Shuttle en pendeldiensten

Shuttle bus nodig want je hebt geen of niet voldoende parking vlakbij jouw eventlocatie? Dan kan een professionele shuttle dienst en pendeldienst van pas komen. Zo raken je gasten efficiënt op hun bestemming.

e-Touristram

e-Touristram

Schrijf review Lier

Het bedrijf Touristram bouwt en verbouwt reeds meer dan 30 jaar toeristische trams en is goed vertrouwd met de specifieke noden van deze voertuigen omdat het, naast de constructie van deze voertuigen; ook instaat voor de uitbating ervan.

Y-Drive Chauffeured Services bv

Y-Drive Chauffeured Services bv

12 reviews Hever

Y-Drive is een professionele chauffeurdienst met een klantgerichte en persoonlijke aanpak. Wij zijn gespecialiseerd in comfortabel, stijlvol en betaalbaar personenvervoer.

HAVI Reizen

HAVI Reizen

Schrijf review Goor

Personenvervoer per luxe touringcar daar bestel je HAVI Reizen voor.

Party Ride bv

Party Ride bv

5 reviews Kontich

Party Ride te Kontich biedt kwaliteitsvol en betaalbaar oldtimer- en limousineverhuur aan en dit steeds met chauffeur.

Doelen Coach - Limousine - Taxiservice

Doelen Coach - Limousine - Taxiservice

Schrijf review Rozenburg

Wij stellen ons graag voor als een modern Limousine & Coach bedrijf met een jong, modern wagenpark en ervaren medewerkers om u van dienst te zijn bij alles wat met transport te maken heeft.

Divaco Gator en Golfkar Verhuur bv

Divaco Gator en Golfkar Verhuur bv

Schrijf review Wijk bij Duurstede

Zoekt u een oplossing voor transport op uw beurs, festival, bruiloft, feest, concert, toernooi, filmopname of ander evenement? De oplossing is eenvoudig: huur een golfkar, gator of elektrowagen van Divaco, de Gator en Golfkar verhuurspecialist.

Ben's Travel Service

Ben's Travel Service

Schrijf review Sint - Amandsberg

Bij Ben's Travel Service zijn uitmuntende service, kwalitatief hoogstaande voertuigen, onberispelijke rijstijl, stiptheid etc. geen loze beloften.

Minibuscentrale

Minibuscentrale

Schrijf review Alphen aan den Rijn

Wilt u een minibus huren en er op uit met een groep van 16 personen? Kies dan voor onze prachtige, luxe 16 persoons Mercedes Sprinter die u kunt huren bij Minibuscentrale.

B72

B72

Schrijf review Rumst

B72 is gespecialiseerd in het vervoer van personen, artiesten en zakenmensen.

NJoyride

NJoyride

Schrijf review Grou

Wij verhuren unieke bussen welke uitermate geschikt zijn voor evenementen, bruiloften, …

eSupplier

eSupplier

Schrijf review Zwevezele

Wij zijn een Belgische onderneming eSupplier, gespecialiseerd in kleine elektrische voertuigen zoals cargofietsen, golfkarren, elektrische gators, shuttlebussen, utility- en last-mile delivery voertuigen.

No Photo Available

EventCare

Schrijf review Amsterdam

Gepassioneerd in evenementconcepten, -beleving, -verkeers- en veiligheidsmanagement, -(duty)management, -productie, -logistiek, -branding, -marketing, -communicatie, -registratie, -opleiding, -coaching en -medewerkers,.

Meer resultaten wereldwijd

Touristram

Touristram

Schrijf review Lier

Touristram is reeds 23 jaar op de markt met zijn unieke 4-seizoensvoertuigen voor open-deur-dagen, shuttle diensten, bedrijfsevents, promo-voertuig, huwelijken, braderijen, enz...

Big boss limousine

Big boss limousine

Schrijf review White hall

Boek vandaag nog een limousine of partybus die direct te boeken is.

The London Ceremony Bus bv

The London Ceremony Bus bv

Schrijf review Kapellen

The London Ceremony Bus biedt je een keuze uit één van de grootste collecties oldtimerbussen uit België, allemaal in prachtige staat en volledig gerestaureerd.

Taxitel bv

Taxitel bv

16 reviews Mechelen

Taxi Tel Mechelen is wellicht de beste taxi service in Groot-Mechelen. Je kan er op af gaan dat wij u klanten of personeel prima verzorgen en veilig ter bestemming brengen. We kunnen vous jouw events eveneens shuttlediensten organiseren.

Azerius

Azerius

Schrijf review Diegem

U kiest vijf sterren voor uw hotels, voor uw vluchten en voor uw restaurants. Het spreekt voor zich dat u ook enkel het beste wil wanneer u een chauffeur boekt.

CTD Taxi

CTD Taxi

4 reviews Mechelen

CTD Taxi is al jaren een gevestigde waarde in de sector van het personenvervoer waar kwaliteit, veiligheid en vriendelijkheid centraal staat met goed opgeleide chauffeurs.

Luxury Shuttle

Luxury Shuttle

Schrijf review Brussel

Luxury Shuttle is een jong, dynamisch vervoersbedrijf dat gespecialiseerd is in luchthaven- zakelijk-vervoer alsook VIP-vervoer.

BBSi bvba

BBSi bvba

Schrijf review Edegem

BBSi streeft naar perfectie in het organiseren en evalueren van alle facetten van VIP-behandelingen. Dit kan gaan van de totale coördinatie, roadshow management, specifiek vervoer voor meetings en vergaderingen, reizen of organisatie van congressen en eve

Hspace Limo & Transportation Services

Hspace Limo & Transportation Services

3 reviews Amman

Hspace is een gevestigd op maat gemaakt bedrijf in Amman dat als doel heeft een uitzonderlijke chauffeursdienst te leveren voor elke gelegenheid, deur-tot-deur-service in een privéauto.

Snel Taxi

Snel Taxi

Schrijf review Mechelen

Snel Taxi werkt sinds 2008 mee aan een betere mobiliteit in en rond de stad Mechelen. Via personenvervoer, pakjesvervoer en fietstaxi.

Philly Car and Limo

Philly Car and Limo

Schrijf review Philadelphia

Philly Car and Limo heeft sedans, stretch limousines, SUV limousines en partybussen om te voorzien in uw behoeften aan auto- en limousineservices in Philadelphia.

Limo Service in NYC

Limo Service in NYC

Schrijf review Queens

Bent u op zoek naar een professionele NYC limousine- en autoservice? We bieden limousine- en autoservice in Manhattan, Queens, Brooklyn, Staten Island, JFK, LGA, EWR, HPN, TEB, SWF, ISP en alle luchthavens van NYC.

Rockstarz Limousine & Party Bus

Rockstarz Limousine & Party Bus

Schrijf review Novi

Novi Limousine en Party Bus Service is Michigan's nummer 1 vervoerder voor elke gelegenheid of evenement.

Limo Service in NYC

Limo Service in NYC

Schrijf review New Yok

Limousineservice in NYC, gevestigd in New York, biedt betrouwbaar, elegant limousinevervoer en directiebusdiensten aan individuen, privégroepen en zakelijke groepen in heel Long Island.

Distrimob

Distrimob

Schrijf review Knokke-Heist

Onze e-shuttlebussen zijn ideaal om in te zetten tijdens evenementen, festivals of beurzen, en dit door heel Europa.

JVI bv

JVI bv

Schrijf review Wevelgem

Wij bieden shutlle diensten (pendel dienst) voor al uw feesten en/of events dit door middel van recente luxe minibussen tot 8 personen. Daarnaast zijn wij ook beschikbaar voor taxi en of ander personenvervoer (luchthavenvervoer, ...).

WeDriveGlobal

WeDriveGlobal

Schrijf review London

Mocht u chauffeurs en vervoersdiensten nodig hebben in heel Londen en de omliggende gebieden, dan staan wij bekend als de 'beste' chauffeurs in de omgeving en kunnen wij u altijd helpen.

No Photo Available

Blackbird Worldwide - Limo & Car Services

Schrijf review New York

Het hoofdkantoor van Blackbird Worldwide Chauffeured Services is gevestigd in New York en Washington DC. Blackbird heeft zijn eigen auto's in de VS. We bieden diensten aan in 600 steden en 70 landen over de hele wereld.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 40 reviews over bedrijven in de categorie 'Shuttle en pendeldiensten'.

Y-Drive Chauffeured Services bv

Y-Drive Chauffeured Services bv

Uitstekende dienstverlening tijdens onze trouwdag

|Liesbeth Cuyt|09/08/2023

We deden beroep op het team van Y Drive om ons op onze trouwdag naar de verschillende locaties te brengen. Niet alleen blonken zij uit in professionaliteit en stiptheid, maar zij waren ook zeer attent naar onze gasten toe. Niets was te veel gevraagd. Alleen maar lovende woorden.

Party Ride bv

Party Ride bv

Limo rit

|Dave Van eyck|10/07/2023

We hebben genoten van de rit is zeker aangeblevenen

Party Ride bv

Party Ride bv

Huwelijksdag

|Nathalie Nisen|28/05/2023

Onze huwelijksdag was meteen feestelijk gestart met jullie limousine en professionele chauffeur,
alles perfect geregeld door Peter! Dikke merci voor de uitmuntende service!! Nathalie en Elke

Hspace Limo & Transportation Services

Hspace Limo & Transportation Services

Onvergetelijke rit langs de Jordaan met Mustafa

|Deshia Yulian (PT Teh Sapu Jagat)|09/02/2023

Het beste deel van Jordanië zijn de mensen. De Jordaanse mensen zijn de vriendelijkste, meest gastvrije en behulpzame mensen die we ooit hebben ontmoet.
We genoten van elk moment van onze reis naar Jordanië, vooral Petra. De binnenkomst was geweldig, de setting van de rode rotsen was surrealistisch en iedereen was vriendelijk. Onze gids Mustafa ontmoette ons op tijd en zonder problemen. We hadden een ongelooflijke tijd met hem. Hij was deskundig en gaf het beste advies. Hij hielp ons zelfs onze reis naar Wadi Rum te coördineren, zodat we beide in één reis konden doen. Hij was onze chauffeur en vertaler en wist waar hij heen moest om het beste eten en de beste ervaring te hebben. Zijn Engels is fantastisch en hij nam ons mee op een heerlijke rondleiding door zijn geboorteplaats. We hebben mansaf en homemadezaatar kunnen proberen, wat heerlijk was en we hebben geleerd hoe we het zelf kunnen bereiden!
We hadden een onvergetelijke tijd en ik zou hem aanbevelen aan iedereen die Jordanië wil bezoeken. Hij maakte onze reis speciaal en we zullen het nooit vergeten.

Shuttle en pendeldiensten

Shuttlediensten en pendelvervoer zijn erg handig als er weinig parkeerplaatsen zijn in de buurt van je evenementenlocatie of als je je gasten van de ene plaats naar de andere moet vervoeren. En ook als er weinig of geen openbaar vervoer aanwezig is. Zeker bij grote evenementen maakt een shuttle of pendeldienst deel uit van je mobiliteitsplan en parkingbeheer.

Professionele shuttle transfers

Pendeldiensten inzetten gaat verder dan het reserveren van een aantal bussen of voertuigen. Planning is daarbij zeer belangrijk! Met een professionele partner voor shuttle vervoer ben je zeker van goed georganiseerde bezoekersstromen. Pendelvervoer kun je inzetten voor zowel kleine groepen als voor grote bezoekersstromen van tienduizenden mensen.

Afhankelijk van het soort evenement, kun je kiezen voor wagens, personenbussen, luxe touringcars of autobussen die je dan bijvoorbeeld om de 30 minuten laat rijden. Een andere optie is één of meerdere chauffeurs inschakelen om je gasten met de shuttle bus te vervoeren. Daarna keren de chauffeurs dan terug naar het event om de volgende gasten die gebruik willen maken van het event vervoer op te wachten. Opstapmogelijkheden voor personen in een rolstoel zijn op deze shuttle bussen ook voorzien. Gecertificeerde chauffeurs zorgen ervoor dat alles vlot verloopt en dat je gasten veilig aankomen.

Milieuvriendelijk en comfortabel alternatief mogelijk

Vandaag kan je kiezen ook al kiezen uit een mooi aanbod kleine en grote elektrische shuttle bussen of zelfs elektrische treintjes die een milieuvriendelijk en comfortabel alternatief vormen voor het vervoer van personen op evenementen.

Wil je naast (elektrische) pendelbussen en autobussen aanbieden ook een extraatje doen voor je vip klanten of speciale leveranciers? Een helikopter inschakelen of, waarom niet, een rij limousines of ceremoniewagens inhuren, zijn ideeën die zeker geapprecieerd wordt.

Zoek je een shuttle bus service?

Pendelvervoer organiseren doe je niet elke dag. Een zoektocht naar een betrouwbare partij die je daarbij gaat helpen is belangrijk. Je wil natuurlijk een shuttle bus bedrijf met kwalitatieve wagens of bussen en, ook belangrijk, opgeleide en representatieve chauffeurs. Iemand die klaarstaat voor kleine of grote evenementen, voor korte tijd of een langere periodes, een partner die samen met je de beste routes en nodige opstapplaatsen uitstippelt en bepaalt, met duidelijke prijzen en voorwaarden. Kortom, een bedrijf dat optimaal met je meedenkt, zodat je evenement een succes wordt. Efficiënt op zoek gaan naar een partner voor je shuttle diensten doe je in onderstaande lijst. Tip: ga nog sneller in je zoektocht en gebruik de filters.

Jouw bedrijf in shuttle diensten en pendeldiensten op deze pagina?

Staat jouw bedrijf gespecialiseerd in shuttle services nog niet in deze lijst? Dan is het dringend tijd om een bedrijfspagina aan te maken! Dat doe je eenvoudig én gratis via onderstaande knop. Door met je bedrijf in pendeldiensten in deze lijst te staan, kom je in het vizier van de duizenden eventorganisatoren die onze site dagelijks bezoeken. En daar zijn er heel wat bij die op zoek zijn naar een shuttle bus. Nog meer marketingpower nodig? Neem dan contact op met de marketingexperts van eventplanner.net via de website.

Tags: ...