Ticketing en registratie

Op zoek naar een ticketing- en registratiesysteem voor je evenement? Onze partners kunnen je helpen. Het zijn experts op het vlak van ticketing en registratie software.

Ticketing en registratie

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 51 reviews over bedrijven in de categorie 'Ticketing en registratie'.
 • GO-tickets

  GO-tickets

  GO-Tickets.....een zorg minder en een service erbij

  Wat ben ik blij dat iemand mij twee jaar geleden attendeerde op het bestaan van Go-Tickets.
  Ik organiseer een sinds twee jaar een benefiet festival Metal Up For A-T om geld in te zamelen voor de Twanfoundation. Deze stichting zamelt geld in voor onderzoek naar de zeldzame kinderziekte A-T.
  Vanaf dag 1 dat ik in contact kwam met Go-Tickets heb ik alleen maar goede ervaringen.
  In het eerste jaar had ikzelf een foutje gemaakt met het aanmaken van de tickets....die in een weekend in de verkoop gingen.
  Vijf minuten na de aanvang van de voorverkoop kwam ik achter die fout maar kreeg hem niet zo snel hersteld.
  1 keer de voicemail ingesproken en ik werd binnen een half uur...was denk ik nog korter teruggebeld. TOP
  Dit jaar kwam ik er achter dat mijn gsm welke ik net als vorig jaar als scanner wilde gebruiken niet meer compatibel was met hun vernieuwde software. Dit was vanwege de veiligheid van hun systeem werd mij verteld. Begrijpelijk dus ....want je verwacht dat er netjes wordt omgegaan met de gegevens van mij maar ook van degene die een ticket bestellen bij mij.
  Kreeg ik toch netjes een gsm in bruikleen.....gratis omdat dit evenement voor een goed doel was.
  Wil ik er ook nog bij vermelden dat ik al twee jaar korting krijg op de toeslag die Go-Tickets per verkocht ticket berekend.
  Ook zij denken dus mee voor het goede doel.
  Kortom....alleen maar aardige mensen aan de telefoon gehad als ik vragen had en een top service die deze mensen verlenen.
  Ik raad echt elke organisator van een evenement met kaarten in de voorverkoop aan om Go-Tickets eens een keer te proberen..... dan is het geen Go-Tickets meer maar Stay-Tickets......

  Edwin van den Ouweland - Metal Up For A-T - 21/02/2018

 • GO-tickets

  GO-tickets

  Goedkoop en snel!

  Omdat we de kosten van het ticketplatform doorschoven naar de gasten, wilden we dat de kosten voor het ticketplatform zo laag mogelijk waren. GO-tickets biedt een lagere prijs dan de grote spelers op de markt en dus kozen we voor hun. Verder wilden we graag snelheid zodat er tijdens het evenement geen lange wachtrijen zouden ontstaan. Ik kan u vertellen dat we geen rijen hebben gehad. Het ging echt supervlot en heel makkelijk. Je moet er 2 apps voor downloaden (alleen android helaas) en dan ben je ''good to GO''. De minpuntjes die er zijn, zijn dat de app alleen voor android is en dat je überhaupt 2 apps moet downloaden i.p.v. 1. (de app werkt overigens ook zonder internet, dat is wel goed)

  Vincent Vincent Visser - Stichting ACLO - 21/02/2018

 • GO-tickets

  GO-tickets

  Super service

  Ik heb mijn eerste evenement onlangs aangemaakt. Het evenement moet nog gaan plaatsvinden, maar ik ben t/m nu al erg tevreden over het systeem en de service. Het is gemakkelijk, en wat voor mij heel belangrijk is, is de supersnelle service. Via de chat heb je direct antwoord op je vragen en krijg je de hulp die je nodig hebt. Voor mij nu al een dikke 10!

  Sandra van de Kamp - INBA Netherlands - 16/02/2018

 • GO-tickets

  GO-tickets

  Zeer goede en snelle service!

  Goede service, zeer attend en snel!
  Het systeem kan hier en daar nog wat geoptimaliseerd worden en wat extra functies.

  Jouri Schoemaker - Schoemaker Events VOF - 15/01/2018

Ticketing en registratie

Als je een congres, festival, beurs, seminarie of concert organiseert, is de kans groot dat je een ticketing- en registratiesysteem nodig hebt. Gelukkig kan eventplanner.nl je hierbij helpen. Op deze pagina zijn namelijk 53 bedrijven te vinden die zich in ticketverkoop en registratie specialiseren.

Vlot en betrouwbaar: evenementenregistratie

Van een ticketing- en registratiesysteem verwacht je als organisator dat het niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook snel en betrouwbaar. Onverwachte problemen kunnen immers voor ontevreden klanten en inkomstenverlies zorgen.

Gelukkig zijn onderstaande bedrijven echte experts op het vlak van ticketing en registratie. Ze bieden niet alleen standaardoplossingen aan, maar zorgen ook voor op maat gemaakte systemen die perfect voldoen aan de eisen van jouw evenement. Dankzij hun vakkennis en expertise wordt het gegarandeerd een succes. Je kan dus gerust op je beide oren slapen!

Gratis ticketing software toevoegen

Klik op onderstaande knop, maak een bedrijfsfiche aan en bereik in een klap duizenden bezoekers die op zoek zijn naar een bedrijf voor ticketing en registratie. Het is zelfs volledig gratis!

Tags: ticketshop, tickets evenementen, ticketing software, beveiligde tickets, ticket, registratiesysteem, ticket systeem, ticketsysteem, tickets verkopen, event ticket, ticketing systeem, registratiewebsite, ticketshop op mijn website, ticketbureau, evenemententickets, elektronische tickets, ticket service, print tickets, evenement ticket, verkoop tickets, ...

Filters

Reviews

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!