Make-up artiest

Make-up artist of visagist nodig voor je evenement, theaterproductie, festival, bruiloft of trouwfeest? Professionele make up nodig voor je artiesten, acteurs en actrices of professionele kindergrime om de kids te vermaken op je evenement? Vind al deze professionals in onderstaande lijst.

Sas & C° theater en grime

Sas & C° theater en grime

Schrijf review Sint-Denijs-Westrem

Theater is de perfecte illusie, geholpen door de magie van het grimeren. Alice is het totaalconcept waarin make-up artist Nathalie Mercier u meeneemt naar een wereld waarin "niets is wat het lijkt".

Visagieworkshops

Visagieworkshops

Schrijf review Lage Zwaluwe

Visagieworkshops is een totaal bedrijf voor Beauty en styling.

Makeupboost Studio

Makeupboost Studio

Schrijf review Amsterdam

Visagieworkshops. Leer van de tips van onze professionele visagisten. Wij delen graag onze expertise met u.

Make-Up Artist Sarah De Graef

Make-Up Artist Sarah De Graef

Schrijf review Kapelle-op-den-Bos

Ik ben freelance make-up artist. Ik wens me te verdiepen in events, fashion & editorial.

No Photo Available

Sandra van Uffelen Visagie & Haarstyling

Schrijf review De Lier

Meer resultaten wereldwijd

Moeders Mooiste

Moeders Mooiste

Schrijf review Begijnendijk

Make-Up & Hairstyling, bruidsvisagiste, make-up party’s, event make-up, special FXS make-up, workshops, advies & kindergrime.

Make-up & Face Painting Artist Jenny

Make-up & Face Painting Artist Jenny

Schrijf review Erembodegem

Hey...ik ben Jenny, een gepassioneerde make-up artist uit Aalst. Freelance visagie en kindergrime.

Alegria Events

Alegria Events

Schrijf review Asse

Alegria Events begeleidt u bij de realisatie van uw evenement, klein of groot, wij zullen er alles aan doen om uw droom waar te maken.

Wonderfull Faces

Wonderfull Faces

Schrijf review Lier

Wonderfull Faces, staat garant voor professionele kindergrime en andere animatie. Naast de wonderlijke gezichtjes, kan je ook bij ons terecht voor Party Tattoo en Coup onploft kapsels.

Studio Vive

Studio Vive

Schrijf review Staden

Bent u op zoek naar een allround make-up artist /hairstylist? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

No Photo Available

Beauty en Make-up by Wendy

Schrijf review Temse

Zijn er bruidjes in spé of party beauty's? Bij mij kan je terecht voor bruids make-up proef en op je trouwdag zelf maak ik de mooiste bruid of ga je op stap met je leuke BFF's?

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Make-up artiest

Artiesten make up voor een fotoshoot of voor een modeshow, visagie voor film, tv-, theater- of opera producties, kindergrime of grime, een bijzondere make up voor een bruiloft of feest, het zijn allemaal verschillende expertises in make-upland. En deze make up artists, ook wel ‘mua’ genoemd, vind je allemaal op eventplanner.net.

Waarom make up on stage?

Visagie en make up zorgt dat wie op het podium staat schittert! Goede make-up zal de contouren van het gezicht zoals de jukbeenderen en de kaaklijn versterken en de ogen groter laten lijken door het gebruik van mascara. Kleine oneffenheden in de huid worden weggewerkt en de huid gaat ook minder glimmen. Professionele make up artiesten kunnen ook bepaalde stijlen, looks of special effects creëren. Denk aan personages zoals een vampier, zombie of het monster van Frankenstein.

Een professionele visagist inhuren of het zelf doen?

Zelf zorgen voor de make up of professionals inschakelen? Het is een vraag waar jij als organisator misschien mee worstelt. Er zijn verschillende voordelen van werken met professionele visagisten. Er is namelijk een groot verschil tussen een ‘do it yourself aanpak’ en het inhuren van een professionele make up artist visagist.

Om te beginnen is de kwaliteit van de make-up die een echte make up artist gebruikt van een professionele kwaliteit. Die producten zijn sterker gepigmenteerd zodat de kleuren goed uitkomen. De kleuren mengen ook gemakkelijker zodat een professionele visagiste er spectaculaire effecten mee kan creëren. En professionele make up heeft een sterkere dekking zodat de look langer en mooier blijft zitten en bijvoorbeeld bestand is tegen de hitte van studiolampen. Deze producten zijn ook zo vervaardigd dat ze snel het beste resultaat geven. Handig, als ervaren visagisten een groot aantal mensen onder handen moeten nemen binnen een beperkte tijdspanne. Professionele make up artiesten hebben ook veel ervaring met de huid en gezichtsvormen en zorgen zo voor het mooiste eindresultaat.

Wil je het plaatje op jouw evenement helemaal ‘af’ hebben? Waarom kies je dan niet voor een basis make up look voor je hostessen ter versterking van je merk of het feestthema? Er zijn trouwens nog heel wat freelancers of ander interim personeel die de puntjes op de i van je evenement zetten.

Kindergrime of grime

Populair op elk event, braderie, waar ook de kleinsten aanwezig zijn, is het schminken van kinderen en ze omtoveren tot een vlinder, leeuw, prinses of eender welk populair personage super geliefd. Je kinderfeestje opleuken? Ook dan kan je een visagist inhuren die hierin gespecialiseerd is.

Bruidsmake up, de perfecte make up voor jouw grote dag

Je trouwdag is een dag om nooit te vergeten, dus je wilt er de hele dag stralend uitzien. Met een dagmake up en een avondmake up, die wat opvallender is. Bij deze make up artiesten gespecialiseerd in bruids looks is het vaak mogelijk een proefmake-up sessie te doen in hun visagie studio zodat je precies weet hoe je eruit zal ziet op jouw bruiloft.

Make up artist of visagist inhuren voor je evenement?

Je weet precies hoe de acteurs of modellen er moeten uitzien voor de rol die ze moeten spelen. Je wil stralen op je grote dag. Een make up look voor elke gelegenheid. Tijd om een ervaren make up artist in te huren! Hoe vind je die? Heel eenvoudig! In onderstaande lijst. eventplanner.net stelde dit overzicht met veel plezier voor je samen. Je vindt vast en zeker de professional die je zoekt.

Je bent een make up artist en jouw naam prijkt nog niet in bovenstaande lijst?

Ben jij actief als make up artiest op evenementen en ben je op zoek naar visibiliteit bij event organisatoren? Voeg jouw visagie diensten dan meteen toe aan onderstaande lijst zodat onze bezoekers, en dat zijn er duizenden per dag, ook jouw professionele visagie diensten kunnen vinden. Ben je nog op zoek naar andere marketing mogelijkheden om als make up visagist in the picture te komen bij je doelgroep? Contacteer onze marketing specialisten en zij leggen je graag uit wat al de mogelijkheden zijn.

Tags: make-up artist, make-up, make up, makeup, mua, make-up studio, makeup artist, ...