header

Evenementen marketing

Op zoek naar een marketingbureau voor je evenement? Deze bedrijven zorgen voor professionele event marketing om je doelgroep optimaal te bereiken.

Evenementen marketing

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 11 reviews over bedrijven in de categorie 'Evenementen marketing'.
 • ContainerFabriek

  ContainerFabriek

  Click & Play Beursstand

  Een beursstand met impact. Een mooie basis die wij hebben aangekleed met al onze printproducten om een gave beleving te creëren. De geprinte Bar stond centraal om onze resellers op laagdrempelige wijze te ontvangen met een heerlijke koffie van de Barista. De bovenverdieping creëerde een gratis verdieping waar wij onze klant meenamen op reis door de laatste innovaties in print. Het hoogtepunt? De prijs voor meest opvallende en mooie beursstand! een absolute aanrader voor elk event met een super service in op-en afbouw.

  Jordy de Jong - Probo - 21/02/2019

 • ContainerFabriek

  ContainerFabriek

  Fijn samenwerken

  Voor onze deelname aan Eventsummit 2019 wilden we een meetingpoint creëren waar we onze leden konden ontmoeten en leden en bezoekers onze experts konden bevragen over uiteenlopende thema's. De eventbox bood daar, mede ook door het terras bovenop, ideale mogelijkheden toe. De flexibiliteit van de inrichtingsmogelijkheden en de vele signing mogelijkheden rondom hebben bijgedragen aan een een duidelijk zichtbare en professionele beurspresentatie voor CLC-VECTA.

  Dineke Philipse - CLC-VECTA - 20/02/2019

 • ContainerFabriek

  ContainerFabriek

  Complimenten!

  Voor de Vakbeurs Facilitair heeft UTS Nederland B.V. meerdere malen gebruik gemaakt van de eventbox van ContainerFabriek. En met succes! Veel complimenten gekregen over onze opvallende stand.
  Goede begeleiding en service vanuit ContainerFabrief m.b.t. de plaatsing van de eventbox. Een aanrader!

  Janine Roelofs - UTS Nederland B.V. - 18/02/2019

 • The Frontline Company

  The Frontline Company

  Enthousiasme en inzet, dat waarderen we ten zeerste!

  KonseptS werkt al geruime tijd met The Frontline Company samen, voornamelijk op het vlak van Onthaalpersoneel. We komen ook keer op keer terug, er wordt altijd naar een duidelijke briefing gevraagd en dat duidt voor ons dat ze elke opdracht au serieux nemen. Ondertussen weten we natuurlijk ook wie van de dames en heren zo wat onze "favorieten" zijn en dat maakt het ook wel handig. Positieve ervaringen worden bijgehouden en er wordt getracht zo veel mogelijk "dezelfde" mensen te sturen. Dat appreciëren we heel hard. De prijszettingen zijn correct dus ook geen reden om zomaar te gaan shoppen bij anderen. Het is aangenaam samenwerken, we krijgen snel reactie. En als er eens iets minder was (we blijven werken met mensen, geen goederen) dan kunnen we dit ook openlijk bespreken. Dat is veel waard!

  Sophie Naze - KonseptS Events - 11/06/2018

Evenementen marketing

Een festival, concert, beurs of bedrijfsevenement zonder bezoekers is een fiasco. Daarom is marketing zo belangrijk. Onderstaande bedrijven zorgen voor professionele event marketing om je doelgroep optimaal te bereiken.

Een marketing totaaloplossing

Onderstaande bedrijven bieden een totaaloplossing aan voor de marketing van een evenement. Ze zorgen niet alleen voor het ontwerp van een creatief marketingplan, maar ook voor de realisatie ervan.

Op het vlak van event marketing zijn er allerlei mogelijkheden, zoals evenementwebsites, flyer-campagnes, radiospots, Facebookacties, merchandising, enz. Tegenwoordig zijn de smartphone applicaties voor evenementen erg populair. Ook hier kunnen onze partners voor zorgen. Je merkt het meteen; met evenementen marketing kan je alle kanten uit.

Voeg een bedrijf toe

Staat je bedrijf nog niet in deze lijst? Voeg dan gratis een link toe via onderstaande knop. Zo bereik je op een efficiënte manier duizenden bezoekers die op zoek zijn naar een marketingbureau voor hun evenement.

Tags: promotie, promotiebureau, promotieburo, outdoor promotie, marketing, promotie events, reclame promotie, marketing concepts, low budget marketing, integrated marketing, customer marketing, marketingmix, bedrijfspromoties, creatieve marketing, marketingplannen, actie marketing, marketingacties, promotieacties, bedrijfspromotie, event promotie, ...

Filters

Reviews

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!