BluePoint Brussels

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels
  • Bd. Reyerslaan 80, B-1030 Brussels, België
  • vergunning (07/04/2017)
  • Certificate of Excellence 2023

Onvergetelijke evenementen? High-tech vergaderzalen?

Welkom bij BluePoint Brussel!


Vergaderingen, conferenties, congressen, hybride evenementen, opleidingen, productpresentaties, green key recording/streaming, personeelsfeesten, recepties, walking dinners of zelfs openluchtevenementen in onze tuin, alles is mogelijk bij BluePoint Brussel.

Met meer dan 20 modulaire zalen, uitgerust met de nieuwste technologie en geschikt voor maximaal 450 personen, is BluePoint Brussel de ideale locatie voor uw evenement. De verschillende zalen beschikken over daglicht, airconditioning en de modernste hightech-apparatuur: geluid, video, projectie, streaming, mapping, de meest geavanceerde internetverbinding, ...


BluePoint biedt u nu ook één van de grootste green key productiesstudio's in Regio Brussel aan! 

Deze splinternieuwe studio is één van de grootste van regio Brussel en werd uitgerust met state-of-the-art technisch materiaal. En dat is niet verrassend want technologie staat centraal bij BluePoint! De studio is perfect voor de opname en/of uitzending van uw Evenementen, Webinars, Interviews, Debatten, Keynotes, Prijsuitreiking, Bedrijfsvideo’s, ... In één woord, al uw videoprojecten! De totale oppervlakte van de studio bedraagt maar liefst 100m², waarvan een stage van 70m² met 3 groene wanden en een groene vloer, die tijdens een live streaming of een opname vervangen worden door indrukwekkende en volledig personaliseerbare virtuele en immersieve 3D-omgeving. Bedrijven kunnen hun bedrijfsimago op die manier beter tot hun recht laten komen dan in een vaste ingerichte studio. De studio is ook voorzien van een aparte regieruimte, make-up ruimte en een VIP-lounge en is uitgerust met professionele geluids-, video- en belichtingsapparatuur om aan al uw digitale productie te voldoen.


BluePoint biedt ook een brede waaier aan cateringmogelijkheden en suggesties voor uw bedrijf. Een professioneel team zal u voor en tijdens uw evenement bijstaan en een optimaal resultaat garanderen. Of spring binnen in Blue's Corner, het nieuwe restaurant dat u op het gelijkvloers kan terugvinden!


De centrale ligging van het gebouw en de toegankelijkheid ervan zullen de toegang van uw gasten tijdens uw evenement vergemakkelijken. We beschikken ook over een ondergrondse parkeergarage met 150 plaatsen en oplaadpunten. De metrostations "Diamant" en "Meiser" bevinden zich in de onmiddellijke nabijheid.


Waar wacht je nog op? Neem contact op met ons!

BluePoint Brussels
Organiseer een bruisend evenement in 2024 bij BluePoint!
29 januari 2024

In 2023 verwelkomden we 875 bedrijven op een van onze drie BluePoint-locaties om een evenement te organiseren. Keer op keer zijn wij enorm dankbaar voor het vertrouwen. 🙏


Ook van plan om in 2024 een bruisend evenement te organiseren? Reserveer dan nu uw data: https://www.bluepoint.be/nl/contact-formulier

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer

70 reviews over BluePoint Brussels - 9.6/10

Schrijf een review
Coline Van Hecke
New|Tipik|

Fantastisch evenement

Ons evenement vond plaats in het BluePoint gedurende 2 dagen. Ik heb alleen maar goede feedback over de locatie. Iedereen was zeer attent en te allen tijde beschikbaar. Onze verzoeken werden zeer efficiënt behandeld. Het personeel was glimlachend, gastvrij en altijd bereid om te helpen. Ik raad de locatie 100% aan

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Hoi Colijn, bedankt voor je feedback! Wij zijn erg blij met uw vriendelijke woorden. Fijn om te lezen dat uw evenement een succes was en dat onze medewerkers daar mede de oorzaak van waren.

bekijk origineel

2 likes|
Genevieve Decot
New|Le Club|

DE PLAATS OM TE ZIJN!

Het Bluepoint is één van de weinige plekken waar je alle benodigde ingrediënten voor een succesvol evenement kunt vinden: grote overdekte parkeerplaats (zeldzaam in Brussel), prachtige zaal met prachtige lichteffecten, extra audiovisuele apparatuur, supervriendelijk personeel, flexibiliteit op alle verzoeken, reactievermogen... We organiseren elk jaar ons grote evenement voor 200 tot 350 personen en we zijn nooit teleurgesteld! Wij raden 1000% aan!!

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Hallo Geneviève, bedankt voor deze mooie woorden! Wij zijn erg blij met een trouwe klant zoals jij. Bedankt voor het aanbevelen van BluePoint aan anderen! Tot de volgende keer.

bekijk origineel

1 like|
Natacha Eggerickx
New|Contassur CAC|

Zeer goede samenwerking

Half november organiseerden we een hybride bijeenkomst met simultaanvertaling voor zo’n vijftig deelnemers. Het hele BluePoint-team, onze belangrijkste contactpersoon Martin Libert, zijn collega's, de technicus, het cateringteam, toonden allemaal een grote professionaliteit en veel beschikbaarheid. Bedankt iedereen.
Een plek om aan te bevelen voor het organiseren van vergaderingen.

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Hallo Natacha, bedankt voor je positieve commentaar! We laten het team weten dat u hen bedankt. Wij danken u ook voor het kiezen voor BluePoint en het aanbevelen van ons!

bekijk origineel

0 likes|
Michael Peschl
New|Harms & Wende GmbH & Co. KG|

Geweldige organisatie

Eind september hadden we een bijeenkomst met ongeveer 20 deelnemers verspreid over 2 dagen. Bijzonder was de livestreaming, die begeleid zou worden door een camerateam. De organisatie van het evenement en de opzet waren uitstekend. Alles verliep vlot, van de ontvangst tot de levering van onze apparatuur, alles was goed georganiseerd. De livestream werkte prima, we werden perfect geënsceneerd door 2 zeer professionele cameramannen ;-) Over 2 weken staat het volgende evenement op de planning, dat houden we weer bij Bluepoint.

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Hallo Michael, wat leuk om dit te lezen! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen te delen. Fijn dat de livestream en samenwerking soepel verliepen. Wij zien u graag over 2 weken weer!

bekijk origineel

2 likes|
Emma Dowdell
New|

Uitstekende ondersteuning voor een succesvol evenement!

Brenda, Delphine en Baptiste (en de hele bende) waren een droom om mee te werken. Ze behandelden al onze (vele) verzoeken met de grootst mogelijke professionaliteit en een can-do-mentaliteit. Niets was te moeilijk om aan te passen of te realiseren en ze hebben ons hele team ontlast van het grootste deel van de stress die zich bij een evenement als dit opbouwt.

De locatie zelf is perfect voor een evenement omdat ze alles hebben wat je nodig hebt om het vlekkeloos te laten verlopen, maar het is vooral de bereidheid om alles aan te bieden dat boven en buiten normaal is, wat het werken met het bluepoint-team zo plezierig maakte. , of dat nu op de locatie zelf was, het eten, de technische ondersteuning, de parkeergelegenheid, de beschikbare ruimte, enz. enz., ze waren een uitstekend team!

Ik raad ze ten zeerste aan.

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Hallo Emma, wat leuk om dit te lezen! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons een positieve feedback te schrijven. Ons team is goed op elkaar ingespeeld en wij zijn blij dat onze klanten dit merken.

Over het algemeen zijn we blij dat u een geweldige tijd heeft gehad en genoten heeft van uw tijd bij BluePoint Brussels. Hoop je weer te zien!

bekijk origineel

0 likes|
Bert Evens
Expert|Groep Arthur|

Vlekkeloze samenwerking

Onlangs organiseerden wij een seminarie in Bluepoint. Op voorhand werd er een locatiebezoek ingepland zodat we alle zalen konden bekijken en de opties overlopen. Zeer nuttig. Tijdens de voorbereidingen verliep de communicatie steeds snel en correct. Tijdens het event gaf het team van Bluepoint goede ondersteuning bij wijzigen van de zaalopstelling, technische opstart, aanbrengen van de signalisatie... zo namen ze veel uit onze handen. De catering viel ook zeer in de smaak bij onze bezoekers. Het was een vlotte en aangename samenwerking.

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Dag Bert, dank je wel om de tijd te nemen om een review te schrijven! We zijn heel blij met je feedback en om te lezen dat je het locatiebezoek als nuttig hebt ervaren. Op naar nog meer vlotte samenwerkingen! 😊

0 likes|
Séverine De Smet
New|Folks|

Gewoon perfect !

Onlangs organiseerden wij een evenement bij BluePoint Meiser voor een van onze klanten. De samenwerking verliep uitstekend en het evenement verliep perfect, de opdrachtgever was er absoluut blij mee. Met dank aan Martin voor zijn beschikbaarheid, snelheid, investering en flexibiliteit. Dank ook aan Philippe en Baptiste van het technische team voor hun vriendelijkheid, hun proactiviteit en hun professionaliteit. Ik wist dat we in goede handen zouden zijn, maar dit overtrof al mijn verwachtingen. Geen zorgen, iedereen zorgt voor alles. Het was gewoon PERFECT! Nogmaals hartelijk dank voor uw hulp om dit evenement tot een echt succes te maken!

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Hallo Séverine, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze opmerking te schrijven. Wij danken het team voor hun professionaliteit. Wij zijn erg blij dat uw ervaring bij BluePoint een succes was!

bekijk origineel

1 like|
Marion Picot
New|CEJA|

Maatwerk event voor out of the box concept

BluePoint Brussels is de perfecte plek om evenementen op maat te creëren, in lijn met de waarden en doelstellingen van uw organisatie. We hebben daar in mei 2023 een conferentie georganiseerd en het was een waar genoegen om met hun zeer gespecialiseerde team samen te werken, van ontwerp tot uitvoering. Zij hielpen ons out of the box te denken en ontzorgden alle aanbieders, zodat wij ons echt konden focussen op inhoud en kwaliteit. Veel dank aan hen voor hun hulp. We zullen zeker weer hosten bij BluePoint Brussels!

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Hoi Marion, bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een review te geven! We zijn erg blij met uw vriendelijke woorden. Het team van BluePoint is er echt voor jou en elk soort evenement. De zorg rondom het organiseren van een evenement uit handen nemen.

bekijk origineel

2 likes|
Angélica Coldibeli
New|FEHRL|

Zeer leuke ervaring

Het is een plezier om evenementen te organiseren in de BluePoint-ruimte.
Ze zijn altijd zeer proactief en effectief.
Bedankt aan alle samenwerking die we hadden van het zeer professionele personeel en mijn speciale dank aan Martin Libert die zijn geweldige expertise en ideeën implementeert om altijd het beste te bieden!

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Hallo Angélica, bedankt voor de positieve feedback. Leuk om te lezen dat het een plezier is om evenementen te organiseren in onze locatie!

bekijk origineel

1 like|
Blanca Gutiérrez
New|Prestomedia|

Perfecte organisatie

Perfecte organisatie
We hebben een evenement gehouden voor ons bedrijf in de BluePoint Brussels-ruimte en alles is perfect verlopen.
Het werk, de samenwerking en beschikbaarheid van Martin Libert en het hele BluePoint-team was uitstekend.
Zeer professioneel, bereidwillig en effectief team.
Zonder twijfel een plek waar we terug zullen komen!

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Hoi Blanca, fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! We staan al te popelen om u de volgende keer te helpen.

bekijk origineel

2 likes|
Valérie Maus de Rolley
New|BAPIE|

DE MENING

Zeer goede ontvangst en service bij BluePoint. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, alles ging perfect. De plaats is erg mooi, modern en licht. De heerlijke horeca. Sterk aanbevolen als locatie voor een evenement.

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Hallo Valérie, bedankt voor je reactie en je aanbeveling. Wij zijn blij met deze positieve ervaring!

bekijk origineel

2 likes|
Alessandro Bedeschi
New|6G-IA|

Erg goed

Ik organiseerde een Algemene Vergadering bij BluePoint Brussel.
Alles was in orde en ging zoals gepland.
Veel dank aan Rany​​​​ Ayoub van BluePoint voor zijn geweldige hulp en beschikbaarheid.

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Hallo Alessandro, fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Hoop je snel te zien.

bekijk origineel

1 like|
Salvatore Fantoni
New|Eurima|

Ideale locatie om een conferentie te houden met uitzonderlijke technische mogelijkheden en projectondersteuning.

BluePoint Venue overtrof onze verwachtingen als conferentielocatie. Hun team toonde uitzonderlijke professionaliteit en technische expertise die het evenement tot een doorslaand succes maakten. De technische opzet was indrukwekkend en droeg in belangrijke mate bij aan de vlekkeloze uitvoering van de conferentie. We waarderen vooral de projectondersteuning van het personeel, die uitstekend was tijdens de plannings- en uitvoeringsfasen. BluePoint Venue is zonder twijfel de go-to-locatie voor iedereen die op zoek is naar een congreslocatie met een hoog technisch niveau en uitstekende projectondersteuning. We zouden deze locatie ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een eersteklas ervaring. Bedankt, BluePoint Venue!

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

We zijn blij om te horen dat je dag bij BluePoint zonder problemen is verlopen. We streven ernaar om alleen de beste services en technische ondersteuning te bieden, samen met onze hightech materialen. Goed om te horen dat we dat hebben kunnen waarmaken. Bedankt voor je vertrouwen in BluePoint en ons team, Salvatore. Wij hopen u snel weer te zien!

bekijk origineel

1 like|
Ellen VK
New|TAUW België|

Behulpzaam, professioneel en vriendelijk. Bluepoint zorgde voor een vlekkeloos verloop van ons evenement!

Begin dit jaar organiseerde we ons evenement bij BluePoint. De locatie heeft alles wat je nodig hebt voor een geslaagd event: enorm behulpzaam, professioneel en ervaren personeel, zalen die perfect in orde zijn, technische ondersteuning, parking en overheerlijke catering. Wij zijn alvast overtuigd!

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Beste Ellen, Dank je wel voor deze positieve feedback. Het is fijn te lezen dat jullie genoten hebben van jullie event.
Bedankt voor de fijne samenwerking en het vertrouwen in BluePoint. We hopen jullie binnenkort terug te mogen ontvangen.

1 like|
Stella Arapoglou
New|VUB|

Makkelijk, flexibel en effectief!

Jarenlang kozen we ervoor om onze evenementen in ons eigen pand te organiseren, alles zelf te organiseren: catering, technische apparatuur en ondersteuning, fotografen, streaming, locaties. Voor een keer hebben we besloten om de evenementenorganisatie uit te besteden om een groter congres te ondersteunen en wat moeite te besparen. Het resultaat was beter dan verwacht: efficiënte communicatie, zonder tijdverspilling / holistische organisatie, we hadden alleen te maken met de inhoud van ons evenement / geweldig eten, iedereen gaf commentaar op de quiches / mooi pand, veel licht / vriendelijke mensen. Over het algemeen hadden we geen enkel probleem en al onze gasten genoten van hun tijd, hoge kwaliteit en professionele diensten.

bekijk origineel

Reactie van BluePoint Brussels op deze review:

Bedankt voor je review, Stella. We bieden inderdaad die alles-in-één service en proberen de klant zoveel mogelijk te ontlasten. Zoals je al zei, werd je ondersteund door verschillende diensten: cateringservice, receptieservice, team van evenementenplanners en technisch team... We zijn blij te horen dat je een geweldige tijd hebt gehad bij BluePoint Brussels. BluePoint kijkt nu al uit naar onze volgende samenwerking!

bekijk origineel

2 likes|
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Kenmerken BluePoint Brussels

Wifi

gratis 

Aantal personen

1 - 400 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - betalend 

Omgeving

vlakbij snelweg 

stad (centrum) 

Cateringlocatie

interne catering 

Faciliteiten

airco 

geluidsinstallatie 

projectie 

Activiteiten BluePoint Brussels

Activiteitsregio's:
België | Bruxelles-Capitale
Activiteiten:
Vergaderzaal huren in Brussel | Vergaderzaal huren | Feestzaal huren in Brussel | Feestzaal huren | Congreslocatie huren in Brussel | Congreslocatie huren | Evenementenlocatie huren in Brussel | Evenementenlocatie huren | Trouwlocaties in Brussel | Trouwlocaties | Online & hybrid event studio's
Trefwoorden:
locatie huren | seminaries | zaal verhuur | vergaderlocatie | zaal | audiovisueel materiaal | locatie | zalen huren | eventlocatie | locatie evenementen | conferentiezalen | meetingroom | vergaderzaal | congreszaal | evenement brussel | seminarie | locatie verhuur | zalen verhuur | evenementlocatie | locaties | verhuur zaal | conferentiecentrum | zaal huren | evenementenlocatie | congreslocatie | vergaderzalen brussel | vergaderzalen | verhuur locatie | verhuur zalen | organiseren evenement | conferentie | videoconferentie | banquet | opleidingslocatie | meetings | bedrijfsevenement brussel | persconferentie | videoconferenties | vergaderzaal brussel | brussel | onsite catering | trainingslocatie | parking | eventruimte | event venue | verhuur locaties | gemakkelijke toegang | hightech | business centre | locaties verhuur | opleidingen | locaties huren | support team | zalen huren liege | verhuur zalen brussel

Nieuws

Gloednieuwe greenkey studio bij business center BluePoint in Brussel

Gloednieuwe greenkey studio bij business center BluePoint in Brussel

Jouw online evenement in een uniek decor? Yes, you can

Jouw online evenement in een uniek decor? Yes, you can

Online evenement in een verbluffende 3D-wereld

Online evenement in een verbluffende 3D-wereld

Dit zijn de beste eventbedrijven van 2020

Dit zijn de beste eventbedrijven van 2020

Ontdek de drie BluePoint locaties in 360°

Ontdek de drie BluePoint locaties in 360°

50m² beeldprojectie bij BluePoint met twee Barco F90-4K13 projectoren

50m² beeldprojectie bij BluePoint met twee Barco F90-4K13 projectoren

Beste eventbedrijven 2017 volgens... jullie

Beste eventbedrijven 2017 volgens... jullie

BLUEPOINT: nieuwe naam voor nieuwe stijl 'business & network centres'

BLUEPOINT: nieuwe naam voor nieuwe stijl 'business & network centres'

7 beste eventbedrijven volgens... jullie

7 beste eventbedrijven volgens... jullie

Nieuwe kwaliteitslabels voor congrescentrum Diamant

Nieuwe kwaliteitslabels voor congrescentrum Diamant

Brussel heeft nieuwe locatie voor outdoor events

Brussel heeft nieuwe locatie voor outdoor events

BluePoint Brussels
Positieve klantbeoordeling
29 januari 2024

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐


“BluePoint Brussels is de perfecte plek om evenementen op maat te creëren, precies in lijn met de waarden en doelstellingen van jouw organisatie.

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer
BluePoint Brussels
Certificate of Excellence 2023
13 december 2023

Dankzij jullie reviews, positieve feedback en enthousiasme ontving elke BluePoint vestiging het Certificate of Excellence 2023 van eventplanner.net. Al meerdere jaren op een rij wordt ons harde werk geapprecieerd bij onze klanten en daar kunnen we alleen maar trots op zijn. Bedankt! 😍

Like Reageer
BluePoint Brussels
Dit maakt ons écht gelukkig!
5 augustus 2022

Sinds maart 2022 draait de evenementen sector weer op volle toeren! Live evenementen zijn weer trending. Wij zijn dan ook super gelukkig dat we opnieuw kunnen doen wat we het liefste doen, namelijk samen mooie herinneringen creëren!

 

BluePoint wil jullie bedanken voor:

- Het kiezen voor onze zalen in Antwerpen Brussel & Luik, als locatie voor uw evenement

Lees meer

Like Reageer
BluePoint Brussels
De beste waar we ooit mee hebben gewerkt!
19 mei 2022

Op 13 mei was BluePoint Brussels de trotse gastheer van de #BeJSconf by BeJS : JS community in Brussel.


En ons hele BluePoint-team is zo blij om te horen dat de organisatoren erg blij waren met hun 'BluePoint-ervaring'!

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer
BluePoint Brussels
Gloednieuwe Green Key Recording Studio bij BluePoint Brussel!
29 maart 2022

BluePoint biedt u een van de grootste green key productiesstudio's in Regio Brussel aan!

Deze splinternieuwe studio is één van de grootste van regio Brussel en werd uitgerust met state-of-the-art technisch materiaal. En dat is niet verrassend want technologie staat centraal bij BluePoint!

 

De studio is perfect voor de opname en/of uitzending van uw Evenementen, Webinars, Interviews, Debatten, Keynotes, Prijsuitreiking, Bedrijfsvideo’s, ... ...

Lees meer

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 31 maart 2022

Indrukwekkende video. Ziet er top uit. Proficiat BluePoint Brussels team! 👍

Like | Reply
BluePoint Brussels
BluePoint opent een gloednieuwe hoog technologische “Green Key-Studio” in Brussel!
24 februari 2022

Op 17 februari 2022 opent Agoria Real Estate, beter bekend onder de naam BluePoint Meet.Work.Tech. een green key opnamestudio in Brussel voor digitale evenementen en videoproducties. 


Deze splinternieuwe studio is één van de grootste van regio Brussel en werd uitgerust met state-of-the-art technisch materiaal. En dat is niet verrassend want technologie staat centraal bij BluePoint (dochteronderneming van Agoria die de technologiesector ...

Lees meer

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 24 februari 2022

Indrukwekkende studio!

Like | Reply