Ijssculpturen

Al eens gedacht aan een ijssculptuur als blikvanger op jouw event of feest? Deze bijzondere decoratie past perfect bij een winterevent maar evengoed bij bedrijfsevenementen, congressen, recepties en privé party's. Op deze pagina vind je in ieder geval de beste ijs beeldhouwers!

FDC4Art

FDC4Art

Schrijf review Wichelen

Het enige artiestenbureau in BENELUX met een totaal aanbod van sculpturen en aanverwanten. Ijs - Zand - Chocolade - Hout - Polyestrer - Cement ...

No Photo Available

Koorn & Co feestartikelen

Schrijf review Rotterdam

KOORN & CO FEESTARTIKELEN is een feestwinkel met een zeer groot assortiment aan feestartikelen. Slingers, metallic ballonnen, Qualatex ballonnen, helium ballonnen, feestkleding maar ook wegwerp servies, pruiken, maskers, hoeden, feestneuzen, fopartikelen.

No Photo Available

IJssculpturen op locatie

Schrijf review Waddinxveen

Wij zijn gespecialiseerd in workshops en demonstraties ijssculpturen op iedere locatie.

No Photo Available

The Rocks Icesculptures

Schrijf review Zevenhuizen

[in] ICE, specialist in ijssculpturen, ijsbarren, ijsglazen, ijsdemonstraties, ijsworkshops, ingevroren producten en ijslogo's. Ijsproducten voor elke gelegenheid.

Meer resultaten wereldwijd

No Photo Available

Sculpture Events Europe

Schrijf review Muizen (Mechelen)

Op zoek naar een unieke eyecatcher op uw feest of beursstand? De ijssculpturen van IceArt maken uw evenement gegarandeerd talk of the town.

Knokke ICED

Knokke ICED

Schrijf review Zeebrugge

Als jong en dynamisch bedrijf verzorgen wij voornamelijk kwaliteitsijs voor de horeca sector, evenementen en groothandel.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Ijssculpturen

Decoratie voor evenementen kan heel breed gaan. Maar een unieke manier om je event te decoreren zijn ijssculpturen.

Eindeloos veel creatieve mogelijkheden

Misschien denk je bij het woord ‘ijssculptuur’ wel aan klassieke sprookjesachtige vormen? IJsbeelden zijn echter verrassend veelzijdig. Romantisch kan natuurlijk, maar ook stoer, exotisch of net commercieel. Waarom je bedrijfslogo, naam of baseline niet in ijs laten uithouwen of een decoratieve gepersonaliseerde ijsbar plaatsen in het midden van de evenementenruimte? Een speciaal voorwerp laten invriezen of je topproduct in miniatuur laten uitvoeren of net in een XXL-versie? Laat je fantasie maar werken! Er zijn eindeloos veel creatieve ideeën en toepassingen waardoor jouw event, productlancering, opendeurdag of workshop met een ijssculptuur bijzonder wordt. Kortom, een ijssculptuur voor een evenement, een top idee!

IJssculpturen, altijd op maat gemaakt

IJssculpturen worden door echte artiesten helemaal op maat gemaakt. In deze visuele tijd waarin iedereen continu foto’s en mooie plaatjes deelt op social media, is zo een uniek (en tijdelijk) kunstwerk een echte eyecatcher. Iedere gewenste vorm is mogelijk. Wanneer die vorm afgesproken is, gaat de ijsbeeldhouwer aan de slag met zijn hamer en beitel in een groot blok ijs. Dat ijs kan mat of helder zijn.

De ijssculptuur installeer je op een strategische plaats in je evenementenlocatie. Bijvoorbeeld als pronkstuk op je champagne- of cocktailbar. Je zorgt best ook voor een bijzondere belichting. Om ijssculpturen te verlichten gebruik je speciale lampen die als ze branden koud blijven. Zo worden je sculpturen verlicht zonder dat ze gaan smelten. Een ijssculptuur kun je ook perfect combineren met andere decoratie, zoals een ballonnensculptuur.

Op zoek naar ijssculpturen voor jouw event?

Je hebt beslist en je zoekt een ijssculptuur om op jouw locatie van je event te plaatsen? Hoe ga je een betrouwbare partner zoeken? Het internet afspeuren? Je zakelijke connecties bellen? Of de onderstaande lijst consulteren? Niet twijfelen! In deze lijst vind je een zeer uitgebreid aanbod van leveranciers die ieder gewenste ijssculptuur maken. Met de filters detecteer je nog sneller de partner die je zoekt. En zeker zijn dat het bedrijf betrouwbaar is? Dat doe je door de reviews te lezen die andere klanten hebben geschreven.

Jouw bedrijf gratis toevoegen aan deze lijst?

Jouw ijssculptuurbedrijf staat nog niet op deze lijst? Tijd om daar verandering in te brengen! Voeg jouw bedrijf gratis toe aan onze database. Met enkele sprekende foto’s en wervende teksten presenteer je je diensten aan talrijke eventorganisatoren die een ijssculptuur willen laten maken. Door jouw services op deze pagina aan te bieden, bereik je op een efficiënte manier een heleboel potentiële klanten. Nog meer marketing power nodig? Contacteer ons via deze website voor een voorstel.

Tags: ijssculptuur, ijssculpturen, ijsbeeld, sneeuwsculptuur, ijsbeelden, ...