EHBO op evenementen

Een EHBO post mag niet ontbreken op je evenement. 'Better safe than sorry', nietwaar? Op deze pagina vind je een overzicht van alle medische hulpverleners die je kunt inschakelen voor medische zorg op jouw festival, sportwedstrijd, manifestatie of andere grote evenementen.

MECgroep bv

MECgroep bv

10 reviews Haaksbergen

MECgroep B.V. biedt u professionele (medische) hulpverlening en veiligheid, met gekwalificeerd personeel, voor ieder soort evenement, waarbij de zorg aan de patiënt en veiligheid centraal staan.

Medical Division

Medical Division

Schrijf review Apeldoorn

Medical Division is gespecialiseerd in het bieden van eerste hulp bij feesten, festivals en evenementen etc.

Medical Event Care

Medical Event Care

Schrijf review Haaksbergen

Medical Event Care; professionele medische ondersteuning voor elk evenement. Medical Event Care is een organisatie die u op verschillende zorgniveaus medisch kan ondersteunen tijdens uw evenement.

Medical Events

Medical Events

Schrijf review Oss

Medical Events is een ervaren speler op het gebied van EHBO & Ambulance zorg op evenementen en heeft haar diensten meermaals (inter)nationaal bewezen. Vraag vrijblijvend een offerte op.

Bluestar Academy

Bluestar Academy

Schrijf review Breda

Veiligheid is ons Ambacht, Opleiden onze Passie!

JOMA-Medical

JOMA-Medical

Schrijf review Arendonk

JOMA-Medical beheerst een ruime kennis op gebied van EHBO op evenementen. Heeft uw evenement nog EHBO nodig? Aarzel niet ons te contacteren.

Evacuatieexpert

Evacuatieexpert

Schrijf review Hengelo

Evacuatieexpert is gespecialiseerd in oplossingen voor het verplaatsen van personen over trappen. Diverse mobiele oplossingen om personen, met en zonder rolstoel, trap op en trap af te verplaatsen. Maak uw evenement toegankelijk voor iedereen. 

Witte Kruis Evenementenzorg

Witte Kruis Evenementenzorg

Schrijf review Houten

Witte Kruis Evenementenzorg voorziet bezoekers en medewerkers van evenementen van adequate Eerste Hulp en medische zorg.

BDG Beveiliging

BDG Beveiliging

Schrijf review Barneveld

BDG Beveiliging levert gastheren en gastvrouwen bij met name familie evenementen en zakelijke evenementen en dan met name in Midden Nederland.

Loyaal Beveiliging bv

Loyaal Beveiliging bv

Schrijf review Waddinxveen

etten. Loyaal beveiliging heeft er voor gekozen zich in 4 sectoren te specailiseren, waaronder evenementen. Waarbij er voor elke Sector diverse materialen kunnen worden gebruikt en Nieuwe beveiligingsmethodes kunnen worden toegepast.

Medical Event Assistance

Medical Event Assistance

Schrijf review Amsterdam

Medical Event Assistance ( MEA) is gespecialiseerd in het leveren van professionele medische hulpverlening op evenementen.

Happy Skinz

Happy Skinz

Schrijf review Bakel

HAPPY SKINZ geeft elk festival de mogelijkheid om haar bezoekers op een laagdrempelige manier bescherming te beiden tegen zonnestraling.

No Photo Available

S2N bv

Schrijf review Rotterdam

Wilt u uw evenement, voorstelling of bedrijf beveiligen? Onze professionals nemen u die zorg graag uit handen. Wij leiden uw medewerkers tot hoog niveau op en kunnen zelfs de gehele inrichting van de veiligheid binnen uw organisatie verzorgen.

No Photo Available

Total Medical Support

Schrijf review Arnhem

Medische en EHBO Hulpverlening op kleine en grote evenementen! AL een aantal jaar de vaste leverancier van de Medische Dienst in het grootste theater van Nederland, het GelreDome in Arnhem.

No Photo Available

Mosae Secure & Facilities

Schrijf review Maastricht

Mosae Secure & Facilities. De specialist op gebied van evenementenbeveiliging, waarbij kwaliteit voorop staat. Evenementen en feesten moeten vlekkeloos en veilig verlopen.

No Photo Available

Medical Event NL

Schrijf review Oss

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van professionele Medische Hulpverlening (Eerste Hulp - EHBO) bij kleine, middelgrote en grote evenementen door heel Nederland. Voor, tijdens en na het evenement denken wij mee met de evenementen organisaties.

No Photo Available

Security First bv

Schrijf review Valkenburg a/d Geul

Landelijk actieve specialist binnen de beveiligingsbranche. Ons team bestaat uit mensen met jarenlange ervaring binnen de beveiliging. Of het nu gaat om crowd management, evenementenbeveiliging, gastenontvangst, persoonsbeveiliging, consultancy en lokatie

No Photo Available

Scorpions Nederland

Schrijf review Etten-Leur

Als organisator dient u een veilige omgeving te kunnen garanderen onder alle omstandigheden. Scorpions kan dit stuk voor u overnemen en concreet advies uitbrengen waar u mee verder kan.

Meer resultaten wereldwijd

AMS medical team

AMS medical team

26 reviews Heers

Organiseert u een evenement? Dan kunnen wij zorgen voor de volledige medische ondersteuning. Ambulance Medical Service vzw is een ervaren speler op het gebied van evenementenhulpverlening.

F.E.M.S.

F.E.M.S.

7 reviews Ronse

F.E.M.S. Is gespecialiseerd in het verzorgen van professionele medische hulpverlening op evenementen.

First Aid @ Events

First Aid @ Events

Schrijf review Dendermonde

Ambulance Centrum Oost-Vlaanderen is een private ambulancedienst die zich focust op een kwalitatieve dienstverlening binnen alle takken van de eerstehulpverlening en ambulancezorg.

Vantricht Solutions bv

Vantricht Solutions bv

Schrijf review Willebroek

Het medical team van Vantricht Solutions staat sedert september 2019 garant voor de medische hulpverlening in het pop-up theater van Studio 100.

Event Medical Service - Medical Event Care Belgium

Event Medical Service - Medical Event Care Belgium

Schrijf review Temse

Is de grootste hulpdienst werkende met professionele opgeleide beroepskrachten! Wij maken geen gebruik van vrijwilligers zoals 98% van de EHBO teams.

Emergency Medical Response

Emergency Medical Response

Schrijf review Turnhout

Ambulancediensten, medisch transport en meer. EMR is een afkorting voor Emergency Medical Response.

BL Support

BL Support

Schrijf review Willebroek

Wij voorzien hulpverlening op maat voor jou event. Onze hulpverleners zijn voor alle soorten evenementen inzetbaar.

MedPrEvent

MedPrEvent

Schrijf review Zottegem

MedPrEvent kan (spoed)verpleegkundigen, ambulanciers, kinesisten en zo nodig (spoed)artsen inzetten. MedPrEvent is een jonge organisatie, maar steunt op een jarenlange ervaring en expertise van de diverse medewerkers.

MediPro+

MediPro+

Schrijf review Zottegem

Bent u op zoek naar een hulppost op uw event neem dan zeker contact op met ons.

Exiaz vzw

Exiaz vzw

Schrijf review Lede

Exiaz v.z.w. voorziet professionele hulpverleners en materialen voor uw evenement. Onze ambulanciers, verpleegkundigen en artsen hebben reeds jaren ervaring in de prehospitaalzorg, op spoedgevallendiensten of intensieve zorgen.

FAST vzw

FAST vzw

Schrijf review Lubbeek

Bij FAST vzw kunt u altijd terecht indien u een professionele partner zoekt om de hulpverlening op uw evenement te voorzien.

Save My Life Asbl

Save My Life Asbl

Schrijf review Court-Saint-Etienne

Heb je nagedacht over het laatste onvoorspelbare element? (Hetzij het mogelijke incident, ongeval of malaise.) Het team van Save My Life Asbl biedt u zijn reddingsdienst aan.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.8/10. Gebaseerd op 43 reviews over bedrijven in de categorie 'EHBO op evenementen'.

F.E.M.S.

F.E.M.S.

Zeer aangename professionele samenwerking!

|Benjamin Rycken (The Memlinc Palace Hotel)|12/09/2022

Voor de Nacht van het Zoute deden wij beroep op FEMS.
Zeer tevreden en zullen in de toekomst ongetwijfeld opnieuw met hen samenwerken.

F.E.M.S.

F.E.M.S.

Internationale autocross Herstappe

|Jo Kelchtermans (Kotshoven krost vzw)|24/08/2022

Voor Kotshoven Krost voor de eerste maal een dubbel weekend autocross met 13/14 eacb en nvact wedstrijden gevolgd door 20/21 het grote autocross masters….en daarbij de eerste keer samenwerking met FEMS medical, die ons heel goed bevallen is: vlotte communicatie met Steven…heeft ons trouwens last minute nog uit de nood geholpen…duidelijke offerte en algemeen een heel leuke crew! FEMS medical past duidelijk heel goed bij ons event!

F.E.M.S.

F.E.M.S.

Persoonlijke & professionele aanpak!

|Chris Goeman (Goeman Consulting)|15/08/2022

De slogan is écht niet gelogen! Voor kwaliteit reken je inderdaad op FEMS.
Wat begon als een aangenaam contact is uitgegroeid tot een langdurige samenwerking!

AMS medical team

AMS medical team

Professionele dienstverlening waar je altijd op kan rekenen.

|Chris Nijs (Jivana)|16/06/2022

Het is altijd fijn om samen te werken met AMS.
AMS is een professioneel en geolied team, dat op elk moment van ons event met de nodige goede zorgen ter beschikking staat, zelf tijdens de nacht.

EHBO op evenementen

Wat doe je als iemand ziek wordt of ernstige brandwonden oploopt? In glasscherven trapt of te diep in het glas heeft gekeken? Een zonnesteek heeft of uitdrogingsverschijnselen vertoont? Schaafwonden oploopt of de enkel omslaat? Of wat moet je doen als er iemand flauwvalt, of nog erger, een hartstilstand krijgt? Geen paniek, professioneel medisch personeel weet het antwoord. Ze kunnen de veiligheid van jouw bezoekers en deelnemers maar ook van je sporters en personeel garanderen en indien nodig onvoorziene problemen oplossen. Vooral op grote evenementen met veel publiek, zoals concerten, festivals en sportwedstrijden, mag een EHBO post niet ontbreken.

In veel landen is het wettelijk verplicht om een EHBO post op te richten bij evenementen met minstens 10.000 bezoekers. Soms bepalen gemeenten ook dat het voor de veiligheid verplicht is een EHBO post te voorzien. Soms verschillen de regels van gemeente tot gemeente. Je zal dus in de gemeentelijke regelgeving moeten duiken om te kijken of een EHBO post op je evenement verplicht is.

Voor een handig overzicht van alle medische hulpverleners moet je gelukkig niet zo ver zoeken. Daarvoor kun je de onderstaande lijst consulteren. Het zijn allemaal externe professionals die gespecialiseerd zijn in EHBO bij evenementen.

Vind je de eerste indruk die je gasten opdoen op je evenement belangrijk, dan is het inhuren van hostessen op jouw evenement een goed idee. Zij verwelkomen je deelnemers hartelijk en zorgen ook voor een soepele ondersteuning en doorverwijzing naar bijvoorbeeld de eerste hulp post.

Waar moet je rekening mee houden bij EHBO op evenementen

Vraag om te beginnen je EHBO post op voorhand aan. Voor de medische hulpverlening van het rode kruis geldt er bijvoorbeeld een termijn van zes weken voor je evenement. Het is handig zo veel mogelijk informatie aan de evenementenhulpverlener te bezorgen, zoals een gedetailleerd plan van de evenementenlocatie, de exacte timing, het coördinatieplan van de hulpdiensten enzovoort. Als je EHBO gaat huren voor een evenement, dan gaat deze partij altijd nakijken welke risico’s er zijn verbonden aan het event (weer, aantal aanwezigen, terrein, ...). Deze partijen bekijken ook welke middelen er moeten worden ingezet: personeel, artsen, tenten, ambulances, tot zelfs volledig ingerichte mobiele units met behandelruimtes, werkplekken, vergadertafels en internet. Daarna volgt een offerte en een samenwerkingsovereenkomst. Alle afspraken worden contractueel vastgelegd.

EHBO post op je evenement

Veiligheid eerst met een EHBO post! Van minimaal twee gekwalificeerde hulpverleners zowel EHBO’ers tot grotere hulpposten met ambulanciers en verpleegkundigen. Maar ook fietsteams, extra ziekenwagens en grote hoeveelheden urgentie materiaal staan garant voor een goede eerste hulp. Het is trouwens niet alleen het aantal deelnemers van je evenement dat het aantal benodigde EHBO-hulpverleners bepaalt, maar ook het soort evenement. Bij een sportwedstrijd, een dance festival of mega party zijn de risico’s groter dan bijvoorbeeld bij een operavoorstelling of een bedrijfsfeest.

EHBO team inhuren?

Jouw mega festival, sportwedstrijd of concert wil je veilig laten verlopen? Een EHBO post installeren hoort er dan gewoon bij. Hulpverlening bij evenementen wil je professioneel organiseren. Hoe start je je zoektocht naar EHBO inhuren voor je evenement? Je begint ijverig te speuren op het internet? Er bestaat een efficiëntere methode! In onderstaande lijst vind je partners voor EHBO op evenementen. Via de button kun je informatie vragen, of waarom niet, direct een offerte.

Zeker zijn van de kwaliteit van de evenementenhulpverlener van je keuze? Lees de reviews die eerdere klanten hebben geschreven! Heb je nog ander personeel nodig voor je evenement? Al eens nagedacht over interim personeel inschakelen?

Voeg je EHBO bedrijf toe

Ben jij gespecialiseerd in evenementen hulpverlening? Wist je al dat het super eenvoudig is om jouw bedrijf aan deze pagina toe te voegen? Je klikt op onderstaande knop, maakt een bedrijfsfiche aan en je link verschijnt automatisch in dit overzicht. Zo simpel is het! Waarom zou je dat doen? Heel eenvoudig. Duizenden event organisatoren bezoeken elke dag deze site. Als zij op zoek zijn naar eerste hulp voor evenement en een EHBO post willen installeren, dan wil jij toch in deze lijst prijken, niet?

Ben je daarnaast nog op zoek naar andere marketing mogelijkheden om je doelgroep te bereiken? Maak een afspraak met onze experts via deze website.

Tags: ehbo post, ehbo evenementen, ehbo festival, ehbo feest, evenementen ehbo, ehbo evenement, ehbo, eerste hulp, hulpverlening, hulppost, hulpverleners, hulpverlener, arts, dokter, first aid, rode kruis, artsen, ehbo drugs, ehbo sportwedstrijd, ehbo party, ehbo alcohol, ehbo inhuren, ...