header

Racing en karting

Op zoek naar een racecircuit of een karting parcours? Op deze pagina vind je een overzicht van de beste racebanen en kartings van België en Nederland.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'Racing en karting'.
 • Inkart nv

  Inkart nv

  Grand Prix

  De Grand Prix die we in samenspraak met Inkart al een paar jaar organiseren voor onze klanten, is altijd een voltreffer.
  De contacten, het onthaal, een fantastische eventmanager die de piloten en de wedstrijd begeleidt, het extra lange buitencircuit in de zomermaanden, de BBQ - alles is TOP. Onze klanten en wijzelf gaan altijd enthousiast en tevreden naar huis!

  Marina Wyckmans - BNP Paribas Fortis - 07/12/2017

 • Inkart nv

  Inkart nv

  Milwaukee Innovation Tour: 2 jaar op rij een schot in de roos

  Twee jaar geleden zijn we een nieuw concept 'Innovation Tour' in de Benelux gestart. Milwaukee bouwde een dorp voor producttraining op en geeft een extra aan het publiek onder het mom van een kartsessie. Een kleine 500 mensen ontvangen en trainen op 2-3 avonden tijd lijkt geen eenvoudige klus. Voor inkart daarentegen was het de 'normaalste zaak' van de wereld. Na enkele verkennende gesprekken werd ik door het eventteam met raad en daad bijgestaan om een top event te realiseren. Wij zijn steeds op zoek naar een flexibele partner, en die vonden we in Inkart zeer zeker. Last minute aanpassingen de dag zelf waren geen probleem, en ik durf zeggen dat we er samen stonden als 1 team. Zeker een aanrader dus.

  Mathias Mettepenningen - Techtronic Industries - 15/11/2017

 • Inkart nv

  Inkart nv

  Meeting & Teambuilding - Grand Prix Inkart

  Zowel voor de meeting als de race werden we zeer goed ontvangen. Alles werd in samenspraak geregeld en vanuit Inkart werd meegedacht op gebied van opstelling en timing. Tijdens de meeting waren drank, ontbijtkoek en notitieblok allemaal netjes voorzien. Wegens fileleed problemen met de planning van ons event, hier werd echter snel op ingespeeld zodat alles toch mooi kon aansluiten. Grand-Prix formule is top om als teambuilding te doen. Zeer aangename ervaring met het Inkart-team, aanrader!

  Michiel De Weerdt - Deweco Bvba - 30/10/2017

Racing en karting

Racing en karting is een erg populaire teambuilding activiteit. Het valt niet alleen bij bedrijven in de smaak, maar ook voor een vrijgezellenfeest of als familie-uitstapje is racing en karting de moeite waard. Ontdek het zelf en geniet van een onvergetelijke ervaring!

Spanning gegarandeerd met karting

Laat je innerlijke Michael Schumacher of Ayrton Senna los tijdens een spannende race op een van onderstaande circuits. Daag je vrienden of collega's uit en probeer als eerste over de finish te rijden. Spanning en adrenaline zijn gegarandeerd!

Of je nu op zoek bent naar een indoor karting circuit, een outdoor parcours of een mix van beide, bij eventplanner.nl vind je gegarandeerd een oplossing. Neem een kijkje naar onderstaande locaties, zoek een circuit bij jou in de buurt en contacteer de uitbater voor meer informatie.

Een racing circuit toevoegen

Baat je zelf een racecircuit uit? Dan mag het niet in onderstaande lijst ontbreken. Maak dus snel een bedrijfsfiche aan via onderstaande knop!

Tags: karting, racing, kart, karts, karten, kinderkarts, carting, ...

Filters

Reviews

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!