header

Shuttle en pendeldiensten

Geen parking vlakbij jouw eventlocatie? Dan kan een professionele shuttle en pendeldienst van pas komen. Zo raken je gasten zonder problemen op hun bestemming.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'Shuttle en pendeldiensten'.
 • Taxitel bvba

  Taxitel bvba

  Zeer positieve samenwerking

  We hebben nu bijna twee jaar een zeer positieve samenwerking met Taxitel. Taxi's komen zeer vaak op tijd en meestal worden we tijdig verwittigd mocht er toch onverwachts een vertraging zijn. Zeer tevreden!

  - Martin's Hotels sa - 05/07/2019

 • Taxitel bvba

  Taxitel bvba

  snelle en vlotte service

  Als bedrijf kunnen we steeds rekenen op een vlotte samenwerking met Taxitel. Zij staan telkens vroeger klaar dan het uur van de afspraak en staan ook snel te plaatse. Doordat zij elke betaalkaart aanvaarden zijn zij ideaal voor onze internationale bezoekers . Taxitel is een topper.

  receptie Mechelen - P&G - 04/07/2019

 • Taxitel bvba

  Taxitel bvba

  top

  topservice en zelfs voor de scootmobiel / rolstoel gebruiker

  wim weytjens - 04/07/2019

Shuttle en pendeldiensten

Geen parking vlakbij jouw eventlocatie? Dan kan een shuttle en pendeldienst van pas komen. Zo raken je gasten zonder problemen op hun bestemming. Op deze pagina vind je een handig overzicht van de beste bedrijven in België en Nederland die shuttle en pendeldiensten aanbieden.

Professionele pendel service

Shuttle en pendelbussen zijn erg handig wanneer er weinig parkeerplaatsen in de buurt van de evenementlocatie zijn. Dit is vooral interessant als ook het openbaar vervoer afgelegen is. Afhankelijk van het soort evenement, kan je kiezen voor een wagen, personenbus of autobus. Opstapmogelijkheden voor personen in een rolstoel zijn ook voorzien. Er werd dus aan alles gedacht. Bovendien zorgt een gecertificeerde chauffeur ervoor dat alles vlot verloopt en dat je veilig aankomt.

Jouw bedrijf op deze pagina?

Om jouw bedrijf aan onderstaande lijst toe te voegen, hoef je simpelweg op deze knop te klikken. Maak gratis een bedrijfsfiche aan en klaar is kees. Zo eenvoudig is het!

Tags: ...

Filters

Reviews

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!