EHBO op evenementen

Een EHBO-post mag niet ontbreken op je evenement. Beter voorkomen dan genezen, nietwaar? Op deze pagina vind je een overzicht van alle medische hulpverleners die je kunt inschakelen voor medische zorg op jouw festival, sportwedstrijd, manifestatie of andere grote evenementen.

MECgroep bv

MECgroep bv

10 reviews Haaksbergen

MECgroep B.V. biedt u professionele (medische) hulpverlening en veiligheid, met gekwalificeerd personeel, voor ieder soort evenement, waarbij de zorg aan de patiënt en veiligheid centraal staan.

Medical Event Care

Medical Event Care

Schrijf review Haaksbergen

Medical Event Care; professionele medische ondersteuning voor elk evenement. Medical Event Care is een organisatie die u op verschillende zorgniveaus medisch kan ondersteunen tijdens uw evenement.

Medical Division

Medical Division

Schrijf review Apeldoorn

Medical Division is gespecialiseerd in het bieden van eerste hulp bij feesten, festivals en evenementen etc.

Bluestar Academy

Bluestar Academy

Schrijf review Breda

Veiligheid is ons Ambacht, Opleiden onze Passie!

JOMA-Medical

JOMA-Medical

Schrijf review Arendonk

JOMA-Medical beheerst een ruime kennis op gebied van EHBO op evenementen. Heeft uw evenement nog EHBO nodig? Aarzel niet ons te contacteren.

Evacuatieexpert

Evacuatieexpert

Schrijf review Hengelo

Evacuatieexpert is gespecialiseerd in oplossingen voor het verplaatsen van personen over trappen. Diverse mobiele oplossingen om personen, met en zonder rolstoel, trap op en trap af te verplaatsen. Maak uw evenement toegankelijk voor iedereen. 

Witte Kruis Evenementenzorg

Witte Kruis Evenementenzorg

Schrijf review Houten

Witte Kruis Evenementenzorg voorziet bezoekers en medewerkers van evenementen van adequate Eerste Hulp en medische zorg.

BDG Beveiliging

BDG Beveiliging

Schrijf review Barneveld

BDG Beveiliging levert gastheren en gastvrouwen bij met name familie evenementen en zakelijke evenementen en dan met name in Midden Nederland.

Loyaal Beveiliging bv

Loyaal Beveiliging bv

Schrijf review Waddinxveen

etten. Loyaal beveiliging heeft er voor gekozen zich in 4 sectoren te specailiseren, waaronder evenementen. Waarbij er voor elke Sector diverse materialen kunnen worden gebruikt en Nieuwe beveiligingsmethodes kunnen worden toegepast.

Medical Event Assistance

Medical Event Assistance

Schrijf review Amsterdam

Medical Event Assistance ( MEA) is gespecialiseerd in het leveren van professionele medische hulpverlening op evenementen.

Happy Skinz

Happy Skinz

Schrijf review Bakel

HAPPY SKINZ geeft elk festival de mogelijkheid om haar bezoekers op een laagdrempelige manier bescherming te beiden tegen zonnestraling.

No Photo Available

S2N fire & rescue B.V.

Schrijf review Rotterdam

Wilt u uw evenement, voorstelling of bedrijf beveiligen? Onze professionals nemen u die zorg graag uit handen. Wij leiden uw medewerkers tot hoog niveau op en kunnen zelfs de gehele inrichting van de veiligheid binnen uw organisatie verzorgen.

No Photo Available

Total Medical Support

Schrijf review Arnhem

Medische en EHBO Hulpverlening op kleine en grote evenementen! AL een aantal jaar de vaste leverancier van de Medische Dienst in het grootste theater van Nederland, het GelreDome in Arnhem.

No Photo Available

Mosae Secure & Facilities

Schrijf review Maastricht

Mosae Secure & Facilities. De specialist op gebied van evenementenbeveiliging, waarbij kwaliteit voorop staat. Evenementen en feesten moeten vlekkeloos en veilig verlopen.

No Photo Available

IMC-TEC

Schrijf review Alblasserdam

IMC-TEC biedt professionele evenementen hulpverlening aan door heel Nederland en België.

No Photo Available

Wouters BHV Opleidingen vof

Schrijf review Hapert

Bent u van plan een evenement te organiseren en zoekt u naar professionele veiligheidsoplossingen? Wij bieden verhuur van brandblussers, AED en EHBO-diensten voor uw evenement.

No Photo Available

Security First bv

Schrijf review Valkenburg a/d Geul

Landelijk actieve specialist binnen de beveiligingsbranche. Ons team bestaat uit mensen met jarenlange ervaring binnen de beveiliging. Of het nu gaat om crowd management, evenementenbeveiliging, gastenontvangst, persoonsbeveiliging, consultancy en lokatie

No Photo Available

Scorpions Nederland

Schrijf review Etten-Leur

Als organisator dient u een veilige omgeving te kunnen garanderen onder alle omstandigheden. Scorpions kan dit stuk voor u overnemen en concreet advies uitbrengen waar u mee verder kan.

No Photo Available

EHBO in Nederland

Schrijf review Haarlem

EHBO in Nederland is een snelgroeiend bedrijf op het gebied van evenementenzorg en EHBO- en reanimatiecursussen.

Meer resultaten wereldwijd

AMS medical team

AMS medical team

26 reviews Heers

Organiseert u een evenement? Dan kunnen wij zorgen voor de volledige medische ondersteuning. Ambulance Medical Service vzw is een ervaren speler op het gebied van evenementenhulpverlening.

F.E.M.S.

F.E.M.S.

15 reviews Ronse

F.E.M.S. Is gespecialiseerd in het verzorgen van professionele medische hulpverlening op evenementen.

First Aid @ Events

First Aid @ Events

Schrijf review Dendermonde

Ambulance Centrum Oost-Vlaanderen is een private ambulancedienst die zich focust op een kwalitatieve dienstverlening binnen alle takken van de eerstehulpverlening en ambulancezorg.

Vantricht Solutions bv

Vantricht Solutions bv

Schrijf review Willebroek

Het medical team van Vantricht Solutions staat sedert september 2019 garant voor de medische hulpverlening in het pop-up theater van Studio 100.

Event Medical Service - Medical Event Care Belgium

Event Medical Service - Medical Event Care Belgium

Schrijf review Temse

Is de grootste hulpdienst werkende met professionele opgeleide beroepskrachten! Wij maken geen gebruik van vrijwilligers zoals 98% van de EHBO teams.

Emergency Medical Response

Emergency Medical Response

Schrijf review Aalst

Ambulancediensten, medisch transport en meer. EMR is een afkorting voor Emergency Medical Response.

BL Support

BL Support

Schrijf review Willebroek

Wij voorzien hulpverlening op maat voor jou event. Onze hulpverleners zijn voor alle soorten evenementen inzetbaar.

MedPrEvent

MedPrEvent

Schrijf review Zottegem

MedPrEvent kan (spoed)verpleegkundigen, ambulanciers, kinesisten en zo nodig (spoed)artsen inzetten. MedPrEvent is een jonge organisatie, maar steunt op een jarenlange ervaring en expertise van de diverse medewerkers.

MediPro vzw

MediPro vzw

Schrijf review Ronse

Bent u op zoek naar een hulppost op uw event neem dan zeker contact op met ons.

FAST vzw

FAST vzw

Schrijf review Lubbeek

Bij FAST vzw kunt u altijd terecht indien u een professionele partner zoekt om de hulpverlening op uw evenement te voorzien.

Save My Life Asbl

Save My Life Asbl

Schrijf review Court-Saint-Etienne

Heb je nagedacht over het laatste onvoorspelbare element? (Hetzij het mogelijke incident, ongeval of malaise.) Het team van Save My Life Asbl biedt u zijn reddingsdienst aan.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.77/10. Gebaseerd op 51 reviews over bedrijven in de categorie 'EHBO op evenementen'.

F.E.M.S.

F.E.M.S.

Bedankt voor alles

|Kris Talboom (Hercules Trophy bvba)|07/07/2023

Wat een topteam! Zeer goede zorgen aan onze klanten en perfect uitgerust voor alle mogelijke scenario's af te dekken. Tot volgend jaar team FEMS!

F.E.M.S.

F.E.M.S.

100% slagingspercentage - voorkeurspartner

|Gilles De Bruyne (MODUL'AIR BV)|01/07/2023

Voor mij een van de beste nachtleven / festival EHBO-diensten die er zijn. Altijd een zeer goed oordeel en geweldige communicatie. Verreweg de voorkeurspartner van onze evenementen, vooral omdat we marathonraves van 16 uur hebben die het beste van het beste nodig hebben op het gebied van eerste hulp.

F.E.M.S.

F.E.M.S.

Medische inzet Posterholt

|Tim Jespers (Vzw BE-Rescue)|30/06/2023

Goeie afspraken maken goeie vrienden!
Een zeer goeie verstand houding, tussen beide firma's voor, tijdens en na het evenement.
firma heeft een heel ruime kennis op vlak van Dringende Pre-Hospitaal Medische zorg op evenementen!
Ook naar onze VZW zijn alle afspraken steeds correct verlopen!
TOP Firma, gaan we zeker en vast nog inschakelen.

F.E.M.S.

F.E.M.S.

FEMS staat altijd paraat

|Dries Delsard (Jungle Jump)|30/06/2023

Reeds jaren werken we met Jungle Jump samen met FEMS. Een betrouwbare en vriendelijke service voor een eerlijke prijs! Bij kleine accidentjes zijn de medewerkers altijd erg kindvriendelijk. Afspraken worden stipt opgevolgd, ook al is het soms last minute afgesproken.

EHBO op evenementen

Wat doe je als iemand ziek wordt of ernstige brandwonden oploopt? In glasscherven trapt of te diep in het glas heeft gekeken? Een zonnesteek heeft of uitdrogingsverschijnselen vertoont? Schaafwonden oploopt of de enkel omslaat? Of wat moet je doen als er iemand flauwvalt, of nog erger, een hartstilstand krijgt? Geen paniek, professioneel medisch personeel weet het antwoord. Ze kunnen de veiligheid van jouw bezoekers en deelnemers maar ook van je sporters en personeel garanderen en indien nodig onvoorziene problemen oplossen. Vooral op grote evenementen met veel publiek, zoals concerten, festivals en sportwedstrijden, mag een EHBO-post niet ontbreken.

In veel landen is het wettelijk verplicht om een EHBO-post op te richten bij evenementen met minstens 10.000 bezoekers. Soms bepalen gemeenten ook dat het voor de veiligheid verplicht is een EHBO-post te voorzien. Soms verschillen de regels van gemeente tot gemeente. Je zal dus in de gemeentelijke regelgeving moeten duiken om te kijken of een EHBO-post op je evenement verplicht is.

Voor een handig overzicht van alle medische hulpverleners moet je gelukkig niet zo ver zoeken. Daarvoor kun je de onderstaande lijst consulteren. Het zijn allemaal externe professionals die gespecialiseerd zijn in EHBO bij evenementen.

Vind je de eerste indruk die je gasten opdoen op je evenement belangrijk, dan is het inhuren van hostessen op jouw evenement een goed idee. Zij verwelkomen je deelnemers hartelijk en zorgen ook voor een soepele ondersteuning en doorverwijzing naar bijvoorbeeld de eerstehulppost.

Waar moet je rekening mee houden bij EHBO op evenementen?

Vraag om te beginnen je EHBO-post op voorhand aan. Voor de medische hulpverlening van het Rode Kruis geldt bijvoorbeeld een termijn van zes weken vóór je evenement. Het is handig zo veel mogelijk informatie aan de evenementenhulpverlener te bezorgen, zoals een gedetailleerd plan van de evenementenlocatie, de exacte timing, het coördinatieplan van de hulpdiensten enzovoort. Als je EHBO gaat huren voor een evenement, dan gaat deze partij altijd nakijken welke risico’s er zijn verbonden aan het event (weer, aantal aanwezigen, terrein, ...). Deze partijen bekijken ook welke middelen er moeten worden ingezet: personeel, artsen, tenten, ambulances, tot zelfs volledig ingerichte mobiele units met behandelruimtes, werkplekken, vergadertafels en internet. Daarna volgt een offerte en een samenwerkingsovereenkomst. Alle afspraken worden contractueel vastgelegd.

EHBO-post op je evenement

Veiligheid eerst met een EHBO-post! Je hoeft het niet te laten bij een kleinere post met ten minste twee gekwalificeerde hulpverleners, Je kunt namelijk ook gaan voor grotere hulpposten met ambulanciers en verpleegkundigen, of zelfs fietsteams, extra ambulances en eerstehulpposten met grote hoeveelheden EHBO-materiaal. Zo ben je zeker van goede eerste hulp. Het is trouwens niet alleen het aantal deelnemers van je evenement dat het aantal benodigde EHBO-hulpverleners bepaalt, maar ook het soort evenement. Bij een sportwedstrijd, een dance festival of mega party zijn de risico’s groter dan bijvoorbeeld bij een operavoorstelling of een bedrijfsfeest.

EHBO-team inhuren?

Jouw mega festival, sportwedstrijd of concert wil je veilig laten verlopen? Een EHBO-post installeren hoort er dan gewoon bij. Hulpverlening bij evenementen wil je professioneel organiseren. Maar EHBO inhuren, hoe begin je daaraan? Door ijverig te speuren op het internet? Nee, er bestaat een efficiëntere methode! In onderstaande lijst vind je partners voor EHBO op evenementen. Via onderstaande knop kun je informatie vragen of, waarom niet, direct een offerte.

Zeker zijn van de kwaliteit van de evenementenhulpverlener van je keuze? Lees de reviews die eerdere klanten hebben geschreven! Heb je nog ander personeel nodig voor je evenement? Al eens nagedacht over interimpersoneel inschakelen?

Voeg je EHBO-bedrijf toe

Ben jij gespecialiseerd in evenementenhulpverlening? Wist je al dat het super eenvoudig is om jouw bedrijf aan deze pagina toe te voegen? Je klikt op onderstaande knop, maakt een bedrijfspagina aan en je link verschijnt automatisch in dit overzicht. Zo simpel is het! Waarom zou je dat doen? Heel eenvoudig. Duizenden eventorganisatoren bezoeken elke dag deze site. Als zij op zoek zijn naar eerste hulp voor evenementen en een EHBO-post willen installeren, dan wil jij toch in deze lijst prijken, niet?

Ben je daarnaast nog op zoek naar andere marketingmogelijkheden om je doelgroep te bereiken? Maak dan een afspraak met onze experts via deze website.

Tags: ehbo post, ehbo evenementen, ehbo festival, ehbo feest, evenementen ehbo, ehbo evenement, ehbo, eerste hulp, hulpverlening, hulppost, evenementenhulpverlening, hulpverleners, hulpverlener, arts, dokter, first aid, rode kruis, artsen, ehbo sportwedstrijd, ehbo drugs, ehbo party, ehbo alcohol, ehbo inhuren, ...