STRND

STRND

 • Slingerweg 76, NL-4814 AZ Breda, Nederland

Middels een unieke herbestemming werd de voormalige Renaultgarage in 2013 omgetoverd tot de veelzijdige evenementenlocatie STRND. Inmiddels is het indoor strand uitgegroeid tot dé evenementenlocatie van Brabant. Het team van STRND is ervaren in het organiseren van vele publieks- en zakelijke evenementen. Het hart van onze locatie bestaat uit ’The Beach’ en ‘The Harbour’ gescheiden door de prachtige beach bar.

 

FEITEN

 • Unieke industriële locatie in het centrum van Breda
 • Goede bereikbaarheid met OV en per auto (A16, E19 en A27)
 • Grote zaal van maar liefst 1100 m2
 • Kleine zaal van 200m2
 • Sfeervolle terrassen
 • 250 gratis parkeerplaatsen
 • Nabij gelegen Hotels zoals; Hotel Nassau Breda en Apollo Hotel Breda

Anonieme hotelzalen en evenementenlocaties beu? Heeft u de conferentieoorden wel gezien? Dan is het tijd voor STRND. Onze ruimtes ademen een zomerse sfeer die uw gasten energie geeft. En energie betekent volle aandacht voor uw programma!

 

We kunnen onze zalen en terrassen omtoveren tot vrijwel alles wat u voor ogen heeft. Van een zakelijk diner in een strak georganiseerde zaal, tot een hippe beach club voor een groot bedrijfsfeest. Business events zijn per definitie maatwerk.

3 reviews over STRND - 8/10

 • Multifunctionele Event Locatie

  Ons bedrijfsevent in Strand Binnen was zeer geslaagd, niet alleen de locatie is mooi en ook flexibel te in te delen, ook het aanwezige personeel is zeer hulpvaardig en enthousiast.
  Niets is teveel voor hen en zijn gedurende de dag altijd bereid om even te helpen, ad hoc wijzigingen in tijden programma waren geen probleem.
  Mede dankzij hen is dit voor ons een geslaagd event geweest en een locatie waar we zeker nogmaals naar terugkeren.
  Een aanrader dus!

  - A Brand New Day ()

 • Strand Binnen: veelzijdige locatie

  Wij hebben bij Strand Binnen een bijeenkomst georganiseerd voor ruim 200 mensen. Het gevarieerde aanbod van ruimtes maakte uiteenlopende programma-onderdelen mogelijk. Van sprekers tot ludieke spelactiviteiten. Tijdens de dag was er een vast aanspreekpunt waarmee snel overlegd kon worden, waardoor de dag heel soepel verlopen is.

  - ING Nederland ()

 • HR event Danone

  Beste team Strand Binnen,
  Namens de HR afdeling van Danone, Nutricia willen wij jullie hartelijk bedanken voor jullie gastvrijheid, flexibiliteit en professionaliteit.
  Jullie hebben zeer goede service verleend op korte termijn en gezorgd dat alles tot in de puntjes was geregeld. De dag was op maat ingevuld en jullie personeel heeft zeker geholpen aan de sfeer. (Lees: enthousiast, behulpzaam, met een glimlach te werk gaan etc.)
  Over het eten was iedereen ook dik tevreden. Meer dan genoeg voor iedereen, ook hierin ben ik goed geadviseerd.
  Jullie wijze van creativeit, attentie op kleine details en service maakt dat wij graag nog eens langskomen als wij een locatie in Breda zoeken.

  - Danone ()

Kenmerken STRND

Wifi

gratis 

Aantal personen

10 - 2000 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - gratis 

Omgeving

vlakbij snelweg 

stad (centrum) 

Catering locatie

vrij van catering 

eigen catering locatie 

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten

blackbox 

geluidsinstallatie 

projectie