Studio 21

Schrijf hier je review over +8.000
eventlocaties en -leveranciers.

Help andere organisatoren

Dankzij jouw review krijgen andere eventorganisatoren een beter beeld van de eventleverancier of eventlocatie en help je hen de beste keuze te maken.

Bedank je eventleverancier

Je bedankt hen expliciet en prijst hen aan bij anderen. Met je review help je hen bovendien mee te strijden naar een 'Certificate of Excellence'.

Gratis .PRO-membership

Voor elke review die jij plaatst, krijg je 20 punten. Heb je 1.000 punten verzameld, dan krijg je een jaar lang het eventplanner.PRO-membership helemaal gratis.

Sterke reviews

Gepetto - Traditional games

Gepetto - Traditional games

|3 reviews

Volksspelen, breinbrekers, attracties. Animatie, verhuur, verkoop, maatwerk en customisatie. Gepetto is een klein ambachtelijk bedrijf uit Kessel-Lo (Leuven). Onze aktiviteit is opgebouwd rond traditionele en moderne volksspelen, attracties en breinbreker

Kinepolis Gent

Kinepolis Gent

|5 reviews

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in bruisend Gent, ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar met wagen en openbaar vervoer? Dan zal Kinepolis Gent je wellicht heel aangenaam verrassen.

InZert 3D

InZert 3D

|22 reviews

Wij kunnen premium 3D scans van personen of producten aanleveren voor verschillende online en offline toepassingen.

Van der Maarel Eventstyling

Van der Maarel Eventstyling

|5 reviews

Van der Maarel Eventstyling is uw creatieve eventpartner sinds 1953. Van congressen, meetings, productpresentaties, publieke tot privé events; Wij weten uw wensen te vertalen naar de juiste sfeerbeleving.

SportSpreker

SportSpreker

|10 reviews

Op zoek naar interessante sprekers voor uw evenement? SportSpreker is het sprekersbureau van Vlaanderen. Met een gevarieerd aanbod aan sprekers is er voor elk thema en doelgroep een geschikte specialist beschikbaar.

Appendee

Appendee

|4 reviews

Event software gemaakt voor je hybride strategie.

Cum Laude Events

Cum Laude Events

|17 reviews

Cum Laude barst van de ideeën om van uw event, hoe klein of hoe groot ook, een ongelooflijke en onvergetelijke gebeurtenis te maken.

AMS medical team

AMS medical team

|26 reviews

Organiseert u een evenement? Dan kunnen wij zorgen voor de volledige medische ondersteuning. Ambulance Medical Service vzw is een ervaren speler op het gebied van evenementenhulpverlening.

Yvent mobiele bar

Yvent mobiele bar

|28 reviews

Aangenaam! Ik ben Yannick De Blander, bartender en mixologist uit Geraardsbergen. Al vele jaren ben ik gepassioneerd door bartending en de cocktailwereld.

Recent reviews

EMG Kasteelhoeve De Grote Hegge

EMG Kasteelhoeve De Grote Hegge

Top trouwlocatie met top bediening en dito management

|Simone en Gertjan Dehing/van de Put|12-04-2024

Afgelopen 6 april, net nadat deze locatie als beste trouwlocatie van Limburg werd verkozen, hebben we zelf (en onze gasten) ervaren waarom De Grote Hegge op nummer 1 staat. We kunnen nauwelijks omschrijven hoe geweldig onze trouwdag is verlopen.
Locatie 10
Gastvrijheid en klantvriendelijkheid 10
Eventmanagement 10
Keuken en bar 10
Flexibiliteit 10
Entourage en sfeer 10

blankspace Brussels

blankspace Brussels

Una Europa zakelijke bijeenkomsten en ontbijt

|Zoë De Paepe (Una Europa)|11-04-2024

Blankspace is een perfecte plek om met uw team te vergaderen in een nieuwe, levendige omgeving. De ruimte is gezellig en schoon en heeft een warme sfeer dankzij de houten details. De koffiecorner is perfect voor een korte pauze. Er is maar één koffiezetapparaat, dus als het hele team moet tanken, wil je misschien wat extra tijd voorzien. De lunch was geweldig met verschillende smakelijke, gezonde en veganistische opties. De porties waren een beetje te groot, maar het personeel bood het team aan om de rest in doggybags mee naar huis te nemen, wat zeer op prijs werd gesteld. In de winter kan het wat koud zijn op de locatie, zorg er dus voor dat je op tijd de heide aantrekt. Het team is super behulpzaam tijdens het planningsproces van uw evenement en ze zijn tijdens uw evenement bereikbaar en dichtbij, maar tegelijkertijd 'onzichtbaar' – de perfecte balans. Ons team was zo blij met de algehele ervaring, dat we besloten om ons zomerevenement ook bij Blankspace te boeken!

The Box Company

The Box Company

Plug & Play - Goede activiteit tijdens grote meeting

|Sarah H. (Asml)|11-04-2024

We hebben Plug & Play ( dus zonder begeleiding) gespeeld met ongeveer 400 personen, dus 80 groepen. Het spel zit mooi verpakt in een doosje met daarop al de groepsnummer. De uitleg is duidelijk en elke groep was snel aan de slag. Het was een mooie afsluiter van een hele dag luisteren, waarbij de meeste heel fanatiek aan de slag gingen. De uitslag kwam ook snel nadat de laatste groep klaar was per mail binnen. We hebben hier ook echte goede feedback over gekregen van de mensen, dus kan dit zeker aanbevelen.

The Box Company

The Box Company

Uniek en origineel

|Eva Munscher (Ordina)|10-04-2024

Op dinsdag 9 april hebben wij het Connect & Collab spel laten verzorgen door The Box Company.
Voor alle deelnemers was dit een verrassing. Iedereen heeft een super avond gehad!
Het spel heeft veel verschillende aspecten en opdrachten waardoor er voor iedereen wel iets tussen zit waar hij of zij goed in is. Teamwork is heel belangrijk en word ook echt gestimuleerd. Onze deelnemers waren blij verrast door de vragen en de moeilijkheidsgraad.
Wij willen Yana bedanken voor haar enthousiasme en de begeleiding tijdens het spel. Ook willen we graag Bert bedanken voor de fijne samenwerking.
Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

To The Point Events

To The Point Events

Knauf 50 years - een onvergetelijke avond dankzij TTPE

|Caroline De Paepe (Knauf)|10-04-2024

👏 Alle lof voor Reinhilde, Anneleen en de rest van het team!
Voor de organisatie van ons jubileum-evenement konden we rekenen op hun professionalisme, pro-activiteit en snelle reactie op al onze behoeften.
Ze begrepen onze visie perfect en vertaalden die moeiteloos naar een onvergetelijke ervaring. 💡 Ze gaven niet alleen antwoord op onze vragen, maar kwamen ook met creatieve suggesties om het evenement te verbeteren. Of het nu ging om e-mails 📧 of last-minute veranderingen, ze stonden altijd klaar om te helpen. 🤝
Hoewel ze op dit moment (nog) geen Franstalige medewerker hebben, willen we toch benadrukken dat hun diensten uitermate geschikt zijn voor prospectie in Wallonië en Brussel.
Kortom, we zijn ontzettend dankbaar voor hun uitstekende werk! We kijken uit naar toekomstige samenwerkingen en bevelen hen ten zeerste aan. 👍

The Box Company

The Box Company

Interactieve activiteit

|M. van Kuijk (VluchtelingenWerk Nederland)|09-04-2024

De Plug & Play van The Box Company was een erg leuk en interactief spel en onze 4 teams hebben enthousiast deelgenomen. Zelfs voor de wat minder digitaalvaardige collega's was het goed te begrijpen. Ze vonden de tijd heel snel gaan en wilden graag nog langer doorgaan. Een aanrader om de samenwerking in een team te versterken!

Live Boldly Coaching

Live Boldly Coaching

Transformative Journey: Ontdekking en Groei met Bert

|Kirsten Sanders (Onbeperkt Jezelf Zijn)|09-04-2024

Ik heb onlangs een persoonlijke Human Design sessie gehad met Bert van Liveboldly en ik ben zeer onder de indruk van zijn rustige, heldere en fijne aanpak. Ik ben al langer met Human Design bezig door middel van workshops en trainingen, maar niet eerder is Human Design zo helder en duidelijk uitgelegd.
Bert nam uitgebreid de tijd om mijn vraagstukken te bespreken en door te werken. Zijn sessie heeft ervoor gezorgd dat ik meer in harmonie ben gekomen met mijn doel en identiteit als Manifestor. Hierdoor kan ik nu met meer vertrouwen naar de toekomst kijken en mijn leven in lijn brengen met wie ik werkelijk ben en wat ik hier te doen heb.
Bert heeft me voldoende informatie gegeven over wat het betekent om een Manifestor te zijn, en hoewel ik nog veel meer te ontdekken heb en zeker nog nieuwe sessies ga inplannen, neem ik de tijd om mijn opgedane kennis eerst in de praktijk te brengen. Ik ben zeker ook van plan om ook een gezinssessie te doen om de dynamiek van ons gezin beter te begrijpen. Met 3 tieners kan dat soms best een uitdaging zijn.
Ik kijk ernaar uit om nog meer te leren over Human Design, te groeien zowel persoonlijk als op het zakelijke vlak met Bert aan mijn zijde.
Niet langer twijfelen en gewoon gaan!

The Box Company

The Box Company

Fanatiek

|Liesbeth Saarloos (Ministerie van I&W)|09-04-2024

Een zeer geslaagde activiteit als teambuilding. Van jong tot oud(er) deed fanatiek mee. Niemand heeft tot het einde gehaald, dus er waren genoeg raadsels op te lossen. De puntentelling online en de opdrachten op de computer waren duidelijk. De opdrachten waren soms makkelijk en soms iets moeilijker, maar meestal zonder hulp op te lossen. Leuk ook om te zien dat iedereen hier fanatiek aan mee deed en uit was op de winst. Tip: Prijs meeleveren bij het spel voor beste groep.

Kinepolis Braine

Kinepolis Braine

Cinescopische meeting

|Annemie Braes (Cum Laude Events)|09-04-2024

Voor de jaarlijkse meeting van onze klant kozen we voor de 2de keer voor Kinepolis Braine-l'Alleud. De vele mogelijkheden met de reuze projectie en de fijne en professionele samenwerking met Cynthia en haar team, maakte dat wit weer een super event werd.

The Box Company

The Box Company

Verrassend leuk

|Marlou Marlou van Westing (nvt)|09-04-2024

Met de familie een erg leuke spelmiddag beleefd met the plug and play Teambuilding Experience van de The Box company. Iedereen was verrast door het leuke aanbond en de diversiteit van de spelletjes. We hebben een geweldige middag gehad. Geschikt voor jong en oud!

Reviews over eventlocaties en eventbedrijven

Net als bij hotels, bepalen nu ook reviews de keuze van een evenementenlocatie of -leverancier. eventplanner.be /.nl is het grootste reviewplatform voor eventbedrijven, wat ons de TripAdvisor.com voor de evenementensector maakt.

De reviews op eventplanner.be /.nl zijn betrouwbaar. We hanteren een uniek en veilig review systeem. Intelligente algoritmes en manuele controles staan garant voor authentieke reviews.

Heb je zelf een evenementenlocatie of eventbedrijf en wil je ook gebruik maken van ons review platform? Dat kan! Maak nu je bedrijfspagina aan.