header

Adventure

Zoek je een avontuurlijke teambuilding met collega’s of vrienden? Dan kunnen wij jou helpen. Hier zijn 113 avontuurlijke teambuilding mogelijkheden te vinden.

Adventure

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.45/10. Gebaseerd op 53 reviews over bedrijven in de categorie 'Adventure'.
 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  A trip down Memory Lane!

  De rit op een authentieke Willy was ronduit memorabel! Philippe (de chauffeur/begeleider) weet als historicus en ex-militair perfect waarover hij het heeft! Er wordt op verschillende plaatsen gestopt en uitleg gegeven over het lokale oorlogsverleden aan de hand van originele foto's, certificaten, anekdotes enz. Dit maakt het verleden plots zeer "tastbaar". Nooit wordt het langdradig, want de afwisseling tussen "avontuurlijke rit" en "verhaaltjes/theorie" is perfect gedoseerd. De begeleider is ook dermate gepassioneerd en begaan, dat je alleen maar mee enthousiast kan zijn:-) Naast de lokale anekdotes, leer je ook bij over de mentaliteit en de waarden van het leger, iets wat mij zeker ook bij blijft. De jeep zelf zit heel comfortabel, wat ik niet had verwacht! Kortom, een echte aanrader voor eenieder die zich, hands-on en op avontuurlijke wijze, even terug wil katapulteren naar de tijd van WWII!

  Laura Moers - Omnia Travel - 24/06/2019

 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  Warbird 3

  Prachtige rondrit, perfect georganiseerd en vooral qua timing dik in orde

  Dirk Thijs - 18/06/2019

 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  Warbird route 3

  Voor een unieke uitstap zit je bij Rent-a-Willy op de juiste plek: vriendelijk onthaal in mooie omgeving, prachtige rondrit met duidelijke uitleg, alles op maat afgestemd, leuke extra's en dit alles onder super enthousiaste begeleiding. Voor herhaling vatbaar.

  miranda van lint - HMV - 18/06/2019

 • Avenature

  Avenature

  Super leuke zintuigentocht

  Met onze familie (24 pers) de zintuigentocht gedaan. Een absolute aanrader! Leuke opdrachten en geweldige begeleiding door Lidie en haar collega. De leeftijd in onze groep varieert van 13 tot 60 jaar en iedereen heeft zich vermaakt. Dit alles in een prachtige omgeving.

  Jacqueline Alders - 17/06/2019

Adventure

Ben je op zoek naar een avontuurlijke teambuilding met je collega's of vrienden? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.nl zijn namelijk 113 teambuilding mogelijkheden te vinden die de avonturier in jou naar boven halen.

Oneindig veel keuze

Op deze pagina vind je een ruim aanbod aan advontuurlijke teambuilding activiteiten. Je kan bijvoorbeeld samen gaan mountainbiken, karten, klimmen, quadrijden, enz. Ook op het water zijn een heleboel leuke activiteiten te vinden, zoals zeilen, vlotten maken, kajakken en raften. Je merkt het meteen; er is een overvloed aan keuze. Deze bedrijven helpen je graag bij de keuze van de juiste activiteiten. Ze maken een op maat gemaakte teambuilding dag om je gasten de dag van hun leven te bezorgen. Plezier gegarandeerd!

Een link toevoegen

Is jouw bedrijf gespecialiseerd in avontuurlijke teambuilding? Voeg dan snel een link toe aan deze pagina. Het is volledig gratis en neemt slecht enkele minuten in beslag.

Tags: outdoor activiteiten, outdoor adventure, adventure, ...

Filters

Reviews

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!