Video reportage

Wil jij een creatieve videoreportage van jouw event, een echte originele event aftermovie? Een eventvideo is de ultieme manier om jouw evenement te doen herleven en jouw evenement uniek in beeld brengen heeft nog zo veel meer voordelen! Op deze pagina vind je partners die zorgen voor een professioneel resultaat. Contacteer hen voor jouw eventvideo!

Mojuice

Mojuice

Schrijf review Leuven

MoJuice is een cross-media productiehuis dat projecten ontwikkelt op basis van video-, audio-, mobile- en internet expertise.

VideoCrew bvba

VideoCrew bvba

19 reviews Antwerpen

VideoCrew realiseert HD-videoproducties zoals (event-)reportages, commercials, bedrijfsfilms etc. We leggen bovendien sterk de focus op multicamera-captaties: concerten, bedrijfsevents, congressen, festivals, dansvoorstellingen, ...

Eventproducent

Eventproducent

Schrijf review Amsterdam

Eventproducent helpt organisatoren om hun evenement online zichtbaar te laten maken door middel van live video publishing. Met meer dan 100 livestream producties op onze naam kunnen wij gerust zeggen dat uw live videoregistratie bij ons in goede handen is

No Photo Available

Telemak

Schrijf review Zaventem

Uw event, live of on demand streamen op internet? Telemak is sinds 1994 een betrouwbare partner voor de realisatie van uw (live) videocontent.

Storycatchers

Storycatchers

Schrijf review Merksem

Storycatchers is een collectief van gedreven online video professionals met een passie voor boeiende verhalen. We werken online video strategieën uit en zetten jouw expertise om in boeiende videofragmenten die je online communicatie een boost geven.

Live Media Facilities

Live Media Facilities

Schrijf review Amsterdam

Live Video Captatie vergroot het bereik van congres, seminar, workshop of soortgelijk event. Want iedereen die er niet bij kan zijn, kan dan toch meebeleven. Overal ter wereld.

Livestream Facilities

Livestream Facilities

Schrijf review Beverwijk

Livestream Facilities specialiseert zich op de productie van high-end livestreams en het faciliteren van aanvullende techniek voor het event. Naast de livestream kunnen wij o.a. ook zorg dragen voor de instarts/powerpoint, geluid, meertalige streams, ...

Avalon Film Productions

Avalon Film Productions

Schrijf review Eemnes

Avalon is een jong, fris en ambitieus filmproductiebedrijf. Gespecialiseerd in het omzetten van ideeën naar beeld.

Heuvelman Sound and Vision

Heuvelman Sound and Vision

Schrijf review IJsselstein

Heuvelman is als audiovisueel bedrijf al meer dan 50 jaar een toonaangevende speler in de audiovisuele branche.

Springstof Media

Springstof Media

Schrijf review Den Haag

Springstof Media maakt videoproducties met een focus op online media. Wij helpen merken en bedrijven met hun online communicatie door middel van video en animatie.

Elvic Video-Digitizing-Foto

Elvic Video-Digitizing-Foto

Schrijf review Emmerich am Rhein (D)

Elvic HD Videoproducties staat al ruim 30 jaar garant voor broadcast kwaliteit video tegen lage tarieven. Alle apparatuur en know-how is in-house aanwezig wat garant staat voor snelle levertijden met behoud van maximale kwaliteit.

Cinemore

Cinemore

Schrijf review Amsterdam

Een full service film- en videoproductiebedrijf met een passie voor unieke en onderscheidende audiovisuele content.

Creative Secrets

Creative Secrets

Schrijf review Eindhoven

Sinds 2016 organiseren wij super leuke thema fotoshoots voor zowel volwassenen en kinderen. Veel thema's zijn de revue gepasseerd waaronder voor kinderen: Unicorn, zeemeermin, graffiti, warrior, valentijn, Ibiza en nog veel meer en er komen regelmatig nie

Discovideo

Discovideo

Schrijf review Maldegem

Discovideo is 'uw' partner op uw event of feest. Waarom wij? Wij bieden u iets unieks en de mogelijkheid om alles persoonlijk te maken. U kunt bij ons terecht voor alle audio- en videoservices.

PhotoCom Fotografen

PhotoCom Fotografen

Schrijf review Abcoude

Wij verzorgen reportages, gala's, vastgoed, trouwreportages, evenementen golffotografie en voor enkele bladen in binnen-en buitenland. Ook luchtfoto's en portretfoto's. Goed en betrouwbaar, referenties aanwezigdirect afdrukken van foto's op locatie.

Stream NL

Stream NL

Schrijf review Steenwijk

Live-streaming vanuit onze studio of theater moet de normaal volle zaal vervangen en maakt het mogelijk dat je thuis achter je SmartTV, computer of telefoon kan (actief) kan deelnemen.

Bodyartstudio Magic Faces

Bodyartstudio Magic Faces

Schrijf review Wortel

Het team bestaat uit goed opgeleide grimeurs, bodypainters en tattoo artisten en een uitstekende cineast die o.a. ook de trailers voor Elfia maakt. Evenementfilm zijn zijn specialiteit.

VideoWerkt

VideoWerkt

Schrijf review Rotterdam

Wil je een boodschap van uw organisatie of merk in beelden overbrengen naar de doelgroep? Of wil je beelden vastleggen van een evenement dat je organiseert? Dan schakel je het videoproductiebedrijf VideoWerkt in!

Flash Multitechnology

Flash Multitechnology

Schrijf review Tilburg

Flash Multitechnology is een multifunctioneel facilitair bedrijf op het technisch culturele vlak. Ons bedrijf is zowel werkzaam in de theater- en evenementenwereld als in de reclame- en promotiewereld.

State of Dreaming Films

State of Dreaming Films

Schrijf review Dordrecht

Het moment waar jullie lang op gewacht hebben, is eindelijk daar. Jullie stappen in het huwelijksbootje! Dit mag natuurlijk groots gevierd worden! Wij van State of Dreaming Films helpen jullie graag om een blijvende herinnering van al deze mooie momenten

Lines Broadcast bv

Lines Broadcast bv

Schrijf review Andelst

Lines Broadcast distribueert professionele video producten Als NewTek - TriCaster, Marshall, Vaddio en levert eventueel turnkey multicamera regie systemen en bijbehorende randapparatuur.

LinksMedia

LinksMedia

Schrijf review Terheijden

Almeer dan 20 jaar is LinksMedia actief om bedrijven, instellingen en gemeentes te voorzien en te ondersteunen met video. Met videomarketing werken wij samen met u aan optimaal bereik van uw doelgroep.

4D producties

4D producties

Schrijf review Mechelen

Een video van 4D producties versterkt de uitstraling van uw organisatie, verhoogt de conversie, brengt uw boodschap beter over, trekt meer de aandacht, schept een grotere betrokkenheid en is toch goed betaalbaar.

No Photo Available

Judoc media

Schrijf review Utrecht

Wij helpen en bedenken met technische en creative oplossingen voor videoregistraties. Met onze kennis en passie voor het vertellen van jouw verhaal helpen wij graag jouw organisatie.

No Photo Available

Ronald Video Adapt

Schrijf review Alkmaar

5 camerawagen, ENG, montage, DVD

No Photo Available

Beehived Media

Schrijf review Mechelen

Het full-service videobureau met +20 jaar ervaring in het creëren van audiovisuele content. Onze focus is om u te ondersteunen bij uw video journey. Samen bepalen we de strategie, creëren de inhoud en zorgen voor gerichte distributie.

No Photo Available

Noafilm

Schrijf review Heusden-Zolder

Noafilm video- en fotografie. Betaalbare kwaliteit.

No Photo Available

In de Video

Schrijf review Veendam

In de Video geloofd dat een video een belangrijke rol kan spelen in vele diverse situaties. Zo kan het een ondernemen helpen zijn onderneming kenbaar te maken en zijn klantennetwerk uit te breiden.

No Photo Available

1st Media Facilities

Schrijf review Zeddam

1st media facilities is gespecialiseerd in het faciliteren en ondersteunen van meercamera registraties met 2 tot 5 camera's tegelijkertijd. We beschikken overzowel een compacte flightcase meercamere regieset als een regiewagen.

No Photo Available

Photonic Fotomarketing & Evenementenfotografie

Schrijf review Amsterdam

Photonic is dé specialist op het gebied van digitale evenementenfotografie en fotomarketing.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.58/10. Gebaseerd op 41 reviews over bedrijven in de categorie 'Video reportage'.

VideoCrew bvba

VideoCrew bvba

Video opleidingen

|Lieve Struyf (Syntra AB)|04/08/2022

Videocrew kan snel schakelen en heeft adhv een briefing professionele, leuke video's afgeleverd.

VideoCrew bvba

VideoCrew bvba

Snelle en fijne service

|Marleen Geens (Gebroeders Geens)|07/04/2022

Gebroeders Geens werkte reeds voor verschillende projecten via Videocrew. Wij lieten onze productie in beeld brengen voor de opendeurdag, namen testimonials op en filmden een promovideo voor onze elektrische Knikmops. Dit leverde een hele database aan materiaal op. Waar we nu gemakkelijk andere video's van kunnen maken. Zo monteerden ze met het productiemateriaal reeds een aantal vacaturevideos en met de beelden van de testimonials maken we af en toe een andere video met een ander doel.
Fijn samenwerken, open communicatie met achteraf een fijn product, waar we lang nadien nog complimenten van mogen ontvangen! En ook als het een keer snel moet gaan, springt Videocrew mee op de kar! Voor ons een fijne partner om mee samen te werken!

pinkminds.tv

pinkminds.tv

Opnames video lessenreeks

|Eric Lippens (Nonoma)|27/08/2020

Voor mijn lessenreeks in digital marketing heb ik van bij de start tot het monteren enorm veel professioneel advies gekregen van Kevin en zijn team.
Ik krijg veel positieve reacties en heb dat enkel te denken aan de goede ondersteuning en professionele omkadering (zowel studio als tips en tricks) van pinkminds tv!

pinkminds.tv

pinkminds.tv

Consistente topkwaliteit en extreem klantgerichte service

|Bart Provost (Braintrain)|24/07/2020

Ik heb al verschillende malen gebruik gemaakt van de opname-faciliteiten van Pink Minds Media, zowel op de vroegere als op de huidige locatie.
Als content creator was ik op zoek naar niet enkel de logistieke faciliteiten, zoals een studio, opnameapparatuur en editing maar ook naar ondersteunende services zoals schmink en fotoshots. Een aangemane verrassing was dat ik bij Pink Minds daar bovenop ook nog advies en op maat begeleiding kreeg.
De studio en opnameapparatuur zijn van onberispelijke kwaliteit en kan tippen aan die van grote productiehuizen en omroepen. De samenwerking bij de editing verloopt vlot in alle betekenissen van het woord: niet alleen snel maar er werd ook rekening gehouden met mijn wensen en als plus werden suggesties gedaan over optimalisaties waar ik zelf niet aan had gedacht, waarvan ik geen kaas had gegeten.
Ik vroeg om extra services (schmink en fotobeelden) en die was er stipt aanwezig, tiptop verzorgd.
Het advies dat ik kreeg, ging veel ruimer dan enkel de technische aspecten. Met mij meedenken over de ruimere doelstelling van de opname, over de behoeften van de doelgroep om die dan te vertalen naar opzet en concrete uitwerking van de boodschap, over de ideale communicatiekanalen om de boodschap te verspreiden, … noem maar op.
Samengevat had ik het gevoel een ‘premium’ service te krijgen terwijl ik een ‘professional’ service had besteld en betaald. Ik weet waar mijn volgende opnames door gaan.

Video reportage

Het doel van je video reportage aka event aftermovie: de aanwezigen je evenement opnieuw laten beleven. En misschien ook wel een beetje: de afwezigen motiveren om er de volgende keer zeker bij te zijn. Een cruciaal onderdeel van je marketing dus.

Ready, ... set, ... action! Maar eerst, ...

First things first, wat wil je bereiken met je event aftermovie? Voor je je evenement begint te filmen, heb je best een duidelijk beeld van wat je wil tonen en voor wie (doelgroep) de video reportage bedoeld is. Je gaat samen met je event video partner een script en een storyboard ontwikkelen. Zo kan jouw event aftermovie partner de juiste boodschap in het juiste format zetten. Elke videoproductie voor een bedrijfsfeest, een seminar, een trouwfeest, een voorstelling of ander evenement is anders.

Productie en postproductie van je event aftermovie

En dan wordt het spannend: de echte video opnames in de productiefase, het echte filmen tijdens je evenement. Met een partner aan je zijde met professioneel materiaal heb je gegarandeerd haarscherpe beelden en een piekfijn geluid. Ook de invloed van een goede regisseur en een ervaren evenement videograaf mag niet onderschat worden. Vergis je niet, videografie is een kunst. Een video 'maken' doe je niet zomaar één, twee, drie. Een expert die de videoregistratie van je evenement doet, creëert de visuele content, maar is ook mee met het concept, en maakt de video's met gespecialiseerd materiaal.

Dan volgt de postproductie van je event video. De geschoten beelden worden verwerkt tot een sprekende movie. Professionele montage en color grading zorgen voor een adembenemend haarscherp resultaat. De extra mogelijkheden zijn heel breed. Het mixen en matchen met (goed geschreven) teksten, logo's, graphics, animaties, professionele voice-over stemmen, (rechtenvrije) muziek, de jouw boodschappen duidelijk maken. Het kan allemaal in jouw video reportage. Ten slotte volgt de oplevering van je event aftermovie in het door jou gewenste formaat. Wil je naast de bewegende beelden in jouw event aftermovie, ook professionele foto's van je event? Neem dan contact op met een event fotograaf.

Aan de slag met je event aftermovie

En daar is ie dan, jouw event video. Denk je dat event aftermovies alleen geschikt zijn voor externe communicatie? Ook binnen je bedrijf kan je er heel wat mee doen. En zoals je weet, scoren video's op de social media zeer goed. Van je event video in een keer een korte, krachtige social media versie laten maken, is een slim idee. Laat je je event filmen voor een video reportage? Dan kun je deze beelden ook live streamen, dat is live verspreiden via social media platformen zoals Facebook of Twitter of via (custom) landingspagina's of virtuele event platformen. Zorg voor een goede live captatie of multicam partner voor je evenement.

Je wil een video reportage of event aftermovie laten maken?

Je bent overtuigd van de kracht van een event aftermovie en je gaat op zoek naar een partner die je adviseert over de beste aanpak voor de grootste impact? Zo versterk je het imago van je bedrijf en kan je verder groeien.

Maar hoe regel je dat snel en efficiënt als je geen kennis van deze markt hebt? En hoe ben je ook zeker dat het bedrijf dat je selecteert, een professionele partner voor jouw visuele content is? Het is heel eenvoudig! Consulteer de onderstaande lijst om de event aftermovieleverancier te vinden die bij jou past. Het zijn partners met meerdere camera's en event videografen om jouw evenement op de beste manier vast te leggen. Met de filters op onze website erbij vind je supersnel wat je zoekt!

Jouw video reportage bedrijf ontbreekt hier nog?

Zonde! Voeg snel een (gratis) link toe en wordt zichtbaar met jouw videografie bedrijf bij talloze event planners die dringend op zoek zijn naar een videoreportage voor hun evenement. Zoek je bovendien naar extra marketing mogelijkheden in onze uitgebreide community? Onze ervaren marketeers weten hoe jouw video reportage bedrijf in the picture te zetten. Contacteer ons via de website.

Tags: video reportages, videoreportages, videoreportage, video reportage, cameraregistratie, evenement filmen, filmopnames, videoreportages antwerpen, videoreportages belgie, opname, videograaf, opnames, filmen, videografie, video opname, videofilm, camera operator, publiciteitsfilms, video opnames, cameraopname, video creaties, videoshoot, video creatie, videoman, videopnames, cameraopnames, steadycam opnames, videodocumentaires, videoopnames, bedrijfsopnames, videofilms, live opnames, ...