Toegangscontrole

Met toegangscontrole zorg je niet alleen voor een goed georganiseerd maar ook een veilig evenement. Zoek je eventsoftware om je bezoekers uit te nodigen en te registreren, een toegangscontrolesysteem zoals ticketscanners, professionele bewaking, of heel praktisch, hekken voor jouw evenement? Alles in verband met toegangscontrole voor evenementen vind je in onderstaande lijst.

Halito!

Halito!

16 reviews Antwerpen

Sinds 2010 biedt Halito! event professionals ondersteuning bij de organisatie van events. Beheer je uitnodigingen, gastenlijsten, (no)shows, enquêtes en statistieken in één overzichtelijk platform.

aanmelder.nl

aanmelder.nl

15 reviews Delft

Evenement management en deelnemersregistratie: Organiseer zelf online uw evenement met aanmelder.

GO-tickets

GO-tickets

86 reviews Doetinchem

Met het gebruiksvriendelijke online ticketsysteem van GO-tickets kun je goedkoop, betrouwbaar en snel online tickets verkopen voor jouw evenement.

Heras Mobile Fencing & Security

Heras Mobile Fencing & Security

Schrijf review Best

Alleen Allfence kan alles met tijdelijk hekwerk. Toegang verschaffen, droog fouilleren, veilig vluchten, even opladen, onbegrensd begrenzen en nog veel meer. Allfence, dat staat eindeloos.

Euro Events

Euro Events

Schrijf review Echt

U wilt toch ook meer marge en een goede leeftijds- en toegangscontrole tijdens uw evenement? Euro Events is uw partner in evenementen! Kom ons bezoeken tijdens Festivak voor meer informatie.

SafeScan druktemonitor - van StoreScan

SafeScan druktemonitor - van StoreScan

Schrijf review Utrecht

Tel nauwkeurig en realtime het aantal bezoekers, monitor live de stroom van bezoekers en voorspel toekomstige gebeurtenissen.

No Photo Available

Orakel bvba

Schrijf review Retie

Orakel is op internationaal vlak de 'one stop shop' bij uitstek waar u terecht kan voor identificatie- en controledrukwerk, alternatieve betaalmiddelen en andere, doorgaans eenmalige, gepersonaliseerde accessoires voor evenementen.

Eventix

Eventix

198 reviews Amsterdam

Eventix is het snelst groeiende ticketing systeem van de Benelux. Door onze gebruiksvriendelijke software verkoop je meer tickets met minder effort en tegen een zeer scherp tarief.

No Photo Available

Visit by GES

Schrijf review Haarlem

N200 is Europees marktleider op het gebied van bezoekersregistratie, ticketing en lead retrieval voor organisatoren en exposanten op beurzen, evenementen en congressen. Het N200 bezoekersregistratiesysteem is geschikt voor alle evenementen, beurzen, ...

Engelen Hekwerken bv

Engelen Hekwerken bv

Schrijf review Panheel

Engelen hekwerken is een verhuurbedrijf gespecialiseerd in dranghekken en andere verhuurmaterialen gericht op (sport)evenementen.

evisit

evisit

Schrijf review Den Haag

Evisit: dé online tool voor event management. Voor evenementen van 15 tot 15.000 bezoekers kunt u alles eenvoudig regelen. Van online uitnodigen tot iDeal betalingen, van e-ticket tot toegangsregistratie.

Invitado Visitor Management

Invitado Visitor Management

Schrijf review Rotterdam

Invitado maakt het registratieproces zo eenvoudig mogelijk, voor bezoekers, maar ook voor de organisatie. Invitado is marktleider op het gebied van online en on-site event registratie.

360 Solutions Risk & Safety

360 Solutions Risk & Safety

Schrijf review Aarschot

360 Solutions is uw veiligheidspartner bij uitstek. Wij bieden uitgebreid veiligheidsadvies, opleidingen en operationele veiligheidsondersteuning om van uw event of bedrijfssite een veilige omgeving te maken.

Ticketkantoor

Ticketkantoor

Schrijf review Apeldoorn

Ticketkantoor is een no-nonsense ticketservice waarmee jij tickets online kan kopen en verkopen voor voor elk evenement zoals een feest, beurs, concert of toneelvoorstelling. Je kan heel simpel tickets online verkopen.

Tibbaa B.V.

Tibbaa B.V.

Schrijf review Rotterdam

Tibbaa heeft een groot ecosysteem gecreëerd rondom ticketing, aantrekkelijk voor promotors om tickets te verkopen.

SIDverhuur

SIDverhuur

Schrijf review Putten

SIDverhuur biedt intelligente totaal oplossingen om in de behoefte van tijdelijke toegangscontrole van personen en/of voertuigen te voorzien.

Tickify

Tickify

3 reviews Gent

Online ticketing voor jouw event? We garanderen een gebruiksvriendelijke service, specifiek ingericht om je aan de noden te voldoen bij de organisatie van jouw evenement.

Playpass

Playpass

Schrijf review Antwerpen

PlayPass is an innovative software company that uses RFID and NFC technology to transform the humble wristband into a smart device.

BDG Beveiliging

BDG Beveiliging

Schrijf review Barneveld

BDG Beveiliging levert gastheren en gastvrouwen bij met name familie evenementen en zakelijke evenementen en dan met name in Midden Nederland.

MIXX

MIXX

4 reviews Gent

Mixx is gespecialiseerd in IT voor evenementen: draadloze stemsystemen met maxxVOTE, onsite badging met maxxBADGE, event IT-netwerken en PPT office met maxxIT

Loyaal Beveiliging bv

Loyaal Beveiliging bv

Schrijf review Waddinxveen

etten. Loyaal beveiliging heeft er voor gekozen zich in 4 sectoren te specailiseren, waaronder evenementen. Waarbij er voor elke Sector diverse materialen kunnen worden gebruikt en Nieuwe beveiligingsmethodes kunnen worden toegepast.

EventSquare

EventSquare

Schrijf review Geel

EventSquare is een Belgisch bedrijf dat bijna 10 jaar innovatieve registratie en ticketing oplossingen aanbiedt voor meer dan duizend evenementen op jaarbasis.

TowerEye - DNCS bvba

TowerEye - DNCS bvba

Schrijf review Gierle

Onder het motto 'always light and safety' stellen we u onze TowerEye voor. Een krachtige mobiele licht en camera mast, uitgerust met professionele draadloze netwerktechnologie. Een mast inzetbaar op eender welke locatie en overal via internet toegankelijk

Beaumonde Hospitality

Beaumonde Hospitality

Schrijf review Apeldoorn

Beaumonde Hospitality verzorgd hosts en hostesses voor events, beurzen, congressen, bruiloften, privé diners, bedrijfsfeesten, winkelopeningen en nog zoveel meer.

Ticketcrew

Ticketcrew

Schrijf review Horst aan de Maas

Van het inrichten van tickets en webshops op maat tot het beantwoorden van bezoekersvragen en het scannen van entreekaarten. Ticketcrew coördineert je kaartverkoop écht van A tot Z.

Smart2B bv

Smart2B bv

Schrijf review Wekerom

Smart2Business afgekort Smart2B is meer dan distributeur of leverancier, Smart2B werkt als partner samen met haar klanten en partners. Als familie bedrijf hebben we korte lijnen en een hecht team. Dit heeft o.a. als voordeel dat we van vrijwel alles wat e

No Photo Available

Eventbrite

Schrijf review Amsterdam

Ticketscript biedt een ticketing oplossing voor iedere organisator: een ‘self service white-label’ dienst voor grote tot kleine evenementen om meer tickets te verkopen.

No Photo Available

Fence 4 Events

Schrijf review Ermelo

Verhuur van bouwhekken voor evenementen.

No Photo Available

S2N fire & rescue B.V.

Schrijf review Rotterdam

Wilt u uw evenement, voorstelling of bedrijf beveiligen? Onze professionals nemen u die zorg graag uit handen. Wij leiden uw medewerkers tot hoog niveau op en kunnen zelfs de gehele inrichting van de veiligheid binnen uw organisatie verzorgen.

No Photo Available

International Security Agency

Schrijf review Amsterdam

International Security Agency is gespecialiseerd in beveiliging en veiligheid.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.51/10. Gebaseerd op 447 reviews over bedrijven in de categorie 'Toegangscontrole'.

The Frontline Company

The Frontline Company

Hostess op MATEXPO 2023

|Sandra Winckelmans (PRECIA MOLEN BELGIUM NV)|19/09/2023

Gedurende de beurs MATEXPO 2023, die liep van 06-09-23 tem 10-09-23, hebben wij een hostess ingehuurd via The Frontline Company.
De dame die ons team versterkt heeft was een schot in de roos. Zowel qua attitude alsook naar taalvaardigheid en spontaniteit naar de klanten toe scoorde zij een 10/10.
Ook de communicatie met de mensen van het bureau verliep vlot en correct.
Als wij ooit nog iemand nodig hebben om een event in goede banen te leiden, zoeken wij niet meer verder maar richten ons direct naar The Frontine Company zodat wij zeker zijn dat alles in orde komt.
Top team !!!

The Frontline Company

The Frontline Company

Geweldige ondersteuning voor onze klanten events

|Kurt Danneel (Televic)|18/09/2023

Dit jaar organiseren we drie klanten events, telkens op een andere locatie: Hiervoor wilden we het niveau ook naar een hoger niveau tillen.
Ondertussen hebben we er twee van de drie achter de rug. Daarbij werden we bijgestaand door enkele hostessen van The Frontline Company:
Een grote meerwaarde om ons doel te bereiken en meer!
Naast het feit dat ons event in kwaliteit steeg, zorgden ze voor nog extra ontzorging van klanten ontvangst, klantenvragen, wegwijs maken, vestiaire, etc, etc.
Samen met mijn team blijven we grote fan van de geleverde diensten. Heel erg aan te bevelen!

The Frontline Company

The Frontline Company

Top Service!

|Philip Meurisse (theTRUCKCOMPANY)|18/09/2023

Heel tevreden van The Frontline Company ! Alles perfect geregeld in wederzijdse samenspraak en bovendien persoonlijk bezoek gehad op de beurs zelf om te vragen als alles in orde was. Kortom Top Service!

The Frontline Company

The Frontline Company

The Frontline Cy

|Carine De Cruyce (Colorclub)|18/09/2023

Dank jullie wel voor de top profielen tijdens ons event afgelopen weekend.

Toegangscontrole

Op eventplanner.net is alles te vinden voor de toegangscontrole op jouw (bedrijfs)evenement, beurs, party, of festival, zowel voor grote evenementen als kleine, en voor fysieke, hybride en online events. Neem een kijkje in onze uitgebreide database, filter op locatie en neem contact op met de bedrijven voor meer informatie, of waarom niet, vraag direct een offerte aan. Voor elk type evenement is er een passende toegangscontrole oplossing!

Waarom toegangscontrole op evenementen

Waarom zou je toegangscontrole op je evenement organiseren? Om te beginnen wil je natuurlijk dat er alleen bezoekers binnenkomen of deelnemers die een geldig ticket hebben gekocht, dit vanuit veiligheids- en ook vanuit financieel oogpunt. Bij een fysiek evenement wil je ook niet dat er lange rijen ontstaan aan je entree. Daarom zorg je best voor verschillende ingangen met oplossingen voor mobiele eventregistratie. Op deze manier kun je ook het aantal bezoekers in realtime bijhouden. Die capaciteitsbeheersing is belangrijk voor de veiligheid.

Met toegangscontrole kun je ook bepaalde zones beperkt toegankelijk maken, bijvoorbeeld alleen voor de artiesten, de crew, ... Tot slot kun je met online toegangscontroles voor festivals of toegangscontroles voor evenementen ook data verzamelen waar je realtime of op een later moment interessante inzichten kunt uithalen.

Voor elk evenement zijn er de juiste oplossingen. We duiken in enkele toepassingen voor toegangscontrole:

Eventsoftware om professionele events te organiseren

Met een alles-in-één eventregistratiesoftware kun je niet alleen je gasten uitnodigen, tickets verkopen, je gasten zich laten registreren en je toegangscontrole op locatie organiseren door de tickets te scannen, maar ook je eventwebsite bouwen, eventevaluatie organiseren en eventtools en -apps ontwikkelen vanuit één centrale plek. Er bestaan diverse gebruiksvriendelijke oplossingen.

Ticketscanners

Een populaire manier van toegangscontrole op fysieke evenementen zijn ticketscanners. Ticket scanners worden onder andere gebruikt om bezoekers van een evenement binnen te laten of dit toe te staan binnen een bepaald tijdslot. Er bestaan veel verschillende systemen, sommigen met een hoge scancapaciteit zodat ze ook ingezet kunnen worden op evenementen met een hoge toegangsdruk.

Professionele bewaking

Naast elektronische toegangscontrole kun je ook beveiligingsagenten inhuren om de toegangscontrole van jouw event op zich te nemen. Dit veiligheidspersoneel kun je tevens inzetten om tassencontrole bij de ingang te doen en de bezoekersstromen te managen. Ze blijven met elkaar in contact via portofoons of walkietalkies. Een verwelkomende sfeer bij de toegangscontrole van je festival is een leuke extra, daarvoor kun je hosts en hostessen inschakelen.

Kaartlezers en toegangscontrole zijn ook een goede combinatie. Met deze apparaten kun je de toegang tot gebouwen digitaal regelen. Kaartlezers zijn op individueel niveau te programmeren of je kunt ze mee opnemen in een netwerk zodat je de toegangscontrole centraal kan regelen.

Dranghekken

Goede toegangscontrole is onmogelijk zonder een duidelijk aangegeven ingang en uitgang. Maar ook om de bezoekersstromen te managen op de locatie en om aan te geven waar de eet- en ontspanplekken zijn, is tijdelijk hekwerk, ook wel bouwhekken of dranghekken genoemd, onmisbaar op bijvoorbeeld festivals. Je kunt het hekwerk zelf monteren en demonteren, of dit laten doen door de leverancier.

Toegangscontrole nodig voor jouw event?

Heb je een toegangscontrolesysteem voor jouw fysiek, hybride of online event nodig? Hoe ga je op zoek naar de juiste partner die je advies verleent en de juiste producten en diensten levert, denk aan online evenementenregistratie, ticketscanners, of praktischer, toegangscontrole voor deuren, gebouwen of slagbomen en hekwerk? Je hoeft niet blind op zoek te gaan op het internet.

eventplanner.net stelde bovenstaande lijst voor je samen. Je vindt er professionele leveranciers van toegangscontrole op evenementen. Wil je zeker zijn van de kwaliteit van deze leveranciers? Lees dan de reviews die klanten die je voorgingen schreven.

Jouw toegangscontrole bedrijf toevoegen in deze lijst?

Staat jouw bedrijf nog niet in onze toegangscontrole-database? Zonde, want elke dag bezoeken duizenden eventorganisatoren onze site, en daar zijn er ook heel wat bij die informatie over toegangscontrole zoeken, en wie weet, meteen een offerte aanvragen. Je kunt jouw bedrijf met toegangscontrolesystemen gratis toevoegen via onderstaande knop! Zet er enkele sprekende beelden en verhelderende teksten bij, en you are good to go! Veel succes!

Tags: ticketcontrole, ticketcontrol, toegangscontrole, ticket controle, registratie, kaartcontrole, ...