Adventure

Zoek je een avontuurlijke teambuilding met collega’s of vrienden? Dan kunnen wij jou helpen. Hier zijn 108 avontuurlijke teambuilding mogelijkheden te vinden.

Adventure

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.5/10. Gebaseerd op 31 reviews over bedrijven in de categorie 'Adventure'.
 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  Back to Basics Driving

  Mid October, sun gods smiling, and driving cross country in a Willys Jeep, Fantastic day out remembering how basic transport can be a whole new experience. No servos, no turbos, no airco, no sat nav, no radio,.. just driving.
  Great fun, and learned a bit more about WW2 history.
  Thanks to Phillipe at Rent a Willys for a great day.

  Malcolm Loney - 16/10/2018

 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  perfecte uitstap met een gids waarvoor niets teveel is

  We hebben een perfecte uitstap gemaakt op dinsdag 21/8/2018 , met Philippe en de "bejaarde" jeep , welke volledige in orde is volgens de huidige veiligheidsnormen , en hadden gekozen voor warbirdroute 1 ,omdat dit in onze nabije omgeving was. De weergoden waren ons ook goedgezind . Na een korte film , bijhorend drankje en de demo hoe je met de jeep moet rijden , waren we snel onderweg. Philippe is voor dit soort event echt in de wieg gelegd. Zelden zo'n natuurtalent als gids gehad. Prachtige verhalen die goed werden onderbouwd met de nodige foto's of krantenknipsels. Hij zoekt echt alles uit tot op de bodem en weet van de streek en elke plek die je passert wel iets te vertellen. We namen overal de nodige tijd , werden nooit aangemaand om wat sneller te gaan/rijden . Een start uur weet je , maar op het einduur staat wat rek. Zelfs zo kort bij nog een bos ontdekt , welke we niet kenden.. Doe zo verder Philippe .

  Ivan Kerremans - 24/08/2018

 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  super rondritje

  wij hebben ons super geamuseerd.......hele leuke rondrit met fijne gids .......met heel veel dank
  groeten fabienne, jelle en lieve

  lieve vanherck - vanherck lieve - 08/08/2018

 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  Legerjeep rijden

  Heel leuke namiddag gehad. Relaxte sfeer. Het meerijden met de willy is al heel leuk, maar zelf rijden is de max. We hebben nog een erg lekkere bbq georganiseerd met vlees van de plaatselijke beenhouwer. Zeer goed verzorgd en erg lekker. Kortom, een topuitstap. Een puntje tot verbetering. Als je echte bierliefhebbers in je gezelschap hebt is het aangenamer om het plaatselijke bier uit een glas te kunnen drinken. Voor de rest. Topdag.

  Luc Rieberghs - Het Heidebloempje - 01/08/2018

Adventure

Ben je op zoek naar een avontuurlijke teambuilding met je collega's of vrienden? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.nl zijn namelijk 108 teambuilding mogelijkheden te vinden die de avonturier in jou naar boven halen.

Oneindig veel keuze

Op deze pagina vind je een ruim aanbod aan advontuurlijke teambuilding activiteiten. Je kan bijvoorbeeld samen gaan mountainbiken, karten, klimmen, quadrijden, enz. Ook op het water zijn een heleboel leuke activiteiten te vinden, zoals zeilen, vlotten maken, kajakken en raften. Je merkt het meteen; er is een overvloed aan keuze. Deze bedrijven helpen je graag bij de keuze van de juiste activiteiten. Ze maken een op maat gemaakte teambuilding dag om je gasten de dag van hun leven te bezorgen. Plezier gegarandeerd!

Een link toevoegen

Is jouw bedrijf gespecialiseerd in avontuurlijke teambuilding? Voeg dan snel een link toe aan deze pagina. Het is volledig gratis en neemt slecht enkele minuten in beslag.

Tags: outdoor activiteiten, outdoor adventure, adventure, ...

Filters

Reviews

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!