Fotograaf voor evenement

Fotograaf voor evenement

Op zoek naar een event fotograaf? Beelden zeggen meer dan woorden, en dat geldt ook voor jouw event of feest. Voor de beste evenement fotograaf die de unieke momenten van je event vastlegt, kun je bij eventplanner.net terecht. In onderstaande lijst vind je professionele eventfotografen die jouw evenement of feest prachtig in beeld brengen.

Photoevents

Photoevents

Schrijf review Torrevieja

Voor elke foto-opdracht is Photoevents uw partner. Van reportage tot direct klaar fotografie met capaciteiten tot duizenden foto's afgedrukt op locatie per uur! Covershoots met afdruk op A4 binnen de tien seconden, gepersonaliseerde wijnlabels, ...

Meerskat - Green screen photobooth

Meerskat - Green screen photobooth

12 reviews Tongeren

Vlieg in een luchtballon, cruise met een auto door de jungle of bibber in een ijsblok. De green screen photobooth van Meerskat zorgt voor entertainment op uw (bedrijfs)evenement.

Shottakers

Shottakers

Schrijf review Beigem

Wij specialiseren ons in interactieve photobooths 360° video's, al dan niet met green screens voor een nòg persoonlijker ervaring.

Eventsure

Eventsure

Schrijf review Kalmthout

Eventsure geeft procesmatig en technisch advies bij de ontwikkeling van evenementen, de realisatie van de bijhorende fysieke infrastructuur en de vormgeving van het evenementenbeleid binnen uw organisatie.

Creative Star Full Service Corporate Event Agency

Creative Star Full Service Corporate Event Agency

Schrijf review Antwerpen

Waar een ander event agency stopt, komt Creative Star pas goed op dreef voor het organiseren van uw incentive reis, corporate event, teambuilding, personeelsfeest, het charteren van een privéjet, enz.

Evi Ramaekers Photography

Evi Ramaekers Photography

Schrijf review Leopoldsburg

Fotograaf gespecialiseerd in VIP/exlusieve events, klantenevents, product lanceringen, netwerk meetings, personeelsfeesten, congressen.

Qusax

Qusax

Schrijf review Nootdorp

Qusax is gespecialiseerd in opmaat gemaakte fotomarketing direct gekoppeld aan social media. Alles in eigenhuis voor snelle en succesvolle uitvoering.

Atmosfeer Concept Agency

Atmosfeer Concept Agency

Schrijf review Kruibeke

Ontdek het gevarieerde aanbod van Live muziek, Grammofoon & Allround DJ, Photobooth concepten, caravan podium én onze unieke Volkswagen busjes, die telkens een originele rol vervullen in de omkadering van uw evenement!

OpdeFoto

OpdeFoto

21 reviews Roden

Evenementenfotografie heeft in de afgelopen jaren een steeds belangrijkere en meer functionelere rol in de wereld van evenementen ingenomen. Met een foto beleefd uw bezoeker uw event, beurs of festival steeds opnieuw, elk beeld is een herinnering.

Say Cheese Fotomarketing bvba

Say Cheese Fotomarketing bvba

Schrijf review Dilbeek

Events op unieke wijze in beeld brengen is wat wij als geen ander kunnen. Gaande van sfeerreportages tot het uitwerken van volautomatische PhotoBooths, Green Screen en unieke foto animaties op maat.

Bart van Vlijmen Fotografie

Bart van Vlijmen Fotografie

Schrijf review Alphen

Een goede foto... boeit. Hij raakt u. Niemand weet waarom. Maar sommigen hebben wel het talent precies het juiste moment te pakken. De sfeer te grijpen. Het juiste gevoel weer op te roepen.

No Photo Available

Funpix - foto en video entertainment

Schrijf review Alphen aan den Rijn

Foto- en video entertainment is waar Funpix zich in gespecialiseerd heeft. Met de green screen fotografie techniek zijn we in staat om snel van achtergrond te wisselen terwijl je voor het green screen wordt gefotografeerd of gefilmd.

No Photo Available

Riezz van der Krogt fotografie

Schrijf review Haarlem

Riezz van der Krogt Fotografie: Vakfotografie in diverse disciplines van de digitale fotografie.

Instant fotobox

Instant fotobox

Schrijf review Aalter

Een photobooth, leuke selfies voor je gasten. Een foto, gif met contactloze (corona proof) sharing mogelijkheid.

Radja

Radja

3 reviews Zoersel

Radja is gediplomeerd en gepassioneerd fotograaf en beschikbaar voor al uw events. Reeds sinds hij nog een kleine jongen was liep hij met een fototoestel in de hand.

Business Beelden

Business Beelden

3 reviews Heiloo

Zoals wij onze fotomarketing aanbieden komen we met een kleine mobiele studio op locatie. Met professioneel licht en camera apparatuur zetten wij de gasten van het event mooi in beeld.

No Photo Available

Live Magazines

Schrijf review Arnhem

Live Magazines is een concept waarbij we tijdens een congres, brainstormsessies, workshops of evenement ter plekke live een magazine maken dat dezelfde dag nog af is. De Live Magazine-sessie garandeert een dynamische bijdrage aan uw evenement.

Jim De Sitter Fotografie

Jim De Sitter Fotografie

Schrijf review Humbeek

Op zoek naar een gepassioneerde en gedreven fotograaf? U kan bij mij terecht voor zowat alle fotoprojecten.

blndr B.V.

blndr B.V.

Schrijf review Amsterdam

blndr is een uniek marketing instrument om de bezoekers van uw feest, evenement of beurs een onvergetelijke ervaring te geven.

Ibooth

Ibooth

Schrijf review Sint-Truiden

Ibooth, de foto/video/GIF booth voor jouw feest. Ibooth mag zeker niet ontbreken op jouw feest of event. Met de Ibooth kan je foto's printen op fotostrookjes of op de normale standaard postkaart, je kan een videoboodschap opnemen of een GIF maken.

Elvic Video-Digitizing-Foto

Elvic Video-Digitizing-Foto

Schrijf review Emmerich am Rhein (D)

Elvic HD Videoproducties staat al ruim 30 jaar garant voor broadcast kwaliteit video tegen lage tarieven. Alle apparatuur en know-how is in-house aanwezig wat garant staat voor snelle levertijden met behoud van maximale kwaliteit.

Creative Studio - PhotoShoots

Creative Studio - PhotoShoots

5 reviews Antwerpen

Ervaren evenementen fotograaf te Antwerpen, snelle levering van de beelden voorzien van de nodige processing.

Black Roses Photography

Black Roses Photography

Schrijf review Turnhout

Onvergetelijke momenten vastleggen dat is waar Black Roses Photography voor gaat! De mooiste, emotioneelste en pakkendste momenten van uw evenement, feest of huwelijk leggen we op beeld vast.

Koen Mutton Photography

Koen Mutton Photography

Schrijf review Schiplaken

Als gediplomeerd en gepassioneerd fotograaf zorgt Koen Mutton Photography voor de juiste klik. Ben je op zoek naar een huwelijksfotograaf om de mooiste dag van jullie leven vast te leggen of ben je eerder op zoek naar een fotograaf die een prachtige bedri

PerfectPictures

PerfectPictures

Schrijf review Hoofddorp

Een Mooie Trouwreportage voor een redelijke prijs. Dat biedt PerfectPictures. Fotograaf Peter Janssens heeft door zijn persoonlijke aanpak altijd een goed contact met het bruidspaar en maakt daardoor een persoonlijke herinnering die helemaal bij jullie pa

Cinemore

Cinemore

Schrijf review Amsterdam

Een full service film- en videoproductiebedrijf met een passie voor unieke en onderscheidende audiovisuele content.

photocouprie . couprie fotografie

photocouprie . couprie fotografie

Schrijf review Amsterdam

photocouprie . couprie fotografie is dé fotograaf voor je congres, conferentie, symposium, zakelijke meeting, event, expositie en tentoonstelling.

Promotiebureau Juice Promotions

Promotiebureau Juice Promotions

Schrijf review Amsterdam

Het promotiebureau voor opvallende promotieacties!

Compagnie Gagarine

Compagnie Gagarine

Schrijf review Blanden

Eldi Photography

Eldi Photography

Schrijf review Brasschaat

Mijn naam is Adis Brandis, uw professionele huwelijksfotograaf in België en Nederland. Mijn specialisatie ligt in huwelijksfotografie maar ik ben ook beschikbaar voor communiefeesten, babyborrels, familiereportages en veel meer.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.74/10. Gebaseerd op 56 reviews over bedrijven in de categorie 'Fotograaf voor evenement'.

Creative Studio - PhotoShoots

Creative Studio - PhotoShoots

Top shoot bij een Top fotograaf

|Sabine Begas|25/05/2022

Het was een heel aangename shoot waarbij de fotograaf heel professioneel te werk gaat. Super flexibel en vriendelijk. Het resultaat is echt verbluffend mooi!!

Creative Studio - PhotoShoots

Creative Studio - PhotoShoots

Aanrader!!

|Cathy Peeters (Akotee)|25/05/2022

Zeer tevreden van onze samenwerking met Creative Studio. Fotograaf met ervaring, zowel in productshoots als lifestyleshoots. Denkt mee met de klant en snelle oplevering. Scherpe prijs voor een goede betrouwbare service!

Creative Studio - PhotoShoots

Creative Studio - PhotoShoots

The unexpected - delivered

|Robert Paermentier (Turnbull)|25/05/2022

We werken reeds ettelijke jaren samen met Creative Studio, niet alleen omwille van hoge betrouwbaarheid en professionaliteit, maar vooral door het resultaat, wat ons telkens blijft verrassen !

Creative Studio - PhotoShoots

Creative Studio - PhotoShoots

Kwaliteit

|Isaac Eeckhout (Ezre)|23/05/2022

Gemakkelijke, duidelijke en flexibele samenwerking. Snelle afhandeling. Blends in and knows how to capture the moment.

Fotograaf voor evenement

Een ervaren event fotograaf heeft een speciale skill: het is een fotograaf die heel goed kan voorspellen welke dingen er gaan gebeuren op jouw event om daar dan net foto's van te maken: wie doet er iets, wat gebeurt er en wanneer. Zo kan een eventfotograaf in elk geval de juiste plek zoeken die een goed uitzicht biedt op het gebeuren. Foto's van evenementen zijn daarom altijd een leuk en verrassend aandenken, of het nu voor een beurs, personeelsfeest, sportevenement, festival, productlancering of privé-evenement is. Maar er is meer.

Waarom een fotograaf inhuren voor je evenement

Eerst en vooral, een professionele event fotograaf legt het verhaal van je evenement vast in kwaliteitsvolle foto's. Hij of zij slaagt erin om de magie van het moment te capteren. Door die beelden blijven de herinneringen aan deze magische momenten bestaan, in het privéleven, maar zeker ook in de bedrijfswereld. Door je event foto's te laten maken door een evenementenfotograaf, kun je achteraf de beste momenten van je evenement delen. Denk maar aan de genomen foto's gebruiken voor je website, mailings die je uitstuurt, advertenties in vakbladen, en zeker ook voor posts op social media zoals Facebook, Instagram en Pinterest. Vergeet ook niet om met die mooie foto's aan de slag te gaan in je posts op eventplanner.net

Een echte event fotograaf beschikt over het juiste materiaal: van camera's van hoge kwaliteit tot lenzen en belichtingsopties en zelfs een serie filters. Hij of zij staat ook in voor een professionele nabewerking van het fotomateriaal en het opleveren in het gewilde formaat. Een event fotograaf is een ervaren editor die er bovendien voor zorgt dat je niet te lang op het eind materiaal moet wachten. En de social skills bij de fotografie van een evenement tellen ook: een ervaren evenementfotograaf kan je gasten of deelnemers geruststellen voor de camera, of het nu groepen zijn of individuen (want wie staat er nu graag voor een camera?).

Je merkt het meteen; geen enkele uitdaging is te groot voor een professional die gespecialiseerd is in evenementenfotografie! Wil je naast prachtige foto's van professionele fotografen, ook bewegende beelden van je evenement? Dan kun je beroep doen op partijen die videoreportages maken. 'Live' gaan met je evenement kan natuurlijk ook. Roep dan de hulp in van bedrijven die gespecialiseerd zijn in live video captatie en streaming van events.

Jij zoekt een event fotograaf?

Hoe vind jij snel en efficiënt de juiste eventfotograaf? En vooral, hoe ben je zeker dat je een professionele partner kiest? Lees de reviews. Zo huur je de juiste fotograaf in. De event fotografen op onderstaande lijst zijn van alle markten thuis. Ze maken prachtige fotografie van evenementen zoals een bedrijfsfeest, receptie, productlancering, beurs of teambuilding. Ga je trouwen en wil je je mooiste dag vastleggen? Dan kun je beroep doen op een gespecialiseerde huwelijksfotograaf.

Jij bent eventfotograaf en je staat nog niet op onderstaande lijst?

Dan is het dringend tijd om als event fotograaf in actie te schieten en jouw persoonlijke bedrijfspagina aan te maken! Dat is gratis en heel eenvoudig. Met een wervende tekst en mooie foto's ben je al een eind. Je bedrijfspagina met prachtige foto's is vanaf dan zichtbaar voor onze community, duizenden event planners die elke dag vanuit verschillende werelddelen onze site bezoeken en op zoek zijn naar een professionele event fotograaf.

Je kunt bovendien gratis een beperkt aantal 'posts' plaatsen op je bedrijfspagina en een onbeperkt aantal reviews geven en foto's plaatsen die je bezoekers triggeren. Ben je daarnaast op zoek naar extra marketingmogelijkheden die jouw evenementfotografiediensten in the picture zet? Contacteer onze marketingexperts en zij leggen je een plan voor die de groei van je bedrijf boost.

Tags: fotograaf, evenementenfotografie, evenementen fotograaf, evenementen fotografie, fotografen, fotoreportages, eventfotograaf, eventfotografie, event fotograaf, fotograaf evenement, evenementfotografie, evenementenfotograaf, event fotografie, evenementfotograaf, evenement fotografie, fotografie evenementen, fotografie feesten, fotograaf op evenement, eventfotograaf prijzen, fotograaf evenementen, fotografie, foto reportages, fotoreportage, foto reportage, fotograaf antwerpen, evenement fotograaf, fotograaf limburg, feestfotograaf, fotografe, fotograaf bedrijfsevenement, fotograaf vlaams brabant, betaalbare fotograaf, prijs fotograaf, jubileum fotograaf, theaterfotograaf, fotograaf voor evenementen, fotograaf voor events, fotografie bedrijfsfeest, fotograaf events, evenementen fotograaf gezocht, professionele fotograaf, fotograaf personeelsfeest, freelance fotograaf, picture, fotostrookje, feest fotograaf, fotograaf communie, professioneel fotograaf, ervaren fotograaf, sfeer fotografie, ...

Artikels

TIP! - Waar op letten als je een fotograaf inhuurt?

TIP! - Waar op letten als je een fotograaf inhuurt?

Een fotograaf of cameraman heeft net zoals andere leveranciers een goede briefing nodig. Anders loop je het risico dat de reportage niet aan je verwachtingen voldoet.