. Ook de backup als er iemand uit het team weg zou vallen was goed bruikbaar.

The Box Company

The Box Company

Groot succes!

|Lonneke S.|21/01/2022

We hebben de Plug and Play Experience met onze werknemers als afsluiting van de kwartaalcijfers gedaan. Wat een top experience. De vragen en opdrachten liepen ontzettend uiteen, en het was erg enerverend. Vooral het feit dat je tegen andere teams speelt op het zelfde moment laat je bloed sneller stromen. We kunnen niet wachten op de volgende editie, dan gaan we dit zeker nog een keertje doen. Bedankt The Box Company!

The Box Company

The Box Company

Super leuk Teambuilding uitje en goed geregeld

|Kim Westphal (Gemeente Rotterdam)|19/01/2022

I.v.m. corona waren wij op zoek naar een leuk digitaal uitje en kwamen bij The Box Company uit. Wij kregen veel complimenten vanuit onze organisatie dat ze het erg leuk vonden. Ook is er erg genoten van de borrelbox. Ze reageren en schakelen snel en helpen daar waar nodig, alles is duidelijk en goed geregeld. Het spel was ook erg leuk om te doen en je moet goed samenwerken met je teams. Top Teambuilding uitje!

The Box Company

The Box Company

Teambuilding spel collega's

|Mascha Janssen|19/01/2022

Iedereen was zeer enthousiast over het spel. Zelfs degenen die normaal niet zo van spelletjes houden. Zeer aan te raden.

Provinciehuis Vlaams-Brabant

Provinciehuis Vlaams-Brabant

congres ouderenpsychiatrie 28 oktober 2021

|Patricia Van Herlé (UPC KU Leuven)|17/01/2022

Onze organisatie is zeer tevreden over de regelmatige samenwerking met de medewerkers van het congrescentrum in het Provinciehuis. Wij hopen van harte dat de technische uitrusting nog kan geoptimaliseerd worden zodat we kunnen blijven rekenen op de complexe setting van streaming en omschakeling in presentaties.

Novotix

Novotix

Klantervaring

|Barry Geugjes (Soulcreation)|16/01/2022

Nu ongeveer een jaar klant bij Novotix. Ik ben zeer tevreden over de functionaliteit van de software. Daarnaast erg tevreden over de klantondersteuning. Ik raad dan ook Novotix bij één ieder aan!

Rosanne de With Entertainment

Rosanne de With Entertainment

Garantie voor plezier en interactie

|Joost Ravoo (TU Delft)|16/01/2022

Ik heb Rosanne en haar muzikale boys twee keer ingehuurd: een keer voor werk (online meeting voor afdeling van TU Delft) en een keer prive (online nieuwjaarsmeeting Rotary). In beide gevallen was het dikke pret en was er volop vriendelijke strijd om de quiz te willen winnen. Echt een verbindende act waar onbekende talenten bovenkomen en waar nog over na wordt gepraat. Leuk ook dat t thuisfront stiekem mee kan doen :-)

The Box Company

The Box Company

Online teambuildingspel voor grotere groepen

|Marc Wehrum (The Gap Partnership.)|12/01/2022

Het spel was erg leuk en het team heeft er enorm van genoten. We speelden met meer dan 60 mensen en de ervaring was eenvoudig rechttoe rechtaan en technisch erg soepel. Ik kan het alleen maar aanbevelen en we zullen het zeker ook overwegen voor onze toekomstige online activiteiten...

Miraeus Cocktails

Miraeus Cocktails

Cocktailworkshop op maat!

|Lore Michiels (Nvt)|12/01/2022

Woensdag verrasten we onze vriendin met een cocktailworkshop bij Miraeus.
We werden fantastisch ontvangen en konden in een ongedwongen sfeer met lekkere hapjes en een zalige playlist op de achtergrond, cocktails leren maken. De “barmannen” gaven ons tips en tricks en spraken vol passie over hun vak. Verder waren we niet het makkelijkste gezelschap, want tot onze groep behoorde iemand die best geen suikers eet en ikzelf ben hoogzwanger. Wij kregen volwaardige alternatieven aangeboden, tof! Een echte aanrader voor iedereen die zin heeft in een geweldige activiteit!

Tickify

Tickify

Aanrader!

|Bart Ami|12/01/2022

Ik maakte reeds voor verschillende evenementen gebruik van Tickify. Heel tof team en super service! Altijd bereikbaar bij vragen en heel eenvoudig te gebruiken platform. Enkel maar maar positieve ervaringen mee!

Reviews over eventlocaties en eventbedrijven

Net als bij hotels, bepalen nu ook reviews de keuze van een evenementenlocatie of -leverancier. eventplanner.be /.nl is het grootste review platform voor eventbedrijven, Dat maakt ons de TripAdvisor.com voor de evenementensector.

De reviews op eventplanner.be /.nl zijn betrouwbaar. We hanteren een uniek en veilig review systeem. Intelligente algoritmes en manuele controles staan garant voor authentieke reviews.

Heb je zelf een evenementenlocatie of eventbedrijf en wil je ook gebruik maken van ons review platform? Dat kan! Maak nu je bedrijfspagina aan.