The Box Company

The Box Company

  • Markendaalseweg 44, 4811KC Breda, Nederland

The Box Company verzorgt originele teambuilding­acti­vi­tei­ten voor grote groepen (50 tot 2000) waarbij uitdaging, competitie, spanning en lol de basiswaarden zijn van iedere beleving. De producten en diensten van de klant kunnen volledig worden meegenomen in het onderwerp van de Boxen. Dit betekent dat het mogelijk is om uw persoonlijke touch mee te geven.

 

The Box Company levert unieke teambuildingsactiviteiten die perfect binnen uw programma passen. Hierbij kunt u kiezen voor een standaard aanbod, maar ook voor op maat gemaakte oplossingen. Onze kennis en ervaring maken het verschil tussen een leuke dag en een “day to remember”!

 

Een voorbeeld van onze boxen is de Escape Room Experience: 

 

De Escape Room is een wereldwijde rage waar een groep mensen in een uur een ruimte vol vraagstukken, codes en obstakels moet zien te verlaten. Veel Escape Rooms beperken zich tot ±10 deelnemers tegelijk. Iets wat grotere bedrijven direct buitenspel zet. The Box Company heeft een Escape Room Experience ontwikkeld voor groepen van 50 tot 2000 deelnemers! Een zenuwslopend spel met rondes en een razend spannende finale. Het spel kan op elk gewenste locatie gespeeld worden; bij u op kantoor, een evenementenlocatie of een andere door u uitgekozen locatie.

The Box Company
Teambuilding in tijden van social distancing: Remote Teambuilding Experience!
27 May 2020

Aan het begin van de Coronacrisis heeft The Box Company een nieuwe activiteit geïntroduceerd: The Remote Teambuilding Experience. Een geweldige activiteit die vanuit huis en toch in teamverband gespeeld wordt.


Inmiddels is deze activiteit al door vele groepen en in veel verschillende landen over de hele wereld gespeeld. De activiteit is beschikbaar in Nederlands, Frans & Engels. De activiteit is ...

Lees meer

Like Reageer
Pieter v.
Leader |

Zie voor meer infor: https://www.theboxcompany.nl/remote-teambuilding

Like | Reply

31 reviews over The Box Company - 9.6/10

Joanna Aksiuto
New|Elsevier|

Very enjoyable!

We did remote team building with The Box Company and it was very enjoyable! As our team is based in different locations, we were looking for activity that we can do together, especially in times when we cannot meet that easily. The puzzles are challenging, creative and collaboration is key - everyone stays engaged and you need all hands aboard to solve the questions. That truly makes it a team building experience.

Like1 like
Sandra Dziubinska
New|The Future Group|

Hilarisch

Wij hebben met ons bedrijf (30 personen) het Escape spel gespeeld. In 1 woord hilarisch!!!! Het spel zit super goed in elkaar en door de diversiteit van vragen kan iedereen iets bijdragen aan het spel. Zeker een aanrader om eens te spelen met jouw bedrijf of vrienden op afstand.

Like1 like
Anouk Anouk Baggerman
New|TU Delft|

Topmiddag gehad

Afgelopen donderdag met 140 collega's de Remote Teambuidling Experience gespeeld. In 26 groepen gingen onze collega's de strijd aan tegen elkaar. En dat online! Het was ontzettend leuk, heel veel positieve reacties gehad. Bijzonder om te zien dat iedereenn van achter zijn laptop toch het idee had echt samen iets te doen en dat het nog spannend ook was. Organisatie en flexibiliteit van the Box Company krijgt voor mij een absolute 10!

Like1 like
Jessica Jessica
New|

Aanrader!

Goed opgezet spel! Bij last minute wijzigingen ook goed bereikbaar + flexibel. Wij hebben het spel met 40 collega's gespeeld en iedereen vond het erg leuk!

Like1 like
Ricardo Wolfsen
New|Rabobank West-Friesland|

Aanrader, erg leuk ervaring!

We hebben een erg leuke samenwerkingsactiviteit op afstand gedaan via The Box Company. De service was erg goed, door last minute afmeldingen moest er kort dag wat veranderd worden. Ik kreeg per e-mail heel snel reactie en ben erg tevreden. Het 'spel' zelf met alle puzzels was erg leuk. Echt een aanrader!

Like1 like
Jeannette Blankestein
New|Overheid|

Digitale Zomerborrel

Bij onze Digitale Zomerborrel hebben we de Remote Teambuilding gespeeld van The Box Company. Van te voren hadden de deelnemers een enveloppe ontvangen met allerlei afbeeldingen en voorwerpen zodat de voorpret vast kon beginnen. Whats-app groepen werden aangemaakt en de competitie was begonnen. De deelnemers hebben genoten van het spel en de ondersteuning vanuit The Box Company was top!

Like1 like
Trudy Zomerdijk
New|TNO (groep BEE)|

Remote Teambuilding Experience

Zeer originele manier van een digitaal groepsuitje met wedstrijdelement. De voorbereiding vanuit The Box Comany was duidelijk en het contact plezierig. Het spel zelf was ontzettend leuk om te doen: het belang van goede communicatie binnen je team is groot (voor het gezamenlijk oplossen van alle puzzels), het zien van de scores van de andere teams maakt het extra spannend en het aftellen van de klok geeft een hoog stressgehalte. Alle elementen voor een spannend spel zijn dus aanwezig! Wij hebben er erg van genoten en het is zeker voor herhaling vatbaar.

Like1 like
Ellen Moelker-van de Kolk
New|CJIB|

Het CJIB wil jullie bedanken!

Het CJIB wil jullie bedanken! Met 5 teams hebben wij dit spel online gespeeld. De vragen zaten goed in mekaar, best pittig ook. Via Skype en Whatsapp zochten onze teams contact met elkaar om de voorwerpen/informatie met elkaar te delen die elk teamlid vlak van te voren online had ontvangen. Er is veel gelachen en fanatiek gespeeld. In het begin moesten we even wennen aan de manier van vraagstelling, maar we kwamen er al snel helemaal in. Binnen 75 min moesten we alle vragen beantwoord hebben, dat maakte het ook wel weer heel spannend want je zag de tijd aftikken. Kortom: Een super game. Ik kan het iedereen aanbevelen. Groet Ellen

Like1 like
Olga kimpel
New|Enexis|

Relaxed meeting met de box van the Box Company

Met ons MT+ team een zeer ontspannen middag gehad.
Een ieder kreeg zijn box op het thuisadres toegezonden en waren zeer verrast. Voorpret begint al bij ontvangst!
Zeker in deze tijd van Corona, is thuiswerken via teams en dan een spel van The Box Company een welkome afwisseling.
Voor herhaling vatbaar.

Like1 like
Jessica Boterman
New|Samenwerkingsverband DOVA|

Dat een virtueel uitje zo leuk kan zijn!

Een teamgevoel creëren terwijl iedereen vanachter zijn eigen laptop vanuit huis meedoet leek me lastig.
Maar met de Remote Teambuilding Experience lukt dat wel. Alles liep op rolletjes en zag er super leuk uit!
We hebben een topmiddag gehad!

Like1 like
Ivo van den Boom
New|ING|

Online Teambuilding

Fantastische manier om digitaal aan teambuilding te bouwen! Geweldig!!

Like1 like
Tom Baede
New|ASML|

Gaaf virtueel teamuitje!

Ivm de Corona-crisis vond ik het belangrijk om een virtueel teamuitje te organiseren en de quiz via The Box Company sloot uitstekend aan bij onze behoefte. Leuke puzzels (niet te makkelijk, niet te moeilijk), duidelijke instructies en tijdige levering van de benodigde materialen zorgden voor een geslaagd evenement! Aanrader!

Like1 like
Wim La Haye
New|

Een hele leuke activiteit om je collega's beter te leren kennen

Afgelopen vrijdag hebben we met 6 teams de Remote Teambuilding Experience gedaan.
In de aanloop was er al voldoende voorpret. Iedereen was theorieën aan het ontwikkelen voor de verschillende hints die we hadden ontvangen. En op het moment zelf was het super leuk om een andere kant en andere kwaliteiten van je collega's te zien.
Het was vanuit The Box Company strak georganiseerd en zelfs wat last minute adreswijzigingen werden snel geregeld. Zeker weten een aanrader voor alle bedrijven!

Like1 like
Lidewij Verweijen
New|ABN AMRO Asset Based Finance|

Remote teambuilding.nl - intens en gaaf

Met een internationaal team (fr,ge,uk,nl) van 30 man dit interactieve en uitdagende spel gespeeld. 75 minuten die voorbij vliegen. Je zit er helemaal in en doordat je ziet hoe de andere teams presteren qua tijd en punten word je nog fanatieker! Super leuk om vanuit je eigen werkplek zo met elkaar verbonden te zijn!

Like1 like
Elske Elske van de Burgt
New|Ortec Finance|

Leuke manier om on-line met een team aan de slag te gaan

Wij hebben het spel gespeeld met ons team, waarbij we in 6 groepen opgedeeld waren die tegen elkaar streden. Gelukkig was er een Engelstalige versie beschikbaar voor ons internationale team. Het spel was erg leuk om te spelen en hele specifieke kennis is niet vereist; wel een goede onderlinge communicatie en vermogen om logisch na te denken! De voorbereiding en support gedurende het spel waren prima. Je moet wel zelf iets inplannen als je met meerdere groepen speelt en voor- of achteraf nog een gezamenlijke sessie wilt hebben.

Like1 like
Sara Hegazy
New|-|

Remote Team Building activiteit

Afgelopen vrijdag hebben we een super leuk spel online gespeeld met 45 medewerkers. In deze tijden kunnen we allemaal wel wat fun gebruiken en dat was er zeker. We hebben gelachen, goed samengespeeld en bovenal plezier gehad met elkaar. Super dat je toch nog aan teambuilding kan werken, terwijl we niet bij elkaar kunnen komen.
Samen met Bert van The Box Company hebben we het één en ander voorbereid en dat verliep heel fijn en flexibel. En dat laatste is bij ons bedrijf wel vaak nodig:). Fijn dat die ruimte daarvoor is. Bert dacht altijd met ons mee en dat ging super.
Het spel is super positief ontvangen bij de groep. Ze hebben zelfs gevraagd wanneer de 2e ronde ging plaatsvinden;).
Bedankt voor de prettige samenwerking! Jullie hebben een heel leuk initiatief opgezet.

Like1 like
Valerie Ahn
New|Danone|

Great team game online during Corona times

Easy to launch and play the puzzle game on line, fun looking for answers with your team.

Like1 like
Anna van Dinther
New|Danone Nutricia Research|

Interactive game

Nice, interactive play with interesting challenges. Should be good if people know that it is good to have 10 minutes in advance for the people to read the instructions and install a app from the QR code.

Like1 like
Chantal Odie
New|Albert Heijn|

Super leuke team activiteit!

Wat een super leuk idee om met je team te doen in deze tijd van virtueel samenwerken.
Een leuke manier om toch informeel te connecten en even iets anders te doen dan 'werk'. Vergeet vooral niet na de activiteit een virtuele 'nazit' in te plannen om nog even na te praten.
Communicatie met The Box Company verloopt heel soepel en snel, een echte aanrader wat ons betreft.

Like1 like
Diana van Kaam
New|Rabobank Nederland Tribe Wonen|

The Box bij Rabobank Nederland Tribe Wonen

The Box heeft een supergoed spel gefaciliteerd voor ons voor een paar honderd collega's (ca 350). We konden zelf vragen en kaartjes aanleveren, waardoor het spel custom made was en de deelnemers op een leuke manier veel van de Tribe Wonen geleerd hebben én elkaar beter hebben leren kennen. Zeer veel complimenten gekregen vanuit het bedrijf. Zeker een aanrader!

Like1 like
Eric Dekker
New|AVROTROS|

Fijne samenwerking

The Box Company verzorgt sinds enkele jaren een 'inhouse' escape room bij AVROTROS die is afgestemd op ons werk. Nieuwe medewerkers spelen aan het einde van hun introductiedag samen een spel waarin ze elkaar en AVROTROS beter leren kennen. The Box Company verzorgt het spel, denkt mee over de uitvoering en -heel belangrijk- is zeer flexibel. Echt een hele fijne partij om mee samen te werken!

Like1 like
Martin van Tintelen
New|Pon Automobielhandel|

Audi Tool Box Experience

Samen met the Box Company hebben we een perfecte werkvorm gecreëerd waarin teamwork, merkbeleving en kennis samen komen, " The Audi Toolbox Experience" . Anderhalf uur zijn de deelnemers fanatiek bezig om als team de meest uiteenlopende opdrachten en vragen te doorlopen. Het is geweldig om het fanatisme te zien in de ogen van de deelnemers en de verbazing als het na anderhalf uur plots eindigt. Een perfecte vorm van Gamification en zeker een aanrader.
De samenwerking met The Box company ervaar ik als prettig, betrouwbaar en zeer professioneel.

Like1 like
Inez van Gendt
New|Linklaters LLP|

The Box Company - great escape experience

Onlangs organiseerde wij een evenement voor studenten en collega's bij ons op kantoor. Wij hebben hiervoor Bert benaderd en na prettig contact kwamen wij al snel tot een overeenkomst. Jip en Kjelt kwamen bij ons op kantoor langs en het was een erg groot succes! Echt iedereen was enthouasiast over het spel, begeleiding was erg goed en we hebben genoten. We raden the Box Company dan ook ZEKER aan voor bedrijfuitjes of events! Nogmaals veel dank Bert, Kjelt en Jip!

Like1 like
Petra van Wijlick
Expert|De Zorggroep Noord-Midden Limburg|

Escape room om op innovatieve manier te ontsnappen

Escape room op beide evenementen geplaatst, heel veel leuke reacties op gekregen, echt een aanrader.
Communicatie verliep heel goed, werd echt meegedacht om onze innovaties terug te laten komen in de escape room.
Op de eerste dag kon de escape room als BOX worden opgezet, de tweede dag moest de BOX rolstoel toegankelijk zijn, helaas lukte dit niet met de BOX, de escape room werd dus in een vergader ruimte opgezet, ook leuk, al is het effect met de BOX leuker.
Mochten jullie deze BOX rolstoel toegankelijk maken dan krijgen jullie van mij 5 volle champagne glazen!

Like1 like
Diane van Veen
New|Gispen|

Fijne samenwerking

Gispen heeft een tailormade escaperoom laten maken bij de Box Company. De samenwerking was heel fijn, verliep soepel. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en er werd goed meegedacht. De escaperoom was een daverend succes.

Like1 like
Jeannette Zomer
New|Rabobank Nederland|

Escape & Toolbox Experience verzorgt op 21 en 25 november

Leuke manier om met de teams (totaal 80 personen) en door middel van een gemixte samenstelling deze escape met alle leuke opdrachten in de toolbox voor elkaar te krijgen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Like1 like
Marleen Versmissen
New|

Tool box Experience

De Toolbox Experience als teambuilding activiteit ingezet tijdens onze kerstborrel afgelopen week. Alles keurig in orde en conform de gemaakte afspraken. Zeker een aanrader als groepsactiviteit, voldoende uitdaging en variatie. Tijdsduur van de activiteit ook precies goed. Iedereen heeft genoten.

Like1 like
Floor Floor Weijers
New|Kasparov|

relevant voor elke leeftijd

Wij hebben the box met zes personen gespeeld. De leeftijden varieerden van 20 tot 45 en voor iedereen was het leuk en relevant.
De spellen hebben betrekking tot verschillende competenties, hierdoor kan iedereen wat doen. Daarbij vergt het kennis van het verleden en het heden. Dit maakt het spelen er leuk. The box is ook niet makkelijk waardoor je word uitgedaagd om goed na te denken.
Ik zou dit spel zeker aanbevelen aan vrienden en familie.

Like1 like
Frits Tjalsma
New|Beenen BV|

Toolbox experience

Wij hebben de afgelopen maanden met een aantal afdelingen tweemaal de Toolbox experience gedaan. De reacties vanuit de groepen waren zeer enthousiast. Het mooie van dit evenement is dat je in kleine groepen diverse opdrachten moet uitvoeren en dat hieraan een competitie is verbonden. Hierdoor krijg je heel snel groepsbinding met als gevolg dat mensen intensief gaan samenwerken. Een leuke en gezellige manier van Teambuilding. Daarnaast komen ze naar jouw locatie toe en dat zie ik als een enorme plus. Het is zeker een aanrader.

Like1 like
Lars van Poelgeest
New|Dana incorporated|

gewoon goed

- vooraf heldere en snelle communicatie.
- netjes op tijd alles opgebouwd
- leuke spellen/puzzels, veel variatie
Ik heb geen verdere toevoegingen.

Like1 like
Jessica Tokaya
New|Horizon|

Een echte aanrader!!

The Box Company heeft een geweldige bijdrage geleverd aan het programma van ons Personeelsexperience van Horizon Jeugdzorg en Onderwijs. Voor ruim 600 man wisten ze de mensen te boeien, samen te laten werken, denken in creatieve oplossingen. Kortom, hun game was vernieuwend, heel erg goed in elkaar gezet maar ook heel leuk om dit in teamverband te doen! Ik vond het zeer prettig om met het team van The Box Company samen te werken; ze zijn professioneel, denken met je mee en ze zijn zeer enthousiast. Een echte aanrader als je een origineel event wilt organiseren waarbij het sociale aspect, verbinding en enthousiasme voorop moet staan!

Like1 like

Activiteiten The Box Company

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Limburg | Henegouwen | Luik | Luxemburg | Namen | Waals-Brabant [+Bruxelles] | Flevoland | Friesland | Gelderland | Groningen | Limburg | Noord-Brabant | Noord-Holland | Overijssel | Drenthe | Utrecht | Zeeland | Zuid-Holland
Trefwoorden:
teambuilding | teambuildingactiviteit | teambuildingsactiviteiten | teambuildingsactiviteit | escape room | teambuildingactiviteiten | escape room op eigen locatie | escape room op locatie | escape rooms | escape room grote groep | teambuilding grote groep | bedrijfsactiviteit | activiteiten | activiteit | gaming | cutsom made activiteit | toolbox experience | custom gaming | inhoudelijke activiteit
The Box Company
Teambuilding vanuit huis: Remote Teambuilding Experience!
07 April 2020

The Box Company introduceert: The Remote Teambuilding Experience! Vele mensen werken momenteel vanuit huis. Voorlopig dus weinig tot geen momenten voor een event, een teambuildingsactiviteit, of een borrel. Daarom heeft The Box Company speciaal voor in deze periode een unieke teambuildingsactiviteit ontwikkeld. Deze Remote Teambuilding Experience wordt gespeeld in teams van 5 personen. Iedere deelnemer werkt vanuit huis met ...

Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |

Nice! Ontzettend fijn idee. Benieuwd om het werkende te zien!