Luchtballons

Luchtballonnen zijn ideaal voor een unieke ervaring: geniet van de onbeschrijfelijke rust en van het adembenemende uitzicht. Je vindt bedrijven die luchtballonvaarten organiseren op deze pagina.

Partyfun by kwadraad

Partyfun by kwadraad

Schrijf review Diepenbeek

Party-Fun is het meest actieve artiestenbureau op vlak van animaties en artiesten voor bedrijfsfeesten, shoppingcentra, evenementen en privéfeesten. Party-Fun is een erkend artiestenbureau met een zeer groot aanbod.

Vadesto Outdoor Adventure en Rondvaarten

Vadesto Outdoor Adventure en Rondvaarten

Schrijf review Hattem

Vadesto Outdoor Adventure en Rondvaarten verzorgt activiteiten voor kleine en grote groepen tot personen, het hele jaar van maandag t/m zaterdag. Wat kunnen wij u bieden? Activiteiten, rondvaarten, materiaalverhuur, feesten, vergaderruimte, ...

Airchoice1 bv

Airchoice1 bv

Schrijf review Nieuwkerken-waas

Meevaren? Boek je ballonvaart voor een adembenemend spektakel. De tijd staat stil!!

No Photo Available

Ballonvaartcentrum van Manen bv

Schrijf review Barneveld

Wij zijn een ballonvaartbedrijf dat ballonvaarten uitvoert voor zowel particulier als bedrijf. U kunt bij ons uw passagiers- en reclamevaarten boeken.

No Photo Available

Ballon Team Joure

Schrijf review Heerenveen

Ballonvaren doet u met Ballon Team Joure. Ballon Team Joure is een familiebedrijf met een duidelijk gezicht. Onze ballonvaarten zijn veilig, vertrouwd, verzorgd, voordelig en verrassend. Ballonvaren doet u met Ballon Team Joure.

No Photo Available

Oordt Adventures bv

Schrijf review Teuge

Ballonvaart. Is dat ook uw droom? Of bent u met uw collega's toe aan een bedrijfsuitje?

No Photo Available

Loftsiler Ballonvaarten

Schrijf review Joure

Loftsiler verzorgd ballonvaarten in het noorden van het land voor groepen en particulieren.

Meer resultaten wereldwijd

Madou Ballonvaarten n.v.

Madou Ballonvaarten n.v.

Schrijf review Oostwinkel (Lievegem)

Wij beschikken over een groot aantal warmeluchtballonnen in verschillende formaten. Indien u dit wenst kan u een ballonvlucht bestellen voor 1 persoon tot 100 personen en de manden zijn van minimum 2 personen tot maximum 20 personen.

C-AIR Ballonvaarten

C-AIR Ballonvaarten

Schrijf review Sint-Niklaas

C-Air ballonvaarten heeft zeer ruime ervaring om jouw bedrijfsincentive op een speciale manier in de kijker te plaatsen. Een teambuilding? Een personeelsfeestje? Wil je graag je medewerkers motiveren? Zou je graag een klantenrelatie bedanken?

Up Ballooning

Up Ballooning

Schrijf review Belsele – Puivelde

Up ballooning organiseert ballonvaarten voor particulieren als voor bedrijven. Zoek je een incentieve voor: interne motivatie, Relatie-management, Consumentengeschenk?

Fly The Sky Ballonvaarten

Fly The Sky Ballonvaarten

Schrijf review Sint-Niklaas

Fly The Sky ballonvaarten is gevestigd in dé ballonstad van België, nl. Sint-Niklaas. Wij hebben een ruim aanbod aan ballonvaarten en dat in het volledige land.

No Photo Available

Yves Lannoy Ballooning

Schrijf review Meerhout

Wij zijn gespecialiseerd in de commerciële exploitatie van luchtballons, waarbij wij nationale dekking garanderen naar visibiliteit toe alsook de mogelijkheid om in elke hoek van het land uw klanten van deze bedrijfsincentive te laten genieten.

No Photo Available

Airventure Ballooning

Schrijf review Vrasene

Ballonvaarten voor particulieren in het kader van verjaardagen, jubilarissen en huwelijken en voor bedrijven als relatiemarketing, personeelsfeesten en incentives.

No Photo Available

Flybird b.v. - Luchtdopen Ciers

Schrijf review Hulste (Harelbeke)

Verzorgde champagne ballonvaarten en helikopterluchtdopen. Diverse arrangementen voor bedrijven.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Luchtballons

Luchtballonnen spreken tot de verbeelding van heel wat mensen. Niet voor niets staat ballonvaren op de bucketlist van velen. Een ballonvaart is daarom een ideaal uitje bij feestelijke gelegenheden zoals verjaardagen of jubilea en ook voor bruiloften of privéfeesten. Ben je op zoek naar een onvergetelijke ervaring? Ga dan luchtballonvaren.

Het topseizoen voor ballonvaarten is vanaf de lente tot de zomer en de herfst. In de winter annuleren de luchtballons bedrijven soms de ballonvaarten door de ongunstige weerscondities. Op rustige winterdagen kan de ballon wel de lucht in, zelfs bij temperaturen rond het vriespunt. Op deze winterdagen met gunstig weer kan er de ganse dag gevaren worden.

Meestal neemt de trip je mee naar hoogtes tussen de 150 en 1200 meter en een vlucht duurt gemiddeld één uur. Luchtballons kun je niet besturen, de ballon drijft rustig mee met de wind, waar je aankomt is dus altijd een verrassing. Sportieve kleding geschikt voor de tijd van het jaar en stevige schoenen of laarzen zijn alles wat je nodig hebt om een luchtballonvaart te doen.

Ballonvaren: een unieke ervaring

Warmelucht ballonen zijn zeer gevoelig voor thermiek. Om veilig te varen, wordt er daarom ‘s ochtends of ’s avonds vertrokken. Ballonvaren bij zonsopkomst is een mooi tijdstip van de dag. Na de afkoeling van de nacht zijn de weerscondities geschikt voor een ballonvaart. Denk aan optrekkende mist, de bewolking die zachtjes wegtrekt en de zon die opkomt in het oosten. Ook bij zonsondergang is het prachtig om aan ballon varen te doen, bijvoorbeeld in vlaams brabant, west vlaanderen en oost vlaanderen. Dan komt de atmosfeer en de natuur onder je tot rust. Je vertrekt dan een uur voor zonsopgang. Onweer of harde wind zijn geen goede weersomstandigheden voor een warmelucht ballon. Ballonvaarten boven specifieke regio’s en natuurgebieden zijn mogelijk. Een briefing aan de passagiers vóór de vlucht is inbegrepen.

Waarom een ballonvaart organiseren?

Een luchtballon huren wordt vaak gedaan door bedrijven als incentive of als relatiegeschenk. Er zijn mogelijkheden in overvloed. Luchtballonnen zijn er in verschillende formaten. De manden verschillen ook in grootte, en zijn geschikt voor minimaal 2 personen tot maximaal 20 passagiers. Een ballonvaart is dus ook mogelijk voor grote groepen. Na de landing kun je een glaasje champagne drinken, of als je wenst, een heel diner serveren. Zo kunnen je medewerkers, (potentiële) klanten en gasten nog nagenieten.

Qua prijs kun je bij de meeste ballonverhuurbedrijven reserveren vanaf één persoon. Vaak is er ook een 'volle mand' tarief zodat je in groep kunt reserveren aan een scherpere prijs.

Ballonvaart cadeau geven

Een ballonvaart is een origineel cadeau. Een ballonvaart cadeaubon is dan ook een feestje om te geven en om te krijgen. Als je een cadeaubon krijgt, dan kun je in overleg met het ballonverhuurbedrijf zelf kiezen waar en wanneer je meevliegt. Misschien denk je wel dat ballonvaren niets is voor mensen met angst voor hoogtes? Goed nieuws: er is vastgesteld dat zeer weinig mensen last hebben van hoogtevrees in een ballon. Toch liever geen luchtballonnen maar een andere manier van luchttransport? Een helikopter vlucht als cadeau geven is ook een leuk cadeau of incentive.

Ballonvaren op je planning?

Luchtballonnen huren doe je niet elke dag. De zoektocht naar de juiste partner met heel wat jaar ervaring is daarom een belangrijke taak. Waar vind je een bedrijf met ervaren ballonvaarders en moderne warmelucht ballonen? Voor een kleine groep of een grote groep? Een bedrijf dat eventueel ook een arrangement aanbiedt met een hapje en een drankje. Ga je het hele internet afspeuren? Of zoek je professionele ballonvaarders in het hart van de evenementensector? Wij van eventplanner.net hebben een overzicht gemaakt van betrouwbare bedrijven die luchtballons verhuren. Zo kun je makkelijk een keuze maken voor een ballonvaart met ervaren piloten.

Jouw bedrijf in luchtballonvaart toevoegen?

Jouw bedrijf in luchtballons verhuren staat nog niet in deze lijst? Dan is het tijd om jouw bedrijfspagina toe te voegen. Dat kan helemaal gratis via onderstaande knop. Aan de slag, want door jouw bedrijf in onderstaande lijst toe te voegen, word je gevonden door event planners en privépersonen die met luchtballonnen willen varen. Onze marketing experts zorgen ook voor nog meer marketingadvies als je dat wil. Neem contact met ons op via de website.

Tags: luchtballonnen, luchtballon, heteluchtballon, luchtballons, ballonteam, met luchtballon meevliegen, ...