header

Personenvervoer en taxi's

Auto's, bussen, limousines, terreinwagens, ... voor alle soorten personenvervoer en taxi's ben je bij eventplanner.nl aan het juiste adres.

Personenvervoer en taxi's

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.95/10. Gebaseerd op 11 reviews over bedrijven in de categorie 'Personenvervoer en taxi's'.
 • Taxitel bvba

  Taxitel bvba

  Optimaal

  Na een korte briefing van de vooropgestelde planning konden we rekenen op een optimale dienstverlening. Deze was volledig op onze wensen en behoeften afgestemd. Ook bij eventuele, plotse wijzigingen, verliep alles steeds prima. Achteraf werd een opvolgmomentje ingelast, waarbij we de prestaties,alsook dienstverlening bespraken. Heel tevreden.

  Jess Van Steen - Madzuli Agency - 21/08/2019

 • Taxitel bvba

  Taxitel bvba

  Taxitel een klant zoals er niet veel meer zijn

  Taxitel kwam bij ons als klant voor extra beveiliging naar hun chauffeurs, we hebben samen met hen een aantal mogelijkheden doorlopen en al snel werd er een beslissing genomen en de offerte werd netjes goedgekeurd. Materialen kwamen binnen en de afspraken voor demontages bleven niet lang uit .
  Correcte, vriendelijke en stipte klant, zoals het hoort !

  Tim Kygnée - A&M - 20/08/2019

 • Taxitel bvba

  Taxitel bvba

  top!

  Zeer tevreden over Taxitel, ze hechten veel belang aan vriendelijkheid, klanttevredenheid en een snelle service!
  We zijn dus ook altijd snel en op een aangename manier verder geholpen geweest, zowel aan de telefoon als persoonlijk.

  Viabuild nv - 20/08/2019

 • Taxitel bvba

  Taxitel bvba

  Zoals het hoort!

  Wij hebben op Taxitel al verscheidene malen beroep gedaan. Steeds keurig op tijd en zeer hulpvaardige chauffeurs. Zoals het hoort.

  Rita Termote - Coaching Solutions - 19/08/2019

Personenvervoer en taxi's

Voor personenvervoer of taxi’s ben je bij eventplanner.nl aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een overzichtelijke lijst met 55 bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. En met behulp van de filteropties kan je in een handomdraai een taxibedrijf bij jou in de buurt vinden. Makkelijker kan niet!

Voor ieder wat wils

Als men aan taxi’s denkt, denkt men in de eerste plaats aan personenvervoer voor particulieren. Maar ook bedrijven en evenementen kunnen onderstaande ondernemingen inschakelen. Je kan bijvoorbeeld een busje huren om al je collega's te vervoeren tijdens een teambuilding dag of een stijlvolle limousine inschakelen om een VIP gast op te halen. Auto's, bussen, limousines, terreinwagens, toeristentrams, ... je kan het zo gek niet bedenken of het is op deze pagina te vinden. Neem dus snel een kijkje!

Meld je bedrijf aan

Via deze knop kan je gratis een bedrijfsfiche maken. Zo bereik je in een klap 125.000 bezoekers die op zoek zijn nar personenvervoer en taxi's.

Tags: bijzonder vervoer, taxibusje, taxivervoer, personenvervoer, taxi, auto, goedkope taxi, autoverhuur, verhuur auto, familiefeest vervoer, huurauto, ...

Filters

Reviews

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!