Shuttle en pendeldiensten

Shuttle bus nodig want je hebt geen of niet voldoende parking vlakbij jouw eventlocatie? Dan kan een professionele shuttle dienst en pendeldienst van pas komen. Zo raken je gasten efficiënt op hun bestemming.

e-touristram

e-touristram

Schrijf review Antwerpen

Touristram reeds meer dan 25 jaar een begrip in Sigtseeing. Nu gaan we een stap verder met onze nieuwe elektrische voertuigen. Beschikbaar voor rondritten, huwelijken, op maat gemaakte ritten enz.

Y-Drive Chauffeured Services bv

Y-Drive Chauffeured Services bv

11 reviews Hever

Y-Drive is een professionele chauffeurdienst met een klantgerichte en persoonlijke aanpak. Wij zijn gespecialiseerd in comfortabel, stijlvol en betaalbaar personenvervoer.

HAVI Reizen

HAVI Reizen

Schrijf review Goor

Personenvervoer per luxe touringcar daar bestel je HAVI Reizen voor.

Party Ride

Party Ride

3 reviews Kontich

Party Ride te Kontich biedt kwaliteitsvol en betaalbaar oldtimer- en limousineverhuur aan en dit steeds met chauffeur.

Doelen Coach - Limousine - Taxiservice

Doelen Coach - Limousine - Taxiservice

Schrijf review Rozenburg

Wij stellen ons graag voor als een modern Limousine & Coach bedrijf met een jong, modern wagenpark en ervaren medewerkers om u van dienst te zijn bij alles wat met transport te maken heeft.

Divaco Gator en Golfkar Verhuur bv

Divaco Gator en Golfkar Verhuur bv

Schrijf review Wijk bij Duurstede

Zoekt u een oplossing voor transport op uw beurs, festival, bruiloft, feest, concert, toernooi, filmopname of ander evenement? De oplossing is eenvoudig: huur een golfkar, gator of elektrowagen van Divaco, de Gator en Golfkar verhuurspecialist.

Ben's Travel Service

Ben's Travel Service

Schrijf review Sint - Amandsberg

Bij Ben's Travel Service zijn uitmuntende service, kwalitatief hoogstaande voertuigen, onberispelijke rijstijl, stiptheid etc. geen loze beloften.

B72

B72

Schrijf review Rumst

B72 is gespecialiseerd in het vervoer van personen, artiesten en zakenmensen.

Dijkstra Cars

Dijkstra Cars

Schrijf review Leeuwarden

Wij verhuren unieke bussen welke uitermate geschikt zijn voor evenementen, bruiloften, …

Minibuscentrale

Minibuscentrale

Schrijf review Alphen aan den Rijn

Wilt u een minibus huren en er op uit met een groep van 16 personen? Kies dan voor onze prachtige, luxe 16 persoons Mercedes Sprinter die u kunt huren bij Minibuscentrale.

eSupplier

eSupplier

Schrijf review Zwevezele

Wij zijn een Belgische onderneming eSupplier, gespecialiseerd in kleine elektrische voertuigen zoals cargofietsen, golfkarren, elektrische gators, shuttlebussen, utility- en last-mile delivery voertuigen.

No Photo Available

EventCare

Schrijf review Amsterdam

Gepassioneerd in evenementconcepten, -beleving, -verkeers- en veiligheidsmanagement, -(duty)management, -productie, -logistiek, -branding, -marketing, -communicatie, -registratie, -opleiding, -coaching en -medewerkers,.

Meer resultaten wereldwijd

Touristram

Touristram

Schrijf review Lier

Touristram is reeds 23 jaar op de markt met zijn unieke 4-seizoensvoertuigen voor open-deur-dagen, shuttle diensten, bedrijfsevents, promo-voertuig, huwelijken, braderijen, enz...

Golfkar

Golfkar

Schrijf review Sint-Martens-Latem

Verhuur van Golfkarren voor 4 personen, 6 personen, 8 personen en 10 personen.

Yvan's CS-Chauffeured Services

Yvan's CS-Chauffeured Services

Schrijf review Mechelen

Chauffeursdiensten aan betaalbare tarieven.Discreet, veilig en comfortabel. Yvan verzorgt uw persoonlijk vervoer met zijn Range Rover Discovery Sport. Voor al uw evenementen in binnen en buitenland.

The London Ceremony Bus bv

The London Ceremony Bus bv

Schrijf review Kapellen

The London Ceremony Bus biedt je een keuze uit één van de grootste collecties oldtimerbussen uit België, allemaal in prachtige staat en volledig gerestaureerd.

Taxitel bv

Taxitel bv

16 reviews Mechelen

Taxi Tel Mechelen is wellicht de beste taxi service in Groot-Mechelen. Je kan er op af gaan dat wij u klanten of personeel prima verzorgen en veilig ter bestemming brengen. We kunnen vous jouw events eveneens shuttlediensten organiseren.

Azerius

Azerius

Schrijf review Diegem

U kiest vijf sterren voor uw hotels, voor uw vluchten en voor uw restaurants. Het spreekt voor zich dat u ook enkel het beste wil wanneer u een chauffeur boekt.

CTD Taxi

CTD Taxi

4 reviews Mechelen

CTD Taxi is al jaren een gevestigde waarde in de sector van het personenvervoer waar kwaliteit, veiligheid en vriendelijkheid centraal staat met goed opgeleide chauffeurs.

Luxury Shuttle

Luxury Shuttle

Schrijf review Brussel

Luxury Shuttle is een jong, dynamisch vervoersbedrijf dat gespecialiseerd is in luchthaven- zakelijk-vervoer alsook VIP-vervoer.

BBSi bvba

BBSi bvba

Schrijf review Edegem

BBSi streeft naar perfectie in het organiseren en evalueren van alle facetten van VIP-behandelingen. Dit kan gaan van de totale coördinatie, roadshow management, specifiek vervoer voor meetings en vergaderingen, reizen of organisatie van congressen en eve

Snel Taxi

Snel Taxi

Schrijf review Mechelen

Snel Taxi werkt sinds 2008 mee aan een betere mobiliteit in en rond de stad Mechelen. Via personenvervoer, pakjesvervoer en fietstaxi.

Hspace Limo & Transportation Services

Hspace Limo & Transportation Services

Schrijf review Amman

Hspace is een gevestigd op maat gemaakt bedrijf in Amman dat als doel heeft een uitzonderlijke chauffeursdienst te leveren voor elke gelegenheid, deur-tot-deur-service in een privéauto.

Philly Car and Limo

Philly Car and Limo

Schrijf review Philadelphia

Philly Car and Limo heeft sedans, stretch limousines, SUV limousines en partybussen om te voorzien in uw behoeften aan auto- en limousineservices in Philadelphia.

Distrimob

Distrimob

Schrijf review Knokke-Heist

Onze e-shuttlebussen zijn ideaal om in te zetten tijdens evenementen, festivals of beurzen, en dit door heel Europa.

No Photo Available

Blackbird Worldwide - Limo & Car Services

Schrijf review New York

Het hoofdkantoor van Blackbird Worldwide Chauffeured Services is gevestigd in New York en Washington DC. Blackbird heeft zijn eigen auto's in de VS. We bieden diensten aan in 600 steden en 70 landen over de hele wereld.

No Photo Available

VIP & Butler Services

Schrijf review Oostkamp

VIP & Butler Services België Nog nooit een beroep gedaan op een butler? Geen nood, anno 2016 blijft het werken met een butler nog een hoogst uitzonderlijk gebeuren.

No Photo Available

LIMO Yves

Schrijf review Lede

Yves en zijn team staan garant voor professionalisme, discretie en kwaliteit. Ons wagenpark is up to date, picco bello in orde en brengt u zonder problemen waar u maar wil!

No Photo Available

Airpo Taxi Service

Schrijf review Sint-Kruis

Meerdere meetings op één dag doorheen de Benelux? Een blessure of ingetrokken rijbewijs? Huur uw privé chauffeur bij Airpo taxi service en benut uw tijd in de auto om verder te werken.

No Photo Available

JVI bv

Schrijf review Wevelgem

Wij bieden shutlle diensten (pendel dienst) voor al uw feesten en/of events dit door middel van recente luxe minibussen tot 8 personen. Daarnaast zijn wij ook beschikbaar voor taxi en of ander personenvervoer (luchthavenvervoer, ...).

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.98/10. Gebaseerd op 34 reviews over bedrijven in de categorie 'Shuttle en pendeldiensten'.

Y-Drive Chauffeured Services bv

Y-Drive Chauffeured Services bv

Topservice.

|Marc Huybrechts|13/01/2023

Stipt op tijd,vriendelijk met mooie bmw 530i

Party Ride

Party Ride

Huwelijksdag 22 december 2022

|Carlos de BROUWER|25/12/2022

Beste,
Dank van harte voor de prachtige wagen en de zeer vriendelijke gedienstige en voorzichtige chauffeur. Iedereen was zeer enthousiast en beleefde iets uniek. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Een aanrader voor onze vrienden , kennissen en relaties ! Nogmaals hartelijk bedankt voor de correcte afspraken van de LAST MINUTE booking. 22/12/2022 was een dag die nooit meer vergeten wordt. Mvg, De familie de BROUWER

Y-Drive Chauffeured Services bv

Y-Drive Chauffeured Services bv

Veilig naar huis

|Danielle Van den Broeck|03/10/2022

Wij hebben taxivervoer gebruikt om 5 verschillende groepen mensen naar verschillende bestemmingen te brengen na een huwelijksfeest. Alles was prima georganiseerd: chauffeurs waren op tijd op de plaats van afspraak en waren uitermate vriendelijk en correct. Wagens zijn ruim, comfortabel en goed onderhouden. Een echte aanrader.

Y-Drive Chauffeured Services bv

Y-Drive Chauffeured Services bv

Prima luchthaven vervoer

|Riemke De Vadder (Privé)|03/10/2022

Perfecte service, perfect op tijd, zeer vriendelijk onthaald! Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Shuttle en pendeldiensten

Shuttlevervoer- en pendelvervoer is erg handig als er weinig parkeerplaats is in de buurt van je evenement locatie of je gasten moet vervoeren tussen locaties. En ook als er weinig of geen openbaar vervoer aanwezig is. Zeker bij grote evenementen maakt een shuttle dienst en pendeldienst deel uit van je mobiliteitsplan en parkingbeheer.

Professionele shuttle transfers

Pendeldiensten inzetten gaat verder dan het reserveren van een aantal bussen of voertuigen. Planning is daarbij zeer belangrijk! Met een professionele partner voor shuttle vervoer ben je zeker van goed georganiseerde bezoekersstromen. Pendelvervoer kun je inzetten voor kleine groepen tot grote bezoekersstromen van tienduizenden mensen.

Afhankelijk van het soort evenement, kun je kiezen voor wagens, personenbussen, luxe touringcars of autobussen die je dan bijvoorbeeld om de 30 minuten laat rijden. Een andere optie is één of meerdere chauffeurs die klaarstaan om je gasten met de shuttle bus te laten vertrekken. Daarna keren de chauffeur(s) terug naar het event om klaar te staan voor de volgende gasten die gebruik willen maken van het event vervoer. Opstapmogelijkheden voor personen in een rolstoel zijn op deze shuttle bussen ook voorzien. Gecertificeerde chauffeurs zorgen ervoor dat alles vlot verloopt en dat je gasten veilig aankomen.

Milieuvriendelijk en comfortabel alternatief mogelijk

Vandaag is er ook al een mooi aanbod in kleine en grote elektrische shuttle bussen en ook elektrische treintjes die een milieuvriendelijk en comfortabel alternatief vormen voor het vervoer van personen op evenementen.

Naast (elektrische) pendelbussen en autobussen ter beschikking te stellen, wil je een extraatje doen voor je vip klanten of speciale leveranciers? Een helikopter inschakelen, of waarom niet, een rij limousines of ceremoniewagens inhuren, is een idee dat zeker geapprecieerd wordt.

Jij zoekt een shuttle bus service?

Pendelvervoer organiseren doe je niet elke dag. Een zoektocht naar een betrouwbare partij die je daarbij gaat helpen is belangrijk. Een shuttle bus bedrijf met kwalitatieve wagens of bussen en ook belangrijk, opgeleide en representatieve chauffeurs. Voor kleine of grote evenementen. Voor korte tijd of een langere periode. Een partner die samen met je de beste routes en nodige opstapplaatsen uitstippelt en bepaalt, met duidelijke prijzen en voorwaarden. Kortom, een bedrijf dat optimaal met je meedenkt, zodat je evenement een succes wordt. Efficiënt op zoek gaan naar een partner voor je shuttle diensten doe je in onderstaande lijst. Tip: ga nog sneller in je zoektocht en gebruik de filters.

Jouw bedrijf in shuttle diensten en pendeldiensten op deze pagina?

Jouw bedrijf gespecialiseerd in shuttle services staat nog niet in deze lijst? Dan is het dringend tijd om een bedrijfspagina aan te maken. Dat doe je eenvoudig én gratis via onderstaande knop. Door in deze lijst met je bedrijf in pendeldiensten aanwezig te zijn, kom je in het vizier van de duizenden eventorganisatoren die onze site dagelijks bezoeken. En daar zijn er heel wat bij die op zoek zijn naar een shuttle bus. Nog meer marketingpower nodig? Neem contact op met de marketingexperts van eventplanner.net via de website.

Tags: ...