Make-up artiest

Make-up artist of visagist nodig voor je evenement, theaterproductie, festival, bruiloft of trouwfeest? Professionele make-up nodig voor je artiesten, acteurs en actrices of professionele kindergrime om de kids te vermaken op je evenement? Vind alle make-upartiesten in onderstaande lijst.

Sas & C° theater en grime

Sas & C° theater en grime

Schrijf review Sint-Denijs-Westrem

Theater is de perfecte illusie, geholpen door de magie van het grimeren. Alice is het totaalconcept waarin make-up artist Nathalie Mercier u meeneemt naar een wereld waarin "niets is wat het lijkt".

Visagieworkshops

Visagieworkshops

Schrijf review Lage Zwaluwe

Visagieworkshops is een totaal bedrijf voor Beauty en styling.

Makeupboost

Makeupboost

Schrijf review Amsterdam

Visagieworkshops. Leer van de tips van onze professionele visagisten. Wij delen graag onze expertise met u.

MUSA | Make-Up & Styling Agency

MUSA | Make-Up & Styling Agency

Schrijf review Niel

Welkom bij MUSA, uw one-stop-bestemming voor al uw make-up-, haar- en stylingbehoeften!

BrightUpp

BrightUpp

Schrijf review Nieuwkoop

Wij zijn een salon alles in 1. Kapsalon, schoonheidssalon, wimper & brow expert, tanden bleken, laser ontharing en tattoos verwijdering.

Melicious Paints

Melicious Paints

Schrijf review Lede

Mijn naam is Melissa De Bruyker. Ik ben een in België gevestigde visagiste die zich de afgelopen tien jaar heeft gespecialiseerd in creatieve evenementenmake-up voor bedrijfsfeesten en acrobatische/dansshows.

No Photo Available

Sandra van Uffelen Visagie & Haarstyling

Schrijf review De Lier

Meer resultaten wereldwijd

Make-up & Face Painting Artist Jenny

Make-up & Face Painting Artist Jenny

Schrijf review Erembodegem

Hey...ik ben Jenny, een gepassioneerde make-up artist uit Aalst. Freelance visagie en kindergrime.

Moeders Mooiste

Moeders Mooiste

Schrijf review Begijnendijk

Make-Up & Hairstyling, bruidsvisagiste, make-up party’s, event make-up, special FXS make-up, workshops, advies & kindergrime.

Glowing Up

Glowing Up

Schrijf review Temse

Mijn bedrijfje Glowing Up staat voor Transformation to yourself met feestkapsels,make-up en Spraytanning. Ik kom aan huis of Locatie.

JOYÀ Events

JOYÀ Events

Schrijf review Asse

JOYÀ Events ondersteunt u bij de realisatie van uw evenement, klein of groot, wij zullen er alles aan doen om uw droom werkelijkheid te maken.

Wonderfull Faces

Wonderfull Faces

Schrijf review Lier

Wonderfull Faces, staat garant voor professionele kindergrime en andere animatie. Naast de wonderlijke gezichtjes, kan je ook bij ons terecht voor Party Tattoo en Coup onploft kapsels.

Studio Vive

Studio Vive

Schrijf review Staden

Bent u op zoek naar een allround make-up artist /hairstylist? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

No Photo Available

Glitters&Dots

Schrijf review Maldegem

Een uniek kapsel, een glittertattoo, een gekke snoet, springen zo hoog je kan op 1 van onze unieke springkastelen? Daarvoor moet je bij Glitters&Dots zijn!

No Photo Available

M.U.A. Berdien De Kerpel

Schrijf review Waasmunster

Als make-up artist ga ik graag met jou op zoek naar de perfecte make-up look, één die bij jouw persoonlijkheid past.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Make-up artiest

Artiestenmake-up voor een fotoshoot of voor een modeshow, visagie voor film-, tv-, theater- of operaproducties, kindergrime of grime, bijzondere make-up voor een bruiloft of feest; het zijn allemaal verschillende expertises in make-upland. En deze 'makeup artists', ook wel ‘MUA’ genoemd, vind je allemaal op eventplanner.net.

Waarom make-up op het podium?

Visagie en make-up zorgen dat wie op het podium staat schittert! Goede make-up zal de contouren van het gezicht, zoals de jukbeenderen en de kaaklijn, versterken en de ogen groter laten lijken door het gebruik van mascara. Kleine oneffenheden in de huid worden weggewerkt en de huid gaat ook minder glimmen. Professionele make-upartiesten kunnen ook bepaalde stijlen, looks of special effects creëren. Denk aan personages zoals een vampier, zombie of het monster van Frankenstein.

Een professionele visagist inhuren of het zelf doen?

Zelf zorgen voor de make-up of professionals inschakelen? Het is een vraag waar jij als organisator misschien mee worstelt. Er zijn verschillende voordelen van werken met professionele visagisten. Er is namelijk een groot verschil tussen een doe-het-zelfaanpak en het inhuren van een professionele 'makeup artist' of visagist.

Om te beginnen is de kwaliteit van de make-up die een echte make-upartist gebruikt van een professionele kwaliteit. Die producten zijn sterker gepigmenteerd zodat de kleuren goed uitkomen. De kleuren mengen ook gemakkelijker zodat een professionele visagiste er spectaculaire effecten mee kan creëren. Bovendien heeft professionele make-up een sterkere dekking zodat de look langer en mooier blijft zitten en bijvoorbeeld bestand is tegen de hitte van studiolampen. Deze producten zijn ook zo vervaardigd dat ze snel het beste resultaat geven. Dit is handig als ervaren visagisten een groot aantal mensen onder handen moeten nemen binnen een beperkte tijdspanne. Professionele make-up artiesten hebben ook veel ervaring met de huid en gezichtsvormen en zorgen zo voor het mooiste eindresultaat.

Wil je het plaatje op jouw evenement helemaal ‘af’ hebben? Waarom kies je dan niet voor een eenvoudige make-uplook voor je hostessen ter versterking van je merk of het feestthema? Er zijn trouwens nog heel wat freelancers of ander interimpersoneel die de puntjes op de i van je evenement zetten.

Kindergrime of grime

Ook geliefd op elk event en elke braderie, waar ook de kleinsten aanwezig zijn, is het schminken van kinderen en ze omtoveren tot een vlinder, leeuw, prinses om het even welk populair personage. Je kinderfeestje opleuken? Ook dan kan je een visagist inhuren die hierin gespecialiseerd is.

Bruidsmake-up, de perfecte make-up voor jouw grote dag

Je trouwdag is een dag om nooit te vergeten, dus je wilt er de hele dag stralend uitzien. Met een dagmake-up en een avondmake-up, die wat opvallender is. Bij deze make-upartiesten gespecialiseerd zijn in bruidsmake-up, is het vaak mogelijk om een proefsessie te doen in hun visagiestudio, zodat je precies weet hoe je er op je bruiloft uit zult zien.

Make-upartiest of visagist inhuren voor je evenement?

Je weet precies hoe de acteurs of modellen eruit moeten zien voor de rol die ze moeten spelen. Je wil stralen op je grote dag. Een make-uplook voor elke gelegenheid. Tijd om een ervaren make-upartiest in te huren! Hoe vind je die? Heel eenvoudig: in bovenstaande lijst! eventplanner.net stelde dit overzicht met veel plezier voor je samen. Je vindt vast en zeker de professional die je zoekt.

Je bent een make-upartiest en jouw naam prijkt nog niet in bovenstaande lijst?

Ben jij actief als make-upartiest op evenementen en ben je op zoek naar visibiliteit bij eventorganisatoren? Voeg jouw visagiediensten dan meteen toe aan onderstaande lijst zodat onze bezoekers – en dat zijn er duizenden per dag – ook jouw professionele visagiediensten kunnen vinden. Ben je nog op zoek naar andere marketingmogelijkheden om als make-upvisagist in het vizier te komen bij je doelgroep? Contacteer onze marketingspecialisten en zij leggen je graag uit wat al de mogelijkheden zijn.

Tags: make-up artist, make-up, make up, makeup, mua, make-up studio, makeup artist, ...