Partyland Verhuurbedrijven

Schrijf hier je review over +8.000
eventlocaties en -leveranciers.

Help andere organisatoren

Dankzij jouw review krijgen andere eventorganisatoren een beter beeld van de eventleverancier of eventlocatie en help je hen de beste keuze te maken.

Bedank je eventleverancier

Je bedankt hem expliciet en prijst hem aan bij anderen. Met je review help je hem bovendien mee te dingen naar een 'Certificate of Excellence'.

Gratis .PRO membership

Voor elke review die jij plaatst, krijg je 50 punten. Heb je 1.000 punten verzameld, dan krijg je een jaar lang het eventplanner.PRO membership helemaal gratis.

Sterke reviews

Rongen Aktief

Rongen Aktief

|32 reviews

Sportief op stap met Rongen Aktief.

@dmire

@dmire

|4 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de organisatie van uw volgende meeting, conferentie, incentive en/of externe bedrijfsactiviteit om uw personeelsleden en/of relaties aangenaam te verrassen?

Halito!

Halito!

|16 reviews

Sinds 2010 biedt Halito! event professionals ondersteuning bij de organisatie van events. Beheer je uitnodigingen, gastenlijsten, (no)shows, enquêtes en statistieken in één overzichtelijk platform.

MECgroep bv

MECgroep bv

|10 reviews

MECgroep B.V. biedt u professionele (medische) hulpverlening en veiligheid, met gekwalificeerd personeel, voor ieder soort evenement, waarbij de zorg aan de patiënt en veiligheid centraal staan.

TopTypetjes

TopTypetjes

|14 reviews

Wij verzorgen professionele en betaalbare acteurs die tussen de gasten van uw personeelsfeest, open dag, beurs, campagne, congres of evenement (on)gepast een typetje of meerdere typetjes neerzetten.

GO-tickets

GO-tickets

|64 reviews

Met het gebruiksvriendelijke online ticketsysteem van GO-tickets kun je goedkoop, betrouwbaar en snel online tickets verkopen voor jouw evenement.

Van Ham Tenten & Podia bv

Van Ham Tenten & Podia bv

|15 reviews

Van Ham Tenten & Podia is al meer als 40 jaar een toonaangevend bedrijf op het gebied van tenten en podia.

Novotix

Novotix

|25 reviews

NOVOTIX biedt een innovatieve en technologische oplossing waarmee je volledige controle over de kaartverkoop en toegangsbeheer kunt krijgen.

VideoCrew bvba

VideoCrew bvba

|17 reviews

VideoCrew realiseert HD-videoproducties zoals (event-)reportages, commercials, bedrijfsfilms etc. We leggen bovendien sterk de focus op multicamera-captaties: concerten, bedrijfsevents, congressen, festivals, dansvoorstellingen, ...

Recent reviews

BluePoint Liège

BluePoint Liège

Onberispelijk van begin tot einde

|Dominique SCHMITZ (INTEGRALE)|18/10/2021

Perfecte en professionele ontvangst, uitstekende catering, behulpzaam personeel, vriendelijk, beschikbaar en discreet.
Moderne en lichte ruimte, gemakkelijk te bereiken en gemakkelijk te parkeren.
Multimediamateriaal van uitstekende kwaliteit.
Vlekkeloos schoon terrein.
COVID maatregelen volledig gerespecteerd.
Sterk aanbevelen!

Trouble Shakers

Trouble Shakers

Zalige workshop

|Freya Janssens (Bridgestone Europe)|18/10/2021

Een super leuke workshop voor tijdens een teambuilding. Joeri ging mee in het enthousiasme van het team waardoor de sfeer top was. Dit is exact wat men bedoeld met 'de juiste man op de juiste plaats'!

Magnus Partyverhuur

Magnus Partyverhuur

Zeer tevreden

|Philippe Claeys|17/10/2021

Een vriendelijke ploeg, een prachtige tent, mooi materiaal, levering en montage zoals afgesproken, alles ok!

Miraeus Cocktails

Miraeus Cocktails

Super lekkere cocktails

|Elise Demaeght|16/10/2021

Ontzettend leuke workshop. Super lekkere cocktails en Thomas was een geweldige host die het heel interactief maakte! We hebben er hapjes bij genomen, zeker een aanrader.

Elevently

Elevently

Blijvertje

|Rik ter Braak (Misset Uitgeverij B.V.)|15/10/2021

Vanaf de start zijn wij als Misset (internationale uitgeverij) betrokken geweest bij de ontwikkeling van het platform en we kunnen Elevently alleen maar complimenten geven voor de creativiteit, flexibiliteit en het wederzijds vertrouwen wat we in elkaar hadden. Er staat echt een online event platform wat uniek is in zijn soort. Momenteel hebben wij voor diverse doelgroepen (professoren, studenten, etc.) al evenementen uitgevoerd waarin de een beter dan de ander online is onderlegd. Het platform is ontzettend gebruiksvriendelijk, werkt (zelfs met 3500 actieve deelnemers) snel en ziet er met de 3D-visuals ook nog eens mooi uit. Als organisator is het platform ook eenvoudig met content te vullen. Wij zullen in de toekomst nog veel vaker gebruik gaan maken van het platform en het platform is wat ons betreft een ‘blijvertje’ in de online events.

Beat the Barn

Beat the Barn

Galapagos heeft een WEI-gevoel!

|Nathalie Luyckx (Galapagos)|15/10/2021

Een geweldige dag begeleidt door een top team. De ideale mix van sfeer, humor, teambuilding en heerlijk eten. Wij komen terug!

EasyFloat bv

EasyFloat bv

Bobbejaanlandtrail Brug

|Jurgen Dewulf (FROS Multisport Vlaanderen)|15/10/2021

Om onze lopers een veilige en originele oversteek aan te bieden, doen we beroep op een pontonbrug van Easyfloat. Een uitstekende service, vlotte communicatie en leuke samenwerking!

BluePoint Liège

BluePoint Liège

Leuke plek, deskundige professional

|Anne Niset (AFSFC Association Francophone des Sages-Femmes Cat)|15/10/2021

De ontvangst, de uitstekende catering, de beschikbaarheid van het aanwezige en discrete personeel, de onvoorziene last minutes met meesterlijke hand verzorgd. De technicus aan de top. Lichte ruimte, gemakkelijk toegankelijk, aanpasbaar. Bedankt topprofessional

Beat the Barn

Beat the Barn

Teambuilding 2021 - Planning / master data team Janssen Beerse / Geel

|Erwin Van den Broek (Janssen Pharmaceutica)|14/10/2021

“Een aanrader voor ieder team dat het wei-gevoel wil versterken binnen het team.”

John K. Magic

John K. Magic

EEN NAMIDDAG MET VL@S "VLAAMSE ACTIEVE SENIOREN -NINOVE "

|Rita Cornelis (vlaamse actieve senioren - afdeling NINOVE)|13/10/2021

samen met onze gepensioneerden mochten wij genieten van leuke namiddag . van dichtbij beleefden wij onbegrijpelijke en spectaculaire trucs , gebracht met de nodige dosis humor . Kortom, een onvergetelijke namiddag , magische momenten die echt indruk maakten . zeker aan te raden tijdens een ontmoetingsnamiddag bij senioren . om niet snel te vergeten!

Reviews over eventlocaties en eventbedrijven

Net als bij hotels, bepalen nu ook reviews de keuze van een evenementenlocatie of -leverancier. eventplanner.be /.nl is het grootste review platform voor eventbedrijven, Dat maakt ons de TripAdvisor.com voor de evenementensector.

De reviews op eventplanner.be /.nl zijn betrouwbaar. We hanteren een uniek en veilig review systeem. Intelligente algoritmes en manuele controles staan garant voor authentieke reviews.

Heb je zelf een evenementenlocatie of eventbedrijf en wil je ook gebruik maken van ons review platform? Dat kan! Maak nu je bedrijfspagina aan.