Weddingplanner

Weddingplanner

Jullie gaan trouwen. Al eens nagedacht over een weddingplanner? Een huwelijksplanner zorgt ervoor dat je trouwfeest vlot verloopt, zodat jullie samen met vrienden en familie volop kunnen genieten van de grote dag.

PV events

PV events

4 reviews Sint-Lenaarts

Wij bieden zowel event planning als event ondesteuning aan. Door onse kennis en ervaring in zowel horeca als de technische kant kunnen wij u vrij snel een idee geven van hoe uw event eruit zal zien.

BlendID

BlendID

Schrijf review Eksel

Een evenement of teambuilding is niet zomaar een opdracht. Er zit een verhaal achter, er zitten mensen achter, ... Ieder van hen met eigen verwachtingen, wensen, noden,...

TC Productions

TC Productions

Schrijf review Amsterdam

TC Productions transformeert de manier waarop evenementen worden georganiseerd, uitgevoerd en ervaren. Ons getalenteerde en creatieve team creëert unieke en onvergetelijke ervaringen.

TVB Productions

TVB Productions

Schrijf review Oudenaarde

TVB Productions is een evenementenbureau voor zowel B2B events als privé feesten.

InnStyle

InnStyle

Schrijf review Maarssen

Inn Style, tegen Utrecht-Centrum aan, biedt u ‘Uitzicht op inspiratie’ met gratis parkeergelegenheid. Aan de hand van uw wensen organiseren wij met plezier, passie, oprechte aandacht uw evenement.

Conrad Consulting nv

Conrad Consulting nv

Schrijf review Hasselt

Special Events Engineering - Incentives, Seminaries, Job-events, Animatie, Themafeesten, Jubilea, Beurzen, Personeelsfeesten, Overheidsopdrachten, Teambuilding, Opendeurdagen

FLEE Events

FLEE Events

Schrijf review Harderwijk

FLEE Events staat voor sportieve evenementen met passie, gevoel en plezier, waar een onvergetelijk evenement neergezet wordt waarbij de wensen van de klant overtroffen worden.

Weis Events

Weis Events

Schrijf review Arnhem

Weis Events verzekerd je van de dag of avond van je leven! Alle voorbereidingen worden uit handen genomen voor een optimaal event.

aMuSe events

aMuSe events

Schrijf review Maasmechelen

Bij aMuSe events kan je terecht voor het organiseren van al je feesten (Bruiloft, babyborrel, communie, verjaardag, ...).

Totaal Organisatie

Totaal Organisatie

Schrijf review Apeldoorn

TO Totaal Organisatie, is landelijk al zo'n 15 jaar actief op het evenementen vlak. Of het gaat om artiesten, bedrijfsfeesten, openbare evenementen, bruiloften, catering, ...

Your Weddings & Events

Your Weddings & Events

3 reviews Amsterdam

'Your Wedding, Your Event, Your Way' Wordt u al zenuwachtig bij alle dingen die u voor uw grote dag moet regelen? Geen idee waar u moet beginnen? Of bent u helemaal vastgelopen?

Organisatie Studio

Organisatie Studio

Schrijf review Enschede

Organisatie studio is een organisatiekantoor waar je terecht kunt voor gestructureerde organisatie binnen de evenementen. Met mijn enthousiasme, overzicht en persoonlijke werkwijze geef ik de meest chaotische zaken structuur en vorm.

The Celebration Company

The Celebration Company

Schrijf review 's-Hertogenbosch

Uw event, een unieke en onvergetelijke moment! Door creativiteit, transparantie en gastvrijheid, te combineren met jullie wensen, zetten ik en mijn team voor jullie succesvol een uniek en onvergetelijk event neer!

Moed Events

Moed Events

Schrijf review Breda

Moed Events organiseert bijzondere en exclusieve evenementen en maakt van elke gelegenheid een feest om nooit meer te vergeten!

Ambition Events

Ambition Events

Schrijf review Venlo

Als full service evenementenbureau nemen wij van begin tot einde uw zorgen uit handen. Dankzij ons frisse kijk op de wereld en ons creatieve brein zijn wij anders dan andere bureaus.

The Waiter

The Waiter

Schrijf review Leiden

Wij zijn specialist in jouw feest. Verjaardag. Bruiloft. Bedrijfsfeest. VrijMiBo. Precies zoals jij het wilt. Uniek.

MINE Peter de la Mar

MINE Peter de la Mar

Schrijf review Zeist

U kent het vast. Een waanzinnig idee om mensen bij elkaar te brengen. Om ze een boodschap mee te geven, iets te leren, elkaar te ontmoeten en/of om plezier te maken. Maar hoe gaat u dat realiseren naast uw normale werk? En wat komt er eigenlijk allemaal b

Astrid Blaauw Weddings & Events

Astrid Blaauw Weddings & Events

Schrijf review Hoofddorp

Genieten van de voorbereidingen van jullie huwelijksdag zonder alle spanningen; Astrid Blaauw Weddings & Events verzorgt dat voor jullie. Wij zijn de persoonlijke assistent die jullie zal begeleiden naar een onvergetelijke dag.

Events by Nicole

Events by Nicole

Schrijf review Nijeveen

Events by Nicole, creëert, organiseert, realiseert uw events. Of het nu gaat om een opening van uw bedrijf, een congres of een personeelsfeest.

Art2Arrange Weddings & Events

Art2Arrange Weddings & Events

Schrijf review Amsterdam

Trouwen in het buitenland of Nederland? Italië, Spanje, Frankrijk, Griekenland of Dubai. Of een bruiloft op Ibiza, Capri, Santorini, Curacao, Aruba, Bali of een ander mooi eiland?

Spark Business Events

Spark Business Events

Schrijf review Apeldoorn

Wil je dat jouw bedrijfsevenement heel speciaal wordt? Een evenement met een diepere betekenis? Waarmee je jouw bedrijf op de kaart zet en een onuitwisbare herinnering ontstaat?

Jongens voor de sfeer

Jongens voor de sfeer

Schrijf review Ede

Jongens voor de sfeer maken van jouw evenement een memorabele dag! Wij toveren in een handomdraai jouw locatie om in een adembenemend feest.

Van Steenberghe Events

Van Steenberghe Events

Schrijf review Sint-jan-in-eremo

Bij Van Steenberghe Events kan u terecht voor Eventplanning en Verhuur van feestmaterialen. Tenten, tafels, stoelen, loungemeubilair, togen, verwarming, ... kortom alles voor uw feest!

Destination Wallonia DMC

Destination Wallonia DMC

3 reviews Rochefort

Destination Wallonia is de eerste lokale specialist voor elke reis of evenement in de mooiste streken van Wallonië.

Goed Geregeld Event

Goed Geregeld Event

Schrijf review Nijmegen

Je hebt een concept of een bepaalde sfeer voor ogen. Maar hoe zet je dit neer? Er is maar één moment om het goed te doen en die eerste indruk telt. Fijn als er dan tijdens de organisatie van jouw event iemand is die met je meedenkt.

By Raymonde

By Raymonde

Schrijf review De Meern

BR EVENEMENTEN staat voor BY RAYMONDE evenementen en ik ben Raymonde Mayland. Ik organiseer zakelijke en feestelijke bijeenkomsten in heel Nederland.

Save the date Weddings

Save the date Weddings

Schrijf review Leeuwarden

Save the date Weddings zorgt ervoor dat jullie bruiloft onvergetelijk wordt. Als professioneel weddingplanner of ceremoniemeester verzorg ik de gehele of gedeeltelijke planning waardoor jullie ontspannen kunnen toeleven naar jullie trouwdag.

B2Support

B2Support

Schrijf review Vlaardingen

Met mijn ruime ervaring van 35 jaar in het business support vak, help ik graag om jouw event te laten slagen en tot in de puntjes te regelen zoals jij het graag wilt hebben.

ResortNet Events

ResortNet Events

Schrijf review Zwolle

Wij zijn een evenementenplanningslabel gespecialiseerd in evenementendiensten en onderdeel van de BungalowNet Group (B2B-groep), die exclusieve vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg bedient.

Amazed Events

Amazed Events

Schrijf review Almere

Amazed Events is een jong, innovatief en creatief evenementenbureau in Almere en omstreken.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.89/10. Gebaseerd op 153 reviews over bedrijven in de categorie 'Weddingplanner'.

BIZZevents bv

BIZZevents bv

Zorgeloos genoten

|Jessica Hellings|01/06/2023

Alles perfect verlopen tijdens ons verjaardags/huwelijksfeest in de tuin van De Majeur: de vriendelijke en toegankelijke mensen van Bizzevents, de locatie, de lekkere barbecue en ijsjes, en de geheime organisatie van een kleine verrassing :) We konden, zoals beloofd, zorgeloos genieten!

Factotum events & projects bv

Factotum events & projects bv

Optimale samenwerking

|Bart Amand (Bart Amand Productions)|03/02/2023

Het was een fijne en optimale samenwerking met Factotum events & projects !
Een professionele aanpak met oog voor detail en een meerwaarde voor zowel klant als medewerker !

Destination Wallonia DMC

Destination Wallonia DMC

Destination Wallonia DMC = service gegarandeerd

|Frank Van Poppel (Lauwers nv)|12/01/2023

wij werken al geruime tijd met Kim van Destination Wallonia en kunnen altijd rekenen op een goede service. Heeft altijd leuke ideeën en weet precies te vinden wat we nodig hebben.

Factotum events & projects bv

Factotum events & projects bv

excellente samenwerking

|Bart De Paepe (Pasta Republic & Pizza Republic foodtrucks)|12/10/2022

Karin van Factotum boekte onze foodtrucks al meerdere keren. Wij zijn uitermate tevreden van de samenwerking. Heel correct, makkelijk bereikbaar, stressbestendig en niets is teveel gevraagd. Factotum is een echte aanrader.

Weddingplanner

Misschien denk je dat een ervaren weddingplanner alleen wordt ingeschakeld door koppels die door tijdsgebrek of andere prioriteiten zelf niet aan de organisatie van hun huwelijk toekomen. Dat kan, maar naast het aspect van tijdsbesparing, is een trouwplanner vooral ook een creatieve en praktische sparring partner en een visuele vormgever van wat de mooiste dag van jullie leven gaat worden: jullie bruiloft.

Wat doet een wedding planner eigenlijk? Hij of zij maakt het budget op, plant en zorgt voor een perfect georganiseerd trouwfeest op jullie trouwdatum. Dit houdt onder andere in: hij of zij communiceert met je trouwlocatie, regelt de catering, uitnodigingen, decoratie, fotograaf of cameraman of -vrouw, , bloemen, ... De to-dolijst als je een trouw organiseert, is erg lang. Jouw rechterhand is ook de hele dag aanwezig op je mooiste dag, en leidt alles naadloos in goede banen zodat jullie met al jullie gasten met volle teugen kunnen genieten.

Wanneer een weddingplanner inschakelen?

Zoals eerder gezegd, trouwplanners worden soms ingeschakeld als het gelukkige paar geen tijd heeft om de trouw te organiseren. Maar er zijn nog vaak voorkomende gevallen waarom deze services worden ingezet. Misschien zijn jullie gewoon niet zo thuis in het organiseren van een toch wel iets groter event of privéfeest. Als je dan de mogelijkheden over trouwen wil leren kennen, dan is het inhuren van een professional zeer waardevol, zowel op het vlak van creatieve invalshoeken als echt praktische aspecten van jullie grote dag. Een goede weddingplanner is perfect op de hoogte van de laatste trends in de trouwwereld, en kan daar, rekening houdend met jullie stijl en wensen, rijkelijk uit putten. Ook als jullie binnen een budget willen blijven, is een weddingplanner een goed idee. Die kan de centen namelijk strikt bewaken en, door de kennis van de branche, waarschijnlijk ook de beste prijzen onderhandelen bij leveranciers. Is jullie grote droom op een bijzondere locatie te trouwen? Bijvoorbeeld buiten je regio, of zelfs in het buitenland? Of je verkiest een meerdaagse bruiloft? Ook dan kan een trouwdag planner fantastische diensten bewijzen.

Een op maat gemaakte bruiloft of trouwfeest

Wat kan een weddingplanner concreet voor jullie betekenen?

Een samenwerking begint altijd met een (advies)gesprek. De weddingplanner luistert daarbij vooral naar jullie eigen wensen en zorgt ervoor dat ze jullie unieke verhaal en stijl als koppel begrijpt. Met deze informatie gaat de weddingplanner aan de slag. Dat eerste gesprek is ook het ideale moment om aan te kijken of jullie op eenzelfde lijn zitten met de man of vrouw die de regie in handen gaat nemen van wat toch wel de dag van jullie leven wordt.

Je kunt ervoor opteren dat de trouwplanner je trouwdag van A tot Z plant: dat vertrekt van het versturen van de save te date uitnodiging, tot het allerlaatste dessert (en misschien wel het transport naar huis van sommige van je gasten). Zo hoeven jullie jullie tijdens je huwelijk je nergens meer zorgen over te maken! Een professionele trouwdag planner zal waarschijnlijk een nauwkeurig draaiboek uitwerken waarin alle punten en komma's van jullie huwelijk zijn opgelijst.

Een weddingplanner is ook prima in staat om specifieke onderdelen van de bruiloft te regelen. Denk daarbij aan de trouw- en feestlocatie, de catering, foodtrucks, make up, ... De planner brengt het vervoer in orde (een charmante oldtimer, iemand?), eventuele overnachtingen en alle administratie en communicatie met de leveranciers.

Daarbij managet de wedding planner ook deze overeenkomsten. Een van de belangrijke voordelen van met een trouwplanner samen te werken, is dat ze een uitgebreid netwerk hebben waardoor ze leuke leveranciers weten te vinden tegen een marktconforme prijs. Je kunt dit natuurlijk ook zelf doen, maar dat vraagt een hoop werk en tijd uit je agenda.

Veel weddingplanners zijn ook leuke ceremoniemeesters als je beslist om voor een niet-traditionele bruiloft te gaan. Vaak is de ceremonie leiden en zien of alles van een leien dakje loopt tijdens de dag, de taak van een vriend of vriendin of familielid. Door een externe ceremoniemeester in te schakelen, kunnen ook deze gasten heel de tijd met jullie meegenieten.

Ook na de bruiloft is de weddingplanner nog druk in de weer. Indien gewenst zorgt hij/zij ervoor dat alle cadeaus worden afgeleverd, de trouwlocatie schoongemaakt wordt en alles wat gehuurd werd, netjes terugbezorgd wordt bij de leveranciers. Stuur je graag nog een 'dank je' briefje naar al je gasten? Ook dat kun je met een gerust gevoel overlaten aan je bruiloft planner.

Vraag je weddingplanner de professionele wedding planning software van eventplanner.net te gebruiken. Zo blijf jij van op de eerste rij op de hoogte van de organisatie, heb je toegang tot het draaiboek van je bruiloft én je trouwbugdet.

You are in charge

Ben je misschien bang dat een weddingplanner jouw mooiste dag gaat 'overnemen'? Dat moet je zeker niet zijn. Een professionele trouwplanner neemt nooit een beslissing. Hij of zij adviseert en ondersteunt. En in the heat of the moment is het wel eens handig om een neutrale mening te hebben, ook al ben je geen bridezilla of moeilijke echtgenoot-in-spe. Het bruidspaar maakt alle keuzes en beslist finaal wat ze gaan doen. Nog veel meer informatie over hoe je een gaaf huwelijk plant, vind je samengevat op deze pagina.

Je hebt trouw plannen en zoekt een weddingplanner?

'Yes, I do' zeggen op een super romantisch plaatsje, in aanwezigheid van al je vrienden en familie. Het kan zorgeloos als je een weddingplanner inschakelt. Een betrouwbare wedding en event partner zoeken lijkt misschien minder evident. Maar het is gemakkelijker dan je denkt. Consulteer onderstaande lijst. Daar staan ze op een rijtje: weddingplanners uit alle windstreken. Bye, bye ellenlange zoektocht op het internet, hier heb je naar wat je op zoek was. En als je de filters inschakelt, dan kom je nog sneller tot de trouwplanner die echt bij je past!

Jij als weddingplanner in onderstaande lijst?

Je bent een ervaren weddingplanner? Van trouwfeesten organiseren word jij als trouwplanner helemaal blij? Dan hoor je thuis in de onderstaande lijst van trouwdag planners. Hoe pak je dat nu aan? Heel gemakkelijk! Je maakt een bedrijfspagina aan. Daar zet je sprekende foto's op en steengoede teksten. Op deze manier bereik je maandelijks duizenden koppels die hun huwelijk aan het organiseren zijn. En nog goed nieuws? Je bedrijfspagina is helemaal gratis.

Zoek je daarnaast nog efficiënte manieren om als trouwplanner jouw sales doelstellingen te halen? Maak een afspraak met onze marketeers. Zij beschikken over talloze tools om jouw marketingboodschappen midden in jouw doelgroep te krijgen.

Tags: weddingplanner, wedding planner, weddingplanning, trouwplanner, trouwfeest organiseren, organisatie trouwfeest, weddingplanners, organiseren trouwfeest, huwelijk organisator, trouwfeest organisator, bruiloften, huwelijksplanner, trouwerijen, bruiloft regelen, trouw organiseren, weddingplanner bruiloft, weddingplanner belgie, huwelijksdag planner, bruiloft, weddingplanner antwerpen, huwelijksplanning, wedding coaching, weddingplanner amsterdam, wedding day management, wedding planner suriname, wedding coach, trouworganisatie, wedding planner roeselare, wedding planner west vlaanderen, trouwplanning, wedding planner spanje, ...

Artikels

Trouwen in 2021? Trends voor jullie trouwfeest

Trouwen in 2021? Trends voor jullie trouwfeest

In deze eventplanner.tv aflevering blikt Kevin samen met Joke Schoofs van WonderWeddings vooruit op de trends voor trouwfeesten in 2021.

Trouwfeest zonder je bankrekening te plunderen?

Trouwfeest zonder je bankrekening te plunderen?

Vrees je als bruid en bruidegom bankroet te zijn na je trouwdag? Dat hoeft niet. Gemiddeld spenderen koppels zo'n 16.750 euro aan hun trouwfeest. Het kan ook met een bescheiden budget.

Waarom een weddingplanner voor je trouwfeest?

Waarom een weddingplanner voor je trouwfeest?

Je trouwdag moet perfect zijn. Het moet de mooiste dag van je leven worden. Maar dat kan enkel als je de juiste locatie, cateraar, de perfecte DJ en andere leveranciers gekozen hebt. Hoe je dat aanpakt, verklappen experts Sara Geenen en Valerie Miseur.

Zo vermijd je lama-drama en andere rampen op je huwelijk

Zo vermijd je lama-drama en andere rampen op je huwelijk

Het huwelijk heeft de laatste jaren een heuse metamorfose ondergaan. Waar we vroeger braafjes aanschoven in de kerk, verkiezen tortelduifjes nu een persoonlijke ceremonie. Véél leuker, als je het ons vraagt, maar het zorgt ook voor extra problemen en kopzorgen.

Ceremonie en etiquette op een trouwfeest

Ceremonie en etiquette op een trouwfeest

Bij het organiseren van een trouwfeest komen heel wat ceremoniële aangelegenheden kijken. Weddingplanners Sara Geenen en Valerie Miseur leggen uit waar je op moet letten.