Video reportage

Wil jij een creatieve videoreportage van jouw event, een echte originele event aftermovie? Een eventvideo is de ultieme manier om jouw evenement te doen herleven en jouw evenement uniek in beeld brengen heeft nog zo veel meer voordelen! Op deze pagina vind je partners die zorgen voor een professioneel resultaat. Contacteer hen voor jouw eventvideo!

Mojuice

Mojuice

Schrijf review Leuven

MoJuice is een cross-media productiehuis dat projecten ontwikkelt op basis van video-, audio-, mobile- en internet expertise.

VideoCrew bv

VideoCrew bv

24 reviews Antwerpen

VideoCrew is een groeiend videoproductiehuis uit Antwerpen. Plan je binnenkort een event en zoek je een betrouwbare videopartner? Bij ons ben je aan het juiste adres! Samen vinden we oplossingen op maat van jouw bedrijf. Let’s talk video!

MY Facilities

MY Facilities

Schrijf review Groningen

Van A-merk materiaal tot een flexibele en professionele crew: alles is in huis om jouw evenement kleur te geven.

Eventproducent

Eventproducent

Schrijf review Amsterdam

Eventproducent helpt organisatoren om hun evenement online zichtbaar te laten maken door middel van live video publishing. Met meer dan 100 livestream producties op onze naam kunnen wij gerust zeggen dat uw live videoregistratie bij ons in goede handen is

2Stream

2Stream

Schrijf review Zaventem

Uw event, live of on demand streamen op internet? 2Stream is een betrouwbare partner voor de realisatie van uw (live) videocontent.

Storycatchers

Storycatchers

Schrijf review Merksem

Storycatchers is een collectief van gedreven online video professionals met een passie voor boeiende verhalen. We werken online video strategieën uit en zetten jouw expertise om in boeiende videofragmenten die je online communicatie een boost geven.

Live Media Facilities

Live Media Facilities

Schrijf review Amsterdam

Live Video Captatie vergroot het bereik van congres, seminar, workshop of soortgelijk event. Want iedereen die er niet bij kan zijn, kan dan toch meebeleven. Overal ter wereld.

Livestream Facilities

Livestream Facilities

Schrijf review Beverwijk

Livestream Facilities specialiseert zich op de productie van high-end livestreams en het faciliteren van aanvullende techniek voor het event. Naast de livestream kunnen wij o.a. ook zorg dragen voor de instarts/powerpoint, geluid, meertalige streams, ...

Avalon Film Productions

Avalon Film Productions

Schrijf review Eemnes

Avalon is een jong, fris en ambitieus filmproductiebedrijf. Gespecialiseerd in het omzetten van ideeën naar beeld.

Event videografe/ drone pilote

Event videografe/ drone pilote

Schrijf review Merksem

Esmeralda is een ervaren freelance event videografe en licentieerd drone pilote van Antwerpen, klaar om elk evenement vast te leggen met een unieke creatieve slag.

Heuvelman Sound and Vision

Heuvelman Sound and Vision

Schrijf review IJsselstein

Heuvelman is als audiovisueel bedrijf al meer dan 50 jaar een toonaangevende speler in de audiovisuele branche.

Springstof Media

Springstof Media

Schrijf review Den Haag

Springstof Media maakt videoproducties met een focus op online media. Wij helpen merken en bedrijven met hun online communicatie door middel van video en animatie.

Elvic Video-Digitizing-Foto

Elvic Video-Digitizing-Foto

Schrijf review Emmerich am Rhein (D)

Elvic HD Videoproducties staat al ruim 30 jaar garant voor broadcast kwaliteit video tegen lage tarieven. Alle apparatuur en know-how is in-house aanwezig wat garant staat voor snelle levertijden met behoud van maximale kwaliteit.

Cinemore

Cinemore

Schrijf review Amsterdam

Een full service film- en videoproductiebedrijf met een passie voor unieke en onderscheidende audiovisuele content.

Discovideo

Discovideo

Schrijf review Maldegem

Discovideo is 'uw' partner op uw event of feest. Waarom wij? Wij bieden u iets unieks en de mogelijkheid om alles persoonlijk te maken. U kunt bij ons terecht voor alle audio- en videoservices.

PhotoCom Fotografen

PhotoCom Fotografen

Schrijf review Abcoude

Wij verzorgen reportages, gala's, vastgoed, trouwreportages, evenementen golffotografie en voor enkele bladen in binnen-en buitenland. Ook luchtfoto's en portretfoto's. Goed en betrouwbaar, referenties aanwezigdirect afdrukken van foto's op locatie.

Stream NL

Stream NL

Schrijf review Steenwijk

Live-streaming vanuit onze studio of theater moet de normaal volle zaal vervangen en maakt het mogelijk dat je thuis achter je SmartTV, computer of telefoon kan (actief) kan deelnemen.

Bodyartstudio Magic Faces

Bodyartstudio Magic Faces

Schrijf review Wortel

Het team bestaat uit goed opgeleide grimeurs, bodypainters en tattoo artisten en een uitstekende cineast die o.a. ook de trailers voor Elfia maakt. Evenementfilm zijn zijn specialiteit.

VideoWerkt

VideoWerkt

Schrijf review Rotterdam

Wil je een boodschap van uw organisatie of merk in beelden overbrengen naar de doelgroep? Of wil je beelden vastleggen van een evenement dat je organiseert? Dan schakel je het videoproductiebedrijf VideoWerkt in!

Flash Multitechnology

Flash Multitechnology

Schrijf review Tilburg

Flash Multitechnology is een multifunctioneel facilitair bedrijf op het technisch culturele vlak. Ons bedrijf is zowel werkzaam in de theater- en evenementenwereld als in de reclame- en promotiewereld.

State of Dreaming

State of Dreaming

Schrijf review Spijkenisse

Het moment waar jullie lang op gewacht hebben, is eindelijk daar. Jullie stappen in het huwelijksbootje! Dit mag natuurlijk groots gevierd worden! Wij van State of Dreaming Films helpen jullie graag om een blijvende herinnering van al deze mooie momenten

Lines Broadcast bv

Lines Broadcast bv

Schrijf review Andelst

Lines Broadcast distribueert professionele video producten Als NewTek - TriCaster, Marshall, Vaddio en levert eventueel turnkey multicamera regie systemen en bijbehorende randapparatuur.

LinksMedia

LinksMedia

Schrijf review Terheijden

Almeer dan 20 jaar is LinksMedia actief om bedrijven, instellingen en gemeentes te voorzien en te ondersteunen met video. Met videomarketing werken wij samen met u aan optimaal bereik van uw doelgroep.

4D producties

4D producties

Schrijf review Mechelen

Een video van 4D producties versterkt de uitstraling van uw organisatie, verhoogt de conversie, brengt uw boodschap beter over, trekt meer de aandacht, schept een grotere betrokkenheid en is toch goed betaalbaar.

Online Video Producties

Online Video Producties

Schrijf review Schiedam

Wij van Online Video Producties vinden werkplezier, co-creatie en een duurzame werkrelatie belangrijk. Dit zijn voor ons dé ingrediënten voor krachtige online videoproducties.

No Photo Available

Judoc media

Schrijf review Utrecht

Wij helpen en bedenken met technische en creative oplossingen voor videoregistraties. Met onze kennis en passie voor het vertellen van jouw verhaal helpen wij graag jouw organisatie.

No Photo Available

Ronald Video Adapt

Schrijf review Alkmaar

5 camerawagen, ENG, montage, DVD

No Photo Available

Beehived Media

Schrijf review Mechelen

Het full-service videobureau met +20 jaar ervaring in het creëren van audiovisuele content. Onze focus is om u te ondersteunen bij uw video journey. Samen bepalen we de strategie, creëren de inhoud en zorgen voor gerichte distributie.

No Photo Available

Noafilm

Schrijf review Heusden-Zolder

Noafilm video- en fotografie. Betaalbare kwaliteit.

No Photo Available

In de Video

Schrijf review Veendam

In de Video geloofd dat een video een belangrijke rol kan spelen in vele diverse situaties. Zo kan het een ondernemen helpen zijn onderneming kenbaar te maken en zijn klantennetwerk uit te breiden.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.56/10. Gebaseerd op 46 reviews over bedrijven in de categorie 'Video reportage'.

VideoCrew bv

VideoCrew bv

Fijne samenwerkingen met een mooi resultaat

|Margot Bloemen (Universiteit Antwerpen)|15/12/2023

Als je een idee hebt voor een video maar niet goed weet hoe je eraan moet beginnen; neem Videocrew onder de arm! Dat deden wij ook voor onze video's voor onze eerstejaarsstudenten aan onze universiteit. Van samen brainstormen, naar draften van volledige scripts, tot videoproductie en aflevering van een topresultaat, ze doen het allemaal. Alles wordt heel grondig aangepakt, en steeds met ruimte voor input en verwerking van feedback. Goede communicatie en vlotte samenwerking, dus hartelijk aanbevolen!
Wie benieuwd is naar de filmpjes:
2023: https://youtu.be/VJcm6zb18zU
2022: https://youtu.be/iX_1F1eI2ys

VideoCrew bv

VideoCrew bv

Kinderen digitaal behendiger maken

|Mathew Augusteyns (Politie Antwerpen)|27/09/2023

We zijn tevreden met de professionele en creatieve diensten die Videocrew heeft geleverd voor onze video over HackShield in Antwerpen. Ze waren flexibel en pasten zich aan onze behoeften aan. De video overtrof onze verwachtingen en we zijn dankbaar voor hun expertise! 

VideoCrew bv

VideoCrew bv

HackShield Antwerpen

|Suzanna Janssen (Stad Antwerpen, Dienst Onderwijs)|22/09/2023

Videocrew gaf een leuke twist aan een sober voorgekauwd script.

VideoCrew bv

VideoCrew bv

Topervaring

|Nicolas De Reu (ALSO)|18/09/2023

Videocrew maakte voor ons een leuke video rond de samenwerking met een van onze nieuwe vendoren. Niet alleen was het resultaat helemaal top, ook de samenwerking, de uitwerking van het concept alsook de professionaliteit op de draaidag zelf was echt fantastisch. Zeker opnieuw!

Video reportage

Het doel van je videoreportage aka event aftermovie: de aanwezigen je evenement opnieuw laten beleven. En misschien ook wel een beetje: de afwezigen motiveren om er de volgende keer zeker bij te zijn. Een cruciaal onderdeel van je marketing dus.

Ready, ... set, ... action! Maar eerst, ...

We beginnen bij het begin, wat wil je bereiken met je event aftermovie? Voor je je evenement begint te filmen, heb je best een duidelijk beeld van wat je wil tonen en voor wie (doelgroep) de videoreportage bedoeld is. Je gaat samen met je event video partner een script en een storyboard ontwikkelen. Zo kan jouw event aftermovie partner de juiste boodschap in het juiste format zetten. Elke videoproductie voor een bedrijfsfeest, een seminar, een trouwfeest, een voorstelling of ander evenement is anders.

Productie en postproductie van je event aftermovie

En dan wordt het spannend. Het is tijd voor de echte video-opnames in de productiefase: het filmen van je evenement. Met een partner aan je zijde met professioneel materiaal heb je gegarandeerd haarscherpe beelden en een piekfijn geluid. Ook de invloed van een goede regisseur en een ervaren evenementvideograaf mag niet onderschat worden. Vergis je niet, videografie is een kunst. Een video 'maken' doe je niet zomaar een-twee-drie. Een expert die de videoregistratie van je evenement doet, creëert de visuele content, maar is ook mee met het concept, en maakt de video's met gespecialiseerd materiaal.

Dan volgt de postproductie van je eventvideo. De opgenomen beelden worden verwerkt tot een sprekende film. Professionele montage en color grading zorgen voor een adembenemend haarscherp resultaat. De extra mogelijkheden zijn heel breed. Je kan mixen en matchen met (goed geschreven) teksten, logo's, graphics, animaties, een professionele voice-over, (rechtenvrije) muziek die jouw boodschappen duidelijk maken. Het kan allemaal in jouw video reportage. Ten slotte volgt de oplevering van je event aftermovie in het door jou gewenste formaat. Wil je naast de bewegende beelden in jouw event aftermovie ook professionele foto's van je event? Neem dan contact op met een eventfotograaf.

Aan de slag met je event aftermovie

En daar is ie dan, jouw event video. Denk je dat event aftermovies alleen geschikt zijn voor externe communicatie? Absoluut niet! Ook binnen je bedrijf kan je er heel wat mee doen. En zoals je weet, scoren video's op social media zeer goed. Van je event video in één keer een korte, krachtige versie voor social media laten maken is een slim idee. Laat je je event filmen voor een videoreportage? Dan kun je deze beelden ook livestreamen, dat is het live verspreiden via socialmediaplatformen, zoals Facebook of Twitter, of via (aangepaste) landingspagina's of of virtuele event platformen. Zorg voor een goede partner voor live-opname of multicam voor je evenement.

Wil je een videoreportage of event aftermovie laten maken?

Je bent overtuigd van de kracht van een event aftermovie en je gaat op zoek naar een partner die je adviseert over de beste aanpak voor de grootste impact? Zo versterk je het imago van je bedrijf en kan je verder groeien.

Maar hoe regel je dat snel en efficiënt als je geen kennis van deze markt hebt? En hoe ben je ook zeker dat het bedrijf dat je selecteert, een professionele partner voor jouw visuele content is? Het is heel eenvoudig! Consulteer de onderstaande lijst om de maker van event aftermovies te vinden die bij jou past. Het zijn eventvideografen en partners met meerdere camera's om jouw evenement op de beste manier vast te leggen. Met de filters op onze website erbij vind je supersnel wat je zoekt!

Ontbreekt je videoreportagebedrijf hier nog?

Zonde! Voeg snel een (gratis) link toe en wordt zichtbaar met jouw videografiebedrijf bij talloze eventplanners die dringend op zoek zijn naar een videoreportage voor hun evenement. Zoek je bovendien naar extra marketingmogelijkheden in onze uitgebreide community? Onze ervaren marketeers weten hoe ze jouw videoreportagebedrijf in the picture moeten zetten. Contacteer ons via de website.

Tags: videoreportages, video reportages, videoreportage, video reportage, cameraregistratie, videoreportages antwerpen, videoreportages belgie, evenement filmen, filmopnames, videograaf, opname, opnames, filmen, videografie, video opname, videofilm, camera operator, videoman, videopnames, cameraopnames, steadycam opnames, videodocumentaires, videoopnames, bedrijfsopnames, live opnames, videofilms, video opnames, publiciteitsfilms, cameraopname, video creaties, videoshoot, video creatie, ...

Artikels

De kunst van de perfecte aftermovie

De kunst van de perfecte aftermovie

Na een evenement wil je dat speciale gevoel en de essentie blijvend vastleggen. De aftermovie is daar het ideale medium voor. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw video niet opgaat in de massa?