Event planning software

Met eventsoftware wordt een event plannen en coördineren heel wat makkelijker: je regelt namelijk alles op één plek. Op deze pagina ontdek je hoe je door de eventplanningsoftware de ROI van je events verhoogt en vindt je ook een overzicht van de allerbeste eventsoftwarebedrijven.

Momice

Momice

23 reviews Amsterdam

Met Momice alles-in-1 software beheer je als event professional eenvoudig zelf je bezoekersregistratie, mailings, uitnodigingen, event website en event enquêtes vanuit 1 gebruiksvriendelijke tool.

Halito!

Halito!

16 reviews Antwerpen

Sinds 2010 biedt Halito! event professionals ondersteuning bij de organisatie van events. Beheer je uitnodigingen, gastenlijsten, (no)shows, enquêtes en statistieken in één overzichtelijk platform.

eventplanner.net

eventplanner.net

10 reviews Weelde

Of je nu een zakelijk evenement, trouwfeest, congres, teambuilding, festival of gewoon een vergadering organiseert, eventplanner.net maakt het eenvoudiger voor iedereen om buitengewone evenementen te organiseren.

Aventri

Aventri

Schrijf review Norwalk, CT

etouches is het meest uitgebreide webgebaseerde softwarebeheerplatform voor evenementen dat beschikbaar is. Etouches biedt twee productlijnen genaamd quad en pro, is gebaseerd op een multi-tenant, cloudgebaseerde architectuur die gebruikmaakt van open source-technologie en wordt geleverd als software

No Photo Available

Yesplan - 2Rivers nv

Schrijf review Gent

Yesplan is veelzijdige software die het plannen en beheren van evenementen sterk vereenvoudigt. Yesplan is uiterst gebruiksvriendelijk, flexibel en makkelijk te koppelen met andere software.

One Plan

One Plan

Schrijf review London

One Plan is a game changing planning tool for the event industry. It supports event professionals to plan safer events by utilising intuitive space planning and measurement tools within a global mapping platform.

Crew On Tour

Crew On Tour

Schrijf review Best

Crew On Tour is dé ICT-partner binnen de evenementenbranche. Wij ontwikkelen namelijk op maat gemaakte software, apps & websites die perfect zijn voor evenementenorganisaties en leveranciers.

Voorraedt

Voorraedt

Schrijf review Lelystad

Wij zijn Voorraedt, het bedrijf dat Smart Event Manager ontwikkelt: solide, uitgebreide en betrouwbare reserveringssoftware, bestemd voor zeer diverse bedrijven in de evenementenbranche.

Easydus

Easydus

Schrijf review Waalre

Easydus organiseert elke simpele en complexe evenement! Met de cloud based evenementen software van Easydus kun je flexibel je evenement van het begin tot eind inrichten. Inclusief realtime overzichten en bijbehorende automatisch communicatie.

Layhgobuilder

Layhgobuilder

Schrijf review Nijmegen

Met Layhgobuilder kan je gemakkelijk en snel jouw eigen festivalterrein vormgeven. Van rijplaten, hekwerken en steigerbouw, tot toiletblokken, trussing, foodtrucks en decor.

No Photo Available

Beeple

Schrijf review Antwerpen

Beeple maakt uw staff management een eenvoudige en aangename ervaring. U kan uw medewerkers end-to-end managen: van rekruteren over plannen tot betalen.

FairBoost

FairBoost

Schrijf review Waddinxveen

FairBoost is gericht op het faciliteren van event- en beursorganisaties bij het realiseren van uniforme standbouw en alle benodigde items. Wij bieden op een gebruiksvriendelijke en innoverende wijze uniforme standbouw aan.

Poolmanager

Poolmanager

Schrijf review Rotterdam

Poolmanager is een Workforce Management systeem voor flexibele personeelsplanning, communicatie en tijdregistratie.

MICE Operations bv

MICE Operations bv

Schrijf review Breda

Van 100 keer dezelfde offerte naar 1 keer het perfecte antwoord. Mice Operations automatiseert jouw bedrijfsprocessen op het gebied van acquisitie, sales, planning en communicatie.

AniVizzion

AniVizzion

Schrijf review Ulft

AniVizzion is gespecialiseerd in de verkoop en ondersteuning van 3D CAD programmatuur voor werktuigbouw, standbouw, winkelinrichting, de evenementen branche en alle markten waar snel een 3D presentatie tekening gemaakt moet worden.

Eventsforce

Eventsforce

Schrijf review London

Cloudgebaseerde software voor evenementenbeheer die duizenden evenementen over de hele wereld mogelijk maakt.

Bizzabo

Bizzabo

Schrijf review New York

Eén platform voor persoonlijke, hybride en virtuele evenementen.

Stager

Stager

Schrijf review Rotterdam

Onze software is toffe ticketing software met een complete event management tool erbij inbegrepen.

In2Event bv

In2Event bv

Schrijf review Gorinchem

In2event is een gebruiksvriendelijk projectmanagementsysteem voor de evenementenbranche dat activiteiten zoals accreditaties, programmering, marketing, artist handling en andere backstage zaken automatiseert en digitaliseert.

Lively Tech Agency

Lively Tech Agency

Schrijf review Utrecht

idloom

idloom

Schrijf review Waterloo

Een complete software voor evenementenbeheer en registratie. idloom-events is een complete en professionele softwaretool die alle belangrijke aspecten van evenementenbeheer beheert en automatiseert.

Eventdrive

Eventdrive

Schrijf review Paris

Alles op één platform: registratie, e-mail- en sms-campagnes, speciale evenementenwebsite, live streaming en evenementen op aanvraag, workshops, interactiviteit, rapportage en analyse ...

No Photo Available

Eventmaker

Schrijf review Paris

Beheer eenvoudig uw online of real-life evenementen. Ontdek onze evenementensoftware met een alles-in-één online beheerplatform

No Photo Available

evenito

Schrijf review Zürich

De evenementenbeheersoftware achter succesvolle evenementen. Bied uitstekende evenementen voor veeleisende doelgroepen.

No Photo Available

Ex Ordo

Schrijf review Galway

Alles wat u nodig hebt om een onderzoeksconferentie te leiden. Uw abstract beheer, registratie en mobiele app op één conferentiebeheersysteem.

No Photo Available

Dryfta

Schrijf review Delaware

Dryfta is een verenigd, alles-in-één evenementenplatform dat samenwerkt om organisatoren van universitaire evenementen te helpen hun evenementen vanaf één enkel dashboard te beheren.

No Photo Available

inspHire BV

Schrijf review Gouda

InspHire Krachtige Verhuur Software. InspHire is opgericht in Engeland in 1997 en kwam als eerste bedrijf met een op Windows gebaseerd verhuurpakket op de markt

No Photo Available

VKR Traffic

Schrijf review Maartensdijk

Traffic - Software voor Verkeersregelaars. Het basisprogramma heeft schermen voor het beheer van de regelaars compleet met instructie verklaringen voor evenementen verkeersregelaars en certificaten voor beroeps verkeersregelaars.

No Photo Available

Entegy Suite

Schrijf review Brisbane

De Entegy Suite is een krachtig platform voor communicatie, engagement en logistiek voor evenementen.

No Photo Available

Larevi Consultancy

Schrijf review Rhenen

Larevi Consultancy is uw partner in Hospitality software. Wij leveren onder andere het bekende Evenementen Planning Systeem VIPS Events.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.47/10. Gebaseerd op 49 reviews over bedrijven in de categorie 'Event planning software'.

Momice

Momice

Uitgebreide tool voor events en meer

|Alex de Jong (ChipSoft)|05/01/2021

Momice biedt ons de perfecte tool voor het organiseren voor events. Door de inzet van Momice hebben wij op grotere schaal events kunnen organiseren en werd dit véél gemakkelijker. Zo wordt het uitnodigings- en ticketing proces simpel ingericht en kun je vanuit één plek mails en surveys opmaken. De eventwebsite is ook naar wens in te richten.

Momice

Momice

Professionele tool en zó gemakkelijk in gebruik

|Daniëlle Bindi (Euretco B.V.)|05/10/2020

Momice is een gemakkelijke tool waarmee je op een professionele manier je events kunt vormgeven. De tool bespaart je als organisator heel veel tijd, maar ook de genodigden hebben er profijt van.

Momice

Momice

Alles in één

|Daphne Jurrien (Maasstad ziekenhuis)|15/09/2020

Ik werk nu al een aantal jaren met Momice en ik ben erg tevreden. Voor mijn evenement bieden ze een alles in één pakket, zoals deelnemersregistratie, mailings en deelnemers enquête. Je eventwebsite kan je maken in je eigen (huis)stijl. Met Momice werken is niet moeilijk en als ik er niet uit kom, word ik snel geholpen door de support bij Momice.

eventplanner.net

eventplanner.net

Een super partner

|Glenn Peeters (LUX Group)|14/03/2020

Vanaf het eerste contact met eventplanner.be wisten we al direct dat we hier goed aandeden om samen te werken. Enorm vriendelijke, snelle reacties, zelfs buiten de kantooruren. Er werd mee gedacht wat het beste zou zijn en snel uitgewerkt. Het leverde zo snel resultaat op, echt wauw. Wij zijn steenvast om een jarenlange samenwerking te gaan doen met jullie.

Event planning software

Waarom event software een goed idee is voor jouw evenement

Event software op jouw evenementen heeft heel wat voordelen. Als eventorganisator weet je dat bij het organiseren van een event er heel wat bij komt kijken. Soms zie je zelfs door de bomen het bos niet meer. Gelukkig kan event planning software je helpen bij de event planning en coördinatie van jouw offline, hybride en online event of feest. Met event planning software kun je heel wat aspecten van je event planning automatiseren: de marketing, registratie, attendee management, taakverdelingen, badges, budgetbeheer, planningen, draaiboeken en het beheer van je locatie.

Event software verbindt alle onderdelen van eventcommunicatie met elkaar. Zo hoeven jij en je team niet meer met verschillende systemen te werken, waardoor je tijd bespaart en minder fouten maakt. Alle informatie is altijd actueel want elke aanpassing die je doet, wordt direct in alle documenten en rapportages bijgewerkt. Zo werken jij en je team altijd met de meest actuele informatie.

Verrassend veelzijdige evenementen software

Event software maakt niet alleen jouw leven gemakkelijker en verhoogt de ROI van je evenement. Event management tools bieden ook verschillende voordelen voor je gasten en bezoekers. Selfservice functies zoals online registraties, push communicatie en betaalmodules zijn eveneens aangename en efficiënte mogelijkheden die deze software biedt.

Qua functionaliteiten kan evenementen software sterk variëren. Vaak zijn de volgende functies aanwezig:

1/ Met event software stroomlijn je je communicatie. Op een eenvoudige en snelle manier communiceer je met je leveranciers, en je vergemakkelijkt ook je interne communicatie, samenwerking en projectbeheer binnen je organisatieteam.

2/ Event management software maakt van jou en je team planningmasters. Je beheert er de hele planning van je event, van het begin tot het einde. Draaiboeken maken, (flexibele) medewerkers inplannen, ... je doet het allemaal op één plek en je behoudt het volledige overzicht.

3/ In je event planning software ga je ook aan de slag met je cijfers: je maakt er offertes en je beheert er je budgetten. Leveranciers, locatie, entertainment, catering, technologie, marketing, uitgaven en inkomsten, je doet heel wat voordeel met het overzichtelijke (financiële) plaatje in je software.

4/ Met de hulp van event software kun je een responsive eventwebsite aanmaken in de look & feel van jouw merk. Die event website is de centrale hub voor al je communicatie. Op al je communicatiemiddelen verwijs je naar je domein waar je bezoekers informatie over je evenement kunnen raadplegen.

5/ Vanuit de ingebouwde mailplatformen van de evenementen software, stuur je heel gemakkelijk uitnodigingen naar je potentiële gasten, van een save-the-date tot de uiteindelijke bevestiging. Je bepaalt je doelgroep(en) en het is mogelijk de e-mail campagnes helemaal in je eigen huisstijl te versturen. Vaak zijn er uitgebreide rapportagemogelijkheden voorzien in de event software, zodat je als event planner perfect weet wat je campagnes opleveren.

6/ Met deze software beheer je ook je bezoekersregistratie in één gebruiksvriendelijk platform. Je genodigden registreren zich via registratie tools zoals een registratieformulier op jouw maat en via deze event registration volg jij in je back office alle facts & figures naadloos opvolgen.

7/ Wil je ook je facturatie- en betalingsproces automatiseren via event software? Dat kan! Met event ticketing stel je je toegangsprijs in zoals je wenst, met of zonder kortingen, in verschillende onderdelen als dat nodig is. Na de betaling ontvangen je gasten automatisch een bevestigingsmail en hun (e)-ticket.

8/ Met de software vereenvoudig je ook de toegangscontrole op je event. Met een scanningstool lees je de barcodes op de (e)-tickets of badges van je bezoekers. Je weet op alle momenten wie van je gasten aanwezig is en wie niet.

9/ De impact van jouw evenement met event software nog vergroten? Dat kan met een event app. Met die mobile app op een smartphone of tablet hebben je bezoekers alle algemene en persoonlijke informatie in hun broekzak (e-ticket, programma, plattegrond, ...). Je wijst je gasten de weg, betrekt ze bij je community, en je kunt hen altijd bereiken. Handig, toch?

10/ De deuren sluiten. Je werk zit erop? Nog niet helemaal. Als eventprofessional ken je het belang van in contact blijven en de relatie verder opbouwen met je gasten. Je voedt je community met event foto’s, video-opnames van je sessies en presentaties op de event website. Je stuurt je gasten met deze software ook heel gemakkelijk een bedankmail voor hun aanwezigheid.

11/ Zeer belangrijk: je event evalueren. Je meet het succes door feedback te vragen via open of gesloten vragen of een waarderingsschaal. Die feedback is van ontzettende waarde voor jouw volgende evenementen. Feedback vragen, het is allemaal geïntegreerd mogelijk dankzij professionele event planning software.

Software uitbreidingen zijn mogelijk

Software voor evenementen bevat bovendien vaak een open API, waardoor deze programma’s makkelijk kunnen communiceren met andere softwaretoepassingen zoals een CRM- en/of boekhoudpakket. Zo kun je heel eenvoudig de functionaliteiten van je event planning software uitbreiden naar andere domeinen van je event planning.

Event software voor jouw evenement, waar wacht je nog op?

Professionele event software, the way to go voor jou? In de look & feel van jouw bedrijf? Inclusief een optimale user experience? Daar kunnen deze bedrijven je bij helpen. Zij zorgen voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van event planning software voor jouw event bedrijf.

Staat jouw bedrijf nog niet in deze lijst?

Jouw bedrijf ontwerpt event software en je staat nog niet op deze lijst? Maak dan snel een bedrijfspagina aan. Dat is helemaal gratis. Je bereikt er in een klap duizenden eventorganisatoren mee die dringend event planning software nodig hebben.

Tags: evenementen software, event planning software, planning software, eventmanagement software, software, event software, event management software, software evenementen, eventsoftware, events software, evenementensoftware, planning software systeem, evenementenproductie software, eventmanagementsoftware, ...