header

Verhuur wifi en internet op evenementen

Nood aan snel internet op jouw evenement, congres of festival? Een overzicht van alle verhuurbedrijven die tijdelijke internet netwerken plaatsen en wifi oplossingen verhuren vind je hier.

Verhuur wifi en internet op evenementen

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Venn

Venn

4 reviews

Venn levert flexibele internetoplossingen voor events. Binnen de 48h heb je een stand-alone oplossing geleverd om je event van een WiFi te voorzien. Oplossingen klein en groot van 1-5000 personen voor u tijdelijk of permanent van een internetoplossing te

WiFi4Rent

WiFi4Rent

Schrijf review

Een draadloos netwerk voor elk evenement. Tijdelijk een (draadloos) netwerk nodig? Tijdelijk een straalverbinding tussen locaties? U wilt draadloos internet aanbieden tijdens een conferentie of evenement? Wij verhuren verschillende draadloze oplossingen.

GIGTECH bv

GIGTECH bv

Schrijf review

GIGTECH is dé specialist in het leveren van tijdelijke internet verbindingen en WiFi netwerken op evenementen, festivals, beurzen en seminars.

Event-Wifi

Event-Wifi

Schrijf review

Event Wifi is gegarandeerd goed (draadloos) internet voor evenementen. We bereiden onze projecten goed voor, bouwen snel en netjes en leveren alles werkend op. Tijdens uw evenement leveren we een service monteur of beheer op afstand.

De Connectors

De Connectors

16 reviews

De Connectors bestaat uit een team van gemotiveerde en gespecialiseerde connectiviteit fanaten. Wij zijn de experts in de aanleg en het onderhoud van (draadloze) verbindingen.

TymNet

TymNet

3 reviews

TymNet, event WiFi made easy. Zelfs op de meest afgelegen locaties en in high density omgevingen bieden wij een betrouwbaar (draadloos)netwerk via 4G, of glasvezel of door beide te combineren.

KPN Event

KPN Event

Schrijf review
The Safe Group

The Safe Group

Schrijf review
Citymesh nv

Citymesh nv

Schrijf review
Tijdelijk-zakelijk-internet

Tijdelijk-zakelijk-internet

Schrijf review
Beheerd Events

Beheerd Events

Schrijf review

No Photo Available

ITguy

Schrijf review

No Photo Available

Tokio Group

Schrijf review

No Photo Available

Lubee bvba

Schrijf review

No Photo Available

WouwLite

Schrijf review

No Photo Available

OnyxAV

Schrijf review

No Photo Available

Sepay bv

Schrijf review

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.53/10. Gebaseerd op 23 reviews over bedrijven in de categorie 'Verhuur wifi en internet op evenementen'.
 • TymNet

  TymNet

  Super snelle en correcte service!

  Op 30 januari 2020 verzorgde TymNet onze tijdelijke Wi-Fi connectie in UGC Turnhout. Onze last-minute aanvraag werd snel behandeld en op korte tijd was alles geregeld. De technieker was ruim op tijd om alles in te stellen en gaf de nodige informatie. Onze 175 gasten genoten van een snelle Wi-Fi verbinding gedurende het hele event! Een echte aanrader!

  Sanne Snels - MeetingKempen - 07/02/2020

 • De Connectors

  De Connectors

  Ambtenaren- en Zorgmarathon happy met WifiProfs

  Op 19 en 20 september jl. hebben weer duizenden mensen gebruik kunnen maken van WifiProfs BV. Alles werkte perfect, plug and play. Handig apparaat, makkelijk te installeren.

  Stichtibg SPORTLIGHT - Zorgmarathon 2019 - 25/09/2019

 • De Connectors

  De Connectors

  Top Bedrijf!

  Hele goede service en heel veel profijt gehad van het product dat zij leverden

  tom tom baart - max development - 19/09/2019

 • TymNet

  TymNet

  Wanneer het perfect en op maat moet zijn

  Alles bespreekbaar, niets is onmogelijk. Er wordt mee nagedacht over oplossingen en de uitvoering is tot in de puntjes verzorgd. Geen twijfel als je zekerheid en een prima service wenst!

  Tim Beullens - Delta Technics - 23/07/2019

Verhuur wifi en internet op evenementen

Snel en stabiel internet op evenementen, congressen en festivals aanbieden is geen eenvoudige klus. Toch verwachten bezoekers een snelle en stabiele wifi verbinding. En liefst gratis. Omdat niet elke eventlocatie of congreslocatie over voldoende bandbreedte beschikt doe je best beroep op een specialist. Die verhuurder van tijdelijke internet netwerken en wifi hotspots vind je hier op eventplanner.nl.

TIP! - Internet op je event: hoeveel bandbreedte heb je nodig?

Tijdelijk netwerk en wifi huren

Een tijdelijk draadloos netwerk maakt niet alleen je gasten of festivalgangers blij. Ook voor jouw als organisator zorgt de verbinding met het internet ervoor dat kassa's, betaalterminals, ticketsystemen en registratiesystemen, ... vlot kunnen werken. Het huren van een tijdelijk netwerk met acces points, routers, wifi, ... maakt het overigens mogelijk snel en vlot te communiceren met je medewerkers op het terrein en daarbuiten. Heb je een pers corner? Zorg er dan voor dat ook zij over een goede internetverbinding kunnen beschikken.

Mobiel internet op evenementen

Tot slot kan je het netwerk en de het draadloze internet ook gebruiken om bijvboorbeeld IP bewakingscamera's te plaatsen of beelden over het netwerk naar schermen en signalisatie te sturen.

Wifi op events, festivals, congressen en beurzen

Elke toepassing is anders. De leveranciers die je op deze pagina kan vinden werken plaatsen een tijdelijk netwerk op maat van jouw evenement. Ook wanneer er geen vaste internetaansluiting voor handen is. Dat kan bijvoorbeeld door het opzetten van een sateliet verbinding.

Verhuur jij ook wifi en internet oplossingen?

Biedt jouw bedrijf ook internet oplossingen aan voor evenementen? Voeg jouw link dan meteen gratis toe aan dit overzicht via onderstaande knop.

Tags: wifi verhuur, wifi huren, wifi evenementen, event wifi, internet huren, evenement wifi, congres internet, beurs internet, conferentie internet, festival internet, congres wifi, tijdelijke wifi, evenement internet, tijdelijk internet, draadloos internet, gratis draadloos internet, tijdelijk wifi, mobiel internet verhuur, tijdelijke internet, tijdelijke infrastructuur internet, event internet, gratis wifi, internet, draadloos, wifi op locatie, tijdelijk netwerk, tijdelijke netwerken, tijdelijke it, mobiel internet, draadloze netwerken, tijdelijk datacenter, wifi gratis, internetverkoop, internet verkoop, stabiel internet, snel internet, snelle levering wifi, snelle levering internet, ...

Filters

Reviews

Advertenties