Verhuur wifi en internet op evenementen

Nood aan snel internet op jouw evenement, congres of festival? Een overzicht van alle verhuurbedrijven die tijdelijke internet netwerken plaatsen en wifi oplossingen verhuren vind je hier.

Allrent IT en AV Solutions

Allrent IT en AV Solutions

Schrijf review Almere

Allrent verhuur voor tijdelijke ICT-oplossingen; voor één uur tot enkele maanden. De nieuwste apparatuur huren tegen concurrerende prijzen, voor aflevering getest en full service IT verhuur.

Venn

Venn

4 reviews Vilvoorde

Venn levert flexibele internetoplossingen voor events. Binnen de 48h heb je een stand-alone oplossing geleverd om je event van een WiFi te voorzien. Oplossingen klein en groot van 1-5000 personen voor u tijdelijk of permanent van een internetoplossing te

WiFi4Rent

WiFi4Rent

Schrijf review Almere

Een draadloos netwerk voor elk evenement. Tijdelijk een (draadloos) netwerk nodig? Tijdelijk een straalverbinding tussen locaties? U wilt draadloos internet aanbieden tijdens een conferentie of evenement? Wij verhuren verschillende draadloze oplossingen.

Event-Wifi

Event-Wifi

Schrijf review Amsterdam

Event Wifi is gegarandeerd goed (draadloos) internet voor evenementen. We bereiden onze projecten goed voor, bouwen snel en netjes en leveren alles werkend op. Tijdens uw evenement leveren we een service monteur of beheer op afstand.

iBite Company

iBite Company

4 reviews Lokeren

Een betrouwbare netwerkverbinding op evenementen en beurzen speelt altijd een cruciale rol.

GIGTECH bv

GIGTECH bv

Schrijf review Duiven

GIGTECH is dé specialist in het leveren van tijdelijke internet verbindingen en WiFi netwerken op evenementen, festivals, beurzen en seminars.

Wifiprofs bv

Wifiprofs bv

16 reviews Utrecht

De Connectors bestaat uit een team van gemotiveerde en gespecialiseerde connectiviteit fanaten. Wij zijn de experts in de aanleg en het onderhoud van (draadloze) verbindingen.

TymNet

TymNet

3 reviews Leuven

TymNet, event WiFi made easy. Zelfs op de meest afgelegen locaties en in high density omgevingen bieden wij een betrouwbaar (draadloos)netwerk via 4G, of glasvezel of door beide te combineren.

Beheerd Events

Beheerd Events

Schrijf review Flevoland

Wij zijn de specialist op het gebied van ICT voor evenementen zoals festivals, congressen, sportevenementen of zakelijke bijeenkomsten.

No Photo Available

WouwLite

Schrijf review Beek-Ubbergen

Verhuur van portofooncommunicatie. Technische horeca- en siteproducties. Horeca producties.

No Photo Available

OnyxAV

Schrijf review Almere

ONYX AV is een full-service audiovisuele dienstverlener voor zakelijke en publieke evenementen. Licht, geluid en video speelt bij alle evenementen een ondersteunende, maar belangrijke rol.

No Photo Available

Virtical Services

Schrijf review Waddinxveen

Virtical Events verzorgt tijdelijke connectiviteit op evenementen. Denk aan betalingen, ticketing, geluidsmetingen en weersvoorspellingen; zaken die de backbone van ieder evenement vormen.

No Photo Available

Sepay bv

Schrijf review Den Haag

Steeds minder mensen hebben contant geld op zak. Daarom wilt u elektronische betalingen perfect geregeld hebben, al is het maar voor een dag. Of u nu op een beurs, evenement of festival staat, als u een SEPAY-pinautomaat huurt, kiest u voor zorgeloos tijd

Meer resultaten wereldwijd

The Safe Group

The Safe Group

Schrijf review Hasselt

Uw gids voor eventtechnologie en meer.

Citymesh nv

Citymesh nv

Schrijf review Oostkamp

Stabiel en snel internet maakt niet alleen je gasten of festivalgangers blij. Het succes van je event of congres staat of valt met een betrouwbare internetverbinding. Als organisator reken je op connectiviteit voor kassa's, cashless payments, ...

Leni Event Tech

Leni Event Tech

Schrijf review Montreuil

We bieden organisatoren van evenementen een nieuwe generatie SaaS-software voor evenementenbeheer en ERP*, evenals een breed scala aan technische diensten op locatie zoals audiovisuele oplossingen, badges, kiosken, ...

Hudson Radios

Hudson Radios

Schrijf review Brooklyn

Het team van Hudson Radios staat te popelen om portofoons te huren voor evenementen, televisie-/filmproducties, cateraars en andere projecten. Naast portofoons zijn wij gespecialiseerd in WiFi Hotspots, iPads en andere communicatiemiddelen.

No Photo Available

ITguy

Schrijf review Gavere

Denk hierbij aan een uitgebreid draadloos en bedraad netwerk, firewall, network load balancing, VOIP services met "on site" of "off site" telefooncentrale en on site servers om een vlotte uitwisseling van data mogelijk te maken.

No Photo Available

Lubee bvba

Schrijf review Mechelen

Lubee is een specialist in het tijdelijk verhuren van betaalterminals en transactievewerking. Al vanaf 1 dag een betaalterminal te huur voor slechts EUR 12,95 per dag.

No Photo Available

Tokio Group

Schrijf review Assebroek

Verhuur van radio communicatie, zowel walkie-talkie als mobiele zenders met nationale dekking.

No Photo Available

NetServ

Schrijf review Zellik

NetServ is uw partner voor evenementen in functie van cashless betalingen tot het aanbieden van een netwerk ter plaatse.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 27 reviews over bedrijven in de categorie 'Verhuur wifi en internet op evenementen'.

iBite Company

iBite Company

Razendsnelle wifi

|Elien Verheye (HIT)|01/12/2022

Bijzondere locatie waar iBite erin slaagde om razendsnelle WiFi te realiseren.

iBite Company

iBite Company

WiFi & Camera bewaking op locatie

|Machteld Saegeman (G-Build)|01/12/2022

iBite zorgt voor WiFi op al onze werven waar wij actief zijn, enkele werven zijn ook uitgerust met camera bewaking ook door iBite uitgevoerd.
Steeds stabiel en een groot bereik!

iBite Company

iBite Company

Internet meteen up & running!

|Angelo Vandamme (Future of Events)|30/11/2022

Wij werkten samen met iBite voor een reeks drive-incinema's en hadden op locatie internet nodig. Via een handige koffer konden wij ons internet meenemen van event naar event. Enkel te voorzien van stroom en wij konden meteen verder. Heel erg handig. Levering volgens afspraak met duidelijke uitleg bij eerste installatie. Niets op aan te merken!

iBite Company

iBite Company

Netwerk internet voor Dorpsfestival

|Caroline Baeyens (PlanBee)|30/11/2022

In ons dorp Schellebelle is er elk jaar een groot dorpsfeest. Om de kassa's en Bancontact verrichtingen in goede en stabiele banen te leiden contacteerden we iBite.
Na overleg hebben we ook enkele camera's gehuurd om bepaalde gevoelige plekken te controleren in samenwerking met de lokale politie.
Dit is volledig vlekkeloos verlopen zonder enige problemen. Professionele en toffe jonge gasten met veel goesting! Voor vragen waren ze steeds 24/24 bereikbaar!

Verhuur wifi en internet op evenementen

Snel en stabiel internet op evenementen, congressen en festivals aanbieden is geen eenvoudige klus. Toch verwachten bezoekers een snelle en stabiele wifiverbinding. En liefst gratis. Omdat niet elke eventlocatie of congreslocatie over voldoende bandbreedte beschikt doe je best beroep op een specialist. Die verhuurder van tijdelijke internet netwerken en wifihotspots vind je hier op eventplanner.nl.

Tijdelijk netwerk en wifi huren

Een tijdelijk draadloos netwerk maakt niet alleen je gasten of festivalgangers blij. Ook voor jouw als organisator zorgt de verbinding met het internet ervoor dat kassa's, betaalterminals, ticketsystemen en registratiesystemen, ... vlot kunnen werken. Het huren van een tijdelijk netwerk met acces points, routers, wifi, ... maakt het overigens mogelijk snel en vlot te communiceren met je medewerkers op het terrein en daarbuiten. Heb je een pers corner? Zorg er dan voor dat ook zij over een goede internetverbinding kunnen beschikken.

Mobiel internet op evenementen

Tot slot kan je het netwerk en het draadloze internet ook gebruiken om bijvboorbeeld IP bewakingscamera's te plaatsen of beelden over het netwerk naar schermen en signalisatie te sturen.

Wifi op events, festivals, congressen en beurzen

Elke toepassing is anders. De leveranciers die je op deze pagina kan vinden werken plaatsen een tijdelijk netwerk op maat van jouw evenement. Ook wanneer er geen vaste internetaansluiting voor handen is. Dat kan bijvoorbeeld door het opzetten van een satellietverbinding.

Verhuur jij ook wifi en internet oplossingen?

Biedt jouw bedrijf ook internet oplossingen aan voor evenementen? Voeg jouw link dan meteen gratis toe aan dit overzicht via onderstaande knop.

Tags: wifi verhuur, wifi huren, event wifi, congres internet, beurs internet, internet huren, evenement wifi, wifi evenementen, conferentie internet, congres wifi, festival internet, tijdelijke wifi, evenement internet, tijdelijk internet, draadloos internet, gratis draadloos internet, tijdelijk wifi, event internet, mobiel internet verhuur, tijdelijke internet, tijdelijke infrastructuur internet, internet, gratis wifi, draadloos, wifi op locatie, tijdelijk netwerk, snelle levering internet, tijdelijke netwerken, tijdelijke it, mobiel internet, wifi gratis, draadloze netwerken, internetverkoop, stabiel internet, internet verkoop, snel internet, snelle levering wifi, ...