Adventure

Zoek je een avontuurlijke teambuilding met collega’s of vrienden? Dan kunnen wij jou helpen. Hier zijn 112 avontuurlijke teambuilding mogelijkheden te vinden.

Adventure

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 26 reviews over bedrijven in de categorie 'Adventure'.
 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  Warbirdroute 2

  Wij hebben de warbirdroute 2 gevolgd, zeer interessant en veel te weten gekomen over wo2 in onze eigen omgeving welk volledig nieuw was voor ons.
  De begeleider die meegaat is zeer vriendelijk, goed op de hoogte van de gebeurtenissen tijdens wo2 en een perfecte instructeur wanneer jezelf achter het stuur van de Willy's Jeep mag plaats nemen.
  Wij gaan dit zeker nog eens doen maar dan de warbirdroute1.
  Dit is zeker een aanrader voor iedereen!

  Priscilla Holdstock - 10/06/2018

 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  Topdag

  Top activiteit , een echte aanrader om eens te doen . We gaan zeker terug voor de nachtrit !

  Dirk Beerden - 14/05/2018

 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  Leuke ervaring in eigen streek

  Hallo,
  We hebben een leuke voormiddag mogen ervarwn met rent-a-willys! Het is een leuke route en het is heel fijn om zelf te mogen rijden!
  Heel erg bedankt om ons dit te leren kennen.

  Els Plettinckx - 07/05/2018

 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  Warbirdroute 2 - toporganisatie in super aangename sfeer

  Beste Philippe, dank zij je enthousiasme en uitstekend organisatietalent heb ik een onvergetelijke dag mogen meemaken tijdens de warbirdroute 2. Een must voor elke liefhebber van oorlog- en luchtvaartgeschiedenis. Je hebt ons via een prachtig uitgekozen parcour met onze oude voertuigen naar menige crashsites gebracht van zowel Duitse als geallieerde vliegtuigen waarvan de bemanningsleden tijdens WO2 minder fortuinlijk waren gedurende hun confrontaties in het Belgische luchtruim. Je relaas van hun wedervaren was uitstekend onderbouwd met indrukwekkende documentfoto's wat getuigt van een heus opzoek- en voorbreidingswerk. Het mooie weer en de aangename sfeer onder alle deelnemers hebben de Topdag nog eens bekroond.
  Krist

  Krist Mahieu - 12/04/2018

Adventure

Ben je op zoek naar een avontuurlijke teambuilding met je collega's of vrienden? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.nl zijn namelijk 112 teambuilding mogelijkheden te vinden die de avonturier in jou naar boven halen.

Oneindig veel keuze

Op deze pagina vind je een ruim aanbod aan advontuurlijke teambuilding activiteiten. Je kan bijvoorbeeld samen gaan mountainbiken, karten, klimmen, quadrijden, enz. Ook op het water zijn een heleboel leuke activiteiten te vinden, zoals zeilen, vlotten maken, kajakken en raften. Je merkt het meteen; er is een overvloed aan keuze. Deze bedrijven helpen je graag bij de keuze van de juiste activiteiten. Ze maken een op maat gemaakte teambuilding dag om je gasten de dag van hun leven te bezorgen. Plezier gegarandeerd!

Een link toevoegen

Is jouw bedrijf gespecialiseerd in avontuurlijke teambuilding? Voeg dan snel een link toe aan deze pagina. Het is volledig gratis en neemt slecht enkele minuten in beslag.

Tags: outdoor activiteiten, outdoor adventure, adventure, ...

Filters

Reviews

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!