BluePoint Brussels

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels
  • Bd. Reyerslaan 80, B-1030 Brussels, België
  • vergunning (07/04/2017)
  • Certificate of Excellence 2022

Onvergetelijke evenementen? High-tech vergaderzalen?

Welkom bij BluePoint Brussel!


Vergaderingen, conferenties, congressen, hybride evenementen, opleidingen, productpresentaties, green key recording/streaming, personeelsfeesten, recepties, walking dinners of zelfs openluchtevenementen in onze tuin, alles is mogelijk bij BluePoint Brussel.

Met meer dan 20 modulaire zalen, uitgerust met de nieuwste technologie en geschikt voor maximaal 450 personen, is BluePoint Brussel de ideale locatie voor uw evenement. De verschillende zalen beschikken over daglicht, airconditioning en de modernste hightech-apparatuur: geluid, video, projectie, streaming, mapping, de meest geavanceerde internetverbinding, ...


BluePoint biedt u nu ook één van de grootste green key productiesstudio's in Regio Brussel aan! 

Deze splinternieuwe studio is één van de grootste van regio Brussel en werd uitgerust met state-of-the-art technisch materiaal. En dat is niet verrassend want technologie staat centraal bij BluePoint! De studio is perfect voor de opname en/of uitzending van uw Evenementen, Webinars, Interviews, Debatten, Keynotes, Prijsuitreiking, Bedrijfsvideo’s, ... In één woord, al uw videoprojecten! De totale oppervlakte van de studio bedraagt maar liefst 100m², waarvan een stage van 70m² met 3 groene wanden en een groene vloer, die tijdens een live streaming of een opname vervangen worden door indrukwekkende en volledig personaliseerbare virtuele en immersieve 3D-omgeving. Bedrijven kunnen hun bedrijfsimago op die manier beter tot hun recht laten komen dan in een vaste ingerichte studio. De studio is ook voorzien van een aparte regieruimte, make-up ruimte en een VIP-lounge en is uitgerust met professionele geluids-, video- en belichtingsapparatuur om aan al uw digitale productie te voldoen.


BluePoint biedt ook een brede waaier aan cateringmogelijkheden en suggesties voor uw bedrijf. Een professioneel team zal u voor en tijdens uw evenement bijstaan en een optimaal resultaat garanderen. Of spring binnen in Blue's Corner, het nieuwe restaurant dat u op het gelijkvloers kan terugvinden!


De centrale ligging van het gebouw en de toegankelijkheid ervan zullen de toegang van uw gasten tijdens uw evenement vergemakkelijken. We beschikken ook over een ondergrondse parkeergarage met 150 plaatsen en oplaadpunten. De metrostations "Diamant" en "Meiser" bevinden zich in de onmiddellijke nabijheid.


Waar wacht je nog op? Neem contact op met ons!

BluePoint Brussels
Certificate of Excellence
08 December 2022

Elk van onze BluePoint Venues mocht het Certificate of Excellence 2022 ontvangen van eventplanner.net! We zijn zo blij om te zien dat ons harde werk wordt geapprecieerd bij onze klanten. 🍾

Like Reageer

64 reviews over BluePoint Brussels - 9.7/10

Schrijf een review
Séverine De Smet
New|Folks|

Gewoon perfect !

Onlangs organiseerden wij een evenement bij BluePoint Meiser voor een van onze klanten. De samenwerking verliep uitstekend en het evenement verliep perfect, de opdrachtgever was er absoluut blij mee. Met dank aan Martin voor zijn beschikbaarheid, snelheid, investering en flexibiliteit. Dank ook aan Philippe en Baptiste van het technische team voor hun vriendelijkheid, hun proactiviteit en hun professionaliteit. Ik wist dat we in goede handen zouden zijn, maar dit overtrof al mijn verwachtingen. Geen zorgen, iedereen zorgt voor alles. Het was gewoon PERFECT! Nogmaals hartelijk dank voor uw hulp om dit evenement tot een echt succes te maken!

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Hallo Séverine, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze opmerking te schrijven. Wij danken het team voor hun professionaliteit. Wij zijn erg blij dat uw ervaring bij BluePoint een succes was!

bekijk origineel

1 like|
Marion Picot
New|CEJA|

Maatwerk event voor out of the box concept

BluePoint Brussels is de perfecte plek om evenementen op maat te creëren, in lijn met de waarden en doelstellingen van uw organisatie. We hebben daar in mei 2023 een conferentie georganiseerd en het was een waar genoegen om met hun zeer gespecialiseerde team samen te werken, van ontwerp tot uitvoering. Zij hielpen ons out of the box te denken en ontzorgden alle aanbieders, zodat wij ons echt konden focussen op inhoud en kwaliteit. Veel dank aan hen voor hun hulp. We zullen zeker weer hosten bij BluePoint Brussels!

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Hoi Marion, bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een review te geven! We zijn erg blij met uw vriendelijke woorden. Het team van BluePoint is er echt voor jou en elk soort evenement. De zorg rondom het organiseren van een evenement uit handen nemen.

bekijk origineel

2 likes|
Angélica Coldibeli
New|FEHRL|

Zeer leuke ervaring

Het is een plezier om evenementen te organiseren in de BluePoint-ruimte.
Ze zijn altijd zeer proactief en effectief.
Bedankt aan alle samenwerking die we hadden van het zeer professionele personeel en mijn speciale dank aan Martin Libert die zijn geweldige expertise en ideeën implementeert om altijd het beste te bieden!

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Hallo Angélica, bedankt voor de positieve feedback. Leuk om te lezen dat het een plezier is om evenementen te organiseren in onze locatie!

bekijk origineel

1 like|
Blanca Gutiérrez
New|Prestomedia|

Perfecte organisatie

Perfecte organisatie
We hebben een evenement gehouden voor ons bedrijf in de BluePoint Brussels-ruimte en alles is perfect verlopen.
Het werk, de samenwerking en beschikbaarheid van Martin Libert en het hele BluePoint-team was uitstekend.
Zeer professioneel, bereidwillig en effectief team.
Zonder twijfel een plek waar we terug zullen komen!

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Hoi Blanca, fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! We staan al te popelen om u de volgende keer te helpen.

bekijk origineel

2 likes|
Valérie Maus de Rolley
New|BAPIE|

DE MENING

Zeer goede ontvangst en service bij BluePoint. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, alles ging perfect. De plaats is erg mooi, modern en licht. De heerlijke horeca. Sterk aanbevolen als locatie voor een evenement.

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Hallo Valérie, bedankt voor je reactie en je aanbeveling. Wij zijn blij met deze positieve ervaring!

bekijk origineel

2 likes|
Alessandro Bedeschi
New|6G-IA|

Erg goed

Ik organiseerde een Algemene Vergadering bij BluePoint Brussel.
Alles was in orde en ging zoals gepland.
Veel dank aan Rany​​​​ Ayoub van BluePoint voor zijn geweldige hulp en beschikbaarheid.

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Hallo Alessandro, fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Hoop je snel te zien.

bekijk origineel

1 like|
Salvatore Fantoni
New|Eurima|

Ideale locatie om een conferentie te houden met uitzonderlijke technische mogelijkheden en projectondersteuning.

BluePoint Venue overtrof onze verwachtingen als conferentielocatie. Hun team toonde uitzonderlijke professionaliteit en technische expertise die het evenement tot een doorslaand succes maakten. De technische opzet was indrukwekkend en droeg in belangrijke mate bij aan de vlekkeloze uitvoering van de conferentie. We waarderen vooral de projectondersteuning van het personeel, die uitstekend was tijdens de plannings- en uitvoeringsfasen. BluePoint Venue is zonder twijfel de go-to-locatie voor iedereen die op zoek is naar een congreslocatie met een hoog technisch niveau en uitstekende projectondersteuning. We zouden deze locatie ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een eersteklas ervaring. Bedankt, BluePoint Venue!

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

We zijn blij om te horen dat je dag bij BluePoint zonder problemen is verlopen. We streven ernaar om alleen de beste services en technische ondersteuning te bieden, samen met onze hightech materialen. Goed om te horen dat we dat hebben kunnen waarmaken. Bedankt voor je vertrouwen in BluePoint en ons team, Salvatore. Wij hopen u snel weer te zien!

bekijk origineel

1 like|
Ellen VK
New|TAUW België|

Behulpzaam, professioneel en vriendelijk. Bluepoint zorgde voor een vlekkeloos verloop van ons evenement!

Begin dit jaar organiseerde we ons evenement bij BluePoint. De locatie heeft alles wat je nodig hebt voor een geslaagd event: enorm behulpzaam, professioneel en ervaren personeel, zalen die perfect in orde zijn, technische ondersteuning, parking en overheerlijke catering. Wij zijn alvast overtuigd!

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Beste Ellen, Dank je wel voor deze positieve feedback. Het is fijn te lezen dat jullie genoten hebben van jullie event.
Bedankt voor de fijne samenwerking en het vertrouwen in BluePoint. We hopen jullie binnenkort terug te mogen ontvangen.

1 like|
Stella Arapoglou
New|VUB|

Makkelijk, flexibel en effectief!

Jarenlang kozen we ervoor om onze evenementen in ons eigen pand te organiseren, alles zelf te organiseren: catering, technische apparatuur en ondersteuning, fotografen, streaming, locaties. Voor een keer hebben we besloten om de evenementenorganisatie uit te besteden om een groter congres te ondersteunen en wat moeite te besparen. Het resultaat was beter dan verwacht: efficiënte communicatie, zonder tijdverspilling / holistische organisatie, we hadden alleen te maken met de inhoud van ons evenement / geweldig eten, iedereen gaf commentaar op de quiches / mooi pand, veel licht / vriendelijke mensen. Over het algemeen hadden we geen enkel probleem en al onze gasten genoten van hun tijd, hoge kwaliteit en professionele diensten.

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Bedankt voor je review, Stella. We bieden inderdaad die alles-in-één service en proberen de klant zoveel mogelijk te ontlasten. Zoals je al zei, werd je ondersteund door verschillende diensten: cateringservice, receptieservice, team van evenementenplanners en technisch team... We zijn blij te horen dat je een geweldige tijd hebt gehad bij BluePoint Brussels. BluePoint kijkt nu al uit naar onze volgende samenwerking!

bekijk origineel

2 likes|
Celine Batteauw
New|visit.brussels|

Zeker waarde!

Ik had het genoegen een evenement te organiseren in de Blue Point voor visit.brussels. Ik leg de nadruk op professionele, attente en beschikbare service, kwaliteitsopvolging voor, tijdens en na het evenement. De kamers zijn uitgerust met de modernste technologieën. En wat ik vooral wil benadrukken, is de kwaliteitsvolle catering die de smaakpapillen van de gasten verrukte met originele voorstellen en vol smaken, die veranderen van wat we tegenwoordig overal zien. Bedankt aan het hele team voor hun grote bijdrage aan het succes van het evenement!

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Bedankt voor deze mooie recensie, Céline. Het was een prettige samenwerking en we danken je voor het organiseren van dit evenement binnen BluePoint.
We kijken nu al uit naar onze volgende samenwerking!

bekijk origineel

2 likes|
siham lahdioui
New|hospitality.brussels|

Ideale locatie voor uw evenementen

We organiseerden ons jaarlijkse evenement over digitale technologieën in de toeristische sector. De plek leende zich uitstekend voor het evenement dat bestond uit een gedeelte met conferenties en een gedeelte met stands/demohoek en netwerken.
De kamers zijn zeer goed uitgerust en de plaats is gastvrij.
De catering/walking dinner was van hoge kwaliteit met seizoensproducten.

Ik dank in het bijzonder Rany Ayoub en Laurent Coessens voor de organisatie maar ook het gebruik van de Green Key studio voor onze ondernemers.


bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Bedankt voor deze mooie reactie, Siham. We zijn blij te lezen dat u heeft genoten van ons conferentiecentrum, onze chef's keuken en onze hightech videostudio.

Ik kijk uit naar onze volgende samenwerking!
Namens het hele BluePoint-team bedankt voor deze fijne samenwerking!

bekijk origineel

1 like|
Gabriele Kerrmann
New|EUMETSAT|

Een perfecte plek om een conferentie te organiseren met een zeer hoog technisch niveau en uitstekende projectondersteuning

We organiseerden in september 2022 onze jaarlijkse weersatellietconferentie op BluePoint. We streamden delen van het programma en hielden tal van nevenevenementen, waarvan sommige in hybride vorm. Alle vergaderzalen zijn zeer modern, comfortabel en technisch zeer goed uitgerust. Het auditorium is prachtig, met een grote projectiewand en geweldige lichteffecten. Het was de perfecte setting voor onze sessies op hoog niveau.

Het projectteam heeft ons goed ondersteund; Ik wil in het bijzonder Laura Van Hoorick en Laurent Coessens bedanken, die hebben meegeholpen om de voorwaarden te scheppen voor een succesvol evenement. De technische uitrusting voldoet aan de hoogste verwachtingen. De techniekers en cateraar waren zeer klantgericht, professioneel en uiterst efficiënt. Het was een waar genoegen om met hen allemaal samen te werken.

De poster- en sponsoruitstalling was zeer goed ingedeeld en de cateringruimte was mooi ingericht en gastvrij. Het team bood een speciale service waarmee conferentiedeelnemers lunches konden bestellen om mee te nemen of op te eten in het Bluepoint-restaurant. Het eten was uitstekend en het was gemakkelijk te bestellen. Er is ook een zeer aangename buitenruimte met mogelijkheden om te zitten terwijl u geniet van de frisse lucht. Ik raad deze locatie ten zeerste aan voor een conferentie of evenement.

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Bedankt voor deze prettige samenwerking, Gabriele. We zijn verheugd dat onze evenementenlocatie, onze cateringservice en ons team volledig aan uw verwachtingen hebben voldaan. Een onvergetelijke ervaring voor elke deelnemer is ons doel!
Wij danken u voor deze zeer mooie waardering en hopen u zeer binnenkort te mogen verwelkomen. Tot binnenkort !

bekijk origineel

2 likes|
Jenny Bjorklof
New|Freelancers in Belgium|

Een moderne, inspirerende, effectieve plek om een zakelijk netwerkevenement te organiseren met A-level service

Het BluePoint in Brussel was een geweldige plek om onze jaarlijkse conferentie Freelancers in Belgium Day op 30 september 2022 te organiseren.

Een groot auditorium met een mooi podium en groot scherm, de lobby en receptie hebben veel natuurlijk licht. Veel mogelijkheden voor puistjes.

Goede locatie in Brussel. Prima parking, zelfs gepersonaliseerde gereserveerde parkeerplaatsen om de gasten extra mooi te verwelkomen.

Service op A-niveau; Vooral Delphine was een droom om mee te werken. Dank ook aan de technici voor het effectief afhandelen van last-minute wijzigingen en het soepel laten verlopen van alles.
De catering is lekker met veel mogelijkheden voor mensen met verschillende soorten diaterie. En het horecapersoneel is professioneel, discreet en vriendelijk.

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Beste Jenny,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie recensie. Het was ons een genoegen om uw evenement te organiseren. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,
Ons BluePoint-team

bekijk origineel

3 likes|
Sybille Lancksweert
New|SL Event|

Een geslaagd evenement bij Bluepoint!

Geweldige ervaring met het Bluepoint-team!
Snel en efficiënt, dit dynamische team was in staat om in een mum van tijd aan onze behoeften te voldoen.
Mijn opdrachtgever was super met het resultaat, en de catering was heerlijk.

Bonuspunt voor de 2 technici die de hele dag mega-efficiënt waren, allemaal met een glimlach!

Een waar genoegen.

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Bedankt voor je review, Sybille. We zijn blij om te lezen dat je een uitstekende ervaring hebt gehad bij BluePoint Brussels. Uw opmerkingen geven ons team nieuwe energie! We kijken uit naar de volgende samenwerking.

bekijk origineel

3 likes|
Maria Jose Aldanas
Expert|FEANTSA|

Een geslaagd evenement dankzij hun hoogwaardige technische uitrusting

We kozen voor het BluePoint Conference Center vanwege de technische uitrusting. De meeste zalen zijn ook uitgerust met vertaalcabines, wat nodig was voor simultaanvertaling. We waardeerden de aanwezigheid van een medewerker van de technische ondersteuning gedurende de dag. Dankjewel!
Ons evenement vond plaats over een volledige dag met een plenaire zaal in de ochtend en workshops in de middag. Hoewel ons evenement face-to-face was, moesten twee mensen via zoom spreken.
We hebben besloten om verschillende zalen te huren waarvan de capaciteit en indeling variëren, waardoor we ons konden aanpassen aan het aantal ingeschreven personen, maar ook aan de doelstellingen van elke sessie.
Het centrum bood ons ook diensten aan zoals het printen van informatiepanelen en het aangeven van de locatie van elke kamer.
Rest ons alleen nog het menselijke team te bedanken dat heeft bijgedragen aan het succes van ons evenement.
😄

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

We zijn blij om te horen dat we je voor, tijdens en na het evenement de nodige technische ondersteuning hebben kunnen bieden!
Bedankt voor deze mooie beoordeling van onze site en onze diensten! Tot binnenkort !

bekijk origineel

3 likes|
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Kenmerken BluePoint Brussels

Wifi

gratis 

Aantal personen

1 - 400 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - betalend 

Omgeving

vlakbij snelweg 

stad (centrum) 

Cateringlocatie

interne catering 

Faciliteiten

airco 

geluidsinstallatie 

projectie 

Activiteiten BluePoint Brussels

Activiteitsregio's:
België | Bruxelles-Capitale
Activiteiten:
Vergaderzaal huren in Brussel | Vergaderzaal huren | Feestzaal huren in Brussel | Feestzaal huren | Congreslocatie huren in Brussel | Congreslocatie huren | Evenementenlocatie huren in Brussel | Evenementenlocatie huren | Trouwlocaties in Brussel | Trouwlocaties | Online & hybrid event studio's
Trefwoorden:
evenementenlocatie | zaal huren | vergaderzalen brussel | congreslocatie | vergaderzalen | verhuur locatie | organiseren evenement | verhuur zalen | locatie huren | vergaderlocatie | seminaries | zaal verhuur | zaal | audiovisueel materiaal | eventlocatie | locatie | zalen huren | meetingroom | locatie evenementen | conferentiezalen | vergaderzaal | congreszaal | evenement brussel | seminarie | locatie verhuur | zalen verhuur | evenementlocatie | locaties | verhuur zaal | conferentiecentrum | onsite catering | brussel | videoconferentie | conferentie | banquet | opleidingslocatie | meetings | bedrijfsevenement brussel | videoconferenties | persconferentie | vergaderzaal brussel | eventruimte | event venue | trainingslocatie | parking | support team | verhuur locaties | gemakkelijke toegang | hightech | business centre | locaties verhuur | opleidingen | locaties huren | verhuur zalen brussel | zalen huren liege

Nieuws

Gloednieuwe greenkey studio bij business center BluePoint in Brussel

Gloednieuwe greenkey studio bij business center BluePoint in Brussel

Jouw online evenement in een uniek decor? Yes, you can

Jouw online evenement in een uniek decor? Yes, you can

Online evenement in een verbluffende 3D-wereld

Online evenement in een verbluffende 3D-wereld

Dit zijn de beste eventbedrijven van 2020

Dit zijn de beste eventbedrijven van 2020

Ontdek de drie BluePoint locaties in 360°

Ontdek de drie BluePoint locaties in 360°

50m² beeldprojectie bij BluePoint met twee Barco F90-4K13 projectoren

50m² beeldprojectie bij BluePoint met twee Barco F90-4K13 projectoren

Beste eventbedrijven 2017 volgens... jullie

Beste eventbedrijven 2017 volgens... jullie

BLUEPOINT: nieuwe naam voor nieuwe stijl 'business & network centres'

BLUEPOINT: nieuwe naam voor nieuwe stijl 'business & network centres'

7 beste eventbedrijven volgens... jullie

7 beste eventbedrijven volgens... jullie

Nieuwe kwaliteitslabels voor congrescentrum Diamant

Nieuwe kwaliteitslabels voor congrescentrum Diamant

Brussel heeft nieuwe locatie voor outdoor events

Brussel heeft nieuwe locatie voor outdoor events

BluePoint Brussels
Dit maakt ons écht gelukkig!
05 August 2022

Sinds maart 2022 draait de evenementen sector weer op volle toeren! Live evenementen zijn weer trending. Wij zijn dan ook super gelukkig dat we opnieuw kunnen doen wat we het liefste doen, namelijk samen mooie herinneringen creëren!

 

BluePoint wil jullie bedanken voor:

- Het kiezen voor onze zalen in Antwerpen Brussel & Luik, als locatie voor uw evenement

Lees meer

Like Reageer
BluePoint Brussels
De beste waar we ooit mee hebben gewerkt!
19 May 2022

Op 13 mei was BluePoint Brussels de trotse gastheer van de #BeJSconf by BeJS : JS community in Brussel.


En ons hele BluePoint-team is zo blij om te horen dat de organisatoren erg blij waren met hun 'BluePoint-ervaring'!

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer
BluePoint Brussels
Gloednieuwe Green Key Recording Studio bij BluePoint Brussel!
29 March 2022

BluePoint biedt u een van de grootste green key productiesstudio's in Regio Brussel aan!

Deze splinternieuwe studio is één van de grootste van regio Brussel en werd uitgerust met state-of-the-art technisch materiaal. En dat is niet verrassend want technologie staat centraal bij BluePoint!

 

De studio is perfect voor de opname en/of uitzending van uw Evenementen, Webinars, Interviews, Debatten, Keynotes, Prijsuitreiking, Bedrijfsvideo’s, ... ...

Lees meer

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 31 March 2022

Indrukwekkende video. Ziet er top uit. Proficiat BluePoint Brussels team! 👍

Like | Reply
BluePoint Brussels
BluePoint opent een gloednieuwe hoog technologische “Green Key-Studio” in Brussel!
24 February 2022

Op 17 februari 2022 opent Agoria Real Estate, beter bekend onder de naam BluePoint Meet.Work.Tech. een green key opnamestudio in Brussel voor digitale evenementen en videoproducties. 


Deze splinternieuwe studio is één van de grootste van regio Brussel en werd uitgerust met state-of-the-art technisch materiaal. En dat is niet verrassend want technologie staat centraal bij BluePoint (dochteronderneming van Agoria die de technologiesector ...

Lees meer

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 24 February 2022

Indrukwekkende studio!

Like | Reply
BluePoint Brussels
Wat een jaar is het geweest!
13 January 2022

We hadden allemaal graag gezien dat het anders was, maar Covid-19 bleef ook in 2021 voor uitdagingen zorgen. We kregen allemaal te maken met plannen voor live meetings en evenementen die niet doorgingen. Maar het stelde ons ook in staat om gebruik te maken van onze creativiteit, flexibiliteit en zin voor innovatie.


Het hele team van BluePoint (eventexperts, marketingteam, facilitair ...

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 06 December 2021

Congratulations BluePoint Brussels-team with the 'eventplanner.net Certificate of Excellence 2021'! Well done! 🏆

Like | Reply
BluePoint Brussels
Annuleer uw evenement niet maar ga virtueel! Virtueel vergaderen bij BluePoint Venues!
04 February 2021

Heeft u in de lente een evenement gepland, maar twijfelt u op dit moment om het te annuleren of uit te stellen naar een latere datum?

Wat als er een andere oplossing bestaat?


BluePoint biedt u de mogelijkheid om uw evenement volledig virtueel te organiseren!

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer