Jongleurs

Een jongleur huren was nog nooit zo eenvoudig. Gebruik onze uitgebreide database met jongleurs uit België en Nederland en contacteer hen voor meer informatie.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.8/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'Jongleurs'.
 • Entertainmens

  Entertainmens

  Uitstekende service

  Alles was goed geregeld van te voren. Entertainmens dacht mee met ons evenement en de acts die ze aanboden waren top. Bedankt!

  John van Dieren - JouwSpeeltuin - 31/08/2020

 • Entertainmens

  Entertainmens

  Pannavoetballer

  Ik werk voor Entertainmens als panna speler. Elke keer geniet ik weer. De werksfeer is goed en gezellig. De communicatie is goed, shows zijn perfect en ik ben tevreden en blij dat ik met Entertainmens mag samenwerken!

  Samir Kali - Samirskills - 27/09/2019

 • Entertainmens

  Entertainmens

  Artiesten op locatie

  De samenwerking met Entertainmens is mij erg goed bevallen. Het contact verloopt erg soepel en je krijgt snel reactie. Entertainmens omschrijft goed alle mogelijkheden en kijkt wat de beste keuze is voor jouw evenement. In de praktijk ziet het er geweldig uit. Zij maken er een mooie show van en zoeken op verschillende manieren contact met de kinderen. Ik zou Entertainmens zeker aanraden voor jouw evenement.

  Freestyler Josh - Freestyler Josh - 27/09/2019

 • Entertainmens

  Entertainmens

  Fijne samenwerking

  Zeer fijne partij om mee samen te werken. Heldere communicatie maar toch ook een relaxte sfeer.

  Hanna Martens - Fundamens - 27/09/2019

Jongleurs

Een jongleur huren was nog nooit zo eenvoudig. Neem een kijkje naar onderstaande lijst, gebruik de filteropties om snel jongleurs bij jou in de buurt te vinden en contacteer hen voor meer informatie. Makkelijker kan niet!

Entertainment voor jong en oud

Deze jongleurs beperken zich niet alleen tot pingpongballetjes. Ook andere voorwerpen komen aan bod, zoals kegels, tennisrackets en zelfs messen. Spektakel is dus verzekerd! Kinderen zullen zich ongetwijfeld amuseren, maar ook volwassenen zullen zich niet vervelen. Daarnaast bieden sommige jongleurs ook workshops aan. Zo kunnen jouw gasten zelf de kunst van het jongleren onder de knie krijgen - ideaal als onderdeel van een dagje teambuilding.

Sta jij al in deze lijst?

Sta je zelf nog niet in dit overzicht met jongleurs? Voeg dan snel een link toe via onderstaande knop. Het is volledig gratis, dus waar wacht je nog op?

Tags: jongleur, jongleurs, jongleren, jongleer, vuur jongleren, ...

Filters

Reviews

Advertenties