DJ - diskjockeys

DJ - diskjockeys

Op deze pagina vind je een overzicht met de beste diskjockeys, deejays en discobars in België en Nederland. Voor een goede DJ hoef je dus echt niet verder te zoeken.

DJ - diskjockeys

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.69/10. Gebaseerd op 94 reviews over bedrijven in de categorie 'DJ - diskjockeys'.
 • DJ Patrice

  DJ Patrice

  Wat een knalfeest!

  Wij hebben voor ons trouwfeest beroep gedaan op de Dj-kunsten van Patrice, en daar heeft hij een waanzinnig knalfeest van gemaakt!
  Van de eerste schijf tot de laatste, Dj Patrice had iedereen mee, jong & oud, dansers en zelfs de niet-dansers.
  Zijn mooie licht- en geluidsinstallatie heeft de hele zaal omgetoverd tot een prachtige locatie voor ons dansfeest.
  Ook tijdens het diner heeft Patrice de achtergrondmuziek netjes verzorgd. Hij is een hele dag in de weer geweest om er voor ons een fantastisch feest van te maken. Wij kunnen Dj Patrice alleen maar aanraden voor iedereen die er een stevig feest van wil maken!

  Christophe Severijns - 07/09/2019

 • DJ Patrice

  DJ Patrice

  DJ Patrice op onze trouw

  Wij hebben de goede keuze gemaakt om DJ Patrice te vragen om te komen draaien op ons trouwfeest.
  Het was super!!!
  Vanaf het eerste contact tot het feest en zelfs er na was het contract super goed.
  Hij kwam voor het trouwfeest op gesprek om te vragen wat we zeker wel wouden horen en wat zeker niet.
  Dit was voor ons zeer belangrijk omdat zowel ik als mijn vrouw graag andere muziek hebben.
  Hij heeft dit alles samengevoegd tot de perfecte combinatie.
  95% van onze genodigde (140man)
  Stront ook de hele avond te ???? feesten.
  Onze trouw was Leede door DJ Patrice een groot succes
  Gewoon een super feest!!!

  Wouter De loose - Green Works - 25/08/2019

 • DJ Eddy

  DJ Eddy

  Top DJ !!!

  Onlangs een huwelijksfeest gehad van een bevriend koppel, waarbij DJ Eddy muziek draaide. Dit was echt fantastisch! Hij kreeg jong en oud aan het dansen. Onze avond was zeker en vast meer dan geslaagd, mede dankzij DJ Eddy.

  Gerdje Vlaminckx - 13/08/2019

 • DJ Eddy

  DJ Eddy

  Top DJ

  Eddie dj heeft gespeeld op familiefeest, was zeer goed

  Theo Huysmans - 05/08/2019

DJ - diskjockeys

Je zoektocht naar de geschikte diskjockey voor je volgende evenement stopt hier! Op eventplanner.nl vind je een handig overzicht met al de belangrijkste deejays, diskjockeys en discobars in België en Nederland. Handig, niet?

DJ Voor alle stijlen

Een DJ of discobar zorgt ervoor dat je bedrijfsfeest, personeelsfeest, trouwfeest, ... op een professionele manier met de juiste muziek omkaderd wordt. Deze professionals zijn van alle markten thuis en kunnen heel wat muziekstijlen aan. Er is dus voor ieder wat wils.

Nochtans kunnen deze deejays ook voor andere evenementen ingeschakeld worden. Denk bijvoorbeeld aan een productlancering of een opendeurdag. Van achtergrondmuziek tot een swingende dansvloer, van wals tot house... hier vind je gegarandeerd de DJ die je zoekt.

Een DJ toevoegen

Ben je een zelf een DJ en sta je nog niet in deze lijst? Dan kan je in enkele eenvoudige stappen een discobar toevoegen via onderstaande knop. Het is volledig gratis!

Tags: dj, discobar, deejay, diskjockey, deejays, diskjockeys, discjockey, feest dj, party dj, dj bedrijfsfeest, fuif dj, discobars, verjaardag dj, dj fuif, dj huren, personeelsfeest dj, dj west vlaanderen, disc jockey, disk-jockey, discjockeys, diskjockey huwelijk, disckjockey, djs, deejays huwelijk, diskjockey fuif, diskjockeys huren, disc jockeys, disc-jockey, allround dj, dj antwerpen, dj personeelsfeest, jubileum dj, house dj, dj boeken, dj feest, dj event, all round dj, dj verjaardag, dj's, lounge dj, ambiance dj, dj party, club dj, dj set, modeshow dj, diskjockey bedrijfsfeest, dj booking, dj west-vlaanderen, bal dj, dj dansavonden singels, ...

Filters

Reviews

Muziekgenre DJ

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!