Fanfares

Ben je al langer op zoek naar een fanfare die voor een originele en heerlijk positieve sfeer komt zorgen op jouw feest of evenement? In onderstaande lijst vind je wat je zoekt als je een fanfare of drumband wil inhuren.

Drum Cafe

Drum Cafe

Schrijf review Nijmegen

Interactieve drumsessies, workshops en shows waar je energie van krijgt! Wij voegen de ‘WAUW’-factor toe aan teambuilding en (bedrijfs)evenementen.

Partyfun by kwadraad

Partyfun by kwadraad

Schrijf review Diepenbeek

Party-Fun is het meest actieve artiestenbureau op vlak van animaties en artiesten voor bedrijfsfeesten, shoppingcentra, evenementen en privéfeesten. Party-Fun is een erkend artiestenbureau met een zeer groot aanbod.

Circle Percussion

Circle Percussion

Schrijf review IJsselstijn

Circle Percussion kan elke door u gewenste slagwerkshow produceren. Het kan niet gek genoeg en vrijwel alles is mogelijk. Maar het mag voor zich spreken dat ook Circle Percussion afhankelijk is van de omstandigheden op de desbetreffende locatie.

ArtiWorld

ArtiWorld

Schrijf review Lent

Jaarlijks zoeken en boeken vele honderden particulieren en bedrijven via de site van ArtiWorld naar een passende spreker, dagvoorzitter, presentator, artiest of band.

Yorokai

Yorokai

Schrijf review Brecht

Yorokai verspreidt het plezier en de magie van het japanse drummen (taiko). We doen dit op verschillende manieren. Voor uw bedrijf kan dit in de vorm van een gepersonaliseerde teambuilding of workshop zijn.

Valerio De Gama

Valerio De Gama

Schrijf review Amsterdam

Welkom bij ons jazz eventbureau, waar wij u voorzien van de perfecte jazzband voor uw evenement!

No Photo Available

Muac Productions bv

Schrijf review Rotterdam

MUAC (Musique Acoustique) heeft een exclusief aanbod professionele musici, kleine muziekformatie’s, bands en orkesten met een zeer eigen karakter.

No Photo Available

Concertband Sint-Niklaas

Schrijf review Sint-Niklaas

No Photo Available

NAB EvenementenCreatie

Schrijf review Capelle aan den Ijssel

Organisatie van bedrijfsevenementen.

Meer resultaten wereldwijd

Musicbands

Musicbands

Schrijf review Deftinge

We hebben verschillende bands. Deze spelen veschillende genres, zoals klassiek, jazz, rock, wereldmuziek, ...

NoteSupply vof - De Muzieksommelier

NoteSupply vof - De Muzieksommelier

Schrijf review Meerhout

Book, play & go? De Muzieksommelier is zoveel meer dan een boekingskantoor voor muzikanten. Muziek is puur, intens, geluk, ontspanning, feest, … Dit palet aan emoties willen we versterken met livemuziek op het juiste event op het juiste moment.

Keuken Percussie  aka Van Slag Percussieduo

Keuken Percussie aka Van Slag Percussieduo

Schrijf review Emblem

De twee chef koks, Piet Muizenkruid en Wout Brubbel, zijn het beu om in de potten en pannen te roeren. Vanaf nu meppen ze er op!

Kapelle Quetschnblech

Kapelle Quetschnblech

Schrijf review Vilsbiburg

Diverse bezettingen van 2 - 10 muzikanten mogelijk! Originele München Oktoberfest Band.

Feniks Taiko / Araumi Daiko

Feniks Taiko / Araumi Daiko

Schrijf review Antwerpen

Araumi Daiko vzw beoefent taiko, de kunst van het Japans drummen. Ze heeft als doel de levensvreugde en energie van de taiko te verspreiden.

No Photo Available

De Oppenheimers Blaaskapel

Schrijf review Borlo

De Oppenheimers is niet alleen een typische Blaaskapel die in Sint-Truiden en omgeving optreedt, maar ook een synoniem voor een groep lustige kerels afkomstig uit de dorpen rondom de fruitstad.

No Photo Available

Brassband Bovekerke vzw

Schrijf review Koekelare

BrassBand Bovekerke (verder BBB) vormt een muzikale groep bestaande uit zeer gemotiveerde koperblazers en slagwerkers. Het repertorium dat zij in hun mars hebben varieert van klassiek tot modern. Muziek brengen op maat is hun dan ook credo en sterkte!

No Photo Available

Tambor Percussieschool

Schrijf review Gent

Voor een verjaardags-, familie- of vrijgezellenfeest? Of voor een event van een organisatie? Met een drumworkshop zet je onmiddelijk een feestelijke sfeer!

No Photo Available

Sena Productions

Schrijf review Valencia

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Fanfares

Een mobiele fanfare is een muziekgroep die bestaat uit koperblazers en slagwerk, aangevuld met saxofoons. In principe spelen de muzikanten zonder geluidsversterking, wat voor een aangenaam geluidsniveau zorgt. Deze orkestvorm ontstond in onze Lage Landen en wat kenmerkend is voor deze muziekcultuur, is het samen muziek en plezier maken door zowel jong en oud. Beginners en beroepsmuzikanten maken deel uit van deze groepen.

Fanfare huren = feestje!

Wat is er zo leuk aan een fanfare tijdens je feest of evenement? De muzikanten lopen door je publiek, zoeken contact met de gasten en spelen in op wat er op dat moment gebeurt. Een fanfareband inhuren zorgt zo voor onmiddellijke interactie en sfeer op jouw event of feest. De muzikanten van de fanfares kunnen een divers repertoire van muziek aan. Ze verwerken veel humor en moves in hun optreden. Kortom, een fanfare zorgt voor een feestelijke sfeer.

Bovendien is er ook op het vlak van de samenstelling van de groep heel wat mogelijk. Je kunt een volledige fanfare boeken of bijvoorbeeld alleen een drumband huren. Een drumband maakt enkel gebruik van slagwerkinstrumenten zoals de grote trom, een tenor trom, bekken enzovoort, aangevuld met trendy instrumenten zoals tamboerijnen en bongo's. Wanneer de band rondwandelt, worden de muzikanten soms vergezeld door een groep majorettes of dansers en danseressen. Een andere optie, met een meer exotisch kantje, is een Caribische brassband inhuren. Bij deze drumband zijn er blaasinstrumenten en exotische danseressen aanwezig. Hun muziekstijl is energetisch, want deze stijl is gevormd door een mengeling van verschillende Caribische muziekstijlen. Er bestaan nog veel meer mogelijkheden, zoals groepen die gespecialiseerd zijn in Japans drummen. Je kunt een mobiele fanfare alleen laten spelen of er ook nog een act bij plannen, zoals andere bands of zangers en zangeressen. Welke opstelling je ook kiest, een fanfare geeft gegarandeerd een onvergetelijk optreden waar je iedereen mee meekrijgt.

Een onvergetelijk optreden van een fanfare?

Ben je al een tijdje op zoek naar een leuke fanfare voor jouw feest of evenement? Fanfares zijn verrassend veelzijdig en een leuke muzikale act die je voor allerlei evenementen kunt inzetten en dat in verschillende groottes aangepast aan jouw event. Voorbeelden waar fanfares zorgen voor een feestelijke sfeer: de opening van een nieuw gebouw, tijdens een festival, een lokaal evenement of tijdens een braderie in een winkelcentrum. Maar ook tijdens een bedrijfsfeest, productlancering, lentefeest of communie, huwelijk, ... biedt een fanfare een enorme meerwaarde aan je feest. Je zou het eerst niet verwachten, maar een fanfare kan je gasten spontaan doen zingen, springen en dansen.

Hoe ga je een fanfare of een drumband vinden die van jouw evenement of feest een groot succes maakt? Je hoeft niet ver te zoeken! In de onderstaande lijst vind je een reeks professionele partners met wie je makkelijk contact kan opnemen en aan wie je een offerte kan aanvragen. Je bespaart zo heel wat tijd omdat je niet het hele internet moet afzoeken. Gebruik hierbij de filters om nog sneller de geschikte fanfare of drumband te vinden.

Fanfare of drumband toevoegen aan deze lijst?

Ben je zelf de trotse leider van de band, een unieke mobiele muziekact? Staan jij en je groep dan al op onze website? Zo niet, dan is het tijd om in actie te schieten. Je kunt vanaf nu gratis je fanfare aan deze pagina toevoegen. Dat kan eenvoudig en snel. Je maakt je bedrijfspagina aan via onderstaande knop. Je voegt knappe beelden en sprekende teksten toe. En dan? Dan word je opgemerkt door talloze eventorganisatoren die op zoek zijn naar een brassband. Waar wacht je dus nog op?

Zoek je bovendien extra marketingmogelijkheden om jouw fanfare met de grote trom te vermarkten? Neem dan contact met ons op. Onze marketeers staan klaar om samen met jou een efficiënt plan van aanpak uit te werken.

Tags: drumband, fanfare, ...