Straatanimatie

Straatanimatie is altijd fun, en mag dus niet ontbreken op jouw feest of evenement. Hier vind je dansacts, goochelaars, jongleurs, muziek in verschillende genres. Kortom, originele straatanimatie voor jouw evenement.

John K. Magic

John K. Magic

22 reviews Vilvoorde

Ik ben John K. Magic en goochelen is mijn passie. Het begon allemaal met een simpele goocheldoos, maar na een tijd kwam er plaats voor professionele trucs en effecten.

Armand Magic

Armand Magic

18 reviews Dudzele

Laat u vervoeren op een reis tussen droom en werkelijkheid door goochelaar Armand. Gezien op VTM, SBS6 en Focus. Internationale ervaring en cruiseschepen.

Gekke Jorre

Gekke Jorre

34 reviews Verrebroek

Animatienest is ondertussen een gevestigde waarde. Als het gaat over animatie voor groot en klein, kinderanimatie en entertainment voor volwassenen, zijn wij jouw sleutel tot succes.

Boek op eventplanner.net
Saxit

Saxit

10 reviews Oedelem

Exclusieve party met live sax. Saxit viert het leven en creëert magische herinneringen.

The Charming Thief & Hypnotist

The Charming Thief & Hypnotist

58 reviews Essen

Originele animaties en Comedy Hypnose Show. Ideaal voor bedrijfsevents, theaterzalen en exclusieve privé-feesten. Bovendien perfect viertalig! Gezien op VTM, VIER en op eventplanner.tv. Bekroond met Certificate of Excellence!

Drum Cafe

Drum Cafe

Schrijf review Nijmegen

Interactieve drumsessies, workshops en shows waar je energie van krijgt! Wij voegen de ‘WAUW’-factor toe aan teambuilding en (bedrijfs)evenementen.

No Photo Available

PaSSaR Performing Arts

Schrijf review Rotterdam

Animatie Acts, Straattheater, Dans, Kindertheater, Mime, Voorstelingen, Openingsacts, Maatwerk en Muziek, kortom een rijk assortiment aan multidisciplinaire theater acts en jarenlange ervaring.

No Photo Available

Cirq'ulation Locale

Schrijf review Sleidinge

Cirq'ulation Locale brengt crossover circus shows die jongleren, acrobatie, theater, dans, humor en improvisatie combineren tot een verrassend en vernieuwend geheel.

Undercover Theater

Undercover Theater

Schrijf review Dendermonde

Professionele acteurs brengen u ludieke straatanimatie en theater.

Twannie

Twannie

Schrijf review Kommerzijl

Mobiel beeldend straattheater en vermaak. Het zijn prachtige walk-acts en leuke doe-dingen voor festival, parade, de meest uiteenlopende straatactiviteiten en evenementen.

Circus Klomp

Circus Klomp

Schrijf review Amsterdam

Circus Klomp combineert in haar programma’s akrobatiek, clowneske humor en 'het beste van de Hollandse folklore'.

Spheric E-motion

Spheric E-motion

Schrijf review Berlin

Presenteert acrobatische & dansvoorstellingen in en rond bellen.Het is een internationale groep van multi-gedisciplineerde uitvoerders. Gemaakt voor het evenement, gala, festival, beurs, cabaret, variete.

De Trommelende Corona Stewards

De Trommelende Corona Stewards

Schrijf review Emblem

De Trommelende Corona Stewards staan paraat om uw event 'Corona Proof' te helpen handhaven.

Partyfun by kwadraad

Partyfun by kwadraad

Schrijf review Diepenbeek

Party-Fun is het meest actieve artiestenbureau op vlak van animaties en artiesten voor bedrijfsfeesten, shoppingcentra, evenementen en privéfeesten. Party-Fun is een erkend artiestenbureau met een zeer groot aanbod.

Big Bugs Show

Big Bugs Show

Schrijf review Amsterdam

Een satirische urban show over kevers die zijn gegroeid tot enorme proporties door het eten van junk-food en etensresten die ze vinden in grote steden.

Frans Custers Natuurlijk theater

Frans Custers Natuurlijk theater

Schrijf review Eindhoven

Het beste straattheater en animatie.

The DancersAgency bvba

The DancersAgency bvba

Schrijf review Mechelen

DancersAgency biedt op maat gemaakte spektakels en shows aan die worden opgesteld op basis van de noden en het budget van de klant.

Fun factor events

Fun factor events

4 reviews Makkum

Artiesten, straattheater, verhuur attracties, springkussens, kermissen, drive in shows, dj's, kinderacts, kinderspellen en nog veel meer. 

Dantes Stunt Services

Dantes Stunt Services

Schrijf review Limmen

Hollywood action with european Style. Stuntteam Daring Dantes is de specialist op het gebied van auto en motorstuntshows voor dorpsfeesten en evenementen. Passend spektakel voor ieder evenement.

Improvisatieacteurs

Improvisatieacteurs

Schrijf review Uithoorn

Wij zijn gespecialiseerd in 'één op één' entertainment met een aantal exclusieve acts. Alle acts van Nhar Entertainment zijn maatwerk en kunnen worden aangepast aan uw wensen en behoeften.

Theater in Feite

Theater in Feite

Schrijf review 's-Gravenzande

Voor feestelijke bijeenkomsten: humoristisch theater, cabaret, acts, zang, interactief. Voor congressen: ook humoristich, maar vaak met een inhoudelijke input. We komen dan langs voor deze input.

Raaf Theater

Raaf Theater

3 reviews Winterswijk

Walt Raaf creates naar hartelust. Mooie street-acts als welkom en aankleding van uw feest. Raaf staat er bekend om. Hip en excentriek of sprookjesachtig en hartverwarmend.

Little Dixie

Little Dixie

7 reviews Lokeren

Little Dixie is een originele mobiele act die zorgt voor ambiance op alle soorten evenementen, van straatanimatie, tuinfeesten tot bedrijfsrecepties.

Clinch

Clinch

Schrijf review Groningen

Clinch brengt spectaculaire vuurshows en komische acrobatiek acts, geschikt voor uw evenement, feest en festival. Op scholen en in kleine theaters speelt Clinch Achter De Schermen, een leuke circustheatervoorstelling voor alle leeftijden.

De Muzikale Smid

De Muzikale Smid

Schrijf review Nijmegen

Vreemde experimenten, veel vuur of aparte muziek? - Iedereen in zijn dorp weet het: Hij is weer bezig, De Muzikale Smid. Wereldberoemd in zijn geboortedorp, Hij tovert het ene na het andere instrument uit zijn veel te grote handen.

Medusa's World

Medusa's World

Schrijf review Amsterdam

Fantasievol Straattheater, Mobiel entertainment, Stelten, Parades, Entree acts, Vuuranimatie, Openingshows, Karren, Rare fietsen, Vreemde wezens - Vlinders, Draken, Elfjes, Waterwezens, Fauns, Feetjes, Bloemen, Prinsen, Engelen, Clowntjes Feeksen enzovoo

Circus Tadaa!

Circus Tadaa!

Schrijf review Ijsselstein

Zoekt uw bedrijf een teambuildingsactiviteit? Of heeft u iets te vieren? Circus Tadaa! maakt samen met u een programma op maat, variërend van een korte workshop tot een volledig verzorgde circusdag.

Stiltlife StreeTTheater

Stiltlife StreeTTheater

Schrijf review Amsterdam

Wij nemen je mee op reis en betoveren je met ons spraakmakend straattheater: mobile walkacts, stelten- en straattheater voor indrukwekkende en intieme momenten in de publieke ruimte.

Aerdrijk - Akoestisch Entertainment

Aerdrijk - Akoestisch Entertainment

Schrijf review Oegstgeest

Aerdrijk bestaat uit een groep van 7 beroepsmuzikanten die in verschillende combinaties muziek maakt bij uiteenlopende gelegenheden. De muzikanten hebben elkaar gevonden in het brengen van sfeervolle akoestische muziek.

Coco Choco Compagnie

Coco Choco Compagnie

Schrijf review Tilburg

Dompel je onder in de wereld van chocolade! Coco Choco Compagnie, Food-entertainment. Pure verwennerij, ook in melk en wit! Voor alle leeftijden. Coco Choco verzorgt diverse theateracts waaronder; Chocolade-wellness met Chocoturbo massage.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.76/10. Gebaseerd op 162 reviews over bedrijven in de categorie 'Straatanimatie'.

John K. Magic

John K. Magic

Alweer een schot in de roos!

|Julie F. (Mercedes-Benz Rogiers)|19/03/2024

2 jaar geleden boekten we John K. Magic voor een bedrijfsevent en dat viel erg in de smaak, zowel bij klanten als collega's. Nu zochten we naar een leuke extra voor op ons personeelsfeest en besloten we hem opnieuw te boeken. Naast de vlotte manier van afspraken maken slaagde hij er bovenal opnieuw in om de gasten omver te blazen, met ook enkele nieuwe trucs die we vorige keer nog niet te zien hadden gekregen. Mede dankzij zijn toedoen was het ijs meteen gebroken en hing er een erg leuke ambiance!

The Charming Thief & Hypnotist

The Charming Thief & Hypnotist

Supertoffe avond

|Els Boden (Braxburg)|01/02/2024

Op het nieuwjaarsdiner van Braxburg heeft Dominik ons heel aangenaam verrast met al zijn originele goochel- en verdwijntrucjes. Ook de hypnose van een collega hebben we met prettige verwondering kunnen aanschouwen. Top avond!

The Charming Thief & Hypnotist

The Charming Thief & Hypnotist

Nieuwjaarsevent bij J&J

|B. Ellen (Johnson & Johnson Innovative Medicine)|30/01/2024

The Charming Thief was een meerwaarde op ons Nieuwjaarsevent! De gasten hebben genoten van de truuken en animatie die Dominik en Bregt opvoerden. Zeker de moeite, en het is eens iets anders 😉

The Charming Thief & Hypnotist

The Charming Thief & Hypnotist

Link 25 netwerkavond (Kontich)

|Tine Zwaenepoel (Link 25 VZW)|22/01/2024

zeer geslaagde netwerk avond op Link 25 , lovende reacties mogen ontvangen van Dominik's act.

Straatanimatie

Authentiek entertainment, dat is waar het bij straatanimatie en straattheater om gaat. Straatanimatie is een theatervorm die in de openbare ruimte wordt uitgevoerd, gewoon op de grond of in de straat. Het publiek komt spontaan samen, en ze moeten geen kaartje kopen voor het optreden van de acteurs en actrices. Een bijdrage in de hoed wordt wel geapprecieerd.

Deze leuke mobiele optredens laten veel ruimte voor interpretatie en interactie met het publiek en bezorgen jong en oud de tijd van hun leven. Straatanimatie is geschikt voor alle soorten evenementen: van bedrijfsevenementen, feesten, festivals, tot braderieën en straatfestivals. Deze vorm van animatie is voor al deze feestjes interessant.

Straatanimatie: keuze in overvloed

Straatanimatie is verrassend veelzijdig. Deze entertainers zijn van alle markten thuis. In onderstaande lijst zijn namelijk goochelaars, jongleurs, levende standbeelden, dansacts, maar ook muzikanten, draaiorgels, steltlopers en veel meer te vinden. Er is zoveel variatie dat je gegarandeerd een passende oplossing voor jouw evenement vindt.

Het ene straatoptreden focust meer op het visuele, het andere meer op het muzikale en er zijn ook bijzonder grappige mobiele straatanimatie acts. Er zijn ook straatartiesten die zich een typetje hebben eigen gemaakt en er populair mee zijn. Essentieel is dat de straatartiest kan terugvallen op zijn of haar uitstraling en charisma. Als de act niet aanspreekt, loopt het publiek namelijk gewoon verder. Het geluid, de techniek en kostuums en rekwisieten variëren bij deze theatervorm van heel eenvoudig tot heel professioneel.

Aangezien straatanimatie meestal outdoor plaatsvindt, kun je bij deze optredens ook kiezen voor een vuuranimatie. Vuuracts zijn altijd zeer sfeervol in de donkere seizoenen. Verwondering alom, bij jong en oud.

Jij wil een straatact inhuren

Feest of event organiseren en je wil en originele straatanimatie inhuren. Waarschijnlijk heb je nog geen netwerk bij deze artiesten. Dat is geen probleem. eventplanner.net ging aan de slag voor je en stelde een diverse lijst samen met kwaliteitsvolle selectie straatanimatoren en -acts. Verder zoeken is dus niet nodig. Bekijk de verschillende artiesten, eentje selecteren gaat misschien nog gemakkelijker als je de filters inschakelt, bijvoorbeeld om op regio te zoeken. Je doet sowieso een heleboel originele ideeën op. Via deze site kun je direct contact opnemen met deze straatartiesten en waarom niet, onmiddellijk een offerte aanvragen.

Jij bent straatartiest? Sta jij al in onderstaande lijst?

Maak nu in enkele eenvoudige stappen een bedrijfsfiche aan op onderstaande lijst. Op die manier bereik je in een klap duizenden eventorganisatoren en privépersonen die op zoek zijn naar straatanimatie en die onze website elke dag bezoeken. Meer centraal in je doelgroep kun je dus met je bedrijfspagina op onze website niet zitten. Zorg wel voor sprekende foto’s en een inspirerende tekst, die jouw verhaal visueel en tekstueel ondersteunt. Je bedrijfspagina aanmaken is volledig gratis, dus wat kan je nog tegenhouden?

Tags: straatanimatie, straatanimaties, animatie braderie, straatshow, ...