BluePoint - Dé seminarie- en eventlocatie in Antwerpen
BluePoint, verhuurt al jaren functionele vergaderzalen en comfortabele ruimtes voor congressen, beurzen, events, opleidingen, seminaries, workshops enzovoort. Ook seminariepakketten en residentiële seminaries inclusief shuttleservice van en naar het hotel maken deel uit van het BluePoint aanbod.

Het ruime aanbod van BluePoint is uniek in de regio

 • 25 multifunctionele en modern uitgeruste zalen met een capaciteit van 2 tot 500 personen
 • een imposante foyer, een multifunctionele eventruimte met orangerie annex tuin, een spectaculair dakterras
 • gratis draadloos Internet tot 250 gelijktijdige gebruikers, hightech presentatie- & communicatiemateriaal en technische ondersteuning
 • kwalitatieve dienstverlening en duidelijke prijsafspraken
 • zeer vlot bereikbaar, ook vanuit Nederland, en met uitgebreide parkeergelegenheid voor de deur en ondergronds.

Een team van toegewijde medewerkers neemt u tijdens uw aanwezigheid alle zorg uit handen. En de catering passen we volledig aan uw wensen aan, van ontbijt tot viparrangement.

Laat ons weten wat u organiseert. Wij maken graag een offerte op uw maat.

25 reviews over BluePoint Antwerpen - 9.1/10

 • Eerste kennismaking met BluePoint Antwerpen - een echt succes !

  Onze eerste kennismaking met BluePoint was meteen een succes. Zeer aangename en professionele samenwerking met Elke Waterschoot. De zaal was prima in orde, gastvrije ontvangst en de catering was origineel en heel lekker. Onze directie en medewerkers waren meer dan tevreden! TOP !!!!

  - Stork Technical Services Belgium N.V. ()

 • Een dikke pluim

  Alles is prima verlopen zondag. We werden goed ontvangen kregen de nodige hulp als we die vroegen.
  Het onthaal met de koffie en de koeken was heel verzorgd en het middageten was superl lekker.
  De opvolging door jullie mensen was heel nauwgezet.
  Het dessertbuffet en de receptie waren feestelijk maar van het dessertbuffet was er wel heel veel over.
  In iedere geval een dikke pluim voor jullie mensen.
  Over onze samenwerking ben ik ook zeer tevreden.
  Bluepoint zullen we zeker aanbevelen bij andere verenigingen!

  - vzw NET&MEN Kanker België ()

 • Bezoek zonder zorgen

  Een heel aangenaam bezoek waarbij ik mij als organisator geen zorgen hoefde te maken: alles was in orde. Alles stond mooi klaar en de vriendelijke zaalmedewerkers waren continu ter beschikking. Voor herhaling vatbaar!

  ()

 • Succesvolle ICT-dag met de hulp van Bluepoint Antwerpen

  Voor onze eerste ICT-dag zochten we een locatie met voldoende ruimte voor standhouders, en verschillende multifunctionele. De omkadering en ondersteuning vanuit Bluepoint Antwerpen zorgden mee voor het succes van deze eerste editie. De organisatie speelde goed in op onze noden en vragen, en zorgde ook de dag zelf voor ondersteuning.

  - Domus Medica ()

 • Jobbeurs Antwerpen: een succes door een veelzijdige locatie

  De veelzijdigheid van de locatie, de prima ondersteuning van BluePoint uit en de cateringvoorzieningen zorgden ervoor dat wij onze derde editie van de Jobbeurs Antwerpen opnieuw als een succesvolle editie mogen beschouwen. De communicatie tussen onze organisatie en BluePoint verliep zeer vlot en stelde ons in staat een foutloos parcours af te leggen in de voorbereidingen rond de beurs.

  - Jobat Media ()

 • Sectoroverleg Visit Antwerpen

  We organiseerden in BluePoint een netwerkmoment voor toeristische partners en konden rekenen op de professionele medewerking van Steven Schotte en zijn team. De zaal was perfect, het ontvangst was gastvrij, de catering was origineel en lekker. Onze gasten en wijzelf waren tevreden!

  - Visit Antwerpen ()

 • Excellente service

  Ons evenement in BluePoint Antwerpen was prima georganiseerd. Er werd actief met ons meegedacht om aan onze wensen tegemoet te komen.
  Wegens de hitte hadden we last minute een grotere zal nodig en dit was geen probleem. Er werd begrip getoond en alles hieromtrent werd zeer goed geregeld.

  - Yuki ()

 • Jaarlijkse centrumdag bij Blue Point

  Wij hebben reeds twee keren onze jaarlijkse centrumdag georganiseerd in Bluepoint. Omdat we zo tevreden zijn over de samenwerking, ligt de volgende datum alweer vast. Zowel het voorbereidend mee-denken (Vera Rovins) als de locatie als de catering verdienen lof.

  - Centrum Basiseducatie Antwerpen ()

 • Fijne samenwerking

  We hebben al verscheidene seminaries georganiseerd bij ALM en alles verliep altijd heel vlot. Goede samenwerking, vlotte communicatie en service en verzorgde catering. Kortom een vast adres voor onze seminaries regio Antwerpen!

  - Nutrisan bv ()

 • Nieuwjaarsreceptie bij BluePoint

  Perfecte ligging met schitterende accommodaties voor bijeenkomsten en evenementen zowel voor kleine als grote groepen met ruime parking buiten én ondergronds. De inkomhal oogt uitnodigend en de ontvangst met de bevoegde personen, in casu mevr. Vanessa Weymans, was hoogst aangenaam en geruststellend met oog voor details, een ware hulp bij het organiseren van de nieuwjaarsreceptie voor +/- 200 personen in de moderne comfortabele moduleerbare zalen. Geen moeite was teveel en de opvolging voor, tijdens en na het gebeuren verdient alle lof. De catering kan misschien iets beter, hoewel dit is afhankelijk van de bestelling. De diensten bij de catering waren prima, en met zeer vriendelijk personeel wordt het dan een feest. Kortom: een 5-sterrenadres!
  Louis De Troij, namens de Antwerpse Orde van den Prince.

  - Orde van Den Prince ()

 • Prachtige locatie voor alle soorten evenementen

  Door de grote infrastructuur en het behulpzaam personeel is ALM in Antwerpen een perfecte locatie voor alle gelegenheden. Hetzij voor een kleine vergadering als ook voor een groot event.

  - Vlaams Welzijnsverbond VZW ()

 • Wat een toplocatie...

  Pythagoras BVBA raadt ALM Antwerpen aan iedereen aan! ALM Antwerpen denkt met je mee bij de organisatie van je event. Wat heb je wel en niet nodig, hoe pak je de dingen aan. Een leuk gevoel als je niet vaak evenementen moet organiseren. De technische apparatuur is state-of-the-art. Een must voor een presentatie maar niet overal een evidentie. ALM Antwerpen laat op dit vlak niets aan het toeval over. De catering is top en flexibel en past zich aan aan de timing van het event. Ben je wat vroeger of later, dan is dit geen probleem. Wil je vooraf even gaan testen of alles goed komt? Geen probleem. De warme ontvangst maakt dat je met een goed gevoel je event kunt aanvangen. Kort: een toplocatie!!!

  - Pythagoras BVBA ()

 • Wat een organisatie! Wat een feest! Onze EU PAD All Hands Meeting van 17 en 18 januari 2017 was top!

  De buitengewoon correcte manier van regelen, opvolgen, maar ook begrijpen van onze wensen, ideeën en thema. De maître, catering, keukenpersoneel, bediening, klaarzetten van de zaal, vestiaire, receptie, bewaking, opvang en oplossing van elke vraag, ... het was klasse, echt wat we voor ogen hadden!
  Het professionalisme, de klasse, de vriendelijkheid, behulpzaamheid, inleven in ons thema siert ALM over de ganse lijn! Bedankt aan de ganse crew!

  - PAD - Ecover/Method ()

 • Bij ALM zit je prima!

  Een teamevent, een stafvergadering, een nieuwjaarsdrink, ... Het sympathieke en uiterst competente personeel zet je op de juiste weg. Ze zorgen voor een warm onthaal en maken van je feest/vergadering/symposium een topevent! Dankjewel ALM voor de fantastische samenwerking!

  - HistoGeneX nv ()

 • Fijne dienstverlening

  ALM is Vlot bereikbaar zowel met de auto, als met de trein. Zalen staan piekfijn in orde zoals gevraagd. Onthaalmedewerkers staan de lesgevers steeds met raad en daad bij. Kortom, fijn om er les te geven!

  - Agoria ()

 • Opleiding Hygienisch ontwerp van installaties voor de voedingsindustrie

  Ik organiseerde op 26 en 27/09 een opleiding voor een 10 tal deelnemers in ALM. De opleiding verliep vlekkeloos dankzij de uitstekende faciliteiten en dienstverlening van ALM.

  - Agoria ()

 • ALM

  Professionele zaal met dito personeel. Veel licht, veel mogelijkheden qua zaalindelingen en het gebruik ervan. Goede afspraken qua catering. Personeel is behulpzaam, pro-actief en flexibel bij het maken van afspraken. Kortom een fijne samenwerking.

  - Oxfam-Wereldwinkels vzw ()

 • fijne samenwerking met ALM

  Wij werken al enkele jaren regelmatig samen met ALM voor opleidingen en events. ALM is een goede partner: kwalitatief, betrouwbaar en zeer professioneel.

  - tec Alliance ()

 • ALM

  Zeer aan te bevelen, zowel voor kleinere meetings als grotere evenementen. Mooie locatie, voldoende parkeergelegenheid, professionele ondersteuning, vriendelijke en behulpzame medewerkers, correcte prijzen.

  - Pelckmans uitgevers ()

 • Goede service

  Al jaren werk ik samen met ALM.
  Goede lokatie en zeer vriendelijke medewerkers. Catering is correct.
  Alleen spijtig dat er geen gratis parking is.

  - Vinçotte Academy ()

 • Toplocatie

  Het is niet makkelijk om in Antwerpen een locatie te vinden met zoveel mogelijkheden en voldoende parkeerplaats. De catering is prima. De service is perfect: er wordt meegedacht en ze zijn erg flexibel. De zalen zijn licht en comfortabel, en er is altijd voldoende beschikbaarheid.

  - UNIZO ()

 • ALM - Moderne eventlocatie met een prima service

  Met VIB organiseren we enorm veel opleidingen/seminars alsook grotere events onder andere in het ALM Center. Het congrescentrum is goed gelegen, modern, proper en oogt professioneel.
  Je wordt steeds onthaald met een glimlach en bij de planning denkt ALM samen met cateraar ISS graag mee aan een originele uitwerking.
  Niet onbelangrijk in Antwerpen is ook de gratis en nieuwe parking voor en rondom het gebouw alsook de (betalende) ondergrondse parking.
  ALM is zowel voor klanten met een grote als kleine portefeuille toegankelijk, ze maken steeds iets op maat.

  - VIB - Vereniging voor Inkoop en Logistiek ()

 • Samenwerking met ALM

  BCCL werkt reeds lange jaren met ALM. Dit alleen al is een indicator dat we over de jarenzeer tevreden zijn van ALM. Kwaliteit/prijs is een goede verhouding. Flexibiliteit is een zeer waardevol aspect!
  Het personeel is steeds vriendelijk en behulpzaam. Verder doen zo zou ik zeggen!
  Karine

  - BCCL ()

 • Prachtige locatie voor studiedagen en eventen

  Frisse, aangename vergaderzalen. Men kan hier zowel terecht voor een lokaal voor een vergadering met beperkt aantal mensen als voor een groot event. ALM denkt klantvriendelijk en flexibel mee met de klant. Goede catering. Ruime parkeergelegenheid in de buurt en in de ondergrondse garage.

  - Centrum ZitStil vzw ()

 • Schitterende locatie voor de organisatie van een manifestatie !

  We waren zeer tevreden over de vlotte samenwerking met ALM, goeie planning en samenspraak. Dit congrescentrum heeft tal van mogelijkheden, veel ruimte om mensen goed te ontvangen, grote ontvangsthal, ruime, lichte zalen, goed voorzien van de nodige infrastructuur om presentaties te geven, recepties te organiseren e.d. Ondergrondse parking is een pluspunt!

  - Nationale Bank van België ()

Kenmerken BluePoint Antwerpen

Wifi
gratis 
Aantal personen
2 - 500 
Bereikbaarheid
auto 
openbaar vervoer 
parking - betalend 
Omgeving
groen (bos, ...) 
vlakbij snelweg 
stad (centrum) 
Catering locatie
eigen catering locatie 
vaste cateraar(s) 
Faciliteiten
airco 
blackbox 
geluidsinstallatie 
projectie