Fotograaf voor evenement

Fotograaf voor evenement

Op zoek naar een event fotograaf? Beelden zeggen meer dan woorden en dat geldt ook voor jouw event of feest. Voor de beste evenement fotograaf die de unieke momenten van je event vastlegt, kun je bij eventplanner.net terecht. In onderstaande lijst vind je professionele eventfotografen die jouw evenement of feest prachtig in beeld brengen.

Photoevents

Photoevents

3 reviews Torrevieja

Voor elke foto-opdracht is Photoevents uw partner. Van reportage tot direct klaar fotografie met capaciteiten tot duizenden foto's afgedrukt op locatie per uur! Covershoots met afdruk op A4 binnen de tien seconden, gepersonaliseerde wijnlabels, ...

Meerskat - Green screen photobooth

Meerskat - Green screen photobooth

13 reviews Tongeren

Vlieg in een luchtballon, cruise met een auto door de jungle of bibber in een ijsblok. De green screen photobooth van Meerskat zorgt voor entertainment op uw (bedrijfs)evenement.

Qusax

Qusax

Schrijf review Leidschendam

Qusax is gespecialiseerd in opmaat gemaakte fotomarketing direct gekoppeld aan social media. Alles in eigenhuis voor snelle en succesvolle uitvoering.

OpdeFoto

OpdeFoto

21 reviews Roden

Evenementenfotografie heeft in de afgelopen jaren een steeds belangrijkere en meer functionelere rol in de wereld van evenementen ingenomen. Met een foto beleefd uw bezoeker uw event, beurs of festival steeds opnieuw, elk beeld is een herinnering.

Bart van Vlijmen Fotografie

Bart van Vlijmen Fotografie

Schrijf review Alphen

Een goede foto... boeit. Hij raakt u. Niemand weet waarom. Maar sommigen hebben wel het talent precies het juiste moment te pakken. De sfeer te grijpen. Het juiste gevoel weer op te roepen.

No Photo Available

Funpix - foto en video entertainment

Schrijf review Alphen aan den Rijn

Foto- en video entertainment is waar Funpix zich in gespecialiseerd heeft. Met de green screen fotografie techniek zijn we in staat om snel van achtergrond te wisselen terwijl je voor het green screen wordt gefotografeerd of gefilmd.

No Photo Available

Riezz van der Krogt fotografie

Schrijf review Haarlem

Riezz van der Krogt Fotografie: Vakfotografie in diverse disciplines van de digitale fotografie.

Radja

Radja

3 reviews Zoersel

Radja is gediplomeerd en gepassioneerd fotograaf en beschikbaar voor al uw events. Reeds sinds hij nog een kleine jongen was liep hij met een fototoestel in de hand.

Richard Apeldoorn photography

Richard Apeldoorn photography

4 reviews Heiloo

Zoals wij onze fotomarketing aanbieden komen we met een kleine mobiele studio op locatie. Met professioneel licht en camera apparatuur zetten wij de gasten van het event mooi in beeld.

No Photo Available

Live Magazines

Schrijf review Arnhem

Live Magazines is een concept waarbij we tijdens een congres, brainstormsessies, workshops of evenement ter plekke live een magazine maken dat dezelfde dag nog af is. De Live Magazine-sessie garandeert een dynamische bijdrage aan uw evenement.

blndr B.V.

blndr B.V.

Schrijf review Amsterdam

blndr is een uniek marketing instrument om de bezoekers van uw feest, evenement of beurs een onvergetelijke ervaring te geven.

Ibooth

Ibooth

Schrijf review Sint-Truiden

Ibooth, de foto/video/GIF booth voor jouw feest. Ibooth mag zeker niet ontbreken op jouw feest of event. Met de Ibooth kan je foto's printen op fotostrookjes of op de normale standaard postkaart, je kan een videoboodschap opnemen of een GIF maken.

Elvic Video-Digitizing-Foto

Elvic Video-Digitizing-Foto

Schrijf review Emmerich am Rhein (D)

Elvic HD Videoproducties staat al ruim 30 jaar garant voor broadcast kwaliteit video tegen lage tarieven. Alle apparatuur en know-how is in-house aanwezig wat garant staat voor snelle levertijden met behoud van maximale kwaliteit.

Black Roses Photography

Black Roses Photography

Schrijf review Turnhout

Onvergetelijke momenten vastleggen dat is waar Black Roses Photography voor gaat! De mooiste, emotioneelste en pakkendste momenten van uw evenement, feest of huwelijk leggen we op beeld vast.

PerfectPictures

PerfectPictures

Schrijf review Hoofddorp

Een Mooie Trouwreportage voor een redelijke prijs. Dat biedt PerfectPictures. Fotograaf Peter Janssens heeft door zijn persoonlijke aanpak altijd een goed contact met het bruidspaar en maakt daardoor een persoonlijke herinnering die helemaal bij jullie pa

Cinemore

Cinemore

Schrijf review Amsterdam

Een full service film- en videoproductiebedrijf met een passie voor unieke en onderscheidende audiovisuele content.

photocouprie . couprie fotografie

photocouprie . couprie fotografie

Schrijf review Amsterdam

photocouprie . couprie fotografie is dé fotograaf voor je congres, conferentie, symposium, zakelijke meeting, event, expositie en tentoonstelling.

Promotiebureau Juice Promotions

Promotiebureau Juice Promotions

Schrijf review Amsterdam

Het promotiebureau voor opvallende promotieacties!

Creative Secrets

Creative Secrets

Schrijf review Eindhoven

Sinds 2016 organiseren wij super leuke thema fotoshoots voor zowel volwassenen en kinderen. Veel thema's zijn de revue gepasseerd waaronder voor kinderen: Unicorn, zeemeermin, graffiti, warrior, valentijn, Ibiza en nog veel meer en er komen regelmatig nie

EyePhotos

EyePhotos

Schrijf review Bussum

EyePhotos (Joost Leufkens) is een fotografie bedrijf die gevestigd is in het Gooi. Ik richt me op de zakelijke en particuliere markt. Ik ben fotograaf en eigenaar van EyePhotos.

Fotograaf Michel Nulens

Fotograaf Michel Nulens

Schrijf review Hasselt

Een fotograaf met meer dan 10 jaar ervaring voelt aan welke foto's belangrijk zijn en op welk moment hij op het knopje moet drukken.

PhotoCom Fotografen

PhotoCom Fotografen

Schrijf review Abcoude

Wij verzorgen reportages, gala's, vastgoed, trouwreportages, evenementen golffotografie en voor enkele bladen in binnen-en buitenland. Ook luchtfoto's en portretfoto's. Goed en betrouwbaar, referenties aanwezigdirect afdrukken van foto's op locatie.

Snappshot -  Party Photo App

Snappshot - Party Photo App

Schrijf review Hengelo

Vier je bedrijfsfeest met Snappshot. De nummer 1 bedrijfsfeest foto app.

mBARGO photography

mBARGO photography

Schrijf review Herk-de-stad

mbargo biedt intensieve fotografie op uw evenementen of incentives. Reportages met daarna meteen afdrukken/usb-sticks voor de gasten is mogelijk. We fotograferen zeer intens, ook de momenten die u zelf niet waren opgevallen, staan op foto!

Say Cheese on Wheels

Say Cheese on Wheels

Schrijf review Rotterdam

Say Cheese on Wheels is niet zo maar een photobooth. Het is een Volkswagen Bus uit 1972. Een vintage look dus, met moderne techniek.

Buildings Technics Services & Training (BTST)

Buildings Technics Services & Training (BTST)

Schrijf review Heusden-Zolder

Drones om mee te spelen, maar ook voor het echte werk! Teambuilding, animatie, special effects, ... maar ook prachtige luchtfoto's of video van uw bedrijf of evenement. We brengen uw feestje op ongekende hoogte.

Mirco Veldboer Fotografie

Mirco Veldboer Fotografie

Schrijf review Denekamp

Uw fotograaf voor evenementen-, bedrijfs– en productfotografie. Daarnaast ben ik persfotograaf en als u dat wilt, ben ik uw fotograaf voor portretfotografie en het fotograferen van speciale gelegenheden.

Fotohuisjehuren

Fotohuisjehuren

Schrijf review Nijmegen

Fotohuisjehuren - Krijg perfecte leads op jouw event

Foto Tim Groeneveld

Foto Tim Groeneveld

Schrijf review Dokkum

Ik heb jarenlange ervaring als evenementfotograaf in Noord-Nederland. Met oog voor het geheel en voor details. Daardoor kan ik ook voor uw (bedrijfs-)evenement de perfecte foto’s verzorgen.

Nathan Marcusse Photography

Nathan Marcusse Photography

Schrijf review Den Haag

Mijn werk is gefocused en evenementfotografie en landschappen, maar ik ben altijd hongerig om mijn portfolio verder uit te breiden in alle richtingen.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.71/10. Gebaseerd op 62 reviews over bedrijven in de categorie 'Fotograaf voor evenement'.

Richard Apeldoorn photography

Richard Apeldoorn photography

Knallen met de Camera!

|Timon van Helden (Universiteit van Amsterdam)|14/03/2023

Richard ingehuurd voor ons event o.b.v. aangeboden werkmethode en budget. En zeker geen spijt!
Samen met zijn collega maakten ze een vrolijke sfeer heel snel de foto's. Die foto's zijn ook nog eens van een heel goede kwaliteit.
Bij ons staat Richard zeker op het lijstje voor de volgende events.
T.C. van Helden
Universiteit van Amsterdam

Selfieboothhuren

Uitstekende service en producten!

|Louise Verplanken|06/02/2023

De magic mirror was een echte meerwaarde voor ons verjaardagsfeest! De communicatie verliep zeer vlot en ook de prijs was zeer correct. Nogmaals bedankt!

Photoevents

Photoevents

Jarenlange samenwerking met Christian

|Nancy Van Rooy (TotalEnergies Antwerpen)|26/10/2022

Ik weet zelfs al niet meer hoeveel jaren we precies samenwerken, maar het lijkt mij zo lang ik mij kan herinneren... En zoals altijd loopt de samenwerking met Christian vlot en aangenaam. Foto's zijn supermooi, alles perfect voorbereid, Christian hoeft geen ellenlange briefing, alles loopt gewoon op rolletjes.

Photoevents

Photoevents

Gastvrijheid ten top

|Rob van Lee (De Limburger)|10/10/2022

Photoevents was met een fotobooth aanwezig tijdens een open dag in Maastricht voor lezers van De Limburger. De manier waarop onze gasten werden verwelkomd en begeleid door Photoevents was buitengewoon goed. Vriendelijk, gastvrijheid en met veel humor. Super!

Fotograaf voor evenement

Een ervaren event fotograaf heeft een speciale skill: het is een fotograaf die heel goed kan voorspellen welke dingen er gaan gebeuren op jouw event om daar dan net foto's van te maken: wie doet er iets, wat gebeurt er en wanneer. Zo kan een eventfotograaf in elk geval de juiste plek zoeken die een goed uitzicht biedt op het gebeuren. Foto's van evenementen zijn daarom altijd een leuk en verrassend aandenken, of het nu voor een beurs, personeelsfeest, sportevenement, festival, productlancering of privé-evenement is. Maar er is meer.

Waarom een fotograaf inhuren voor je evenement

Eerst en vooral, een professionele event fotograaf legt het verhaal van je evenement vast in kwaliteitsvolle foto's. Hij of zij slaagt erin om de magie van het moment te capteren. Door die beelden blijven de herinneringen aan deze magische momenten bestaan, in het privéleven, maar zeker ook in de bedrijfswereld. Door je event foto's te laten maken door een evenementenfotograaf, kun je achteraf de beste momenten van je evenement delen. Denk maar aan de genomen foto's gebruiken voor je website, mailings die je uitstuurt, advertenties in vakbladen, en zeker ook voor posts op social media zoals Facebook, Instagram en Pinterest. Vergeet ook niet om met die mooie foto's aan de slag te gaan in je posts op eventplanner.net

Een echte event fotograaf beschikt over het juiste materiaal: van camera's van hoge kwaliteit tot lenzen en belichtingsopties en zelfs een serie filters. Hij of zij staat ook in voor een professionele nabewerking van het fotomateriaal en het opleveren in het gewilde formaat. Een event fotograaf is een ervaren editor die er bovendien voor zorgt dat je niet te lang op het eind materiaal moet wachten. En de social skills bij de fotografie van een evenement tellen ook: een ervaren evenementfotograaf kan je gasten of deelnemers geruststellen voor de camera, of het nu groepen zijn of individuen (want wie staat er nu graag voor een camera?).

Je merkt het meteen; geen enkele uitdaging is te groot voor een professional die gespecialiseerd is in evenementenfotografie! Wil je naast prachtige foto's van professionele fotografen, ook bewegende beelden van je evenement? Dan kun je beroep doen op partijen die videoreportages maken. 'Live' gaan met je evenement kan natuurlijk ook. Roep dan de hulp in van bedrijven die gespecialiseerd zijn in live video captatie en streaming van events.

Jij zoekt een event fotograaf?

Hoe vind jij snel en efficiënt de juiste eventfotograaf? En vooral, hoe ben je zeker dat je een professionele partner kiest? Lees de reviews. Zo huur je de juiste fotograaf in. De event fotografen op onderstaande lijst zijn van alle markten thuis. Ze maken prachtige fotografie van evenementen zoals een bedrijfsfeest, receptie, productlancering, beurs of teambuilding. Ga je trouwen en wil je je mooiste dag vastleggen? Dan kun je beroep doen op een gespecialiseerde huwelijksfotograaf.

Jij bent eventfotograaf en je staat nog niet op onderstaande lijst?

Dan is het dringend tijd om als event fotograaf in actie te schieten en jouw persoonlijke bedrijfspagina aan te maken! Dat is gratis en heel eenvoudig. Met een wervende tekst en mooie foto's ben je al een eind. Je bedrijfspagina met prachtige foto's is vanaf dan zichtbaar voor onze community, duizenden event planners die elke dag vanuit verschillende werelddelen onze site bezoeken en op zoek zijn naar een professionele event fotograaf.

Je kunt bovendien gratis een beperkt aantal 'posts' plaatsen op je bedrijfspagina en een onbeperkt aantal reviews geven en foto's plaatsen die je bezoekers triggeren. Ben je daarnaast op zoek naar extra marketingmogelijkheden die jouw evenementfotografiediensten in the picture zet? Contacteer onze marketingexperts en zij leggen je een plan voor die de groei van je bedrijf boost.

Tags: fotograaf, evenementenfotografie, evenementen fotograaf, fotografen, evenementen fotografie, fotoreportages, eventfotograaf, eventfotografie, event fotograaf, fotograaf evenement, evenementfotografie, evenementenfotograaf, event fotografie, evenement fotografie, evenementfotograaf, fotograaf op evenement, eventfotograaf prijzen, fotograaf evenementen, fotografie evenementen, fotografie feesten, fotografie, foto reportages, fotoreportage, foto reportage, fotograaf antwerpen, evenement fotograaf, feestfotograaf, fotograaf limburg, fotografe, fotograaf bedrijfsevenement, fotograaf vlaams brabant, fotografie bedrijfsfeest, fotograaf events, evenementen fotograaf gezocht, betaalbare fotograaf, prijs fotograaf, jubileum fotograaf, theaterfotograaf, fotograaf voor evenementen, fotograaf voor events, professionele fotograaf, fotograaf personeelsfeest, feest fotograaf, freelance fotograaf, picture, fotostrookje, fotograaf bedrijfsfeest, partypictures, fotograaf jubileum, fotograaf communie, ...

Artikels

TIP! - Waar op letten als je een fotograaf inhuurt?

TIP! - Waar op letten als je een fotograaf inhuurt?

Een fotograaf of cameraman heeft net zoals andere leveranciers een goede briefing nodig. Anders loop je het risico dat de reportage niet aan je verwachtingen voldoet.