Gekke Jorre

Gekke Jorre

Gekke Jorre
  • Drieshoekstraat 14, 9130 Verrebroek, België
  • Certificate of Excellence 2023

Gekke Jorre is geen typische clown, ballonplooier of magische goochelaar, maar een familie entertainer van deze tijd.


WAT JE VAN MIJ MAG VERWACHTEN? LACHEN, GIEREN, BRULLEN, je kent het wel…


Mijn animatieshows zijn voorstellingen waarbij lachen en genieten centraal staan. Laten we deze shows tot moderne goochelshows benoemen, met veel afwisseling en visuele komedie als leidraad.


Clownerie, comedy en goochelarij werden mijn passie.


Het typetje dat Gekke Jorre nu is, werd voor mij een unieke mix van wat ik graag doe.

Lachen en plezier maken is nu eenmaal een must in deze gekke tijden.


Stemmetjes imiteren en sketches naspelen van bekende artiesten, dat is waarmee dit alles begon. Jorre leerde zichzelf op één avond met een éénwieler rijden, daarna zette hij de stap om zich bij te scholen in een circusschool. Na heel wat vlieguren vloog hij richting goochelclub om zich te verdiepen in de goochelkunst.


Intussen is Jorre al enkele jaren lid van de Kids Entertainer Academy, een internationale academie van gelijkgestemde kinderentertainers.


Jorre is voortdurend bezig met het vernieuwen en werken aan zijn materiaal. Alle vrije tijd gaat naar het bestuderen van nieuwe technieken, goocheltrucs en het verfraaien van zijn materiaal en decor.


Een straatje zonder einde lijkt het wel, maar zo nodig om met een goed gevoel voor een publiek te kunnen en mogen staan.

Gekke Jorre
Gekke Jorre winnaar van het officiële 'Certificate of Excellence 2023’.
27 november 2023

Net zoals vorig jaar ben ik één van de winnaars van de eventplanner.net awards en als je het lijstje winnaars bekijkt ben ik de enige in mijn niche. 🤩👌


Voor de achtste keer op rij zetten ze bij eventplanner.net de beste eventlocaties en -leveranciers in de schijnwerpers. 

Lees meer

Like Reageer

34 reviews over Gekke Jorre - 9.7/10

Schrijf een review
Paul Zeebroek
New|

Gekke Jorre is een meester in improvisatie vol hilariteit

Gekke Jorre was voor de tweede maal te gast op ons Sintfeest. Hij is een meester in improvisatie en een show met heel veel hilariteit. Alle kinderen superblij en de mama's en de papa's ook. Dankjewel Jorre.

Reactie van Gekke Jorre op deze review:

Enorm bedankt voor dit spontane en enthousiaste berichtje. Leuk te horen dat iedereen zo positief was en er een goed gevoel aan over hield.

Ik zelf genoot ook met volle teugen en het was inderdaad een fijne groep waarbij goed geïmproviseerd kon worden.

Dit zorgt voor mij als artiest ook voor een heel voldaan en vrolijk gevoel achteraf.
Het was een plezier om dit voor jullie te mogen doen.

1 like|
Eef Van Hoof
New|

Echt een aanrader!

Ons oudste zoontje was enkele jaren geleden heel enthousiast over een voorstelling van Gekke Jorre die hij op school gezien had... en in de zoektocht naar leuke animatie voor tijdens onze babyborrel kwam ik Jorre terug tegen. Zo blij dat hij bij ons kon langskomen: geweldige balloncreaties, op een heel fijne manier gebracht, met veel humor en op maat van de aanwezige toeschouwer(tje)s. Veel "ooh's en aah's" van klein én groot! Ook de duidelijke communicatie vooraf en nadien en de transparantie over wat we mochten verwachten/prijsofferte waren prima, ook niet onbelangrijk. Kortom, een aanrader. Dikke merci dat je er bij was, Gekke Jorre!

Reactie van Gekke Jorre op deze review:

Enorm bedankt voor deze mooie, maar vooral warme woorden. Het doet me deugd dit te lezen en jouw waardering tot hier te voelen. Ik heb dit met veel plezier gedaan en ben blij dat de aanwezigen dit konden smaken. 😇

1 like|
Stefan Borremans
New|

Perfecte show voor kindjes!

Jorre heeft bij ons opgetreden op het verjaardagsfeest van onze kinderen. Dit was een groot succes! Een echte aanrader!

Reactie van Gekke Jorre op deze review:

Bedankt Stefan. Fijn dat jullie ervan genoten en het de moeite vonden.

Leuk dat ik dit voor jullie kon en mocht doen. Bedankt voor het vertrouwen. 🙏

1 like|
Franky Lobo Guldentops
New|

Opi’s feest

Wat een geweldige man met zo veel ideeën. De kinderen vroegen iet en hij maakte het! Ongelooflijk knap. En de kids vragen zelfs na een week nog naar Gekke Jorre 🤠🎉

Reactie van Gekke Jorre op deze review:

Dank je wel Franky, wat een mooie woorden. Leuk te horen dat er nog over nagepraat wordt. Het was een plezier om dit voor jullie te mogen doen. Enorm bedankt voor het vertrouwen. 😉🙏🤩

1 like|
Jolijn Verbeeck
New|

Gekke animatieshow

Wij deden graag eens iets anders dan de gewoonlijke speeltuin voor de verjaardag van onze dochter. Leuke ervaring! Een show waar de kinderen nog dagen over napraten.
Zeker een aanrader!

Reactie van Gekke Jorre op deze review:

Dank je wel Jolijn. Bedankt voor jullie positieve review. Fijn dat ik dit voor jullie mocht doen en dat de kinderen er achteraf nog over spraken. 🥳

1 like|
Ingrid De Cnodder
New|Sint Jansfeesten Wommelgem vzw|

Wat een toffe kinderanimatie!

Wat een fijne kinderanimatie! Groot en klein allemaal stonden ze geduldig in de rij hun beurt af te wachten tijdens de Sint Jansfeesten in Wommelgem op 25 juni 2023. Een poesje, een hond, een unicorn of toch liever een monstertje... elk kind kreeg de balloncreatie van zijn keuze. Mijn 4 kleinkinderen waren alvast in de wolken! Zelfs het wachten was plezant er werd heel wat gelachen, hij doet zijn naam eer aan GEKKE Jorre. TOP!

Reactie van Gekke Jorre op deze review:

Bedankt Ingrid. Leuk dat je dit via deze weg nog eens laat horen. Het feit dat je na de vele jaren dat ik bij jullie te gast ben, dit graag nog even in de verf zet, doet me enorm veel plezier. Jullie warme ontvangst zorgt er elke editie voor dat we er hier telkens naar uitkijken en graag ons beste beentje voorzetten. Bedankt voor het vertrouwen. 😉🙏😇

1 like|
Marleen Staessens
New|

Gekke Jorre in Waasmunster

Afgelopen donderdag 18/05/2023 kregen mijn kleinkinderen Gekke Jorre op bezoek. Wat een super leuke ervaring voor groot en klein ! Nu daags nadien zijn de kinderen nog in volle extase en willen Gekke Jorre zo snel mogelijk terug zien ! Zelfs mijn papa van 80jaar vond dit een Superrrrr leuke artiest ! Blij dat wij dit konden ervaren en nog blijer dat ik mijn kleinkinderen zo gelukkig kon zien ! Smaakt naar meer…

Reactie van Gekke Jorre op deze review:

Wauw Marleen, wat een mooie woorden. Heel fijn om te lezen dat ook jouw papa, dus groot en klein genoot van de show. Het was een stralende dag en heel gezellig.
Bedankt voor jullie warme ontvangst en jullie enthousiasme. Doe ze daar veel groetjes van mij. 😉

1 like|
Sjanet van der Marel
New|

Gekke Jorre is de max!

Wat een top verjaardag heeft mijn dochter gehad. In plaats van een traktatie en kinderfeestje thuis kwam Gekke Jorre in de klas om haar verjaardag te vieren! Haar wens kwam uit. Alle kindjes uit haar klas moesten een keer een show kunnen zien. Gekke Jorre was een super entertainer en de kinderen waren mega enthousiast! Dit vergeten ze nooit meer! 

Reactie van Gekke Jorre op deze review:

Dank je wel Sjanet. Enorm leuk dat te horen. Het was dan ook een heel erg fijne en bijzonder enthousiaste klas om voor te spelen. 😉
Ze reageerden heel positief en deden bijzonder goed mee. Ik heb hier zelf ook super hard van genoten en plezier mee gehad. Bedankt voor jullie vertrouwen. 🙏

1 like|
Lieve Van Broeck
New|

Gekke Jorre

Zeven jaar geleden ontdekten we de magie van Gekke Jorre op ons feest. Dolle fratsen, een uurtje gezellige pret, lachende familieleden en vrienden. Wij genoten ! Onze vormeling vond zijn feestdag het moment om hem nog eens uit te nodigen. Nieuwe trucs, afgewisseld met humor, inspelen op wat er rondom hem gebeurde...opnieuw een zeer geslaagde middag ! Aan te raden voor groot en klein. Dankjewel, Jorre !

Reactie van Gekke Jorre op deze review:

Zo leuk om dit te lezen. 😊 Fijn te horen dat jullie het geheel konden smaken. Het was een leuke uitdaging om voor de kinderen die intussen wat ouder worden, de show wat aan te passen. Ik genoot er zelf enorm van om voor deze warme en enthousiaste groep te mogen spelen. Bedankt voor jullie vertrouwen. 🙏

1 like|
Marilyn Verschueren
New|

Verjaardagsfeestje Julien 7jaar

Gekke Jorre is telkens weer een succes zowel bij de kindjes als bij de volwassenen. Hij past de animatie goed aan per leeftijd. Goede communicatie en correcte afspraken. Echt een aanrader van al uw events.

Reactie van Gekke Jorre op deze review:

Enorm bedankt voor jouw mooie woorden en de tijd te nemen om dit voor mij te willen doen. Dit apprecieer ik, bedankt daarvoor. 

Altijd fijn om te horen dat de show een indruk naliet bij zowel klein en groot.

Bedankt voor jullie warme ontvangst en vertrouwen.

1 like|
Lieve Van Hove
New|VBS De Kreek|

Zin in een fantastische show?

Op vrijdag 17 februari was het feest op onze school. Onze kleuters mochten als afsluiter van ons project 'Kunst' genieten van een wervelende show vol gekke kunsten en magie! Gekke Jorre toverde heel wat glimlachen op de gezichtjes en betrok alle kinderen actief in zijn verhaal. Dank u wel Gekke Jorre voor zoveel professionaliteit en enthousiasme! Dankzij jou beleefden onze kleuters een fantastische tijd!

Reactie van Gekke Jorre op deze review:

Dank je wel Lieve voor deze mooie woorden en jullie warme ontvangst. Het was een plezier om dit optreden voor jullie te mogen doen. Fijn om te zien wat een mooie en enthousiaste groep kinderen ik voor me had. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen.

1 like|
Sven Simons
New|TC Stabroek|

Sinterklaasfeest op onze tennisclub

Gekke Jorre bracht een leuke, boeiende en interactieve show! Hij kon de kinderen geboeid houden en had ook de aanwezige ouders mee. Van iedereen kwamen er positieve reacties!
De communicatie en het afspreken vooraf liep ook enorm vlot!

Reactie van Gekke Jorre op deze review:

Enorm bedankt voor jouw complimenten. Het was een plezier om dit voor jullie te mogen doen.
Het doet deugd te horen dat dit ook voor jullie een geslaagde samenwerking was.

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer. 😉

1 like|
Ann Van Gijseghem
New|RSZ|

Fantastisch Sinterklaasfeest

Op het Sinterklaasfeest georganiseerd voor de kinderen van onze medewerkers hadden we ook Jorre en zijn collega clown Flipo uitgenodigd.
Wat hebben ze dat fantastisch gedaan! Alleen maar positieve reacties ontvangen. Zowel voor de animatieshow als het ballonplooien. Echte professionals!

Reactie van Gekke Jorre op deze review:

Wat een plezier om dit te lezen Ann. Enorm bedankt voor de fijne samenwerking.
Mochten we jou in de toekomst nog kunnen verder helpen, horen wij dit graag.

Dit was alleszins ook voor ons een geslaagde editie van een warm en gezellig sinterklaasfeest.

2 likes|
Inge Janssens
New|KVZ een vrije tijdsvereninging|

Schitterend !

GEKKE JORRE, een animatie om U tegen te zeggen. Grappig en speelt steeds op de situaties in. Plezier voor jong en oud !

Reactie van Gekke Jorre op deze review:

Dank je wel Inge voor deze mooie woorden en jullie jarenlange vertrouwen. Het is steeds een plezier om bij jullie te mogen optreden.
Bedankt voor jullie warme ontvangst elk jaar. 😉

0 likes|
Christ Van Herwegen
New|

Hij is geweldig en zo grappig!!

Gekke Jorre is geweldig en zo grappig in zijn eenvoud en alertheid. Zodra je zijn wereld betreedt, spettert het van slimheid en originele grappen. Gezegende optredens. grote fan!!!

bekijk origineel

Reactie van Gekke Jorre op deze review:

Dank je wel Christ voor deze mooie woorden. Het is een eer om dit van jou te horen. Net omdat ik weet dat je al heel veel gezien hebt en kritisch, met een professioneel oog kijkt.

Bedankt voor het vertrouwen en je steun als superfan. 😉

1 like|
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Activiteiten Gekke Jorre

Activiteitsregio's:
Antwerpen | West-Vlaanderen | Limburg | Zeeland | Belgium | Netherlands
Activiteiten:
Ballonsculptuur | Clowns | Goochelaars | Grime | Kinderanimatie | Straatanimatie | Animatie | Privéfeesten organisatie
Trefwoorden:
kinderanimatie | kindershow | ballonnenclown | goochelaar | clown | ballonplooier | ballonplooien | kinderfeest | kindergoochelaar | randanimatie | animatie bedrijfsfeest | ballonartiest | animatie | animatie opendeurdag | schoolfeest | communie | goochelen | animatie verjaardagsfeest | animatie lentefeest | animatie familiefeest
Gekke Jorre
Gekke Jorre wint 'Certificate of Excellence’.
11 november 2022

Wauw, beetje gek dit. 😇🥳🙈


Ik ben één van de winnaars van het ‘Certificate of Excellence’.

Lees meer

Like Reageer
Gekke Jorre
Gekke Jorre verzorgt ontvangst op 1 September en rolt de rode loper uit.
9 november 2022

Nog een klein geluksmomentje delen van de eerste schooldag. 😇


#animatienest #gekkejorre #eersteschooldag #entertainment #kinderanimatie #ontvangst #randanimatie #rodeloper #straatanimatie #straattheater #typetje

Lees meer

Like Reageer
Gekke Jorre
Gekke Jorre verzorgt ballonanimatie tijdens Kidsdag bij Schoenen en lederwaren Van Loock
9 november 2022

Het was weer een feestje tijdens de jaarlijkse Kidsdag bij Schoenen Van Loock.


Ballonanimatie en kindergrime werden door ons voorzien. 🥳🤩🎈

Bedankt voor het vertrouwen. 😉

Lees meer

Like Reageer
Gekke Jorre
Gekke Jorre verzorgt mobiele animatie tijdens Pink Duck Fiesta in Hasselt.
27 oktober 2022

Gekke Jorre zorgt voor ludieke aandacht voor Think Pink.


Locatie: Aper'eau en Quartier Bleu te Hasselt.

Lees meer

Like Reageer