Fuego Fireworks

Schrijf hier je review over +16.000 eventlocaties en -leveranciers.

Help andere organisatoren

Dankzij jouw review krijgen andere eventorganisatoren een beter beeld van de eventleverancier of eventlocatie en help je hen de beste keuze te maken.

Bedank je eventleverancier

Je bedankt hen expliciet en prijst hen aan bij anderen. Met je review help je hen bovendien mee te strijden naar een 'Certificate of Excellence'.

Gratis .PRO-membership

Voor elke review die jij plaatst, krijg je 20 punten. Heb je 1.000 punten verzameld, dan krijg je een jaar lang het eventplanner.PRO-membership helemaal gratis.

Sterke reviews

Kloster Heidberg

Kloster Heidberg

|20 reviews

'Kloster Heidberg': nieuwe vergadertopper in de Duitstalige Gemeenschap van België.

Group-PDA nv

Group-PDA nv

|3 reviews

We zijn een dynamisch familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar meedraait in de wereld van professioneel licht, geluid, video, rigging en SFX.

Saxit

Saxit

|13 reviews

Exclusieve party met live sax. Saxit viert het leven en creëert magische herinneringen.

Golden Tulip Hotel Central

Golden Tulip Hotel Central

|3 reviews

Golden Tulip Hotel Central, gelegen in hartje centrum van 's-Hertogenbosch, beschikt over diverse multifunctionele vergaderzalen en feestzalen. De zaalopstelling en inrichting is geheel af te stemmen op uw wensen voor uw bijeenkomst, vergadering, seminar,

LEDschermaanhangwagens

LEDschermaanhangwagens

|9 reviews

De specialist op het gebied van (mobiele) LED-scherm oplossingen. Als u op zoek bent naar een (mobiel) LED-scherm dan bent u hier op het juiste adres. Wij kunnen met recht zeggen dat we een ruim assortiment aan mobiele LED-schermen hebben.

Fire & Safety Academy

Fire & Safety Academy

|15 reviews

F.E.M.S. Is gespecialiseerd in het verzorgen van professionele medische hulpverlening op evenementen.

SportSpreker

SportSpreker

|10 reviews

Op zoek naar interessante sprekers voor uw evenement? SportSpreker is het sprekersbureau van Vlaanderen. Met een gevarieerd aanbod aan sprekers is er voor elk thema en doelgroep een geschikte specialist beschikbaar.

blankspace Brussels

blankspace Brussels

|6 reviews

Welkom bij blankspace Brussel, waar blankspace jouw ruimte wordt. Op het moment dat je binnenstapt, voelt het alsof je je ruimte betreedt. Onze ruimtes zijn blanco doeken, wachtend tot uw op maat gemaakte visie tot leven wordt gebracht.

Opera Gent

Opera Gent

|12 reviews

De Gentse opera kan wel degelijk het decor zijn van uw evenement. Dit historisch gebouw dateert uit 1840 en is met zijn rijke versieringen, statige trappen en schitterende kroonluchters een unieke setting.

Recent reviews

Tentenverhuur Sleidinge

Tentenverhuur Sleidinge

Super efficiënt!

|christina Symons (Multigas nv)|12-07-2024

Jaarlijks hebben we ongeveer in dezelfde periode een tent nodig en sinds enkele jaren komt dit van Tentenverhuur Sleidinge. Zij sturen alvast pro-actief een mailtje zodat we in hun planning worden opgenomen. Zij voorzien alles, de plaatsing en het opruimen verloopt heel erg vlot en ze denken actief mee wanneer er iets extra nodig is. De tenten zijn steeds proper en regen- en onweerbestendig. En de prijzen zijn eerlijk. Kortom, een hele goede partner om mee samen te werken! Wij zijn alvast tevreden klanten!

The Box Company

The Box Company

plug en play next level

|Jet Hoogland (HuisartsenOrganisatie Oost Gelderland)|10-07-2024

Super leuk uitdagend teamspel! Iedereen deed enthousiast en actief mee. Mooie materialen!

Sylvester

Sylvester

Personeelsevent

|Lise Cox (Vlaamse Belastingdienst)|10-07-2024

We deden beroep op Sylvester voor de organisatie van ons personeelsevent voor 650 deelnemers. Hendrik en Lune hebben ons hier zeer goed in begeleid: we kregen duidelijke feedback op onze vragen, ze dachten constructief en proactief mee na over de opzet en deden ook voorstellen tot verbetering/aanpassing. Daarbij bekeken ze ook wat er mogelijk was om alles binnen ons budget te voorzien en zochten ze daarvoor naar alternatieven waar nodig. Bij de opbouw en tijdens het event hebben ze alles goed opgevolgd en hebben ze naar ons teruggekoppeld over de stand van zaken. Enkele praktische problemen met de catering hebben ze professioneel opgelost en nadien ook besproken met de cateraar. Het was een fijne samenwerking met een geslaagd event als resultaat.

Time 2 Jump Springkastelen

Time 2 Jump Springkastelen

Goede communicatie

|Inge Van Herck|10-07-2024

Samen uitgezocht welk springkasteel bij een zaal zou gezet kunnen worden. Zocht mee naar mogelijkheden. Ook goede service en vriendelijk.

Evolution Dj-Team

Evolution Dj-Team

Trouwfeest

|Kenny Baert|10-07-2024

We hebben evolution Dj-team geboekt voor ons huwelijksfeest op 29/06. De communicatie met de DJ ivm het opstellen van zijn installatie en apparatuur verliep prima, alsook alle andere zaken die de DJ met ons heeft besproken : muziek keuze, openingsliedjes en dergelijke... duidelijk en correcte afspraken maken zijn zeker hun troef.
Tijdens het diner speelt de DJ rustige achtergrond muziek af zoals afgesproken, tijdens het aansnijden van de taart speelt hij ook de door ons gekozen muziek. Dit door een mooie aankondiging vooraf door de DJ. Na de openingsdans begint de DJ het volk qua muziekstijl af te tasten en voelt hij snel aan hoe de mensen op de dansvloer te krijgen en te houden want dat is een aparte kunst. Kortom de muziek was super, ik heb mensen zien dansen die normaal nooit op de dansvloer komen. Evolution Dj-team is een echte aanrader ! We hebben ons allemaal enorm geamuseerd en DJ Koen heeft zich tot in de late uurtjes 100% gegeven. Ook qua verlichting een groot pluspunt. Voor de rest van onze feestjes zou ik maar 1 DJ kiezen evolution Dj-team!!!

The Box Company

The Box Company

Hele toffe teambuilding, waar je heel fanatiek van wordt (als je dat nog niet was...)!

|Fleur van P (Amex)|10-07-2024

De Remote Teambuilding die wij speelden met zo'n 8 teams (bestaande uit collega's van diverse teams) was heel tof. Je wordt er heel fanatiek van, als je dat nog niet was...! Verder een prima samenwerking, snelle opvolging en enthousiaste reacties vanuit The Box Company. Bedankt en zeker voor herhaling vatbaar. Echt een aanrader, zelfs als je het voor de tweede keer speelt. Hieronder nog een greep uit de reacties van collega's.
"Very fun and nice to be in a diverse group. Really enjoyed a lot the puzzle/quiz/mind games."
"It was good fun and challenging plus nice to work with colleagues in a different way."
"The competition and collaboration with each other, really nice, it was even too short."
"Really nice teambuilding and test for effective collaboration."

Moodmaker Events

Moodmaker Events

'Echte' teambuilding!!

|Gülçin Söker (TREALITY SVS Belgium)|09-07-2024

Vorige maand hebben we onze teambuilding gehad met de firma Moodmaker, en wat een geweldige ervaring was dat! Door een videocall wist Moodmaker wie onze medewerkers waren en stelden we een programma samen dat volledig op ons was afgestemd. 
In de voormiddag 'Before Mars'. Deze activiteit haalde ons uit onze comfortzone en stimuleerde ons om als team naar een gemeenschappelijk doel toe te werken. De analyse van onze samenwerking achteraf was zeer verhelderend en leerzaam; het hield ons een spiegel voor en liet ons zien waar we kunnen verbeteren.
's Middags gingen we verder met 'Chain Reaction'. Dit was een perfecte mix van creativiteit, samenwerking en fun.
De combinatie van 'Before Mars' en 'Chain Reaction' was voor ons team perfect. Het bood een ideale balans tussen samenwerken en plezier maken. 
Dank aan Yves en Lotte voor de geweldige begeleiding en het organiseren van deze onvergetelijke dag!

BIZZevents bv

BIZZevents bv

Trouwfeest

|Giel Van Belle (/)|09-07-2024

We vertrouwde onze trouw toe aan BIZZevents, amai!
Een jaar geleden begonnen de gesprekken, we hadden van a-z mee inspraak.
BIZZevents werkt met zeer professionele partners en mensen.
We kunnen niet beschrijven hoe prachtig alles was, tot in de kleinste details hadden ze aan alles gedacht.
Zeer aangename zaakvoerder, super vriendelijk personeel.
We kunnen ze alleen maar aanraden.

Kinepolis Antwerpen

Kinepolis Antwerpen

Uitstekende samenwerking!

|PETER Van Droogenbroeck (BizzMine)|09-07-2024

We hebben ons bedrijfsevenement gehouden in Kinepolis Antwerpen, en de samenwerking met hun accountmanager, Nicholas, was bijzonder aangenaam. Hij werkte altijd zeer professioneel en tegelijkertijd toegankelijk. Ook tijdens het evenement konden we steeds op Nicholas rekenen, wat ons veel zorg uit handen nam.
We waren uiterst tevreden over de locatie zelf en over de samenwerking. Absoluut voor herhaling vatbaar!

Time 2 Jump Springkastelen

Time 2 Jump Springkastelen

voetbal darts

|Kim De Leebeeck (particulier)|09-07-2024

Wij hadden voor onze zoon zijn 10de verjaardag het voetbaldarts spel gehuurd. Onze zoon een echte voetbalfan vond het geweldig.
Ook de service was top. Alles volgens afspraak verlopen, tot in de puntjes verzorgd. Zeer tevreden!!👍

Reviews over eventlocaties en eventbedrijven

Net als bij hotels, bepalen nu ook reviews de keuze van een evenementenlocatie of -leverancier. eventplanner.be /.nl is het grootste reviewplatform voor eventbedrijven, wat ons de TripAdvisor.com voor de evenementensector maakt.

De reviews op eventplanner.be /.nl zijn betrouwbaar. We hanteren een uniek en veilig review systeem. Intelligente algoritmes en manuele controles staan garant voor authentieke reviews.

Heb je zelf een evenementenlocatie of eventbedrijf en wil je ook gebruik maken van ons review platform? Dat kan! Maak nu je bedrijfspagina aan.