adverterenBekijk de videoeventplanner.be /.nl

Waarom adverteren op eventplanner.be /.nl?

Wil je véél nieuwe prospects in één klap aanspreken? Leads genereren? Of naambekendheid opbouwen? Adverteer dan op eventplanner.be /.nl. Hét online vakblad voor de eventsector dat maandelijks 125.000 lezers lokt. Wij leggen er graag de rode loper naar jouw bedrijf. Aan jou om hem uit te rollen!

Adverteer tegen vlijmscherpe prijzen
Onze modulaire advertentiemogelijkheden passen in elk marketingbudget. In dat van de kleinste underdog tot in dat van de grootste ster. Al vanaf 20 euro per maand pronkt je bedrijfspagina op onze website. Mag het voor jou wat meer zijn? Kies dan voor een uitgebreide campagne met een publireportage, banner, button, ...

Win je investering dubbel en dik terug
Jouw advertentie op eventplanner.be /.nl wordt sowieso een kaskraker. Liefst 94 procent van onze adverteerders verdient zijn investering al terug tijdens de campagne. Een Return On Investment om ú tegen te zeggen. Geen wonder dat 98 procent van onze klanten zijn advertentie jaarlijks verlengt.

Download mediakit met advertentietarieven

Bereken nu vrijblijvend jouw offerte online

bedrijfsfiche

Bedrijfspagina

De basis van een geslaagde campagne: zorg dat je gevonden wordt! Jouw bedrijf mag niet ontbreken in de meest volledige én meest geraadpleegde database met toeleveranciers voor de evenementensector.

Bereken offerte
advertorial

Advertorial

Bereik met één artikel in één klap 50.000 van je potentiële klanten. Kies voor een advertorial over je bedrijf, product of dienst op onze website, Twitter, Facebook én in onze nieuwsbrief (oplage +50.000).

Bereken offerte
banner

Bannering

Je bent op zoek naar extra visibiliteit? Je wil aan je merkbekendheid sleutelen? Een nieuw product of dienst knallend lanceren? Een actie in de verf zetten? Dan is 'bannering' op onze website en/of nieuwsbrief net wat je nodig hebt!

Bereken offerte
in de kijker

In de kijker

Altijd al gedroomd om in de spotlights te staan? Heb je al een bedrijfspagina of een advertorial op eventplanner.be /.nl? Kies dan voor een prominente vermelding in de rubriek 'In de kijker' en spring in het oog.

Bereken offerte
button

Button

De krachtpatser om je naambekendheid te verstevigen of op te bouwen. Je zoekt structurele visibiliteit? Met een 'button' op onze website kies je voor gegarandeerd groot bereik tegen een scherpe prijs.

Bereken offertebutton

Studio interview

Wil je het verhaal van jouw bedrijf in onze studio komen vertellen? Kevin nodigt je uit voor een eventplanner.tv interview. Geen enkel ander medium slaagt erin zolang de aandacht van jouw doelgroep vast te houden!

Bereken offerte
button

Reportage

Past jouw product of activiteit niet in onze studio? Wil je jouw eventlocatie aan de wereld tonen? eventplanner.tv komt naar je toe en maakt een complete reportage met een redactionele insteek op locatie.

Bereken offerte
button

Adverteren op tv

Niet alleen in, maar ook rond onze aflevering is ruimte voor jouw boodschap. De magie van tv tilt jouw reclamespot of banner een niveau hoger. Is 'branding' met impact jouw ding? Dan zit je bij eventplanner.tv goed.

Bereken offerte
button

Pay Per Click (PPC)

Via slimme tekst- advertenties en onze Pay Per Click (PPC) technologie genereren we traffic naar jouw website, net zoals bij Google Adwords. Je betaalt enkel voor de effectieve kliks. En dat binnen jouw doelgroep.

Bereken offerteMediakit advertentiemogelijkheden

Download de mediakit met een overzicht van onze creatieve oplossingen om jouw bedrijf bekend te maken in de eventsector.

Download nuGratis vermelding

 • bedrijfsgegevensGratisPro
 • telefoonnummergratispro
 • adresgratispro
 • e-mail formuliern/apro
 • website linkn/apro
 • logon/apro
 • uitgebreide tekstn/apro
 • foto's / videon/apro
 • weergaveGratisPro
 • top rankingn/apro
 • vermelding bij aanradersn/apro
 • focus op jouw bedrijf(geen concurrenten op je bedrijfspagina)n/apro
 • extra'sGratisPro
 • ontvangen offerte aanvragenn/apro
 • twitter integratien/apro
 • reviewsgratispro


Contacteer ons