Ticketing en registratie

Tickets verkopen met een ticketingsysteem en je gasten foutloos registreren via een registratiesysteem? Op deze pagina lees je de voordelen van deze bezoekersregistratie systemen. Je ontdekt ook onze partners die je kunnen helpen het bereik van je evenement te vergroten. Of ben je op zoek naar de ticket & bezoekersregistratie software van eventplanner.nl?

Momice

Momice

24 reviews Amsterdam

Eventregistratie zonder gedoe! Met Momice alles-in-1 software beheer je als event professional eenvoudig zelf je bezoekersregistratie, mailings, uitnodigingen, event website en event enquêtes vanuit 1 gebruiksvriendelijke tool.

Halito!

Halito!

16 reviews Antwerpen

Sinds 2010 biedt Halito! event professionals ondersteuning bij de organisatie van events. Beheer je uitnodigingen, gastenlijsten, (no)shows, enquêtes en statistieken in één overzichtelijk platform.

Eventpartners - Bezoekersregistratie

Eventpartners - Bezoekersregistratie

4 reviews Amsterdam

Eventpartners is uw professionele partner op gebied van uitnodigingen, online registratie en bezoekersregistratie. Ook voor uw evenement hebben we een passende oplossing.

aanmelder.nl

aanmelder.nl

15 reviews Delft

Evenement management en deelnemersregistratie: Organiseer zelf online uw evenement met aanmelder.

GO-tickets

GO-tickets

98 reviews Doetinchem

Met het gebruiksvriendelijke online ticketsysteem van GO-tickets kun je goedkoop, betrouwbaar en snel online tickets verkopen voor jouw evenement.

Novotix

Novotix

32 reviews Terneuzen

NOVOTIX biedt een innovatieve en technologische oplossing waarmee je volledige controle over de kaartverkoop en toegangsbeheer kunt krijgen.

Hospitality manager

Hospitality manager

Schrijf review Amsterdam

Beheer gastregistraties eenvoudig met de Hospitality Manager: 15 jaar dé event software. Alles wat je nodig hebt, één vaste prijs per maand.

WeTicket

WeTicket

23 reviews Amsterdam

Trek meer bezoekers en laat kosten dalen met de ticket oplossing van WeTicket.

eventplanner.net

eventplanner.net

11 reviews Weelde

Of je nu een zakelijk evenement, trouwfeest, congres, teambuilding, festival of gewoon een vergadering organiseert, eventplanner.net maakt het eenvoudiger voor iedereen om buitengewone evenementen te organiseren.

Tactile

Tactile

Schrijf review Amsterdam

Maximaliseer de transactiesnelheid en minimaliseer je organisatorische overhead met het cashless betaalsysteem voor festivals en evenementen van Tactile; een ultrasnelle en duurzame betaalervaring die altijd werkt.

Tickable

Tickable

Schrijf review Hasselt

Of je nu een intieme bijeenkomst of een grootschaliger evenement plant, Tickable staat voor je klaar. Ons platform maakt het moeiteloos mogelijk om zelf tickets voor je evenement aan te bieden, ongeacht de omvang.

Eventix

Eventix

294 reviews Amsterdam

Eventix is het snelst groeiende ticketing systeem van de Benelux. Door onze gebruiksvriendelijke software verkoop je meer tickets met minder effort en tegen een zeer scherp tarief.

Crew On Tour

Crew On Tour

Schrijf review Best

Crew On Tour is dé ICT-partner binnen de evenementenbranche. Wij ontwikkelen namelijk op maat gemaakte software, apps & websites die perfect zijn voor evenementenorganisaties en leveranciers.

No Photo Available

Visit by GES

Schrijf review Haarlem

N200 is Europees marktleider op het gebied van bezoekersregistratie, ticketing en lead retrieval voor organisatoren en exposanten op beurzen, evenementen en congressen. Het N200 bezoekersregistratiesysteem is geschikt voor alle evenementen, beurzen, ...

EventCoin

EventCoin

Schrijf review Drunen

EventCoin is een innovatief, duurzaam en gebruikersvriendelijk betaalsysteem. Met de EventCoin app willen wij de bezoekerservaring en winstgevendheid van evenementen nóg verder optimaliseren.

Easydus BV

Easydus BV

Schrijf review Waalre

Easydus organiseert elke simpele en complexe evenement! Met de cloud based evenementen software van Easydus kun je flexibel je evenement van het begin tot eind inrichten. Inclusief realtime overzichten en bijbehorende automatisch communicatie.

evisit

evisit

Schrijf review Den Haag

Evisit: dé online tool voor event management. Voor evenementen van 15 tot 15.000 bezoekers kunt u alles eenvoudig regelen. Van online uitnodigen tot iDeal betalingen, van e-ticket tot toegangsregistratie.

Invitado Visitor Management

Invitado Visitor Management

Schrijf review Rotterdam

Invitado maakt het registratieproces zo eenvoudig mogelijk, voor bezoekers, maar ook voor de organisatie. Invitado is marktleider op het gebied van online en on-site event registratie.

HOEZO! Projectmanagement & Congresorganisatie

HOEZO! Projectmanagement & Congresorganisatie

Schrijf review Heemstede

Het bureau dat enthousiasme en betrokkenheid koppelt aan ruim 20 jaar ervaring in het bedenken en organiseren van congressen en evenementen.

No Photo Available

Entranz

Schrijf review Zoetermeer

Binnen enkele minuten starten met de verkoop van tickets voor je evenement tegen lage kosten. Tickets worden per e-mail verstuurd naar je bezoekers, zij kunnen ze printen of bewaren op de smartphone.

GUTS Tickets

GUTS Tickets

Schrijf review Amsterdam

GUTS is een revolutionair ticketing systeem dat ticket fraude en commerciële wederverkoop uitbant.

Ticketkantoor

Ticketkantoor

Schrijf review Apeldoorn

Ticketkantoor is een no-nonsense ticketservice waarmee jij tickets online kan kopen en verkopen voor voor elk evenement zoals een feest, beurs, concert of toneelvoorstelling. Je kan heel simpel tickets online verkopen.

Flextickets

Flextickets

12 reviews Gendringen

Als je op zoek bent naar een simpel, veilig en transparant systeem voor de verkoop van je tickets dat naast de scherpe tarieven ook gebruikersgemak en service biedt, dan kies je voor Flextickets. Online ticketing zoals het hoort.

Businesslabels

Businesslabels

Schrijf review Wekerom

Businesslabels heeft ruim 20 jaar ervaring in het adviseren en leveren van alles wat met labels, etiketten, assettags, eigendomsetiketten, keuringsstickers, typeplaatjes en labelprinters te maken heeft.

Avayo - Kaartverkoop software

Avayo - Kaartverkoop software

Schrijf review Hoogeveen

Bij Avayo kunt u terecht voor professioneel online ticketsoftware. Een systeem waar u úw ticketverkoop in eigen beheer heeft! Flexibel en makkelijk te gebruiken voor de online ticket verkoop.

Twelve

Twelve

Schrijf review Utrecht

KNIP cashless events levert kassasystemen, pinautomaten, muntensystemen en volledige cashless betaaloplossingen op maat.

Tibbaa B.V.

Tibbaa B.V.

Schrijf review Rotterdam

Tibbaa heeft een groot ecosysteem gecreëerd rondom ticketing, aantrekkelijk voor promotors om tickets te verkopen.

Uniblox bv

Uniblox bv

Schrijf review Hilversum

De 'Eventtickettool' van Uniblox biedt organisatoren een kansrijk perspectief om op eenvoudige wijze en tegen zeer gunstige tarieven een ticketshop in te richten en te managen. 

Let's Get Digital - Digital Event Solutions

Let's Get Digital - Digital Event Solutions

Schrijf review Groningen

Uw perfecte partner voor het hosten van virtuele, hybride en persoonlijke evenementen! Let's Get Digital biedt een platform dat evenementen zal creëren om nooit te vergeten.

Playpass by Weezevent

Playpass by Weezevent

Schrijf review Antwerpen

PlayPass is an innovative software company that uses RFID and NFC technology to transform the humble wristband into a smart device.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.54/10. Gebaseerd op 611 reviews over bedrijven in de categorie 'Ticketing en registratie'.

WeTicket

WeTicket

Makan Disko (TitsOut4Snacks & Nevera Soundsystem)

|Gaël Hutubessy (TitsOut4Snacks)|02/07/2024

De POS was zeer nuttig en efficiënt: de verbinding met onze smartphones verliep moeiteloos en de betalingen van mensen werden naadloos verwerkt.
Het ophalen en terugbrengen van de machine verliep erg soepel. De communicatie met het Weticket-team was geweldig, flexibel en vriendelijk.
Het enige ongemak waren de applicaties op onze telefoon: we moesten schakelen tussen de Weticket- en Weticket 2.0-apps om de voorafbetaalde tickets te scannen en deurverkooptickets in rekening te brengen.

Eventix

Eventix

Goed en snel, leeftijd invullen onduidelijk

|Tim Smouter|27/06/2024

het proces van het tickets bestellen gaat erg snel en soepel. De interface is ook erg intuïtief. Ook bij de personalisatie is het snel en eenvoudig.
misschien wel handig om bij leeftijd te verduidelijken of het de leeftijd op moment van boeken of op moment van het evenement is

Eventix

Eventix

U are amazing

|Koen Thyssen|19/06/2024

Erg tevreden met het systeem. Kan de kaartjes makkelijk vinden en duidelijke site. En fijne toevoeging voor veiligheid dat ze sealed zijn tegenwoordig.

GO-tickets

GO-tickets

Ticket partner voor conferentie

|Sem Leftin (NRG PALLAS)|13/06/2024

We zijn zeer tevreden over GO-tickets die we voor onze Nuclear Innovation Conference hebben gebruikt. Vanaf het begin was het aankoopproces uiterst gebruiksvriendelijk en soepel. De informatie was duidelijk en toegankelijk, wat zorgde voor een zorgeloze ervaring voor zowel organisatoren als deelnemers.
Een van de grootste pluspunten was de verzorging van de badges. Go-tickets zorgde ervoor dat elke badge professioneel en correct geprint was, wat de check-in versnelde en bijdroeg aan de professionele uitstraling van ons event. De badges waren duidelijk leesbaar, stevig en precies zoals we hadden gehoopt.
De ondersteuning van het Go-tickets team was uitstekend, met name Aron was zeer behulpzaam. Ze waren altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en gaven nuttige suggesties om ons event succesvoller te maken.
Kortom, Go-tickets heeft onze verwachtingen overtroffen. Van het eenvoudige aankoopproces tot de hoogwaardige badges, ze hebben bewezen een betrouwbare en efficiënte partner te zijn voor evenementenorganisatie. We kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw met hen samen te werken!

Ticketing en registratie

Waarom een ticket en registratie systeem heel nuttig zijn voor jouw events

Tickets verkopen via een event ticketing software en je registraties beheren via een registratiesysteem is een must-have voor jouw event, of het nu een congres, festival, beurs, seminar, sportwedstrijd, of concert is. Het maakt niet uit of je evenement online, hybride of offline is. En of je honderd of tienduizend bezoekers verwacht.

Ben je de excel files, aparte mailingprogrammaís en losse knowledge databases, online formulieren, handmatig lijsten maken en het copy & pasten helemaal zat? Dan is er goed nieuws: welkom geautomatiseerd tickets verkopen en een geautomatiseerd registratie proces zodat jij als eventorganisator eenvoudig het hele overzicht en de controle bewaart in een gebruiksvriendelijk software platform! Een complete oplossing voor online ticketverkoop en registratie van bezoekers, het bestaat! Jij en je team bespaart er heel veel tijd, geld en energie mee. En met een ticket service vergroot je het bereik van je evenement.

Via deze systemen neem je het hele traject in handen: je verstuurt de uitnodigingen, je zet een registratiepagina op en je houdt de in- en uitschrijvingen bij. Jouw deelnemers kunnen direct hun ticket kopen (een ticket naar keuze, een VIP ticket, een Early Bird ticket, een combiticket of tickets voor een los programma-onderdeel of voor een specifieke zitplaats of zone). Ze rekenen onmiddellijk af via een betrouwbaar betaalplatform en kunnen indien gewenst een factuur downloaden. Geregistreerde bezoekers ontvangen direct na aankoop van hun ticket een registratiebevestiging, inclusief een (e-)ticket. Zo hebben jouw gasten één vlotte customer experience.

Een voordeel van een ticketsysteem is dat je dit ook kunt gebruiken om follow-up e-mails te versturen: een reminder naar zij die nog niet gereageerd hebben (een ‘dit mag je niet missen’ bericht), of de allerlaatste aankondigingen en updates die je naar je gasten stuurt die reeds een ticket hebben gekocht. -

Vlot en betrouwbaar: bezoekersregistratiesystemen

Van een ticketing- en registratiesysteem verwacht je als organisator dat het niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook snel en betrouwbaar, zeker wanneer gasten online betalen. Onverwachte problemen kunnen immers voor ontevreden klanten en inkomstenverlies zorgen. Met een software partner die een degelijke customer service biedt, en een goed support team heeft dat jouw support requests van nabij opvolgt, loop je dit gevaar niet.

Registratie systeem en ticket systeem nodig?

Contacteer deze experts. Ze bieden niet alleen standaard oplossingen aan, maar zorgen ook voor op maat gemaakte systemen die perfect voldoen aan de eisen van jouw evenement. Je kunt er terecht voor losstaande modules, of een compleet platform. Soms is ticketing zelfs onderdeel van je event planning software, event app of event website. Dankzij de vakkennis en expertise van de aanbieders op deze pagina wordt jouw evenement gegarandeerd een succes en is tickets verkopen en bezoekersregistratie software een eitje.

Gratis ticketing software toevoegen?

Ben je als bedrijf gespecialiseerd in ticket systemen en registratie systemen, klik dan op onderstaande knop en maak snel je bedrijfspagina aan. Op deze manier zet je jouw bedrijf in een klap in de kijker bij duizenden eventprofessionals die op zoek zijn naar een partner voor event tickets en registratiesystemen. Jouw eigen bedrijfspagina aanmaken doe je helemaal gratis!

Tags: bezoekersregistratie, ticketshop, deelnemersregistratie, ticketing software, event registratie, evenement registratie, tickets evenementen, event ticketing, eventregistratie, congresregistratie, registratie evenementen, ticketsoftware, evenementenregistratie, bezoekregistratie, event ticket software, bezoekersregistratiesysteem, online ticketsoftware, beveiligde tickets, online ticket software, online ticketing software, registratie bedrijfsevenementen, ticket, online registratie, tickets verkopen, ticketsysteem, registratiesysteem, event tickets, registratie software, ticket systeem, registratiewebsite, ticketing systeem, ticket software, online registraties, online inschrijvingen, event ticket, online registreren, ticket service, registratie congres, registratie bezoekers, registratiesoftware, elektronische tickets, registration software, ticketshop op mijn website, registratie beurs, verkoop tickets, ticketbureau, registratie deelnemers, evenement ticket, online evenementen registratie, gratis ticketshop, ...

Artikels

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

In de wereld van evenementen is het essentieel om alles soepel en eenvoudig te houden. Dat is precies waar onze ticketscan-app voor is. Perfect gecombineerd met onze eventsoftware, maakt het de afhandeling, van gratis tickets tot RSVP's, supergemakkelijk.

Hoe garandeer je een vlekkeloos registratieproces?

Hoe garandeer je een vlekkeloos registratieproces?

Hoeveel tijd spendeer jij op websites met een slechte navigatie, of het nu over online shoppen of registeren voor een webinar gaat? Zo weinig mogelijk waarschijnlijk.