TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions

TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions

TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions
  • Antennestraat 64-66, 1322 AS Almere, Nederland
  • Certificate of Excellence 2023

Making Marvelous Memories

Complete ontzorging? Met TSR AV aan uw zijde als audiovisueel partner zal AV voor u geen zorg meer zijn.

Of u nu een locatie bent, organisator op zoek naar een betrouwbare en duurzame partner, of opdrachtgever op zoek naar een creatieve en betrokken partner:

Ons doel is om úw doelstellingen, wensen en behoeften zodanig te begrijpen dat wij deze op ons kunnen nemen en uw zorgen over techniek tot het verleden behoren.

Samen dragen we met passie, overtuiging, kennis en kunde bij aan het creëren van de meest bijzondere herinneringen en daarmee het veroveren van de harten van uw doelgroep.

 

Physical-Digital-Virtual

Met ons totaalaanbod van advies en Audiovisuele diensten bedienen we alle behoeften, van kortdurende of meerdaagse evenementen tot permanente installaties, locatiegebonden techniek en het periodieke onderhoud van uw eigen AV installaties. Vanzelfsprekend met alle basisdisciplines in huis voor de totaalbeleving: geluid, beeld en licht. Maar onze dienstverlening strekt zich verder uit, namelijk van de fysieke dimensie via de digitale tot en met de virtuele dimensie en alle passende hybride vormen hier tussen. Alles om u effectief, aansprekend en op de meest persoonlijke wijze in contact te houden met de doelgroep.

 

Weten hoe onze aanpak ook voor u het verschil kan maken? We nemen graag samen de stap naar het volgende niveau.


Stap 1? Koffie! Let's Meet!

16 reviews over TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions - 9.8/10

Schrijf een review
Ronit Ronen
New|Easy Rider Amsterdam|

BESTE TEAM OOIT

Soms heb ik als evenementenplanner een leverancier en soms is het een partner! TSR-team was mijn partner. zij maken het allemaal mogelijk dat mijn congres een WOW event wordt. we hadden 320 gasten van over de hele wereld die alles hebben gezien, en toch hebben ze zo'n evenement niet gezien.
Ik was een Bleisuer om met je samen te werken!! Bedankt

bekijk origineel

Reactie van TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions op deze review:

Hallo Roniet,
Bedankt voor je lieve woorden! Het was geweldig om met jullie aan dit project te werken!

bekijk origineel

0 likes|
Sharon Hogeboom
Expert|Almere City FC|

TSR AV: Meedenken, razendsnel en prettig

Je kent het wel, zo'n bomvolle evenementenkalender...
Dan heb je voornamelijk behoefte aan partijen die meedenken, fijn communiceren, prettig zijn in de omgang, waarvoor niks te gek is en boven verwachting leveren.
Dat hebben wij 100% ervaren door, wederom, samen te werken met TSR AV.

Ik kijk terug op onvergetelijke momenten vooral tijdens de nacompetitie en de huldiging van Almere City FC, mede dankzij TSR AV.

Reactie van TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions op deze review:

Hi Sharon, Dank voor deze mooie woorden en wat een feest om met jullie samen te werken!

0 likes|
Alain van Dijk
New|Diks Autoverhuur B.V.|

Maatwerk!

Vanaf het eerste moment denken ze met je mee en geven gedegen advies. Op locatie kundige mensen die plezier hebben in hun vak.
Fijne partner voor events!

Reactie van TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions op deze review:

Dag Alain, heel erg bedankt voor deze lovende woorden over onze diensten en collega's. We kijken uit naar nog meer geweldige samenwerkingen!

0 likes|
Ruud de Jonge
New|Parkhus Almere|

Ondersteuning op ons evenement op Wereldkankerdag 4 februari1 2023

TSR AV heeft ons uitstekend ondersteund op het evenement dat wij als Parkhuys Almere hebben georganiseerd op Wereldkankerdag 2023 in het stadion van Almere City FC. Geluid en verlichting was tiptop in orde en soepel geregeld. Een aanrader!

Reactie van TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions op deze review:

Dag Ruud, heel erg bedankt voor dit mooie compliment. Wat fijn om aan jullie speciale evenement bij te hebben kunnen dragen.

0 likes|
Jennifer Palumbo
New|Next Nature Natwork|

AV voor Tentoonstelling @ floriade 2022 DiX

We waren erg blij met de snelheid en kwaliteit van de reacties van TSR; de service was altijd snel en zeer professioneel, we hebben alle problemen met een geweldige samenwerking kunnen oplossen. Het team reageerde ook buitengewoon goed op speciale verzoeken en vergaderingen. Het enige wat minder goed was, was de uitvoering van de projectie met twee beamers, die we hadden voor het 'First Encounters' artwork. De kunstenaar was teleurgesteld over de grootte en het precisieniveau van de projectie, en ondanks de inspanningen van TSR en de goede beschikbaarheid konden we dit niet verbeteren voor de kunstenaar in de tentoonstelling. Wat jammer! overigens prima samenwerking.

bekijk origineel

Reactie van TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions op deze review:

Beste Jennifer, bedankt voor je positieve woorden en je feedback. Het was geweldig om met je samen te werken.

bekijk origineel

0 likes|
Manus Schlooz
New|Exilo|

Uitzendingen "ASG Draait Door"

TSR heeft ons fantastisch ondersteund in het verzorgen van drie professionele "tv" uitzendingen. Het contact van tevoren liep goed - vaak hadden wij veel wijzigingen in onze precieze vraag, soms ook nogal last minute. Dit werd super opgepakt door zowel het team op afstand als het team dat tijdens de uitzending alles verzorgde. Tijdens de uitzendingen verliep alles soepel, de beelden zien er prachtig uit en het camerawerk is zeer professioneel. Van harte aan te bevelen!

Reactie van TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions op deze review:

Dag Manus, dank voor je complimenten. We zijn ontzettend trots dat wij aan jullie productie bij hebben mogen dragen! Dank voor deze mooie opdracht.

0 likes|
Mark Winstanley
New|The Queen's English Theatre Company|

Eenmalig ondersteuning theateroptredens

Vriendelijk en efficiënte communicatie. Zeer professionele aanpak en uitvoering. Top kennis. Laat eigenlijk niet over te wensen. We komen zeer terug.

Reactie van TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions op deze review:

Dag Mark, nog bedankt voor de lovende woorden. We zijn blij en trots om te horen dat jullie zo tevreden waren. We kijken uit naar meer samenwerkingen in de toekomst!

0 likes|
Mark Leijte
New|SMAC|

Topproductie Amsterdam Pride boot!

Afgelopen zaterdag zijn we met onze boot door de Amsterdamse grachten gevaren tijdens de Pride Canal Parade 2022. TSR heeft onze reling en techniek geregeld en dat hebben ze perfect gedaan. De boot zag er top uit en de mensen waren fijn om mee samen te werken. Absolute aanrader!

Reactie van TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions op deze review:

Dag Mark, nog bedankt voor je aardige woorden. Ons team is trots dat ze hieraan hebben mogen bijdragen!

0 likes|
Lucien Spee - Castillo Ruiz
New|Pride Amsterdam|

Verbreding en verdieping van de samenwerking

Dit jaar was een jubileum jaar en vierden we naast 25 jaar Pride Amsterdam ook 10 jaar samenwerking met TSR. Vanwege COVID-19 is onze manier van samenwerken echter verandert en zelf zeer positief. Waar men in eerst instantie alleen onze licht en geluid leverancier was voor de kleinere events, zijn ze nu naar volle tevredenheid samenwerkingspartner in PrideTV. Een concept waarmee we tijdens de Pride 9 dagen live hebben uitgezonden. Full concept hebben ze samengewerkt met Salto aan de registratie van de door ons geproduceerde inhoudelijke programma's en concerten. Deze werden landlijk uitgezonden via OUTtv en gratis doorgezet door alle telecomproviders van Nederland. In 2021 hadden we in een week tijd bijna 1,8 miljoen unieke kijkers. @Martijn, het was top geregeld!

Reactie van TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions op deze review:

Dank jullie wel voor het vertrouwen en voor de constructief kritische samenwerking Lucien! We zijn erg trots op de rol die we mogen spelen op kritieke posities bij het realiseren van een van de meest bijzondere én belangrijke events van Nederland en het ontzorgen/empoweren van jullie missie 😊

1 like|
Kuarik van der Weerd
New|Windesheim|

Toppartner in livestreams!

Afgelopen jaar veel samen gewerkt met TSR av. Erg fijne partner om online evenementen mee te organiseren. Naast de technische ondersteuning denken ze mee met de opzet. We hebben samen verschillende events gedaan/gestreamd: opening hogeschooljaar, studentenfestival, webinars, etc. Dank!

Reactie van TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions op deze review:

Wat fijn om te horen hoe onze betrokkenheid en creatieve inbreng worden gewaardeerd Kuarik! Gaaf dat jullie ons het vertrouwen en de ruimte geven om samen te werken aan inspirerende activiteiten rond jullie leer- en werkomgeving.

1 like|
Coby Vervaart-Machielse
New|De Nieuwe Bibliotheek|

TSR=TOP!

Uit gewoonte geef ik eigenlijk nooit ergens een 10 voor. Waarschijnlijk ben ik daar te nuchter voor. Maar dat is niet helemaal eerlijk want ik zou geen reden kunnen bedenken waarom ik TSR geen 10 zou geven. Inmiddels verlenen ze alweer ruim 12 jaar hun diensten aan de nieuwe bibliotheek. Niet alleen voor de techniek tijdens de voorstellingen in onze theaterzaal maar ze hebben ook een belangrijke bijdrage geleverd aan alle audiovisuele middelen in onze publieksomgeving en moderne vergaderruimtes. TSR is ondertussen ontzettend gegroeid en bestaat uit een groep enthousiaste en gedreven mensen. Vooral de enorme expertise blijft steeds weer verbazen. Integriteit, loyaliteit, servicegericht maar vooral geduld en vriendelijkheid zijn de kernwoorden die op hun van toepassing zijn. Kortom, TSR=TOP!

Reactie van TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions op deze review:

Hier worden we wel een beetje stil van Coby, wat een enorm gave review! Wij zijn waanzinnig trots op het vertrouwen dat jullie in ons stellen en de bijzondere rol die we als full-service partner mogen vervullen in jullie vooruitstrevende ambities. Echt een schoolvoorbeeld van co-creatie waarbij ambitie en vertrouwen enkele van de meest belangrijke ingrediënten zijn voor langdurige en wederzijds vruchtbare samenwerking. Veel dank daarvoor!

1 like|
Stephanie vD
New|Windesheim|

Vakkundige, ervaren en gedreven vakmensen

TSR maakt gebruik van hun kennis en ervaring om te ontdekken wat er samen te bereiken valt. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Een full service partner!

Reactie van TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions op deze review:

Hartelijk dank Stephanie! Wij zijn erg trots op de vruchtbare samenwerking en de unieke projecten die we met jullie team mogen creëren en uitvoeren.

1 like|
Jeffry Jaspers
New|AVC Audio Video Communicatie BV|

Together as oné

In een tijd van economische crisis, is het fijn om samen te werken met een betrouwbare partner!
TSR is een partner die streeft naar perfectie, goed luistert en meedenkt met de klant om mooie events tot stand te kunnen brengen.
Het is fijn om gezamenlijk als 1 team werken, waarbij de tevredenheid van de klant voorop staat!

Voor de toekomst kijken wij uit naar een zeer prettige samenwerking met TSR, om wederom mooie projecten te mogen realiseren!

Reactie van TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions op deze review:

Geheel wederzijds Jeffry! Fijn om op jou en je team als 'een van ons' te kunnen rekenen.

1 like|
Kees Hogetoorn
New|Sofitel Legend The Grand Amsterdam|

Altijd goede service

We werken al meerdere jaren met TSR voor verschillende evenementen en dat gaat altijd naar grote tevredenheid. Of het een buiten- of binnenevenement is, of het nou groot of klein is, de afhandeling en het contact is altijd goed and kundig. De teamleden denken altijd mee en de gasten zijn altijd vool lof over de AV support.

Reactie van TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions op deze review:

Bedankt voor deze mooie review Kees, maar uiteraard ook voor de zeer prettige samenwerking en het vertrouwen dat jullie in ons stellen.

1 like|
Lars Graaman
New|Groene Schuur Zeewolde|

Betrouwbaar bedrijf!

TSR draagt al meerdere jaren zorg voor de technische ondersteuning van onze evenementen, een zeer betrouwbaar bedrijf dat graag mee denkt en werkt aan de juiste oplossing. TSR heeft goed technisch personeel aan boord, dat goed weet waar ze mee bezig zijn. TSR is een absolute aanrader voor uw evenement!

Reactie van TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions op deze review:

Fijn om te horen Lars! We werken met veel plezier samen met jullie creatieve en kundige team!

1 like|
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Kenmerken TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions

Audiovisueel materiaal

lcd-schermen 

projectoren 

led wall 

wifi / internet 

Activiteiten TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions

Activiteitsregio's:
Flevoland | Friesland | Gelderland | Groningen | Limburg | Noord-Brabant | Noord-Holland | Overijssel | Drenthe | Utrecht | Zeeland | Zuid-Holland | Netherlands
Activiteiten:
Verhuur audiovisueel materiaal | Licht en geluid verhuur | Verhuur podium en tribune | Verkoop audiovisueel materiaal | Verkoop licht- en geluidsinstallaties | Audiovisuele concepten
Trefwoorden:
webinar | audiovisueel | microfoon | hybride | geluid | installatie | stream | camera | concept | vr | advies | verhuur | staging | licht | zoom | ar | virtual | teams