BluePoint Brussels

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels
  • Bd. Reyerslaan 80, B-1030 Brussels, België
  • vergunning (07/04/2017)
  • Certificate of Excellence 2021

Onvergetelijke evenementen? High-tech vergaderzalen?

Welkom bij BluePoint Brussel!


Vergaderingen, conferenties, congressen, hybride evenementen, opleidingen, productpresentaties, green key recording/streaming, personeelsfeesten, recepties, walking dinners of zelfs openluchtevenementen in onze tuin, alles is mogelijk bij BluePoint Brussel.

Met meer dan 20 modulaire zalen, uitgerust met de nieuwste technologie en geschikt voor maximaal 450 personen, is BluePoint Brussel de ideale locatie voor uw evenement.


De verschillende zalen beschikken over daglicht, airconditioning en de modernste hightech-apparatuur: geluid, video, projectie, streaming, mapping, de meest geavanceerde internetverbinding, ...


BluePoint biedt ook een brede waaier aan cateringmogelijkheden en suggesties voor uw bedrijf. Een professioneel team zal u voor en tijdens uw evenement bijstaan en een optimaal resultaat garanderen.


De centrale ligging van het gebouw en de toegankelijkheid ervan zullen de toegang van uw gasten tijdens uw evenement vergemakkelijken. We beschikken ook over een ondergrondse parkeergarage met 150 plaatsen en oplaadpunten. De metrostations "Diamant" en "Meiser" bevinden zich in de onmiddellijke nabijheid.


Waar wacht je nog op? Neem contact op met ons!

BluePoint Brussels
Wat een jaar is het geweest!
13 January 2022

We hadden allemaal graag gezien dat het anders was, maar Covid-19 bleef ook in 2021 voor uitdagingen zorgen. We kregen allemaal te maken met plannen voor live meetings en evenementen die niet doorgingen. Maar het stelde ons ook in staat om gebruik te maken van onze creativiteit, flexibiliteit en zin voor innovatie.


Het hele team van BluePoint (eventexperts, marketingteam, facilitair ...

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer
Kevin V.
Leader |eventplanner.net | 06 December 2021

Congratulations BluePoint Brussels-team with the 'eventplanner.net Certificate of Excellence 2021'!...

Like | Reply

46 reviews over BluePoint Brussels - 9.5/10

Schrijf een review
Alexandre De preter
New|Stellantis|

top

Uitstekende ervaring. Zeer professioneel team en geweldige faciliteiten.

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Hartelijk dank voor deze mooie woorden over uw ervaring met BluePoint Bruxelles Alexandre!

bekijk origineel

1 like|
Paula Kellett
New|European Marine Board|

Uitstekende service, ondersteuning en flexibiliteit

Op 1 december 2021 konden we eindelijk ons hybride wetenschaps-beleidsforum houden. We begonnen dit evenement aanvankelijk te plannen voor april 2020, maar vanwege COVID moest het evenement twee keer worden verplaatst. Gedurende het hele proces is het BluePoint-team flexibel geweest in het inspelen op veranderende vereisten en hebben we het indien nodig opnieuw kunnen plannen. Voor het evenement dat uiteindelijk plaatsvond, waren ze erg behulpzaam bij het snel beantwoorden van al onze vragen. We waren in staat om met het technische team droge runs te doen op de locatie en ze deden er alles aan om ons te helpen het evenement soepel te laten verlopen. Het hosten van een hybride evenement betekende dat het evenement logistiek en technisch complex was, maar het team heeft ons nooit verteld dat iets niet mogelijk was. De dag zelf verliep buitengewoon soepel en het team deed er alles aan om ervoor te zorgen dat dit gebeurde zonder onze eigen onvermijdelijke stress bij evenementen te vergroten. De faciliteiten die beschikbaar zijn bij BluePoint zijn uitstekend en dit zorgde ervoor dat onze deelnemers een ervaring van hoge kwaliteit konden hebben, of ze nu in de kamer of online waren. De uitstekende catering was een bonus. De locatie ligt iets buiten het centrum van Brussel maar is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met een grote ondergrondse parkeergarage. Als je wilt zien wat ze kunnen, kun je onze evenementvideo's hier bekijken: https://www.youtube.com/playlist?list=PLXKTm_QGiR-jWyqBcvhHwxw-sVDvdSo5t

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Beste Paula,
Bedankt voor het delen van je ervaring! We zijn verheugd om te horen dat u een uitstekende dag heeft gehad.
We hopen je snel weer te zien!

bekijk origineel

1 like|
Frank De Neve
New|Vlaamse Beroepsvereniging Tandartsen (VBT)|

Toplocatie

Op donderdag 23/9/21 organiseerden we een wetenschappelijke bijscholing voor tandartsen in Bluepoint Brussel.
De VBT ( Vlaamse Beroepsvereniging Tandartsen) organiseert over het ganse Vlaamse land bijscholingen voor tandartsen en dit reeds gedurende 20 jaar. Momenteel is het voorbereiden van een event niet zo evident door de steeds veranderende Covid regels. Reeds van bij de voorbereidende gesprekken en mails was er een goed persoonlijk contact, snelle reply en de wil om oplossingen zoeken voor de toch  wel specifieke eisen van een bijscholing voor tandartsen.
De dag zelf stond alles klaar zoals afgesproken op de voorafgaande rondleiding. Het personeel was supervriendelijk en steeds beschikbaar. Een geluidstechnicus stond paraat om de sprekers te begeleiden en het zaalpersoneel was niet alleen attent maar ook heel flexibel als de timing moest aangepast worden. Last but not least : het buffet en de afsluitende receptie waren uitzonderlijk lekker en werden geapprecieerd door een toch wel ‘verwend’ publiek die tandartsen zijn.
Een echte aanrader voor Uw evenement zowel binnen als buiten in de prachtige tuin hartje Brussel.

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Heel erg bedankt voor het vertellen over jouw 'BluePoint' ervaring Frank!
Ontzettend fijn te lezen dat alles naar wens was en hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen bij BluePoint Brussel!

1 like|
Guillaume Gobert
New|Paralympic Team Belgium|

Vanuit Tokyo en tijdens COVID? Geen probleem!

Wegens het coronavirus werden de Paralympische Spelen in Tokio gehouden zonder partners, familie, … Daardoor wensten wij voor de thuisblijvers een (rolstoeltoegankelijk) stakeholder event te organiseren rond een belangrijke wedstrijd atletiek. Vrijwel heel onze (beperkte) staff zat echter in Tokio op de Spelen zelf. 
Dankzij de vlotte voorbereiding, de veelzijdigheid aan beschikbare ruimtes, alsook (en misschien zelfs vooral) alle in-house beschikbaarheden (catering, technisch, parking, …) werd het event zelfs zonder de aanwezigheid van het gros van het team makkelijk een succes !

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Heel erg bedankt voor deze review van BluePoint Brussels Guillaume! Hopelijk tot snel!

1 like|
Kivanc Akil
Expert|DIGITALEUROPE|

Flexibele locatie met veel opties

We hebben dit jaar tot nu toe twee keer samengewerkt met BluePoint Brussels en beide keren hadden we te maken met een professioneel en vriendelijk team. Ze stonden altijd klaar om eventuele vragen/zorgen te beantwoorden en gedetailleerde bezoeken ter plaatse en gepersonaliseerde voorstellen te doen. De locatie zelf biedt veel mogelijkheden voor persoonlijke, virtuele en hybride evenementen. De buitenterrassen zijn een groot pluspunt bij mooi weer. We zullen in de toekomst blijven samenwerken.

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Hartelijk dank voor uw recensie over BluePoint Brussels! Het is geweldig om te lezen dat u tevreden bent over de diensten van het BluePoint-team en onze faciliteiten. Bedankt voor uw blijvend vertrouwen!

bekijk origineel

1 like|
Annelies Paulus
New|Sirris|

Kwaliteitsvolle service en live stream op maat van de klant!

We hebben al jaren een fijne samenwerking met de mensen van BluePoint voor onze events in BluePoint Brussels. Ze staan garant voor kwaliteit. Het laatste anderhalfjaar hebben ze zich getoond als een team dat professioneel en flexibel met de COVID-19 omgaat. We hebben met hen een aantal live stream events opgezet, zowel groots als klein en konden telkens terecht voor professioneel advies, ondersteuning op maat en in het algemeen een zeer aangename samenwerking!

0 likes|
Anaïs Lorette
Expert|Agoria|

BluePoint: draagt bij tot het succes van onze events

We werken nauw samen met BluePoint. Bij welke samenwerking kunnen we berusten op een betrouwbaar, flexibel en klantgericht team. Zeer reactief en behulpzaam, je kan erop vertrouwen dat een je event in goede banen wordt geleid met een professionele bijstand en een reactieve opvolging. opgepikt
Het is een samenwerking waar het team van BluePoint meedenkt en meekijkt in dezelfde richting als de klant of het nu een live of hybrid event is. Bedankt!

1 like|
Justin Vaneck
New|2Learn - Neo Animalia|

2Learn - Partner zeer professioneel met goed uitgeruste locatie met een efficiënt en flexibel team!

Zelfs in COVID-tijd biedt het team van BluePoint Brussels flexibele en aangepaste diensten, die fysieke en digitale onze veterinaire vergaderingen gemakkelijk en betrouwbaar maken.

Ze zijn bekwaam en behulpzaam, het maakt het verschil!

Speciale vermelding voor Laura, haar organisatie en haar opvolging is van kwaliteit, bedankt voor deze professionaliteit!
Laura is een aardig persoon die aandachtig naar ons luistert en altijd probeert om ons tevreden te stellen!

Bij BluePoint Brussels hebben we verschillende veterinaire opleidingen georganiseerd. Ze zijn allemaal succesvol geweest dankzij de uitstekende ondersteuning van het team. De vergaderzalen zijn ruim, goed onderhouden, comfortabel en goed uitgerust en het eten is van kwaliteit!

Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en gekwalificeerd en doet er alles aan om de klant een fijne dag te bezorgen. Daar organiseren we zonder aarzelen onze diergeneeskundige opleidingen voor 2022


Professionaliteit, flexibiliteit, reactiviteit, kwaliteit, zo omschrijf je BluePoint Brussels

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Het betekent meer dan woorden kunnen zeggen om een verschil te kunnen maken in het leven van onze klanten. Bedankt voor de mooie getuigenis en je vertrouwen in BluePoint Brussels, Justin!

bekijk origineel

1 like|
Maarten Geerts
New|Denuo|

Meer dan geslaagd hybride event

Na de lockdown organiseerden we voor de eerste keer een event in BluePoint Brussels. Het werd een hybride event met een 100-tal aanwezigen in de zaal en eenzelfde aantal achter hun pc. Dankzij de ondersteuning van het team van BluePoint Brussels is alles gesmeerd verlopen, zowel tijdens het event als tijdens de voorbereiding. We hadden maar enkele weken de tijd om alles op poten te zetten, en de mensen van BluePoint Brussels hebben ons daarin fantastisch ondersteund. Kortweg gezegd: wij konden ons focussen op het inhoudelijke, zij zorgden ervoor dat het event (opstelling zaal, presentatie in de zaal en via livestream, catering, enz.) op punt stond.

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Bedankt voor deze mooie beoordeling Maarten! Het voltallige BluePoint team is erg blij om te lezen dat jullie een heel fijne ervaring hebben gehad zowel voor als tijdens het event! Daar doen we het voor! ❤

1 like|
Edith Coune
New|Innovation Fund|

BluePoint Brussels: flexibiliteit door een fantastisch team

Zelfs in COVID-tijd biedt het team van BluePoint Brussels flexibele en aangepaste diensten aan die fysieke en digitale vergaderingen gemakkelijk en betrouwbaar maken.
Ze zijn bekwaam en behulpzaam, het maakt het verschil!

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Bedankt voor je lieve woorden Edith! Ik hoop je snel weer te zien!

bekijk origineel

0 likes|
Isabelle Descamps
Expert|essenscia|

Virtueel of face-to-face, alles is mogelijk bij Bluepoint Brussels!

Gewend aan fysieke evenementen bij Bluepoint, waagden we de sprong en organiseerden we vorige week ons eerste livestreaming-evenement.
Sommige sprekers waren aanwezig in de zaal, andere kwamen met ons mee voor een debat door Teams, video's, presentaties ... kortom een nogal ingewikkeld scenario waarvoor we een geweldig team nodig hadden!
Zoals altijd hebben we geprofiteerd van een onberispelijke ondersteuning en altijd met een glimlach.
Dankzij het hele team hebben we de ruimte al gereserveerd voor ons volgende evenement :-)
Goede voortzetting!

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Hartelijk dank voor uw vertrouwen in de service en kwaliteit van BluePoint Bruxelles Isabelle!
Het is voor ons altijd een plezier om samen met u een mooie show te organiseren, zowel fysiek als virtueel!
We kijken alvast met enthousiasme uit naar het volgende evenement!

bekijk origineel

1 like|
Cindy Culot
New|RTBF|

Vriendelijke en zeer professionele plek

Alle medewerkers van BluePoint Brussels luisteren altijd en geven goed advies. Ze zijn erg responsief en wendbaar.
Het is een gezellige plek met een zeer professionele infrastructuur.

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Bedankt voor deze mooie evaluatie Cindy!
Een van de speerpunten van al onze medewerkers is om altijd ten dienste te staan van onze bezoekers om samen tot een mooi resultaat te komen.
Hoop je snel te zien !

bekijk origineel

1 like|
Elke Delange
New|IT-Planet|

Dikke pluim voor onthaal

Ik schrijf normaal nooit een review, maar nu wou ik toch even de tijd nemen om een dikke pluim te geven aan de heren van het onthaal.
Keer op keer wordt je geholpen met een spontane glimlach waardoor je er meteen vrolijk van wordt.

Deze heren doen hun job duidelijk graag en stralen dat ook uit. Een aanwinst voor Bluepoint als je 't mij vraagt.

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Hoi Elke,
Heel erg bedankt voor deze mooie review! Het doet ons als voltallige team heel veel plezier om deze prachtige boodschap te lezen!
We waarderen het enorm dat je even de tijd genomen hebt om jouw positieve ervaring te delen en hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij BluePoint Venues!
Fijne dag!

1 like|
Christiane Abele
New|ARTTIC|

Zeer professionele en goed uitgeruste locatie met een uiterst ondersteunend team

Ons evenement met 300 mensen gedurende 3 dagen werd een succes dankzij de grondige ondersteuning die we kregen bij BluePoint.
Zeer aangename, moderne, lichte zaal - dit werd door veel van onze deelnemers onderstreept.
Zeer modulaire kamers en zeer goede en ultramoderne technische apparatuur.
Uiterst professioneel en vriendelijk team: projectmanager, monteurs & catering en receptiemedewerkers. Er werd voor veel dingen gezorgd voordat we er aan hadden gedacht. Gemakkelijk aan te passen aan last-minute eisen, altijd glimlachend en klaar om te helpen.
Iets ver van het centrum, maar heel dicht bij tramstation. Dat was helemaal geen probleem.
We bevelen deze locatie ten zeerste aan en overwegen om daar nog meer evenementen te organiseren.

bekijk origineel

1 like|
Julie Blaise
Expert|COVARTIM|

Een geweldige locatie en een efficiënt en flexibel team

Ik heb drie evenementen georganiseerd in BluePoint Brussel. Ze waren allemaal succesvol dankzij de geweldige steun van het team. De kamers zijn comfortabel en goed uitgerust en het eten is heerlijk! Het personeel is gastvrij, behulpzaam en bekwaam. Ze komen altijd met goede ideeën om uw evenement te verbeteren. Ik zal daar zeker toekomstige evenementen organiseren!

bekijk origineel

1 like|
Cathy Cathy Tavernier
New|Biobased Industries Consortium|

Biobased Industries Consortium General Assembly & Match Making Event - February 2019

Voor de 5de maal organiseerden we in februari ons jaarlijkse tweedaagse event in BluePoint Brussels. Vanaf het ogenblik dat je BluePoint Brussels binnenkomt, voel je je welkom. Van de 1ste tot het laatste personeelslid dat je tegenkomt, krijg je een vriendelijk woord en is men heel hulpvaardig. De "goesting" om te werken, loopt eraf.
De voorbereiding verliep heel vlot en dankzij de aanwijzingen van Delphine Kelemen, werden onze leden van hun sokken geblazen door de walking dinner. Tevens is men heel behulpzaam en flexibel waar mogelijk, wat heel wat stress wegneemt bij onvoorziene "problemen".
Het was een 5de succesvolle editie met heel veel tevreden mensen. Volgend jaar komen we zeker terug!
Nogmaals hartelijk dank aan het ganse BluePoint Brussels-team!

3 likes|
Hanne Van de Velde
Expert|HLB|

Bluepoint Brussel is zeker een aanrader!

Bluepoint brussels is een goede locatie met ruime, verzorgde vergaderzalen. Je kan er niet alleen vergaderen maar ook events organiseren. Het team dat hiervoor bij bluepoint alles in orde brengt, is goed op elkaar ingespeeld. Ze gaan tot het uiterste om de klant een aangename dag te bezorgen. Ook vriendelijk personeel, goede catering. Goede technische voorzieningen. Wij komen elk jaar terug.

2 likes|
My-Van Thai
New|lifetech.brussels|

Jaarlijks evenement die naam waardig!

Reactievermogen, welkom, flexibiliteit, kwaliteit, kwantiteit, efficiëntie, professionaliteit.
Hier zijn de eerste kwalificatiewedstrijden die naar mij toe komen om de diensten van Blue Point Brussels te beschrijven.
Hartelijk dank aan Martin voor het beantwoorden / oplossen van al onze verzoeken / zorgen.
Voor het gemak van de organisatie van evenementen, raad ik deze plek ten zeerste aan!
Met hen worden veel evenementen gepland omdat het voor ons de garantie is van topservice.
Tot ziens!

bekijk origineel

2 likes|
Shweta Kulkarni Van Biesen
New|Bridgestone|

Ondersteunend en leuk personeel en een geweldige locatie

Het organiseren van een evenement is geen grap, maar het wordt een leuke ervaring als je een fantastische staf aan je zijde hebt die je op weg helpt. Martin Libert en Laura Van Hoorick van BluePoint waren de mensen achter het succes van ons evenement. Ze waren creatief en speelden in op de behoeften van onze bezoekers. Wat kunnen we nog meer vragen ?!
De locatie is cool! De lobbyschermen zorgden voor een coole merkbeleving en zetten de toon voor het evenement. In de hoofdruimte werden onze video's op volledig scherm afgespeeld, waardoor het evenement een theatergevoel kreeg. Gechoreografeerde muziek en licht maakten er een funky en leuk evenement van.

bekijk origineel

3 likes|
Ioana Oprisan
New|WssTP|

Geweldige locatie met een zeer professioneel team

BluePoint Brussels is echt een geweldige locatie, geschikt voor vele soorten evenementen, van zakelijke evenementen tot vergaderingen op hoog niveau tot meer informele teambuildingsevenementen en barbecues.

De ruimte is erg flexibel en het evenemententeam is zeer professioneel, staat altijd klaar om je te helpen en komt altijd met mooie arrangementen en suggesties voor een uniek evenement op maat.

Ons bedrijf is hier begonnen met het organiseren van één evenement en nu worden al onze evenementen en de evenementen van onze partners gehost door BluePoint Brussels. We raden deze plek van harte aan aan iedereen die geïnteresseerd is in evenementen van hoge kwaliteit.

bekijk origineel

1 like|
Dirk Vermant
New|CxO Europe|

Meeting met captains of industry (CxO Leadership Forum)

Er zijn weinig event locaties waar technologie op zo een hoog niveau wordt ingeschakeld om je klanten/relaties/medewerkers een bijzondere dag te laten beleven. Technologie en de professionele ondersteuning ervan zorgen voor de 'personal touch' van je event.
Neem bijvoorbeeld de hologram met je logo als je de parking binnenrijdt. Of de logo's van je relaties op de screen in de inkomhal. Klanten spreken je daar over aan.
Ook de Tech Lounge op de vierde verdieping is top (co working space, brainstorm theater, classroom of the future en nog veel meer.... Neem bijvoorbeeld de videostudio. Nooit gedacht dat je als leek zelf je ronde tafel, panel gesprek, speech kon opnemen met green key en een half uurtje later als link in je mail naar al je relaties kan sturen. Bijvoorbeeld de deelnemers van je event. Op het einde van je event blik je vlug een video in om alle deelnemers te bedanken. Voor ze thuis zijn, zit jouw video al in hun mailbox. Nice!
Samengevat: err zijn weinig event locaties die zo volledig zijn uitgerust.
We zijn fan!
Het CxO Leadership Forum team

2 likes|
Alain De Deken
New|Buy Way Personal Finance|

Partner Event 2018

Voor de vijfde keer hebben we ons partner-event georganiseerd in BluePoint Brussels. Iedereen was bijzonder verheugd over de algemene organisatie, waarin we zeer goed warden bijgestaan door de personen van BluePoint. De locatie heft jaar na jaar nieuwe mogelijkheden, zoals de videowall in de inkomhall. Met een dikke pluim en een special vermelding voor de walking diner in de tent, aan de achterkant van het gebouw. Echt een voltreffer.

3 likes|
Pamela Weir
New|European Commission|

Fantastisch team op een geweldige locatie

We organiseerden een grote conferentie van drie dagen met 1500 deelnemers, waarbij we gebruik maakten van alle vergaderruimten van het BluePoint. De locatie is licht en modern, en de tuin en tent werden zeer gewaardeerd door onze deelnemers. De locatie is uitstekend, met openbaar vervoer in de buurt en parkeergelegenheid op eigen terrein; en de catering was fantastisch met veel verschillende keuzes. Het personeel was uiterst behulpzaam en behandelde alle verzoeken of problemen onmiddellijk, voor en tijdens het evenement. Vanaf het begin van het project heeft het BluePoint-team alle vragen en verzoeken beantwoord, vooral met betrekking tot catering, waarbij we specificeerden dat we geen plastic flessen wilden en dat het eten lokaal, duurzaam met vegetarische, veganistische en glutenvrije opties moet zijn. . Al met al een hele fijne ervaring, werken met een zeer professioneel team.Van het EU Green Week-team.

bekijk origineel

3 likes|
C. Clément
New|IPES-Food|

Uitstekende organisatie en communicatie

We organiseerden in mei 2018 een conferentie voor 250 personen gedurende 2 dagen in Bluepoint Brussel en konden niet gelukkiger zijn met het Bluepoint-team en de locatie. Ze waren geweldige gastheren vanaf onze eerste interactie maanden vóór het evenement totdat het was afgelopen. Het ondersteuningsteam reageerde snel op onze zorgen bij de voorbereiding op het evenement en voldeed enthousiast aan onze (vrij strenge) eisen op het gebied van catering (geen verpakking, duurzaam, lokaal, biologisch - met een verscheidenheid aan dieetbeperkingen, waaronder vegetarisch, veganistisch en glutenvrij) -vrij). Tijdens het evenement zelf was het personeel altijd beschikbaar, vriendelijk en regelmatig ingecheckt om te controleren of alles op rolletjes liep. Nogmaals bedankt aan Bluepoint voor uw flexibiliteit, professionaliteit en efficiëntie!

bekijk origineel

3 likes|
Tristan Suffys
New|Eurofuel|

Geweldige vergaderruimtes en perfecte service

We organiseerden een internationale workshop bij BluePoint Brussel en alles verliep vlekkeloos. De Archimèdes-kamer is licht en heeft een gemakkelijke toegang tot het terras. De audiovisuele apparatuur werkt perfect. Het team is erg behulpzaam en zorgt ervoor dat alles in orde is - van de zaalopstelling tot de catering. Ik hoorde alleen positieve reacties van alle deelnemers, die ook de gunstige ligging, dicht bij de snelweg en de luchthaven, goed vonden.
We zullen BluePoint zeker weer overwegen voor toekomstige evenementen.

bekijk origineel

3 likes|
Francois Francois de Hemptinne
New|Agoria|

Top event lokalen in Brussel

Elk jaar kies ik voor BluePoint om mijn evenementen te organiseren en ik ben nog nooit teleurgesteld! Het team is zeer flexibel en voldoet op briljante wijze aan al onze eisen. De feedback van mijn publiek, vaak internationaal, is altijd erg positief. De catering is netjes, verfijnd en er wordt altijd rekening gehouden met onze wensen. Een ander voordeel bij BluePoint is de aanwezigheid van een audiovisuele specialist ter plaatse. Wij hoeven ons nergens zorgen over te maken want alles is voor ons tot in de puntjes geregeld! Ik raad de BluePoint-ruimtes ten zeerste aan!

bekijk origineel

3 likes|
Diego Algaba
New|Sports & Entertainment Technology Club|

Werken met BluePoint is een waar genoegen!

Werken met BluePoint is een waar genoegen!
Onze evenementen zijn meestal specifieke evenementen en het flexibele ondersteuningsteam slaagt er altijd in om onze behoeften en eisen te overtreffen.
De lunches en cocktails zijn voortreffelijk, innovatief en overtreffen zeker onze eisen.
Onze speciale dank gaat uit naar de AV-specialist van BluePoint, Philippe Sanders, die altijd zorgt voor extra aandacht en op maat gemaakte oplossingen.
We kijken uit naar onze volgende samenwerking!

Diego Algaba, directeur Agoria Sports & Entertainment Technology Club

bekijk origineel

4 likes|
Jim Ongena
New|Biwug vzw|

Professionaliteit met een hart

Als IT-ondersteunende organisatie zoeken wij naar interessante locaties die onze deelnemers kunnen bekoren. Vorig jaar werkten we samen met BluePoint om ons SharePoint Saturday-evenement te organiseren. De manier waarop onze contactpersoon bij BluePoint open stond voor ons verzoek en hoe ze problemen aanpakken tijdens de voorbereidingsfase, was voorbeeldig. De dag ging vlot voorbij dankzij de gemotiveerde medewerkers die altijd met een glimlach bereikbaar waren.

bekijk origineel

4 likes|
David Van Aerde
New|Balthazar Events|

Super locatie!

Super locatie die voorzien is van alle hedendaagse noden! De service is uitstekend, heel behulpzaam en vriendelijk.

Tot nog eens!

3 likes|
Stein Vermeulen
New|Microsoft|

Uitstekende locatie gecombineerd met solide event coordinatie

We hebben genoten van een zeer aangename samenwerking voor de organisatie van ons bedrijfsevenement.

4 likes|
Matthias Lannoy
New|Microsoft|

Uitstekend event bijgewoond

In Februari 2016 een off-site event meegemaakt dat tot in de puntjes georganiseerd was op een voldoende ruime, goed bereikbare, en moderne locatie. Alle voorzieningen voor workshops en meetings staan ter beschikking. Catering was heel goed, en personeel zeer vriendelijk, hulpvaardig en professioneel.

4 likes|
Leah Leah
New|Vlaams-Europees verbindingsagentschap|

Top event! Top Locatie!

We hebben hier ons netwerkevent georganiseerd begin juni.
Vanaf het eerste contact verliep alles naar behoren. De locatie is prima gelegen. Ons event vond plaats vanachter in de aangename tuin & grote ‘party’ tent. De samenwerking met het personeel op de avond zelf verliep perfect. Niets was teveel gevraagd en alles was op maat aangepast. Catering was super, heel lekker eten, ze kwamen vaak rond met drank. Geweldige organisatie.
We moesten ons helemaal geen zorgen maken, alles was tot in de puntjes georganiseerd zoals wij het vroegen.
Parking ook aanwezig wat zeker een plus was voor ons event.

4 likes|
Diane Van Muysen
New|ABInBev|

Een echte diamant

We hebben verschillende bijeenkomsten georganiseerd in Diamant Brussel en het was altijd een succes. Makkelijk bereikbaar, goede parkeergelegenheid, prima catering en het personeel was altijd erg vriendelijk, behulpzaam en flexibel. We komen zeker terug!

bekijk origineel

3 likes|
Piet Van Eenooghe
Expert|Onafhankelijke Ziekenfondsen|

Betrouwbare en superdegelijke partner!

Diamant Brussels is prima bereikbaar in Brussel en beschikt ook over alle logistieke middelen die een veeleisende klant vraagt. Succesvolle events verzekerd! Het vriendelijk personeel weet om te gaan met event managers die een behoorlijke portie stress hebben, voor en tijdens het evenement. Wij waren super tevreden van de 2 edities van ons debat in Diamant Brussels en kijken uit naar een nieuwe samenwerking!

3 likes|
Vinciane Musin
New|Bidvest|

Een uitzonderlijk personeelsfeest

Alles was aanwezig om ons evenement tot een succes te maken:
- een schitterende omgeving: het terras en de tuin van Diamant Brussels en zijn zeer gezellige inrichting: tuinfauteuils, ontvangstruimte buiten onder een zeer mooi ingerichte tent.
- een perfecte organisatie: het personeel van Diamant Brussels doet er alles aan om op alle verzoeken in te gaan zowel voor als tijdens het evenement, de catering is van zeer goede kwaliteit en de bediening zeer aangenaam.
- zonder een hele reeks kleine extra's te vergeten die het verschil maken: voldoende parkeerplaatsen beschikbaar, extra plaatsen voor de organisatie, mogelijkheid om het geplande evenement buiten over te brengen naar een binnenkamer als het weer niet is gunstig een paar dagen voor het evenement, ...
Dit alles heeft ongetwijfeld bijgedragen aan het succes van ons evenement en aan de geweldige sfeer die alle deelnemers zich herinneren!

bekijk origineel

3 likes|
Conny Goethals
New|Belgian Pain Society vzw/asbl|

Diamant Brussels: de sleutel tot succes voor uw evenementen

Al jaren organiseren we onze jaarlijkse wetenschappelijke bijeenkomst in Diamant Brussel. We raden deze locatie ten zeerste aan, aangezien het een centraal gelegen plek is met voldoende parkeergelegenheid. Bovendien is het team van Diamant flexibel en staat ze altijd graag direct professioneel bij, ook bij last-minute vragen! Hun catering is jaar na jaar uitstekend geweest. We kijken uit naar het congres van volgend jaar in Diamant!

bekijk origineel

2 likes|
Äda Suy
New|Agoria|

The place to be

Diamant Building is de ideale locatie voor het organiseren van vergaderingen, opleidingen, seminaries en ook personeelsfeesten. Goede opvolging vanaf het eerste contact tot het einde van het evenement. Samen met het professionele, vriendelijke en toegewijde team wordt uw evenement een top event tot in de puntjes en doen ze 120% hun best om uw vragen te kunnen uitvoeren en dit op alle mogelijke gebieden, van inrichting zaal, geluid, projecties, eventuele decoratie of verlichting alsook de verschillende mogelijkheden qua catering. Vooral niet te vergeten dat er achter het gebouw een prachtige tuin is voor een BBQ, walking dinner, ... Gebouw is dicht bij de premetro en ander openbaar vervoer en ook met de wagen gemakkelijk te bereiken met parking onder het gebouw.

2 likes|
Jean-Claude DE GREEF
New|Fondation contre le Cancer|

Diamant Brussels: een vertrouwde partner

De Fondation contre le Cancer organiseert al jaren 2 à 3 symposia per jaar in de gebouwen van Diamant Brussel.
Uitstekende modulaire ruimte (Einstein) met hoogwaardige technische apparatuur.
Efficiënte en aanwezige technische ondersteuning.
Mogelijkheid tot simultaanvertaling met inschakeling van vertalers
Interessante ligging door nabijheid van de Brusselse ring, parking beschikbaar en 50 meter van een metrostation.
Catering van goede kwaliteit en flexibel in de geboden keuzes.
Efficiënt, beschikbaar en vrolijk personeel.
Realistische prijzen.
Alle elementen zijn aanwezig om deze samenwerking uit te breiden.

bekijk origineel

2 likes|
Filip Muyllaert
New|The Communication Group bvba|

Great job!

Ik heb al vaker trainings georganiseerd in Diamant Brussels en ik ben bijzonder tevreden over de service, de zalen en de catering! Een vriendelijke, correcte en toegewijde ploeg. Ook heel handig trouwens dat er ter plaatse kan geparkeerd worden.

2 likes|
charlotte hens
New|Sweco Belgium nv|

Top organisatie!

Wat de meeste mensen niet weten is dat je naast vergaderingen en congressen ook bij het Diamant Center terecht kunt voor feesten en in het bijzonder voor een tuinfeest!

Het Diamant Center beschikt over een fantastische tuin en terras waarop een zeer mooie sterrentent geplaatst staat. In het hartje van Brussel is dit een uniek gegeven! Bovendien is er aan parking geen gebrek en ben je meteen aan de autostrade.

Sweco Belgium nv heeft zijn jaarlijkse BBQ hier georganiseerd. Laten we het eerlijk het zeggen: het was een schot in de roos. Eén van onze betere edities.

We wisten al eerder dat de catering hier dik in orde is. Toch zijn we aangenaam verrast door de unieke setting en aankleding. Zonder vragen hebben zij zo een ongelooflijke sfeer gecreëerd die volledig aansloot bij ons concept.
Onze collega's zijn goed onthaald en hebben gedanst tot in de vroege uurtjes. Qua ambiance was het dik in orde.

Als event organisator werd ik zowel in voorbereiding als op de dag zelf goed geïnformeerd van de stand van zaken. Ik heb kunnen bijsturen waar nodig. Zo'n opvolging heb ik zelden meegemaakt. Iets wat ik ten zeerste apprecieer.

2 likes|
Marie-Pierre Baerts
New|FEBELIEC|

Review Diamant Brussel

Febeliec is gevestigd op de 2de verdieping van het Diamant Brussels Centrum en doet regelmatig een beroep op de expertise van Diamant Brussels om haar evenementen, meetings en infosessies te helpen organiseren.
We willen de volgende items benadrukken:
- We krijgen waar voor uw geld: de vergaderruimten zijn goed uitgerust, ruim en licht.
- Het team is flexibel en professioneel, staat altijd klaar om onze problemen op te lossen en is ook erg toegankelijk.
- Locatie: het Diamant Brussels Center is vlot bereikbaar en goed gelegen voor onszelf en onze bezoekers (openbaar vervoer, parking).

bekijk origineel

2 likes|
An Gijs
New|Nyrstar NV|

Betrouwbare partner

Diamant Brussels is ondertussen een vertrouwde en erg betrouwbare partner. De service is onberispelijk. Het personeel is erg vriendelijk en flexibel. Men speelt goed in op last minute wijzigingen/benodigdheden.

2 likes|
Alain Renier
New|Top Management Europe|

Top management bij Diamant Center

Al jaren organiseren wij verschillende evenementen per jaar in het Diamant Center.


Als we niet tevreden waren, zouden we geen klant meer zijn… We hebben verschillende locaties uitgeprobeerd voorafgaand aan de keuze van het Diamant Center.


De organisatie en de opvolging door Delphine: een vriendelijk persoon, die naar ons luistert,die altijd probeert ons te plezieren en ons tevreden te stellen, kortom een heel goede organisatrice.


De techniek dankzij Philippe : wat een geluk Philippe bij jou te hebben wanneer je een PowerPoint presentatie moet beheren en tegelijkertijd volgen wat er op de podium en in de zaal gebeurt. Heel vriendelijk, zoekt naar de oplossing voor de problemen en vindt ze snel, heeft zijn vak onder de knie.


Dit vormt een meerwaarde ten opzichte van andere zalen : de techniek is er up to date en efficiënt. Het is niet nodig om projectors, beamers enz. ter plaatse te laten leveren: ... alles is er!


De catering is dik in orde en de prijs kwaliteitverhouding is uitstekend ! De hoofdkelner houdt zich heel strak aan het tijdschema …soms beter dan wij !!!


Er is maar één probleem: we zijn beperkt tot 250 personen in de Einstein zaal (banketinrichting met ronde tafels. Met een theaterintichting passen wel 450 personen)...

2 likes|
Wendy Van Dam
New|PNO Consultants/PNO Innovation NV|

Diamant Brussels:The place to be voor elk event.

De accommodatie en ligging van het Diamant center is TOP.
Vlot bereikbaar met openbaarvervoer en ze hebben ook een ondergrondse parking.
De personeelsleden van de opkuis tot keuken, van zaal tot receptie zijn allemaal heel gedienstig en goedlachs.
De mensen achter de schermen die de reservaties en het event opvolgen verdienen een pluim, niets is hen teveel en vriendelijkheid is hun prioriteit .
Wij boekten al meermaals het Diamant center en gaan dit in de toekomst zeker nog doen.
Bedankt en doe zo verder.

2 likes|
Joan Drake
New|CEEMET|

Ideale evenementenlocatie om vele redenen!

Wij maken al jaren gebruik van het Diamant Conference Centre. Ik kan hun diensten om tal van redenen aanbevelen, waarvan de belangrijkste zijn:
Zeer professioneel en flexibel ondersteunend personeel met uitstekende catering en kamerkeuze, onze voorkeur gaat uit naar degenen op de begane grond met grote ramen!
Mogelijkheid om een meeting op zeer hoog niveau te combineren met de lunch in een aparte ruimte dichtbij de meeting room.

bekijk origineel

2 likes|
New|Bloovi|

Top locatie met vriendelijke assistentie

Diamant is een top locatie omdat je een relatief grote zaal (tot 450 pers) kan afwisselen met verschillende kleine zalen. Allemaal uitgerust met goede techniek en apparatuur, wat de organisatie en de kost ervan ten goede komt.

Na 3 jaar hier events te organiseren kan ik zeggen dat het een van mijn leukste locaties is. De catering en grote aantallen parkeerplaatsen zijn een groot pluspunt.

+ Ideale prijs/kwaliteits verhouding voor dergelijke locatie in Brussel
+ vriendelijkheid
+ flexibiliteit
+ parking
+ catering
+ verschillende zalen
- ligt niet bij een groot station
- zaal tot maximaal 450 deelnemers

2 likes|

Lid van...

Green Key
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Kenmerken BluePoint Brussels

Wifi
 
Aantal personen
 
Bereikbaarheid
 
Omgeving
 
Catering locatie
 
Faciliteiten
 

Activiteiten BluePoint Brussels

Activiteitsregio's:
Vlaams-Brabant [+Brussel] | Waals-Brabant [+Bruxelles] | België
Activiteiten:
Vergaderzaal huren in Zulte | Vergaderzaal huren | Congreslocatie huren in Zulte | Congreslocatie huren | Evenementenlocatie huren in Zulte | Evenementenlocatie huren | Trouwlocaties in Zulte | Trouwlocaties
Trefwoorden:
vergaderlocatie | seminaries | zaal verhuur | audiovisueel materiaal | zaal | zalen huren | eventlocatie | locatie | conferentiezalen | meetingroom | locatie evenementen | congreszaal | vergaderzaal | evenement brussel | locatie verhuur | seminarie | zalen verhuur | evenementlocatie | locaties | verhuur zaal | conferentiecentrum | zaal huren | evenementenlocatie | vergaderzalen brussel | congreslocatie | verhuur locatie | vergaderzalen | organiseren evenement | verhuur zalen | locatie huren | banquet | opleidingslocatie | meetings | bedrijfsevenement brussel | videoconferenties | persconferentie | vergaderzaal brussel | onsite catering | brussel | videoconferentie | conferentie | trainingslocatie | parking | eventruimte | event venue | verhuur locaties | gemakkelijke toegang | hightech | business centre | locaties verhuur | opleidingen | locaties huren | support team | zalen huren liege | verhuur zalen brussel

Nieuws

Dit zijn de beste eventbedrijven van 2020

Dit zijn de beste eventbedrijven van 2020

Ontdek de drie BluePoint locaties in 360°

Ontdek de drie BluePoint locaties in 360°

50m² beeldprojectie bij BluePoint met twee Barco F90-4K13 projectoren

50m² beeldprojectie bij BluePoint met twee Barco F90-4K13 projectoren

Beste eventbedrijven 2017 volgens... jullie

Beste eventbedrijven 2017 volgens... jullie

Vergaderhamers + eventplanner.be /.nl reviews = de perfecte match

Vergaderhamers + eventplanner.be /.nl reviews = de perfecte match

Green Key en eventplanner.be /.nl slaan handen in elkaar voor groenere events

Green Key en eventplanner.be /.nl slaan handen in elkaar voor groenere events

BLUEPOINT: nieuwe naam voor nieuwe stijl 'business & network centres'

BLUEPOINT: nieuwe naam voor nieuwe stijl 'business & network centres'

7 beste eventbedrijven volgens... jullie

7 beste eventbedrijven volgens... jullie

Nieuwe kwaliteitslabels voor congrescentrum Diamant

Nieuwe kwaliteitslabels voor congrescentrum Diamant

Brussel heeft nieuwe locatie voor outdoor events

Brussel heeft nieuwe locatie voor outdoor events

BluePoint Brussels
Annuleer uw evenement niet maar ga virtueel! Virtueel vergaderen bij BluePoint Venues!
04 February 2021

Heeft u in de lente een evenement gepland, maar twijfelt u op dit moment om het te annuleren of uit te stellen naar een latere datum?

Wat als er een andere oplossing bestaat?


BluePoint biedt u de mogelijkheid om uw evenement volledig virtueel te organiseren!

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer
BluePoint Brussels
N'annulez pas votre événement, découvrez le monde virtuel ! Conférence virtuelle à BluePoint Venues !
04 February 2021

Vous avez prévu un événement au printemps mais vous avez actuellement des doutes quant à son annulation ou à son report à une date ultérieure ? Et s'il y avait une autre solution ?


BluePoint vous offre désormais la possibilité d'organiser votre événement de manière totalement virtuelle ! 

Vous n'êtes pas très à l'aise avec la technologie ?

Lees meer

Like Reageer
BluePoint Brussels
World Energy Outlook - georganiseerd door Agoria's Energy Technology Club en FOD Economie / SPF Economie / FOD Economie
02 February 2021

▶ ️ Meer dan 350 energiedeskundigen en belanghebbenden woonden de World Energy Outlook bij, georganiseerd door Agoria 's Energy Technology Club en FOD Economie / SPF Economie / FOD Economie

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer
BluePoint Brussels
Agoria - Acumen Journaal opnames
22 October 2020

Tijdens het online event Acumen 2020 mocht Agoria meer dan 3.000 deelnemers ontvangen voor 64 webinars, waarin de Agoria-experts een overzicht gaven van recente ontwikkelingen op het gebied van HR, regelgeving, innovatie en business development. Deze rijk gevulde week werd op 22 oktober afgesloten met het Acumen Journaal, waarin ze een samenvattend overzicht gaven van de belangrijkste onderwerpen en conclusies. ...

Lees meer

Like Reageer
BluePoint Brussels
RTBF - internal staff meetings
03 July 2020

Corona-proof staff meetings for RTBF.

We hosted several sessions for 60 attendants in our Einstein room at BluePoint Brussels

Like Reageer
BluePoint Brussels
Hier is een glimp van hoe een live streaming-evenement in BluePoint Brussels wordt georganiseerd!
23 September 2020

Afgelopen dinsdag waren we vereerd om het livestreaming-evenement van Essenscia en Lineas te hosten, met de steun van Eyes-Up. Bedankt voor uw vertrouwen in BluePoint! Wilt u uw evenement ook live streamen naar uw doelgroep? Neem contact op met onze BluePoint-experts die u graag bij elke stap ondersteunen! Meer info: https://bit.ly/35EiiAc Contacteer ons: https://bit.ly/32sC2VC

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer