Koetsen

Koets huren voor een bijzonder moment? Of zoek je een huifkar, paardentram of een andere nostalgische koets? Een passende koets vinden is super eenvoudig. In onderstaande lijst vind je betrouwbare leveranciers die aan koetsenverhuur doen.

Partyfun by kwadraad

Partyfun by kwadraad

Schrijf review Diepenbeek

Party-Fun is het meest actieve artiestenbureau op vlak van animaties en artiesten voor bedrijfsfeesten, shoppingcentra, evenementen en privéfeesten. Party-Fun is een erkend artiestenbureau met een zeer groot aanbod.

Reno Entertainment

Reno Entertainment

Schrijf review Hellevoetsluis

RENO Entertainment is in de begin jaren 90 gestart met het kleinschalig verhuren van Sinterklazen en Zwarte Pieten voor huisbezoeken. AL snel kwamen er ook boekingen van bedrijven, verenigingen en winkelcentra.

No Photo Available

P.H.B. Nouwen

Schrijf review Koningslust

Wij verzorgen koetsenverhuur. Te huur hebben wij een prachtige Victoria Mylord. Dit is een antieke koets met fluwelen bekleding, deze koets koets kan open of dicht gereden worden.

No Photo Available

Stalhouderij Van Roekel

Schrijf review Ederveen (Gelderland)

Trouwkoetsen - Op de mooiste dag van je leven trouwen in romantische stijl met koetsen of paardentrams.

Meer resultaten wereldwijd

Ferme-Troubadour

Ferme-Troubadour

Schrijf review Saint-Sauveur

De multi-functionele locatie Troubadour beschikt over een zaal van ongeveer 100 vierkante meter met een vernieuwde moderne keuken, ruime parking en ook een ruime tuin die voor zowel formele, culturele als familiale evenementen gebruikt kan worden.

No Photo Available

Koetsenbedrijf Eddy Delissen

Schrijf review Kontich

No Photo Available

Koetsen Johan Verdonckt

Schrijf review Maarkedal

No Photo Available

Het Gouden wiel

Schrijf review Dilsen-Stokkem

Koetsenbedrijf - Verkoop, verhuur en restauratie van antieke koetsen, marathonwagens en ceremoniewagens.

No Photo Available

Koetsenverhuur-Foubert

Schrijf review Duffel

De juiste koets bij de juiste gelegenheid, verhuur van koetsen Jan Foubert.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Koetsen

Koetsen zorgen altijd voor een statige indruk. Ze zijn dan ook uiterst geschikt voor unieke momenten zoals huwelijken, jubileums, personeelsfeesten, andere formele evenementen en uitvaartplechtigheden. Ook voor fotoshoots of filmopnames worden er regelmatig koetsen met paarden gehuurd. Niet onbelangrijk om te weten: met dit type vervoer kun je zonder enig probleem in de lage-emissiezones rijden.

Koetsen huren: keuze in overvloed

Voor elk type evenement is er een mooie koets te vinden. Een ritje maken in een authentieke koets met prachtige Friese paarden is een unieke belevenis die zorgt voor mooie herinneringen en schitterende foto’s. Zoek je nog een memorabele locatie voor je feest of event? Een kasteel afhuren is dan een leuk idee en een aankomst of een ritje met een koets past dan helemaal in het kader.

Daarnaast kan je ook een huifkar of paardentram (tot 20 personen!) huren. Bij mooi weer kunnen de ramen van paardentrams uitgenomen worden. Deze paardentrams zijn erg handig om grote groepen mensen te vervoeren op bijvoorbeeld een verjaardagsfeest of jubileum of als vertier tijdens je evenement.

Als je een koets gaat huren, denk dan ook nog aan dit: je kunt gesloten koetsen huren en koetsen die zowel open als gesloten gereden worden.

Trouwkoets huren?

Ga je een trouwfeest organiseren? Voor huwelijken bestaan er een heleboel prachtige antieke koetsen waar het koetsenverhuurbedrijf twee of vier paarden voor de koets spant. Zo verplaats je jezelf in stijl op de meest onvergetelijke dag van je leven naar de mooiste trouwlocatie.

Je denkt misschien onmiddellijk aan een klassieke, witte koets, maar er bestaan ook glazen koetsen die het heel goed doen op trouwerijen. Sprookjesachtiger dan dat wordt het niet! Ook je gasten kun je perfect vervoeren in een koets die tot 20 personen kan transporteren. Ook een fotogeniek idee: je gasten laten volgen in verschillende volgkoetsen.

En omdat het hele plaatje moet passen: de koetsiers zijn altijd stijlvol en naar gelegenheid uitgerust en gekleed.

Voordat je gaat trouwen, moet je natuurlijk eerst de belangrijke vraag stellen. Een koets huren en dan je geliefde uitnodigen voor een ritje en een huwelijksaanzoek is een heel romantisch idee. En om het momentum helemaal af te sluiten, kun je nog een helikopter huren om samen weg te vliegen.

Jij wil een koets huren?

Een moment organiseren dat onvergetelijk is en je wil een paardenkoets huren? Paard en koets huren doe je niet elke dag, dus hoe pak je het aan? Heel eenvoudig, consulteer onderstaande lijst. Daar hebben wij van eventplanner.net de toonaangevende bedrijven in verzameld waar je een koets kan huren. Koetsenverhuurbedrijven met authentieke koetsen, een grote keuze, en ook heel belangrijk: een goede service. En met de filters vind je nog sneller de partij (en de koets) die bij je past.

Jouw bedrijf in koetsenverhuur toevoegen?

Verhuur van koetsen is jouw specialiteit? Sta je dan al in onderstaande lijst? Zo niet, dan is het hoog tijd om je bedrijfspagina aan te maken zodat eventorganisatoren of bruidsparen die een koets willen huren, je koetsenverhuurbedrijf kunnen ontdekken. Dat kan helemaal gratis en alles wat je nodig hebt, is enkele mooie foto’s van de koetsen die te huur zijn en een sterke tekst. Door je bedrijfspagina aan te maken bereik je duizenden privépersonen, weddingplanners en eventorganisatoren die een koets of een trouwkoets willen huren.

Tags: koetsenverhuur, koets huren, koetsverhuur, verhuur koetsen, koetsen huren, verhuur koets, koets verhuren, koetsen verhuren, koetsen, koets, paard en koets, paard en kar, ...