Adventure

Zoek je een avontuurlijke teambuilding met collega’s of vrienden? Dan kunnen wij jou helpen. Hier zijn 110 avontuurlijke teambuilding mogelijkheden te vinden.

Adventure

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.55/10. Gebaseerd op 29 reviews over bedrijven in de categorie 'Adventure'.
 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  super rondritje

  wij hebben ons super geamuseerd.......hele leuke rondrit met fijne gids .......met heel veel dank
  groeten fabienne, jelle en lieve

  lieve vanherck - vanherck lieve - 08/08/2018

 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  Legerjeep rijden

  Heel leuke namiddag gehad. Relaxte sfeer. Het meerijden met de willy is al heel leuk, maar zelf rijden is de max. We hebben nog een erg lekkere bbq georganiseerd met vlees van de plaatselijke beenhouwer. Zeer goed verzorgd en erg lekker. Kortom, een topuitstap. Een puntje tot verbetering. Als je echte bierliefhebbers in je gezelschap hebt is het aangenamer om het plaatselijke bier uit een glas te kunnen drinken. Voor de rest. Topdag.

  Luc Rieberghs - Het Heidebloempje - 01/08/2018

 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  Rent-a-Willys, een aanrader!

  Voor vaderdag heb ik een rondrit met een Willys jeep kado gedaan. Het was een voltreffer.
  De jeep zelf was perfect in orde evenals de vakkundige begeleiding van Philippe. Altijd iets leuk en interessant te vertellen over de Willys jeep, de omgeving, geschiedenis, ...
  Zeker doen dus!

  Matthias Vandercleyen - Syscom NV - 15/07/2018

 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  Warbirdroute 2

  Wij hebben de warbirdroute 2 gevolgd, zeer interessant en veel te weten gekomen over wo2 in onze eigen omgeving welk volledig nieuw was voor ons.
  De begeleider die meegaat is zeer vriendelijk, goed op de hoogte van de gebeurtenissen tijdens wo2 en een perfecte instructeur wanneer jezelf achter het stuur van de Willy's Jeep mag plaats nemen.
  Wij gaan dit zeker nog eens doen maar dan de warbirdroute1.
  Dit is zeker een aanrader voor iedereen!

  Priscilla Holdstock - 10/06/2018

Adventure

Ben je op zoek naar een avontuurlijke teambuilding met je collega's of vrienden? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.nl zijn namelijk 110 teambuilding mogelijkheden te vinden die de avonturier in jou naar boven halen.

Oneindig veel keuze

Op deze pagina vind je een ruim aanbod aan advontuurlijke teambuilding activiteiten. Je kan bijvoorbeeld samen gaan mountainbiken, karten, klimmen, quadrijden, enz. Ook op het water zijn een heleboel leuke activiteiten te vinden, zoals zeilen, vlotten maken, kajakken en raften. Je merkt het meteen; er is een overvloed aan keuze. Deze bedrijven helpen je graag bij de keuze van de juiste activiteiten. Ze maken een op maat gemaakte teambuilding dag om je gasten de dag van hun leven te bezorgen. Plezier gegarandeerd!

Een link toevoegen

Is jouw bedrijf gespecialiseerd in avontuurlijke teambuilding? Voeg dan snel een link toe aan deze pagina. Het is volledig gratis en neemt slecht enkele minuten in beslag.

Tags: outdoor activiteiten, outdoor adventure, adventure, ...

Filters

Reviews

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!