Helikopters

Helikopters

Een helikopter huren voor een luchtdoop, VIP vervoer, fotoreportage, incentive, ...? Op deze pagina vind je alle helikopterfirma's van België en Nederland.

Chapman Freeborn Airchartering

Chapman Freeborn Airchartering

Schrijf review Brugge

Vliegtuigcharters op maat. Als gerenommeerde charter broker bieden wij u eender welk vliegtuigtype aan, eender waar in de wereld, en dit aan de scherpst mogelijke prijzen dankzij ons motto ‘local knowledge, global buying power’. Bereikbaar 24/7.

Partyfun by kwadraad

Partyfun by kwadraad

Schrijf review Diepenbeek

Party-Fun is het meest actieve artiestenbureau op vlak van animaties en artiesten voor bedrijfsfeesten, shoppingcentra, evenementen en privéfeesten. Party-Fun is een erkend artiestenbureau met een zeer groot aanbod.

Meer resultaten wereldwijd

Heli Business

Heli Business

Schrijf review Wevelgem

Heli-Business werd opgericht in 2012 en biedt diverse diensten aan met en voor helikopters, van opleiding, luchtdopen, taxivluchten tot management.

No Photo Available

Adrenaline events

Schrijf review Stavelot

Adrenaline heeft zich gespecialiseerd in de organisatie van sportieve 'outdoor' evenementen en seminaries voor bedrijven. De kwaliteit van onze service en het ter beschikking gestelde materiaal zijn onze eerste zorg. Ons doel is U toe te laten een succes

No Photo Available

Heliventure FTO NV

Schrijf review Lint

Skyworks is uw partner voor al uw nationale én internationale helikoptervluchten. Zowel op business als op privaat vlak verzorgen onze ervaren beroepspiloten de ideale helikoptervlucht.

No Photo Available

FLYbird bv - Luchtdopen Ciers

Schrijf review Hulste (Harelbeke)

Verzorgde champagne ballonvaarten en helikopterluchtdopen. Diverse arrangementen voor bedrijven.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Helikopters

Wil je eenvoudig een helikopter huren? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.nl vind je immers een handig overzicht van de beste verhuurbedrijven in België en Nederland. Je kan zelfs filteren op basis van locatie om snel een helikopterfirma bij jou in de buurt te vinden.

Eindeloze helikopter mogelijkheden

Een helikoptervlucht is een onvergetelijke ervaring. Daarom geven heel wat mensen een luchtdoop cadeau aan een geliefde, familielid of vriend(in). Maar er zijn nog een heleboel andere toepassingen mogelijk. Ook voor VIP vervoer, offshore vluchten, foto- en videoreportages, incentives, ... is een helikopter interessant. Zelfs voor de dringende levering van materiaal of producten (om het productieproces van je event te vrijwaren) kan je een helikopter inschakelen. Je merkt het meteen; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Jouw link in deze lijst?

Staat jouw bedrijf al in dit overzicht? Voeg dan gratis een link toe. Zo bereik je op een efficiënte manier 139.000 bezoekers die een helikopter willen huren.

Tags: helicopter, helikopter, helicopters, ...