header

Live bands

Een live-band huren voor jouw bedrijfsfeest, gala-avond, huwelijk of walking diner? Op deze pagina zijn de beste live-bandse en coverbands van België en Nederland te vinden.

Live bands

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.78/10. Gebaseerd op 41 reviews over bedrijven in de categorie 'Live bands'.
 • PassePartoe

  PassePartoe

  Optreden PassePartoe Femma Zele

  Het optreden was echt geweldig!! Iedereen die er was vond het subliem, iedereen heeft er van genoten en zong mee met stem en lichaam! De groep kan perfect inspelen op de reacties van de mensen met hun liedjes en muziek. Dat ze aan tafel komen zingen en niet statisch blijven staan vooraan de zaal is echt een meerwaarde. Het was echt een supergoed optreden, zeker voor herhaling vatbaar!

  Lu De Beule - Femma Zele kouter - 17/09/2019

 • PassePartoe

  PassePartoe

  Passepartoe - 1 mei Leuven

  PassePartoe is ondertussen al bijna een vaste waarde geworden op onze 1 mei activiteit te Leuven. Al meerdere jaren zorgen zij voor een leuke en gezellige sfeer bij ons publiek en brengen zij ons volksfeest Pleinafair op gang. Op verzoek brengen deze muzikanten leuke covers en zorgen daardoor voor de nodige ambiance. Een mooi professioneel muzikaal team waar je op kan rekenen !

  Karine Poncelet - Pleinafair Leuven - 17/09/2019

 • Akkoord gospelgroep

  Akkoord gospelgroep

  Gospelgroep Akkoord tijdens Sint-Truiden by Lights & Music

  Schitterend optreden van de Gospelgroep Akkoord tijdens Sint-Truiden by Lights & Music. De combinatie van de Minderbroederskerk en deze talentvolle, enthousiaste groep van mensen maakten het plaatje compleet. De bezoekers waren vol lof en hebben ten volle genoten. Top!

  Daisy Dierckx - Toerisme Sint-Truiden - 12/09/2019

 • PassePartoe

  PassePartoe

  Passe Partoe op Lindefeesten Meise

  We boekten Passe Partoe voor Lindefeesten te Meise op 1 september 2019.
  Zij luisterden de receptie (voormiddag) en BBQ op...met groot succes, de reacties van onze bezoekers op hun optreden was uitermate positief. Ook zongen vele bezoekers ook effectief mee. We kozen bewust om het muzikaal programma rustig & toch mét de nodige pit te starten en hiervoor kwam het optreden van Passe Partoe volledig tot zijn recht!
  Ook de praktische afspraken voor en tijdens de dag van optreden liepen zeer vlot.
  We kunnen deze groep bijzonder aanbevelen.

  Maarten Depuydt - Linde vzw - 08/09/2019

Live bands

Zou je graag een live-band inhuren voor jouw bedrijfsfeest, gala-avond, huwelijk of walking diner? Dan heb je geluk, want op deze pagina zijn de beste live-bands van België en Nederland te vinden. Handig, niet?

Keuze aan bands in overvloed

Op het vlak van live-bands is er heel wat variatie. Zoek je een goede coverband die de beste meezingers kan spelen? Geen probleem! Heb je liever een live-band voor wat achtergrondmuziek op je evenement? Ook dat is op eventplanner.nl te vinden. In onze uitgebreide lijst met 124 live-bands vind je ongetwijfeld een passende oplossing. Klassiek, jazz, pop, ... de keuze is aan jou!

Staat jouw favoriete band al in deze lijst?

Ben je zelf lid van een live-band maar ontbreekt je muziekgroep nog in deze lijst? Maak dan snel een bedrijfsfiche aan via onderstaande knop. Het is gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Bovendien bereik je op deze manier duizenden bezoekers die op zoek zijn naar een goede live-band.

Tags: bands, live band, live bands, muziek band, band, popband, concertband, band live, muziekband, liveband, livebands, band gezocht, bandje inhuren, dance band, danceband, concertbandjes, concertbandje, muziekgroep, band zoeken, goede band, productlancering band, dansorkest, band verjaardagfeest, ...

Filters

Reviews

Muziekgenre band

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!