Standenbouw

Met opvallende standenbouw verras je je bezoekers. Zij zullen hun tijd in jouw originele bedrijfsstand dan niet snel vergeten. Een modulaire stand of standenbouw op maat? Onderstaande bedrijven helpen jou maar al te graag met het ontwerp en de uitvoering van een originele beursstand.

PRG - Production Resource Group - Nederland

PRG - Production Resource Group - Nederland

Schrijf review Utrecht

Production Resource Group ondersteunt uw evenement met de beste technologie op vlak van audio, lighting en video. PRG biedt een complete verzameling van diensten aan, vanaf het concept tot en met de realisatie van uw evenement.

Loungeverhuur

Loungeverhuur

Schrijf review Opwijk

Het adres voor verhuur van loungesets. Gaande van het huren van lounge meubilair, belichting en decoratie tot de totale omkadering van uw evenement. Van klassevol klassiek tot strak design of 'loungy'.

beMatrix

beMatrix

3 reviews Roeselare

beMatrix is een Belgische producent van modulaire oplossingen voor standenbouw, indoor & outdoor events, pop-ups en displays.

AAA Display bv

AAA Display bv

Schrijf review Hoofddorp

De naam AAA Display geeft de kwaliteitsindicator AAA aan en daarmee de hoogste kwaliteit in displays en presentatiesystemen, standsystemen en maatoplossingen voor displays. Ook verhuren wij expositiepanelen.

Crew Factory

Crew Factory

Schrijf review Bilzen

Stagehandbureau met uitgebreid arsenaal aan crew gespecialiseerd in in op- en afbouw van events.

Expo Display Service

Expo Display Service

Schrijf review Wommelgem

Expo Display Service is fabrikant en full service leverancier van beursstanden, beurswanden, mobiele balies, folderrekken en ander beursmateriaal om van uw beurs, event of degustatie een succes te maken. Bezoek onze showroom in Antwerpen!

MatrixDecor bvba

MatrixDecor bvba

Schrijf review Meulebeke

MatrixDecor is de nieuwe speler op de markt van kadersystemen met grote gaten en biedt een uitgebreid gamma van duurzame systemen, profielen en connectoren voor modulaire standbouw tegen een aantrekkelijke prijs!

VDS-Productions

VDS-Productions

Schrijf review Sint-Lenaarts (Brecht)

VDS-Productions is een standenbouwer voor exposanten, deelnemers aan beurzen. We zijn een jong en dynamisch bedrijf dat al ruim 10 jaar zijn bestaan vindt.

Pre-Motion Presentation Systems B.V.

Pre-Motion Presentation Systems B.V.

Schrijf review Veenendaal

Uw evenement, beursstand of feest voorzien van de WOW-factor? Trek de aandacht van bezoekers door middel van beweging! Uit onderzoek blijkt dat bewegend presenteren leidt tot 10 keer zoveel aandacht en 3 keer zoveel sales.

Bridge Event Facilities bv

Bridge Event Facilities bv

Schrijf review Schijndel

Uw beurs of event volledig verzorgd? Wij bieden de beste professionele technische ondersteuning. Maak kennis met de werkwijze van Bridge Event Facilities.

Party Constructions bvba

Party Constructions bvba

Schrijf review Hasselt

Party Constructions is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in podium, tribune -en tentenverhuur. We zijn uw aanpreekpunt voor kleine festivals en stadsfestivals evenals voor uw privé feestjes.

Eldee Expo Experts

Eldee Expo Experts

Schrijf review Tricht

Eldee Expo Experts is één van Nederlands oudste en grootste standdesign en standbouwbedrijven. Een full-service partner die uw beursstand van A tot Z regelt. Gespecialiseerd in maatwerk standbouw.

ExpoGlobal Group bvba

ExpoGlobal Group bvba

Schrijf review Herentals

Are you in need of an experienced standdesigner and stand builder? Do you really value the service around the preparation of your congress or trade show participation?

Yumark 3D Framework

Yumark 3D Framework

Schrijf review Waddinxveen

Ons standbouwsysteem is 's werelds moeest innovatieve, veelzijdige, eenvoudig te bouwen, compact en flexibel modulair weergavesysteem op de markt.

Beursleads

Beursleads

Schrijf review Zwolle

Maximaal rendement uit beursdeelname voor exposanten. De eeuwenoude handelsvloer blijft een plek voor het echte ontmoeten, zaken doen. 

Exposurebox

Exposurebox

3 reviews Huissen

Exposurebox is jouw partner in mobiele event units. Je bereikt je doelgroep op een unieke en opvallende manier door gebruik te maken van onze exposureboxen.

Konligo

Konligo

Schrijf review Anderlecht

Konligo is een Belgische start-up gericht op de verhuur en verkoop van robuuste structuren voor o.a. tenten en stands. De Konligo structuren zijn gemakkelijk op te zetten, compact tijdens transport en hebben een uniek gepatenteerd design.

Conrad Consulting nv

Conrad Consulting nv

Schrijf review Hasselt

Special Events Engineering - Incentives, Seminaries, Job-events, Animatie, Themafeesten, Jubilea, Beurzen, Personeelsfeesten, Overheidsopdrachten, Teambuilding, Opendeurdagen

Time Out Concepts, Events & Verhuur

Time Out Concepts, Events & Verhuur

Schrijf review Heinenoord

Sfeer & Meer Events uit Oud-Beijerland is gespecialiseerd in de verhuur van stoer, robuust en sfeervol meubilair en de volledige inrichting en aankleding van al uw events, van congressen, meetings, productpresentaties, publieke tot privé events.

Layhgo

Layhgo

Schrijf review Nijmegen

Kwaliteit en innovatie op het gebied van decorbouw binnen de evenementenbranche, daar staat Layhgo voor. Door jarenlange ervaring binnen deze branche en onze passie voor decor kunnen wij elk podium vormgeven.

Perfect Light

Perfect Light

Schrijf review Nijmegen

De juiste professionele invulling van licht en geluid tijdens jouw evenement? Perfect Light regelt het! Specialist in verhuur en verkoop van licht en geluidsapparatuur.

Bax Projects bv

Bax Projects bv

Schrijf review Wijk bij Duurstede

Bax Projects staat voor alles wat te maken heeft met merk en activiteit...  én staat voor werkelijk iets onderscheidends kunnen neerzetten.

Dutch Event Carpets

Dutch Event Carpets

Schrijf review Lelystad

Dutch Event Carpets is een full service bedrijf voor het verkopen, leveren, leggen en verwijderen van event tapijt. Voor elk event bieden wij een passende oplossing.

ION standbouw

ION standbouw

Schrijf review Mijdrecht

I.O.N. B.V. is een innovatief standbouwbedrijf, wat zich richt op het zo goed mogelijk vertalen van de wensen en eisen van de klant naar op maat gemaakte oplossingen en nieuwe concepten in de standbouw.

De Decorkliniek bv

De Decorkliniek bv

Schrijf review Zemst

U wilt deelnemen aan een beurs of expositie? U wilt met uw bedrijf of uw product goed voor de dag komen? U heeft wel ideeën daaromtrent maar weet niet goed hoe u dat moet uitvoeren? DDA-CREATIONS engageert zich voor de professionele begeleiding.

Show ON

Show ON

Schrijf review Eindhoven

Op zoek naar een creatieve ontwerper die u kan helpen om te onderscheiden van uw concurrentie? Laat uw bezoeker, (potentiële) klant of werknemer verrassen met spraakmakende designs van stages, merkactivaties en creatieve concepten die passen bij uw visie!

Blauwdruk Conceptbouwers bv

Blauwdruk Conceptbouwers bv

Schrijf review Leiden

Wij ontwikkelen wat we bedenken en we bouwen wat we ontwikkelen. Wij zijn conceptbouwers.

Inspiration Decors bv

Inspiration Decors bv

Schrijf review Oostmalle

Verhuur van Thema-Decoratie en Props als Inspiratie voor een geslaagd Evenement, Thema-Feest of Visuele Productie .

Turn2Motion bv

Turn2Motion bv

Schrijf review Roosendaal NB

Turn2Motion - de kracht van bewegend presenteren. Turn2Motion is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, verhuren en verkopen van bewegende presentatiemiddelen zoals bijvoorbeeld draaiplateaus.

Studio Expo

Studio Expo

Schrijf review Putte

Studio Expo is jouw full service standenbouwer en one-stop-shop voor elke beursdeelname. We verzorgen alles van ontwerp tot realisatie.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.93/10. Gebaseerd op 13 reviews over bedrijven in de categorie 'Standenbouw'.

Goldfish Industries - Party Rental

Goldfish Industries - Party Rental

Zeer vlotte communicatie

|Lore Backx (Studio Alice)|31/08/2022

Zeer vlotte communicatie, erg meedenkend, heel flexibel

Boozed | experience creators

Boozed | experience creators

Hoe kan ik het dat ik Boozed nog niet kende?

|Sven Boelhouwer (No Desk)|29/10/2020

Een hele fijne ontdekking, samenwerken met het team van Boozed op Project Playground. De ervaring, het enthousiasme, de durf en bovenal de creativiteit van het hele team maakt het project tot een geweldige erving voor alle betrokkenen. Zeker een ontdekking waar ik ook voor andere projecten graag opnieuw gebruik van maak!

Boozed | experience creators

Boozed | experience creators

Zowel aanvullend meubilair als gehele decoratie plannen!

|Fiona Vis (Van Nelle Fabriek Events)|12/10/2020

Met veel plezier bestel ik aanvullend meubilair voor onze evenementen bij Sifra van Boozed. Zij hebben meubilair dat goed past bij onze eigen lijn. Wanneer wij meer gasten verwachten is het erg fijn om met hun lijn aan te kunnen vullen. Ook last minute hebben zij vaak een hele goede oplossing.
Voor de grote projecten barsten zij van de creativiteit en kunnen dit ook goed aan je overbrengen met plattegronden en visuals. Er is nog geen een keer voorgekomen dat zij de plank mis hebben geslagen. Juist altijd weer de verwachtingen overtroffen.
Wanneer de spullen geleverd worden (medium en grotere klussen( is er vaak een account manager bij die de regie houd en weet wat er besproken is. Deze vorm van ontzorgen is erg fijn. De materialen zijn ook goed onderhouden en zien er goed uit. Zit er een lelijke tafel tussen (door een snelle doorzet?), zij komen gewoon weer terug om dit te herstellen.
Kort samen gevat: fijne laagdrempelig contact, vrijwel altijd voorraad, last minute helpen zij je uit de brand (want ook bij de branche hoort), creatief, en mooie en goede producten.

Boozed | experience creators

Boozed | experience creators

Partnership

|Linda Verwer (Buro 10)|08/10/2020

Boozed is een partij welke van het begin tot het eind met je meedenkt. Ik ervaar deze leverancier meer als partner. Ze denken met je mee, zijn creatief, denken out of the box en zijn super flexibel. Letterlijk als ik ze 's nachts bel, komen ze de volgende ochtend vroeg met een passende oplossing. Dat is naar mijn idee optimale klantgerichtheid.

Standenbouw

Standenbouw is veel meer dan een paar muurtjes bouwen. Het gaat er in eerste instantie om hoe je je tijdens een beurs of expo kunt onderscheiden. Hoe je impact kunt hebben. Met een opvallende beursstand is dat een makkie! eventplanner.net helpt je graag met een lijst van toonaangevende standenbouwers waarvoor geen enkele uitdaging te groot is. Ze zijn vaak actief in het buitenland.

Beursstand voor elk budget

Alles begint met goed weten welke producten of diensten je wil aanbieden op jouw stand. Ook weten standenbouwers graag welke oppervlakte je huurt tijdens de beurs of expo, want dat bepaalt ook de grootte van de beursstanden. Dan is het belangrijk om te kijken hoe je jouw unieke beursstand ter plaatse gaat inrichten. Denk bijvoorbeeld aan zitmogelijkheden of een bar of keuken maar ook aan opslagruimte.

Soorten standbouw

Je hebt keuze uit verschillende types beursstanden. Een mobiele stand is een wat kleinere beursstand, die je zelf kunt opbouwen en ook hergebruiken. No panic, bij mobiele standbouw is de opbouwtijd super kort en de lichtgewicht onderdelen zijn heel gemakkelijk te vervoeren. Een alternatief zijn de pop up presentatiewanden, dat zijn losse beprinte presentatiewanden, recht of gebogen, die heel eenvoudig en snel op te zetten zijn. Een modulaire beursstand is dan weer opgebouwd uit verschillende onderdelen, een soort kaders die vaak uit aluminium gemaakt zijn. Die koppel je aan elkaar. Bij modulaire standbouw creëer je zo het geraamte van de stand. De vloer, de meubelen, verlichting en (audiovisueel) materiaal vervolledigen dit. Je bekleedt je stand met signage zoals beelden, banners, displays, kleuren, teksten enzovoort. Deze boodschappen kunnen rechtstreeks op de stand geprint zijn of op losse elementen, die je kunt vervangen bij een volgende beurs. Ook bij dit systeem van standenbouw zijn de creatieve mogelijkheden (bijna) eindeloos. Een modulaire beursstand is gemakkelijk vervoerbaar in flightcases en daarom heel geschikt voor internationale beursdeelnames. Ten slotte is er nog de traditionele standbouw of houtbouw, waar bijna alle materialen kunnen worden ingezet en qua vorm en uitstraling the sky the limit is. Een trend is hier voor ecologische oplossingen en duurzame materialen te gaan. Zijn verder mogelijk: projecties, naadloze ledschermen in verrassende vormen en de laatste technologieën zoals virtual en augmented reality. Ook decoratie voor evenementen kun je perfect inschakelen op je beursstand.

Ga je zelf een beurs of expo organiseren? Dan kan deze lijst met beurshallen interessante info voor je zijn! Is het een grote beurs met honderd, of meer, beursstands van dezelfde of ongeveer dezelfde afmetingen en identiek uiterlijk, dan is het handig om contact op te nemen met een partij die gespecialiseerd is in uniforme standbouw.

Jij zoekt een bedrijf voor standenbouw

Beurs gepland. Actie nodig. Je gaat op zoek naar een ervaren standbouwer waar je op kan rekenen. Eentje die out of the box kan denken. Die zijn productie op punt heeft en rekening houdt met zowel je budget als duurzaamheid en ecologie. Die zorgt dat, indien nodig, de logistiek (de standopbouw en afbouw) van een leien dakje loopt. Kortom, een vakman of -vrouw. Zoek niet langer, maar consulteer onderstaande lijst. De filters kun je gebruiken om het nog sneller te doen gaan. Zeker zijn dat de partij die je kiest een betrouwbare beursstand bouwer is? Lees de reviews!

Standenbouwer en je staat nog niet in deze lijst?

Ontbreekt jouw bedrijf in deze lijst? Tijd om in actie te schieten! Voeg jouw bedrijf gratis toe via onderstaande knop. eventplanner.net is de grootste community voor eventplanners. Met meer dan 250.000 zoekopdrachten per maand mag jij als standenbouw bedrijf niet ontbreken in onze populaire search engine. Zoek je nog slimme marketing oplossingen die je leads doen scoren? Neem dan contact met ons op via de website.

Tags: standbouw, standenbouw, standdecoratie, stands, standen, systeembouw, standbouwbedrijf, expostand, modulaire beurstand, mobiele standbouw, expostanden, stand, houtbouw, duurzame standbouw, sfeervolle standbouw, standopbouw, standdecors, stand werken, generale standbouw, stand opstellen, uniforme standbouw, ...

Artikels

Praktische tips voor het ontwerpen van een beursstand

Praktische tips voor het ontwerpen van een beursstand

Een beursdeelname is een investering die je graag wilt terug zien in de cijfers. Daarom is de organisatie hiervan erg belangrijk, maar wordt door tijdgebrek vaak een last minute klusje.