Helikopters

Helikopters

Een helikopter huren voor een vip- of zakelijk transport, een luchtdoop, fotoreportage, of een verrassende incentive? Op deze pagina vind je alle toonaangevende helikopter firma's.

Chapman Freeborn Airchartering

Chapman Freeborn Airchartering

Schrijf review Brugge

Vliegtuigcharters op maat. Als gerenommeerde charter broker bieden wij u eender welk vliegtuigtype aan, eender waar in de wereld, en dit aan de scherpst mogelijke prijzen dankzij ons motto ‘local knowledge, global buying power’. Bereikbaar 24/7.

Partyfun by kwadraad

Partyfun by kwadraad

Schrijf review Diepenbeek

Party-Fun is het meest actieve artiestenbureau op vlak van animaties en artiesten voor bedrijfsfeesten, shoppingcentra, evenementen en privéfeesten. Party-Fun is een erkend artiestenbureau met een zeer groot aanbod.

Meer resultaten wereldwijd

Heli Business

Heli Business

Schrijf review Wevelgem

Heli-Business werd opgericht in 2012 en biedt diverse diensten aan met en voor helikopters, van opleiding, luchtdopen, taxivluchten tot management.

Limo Service in NYC

Limo Service in NYC

Schrijf review New Yok

Limousineservice in NYC, gevestigd in New York, biedt betrouwbaar, elegant limousinevervoer en directiebusdiensten aan individuen, privégroepen en zakelijke groepen in heel Long Island.

No Photo Available

Adrenaline events

Schrijf review Stavelot

Adrenaline heeft zich gespecialiseerd in de organisatie van sportieve 'outdoor' evenementen en seminaries voor bedrijven. De kwaliteit van onze service en het ter beschikking gestelde materiaal zijn onze eerste zorg. Ons doel is U toe te laten een succes

No Photo Available

Jet Out

Schrijf review Milwaukee

Jet OUT zorgt voor een revolutie in zakenreizen door uitdagingen om te zetten in kansen met zijn innovatieve fractionele jetbedrijfsmodel.

No Photo Available

Heliventure FTO NV

Schrijf review Lint

Skyworks is uw partner voor al uw nationale én internationale helikoptervluchten. Zowel op business als op privaat vlak verzorgen onze ervaren beroepspiloten de ideale helikoptervlucht.

No Photo Available

Flybird b.v. - Luchtdopen Ciers

Schrijf review Hulste (Harelbeke)

Verzorgde champagne ballonvaarten en helikopterluchtdopen. Diverse arrangementen voor bedrijven.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Helikopters

Wil je eenvoudig een helikopter huren? Dat kan! Wij van eventplanner.net stelden een handig overzicht van de beste verhuurbedrijven voor je samen.

Eindeloze mogelijkheden als je een helikopter huurt

Je kunt een helikopter natuurlijk gewoon inschakelen als transportmiddel: een geoptimaliseerd vluchtschema brengt je naadloos naar waar je moet zijn. Maar een helikoptervlucht is ook een onvergetelijke ervaring. Er zijn heel wat mogelijkheden om een helikopter in te schakelen. Je kunt een luchtdoop geven als cadeau. Ook voor VIP-vervoer, offshore vluchten, foto- en videoreportages en incentives is een vlucht met een helikopter een unieke belevenis.

Wil je van je evenement echt een tóp evenement maken? Organiseer dan rondvluchten per helikopter voor je bedrijf of tijdens een festival of concert. Zelfs voor de dringende levering van materiaal of producten (om het productieproces van je event te vrijwaren) kun je een helikopter verhuur bedrijf inschakelen. Een andere leuke manier om je evenement vanuit de lucht te aanschouwen, is het verwennen van je gasten met luchtballonnen. En heb je geen parking vlakbij jouw eventlocatie? Dan kun je een shuttle en pendeldienst inleggen. Je merkt het meteen: de mogelijkheden zijn eindeloos als je een helikopter huurt!

Helikopter huren voor bruiloft

Een bijzondere gelegenheid waar helikopters voor worden gehuurd, zijn trouwerijen. Wat is er ook bijzonderder dan op je mooiste dag vanuit de lucht per helikopter aan te komen op je trouwlocatie? Heel vaak is het mogelijk om bij de trouwlocatie te landen. Een professioneel helikopter verhuurbedrijf checkt of het mogelijk is en zorgt voor alle vergunningen. Het bedrijf haalt het bruidspaar op op een afgesproken locatie. Dat kan overal zijn, als er maar genoeg ruimte is om te landen met een helikopter. En het vervoer van je gasten? Dat kun je regelen met personenvervoer te huren.

Helikopter huren zonder piloot

Altijd al gedroomd van helikopterpiloot te worden? Of een keertje zelf met een helikopter te vliegen? Vaak is het een kwestie van gewoon in actie te schieten: van een proefles tot en met een volledige opleiding voor een helikopter brevet, in onderstaande lijst vind je betrouwbare bedrijven die je helpen je droom waar te maken.

Helikopter huren: wat te doen

Een helikopter huren doe je waarschijnlijk niet elke dag. Daarom is een goede zoekstrategie cruciaal. Maar dat is niet moeilijk. Een helikoptervlucht huren kan heel eenvoudig. Neem een kijkje in onderstaande lijst. Ook een helikopter huren voor een bruiloft is een fluitje van een cent. Wij van eventplanner.net stelden deze lijst van helikopter leveranciers met veel zorg voor je samen. Je kunt de partijen bekijken, vergelijken en waarom niet, direct een offerte vragen. Eenvoudiger wordt het niet als je een helikopter gaat huren met of zonder piloot. Het enige wat jij dan nog moet doen, is je haasten naar een helihaven of de afgesproken oppik plek.

Jouw helikopter verhuur bedrijf in deze lijst?

Helikopter te huur is wat jij doet? Staat jouw bedrijf dan al in dit overzicht? Nog niet? Dan is het tijd om in actie te schieten. Voeg ter land, ter zee en vanuit de lucht gratis je bedrijfspagina toe. Zo bereik je op een efficiënte manier jouw doelgroep: eventorganisatoren die een helikopter willen huren. Nog meer marketing ondersteuning nodig? Wij maken voor onze klanten succesvolle marketingplannen. Neem contact met ons op via de website voor meer info.

Tags: helicopter, helikopter, helicopters, ...