Alle evenementenlocaties in Eindhoven op een rij

De beste evenementenlocaties in Eindhoven vind je op eventplanner.nl. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 26+ unieke evenementenlocaties in Eindhoven. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Cova art gallery

Cova art gallery

Schrijf review Eindhoven (0.6 km)

Welkom bij COVA Art Gallery, waar creativiteit samensmelt met functionaliteit.

Punt-S, Space to connect, meet and grow!

Punt-S, Space to connect, meet and grow!

Schrijf review Eindhoven (0.7 km)

Punt S biedt 100m2 veelzijdige ruimte met een chique industriële ambiance.

Natlab

Natlab

Schrijf review Eindhoven (0.9 km)

Natlab bevindt zich op industrieel erfgoed Strijp-S, het creatief en cultureel hart van Eindhoven.

Philips Stadion Eindhoven

Philips Stadion Eindhoven

Schrijf review Eindhoven (0.9 km)

Natuurlijk is het Philips Stadion in Eindhoven een voetbalstadion. Zo’n 25 keer per jaar. Op alle andere 340 dagen van het jaar is het stadion echter een uitstekende evenementenlocatie.

Studio op T by SoMMedia

Studio op T by SoMMedia

Schrijf review Eindhoven (0.9 km)

Studio op T by SoMMedia, is de ultieme plek voor evenementen op Strijp-T.

Vibes Eindhoven

Vibes Eindhoven

Schrijf review Eindhoven (1 km)

Sinds januari 2023 is het Vibes Urban Sports Center gevestigd in het voormalig Beursgebouw Eindhoven. Het bekende gebouw, dat al eerder dienst deed als evenementenlocatie in centrum Eindhoven, heeft met de komst van Vibes weer een actieve functie gekregen

Grand Café De Lichttoren

Grand Café De Lichttoren

Schrijf review Eindhoven (1.2 km)

De Lichttoren is één van de meest gefotografeerde stukjes van Eindhoven én Eindhovens bekendste beeldmerk. Dat is niet voor niets.

Aristo meeting center Eindhoven

Aristo meeting center Eindhoven

Schrijf review Eindhoven (1.5 km)

Aristo meeting center Eindhoven is een vergader- en trainingslocatie. Een inspirerende plek om te scrummen of om een congres, heisessie, seminar of event te organiseren.

LAB-1

LAB-1

Schrijf review Eindhoven (1.6 km)

LAB-1 is de eerste bioscoop in Europa die naast officieel geaccrediteerde bioscoopzalen en programmering van bioscoopfilms, ook twee professionele evenementenruimtes, een club/danceclub en bar huisvest.

Het Ketelhuis, Landgoed de Grote Beek

Het Ketelhuis, Landgoed de Grote Beek

Schrijf review Eindhoven (2.5 km)

Het Ketelhuis is een unieke locatie voor al uw feesten en partijen, waarbij de locatie altijd exclusief voor u is gereserveerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een op maat gemaakt personeelsfeest, diner, vergaderingen, herdenkingsdienst, ...

OST Eindhoven

OST Eindhoven

Schrijf review Eindhoven (4 km)

Het is een hectische wereld en om creatief te zijn of te ontspannen heb je soms gewoon wat ruimte nodig. Dat is wat we hebben, een mooie ruimte.

Mikrocentrum

Mikrocentrum

Schrijf review Veldhoven (4.6 km)

Met 50 jaar ervaring in het organiseren van zakelijke bijeenkomsten en evenementen voor de hightech- en maakindustrie, is Mikrocentrum dé partner en locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten.

No Photo Available

Van der Valk Hotel Eindhoven

Schrijf review Eindhoven (4.9 km)

040 Congress & Events behoort tot de top van de Nederlandse zalenmarkt. Het congres-en eventcentrum is onderdeel van Van der Valk Hotel Eindhoven.

Studio Boxx

Studio Boxx

Schrijf review Nuenen (5 km)

Als je voor ons pand staat kijk je naar een grote vierkante boxx. Onze Boxx is verdeeld in 3 subcategoriën: Photo-Boxx, Kook-Boxx en Event-Boxx.

No Photo Available

Studio Boxx

Schrijf review Nuenen (5 km)

Door de flexibele uitstraling, zijn onze ruimtes geschikt voor bedrijfspresentaties, huwelijksfeesten, kerstborrels, teambuilding-sessies, diners etc.

Eventcentre Aquabest

Eventcentre Aquabest

Schrijf review Best (5.9 km)

Een prachtig uitzicht over het water van Aquabest; 1800 m² vrije ruimte om jullie fantasie de vrije loop te laten; veel parkeergelegenheid voor de deur en onbegrensde mogelijkheden maken van Eventcentre Aquabest dé perfect locatie voor jullie event.

Beachclub Sunrise

Beachclub Sunrise

Schrijf review Best (5.9 km)

Beachclub Sunrise is dé locatie voor jouw evenement als je op zoek bent naar een dynamische en inspirerende omgeving.

Restaurant Kasteel Henkenshage

Restaurant Kasteel Henkenshage

Schrijf review Best (7.1 km)

Uit eten bij Kasteel Henkenshage is net even anders dan normaal! Dit natuurlijk vanwege de unieke locatie en de diverse ruimtes waarin u kunt reserveren, maar ook zeker omdat we het culinair net een tikkeltje anders doen.

De Linnenweverij

De Linnenweverij

Schrijf review Waalre (7.3 km)

Ontdek De Linnenweverij, voorheen een historische linnenfabriek opgericht in 1891, gelegen in Waalre, nabij Eindhoven.

Weeffabriek

Weeffabriek

Schrijf review Geldrop (7.4 km)

De Weeffabriek is dé culturele ontmoetingsplek in het hart van Geldrop. Gevestigd op een historische locatie aan de Kleine Dommel: een voormalige wollenstoffenfabriek, nu een rijksmonument.

Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven

Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven

Schrijf review Leende (12.1 km)

Aan de rand van het Leenderbos, nabij Eindhoven, vindt u het bijzonder sfeervolle Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven. Een unieke meeting locatie waar u al uw kennis kan delen.

Landgoed de Biestheuvel

Landgoed de Biestheuvel

Schrijf review Hoogeloon (12.4 km)

Feesten & Vergaderen op Landgoed de Biestheuvel. Heeft u binnenkort iets te vieren en bent u op zoek naar een geschikte locatie in Noord-Brabant? Of zoekt u een perfecte plek om in alle rust te vergaderen? Bekijk dan onze mogelijkheden.

De Cacaofabriek

De Cacaofabriek

Schrijf review Helmond (13.3 km)

Een industrieel pand, hoog, veel glas & licht met gigantisch veel mogelijkheden.

Feestzaal de oude smederij

Feestzaal de oude smederij

Schrijf review Someren (18.5 km)

Sinds 1849 zijn wij in het centrum van Someren gevestigd. Onze unieke locatie kan gebruikt worden voor feesten, bedrijfspresentaties, babyborrels, dagbesteding en diversen.

't Dommeltje

't Dommeltje

Schrijf review Boxtel (18.9 km)

Onze duurzaam werkende melkvee boerderij ligt in een landelijke en groene omgeving en is mogelijk wel dé broedplaats voor nieuwe creatieve ideeën. Met een open stal van 2200m² kunnen de koeien meedenken met uw uitdagingen.

No Photo Available

Spectrum Schijndel Cultureel Centrum

Schrijf review Schijndel (19.3 km)

't Spectrum is een prachtige, multifunctionele accommodatie, gelegen in de driehoek Den Bosch, Eindhoven en Veghel.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top evenementenlocaties in Eindhoven

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Eindhoven? Op eventplanner.nl vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in Nederland of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Eindhoven dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Eindhoven

In de eventplanner.nl database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Eindhoven. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Eindhoven was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Eindhoven, Feestzalen in Eindhoven, Trouwlocaties in Eindhoven, Vergaderzalen in Eindhoven

Jouw evenementenlocatie in Eindhoven toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Eindhoven. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: