Begrafenisondernemer

Begrafenisondernemer

Zoek je een begrafenisondernemer om een begrafenis of uitvaart te organiseren voor een overleden dierbare? Vind en vergelijk hier snel begrafenisondernemers, ook voor een niet-traditioneel afscheid of als je de uitvaart zelf wil organiseren.

O'Revoir

O'Revoir

Schrijf review Beringen

Rouw en verlies is persoonlijk en uniek. Groots of net heel intiem. O'Revoir wil elk afscheid een persoonlijk, uniek en authentiek karakter geven. Daarom bieden we net dat ietsje meer en durven we grenzen verleggen.

Marifestatie

Marifestatie

Schrijf review Voorne aan Zee

Marifestatie ontzorgt bedrijven en particulieren bij de organisatie van elk soort evenement.

WTP Produkties

WTP Produkties

Schrijf review Den Bosch

Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij uw perfecte partner voor de organisatie, begeleiding en verzorging van maatwerk voor elke opdrachtgever en elk evenement.

Luxweddings

Luxweddings

Schrijf review Hoogstraten

Bij Lux creëren we onvergetelijke trouwervaringen. Als toonaangevend bedrijf in de trouwbranche bieden we een breed scala aan diensten, zoals weddingplanner, ceremoniemeester en eventplanner.

Meer resultaten wereldwijd

LesPlumes

LesPlumes

Schrijf review Rumst

Les Plumes is een full service event planning bureau met eigen event venues op unieke locaties en een eigen aanbod aan teambuildingsactiviteiten.

Head & Wheble Funeral Directors

Head & Wheble Funeral Directors

Schrijf review Bournemouth

Begrafenissen in Bournemouth & Poole - De begrafenisondernemers van Head & Wheble staan 24 uur per dag voor u klaar. Al meer dan 90 jaar een vriendelijk, zorgzaam familiebedrijf.

Wase Uitvaartplanner bv

Wase Uitvaartplanner bv

Schrijf review Sint-Niklaas

Mensen die mensen afscheid helpen nemen. Misschien eerder een uitvaart die past bij de overledene en jullie zelf, op een eigen aparte locatie, misschien wel met tapas en wijnen.

Uitvaartzorg Bentein Pollet

Uitvaartzorg Bentein Pollet

Schrijf review Oudenburg

Uitvaartzorg Bentein & Pollet is een familiebedrijf in de eerste generatie, dat zorg maakt van de na-zorg na overlijden van uw dierbare.

AyadEvents

AyadEvents

Schrijf review Namur

Een evenementenorganisator is een echte dirigent van evenementencreatie.

No Photo Available

Rouwcentrum Verleyen - Van Baelen

Schrijf review Hamme

Uw laatste wens in vertrouwde handen! Als familieonderneming verzorgen wij op een warme en stijlvolle manier alle uitvaartplechtigheden naar ieders overtuiging, in elke kerk of op elke gewenste locatie.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Begrafenisondernemer

Een uitvaart plannen en een afscheid organiseren kan overweldigend zijn. Logisch, want jij bent volop bezig met de rouwverwerking. Bij het regelen van een uitvaart komt heel wat kijken. Een begrafenisondernemer zorgt ervoor dat alles vlot verloopt tijdens de uitvaart of begrafenis zodat jij je geen zorgen moet maken. En dat het afscheid van je overleden naaste onvergetelijk en uniek is.

Een begrafenis of uitvaart op maat

Een begrafenisondernemer of uitvaartverzorger start altijd met een verkennend gesprek: hij polst naar de wensen van de overledene en die van de nabestaanden. Met deze informatie opgelijst gaat de uitvaartplanner aan de slag om de perfecte begrafenis te plannen die rekening houdt met wat jij als klant wenst. Discretie en persoonlijke dienstverlening draagt hij daarbij hoog in het vaandel.

Een begrafenisondernemer regelt ook alle formaliteiten en praktische zaken van de begrafenis of crematie zodat jij je daar niet hoeft over te bekommeren. Na het overlijden van een dierbare moeten er verschillende instanties op de hoogte worden gebracht, zoals de burgerlijke stand van de gemeente of stad. Samen overleggen jullie waar en wanneer de begrafenis of crematie of andere vorm van afscheid gaat plaatsvinden.

In overleg met de begrafenisonderneming regel je de laatste groet, in sommige gevallen is dat in het rouwcentrum, in andere gevallen met een thuisbewaring. De begrafenisondernemer regelt nog meer praktische zaken zoals de rouwkaarten en eventuele rouwboeketten of advertenties in de krant. Tip: bezorg de begrafenisondernemer zo snel mogelijk een adressenlijst voor de rouwbrieven, zo kunnen deze tijdig verstuurd worden. Mocht je specifieke wensen hebben, dan staat deze professional ook voor je klaar. Nog een tip: controleer of er een testament of laatste wilsbeschikking is, daarin staan misschien uitvaartwensen, bijvoorbeeld een milieuvriendelijke afscheidsceremonie.

Een begrafenisondernemer kan je ook adviseren bij de keuze van de kist of urne. Kies je bijvoorbeeld voor een crematie, mag je de urne op het kerkhof laten begraven, laten bijzetten op het kerkhof, thuis bewaren of de as laten verstrooien op een plek die belangrijk is voor de overledene of zijn naasten. De begrafenisondernemer vertelt je ook over de laatste verzorging. Denk gerust na over de kleding waarin je dierbare opgebaard wordt.

Voor de afscheidsceremonie ondersteunt de begrafenisonderneming je bij de invulling van teksten, muziek, foto's en videoreportages en andere keuzes in het crematorium of op de begraafplaats. Dat kan heel persoonlijk zijn: een mooi gedicht, een bijzondere zanger of zangeres, klassieke bloemenarrangementen of juist heel persoonlijke objecten die iets zeggen over de overledene.

De begrafenisondernemer helpt je ook met de koffietafel of andere vormen van afscheid. Zorg ook hier voor een gastenlijst. Soms organiseren mensen graag zelf een uitvaart, op onze website vind je ook locaties (ook outdoor) en cateraars die je kunnen helpen bij je organisatie.

Je eigen uitvaart zelf regelen, kan dat?

Misschien stel je je de vraag na het lezen van dit artikel, of je je eigen uitvaart op voorhand kunt regelen? Zowel begraven als cremeren? Dat kan, en het gebeurt wel vaker dat mensen dit zelf organiseren.

Zoek je een begrafenisondernemer?

In deze verdrietige tijden heb je veel aan je hoofd. Lang gaan zoeken naar de geschikte begrafenisondernemer die rekening houdt met al jouw wensen is daarom niet aan de orde. Door onderstaande lijst te consulteren, bespaar je heel wat tijd bij het organiseren van een passend afscheid. Door de filters te gebruiken, vind je nog sneller de geschikte uitvaartplanner.

De link van jouw begrafenisonderneming toevoegen aan onderstaande lijst?

Heb je tonnen ervaring in het plannen van uitvaarten, het plannen van begrafenissen en afscheidsceremonies? Zet jouw link in deze lijst met begrafenisondernemers en uitvaartplanners. Zo bereik je maandelijks talloze mensen die op zoek zijn naar een geschikte partner om een uitvaart professioneel te laten organiseren. En het allerbeste nieuws: een bedrijfspagina voor jouw begrafenisonderneming aanmaken is helemaal gratis. Voeg sprekende beelden en aantrekkelijke teksten toe en je bent vertrokken.

Ben je daarnaast op zoek naar nog meer marketing mogelijkheden om jouw doelgroep die een uitvaart gaat regelen op een efficiënte manier te bereiken? Neem contact met ons op via de website, wij maken graag een voorstel voor je op!

Tags: begrafenis, ...