Ben je op zoek naar een DJ voor uw huwelijksfeest of huwelijksfuif, huwelijksjubileum, 40ste of 50ste verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of een ander feest? Ben je voor je fuif of party op zoek naar een ambiance DJ voor een setje of een ganse avond? Een DJ met grondige muziekkennis van rock, pop, disco, new wave maar ook de nieuwere muziek zoals dance, electro, groove, trance of R'n'B? Wens je een feest dat nog lang in het geheugen blijft zitten van al je genodigden? Wel dan ben je op het juiste adres.


Tevredenheid is mijn visitekaartje. Het is plezant te ondervinden dat mijn klanten dat ook zo ervaren. Dank zij hun reviews, welke onderaan te lezen zijn, heb ik de “Certificate of Excellence 2018, 2019, 2020, 2021 en 2022” van Eventplanner gewonnen. In de categorie all round DJ’s had ik de hoogste score.


Als uw feest FEEST moet zijn, ben je aan het juiste adres. U wordt professioneel verder geholpen en uw genodigden gaan tevreden naar huis. Daar staat 39 jaar muziekervaring garant voor.

 

Meer informatie, reacties van tevreden klanten maar ook tal van per genre opgenomen muzieksetjes vind je terug op mijn website.

57 reviews over DJ Patrice - 10/10

Schrijf een review
Glenn VH
New|

Geweldige sfeermaker en allround Dj

Ik wil graag een welverdiende review schrijven voor DJ Patrice, die onlangs op mijn trouwfeest heeft gedraaid. Wat kan ik zeggen, hij was absoluut geweldig!

Onze trouwdag viel samen met een ongewoon warme dag, wat betekende dat de temperatuur binnen al snel opliep. Maar hier kwam DJ Patrice's ongelooflijke talent echt tot uiting. Ondanks de hitte slaagde hij erin om de dansvloer de hele avond volledig gevuld te houden. Het was werkelijk indrukwekkend hoe hij iedereen aan het dansen kreeg, ongeacht de temperatuur. Zijn muziek en de sfeer die hij creëerde waren gewoonweg betoverend.

DJ Patrice draait alle soorten muziek, wat onze gasten van alle leeftijden aansprak. Hij wist de juiste nummers op het juiste moment te draaien en begreep perfect hoe hij de stemming van het feest moest beheren.

Kortom, DJ Patrice maakte onze trouwdag echt onvergetelijk. Als je op zoek bent naar een getalenteerde en veelzijdige DJ die niet alleen geweldige muziek draait, maar ook de sfeer kan beheersen en zelfs de meest uitdagende omstandigheden aankan, dan is DJ Patrice de juiste keuze. Bedankt voor de geweldige muziek en de fantastische sfeer die je hebt gecreëerd op onze speciale dag!

0 likes|
Frank Van Duytekom
New|FrankVDFotografie|

Tis nen TOPPER!!

DJ Patrice, ken ik eigenlijk al jaren, maar hadden nog nooit beroep gedaan op hem als DJ. Ons dochter wou een sweet 16 geven dus dacht ik direct aan Patrice. Zijn jaaaaaarenlange ervaring en zijn best toch wel indrukwekkend palmares hadden ons al langer overtuigd van zijn kunnen om van elk event een feestje te maken. En dit was op 1 sept niet anders. Zijn uitgebreide muzieklijst en de extra opgesnorde nummers (hij vraagt een top 3 van al diegenen die op het feest gaan zijn) zorgen voor een ongekende ambiance. Zijn zeer indrukwekkende installatie kan voorzien worden van allerlei extra effects zoals up-lighters, rookmachine, extra leds, etc.
Hij kan als geen ander het volk op de vloer krijgen én daar ook houden. En plus is Patrice gewoon een hele fijne mens.
Patrice, nogmaals een dikke dikke merci!! Tot op een volgend feestje ;-)

0 likes|
Brecht Peeters
New|

Trouw 1 juli

Super ambiance. Top kwaliteit. voelt een publiek goed aan, met een gevarieerd aanbod.
Absolute aanrader!

0 likes|
Lana Ripassa-Nagtzaam
New|

Het was een feest!

Vanaf het begin fijn contact gehad. Dj Patrice beloofde ons een feest en dat was het zeker. Vanaf het begin tot het eind heeft iedereen op de dansvloer gestaan. Dj Patrice draaide wisselende muziek genres en hield ook rekening met onze wensen. Iedereen heeft ervan genoten!

0 likes|
Laura broux
New|

Trouwfeest Laura en Renze

Een fantastische DJ die van ons trouwfeest een knaller van een dansfeest heeft gemaakt. Zelfs om half 4 s'nachts stond er nog altijd zeker 30 man te dansen. Hij weet perfect welk nummer er op welk moment moet komen en elk genre komt wel eens aan bod. Wij zijn Dj Patrice ontzettend dankbaar om van ons trouwfeest een feest te maken waar ze binnen x-aantal jaren nog altijd over zullen spreken.

0 likes|
jonathan Van Landeghem
New|/|

Trouwfeest

DJ Patrice heeft ervoor gezorgd dat ons trouwfeest een fantastisch feest werd. Met zijn professionele aanpak en zijn uitgebreide muziek -en lichtinstallatie werd het een feest voor iedereen. Met zijn persoonlijk contact op voorhand, werden al onze wensen van muziekkeuzes besproken en rekening mee gehouden tot in detail. Er werd van minuut 1 tot de allerlaatste minuut gedanst. In 3 woorden: "een fantastische DJ!"
Jonathan en Marlies

0 likes|
Melissa Willemsens
New|

Ons trouwfeest was een top feestje

Patrice was de dj op het avondfeest van onze trouw. Hij is zeer professioneel en heeft duidelijk veel ervaring. We hebben 1 keer samen gezeten voor de trouw, en er waren dingen waar wij niet aan gedacht hadden zoals muziek bij de taart en de officiële aankondiging van het koppel. Hij stelde hiervoor zelf muzieknummers voor en deze waren perfect voor op die momenten. Ze maakte die momenten echt sterker. Wij hadden helaas een zaal waar de dj booth bij zat en die moest gebruikt worden maar ook dit was geen probleem en Patrice kon zijn professionele apparatuur allemaal aansluiten en kon ons op deze manier het beste geluid garanderen. De gasten en wij hebben ons fantastisch geamuseerd en de dansvloer is niet leeg geweest tot in de vroege uurtjes 💃😊 Wat ook leuk is zijn de papiertjes met verzoeknummers. Mijn familie is hier zeer enthousiast in dus na het hoofdgerecht bij de diner lag Patrice zijn tafel al vol met verzoekjes 😂 Alles samengevat: wij waren zeer tevreden.

0 likes|
Erwin Laenen
New|N/A|

50ste huwelijksverjaardag 27/05/2023

Dj Patrice heeft getoond perfect te kunnen inspelen op het aanwezige publiek.
zijn playset zorgde voor een ongelooflijke ambiance zowel voor jong als oud
wij bevelen daarom DJ Patrice aan iedereen aan voor elk feest.

0 likes|
Sheila Cop
New|

Topper

Patrice zorgt steeds voor een persoonlijke aanpak. Hij houdt het publiek altijd goed in het oog, om na te gaan of het genre wel aanslaat. Hij zorgt voor papiertjes waarmee je verzoeknummers kunt aanvragen. Al onze gasten ervaarden hem als vriendelijk en toegankelijk. Een topper van een DJ ❤

0 likes|
Hans Bridts
New|

DJ Patrice

Topavond met DJ Patrice, hij is professioneel en vriendelijk, je voelt de liefde voor het DJ'en. Patrice was bereid om onze playlist die behoorlijk alternatief was uit te voeren en dacht zelf ook mee na. Heel tof. Eens het feestje op gang kwam was het niet meer te stoppen. We kregen van onze gasten heel veel goede reacties op de muziek. Het was een schitterende alternatieve fuif! Met Patrice als perfecte muzikale gids.

0 likes|
Sonja Strubbe
New|Geen|

Verjaardag feest Sonja en Ellen

Wat een top feest hebben we gehad dankzij DJ Patrice
De dansvloer stond heel de avond vol.
En ons publiek bestond uit alle leeftijden wat niet gemakkelijk is .
Dank u Patrice om er een geslaagd feestje van te maken

0 likes|
Michele Jacobs
New|17/12/2022|

Huwelijk Yanick en Michele

Wat een topDJ! Raad hem iedereen aan. Heel fijne Dj in communicatie en heerlijk hoe hij voor ieders wat wils kan tegemoetkomen! Wat een fantastisch feest hebben wij gekregen 🫶

0 likes|
Kathleen Peeters
New|/|

Ons Droomfeest

Wij hebben Patrice leren kennen via onze familie en hoorden toen alleen maar lof.
Gelijk hadden ze! Voor ons huwelijk hadden we een afspraak gemaakt met Patrice. Alles werd tot in de puntjes besproken en een topfeest werd ons gegarandeerd.
In de voorbereidingen en enkele dagen voorheen speelden mijn zenuwen als bruid op.
Patrice was degene die me nog nét dat ene geruststellende berichtje stuurde dat alles goed zou komen.

De avond zelf was WAANZINNIG, TOP, en voor HERHALING vatbaar.
Sommige van onze gasten benoemden ons het avondfeest van ons huwelijk ' Het beste feestje in jaren! '

En wij sluiten ons daar volledig bij aan.

Dankjewel Patrice

Voor ons droomfeest maar vooral een FEEST te maken van ons huwelijk!

Kathleen & Diego

Reactie van DJ Patrice op deze review:

....en met dank aan de aanwezigen die er natuurlijk mee voor gezorgd hebben. En een feest was het 😎

0 likes|
Rik Termonia
New|/|

Huwelijksfeest Karen en Rik

Na Patrice op een ander trouwfeest te horen, hebben we niet getwijfeld om hem te boeken. En ook op ons trouwfeest stelde hij niet teleur.
Bij beperkingen i.v.m. de zaal denkte hij mee, kwam hij met praktische oplossingen, en deed extra moeite om al het materiaal ter plaatse (en ook weer weg) te krijgen.
We hadden qua muzieksmaak een heel uiteenlopend publiek, maar hij slaagt er in om iedereen op de dansvloer te krijgen. Hij schat goed in wat de mensen willen horen, en wisselt goed af om iedereen tevreden te houden. Ook de papieren verzoekbriefjes zijn een echte meerwaarde.
Een fuif staat of valt met de DJ. En met DJ Patrice weet je dat hij er alles aan zal doen om er een topfeest van te maken. Voor ons en onze gasten was het in ieder geval het feest van het jaar.

Reactie van DJ Patrice op deze review:

Rock en retro house, het gaat wel degelijk hand in hand, dat was duidelijk ;-)

0 likes|
Shara Van Doorslaer
New|Shara|

Trouwfeest 24/09/2023

Patrice heeft de muziek op ons trouwfeest verzorgd. Hij heeft op voorhand met ons afgesproken om nauwkeurig door de planning van de dag te gaan en heeft bijgestuurd waar nodig, gezien hij ook heel wat ervaring heeft met trouwfeesten. De dag zelf was alles tot in de puntjes uitgewerkt, opzet van het materiaal, muziek tijdens de receptie van de gasten, aankondiging van ons als koppel om het diner in te zetten, de openingsdans, en uiteraard een dikke knalfuif als afsluiter van de dag. Het was een fantastisch feest en de dansvloer is tot in de vroege uurtjes goed gevuld gebleven.
Bedankt Patrice, het was af!!

Reactie van DJ Patrice op deze review:

Dat was het zeker. Zo zien we het graag, bedankt voor de complimenten.

0 likes|
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Kenmerken DJ Patrice

Muziekgenre DJ

Trouwfeest 

All-around 

Activiteiten DJ Patrice

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Belgium
Activiteiten:
DJ - diskjockeys
Trefwoorden:
trouwfeest diskjockey | deejay | deejays | huwelijksfeest | discobar | diskjockeys | bedrijfsfeest | trouwfeest dj | discjockey | huwelijk dj | dj | antwerpen | dj antwerpen | diskjockey antwerpen | professioneel dj | jaren 90 | party | verjaardagsfeest | ambiance | rock | jaren 80 | fuif | disco | new wave | ervaring | vlaams brabant | oost vlaanderen | swings | jive | disc-jockeys | allround | hedendaagse muziek

Nieuws

Dit zijn de beste eventbedrijven van 2020

Dit zijn de beste eventbedrijven van 2020