Ijssculpturen

Een ijssculptuur op jouw bedrijfsevenement of feest? Op deze pagina vind je een overzicht van alle ijsbeeldhouwers in België en Nederland.

FDC4Art

FDC4Art

Schrijf review Brussel

Het enige artiestenbureau in BENELUX met een totaal aanbod van sculpturen en aanverwanten. Ijs - Zand - Chocolade - Hout - Polyestrer - Cement ...

No Photo Available

Sculpture Events Europe

Schrijf review Muizen (Mechelen)

Op zoek naar een unieke eyecatcher op uw feest of beursstand? De ijssculpturen van IceArt maken uw evenement gegarandeerd talk of the town.

Knokke ICED

Knokke ICED

Schrijf review Zeebrugge

Als jong en dynamisch bedrijf verzorgen wij voornamelijk kwaliteitsijs voor de horeca sector, evenementen en groothandel.

No Photo Available

Koorn & Co feestartikelen

Schrijf review Rotterdam

KOORN & CO FEESTARTIKELEN is een feestwinkel met een zeer groot assortiment aan feestartikelen. Slingers, metallic ballonnen, Qualatex ballonnen, helium ballonnen, feestkleding maar ook wegwerp servies, pruiken, maskers, hoeden, feestneuzen, fopartikelen.

No Photo Available

Icecarving

Schrijf review Schimmert

Het Team van Icecarving verzorgd op locatie nagenoeg alles wat je met bevroren water kunt doen. U vraagt en wij draaien openingshandelingen, productpresentaties, demonstraties, icecarving workshops, ijsbarren en andere drankpresentaties.

No Photo Available

IJssculpturen op locatie

Schrijf review Gouderak

Wij zijn gespecialiseerd in workshops en demonstraties ijssculpturen op iedere locatie.

No Photo Available

The Rocks Icesculptures

Schrijf review Zevenhuizen

[in] ICE, specialist in ijssculpturen, ijsbarren, ijsglazen, ijsdemonstraties, ijsworkshops, ingevroren producten en ijslogo's. Ijsproducten voor elke gelegenheid.

Ijssculpturen

Zoek je een echte blikvanger voor jouw bedrijfsevenement, congres of receptie? Bestel dan een ijssculptuur bij een van onderstaande bedrijven. Jouw gasten zullen nog jarenlang vertellen over deze indrukwekkende ijscreaties.

Keuze in overvloed

IJs is verrassend veelzijdig. Deze artiesten maken alle ijssculpturen op maat, zodat de gekste ideeën mogelijk zijn. Laat bijvoorbeeld een bedrijfslogo in ijs uithouwen of plaats een kunstige ijsbar in het midden van de evenementruimte. Ook voor productpresentaties, opendeurdagen en workshops kan je bij deze ijsbeeldhouwers terecht.

Een bedrijf gratis toevoegen

Voeg jouw bedrijf gratis toe aan onze database en presenteer je diensten aan mensen die op zoek zijn naar ijssculpturen. Zo bereik je op een efficiënte manier een heleboel potentiële klanten.

Tags: ijssculptuur, ijssculpturen, ijsbeeld, sneeuwsculptuur, ijsbeelden, ...